Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
cred ca a venit vreun business man si nu putea sa stea cu calculatorul deschis la oneden grin.gif asa ca a minimizat fereastra blum.gif
Monic
am o cunostinta careia i-a murit sotul si care a ramas cu doi baietei
si baieteii au plans ani si ani pt ca vroiau a surioara si nu intelegeau de ce nu pot avea rolleyes.gif
himere2005
asta-i calutul
http://www.treiursuleti.ro/balansoare-si-s...r-calut-a-2154/
noi am dat mai putin, 1 milion 200.
uka
i want to be a kid again
sad.gif baby.gif hug.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 05:57 PM) *

asta-i calutul
http://www.treiursuleti.ro/balansoare-si-s...r-calut-a-2154/
noi am dat mai putin, 1 milion 200.

Ce frumos e !!!!!!! Cred ca te-ar tine si pe tine ,Himere......sau ,ma rog , o jumatate din tine )).gif
ramonavlas
Himere, superb cadoul. Sunt sigura ca se va bucura f tare....... )).gif Si eu m-as bucura daca as primi asa ceva, da ea.... )).gif
Anna
foarte dragut calutul, eu l-as incerca oleaca biggrin.gif
Tulip
Himere,superb cadou!!!!!Sigur-sigur se va bucura de el...si il va folosi mult timp,nu doar 1-2 luni!!!!!De unde l-ai cumparat?
Anna
La un interviu:
- Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma noastra...
- Pai... m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in firma dumneavoastra.
- In general, cam un sfert...

Doi soricei, intr-o sala de cinematograf, rontaiau banda unui film.
- Iti place?, intreaba un soricel.
- Nu prea, raspunde al doilea. Mai mult mi-a placut cartea !!!

Scufita rosie se duce so vada pe bunica cand deodata vede pe lupul rau in spatele unui tufis:
- Oh ! Ce ochi mari ai. Si lupul pleaca fara sa zica nimic.Mai departe pe drum scufita rosie vede acelasi lup ascuns dupa un pom:
- Oh ! Ce urechi mari ai si lupul fuge din nou.
Un pic intrigata de acest comportament scufita rosie isi continua drumul. Dupa 2 km revede lupul ascuns de data asta dupa o borna kilometrica.
- Oh ! Ce dinti mari ai la care lupul incepe sa urle:
- Poti sa ma lasi dracului odata sa ma cac linistit ?
himere2005
l-am luat de la un magazin de linga piata

biancai ii este frica blum.gif asa ca l-am testat eu lol.gif
Anna
Te voi ajuta sa afli care sunt cele mai frumoase momente ale vietii
1. sa te indragostesti;

2. sa razi pana te doare burta;

3. sa gasesti un teanc de facturi platite cand te intorci din
vacanta;

4. sa mergi intr-un loc unde gasesti peisaje superbe;

5. sa-ti asculti cantecul favorit la radio;

6. sa adormi ascultand sunetul ploii;

7. sa iesi de sub dus si sa te acoperi cu un prosop cald;

8. sa reusesti la ultimul examen;

9. sa iei parte la o discutie interesanta;

10. sa gasesti bani intr-o pereche de pantaloni pe
care nu ai mai purtat-o de mult timp;

11. sa razi de tine;

12. sa te relaxezi printre prieteni;

13. sa razi fara vreun motiv anume;

14. sa te trezesti in mijlocul noptii si sa-ti dai seama ca mai ai cateva ore bune de somn;

15.sa auzi,din intamplare, cum te vorbeste cineva de bine;

16. sa privesti un apus de soare;

17. sa asculti o melodie care-ti aduce aminte de o
persoana speciala din viata ta;

18. sa primesti si sa dai primul sarut;

19. sa te distrezi cu prietenii;

20. sa vezi fericite persoanele la care tii;

21. sa porti lanticul persoanei iubite si inca sa-i
simti parfumul;

22. sa vizitezi un prieten pe care nu l-ai mai vazut
de mult si sa simti ca nu s-a schimbat nimic;

