Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Ramo
La multi ani si tot ce iti doresti sa vi se implineasca!!!
dany
LA MULTI ANI !!!!!!! pupic.gif give_rose.gif
May
LA MULTI ANI! cheer.gif
Andreea-Rodica
La multi ani! hug.gif
Pisik
La Multi Ani iubita! Sa ai parte numai de bucurii, alaturi de puiul mic si de sotul tau.
Sa intri la mine in jurnal sa citesti vestile, o sa am nevoie de sfaturi wink1.gif
Nu pot sa uit discutia cu tine, am avut asa un feeling si a doua zi am facut testul pozitiv.

Te pup pupic.gif
Panda
la multi ani noni!
sa=l pupi pe bb...
bubbles
La multi ani mamica frumoasa pupic.gif pupic.gif
Monic
Monica , iti doresc si eu La multi ani! si tot ceea-ce iti doresti sa ti se implineasca!
Nu am intrat cam de multisor pe la Tine prin jurnal, de fapt am cam tras chiulul de pe forum blushing.gif Sper ca Tu esti bine si Zoran la fel. give_rose.gif
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif La multi,multi ani fericiti,Noni! floare.gif floare.gif floare.gif

Asteptam poze cu micutul crestin!
_noni_
MULTUMESC! va iubesc!

noi am fost intr-o agitatie continua decand cu botezul si apoi cu bob care a fost mai tot timpul plecat si azi am prins si eu 2 min leptopul.

noi suntem ok si sper sa revin cu poze si povesti de la botez.

maine plecam un pic la munte.

Monic ce bine ca ai dat un semn!!! ce faci, cum iti merge? mi-e dor de tine! pupic.gif

Pisik fug acum la tine in jurnal!

Deea, cat de frumoasa e Alexia! w00t.gif S-o pupi si de la mine pe 30, de sf. Alexandru!

Dana, mai zi-mi de Lucas, varul lui Zoran cel mare. ce faceti, cum va merge?

}{
_noni_
Dana si alte mamici sportive, HELP! wink1.gif

vreau sa-mi iau o blicicleta sau un alt aparat pt. acasa insa nu stiu ce m-ar ajuta cel mai bine sa dau burta jos si sa mai slabesc. voi ce-ati folosit ?

}{
onushca85
Buna, ma primesti si pe mine pe aici?
amalia0701
CITAT(_noni_ @ 29-08-2008, 10:07 AM) *

Dana si alte mamici sportive, HELP! wink1.gif

vreau sa-mi iau o blicicleta sau un alt aparat pt. acasa insa nu stiu ce m-ar ajuta cel mai bine sa dau burta jos si sa mai slabesc. voi ce-ati folosit ?

}{

pupic.gif
Pentru burta trebuie burtofleziuni hug.gif
La multi ani!
floare.gif
bibi
Traiasca bebeul frumos, am vazut ce copil frumusel ai si nu m-am putut abtine sa nu te felicit, probabil tarziu dar sincer.

Mamica sportiva, sa-mi zici si mie cum ai rezolvat cu burtica, detin si eu una bucata.
daconst
Noni,o sa te dezamagesc si sa-ti spun ca de burtik nu scapi asa usor. sad.gif
Nici eu n-am scapat inca,dar eu mai am inca ceva kg in plus.
Metoda sigura e cea de mers a sala si facut abdomene la greu.Eu am observat ca atunci cind m-am tinut de sala,chiar se dusese bine.Apoi am lasat-o balta si cind ma ingras,pun inapoi pe burta.
Acum nu-mi permite programul sa merg a sala,dar va trebui sa incep si eu serios.
Cu bicicleta nu scapi,degeaba dai banii pe ea.Va fi pe post de umeras,ca te plictisesti repede de ea sau acasa te iei cu altele si sigur nu faci asa cum ar trebui.

Hai cu pozele alea ca mor de curioasa. naughty.gif
bubbles
Neata mamica frumoasa si bebe frumos foc pupic.gif
bubbles
Noni cand mai pui poze cu barbatelul?Deja ii cresc dintisorii hug.gif
_noni_
am reusit sa descarc cateva poze cu Zoran de la botez - AICI

si aici sunt poze de saptamana asta de la Buc - AICI
sper sa apuc sa pun mai multe...

enjoy! blum.gif

}{
Dumbo
Sa-ti traiasca fecioru' !!! E asa de mare si frumos...

tu deja te apuci de dat jos burtik? Eu mai am 5 kg fata de cand am ramas graviduta si cam 11 ar trebui sa dau jos sa fiu in forma. Si cum zicea si Dana, sunt cam multe pe burtica si pe spate. Sper insa sa ne facem mai repede bine si sa putem iesi mai mult la plimbare si facand kilometri sa mai dau ceva jos.

