Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Monic
Moni,
acum te indrepti inspre o viata in care vei avea langa tine un sufletel pe care il vei educa si ocroti rolleyes.gif ... la asta sa te gandesti floare.gif .
Si mai ia o pauza, lasa acum restul de griji pe seama lui Bob! wink1.gif
himere2005
noni, m-au infiorat gandurile tale....exact asa simt si eu si nu stiu cum sa scap....sa fac rost de mai mult timp liber ca sa am timp pentru visele mele.....trebuie sa reusim noi cumva, nu?....o sarcina usoara in continuare pupic.gif
amalia0701
Servus!
Ce mai faci draga mea?
Cum itzi mai este?
pupic.gif
aki
Imagine
LA MULTI ANI,DRAGA noni
crissy
Craciun fericit!
lucy
Craciun fericit!!!
Imagine
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!

ce mai face bb?
Tzutzi80
Buna seara Kinder cu surprize! AM venit in colindat, de la mare departare. Sarbatori fericite it urez, si ganduri mai bune! Sarcina usoara pupic.gif si un baby.gif sanatos si frumos, ca destept o sa fie sigur give_rose.gif
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
Si sarcina usoara in continuare si un bebel minunat. hug.gif
_noni_
va multumesc din suflet pentru urari! va iubesc!!! pupic.gif si mi-e dor de voi!

nu stiu de ce nu mai reusesc sa intru asa des cum o faceam ... desi va port zilnic in suflet si ma gandesc la fiecare in parte, la ce-ati mai facut la cum v-o mai merge...

noi suntem bine, si eu si bb! stau cam prost cu fierul, nu se acumuleaza si pe fondul anemiei mele ...sper sa-i fie bine lui bb!

am fost la valeni si la vl si acum suntem acasa.

n-am facut brad ca n-am apucat pana in craciun si ma gandesc ca acum, dupa nu mai are sens.

la anul o sa ne bucuram de brad toti 3 !

sunt in concediu pana pe 7 ian.

si nu avem niciun plan pt. Anul Nou... mi-e asa ciuda ca n-am resuit sa planuim nimic...

cam asta!

}{
dany
Noni , voua sa va fie bine !!!!!! Nu conteaza ca aveti brad sau nu ....ca aveti planuri de Revelion sau nu ( chiar daca suna un pic aiurea ) .....important e ca tu si bb sa fiti bine !!!!!! Restul ....va veni anul viitor de sarbatori cand veti fii 3 !!!!! Parerea mea !

Ai grija de voi 2 !! hug.gif
_noni_
sunt foarte fericita, azi am reusit sa luam bilete aici pentru Revelion!!!

si am vazut si meniul care mi se pare destul de bogat.

abia astept!!!! yahoo.gif

}{
_noni_
asa arat eu cu burtica, acum, la 5 luni:

Imagine

si asa arata bb la 3,5 luni, pe 19 nov:

Imagine

si la 4,5 luni, pe 17 dec:

Imagine

}{
daconst
Vai Noni ce frumoasa esti!!! cheer.gif
Poza a doua nu se vede.
Imi place ca doar burtica e de tine si in rest esti slabutica. hug.gif
Cu fierul vezi ca afara se gaseste un sirop de plante care nu constipa si se asimileaza bine.Pune-l pe tati sa-l caute.
Eu am luat dupa nastere,ca pierdusem mult sange.In rest nu am avut probleme.

Te pup si iti doresc sarcina usoara in continuare!

Am vazut si pozele cu bb acum.Ce e bb,ai aflat pina la urma???
_noni_
Dana, multumesc pentru compliment! pupic.gif , dar m-am ingrasat vreo 7 kg blushing.gif

bb se pare ca e baietel grin.gif vin sa cer sfaturi!!! give_rose.gif

cu fierul am schimbat acum pe tot'hema si astept sa fac din nou analize in ianuarie.

sper sa fie totul bine!

tu ce mai faci? am vazut ca Lucas a crescut si e o frumusete!!
daconst
Lucas e nazdravan tare.Merge in picioruse si imita tot ce vede.e ca o maimutica.
Inca ma mai minunez cum mi-a schimbat viata si ce multa bucurie ne aduce. rolleyes.gif
Sfaturi cred ca nu prea o sa ai nevoie...ca vine totul de la sine.O sa vezi ce repede ti se trezeste instinctul matern. wink1.gif
Andreea-Rodica
La Multi Ani! Si multa fericire in Anul nou, alaturi de cel mic! hug.gif
Lacry
LA multi ani, sa fii fericita tot Anul!