23. sa simti fluturi in stomac cand vezi persoana
speciala din viata ta;

24. sa stii ca esti iubit;
Deea
Alexia si Karin ...prima intalnire a Alexiei cu alt bebelus.
ina_ceva
Monic, pulpele alea arata super grin.gif
Ady_raluk, mi se pare foarte dragutzel nepotul tau naughty.gif
Gigelu, sa-l stapanesti sanatoasa!
Felicitari, antonia!!!Dominik arata bine si in rochitza grin.gif
Bine ai revenit, alandana!! pupic.gif hug.gif

Eu abia astept Craciunul; voi sta acasa cam o saptaman, cu vizite la bunici si cu masa bogata in familie grin.gif
De revelion o sa petrece aici, cu prietenii;

Monic
Deea, ce fetita mare ai w00t.gif e o dulcica!!!
Si uite-asa cu siretlicuri te-am vazut si pe tine blum.gif cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 21-11-2006, 08:18 PM) *

Himere, superb cadoul. Sunt sigura ca se va bucura f tare....... )).gif Si eu m-as bucura daca as primi asa ceva, da ea.... )).gif

Fetelor, ce ziceti wink1.gif Haideti sa-i luam Ramonei un calutz grin.gif
danyhoney
Deea...chiar ca s-a facut maricica Alexia . Si,cum spunea Monic : te-am prins sa te vedem si pe tine cheer.gif

Ina...mi-ai luat locul ?? Scrii tare putin.Esti ok ?
ina_ceva
Dany-dulce hug.gif , sunt ocupata, rupta de oboseala. Abia mai am timp sa mai intru pe aici si, vorba ellei, uneori va citesc pe diagonala sorry pupic.gif
Moralul meu e undeva in cui; cred ca iarna isi face simtzita prezentza si in capusorul meu.
ramonavlas
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 10:08 PM) *

Deea, ce fetita mare ai w00t.gif e o dulcica!!!
Si uite-asa cu siretlicuri te-am vazut si pe tine blum.gif cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 21-11-2006, 08:18 PM) *

Fetelor, ce ziceti wink1.gif Haideti sa-i luam Ramonei un calutz grin.gif

Neaparat sa fie cal (nu iapa), sa am ce calari sex.gif
danyhoney
lol.gif Ramo....credeam ca il ai pe Potential pentru....asa ceva lol.gif
Deea
eeee.... am uitat ca aici orice eveniment trebuie pozat ca ma aranjam si eu un pic....nu stateam cu "cocul de femeie care face curatenie" smile.gif

uitati ce tocmai a primit Alexia baby gym

cred ca la noapte acolo doarme )).gif , acum sta pe ursulet (paturica de la joc) si "vorbeste" cu jucariile. lol.gif A picat tocmai la fix jocul...taman se maraia si nu avea chef de nimic
Anna
Ce as vrea sa mai fi si eu copil acum, plus ca as scapa de toata grijile, responsabilitatile si stres puls ca as avea asa jucarii frumoase biggrin.gif parca atunci cand eram eu baby.gif nu erau asa multe si diverse.
Eu stiu ca aveam un urs de plus cu nasu maro si altii mai neimpprtanti, si papusi ( asa cand aveam deja 5 6 7 ani, si imi face mama casute la ele din cutii de pantofi si imi croseta si ea si bunica hainute pt papusele....si acum as fi in stare sa ma joc cu toate accesoriile de papusi care au aparut, case mobilate, masini....il are Barbie si pe Ken naughty.gif .
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 21-11-2006, 10:46 PM) *

lol.gif Ramo....credeam ca il ai pe Potential pentru....asa ceva lol.gif

El sa mai astepte...... naughty.gif Daca vrea....si daca nu.......mai sunt femei pe lumea asta, nu????? Si barbati la fel )).gif
danyhoney
Corect,Ramo !!!!!!

