Noni,eu zic sa nasti cum vrei tu,ca dr din Ro sunt cam chititi toti pe cezariana,ca asa le e lor mai usor si le iese si banul mai repede.
Eu,recunosc ca am mers pina in pinzele albe cu nasterea naturala si desi n-a fost chiar usor,la fel o sa fac si la bb2.
La fel m-au speriat si pe bine ca bb are peste 4kg si nu m-au lasat sa nasc in apa cum vroiam initial,dar cu cezariana am fost tare pe pozitii,ca fac orice numai sa nu ajung acolo.
Cred ca ai citit destul pe net si poate stii care sunt neplacerile de la ceza si ce soc e pentru copil faptul ca-l scoti asa afara brusc si nu-l lasi sa vina normal pe lume...adica natural.
Daca sunt riscuri,atunci nu se pune problema altfel decit sa-i fie bine la bb,dar daca e sa stabileasca medicul ce vrea el,atunci clar n-as accepta.
Si inca ceva despre greutatea lui,daca tu si sotul ati fost marisori la nastere,adica peste 4kg atunci asa va fi si bb,daca nu atunci poti sta linistita ca nu va fi prea mare.
Poate stii dar la eco ai eroare de plus,minus 10%.La noi a fost 3,605kg,deci a aratat mai mult la ecograf.
Emu,iti raspund si aici:e vorba de cursurile Lamze,care le-am facut si care m-au ajutat tare mult.