Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
_noni_
CITAT(Nessie @ 08-12-2006, 12:32 PM) *

Vorbiti de dintari? huh.gif Eu vreau unul bun in Bucuresti! Acum pe bune, chiar am nevoie de unul priceput si care sa nu ma traga in piept! Pana acum am fost la dentist numai cu detartrari si pentru asta nu trebuie scoala multa, dar acum vreau sa imi indrept dintii si e mai complicat.

sorry, Nessie, dar al meu e din provincie. vorbeste cu sexymom! sau da-mi cateva zile sa ma interesez la socrela daca stie ceva mai rasarit in Buc.

}{
Sexymom
CITAT(_noni_ @ 08-12-2006, 12:35 PM) *

CITAT(Nessie @ 08-12-2006, 12:32 PM) *

Vorbiti de dintari? huh.gif Eu vreau unul bun in Bucuresti! Acum pe bune, chiar am nevoie de unul priceput si care sa nu ma traga in piept! Pana acum am fost la dentist numai cu detartrari si pentru asta nu trebuie scoala multa, dar acum vreau sa imi indrept dintii si e mai complicat.

sorry, Nessie, dar al meu e din provincie. vorbeste cu sexymom! sau da-mi cateva zile sa ma interesez la socrela daca stie ceva mai rasarit in Buc.

}{

Eu una am scris clar ca dintzarul meu e bun rau naughty.gif , nu ca e si as in meseria de stomatolog, nu am cum sa stiu deoarece Bianca a fost singura care si-a scos dinti la el, si aia de lapte. )).gif lol.gif
dany
Noni... pupic.gif .Iti urez si aici..SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!
_noni_
CITAT(danyhoney @ 20-12-2006, 03:55 AM) *

Noni... pupic.gif .Iti urez si aici..SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!

multumesc din suflet, Dany! iti doresc si eu tot ce-i mai bun pentru 2007!
}{

Sexymom
Fie ca noapte sfanta sa iti aduca liniste in suflet, multa bucurie alaturi de cei dragi si tot ceea ce iti doresti.
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!!!, noni!!
_noni_
CITAT(ina_ceva @ 21-12-2006, 09:51 PM) *

Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!!!, noni!!

multumesc din suflet, Ina! si pentru tine tot ce iti doresti!

}{
Andreea-Rodica
Sarbatori Fericite si fie ca anul 2007 sa fie mai bun ca cel care aproape a trecut! floare.gif
luchi
Draga noastra Noni, tot binele din lume, sa fii fericita alaturi de sotul tau, si sa ne vedem si anul care vine, vesele si cu chef de slabit blum.gif

Imagine
_noni_

multumesc din suflet, ANDREEA! TOT CE-I MAI BUN SI PENTRU TINE IN NOUL AN!

TE PUP, LUCHI! ITI DORESC TOT NUMAI BINE, SANATATE SI MULT CHEF DE VIATA! pupic.gif
Karin
Craciun fericit si un an nou plin de tot ceea ce astepti! pupic.gif
Lacry
sarbatori fericite!Imagine
buretel
LA MULTI ANI Noni! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif Multumesc tare mult pt urari pupic.gif

Imagine
Sexymom
Noni ce mult imi place poza ta, arati tare bine si esti fotogenica pupic.gif
luchi
daaa, e mortala Noni! Nu seamana cu Marisa Tomei? ..ca mie asa mi se pare wink1.gif
_noni_
Lacry, buretel, Karin, multumesc din suflte! si voua tot ce va doriti si numai bine!

luchi pupic.gif cheer.gif ce faci, cum iti merge? mi-era dor de tine!!!

saru'mana de complimete!

sexymom, multumesc mult! tu esti o frumoasa, as da orice sa am ochii si parul ta! pupic.gif
lliliana
Salutare...sa ai o zi buna. Bine te-am regasit. pupic.gif floare.gif
_noni_
CITAT(lliliana @ 05-02-2007, 01:33 PM) *

lliliana, bine ai venit! pupic.gif give_rose.gif O zi faina si tie!

La mine e soare si frumos azi si eu am ganduri bune. smile.gif

...cel putin pana la ora asta grin.gif ma las a N-a oara de tigari lol.gif m-am mai lasat anul asta de 3 ori si niciodata n-am rezistat mai mult de 5 zile... doh.gif sa vedem ce-o sa fie de data asta! huh.gif

}{
Karin
CITAT(_noni_ @ 05-02-2007, 02:31 PM) *

CITAT(lliliana @ 05-02-2007, 01:33 PM) *

lliliana, bine ai venit! pupic.gif give_rose.gif O zi faina si tie!