Mi-am facut suvite ...a iesit o culoare ...nedefinita lol.gif dar imi place....am impresia ca arat cam ca Monic lol.gif .Din pacate nu pot pune poze...Dirk a luat camera mica cu el si cu Canon-ul nu ma descurc.Am facut vreo 15 poze in oglinda dar...am pozat tot ce se putea numai pe mine nu .
Eu.
CITAT(michelle @ 21-11-2006, 06:15 PM) *

Gigelu, am gasit valori pentru curcan si vita, intre 2.5-3.5p/100g

crezi ca 9p sunt suficiente pentru cele 200g de pastrama?

CITAT(alandana @ 21-11-2006, 07:03 PM) *

Eu nu reusesc sa ma mobilizez sa dau jos ultimele kilograme. M-am stabilizat la 53 si indiferent cate porcarele am bagat in mine pare ca s-a intepenit cantarul.. Tot zic ca de luni gata o iau de la capat dar... Nu-mi regasesc motivatia. Poate acum ca v-am regasit... regasesc si dorinta de a ajunge la 50 kg.

In rest munca, munca, munca , munca...

yahoo.gif dana, bine ai revenit!chiar ma intrebam si eu daca ne-ai parasit.
sunt convinsa ca iti vei gasi motivarea. oricum tu arati exceptional; poate ca organismul a ajuns intr-un punct in care se simte foarte bine si de aceea nici nu te ingrasi, dar nici nu iti mai vine sa faci eforturi pt a slabi. give_rose.gif

CITAT(Deea @ 21-11-2006, 09:43 PM) *

Alexia si Karin ...prima intalnire a Alexiei cu alt bebelus.

)).gif absolut delicioase

CITAT(ina_ceva @ 21-11-2006, 10:37 PM) *

Dany-dulce hug.gif , sunt ocupata, rupta de oboseala. Abia mai am timp sa mai intru pe aici si, vorba ellei, uneori va citesc pe diagonala sorry pupic.gif
Moralul meu e undeva in cui; cred ca iarna isi face simtzita prezentza si in capusorul meu.

ina sorry.gif nu vreau sa te aud vorbind asa.......glumele tale ma binedispuneau in fiecare dimineata la servici, in timpul in care imi beam prima cana de ceai.hai, te rog, un mic zambet give_rose.gif

eu azi am mancat aiurea blushing.gif merit jordita
MD
-2 prajiturele mici -5p
-lapte la cafea -0.8p

PRANZ
-mamaliguta - 3p
-pastrama de porc - 9p
-1 banana - 1.5p

CINA
-paine - 3.5p
-hummus - 2p
-ardei copti - 0.5p(pt ulei)

total 25.3p din 19/zi ohmy.gif oops.gif swoon.gif nasol moment, imi vine sa ma iau la pumni.
aa, si am baut si 3 gurite de vin spumos, pe care habar nu am cum sa il punctez, ca eu nu beau deobicei
Monic
Super Danyhoney!!!
Ma bucur pupic.gif Tu ce spui, a iesit bine? Tie iti place? ca pana la urma asta conteaza!!! Cu ce te-ai facut?
ramonavlas
Danyhoney, asta conteaza, ca iti place tie. Dar suntem si noi curioase.............
Eu, eu zic ca prea mult ai punctat pastrama aia..... Eu as pune 6, maxim 7 puncte pentru 200 de grame.....
Stiu, prea multi "eu" dar.......se accepta, nu? Il astept pe Potential si parca am emotzii ca la prima, ma rog, a doua intalnire naughty.gif
danyhoney
Ina....sper ca iti va trece starea asta . pupic.gif
Gigelu...treci peste ziua de azi ca si cum nu ar fii fost...de maine o iei de la capat.
Monic....hmmm...da,cred ca imi place.E altceva,o schimbare...M-am facut cu decolorant pentru suvite de la Schwarzkopf ( M1 ).

