CITAT(Deea @ 21-11-2006, 11:59 PM)

Dany abia asteptam pozele, important e ca tie iti place, ce mai conteaza culoarea

. parca parca esti cu moralul un pic mai bine..nu-i asa?
Ina sper sa-ti coboare moralul repede din cui...cine ne mai inveseleste pe noi dimineata?
Irinush, ne-am distrat cu bebeii...Alexia era cam debusoala ca nu pricepea ce-i cu unul la fel de mc ca ea...se vede si din poze ca e tare serioasa, ea care e zambareata de obicei. La a doua intalnire n-a mai fost asa uimita si chiar s-a lasat pupata

Karin are 7 luni si tot o tragea pe Alexia sa o pupe

aaa...mi-am adus aminte sa intreb mamicile ce fac daca bebeii lor au preferinte. ALexia e tare maraita cand ramane cu socrii mei...nu stiu de ce nu-i place ca doar nu-i face nimeni nimic, la ai mei e cuminte si nu plange deloc. Problema e ca atunci cand ma voi angaja va sta ziua cu socrii mei... nu stiu ce-ar trebui sa fac ca sa-i placa cu ei, n-as vrea sa ma duc la servici si sa stiu ca fata plange toata ziua.
nu stiu ce sa zic, dar incearca sa o lasi mai mult cu socrii tai ... nici david nu prea se omoara dupa soacra mea - pe buna dreptate zic eu, ca o scorpie ce sunt

- e posibil sa se obisnuiasca pana la urma ...
CITAT(danyhoney @ 22-11-2006, 12:06 AM)

Anna....trebuie sa mai iau pastile pana vineri...asa e tratamentul.Luni merg iar la control si vedem mai departe.
Deea...da,si eu am impresia ca parca imi e mai bine.Sper sa nu "cad" din nou. Eu nu am bb dar....din cate stiu eu ( si nu vreau sa te superi ) e ca cei mici simt daca ceva nu e in regula cu persoanele care le inconjoara...Vorbeste cu socrii tai si vedeti ce trebuie schimbat. BB-ii au un al 7-lea simt...
CITAT(irinush @ 21-11-2006, 09:03 PM)

Bravo Eu. pt schimbarea prefixului!
Dany, vii sa dormi cu David?
).gif)
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Si le luam si pe Alexia ,pe Timeea ,pe Bia...si pe Dominik .Pe Norbi il lasam la mami a lui ca e prea micutz. Asa dorm eu cu bb-ii vostrii si voi aveti liniste noaptea asta .
Doamne ce-ar mai fi! cred ca tu nu stii ce inseamna sa ai atatia bebei mici pe cap
dupa o noapte nu cred ca iti mai trebuie ... desi al meu cel putin doarme linistit toata noaptea ... de aia te-am si invitat