La mine e soare si frumos azi si eu am ganduri bune. smile.gif

...cel putin pana la ora asta grin.gif ma las a N-a oara de tigari lol.gif m-am mai lasat anul asta de 3 ori si niciodata n-am rezistat mai mult de 5 zile... doh.gif sa vedem ce-o sa fie de data asta! huh.gif

}{

Ma bucur ca mai scrii cate ceva in jurnalul tau...poate ne tii la curent mai des cu ce faci! pupic.gif
Cat despre tigari...no comment! blushing.gif Io m-am lasat de buna voie si nesilita de nimeni 1 an jumate...m-am reapucat si acum nu mai vreau sa ma las! blum.gif Sunt convinsa ca daca iti pui ambitia, reusesti! pupic.gif
_noni_
Karin, ce bine ca ai trecut pe-aici give_rose.gif ! pupic.gif

Pai cu tigarile e cam asa - nici eu nu m-as lasa de ele, dar vrem sa punem la cale un BB si cel mai inteligent lucru de dinainte ar fi sa renunt la fumat, si apoi, al 2-lea cel mai inteligent ar fi...e, stii si tu ce! grin.gif

eu sunt tot la Budapesta, tot pusnica si sper din tot sufletul sa apara un job pentru al meu in tara, ca nu mai pot sad.gif .

in rest, cu voi pe-aici, mai mult citesc decat scriu, ca mi se pare ca nu prea am multe de povestit...nu prea mi se intampla nimic interesant...dar lasa ca ma fac eu mare laugh.gif
Karin
In acest caz, daca e vorba de BB, te rog sa renunti! Sunt convinsa ca poti! pupic.gif hug.gif
Si apoi, dupa ce il faci si mai creste putin, poti sa te reapuci daca mai simti nevoia! pupic.gif hug.gif
Si poti sa scrii zilnic ce-ti trece prin cap, caci eu voi fi bucuroasa sa citesc! Parca mie mi se intampla lucruri interesante! Ha! Si de aia tot scriu pe aici, ma mai relaxez, mai vorbesc cu fetele, imi mai iau cate o piatra de pe inima...si uite asa mai trece cate-o zi! pupic.gif
Andreea-Rodica
Am regasit jurnalul tau! De acum aici vin daca am nelamuriri la cursul de HTML. hug.gif hug.gif
Legat de BB, mult succes! baby.gif
_noni_
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-02-2007, 02:51 PM) *

Am regasit jurnalul tau! De acum aici vin daca am nelamuriri la cursul de HTML. hug.gif hug.gif
Legat de BB, mult succes! baby.gif

Andreea cu mare drag, oricand! hug.gif
Karinul, imi vine pur si simplu sa te strang in barte, mi-ai facut ziua! Nu stiu de ce, dar cred ca ai un suflet mare! pupic.gif hug.gif
Karin
blushing.gif blushing.gif blushing.gif
pupic.gif pupic.gif hug.gif
lliliana
Mama...in sfarsit iesi din gaoace...Pup shi urez de bine:) pupic.gif hug.gif
lliliana
Ce faci?...Iar te-ai ascuns? Imbratzishez pupic.gif hug.gif
himere2005
'neata noni, mai traiesti ? blum.gif
amalia0701
CITAT(himere2005 @ 17-02-2007, 10:35 AM) *

'neata noni, mai traiesti ? blum.gif

Noni cu cine traiesti?
)).gif
Noni traiesti bine?
)).gif
lliliana
E in jurnal la Luchi....hihi....am prins-o blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif hug.gif floare.gif
luchi
CITAT(lliliana @ 20-02-2007, 06:12 PM) *

E in jurnal la Luchi....hihi....am prins-o blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif hug.gif floare.gif

Da??? Eu n-am prins-o sad.gif noni..si de tine mi-e dor..sa vorbim..si de Amalia, si de Sorana, si de Nessie, si de July, si de Doina.....
pupic.gif
_noni_
puhhhhh, v-ati pus cu gura pe mine blum.gif , n-am decat sa scriu grin.gif

deci, amalia, traiesc, mananc bine, na, macar atat tease.gif , dar tare mi-e greu aici unde sunt...noroc cu sotul, ca doar cu el traiesc... blushing.gif

lliliana, m-ai prins la luchi, ca tare mi-e draga si as vrea sa-i spun mereu cate ceva, insa uneori si cuvintele mi se par de prisos, insa sunt cu gandul alaturi de ea!

tie iti multumesc ca mai treci sa ma tragi de maneca si iti apreciez rabdarea cu care incerci sa spui cate ceva frumos fiecaruia! give_rose.gif

}{

poate maine o sa scriu mai mult, azi sunt intoarsa si nu vreau sa supar pe nimeni...
bpaula
salutare

am vazut recent la tv niste imagini de la statiunea balneara Oroshaza din Ungaria si ma intrebam daca stii ceva despre statiunea asta
_noni_
CITAT(bpaula @ 20-02-2007, 04:30 PM) *

salutare

am vazut recent la tv niste imagini de la statiunea balneara Oroshaza din Ungaria si ma intrebam daca stii ceva despre statiunea asta

la prima vedere nu stiu nimic, dar spune-mi ce te-ar interesa si incerc sa aflu!