_noni_
te pup, elefantelule! multumim!

eu am dat jos cam 8 kg si apoi am stagnat in jur de 72 si de 1 luna n-am mai vrut sa ma cantaresc ca faceam depresie...eu am plecat cam de la 65 in sarcina si ma simt bine la max 60, asta ar fi scopul meu.

pana nu termin cu alaptarea nici nu ma mai stresez, insa mi-am luat LEG MAGIC si chiar lucreaza, insa nu prea ma urc pe el pt. ca e afara in foisor si acum e cam frigutz tease.gif

tu ce faci? ce-ti face printesa? mai vreau poze!!! naughty.gif sa-i arat lui Zoran! alaptezi? cum merge? cum te descurci?

}{
Dumbo
Exact asa si eu. Numai ca sunt la 72 de kg de cateva zile, dar nu se stie cat o sa stagnez.
Ce inaltime ai?

Inca ne luptam cu bebelina sa manance, nu prea papa cat ar trebui, doctorita de familie e enervanta si imi tot zice sa ii dau lapte praf, eu zic ca daca bebelina nu cere de mancare inseamna ca e satula si lapticul meu e bun si suficient. Si tati ma enerveaza si el si ii tot face laptik la pitica in loc sa ma lase sa ii dau laptic de la mine. Deci e un razboi in toata regula.

Am iesit cu icter din spital asa ca printesica e inca galbioara. In rest e asa cuminte ca nici nu zici ca am copil in casa. Inca nu avem program asa ca e un pic mai greu, dar o sa fie si mai bine cand o sa avem program si stiu si eu cand si cum sa ma organizez.
_noni_
in primele 2 luni, daca nu au colici, bb-i sunt cumintei, ca nu prea stiu de capul lor blum.gif

ca sa stii exact cat mananca, incearca sa faci proba suptului, adica sa o cantaresti inainte si dupa ce papa exact asa cum e imbracata - fa asta la fiecare masa si daca media e de 70-90 g inseamna ca papa suficient pt. varsta ei. si oricum ea stie cel mai bine cat are nevoie, ca daca ii dai si 150 g, ea va regurgita surplusul si va ramane exact cu cat are nevoie.

cat a luat in greutate?

eu am 1.69 inaltime. imi place sa cred ca am 1.70 lol.gif

}{

dany
CITAT(_noni_ @ 20-09-2008, 10:55 AM) *

si aici sunt poze de saptamana asta de la Buc - AICI
sper sa apuc sa pun mai multe...

enjoy! blum.gif

}{

Am vazut si eu pozele ...cand a crescut puiul tau asa de mare ?????
Parca as zice ca are buzele tale : carnoase ,....numa` bune de pupat cand va fii mare naughty.gif

Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii ! give_rose.gif
_noni_
he he, saru'mana!

eu citeam la tine in jurnal! harnicuta fata! si sa-mi zici cine te-a suparat ca il mananc! cool.gif

s-ar putea sa apara un contract in Hamburg, dar inca nu indraznesc sa sper...

}{
dany
Hehehe , fata ! Stii doar ca ma descurc si singura cand ma supara cineva , dar mersi pentru intentie pupic.gif

Hamburg ??? Am citit bine ???? Ar fii super !!! Asa am reusi si noi sa vorbim mai mult face-to-face decat in Bucuresti unde , parca imi luase cineva mintile doh.gif
May
Doamne, intr-o zi ne zici ca esti insarcinata, in alta te vad cu burtica mare, apoi cu mogaldeata in brate si acum ai ditamai flacaul, maine il insuram, ce mai )).gif pupic.gif
_noni_
May, ce bine arata tiker-ul tau! bravo!

cat despre pui, cresc vazand cu ochii! rolleyes.gif

Daby, da Hamburg, dupa 1 ian, inca nu stie nimic sigur bob si e problematic cu Zoran, dar eu sunt pt. 100% w00t.gif lol.gif

