Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Loredana
Da,frumos ar fi....
va pup,noapte buna,ma duc la somnic,mi se invart ochii in cap de la atata monitor wacko.gif
give_rose.gif
_noni_
CITAT(May @ 22-09-2008, 12:27 AM) *

Poate si cu peach wink1.gif

si cu ea! unde o fi disparut? ca n-am mai vazut-o de mult timp! sau sunt eu aiurita? wacko.gif

somn usor Loredana!

eu ii fac blog lu' fiu-meo , he he! mi-a luat juma' de ora sa trec de prima pagina in care completam data nasterii lui, ca utilizator si tot nu voia sa se incarce - cica nu te lasa daca ai sub 13 ani lol.gif , de parca astia pot controla - apoi am pus anul meu de nastere, ca deh' sunt despeapta, dar cu lag...

cred ca nici eu nu mai stau mult, mai cu seama ca mi s-au culcat si baietii si atata liniste ma trage la somn...

}{
Deea
pupic.gif Buna dimineata!

Moammaaaa ce baiet frumos!

Noi am fost cu Alexia la mare prima oara cand avea 1 an... a fost ok pentru ea, i-a prins tare bine dar foarte obositor pentru noi. Anul asta...alta poveste, acum ii place sa se joace in nisip, ii place in apa...n-am mai avut multa bataie de cap, am fost mai linistiti.
onushca85
Neata!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.