Ramo... maine vei avea din nou o dimineata frumoasa grin.gif ?
Eu.
CITAT(ramonavlas @ 21-11-2006, 11:20 PM) *

Eu, eu zic ca prea mult ai punctat pastrama aia..... Eu as pune 6, maxim 7 puncte pentru 200 de grame.....

unsure.gif pai ma gandeam ca daca cea de pui si vita e intre 2.5 si 3.5p/100g, cea de porc are vreo 4-4.5p/100g, iar eu am mancat 200g. doh.gif

dany, tu stii cum astept eu pozele alea, nu?uite asa: w00t.gif
irinush
Buna fetelor, abia acum reusesc si eu sa va scriu, pt ca l-am culcat pe David; am avut si noi un prieten in vizita, mai mare ca David cu o luna, asa ca am fost ocupata azi, dar a fost mult mai bine asa, pt ca a avut si fi-miu cu cine sa se joace.

Alandana, bine ai revenit!

Antonia, felicitari!

Deea, sunt super tari bebelusii, cred ca v-ati distrat!

Imi pare rau daca nu am scris despre toata lumea, dar si eu tot pe un fel de diagonala v-am citit azi sad.gif
danyhoney
Danutella...cum de apari on ??? Ai uitat / lasat laptop-ul deschis ?

CITAT(Eu. @ 21-11-2006, 08:25 PM) *

dany, tu stii cum astept eu pozele alea, nu?uite asa: w00t.gif [/color]

)).gif Poate il pacalesc pe Dirk sa-mi faca cateva joi.Dar...ma aranjasem si eu un pic acum ...joi nu voi mai avea chef,sigur lol.gif
Eu.
unsure.gif sa va zic un secret naughty.gif azi dimineata am avut un soc urcandu-ma pe cantar: am vazut prefixul 5 si era sa swoon.gif de bucurie, bineinteles.
nu-mi explic de unde pana unde, cand ieri, la cantarirea oficiala(e drept ca fara vizitat o anumita incapare inainte) aveam 60.9.
abia astept ziua de luni si sper sa n-o mai dau in bara ca azi ca eu nu-s genul care sa economiseasca puncte, asa ca voi manca tot 19p/zi, fara sa recuperez depasirea de azi
danyhoney
Am uitat sa va spun ceva : azi a fost prima zi de cand iau pastile cand nu am dormit peste zi cheer.gif cheer.gif Si nici nu ma simt somnoroasa ca si pana acum....Oare o fii semn bun ? Eu zic ca da...Poate de aia am avut chef de vorba )).gif
Anna
Noapte buna fetelor! somnic pufos! pupic.gif hug.gif pupic.gif
Va pup pe toate, sa aveti maine o zi superba! yahoo.gif cheer.gif

Dany ..bravo, am vz ca ai fost f vorbareata azi si imi place ca te-ai vopsit, f bine, asteptam poze
insa referitor la pastile, nu ar fi mai ok daca nu le-ai lua? eusa_think.gif intreb si eu blum.gif
danyhoney
Am 2 probleme :

1.- nu mai stiu sa scot obiectivul de la Canon )).gif .Poate ma ajuta Miha maine ca si ea are tot Canon

2.- cine vine sa doarma cu mine ???? Sunt singurica sad.gif .Cred ca voi bantui pe aici pana ma ia somnul

Noapte buna ,Anna !
Anna

Dany pai uite...eu deja ma duc la somnic, asa ca hai si tu pupic.gif

Somn usor si tie! hug.gif
Deea
Dany abia asteptam pozele, important e ca tie iti place, ce mai conteaza culoarea smile.gif. parca parca esti cu moralul un pic mai bine..nu-i asa?

Ina sper sa-ti coboare moralul repede din cui...cine ne mai inveseleste pe noi dimineata? hug.gif

Irinush, ne-am distrat cu bebeii...Alexia era cam debusoala ca nu pricepea ce-i cu unul la fel de mc ca ea...se vede si din poze ca e tare serioasa, ea care e zambareata de obicei. La a doua intalnire n-a mai fost asa uimita si chiar s-a lasat pupata lol.gif Karin are 7 luni si tot o tragea pe Alexia sa o pupe smile.gif

aaa...mi-am adus aminte sa intreb mamicile ce fac daca bebeii lor au preferinte. ALexia e tare maraita cand ramane cu socrii mei...nu stiu de ce nu-i place ca doar nu-i face nimeni nimic, la ai mei e cuminte si nu plange deloc. Problema e ca atunci cand ma voi angaja va sta ziua cu socrii mei... nu stiu ce-ar trebui sa fac ca sa-i placa cu ei, n-as vrea sa ma duc la servici si sa stiu ca fata plange toata ziua.
irinush
Bravo Eu. pt schimbarea prefixului!