LAcri si Alec

Astepti un bebe? Incredibil de frumos! SA fie sanatos, sa-ti aduca numai bucurii!!!
bubbles
La Multi Ani !!! Un an nou fericit si plin de bucurii si il asteptam pe bebe cheer.gif
ganesha
Arati senzational!!!! give_rose.gif

La Multi Ani, un an minunat sa ai, sa nasti usor si sa fiti fericiti cu totii! E super ca ai imagini cu mogildeata, pe vremea mea )).gif abia de reuseam sa vad pe ecran sorry.gif
amalia0701
La multi ani!
Sa fiti sanatori amantrei ca frumosi sunteti pupic.gif
Cum a fost la Revelion?
anca veselie
LA MULTI ANI!!!! pupic.gif
mama, ce a mai crescut burtica! nu ne-am mai vazut de mult, ar trebui sa remediem acest lucru!!
te pup dulce!
axe10
CITAT(_noni_ @ 28-12-2007, 04:49 PM) *

sunt foarte fericita, azi am reusit sa luam bilete aici pentru Revelion!!!

si am vazut si meniul care mi se pare destul de bogat.

abia astept!!!! yahoo.gif

}{

Cum a fost la circ?

Burtica frumoasa atasata de fata frumoasa!
Sa fiti sanatosi amandoi. pupic.gif
_noni_
Multumesc pentru urari inca o data!! pupic.gif

Anca si eu m-am gandit la tine zilele astea! sper ca esti bine si sper sa reusim sa ne vedem cat mai curand!

la revelion a fost foarte frumos. daca v-ati uitat si pe b1tv in noaptea de 31, ei au transmis in direct.
specatacolul a fost variat si de bun simt, desi nu te dadea pe spate. noua ne-au placut margineanu, simplu si elementele de acrobatie ale trupei de circ.

mancarea a fost si ea bunuta, iar lumea, nici prea buna, nici prea rea, oricum fara fite, si una peste alta ne-am simtit bine.

la 12 ne-au dat masti, coronite, fluire, jobenuri si sampanie.

cam asa aratam, dupa sampanie:P blushing.gif

Imagine

si aici e spectacolul de la miezul noptii:

Imagine
anca veselie
foarte fain spectacolul de la miezul noptii si ca v-au dat masti. despre sampanie ce sa zic blum.gif
eu iti propun saptamana viitoare cam de miercuri incolo, pt ca la inceput am gramada de treaba la serviciu. dar ramane sa vorbim. sau seara, daca ai chef si poti, ca tot suntem vecine. pupici dulci si tie si burticii pupic.gif hug.gif
ina_ceva
pupic.gif
...si eu sper sa te vad cat de curand, Noni ! Multumesc de mesaj pupic.gif .
Pup si burticutza pupic.gif grin.gif
bubbles
Noni ce faina e poza de la avatar .. sa nu spui ca e burticuta ta eusa_think.gif pupic.gif
lliliana
Salut Noni. Da...poza ta de avatar e cool tare de tot. Am vazut-o pe net intre cele mai ciudate poze ale anului 2005 cred. Te imbratzoshez shi pe tine. Ma dau pe Oneden cu imbratzoshatul azi. De maine poate trec shi la dieta. )).gif
dany
Super avatarul , Noni !!!
Mi-am amintit ca l-am trimis Danei cand era gravidutza ( sau l-am pus pe forum , nu mai stiu ) si la inceput n-a prea inteles ce e acolo ( era mica poza ) )).gif

Ce mai face burtica ? BB zice ceva , joaca fotbal deja sau e inca cumintzel ?
Sexymom
Noni, macar pe viteza intra si spune ca esti bine sanatoasa si pregatita pt. noua viata.
_noni_
noutati despre mine: am fost avansata blushing.gif sunt Project Manager, desi nu cred ca mai am de mers prea mult pana la prenatal.

muncesc din ce in ce mai mult si sunt din ce in ce mai obosita.

maine ma duc la doctor sa ne spuna ce mai face bb, dar din ce simte mama lui, totul e ok. mi-a mai crescut burtoiul si ma simt din ce in ce mai grea. micutzul da din toate cele si ma gandesc ca va fi talentat la dansuri.

inca nu ne-am hotarat la nume, ca nici eu, nici bob nu prea avem inspiratie...

va citesc cand am timp, pe fuga, mi-e dor de voi si in general as dooooorrrrrrrrrrrmmiiiiiiiiiiii!

va imbratisez!