}{
bpaula
pai ma interesa sa petrec un week-end acolo si vroiam sa stiu cum e cu cazarea...dar daca nu stii o sa mai sondez pe net cu google-ul...
stiu ca e cam la 120 km de Timisoara si la tv am vazut niste imagini foarte interesante cu bazinele de pe acolo, numai bune pentru o relaxare de 2 zile....

mersi mult floare.gif
_noni_
CITAT(luchi @ 20-02-2007, 04:17 PM) *

CITAT(lliliana @ 20-02-2007, 06:12 PM) *

Da??? Eu n-am prins-o sad.gif noni..si de tine mi-e dor..sa vorbim..si de Amalia, si de Sorana, si de Nessie, si de July, si de Doina.....
pupic.gif

hai ca ne-om pune noi iar toate la un loc si poate ne vin si mintile la cap lol.gif , facem un brainstorming ceva! pupic.gif
_noni_
CITAT(bpaula @ 20-02-2007, 04:34 PM) *

pai ma interesa sa petrec un week-end acolo si vroiam sa stiu cum e cu cazarea...dar daca nu stii o sa mai sondez pe net cu google-ul...
stiu ca e cam la 120 km de Timisoara si la tv am vazut niste imagini foarte interesante cu bazinele de pe acolo, numai bune pentru o relaxare de 2 zile....

mersi mult floare.gif

uite, poate te ajuta site-ul asta! daca mai aflu iti mai scriu! si am gasit aici o pensiune , dar din pacate nu e in engleza si eu nu pricep nimic, dar e adresa pensiunii acolo si ei zic ca vorbesc engleza si poate trimiti un mail.

iar site-ul asta l-am pus mai mult ca sa te uiti la poze! lol.gif tease.gif

}{
_noni_
uite aici si e si romana - roman!! cheer.gif

si aici un alt site in engleza!

sper ca am putut sa-ti fiu de folos! hug.gif

}{
bpaula
mersi mult de ajutor....am mai dat si eu peste informatii pe net, dar la un moment dat m-am plictisit de cate erau in maghiara, iar eu nu stiu nici macar un cuvant in limba asta

saru'mana give_rose.gif
_noni_
CITAT(bpaula @ 20-02-2007, 05:45 PM) *

mersi mult de ajutor....am mai dat si eu peste informatii pe net, dar la un moment dat m-am plictisit de cate erau in maghiara, iar eu nu stiu nici macar un cuvant in limba asta

saru'mana give_rose.gif

n-ai pentru ce! pupic.gif sper numai sa fi gasit ce ai nevoie!

}{
lliliana
Salut...am imprashtiat neshe praf de optimism pe-acilea....sa aduc aer de primavara...VA imbratzishea. hug.gif floare.gif
_noni_
CITAT(lliliana @ 21-02-2007, 12:18 PM) *

Salut...am imprashtiat neshe praf de optimism pe-acilea....sa aduc aer de primavara...VA imbratzishea. hug.gif floare.gif

puhhhhh, de-aia m-a apucat pe mine stranutul cand am intrat lol.gif blum.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif

}{
lliliana
Stranut de bucurie...shi optimism...contra ashea ceva nu se iau medicamente blum.gif blum.gif blum.gif
_noni_
o sa scriu si in jurnalul meu acelasi raspuns pe care l-am postat la subiectul deschis de sexy, pentru ca vreau sa ramana si aici. asta e starea mea de acum...sper sa trec cu bine!

"eu ce sa mai zic, fetelor?! de mult tot incerc sa evit subiectul asta, pentru ca e deosebit de sensibil pentru mine si am senzatia ca daca o sa incep sa ma gandesc o sa ma afund si mai rau in deprimare...

deci, am facut o facultate foarte grea, de 5 ani, la sfarsitul careia mi ofera posibilitati destul de restranse de angajare si salarii nu extraordinare, plus ca de obicei ca sa rasbati iti trebuie ori pile ori multa rezistenta la pupat in f.u.n.d....

in anul 4 de facultate mi-am cunoscut actualul sot care lucra deja de mai mult de 5 ani in strainatate si care m-a asteptat sa termin si m-a luat cu el.