Dany, vii sa dormi cu David? )).gif
danyhoney
Anna....trebuie sa mai iau pastile pana vineri...asa e tratamentul.Luni merg iar la control si vedem mai departe.
Deea...da,si eu am impresia ca parca imi e mai bine.Sper sa nu "cad" din nou. Eu nu am bb dar....din cate stiu eu ( si nu vreau sa te superi ) e ca cei mici simt daca ceva nu e in regula cu persoanele care le inconjoara...Vorbeste cu socrii tai si vedeti ce trebuie schimbat. BB-ii au un al 7-lea simt...

CITAT(irinush @ 21-11-2006, 09:03 PM) *

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Si le luam si pe Alexia ,pe Timeea ,pe Bia...si pe Dominik .Pe Norbi il lasam la mami a lui ca e prea micutz. Asa dorm eu cu bb-ii vostrii si voi aveti liniste noaptea asta .
irinush
CITAT(Deea @ 21-11-2006, 11:59 PM) *

Dany abia asteptam pozele, important e ca tie iti place, ce mai conteaza culoarea smile.gif. parca parca esti cu moralul un pic mai bine..nu-i asa?

Ina sper sa-ti coboare moralul repede din cui...cine ne mai inveseleste pe noi dimineata? hug.gif

Irinush, ne-am distrat cu bebeii...Alexia era cam debusoala ca nu pricepea ce-i cu unul la fel de mc ca ea...se vede si din poze ca e tare serioasa, ea care e zambareata de obicei. La a doua intalnire n-a mai fost asa uimita si chiar s-a lasat pupata lol.gif Karin are 7 luni si tot o tragea pe Alexia sa o pupe smile.gif

aaa...mi-am adus aminte sa intreb mamicile ce fac daca bebeii lor au preferinte. ALexia e tare maraita cand ramane cu socrii mei...nu stiu de ce nu-i place ca doar nu-i face nimeni nimic, la ai mei e cuminte si nu plange deloc. Problema e ca atunci cand ma voi angaja va sta ziua cu socrii mei... nu stiu ce-ar trebui sa fac ca sa-i placa cu ei, n-as vrea sa ma duc la servici si sa stiu ca fata plange toata ziua.

nu stiu ce sa zic, dar incearca sa o lasi mai mult cu socrii tai ... nici david nu prea se omoara dupa soacra mea - pe buna dreptate zic eu, ca o scorpie ce sunt nono.gif - e posibil sa se obisnuiasca pana la urma ...

CITAT(danyhoney @ 22-11-2006, 12:06 AM) *

Anna....trebuie sa mai iau pastile pana vineri...asa e tratamentul.Luni merg iar la control si vedem mai departe.
Deea...da,si eu am impresia ca parca imi e mai bine.Sper sa nu "cad" din nou. Eu nu am bb dar....din cate stiu eu ( si nu vreau sa te superi ) e ca cei mici simt daca ceva nu e in regula cu persoanele care le inconjoara...Vorbeste cu socrii tai si vedeti ce trebuie schimbat. BB-ii au un al 7-lea simt...

CITAT(irinush @ 21-11-2006, 09:03 PM) *

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Si le luam si pe Alexia ,pe Timeea ,pe Bia...si pe Dominik .Pe Norbi il lasam la mami a lui ca e prea micutz. Asa dorm eu cu bb-ii vostrii si voi aveti liniste noaptea asta .

Doamne ce-ar mai fi! cred ca tu nu stii ce inseamna sa ai atatia bebei mici pe cap )).gif
dupa o noapte nu cred ca iti mai trebuie ... desi al meu cel putin doarme linistit toata noaptea ... de aia te-am si invitat
danyhoney
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, la meciul la care e Dirk conduce echipa noastra !!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif 3000 de fani au mers sa-i sustina .