}{
michelle
Felicitari pentru promovare! cheer.gif give_rose.gif
Ai zis cumva ce o sa fie bb?
Nessie
Felicitari doamna Project Manager! floare.gif Ziceai ca poate dupa anul nou intri in concediu, dar vad nu ai putut sa stai acasa. smile.gif Daca te simti bine, poate ne vedem pe 9 februarie cu tati fetili. pupic.gif

CITAT(michelle @ 23-01-2008, 05:06 PM) *
Ai zis cumva ce o sa fie bb?
Baietel. grin.gif
bubbles
Felicitari Noni hug.gif cheer.gif .Il asteptam pe bebe give_rose.gif
daconst
Felicitari Noni si pentru baietel si pentru avansare!!! cheer.gif
Se pare ca in ultima vreme se nasc numai baietei pe forum. naughty.gif
Poate ne mai pui poze cu tine si cu burtica. pupic.gif
_noni_
hello, hello!!!!!

am revenit si noi!

ieri am fost la control si avem in general vesti bune:

- am DOAR 78 de kg, adica m-am ingrasat doar 11-12 kg pana in saptamana 32, ceea ce , zic eu, e miununat!

- circumferinta burticii e de 110 cm, adica am un burtoi mare, pt ca:

- baby.gif are 2kg si e mai lung in oase decat media.

- vestea mai proasta este ca inca nu s-a intors si se pare ca nici nu se ma intoarce cu capsorul in jos, ceea ce inseamna ca o sa fac cezariana sad.gif

- dar o sa nasc la euroclinic si nu-mi fac griji prea mari.

Vrem sa mergem sa vizitam clinica saptamana viitoare, si vin si cu impresii, inainte si dupa. laugh.gif

Altfel sunt in concediu si e tare bine acasa, desi bob e mai mult plecat si n-am leptop sad.gif, si vecinii de la 2 isi renoveaza apartamentul (acum de exemplu sparg geamurile vechi de la balcon ca sa puna termopan devil.gif si nu mai pot de zgomot).

bb e tare jucaus si misca tot timpul, stam uneori si ne distram privind dansul lui prin burtica, insa fiind asa mare si energic, imi da uneori probleme cu respiratia, si nu prea am nicio pozitie confortabila de stat si mai cu seama de somn.

deci noaptea bb si ziua vecinii, si uite asa dorm in medie cam 5 ore din 24, desi stiu ca asta ar cam fi ultima perioada in care mai pot sa dorm inainte sa vina dansul pe lume. smile.gif , dar de-abia il astept!!!

}{
daconst
Noni,arati superrr!!! cheer.gif
Eu stiu ca bb se mai poate intoarce.Si sunt o serie de exercitii care se fac pentru a-l ajuta sa se intoarca.Asta daca nu vrei ceza,din start. grin.gif
Cu kg stai super,dar eu in ultima luna am pus 10kg. sad.gif
Dar stateam mult in pat sa nu cumva sa nasc si mancam doar ciocolata. blum.gif
Si inainte sa nasc aveam 120cm,circumferinta. doh.gif
Esti o graviduta tare sexy si cred ca beietelul o sa-ti semene.Te-ai hotarat ce nume va avea?
anca veselie
e maricica tare burtica ta naughty.gif
te pup dulce dulce hug.gif
lucy
Pup graviduta si bebelu pupic.gif pupic.gif
_noni_
duminica trecuta am fost intr-un parc, care cica acum s-ar numi tithane. am ramas realmente uimita de cat de frumos si curat poate sa fie. se pare ca a fost renovat si arata de parca nu ai fii in romania. au teren de tenis, volei, baschet si fotbal, si chiar o casuta cu acvarii imense si o fantana arteziana. si e plin de mamici cu copii in carucioare si de pustani care fac sport sau se dau pe role. mi-a placut la nebunie, mai cu seama ca am regasit admosfera aia cu oameni linistiti si fara fitze de pe timpul lui nea nicu', nu e plin cu smecheri ca in cismigiu sau herastrau.