}[
bubbles
Noni cat de frumos e Zoran si seamana cu tine foarte mult w00t.gif .Cum e Leg Magic-ul ca ma bate si pe mine un gand sa imi iau )).gif
luchi
Zoran e o minune de baietel. Atat de dulceee, ca ma declar inamorata laugh.gif

pupic.gif cu maaare drag.
Mariana
Ce repede cresc copilasii astia.
Multa sanatate la toata lumea.
pupic.gif hug.gif
daconst
Noni,in sfarsit poze!!! cheer.gif
Doamne ce mandrete de flacau are mama. naughty.gif
Mie tare-mi plac copii brunetei.Al meu era tiganush de mic,dar acum s-a inblonzit.Iar de cind i mai si tund,parca nici par nu prea mai are. lol.gif

Dumbo,iti raspund si aici...na,pe unde te prind.
Eu zic ca doar TU ai voie sa decizi ce e bine pentru copilul tau si nici tatal sau vreun doctor din lume nu poate trece peste ce spui TU.
Asta ar trebui sa le explici ceor din jurul tau,ca o mama simte ce e cel mai bine pentru copilul ei. mad.gif

May,acum vazui si eu ce bine slabesti. w00t.gif
Bravo fata,tine-o tot asa! wink1.gif
May
Multumesc fetele pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
Ce flacau frumos, o sa fie coada la tine la usa peste 2-3 ani )).gif
_noni_
multumim fetelor! pupic.gif

Andreea, Leg Magic e super, chiar faci febra si dupa 2 minute de lucrat pe el si vine cu un cd cu un program de exercitii care se fac combinat cu aparatul. sunt chiar incantata!!
bubbles
Atunci trebuie neaparat sa achizitionez si eu unul !!! Se pliaza usor asa cum arata la TV ca nu de altceva dar dupa ce il folosesc trebuie sa am unde sa il pun ca la noi in camera ocupa spatiu deja bicicleta si aparatul de abdomene doh.gif
_noni_
este exact ca la tv! laugh.gif si se pliaza si poti sa-l bagi sub pat, de ex!
bubbles
Noni i-am gasit deja o fetita lui Zoran.E nepoata mea si e mai mica cu cateva saptamani grin.gif .Vezi la mine in jurnal niste poze cu ea naughty.gif (just kidding) .Abia astept sa iau si eu un Leg Magic sa lucrez numai la picioare doh.gif
_noni_
Am vazut-o! e superba! pupic.gif
bubbles
Multumesc. pupic.gif Eu sper ca atunci cand o sa am copil sa fie ca ea .. linistita .dar cel mai mult imi place ca i-au ramas ochii albastrii give_heart.gif
Dumbo
Dana ma apuc sa scriu la mine in jurnal, macar ma certi la mine acasa, nu in deplasare.

daconst
CITAT(Dumbo @ 21-09-2008, 08:46 PM) *

Dana ma apuc sa scriu la mine in jurnal, macar ma certi la mine acasa, nu in deplasare.

Scuze,Dumbo,ca poate a sunat cam dur mesajul meu. pupic.gif
Poate m-a enervat faptul ca dr ta iti spune sa-i dai lapte praf la greu cind poate tu ai lapte si tati al vostru care-i da bibe(asta fara voia ta sau asa s-a inteles cel putin).
Ideea era sa iei tu atitudine si nu-i mai lasi pe altii sa decida pentru tine.
Nu am vrut sa te supar,scuze inca o data. give_rose.gif
_noni_
...sper sa nu se fi suparat Irina pe noi...

din pacate comunicarii prin scris ii lipseste partea de body language si tonul...noi n-am zis-o cu rautate...mai cu seama ca parca ma vad pe mine acum 4 luni, ce mai orbecaiam lol.gif si ce repede mi se pare ca le-am invatat pe toate wink1.gif

puiu' meu are un program tampit de somn si ma simt cam vinovata...eu sunt pasare de noapte si s-a luat dupa mine si adoarme dupa 12 ohmy.gif si faza e ca se trezeste a 2-a zi tot pe la 12, 13 lol.gif

iar la 6 si 9 dimineata doar maraie sa-i dau papa si dupa ce papa adoarme la loc. mai are inca doua reprize de somn in timpul zilei - doarme in total cam 16 ore din 24, ceea ce cred ca e foarte bine pt. varsta lui.