nu zic, a fost frumos pana acum, in 3 ani am locuit in italia, austria, germania si acum in ungaria. dar suntem deja de mai bine de un an in ungaria si simt ca nu mai pot!!!

trecand peste faptul ca aici mentalitatea si comportamentul fata de straini, in general si fata de romani in special, sunt infecte, plus ca nu vorbesc limba care este cumplit de greu de invatat, am senzatia ca imi irosesc viata degeaba!

bun, sotul meu castiga de 10 ori mai bine decat ar castiga daca ar merge in tara, dar oare merita eforul? toate zilele noastre sunt la fel:

- el: trezit 7.30, plecat la birou, intors 17.30, mancat stat un pic la pc, vorbit discutzii, culcat 11.00 ca a-2a zi o ia de la capat!

- eu: trezit la ore variabile, si intrebat in fiecare dimineata daca am motiv sa ma ridic din pat, facut mancare si curatenie de m-au luat dracii, asta fiind singurele activitati accesibile, citit, vazut filme, asteptat sot, mancat, discutat, somn!

mie pur si simplu mi se pare ca trece viata pe langa mine: n-am nicio activitate, n-am prieteni, n-am familia aici, casa, desi m-am obisnuit cu ea, nu e casa mea, nu se pune problema sa ma angajez aici pt. ca nu vorbesc limba, si vad ca nici sa avem bb inca nu reusim, probabil din cauza stresului ridicat al amindurora...

si ma uit cu jind la job-urile din tara, as imparti si ziare, numai sa am si eu un motiv sa ies in lume, sa vorbesc limba mea si sa ma simt uitila intr-un fel...si ma gandesc ca deja fac 27 de ani si n-am nici un fel de experienta de activitate...ma gandesc ca daca ma duc la un interviu nici nu stiu ce as putea sa spun ca stiu sa fac si totusi am o varsta...si daca fac un bb, inseamna ca m-am transformat din studenta in mama, si ma intreb de ca m-am mai chinuit cu o facultate si cum o fi aia sa ai un job? ohmy.gif

...uff wacko.gif
"
lliliana
Nush ce sa zic...nu vreau sa vin eu iar cu sfaturi...baba sfatoasa )).gif Locuiesc in Arad, prin urmare ii shtiu bine pe unguri shi te inteleg perfect. Nu sunt oameni rai...dar sunt cumplit de nationalishti...shi au buba cu Transilvania. Din asta poti deveni brusc din amic, dushman feroce )).gif
Parerea mea personala...E nevoie neaparata sa va gasitzi...macar o data la saptamana, in weekend de exemplu, e obligatoriu sa ieshitzi. Shi tu, gaseshte-ti unde sa mergi...la sala...undeva unde sa socializezi...Altfel o sa ajungi sa-ti plangi de mila. Fa un curs...agitat-te. Pup. Urez de foarte bine. floare.gif hug.gif
luchi
hug.gif Noni, zic la fel ca Lilish: sa mergi la sala, sa-ti dezvolti un hobby, sa pictezi, crosetezi, sa faci niste cursuri..nu stiu. te cred ca iti este greu, macar..poate daca scrii mai mult pe aici, e mai bine? give_rose.gif
lliliana
Hihi...ce-mi placi Luk...e bun scarpinatu' asta cu stanga-n dreapta....pe ocolite, dar la tinta. )).gif
_noni_
pup fete dragi! hug.gif pupic.gif

astazi sa zic ca sunt mai bine.

lliliana, citesc la tine in jurnal! lol.gif mari figuri sunteti- si tu si sotul! floare.gif

luchi, facut 2 cursuri - tot pe internet cry.gif aici nu te baga nimeni in seama daca nu vorbesti limba, nuj ce cursuri as putea sa fac...m-as apuca de germana in engleza grin.gif , dar cred ca stiu mai bine germana lol.gif

maine vine prietena mea care locuieste in austria si pe care n-am mai vazut-o de la craciun cheer.gif

pe 28 e ziua lui bob, dar luni avem chef, asa ca sunt ocupata zilele astea lol.gif grin.gif

}[
lliliana
Fa un curs de maghiara....sparge-i...la numai 10...fii cea mai tare )).gif
lliliana
hug.gif floare.gif Am uitat sa-ti spun...pe la jumatatea lui martie dau o fuga "la Ungaria" sa fac cumparaturi. Probabil la Szeged. Poate-o punem de una mica pupic.gif hug.gif floare.gif
luchi
uau..Lilish? Te duci la Ungaria? Sa o pupi pe noni si din partea mea, caci din pacate voi fi la Iasi cand va fi ea la Bucuresti..si ratez o intalnire pe care o asteptam.. sorry.gif
pupic.gif Pe unde umbli?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.