}{
Nessie
Pupam mamica si beblu! pupic.gif Unde e parcul asta, ca google nu il stie? unsure.gif Merge si de role? blum.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
_noni_
CITAT(Nessie @ 25-03-2008, 12:49 PM) *

Pupam mamica si beblu! pupic.gif Unde e parcul asta, ca google nu il stie? unsure.gif Merge si de role? blum.gif

merge si de role, dar e departe rau de tine:P , e langa policlinica Titan si se numeste Titanel.

}{
anca veselie
pupici noni, sper ca e totul ok la tine hug.gif
Monic
Noni, ce mai faci? Imi era dor sa aud vesti despre Tine? Cum mai esti? Ce face burtica? Da din picioruse? grin.gif
lucy
pupic.gif Mamica pupic.gif bebelu!Felicitari pt avansare cheer.gif
emu
Noni... doar 30 de zile au mai ramas!!! cheer.gif
Mai treci pe aici? Sa nu ne tii prea mult in suspans, te rog smile.gif Ahh ce emotii am... parca mai ieri simteam la fel si pt Honey79.

_noni_
n-am somn!

si profit ca macar in toiul noptii am si eu leptop:P!

al lui bob s-a stricat si mi l-a confiscat pe-al meu , cu care pleaca toata ziua pe teren...si eu am ramas cu ochii in soare cry.gif

noi, eu si bb suntem ok. burta e cat china (115 cm +) si se pare ca nu m-am mai ingrasat decat 1kg, asta ar face in jur de 14 in total.

bb e foarte dezvoltat, are deja peste 3 kg si s-ar putea naste si maine. pe 23 mergem din nou la medica ca sa vedem ce face si sa ne hotaram daca nastem normal, sau prin cezariana, daca va fi foarte mare. daca vom face cezariana, noi ne-am programat pe 9 mai. acum sa vedem ce ne-asteapta!

din pacate n-am reusit sa ne miscam in timp util cu mutatul la 3 camere, asa ca o sa-i pregatim lui bb un coltisor in camera noastra. am cumparat deja o comoda

Imagine

dar a noastra e imitatie de lemn de fag, am luat saltea cu fibra din nuca de cocos, lenjerie pat

Imagine ,

tablouri si jucarii haioase din ikea

Imagine ,

cantar, termometru, pompa electrica si cateva hainute. ce mai, suntem in mari pregatiri! blushing.gif

asteptam sa mai cumparam si patut, tot din ikea, dar acum nu-l au pe stoc.

abia asteptam sa apara si bb, care face tot felul de tumbe in burtica. cred ca si el e nerabdator! laugh.gif

azi am fost la o prezentare zepter si m-ar tenta

Imagine ,

Imagine ,

precum si o tigaie asa

Imagine.

voi aveti zepter? cum vi se par?

}{
dany
Ce de-a pragatiri , noni ! Imediat vine si nazdravanul tau pe lume cheer.gif

Eu am fost distribuitor Zepter cand eram acasa . Sunt de calitate buna dar produsele le primesti dupa ce le achiti integral ( cel putin asa era atunci ) . Daca le poti plati pe loc e ok , daca vrei rate intai platesti ratele si apoi iti vin produsele . Intereseaza-te intai in privinta asta !! In rest , cum spuneam , calitatea e buna .
_noni_
CITAT(emu @ 15-04-2008, 08:42 PM) *

Noni... doar 30 de zile au mai ramas!!! cheer.gif
Mai treci pe aici? Sa nu ne tii prea mult in suspans, te rog smile.gif Ahh ce emotii am... parca mai ieri simteam la fel si pt Honey79.

emu, voi cat mai aveti? doar 16 saptamani?? si e fetita sau baietel? unde pot sa citesc mai multe despre cum iti merge cu burtica?

Dany, te pup! daca luam produsele de la zepter o sa le achitam pe loc, ca n-am rabdare sa fac rate! lol.gif numai ca sunt intr-adevar cam scumpe si nu stiam daca chiar merita.

}{

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.