e din ce in ce mai activ si a inceput sa inteleaga. intinde manutza dupa jucarii si ii place sa ne jucam de-a "uite-l - nu e!" cu o paturica sub care il ascund si apoi il scot repede. chiuie si vocalizeaza intr-o veselie si vrea numai in fund si la discutzii. tease.gif

acum l-am tinut treaz de la 7, desi in mintea lui ar mai fi dormit ca sa se trezeasca si sa stam iar pana dupa 12, si i-am facut si baitza si a picat lat laugh.gif vreau sa-i tai unghiile, ca nu mai reusesc decat in somn.

imi pare rau ca s-a stricat vremea, ca am fi mers si noi la mare cateva zile...

voi la cat ati fost prima data cu bb-i la mare?

}{
bubbles
Vai si eu stau si ma gandesc ca la ce pasare de noapte sunt si eu .. poate o sa fie si al meu baby.gif asa lol.gif Deja ma gandesc si imi fac ganduri chiar daca inca nu e in program )).gif

Cred ca as muri de dragul lui Zoran cand incepe sa gangureasca.Ti l-as manca daca as putea )).gif
daconst
Noni,cind am vazut asa mesaj lung,ma bucuram ca am ce citi.Si cind colo,a aparut de 3 ori acelasi mesaj. lol.gif
Cu programul lui Zoran,eu zic ca daca nu te deranjeaza pe tine...e ok si asa.
Important e ca mama sa se odihneasca cind doarme bb,ca eu asta am priceput-o tare tarziu si eram cam zombie in perioada aia. doh.gif
Noi la mare am fost abia la 1 an si 4 luni ca in primul an am considerat ca e prea mic si il chinui doar.Asa ca l-am lasat acasa cu mama.
Dupa un an cind merge si-i place sa se joace in nisip,e o adevarata bucurie pentru ei sa-i lasi sa se mozoleasca cum vor ei. blum.gif
Dar nu e regula nici asta...fiecare face cum crede. give_rose.gif
Dumbo
Departe de mine gandul de a ma supara pe voi.

hug.gif

Eu sunt obosita, irascibila si cum zicea noni orbecaiesc si asta pe fondul meu de persoana agitata.

Si piticuta mea e pasare de noapte, ziua doarme la greu, noaptea se trezeste din 3 in 3 ore. Si asa era si in burtica. Din pacate eu nu pot sa dorm ziua, ma aleg cu o stare de greata si rau de nu imi mai trebuie somn deloc. Asa ca dorm noaptea intre trezirile ei. Si dimineata pana la 11.

_noni_
Andreea, esti figura rau! lol.gif uite un fimuletz cu Zoran, desi nu se vede prea bine...

Dumbo, ce bine ca nu te-ai suparat! pupic.gif vrem poze cu Andreea! cheer.gif

Dana cred ca si noi tot la anul vom merge.

fug ca plange inamicul ohmy.gif

}{
bubbles
Noni e scump rau give_heart.gif .Ce frumos s-a dus el pe burtica )).gif Iar la voce .. parca as vorbi eu lol.gif .Lasa ca am sapun un filmulet sa vezi cat de bine semanam la voca... blum.gif
Loredana
Buna Noni,
Am citit in seara asta tot jurnalul tau,parca as fi citit o carte!
Ai un bebel super dragalas si frumos,sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Am stat lipita de calcutor pana am citit tot,ca imi placea mai de mult cum scriai tot citind pe aici prin forum.Esti o persoana tare faina...
Ma bucur de bucuria ta si am trait toate fericirile bebe related alaturi de tine(mai ales ca astept si eu foarte mult sa raman insarcinata si sa am un bebe)
Te pup,noapte buna
P.S. Daca ajungeti la Hamburg,sper sa am si eu ocazia sa vad mandretea de baiat si bineinteles si pe tine,LIVE!
Va pup
_noni_
smile.gif Figura esti Loredana! Multumesc! give_rose.gif

eu te-am tot vazut la mine, dar am zis c-ai adormit cu capul pe tastatura tease.gif

bb-vine, e pe drum! la mine i-a luat 2 ani sa ajunga! lol.gif sa fiti linistiti si o sa vine cand te astepti mai putin!

ma bucur de o noua prietena si sigur ca daca s-ar impini speranta numira out of contry, directia deutschland, ne vedem, si cu Dany si cu Dana!

}{
May
Poate si cu peach wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.