CITAT(irinush @ 21-11-2006, 09:08 PM) *

Doamne ce-ar mai fi! cred ca tu nu stii ce inseamna sa ai atatia bebei mici pe cap )).gif
dupa o noapte nu cred ca iti mai trebuie ... desi al meu cel putin doarme linistit toata noaptea ... de aia te-am si invitat

Pai,asta e smecheria, Irinush : e doar 1 noapte .Supravietuiesc eu )).gif
irinush
o noapte da, supravietuiesti ... mai departe ... )).gif
o sa va parasesc, va doresc noapte buna s ne auzim maine, va pup pe toate!
Eu.
fetelor, tare mi-ar placea sa mai stau cu voi, dar in ritmul asta, in 10 min. voi atzipi pe tastatura lol.gif sunt extenuata s deja am impresia ca nu mai vad prea bine literele blink.gif unsure.gif
va doresc o noapte cat mai linistita, vise frumoase (da, Dany?ma auzi? deci fara bantuit prin casa blum.gif ).
danyhoney
Noapte buna ,Irinush !

Ohhh,Kiev conduce in Bucuresti sad.gif sad.gif .Gol dat de un roman ( Cernat). Va tin la curent cu meciurile )).gif ,mi-am gasit ocupatie lol.gif lol.gif
Eu.
dany, vad eu aiurea din cauza oboselii sau ticker-ul tau a mai scazut cu 1/2kg? huh.gif
daca da, felicitarile mele yahoo.gif
danyhoney
CITAT(Eu. @ 21-11-2006, 09:13 PM) *

fetelor, tare mi-ar placea sa mai stau cu voi, dar in ritmul asta, in 10 min. voi atzipi pe tastatura lol.gif sunt extenuata s deja am impresia ca nu mai vad prea bine literele blink.gif unsure.gif
va doresc o noapte cat mai linistita, vise frumoase (da, Dany?ma auzi? deci fara bantuit prin casa blum.gif ).

)).gif Am auzit,Gigelu blum.gif .Si daca bantui...maine pot dormi pana la pranz tease.gif Noapte buna iti doresc

CITAT(Eu. @ 21-11-2006, 09:15 PM) *

dany, vad eu aiurea din cauza oboselii sau ticker-ul tau a mai scazut cu 1/2kg? huh.gif
daca da, felicitarile mele yahoo.gif

lol.gif Gigelu.....vezi gresit ,din pacate.Kg-le astea le am de anul trecut...nu s-a schimbat nimic.Anul trecut cand am inceput WW am slabit pana la 64,4 kg ,apoi au venit sarbatorile si ...de atunci ma invart intre 65-66 kg. Voi incerca sa incep sa numar din nou si voi vedea atunci de la ce greutate plec.Oricum sunt multumita ca intr-un an de zile nu am luat mai mult de 1,6 kg.TRAIASCA WW !!!!!!
Deea
Dany te invit sa dormi langa Alexia smile.gif.ea doarme deja, cum am prezis a adormit in baby gym smile.gif n stiu cum sa numesc altfel jucaria respectiva.
Stiu si eu ca bebeii au cum ai zis tu al 7-lea simt...o fi stiind ca nu ma dau eu in vant dupa socra-mea smile.gif . O sa incerc sa studiez mai bine comportamentul lor, e o idee foarte buna. Am vazut deja ca nu prea vorbesc cu ea...repeta aceleasi fraze de n ori pe cand ai mei, in special mama vorbeste vrute si nevrute. Intr-o zi am lasat-o la mama si cand m-am intors Alexia era in bucatarie, mama facea mancare si fata statea in cosulet foarte cuminte si atenta la mama mea care-i spunea retetele mancarurilor pe care le facea lol.gif
danyhoney
Tare faza cu mama ta ,Deea lol.gif .

Eu am avut o amica aici care a nascut ...De cate ori venea soacra ei la ea bb plangea...A venit o data cu bb la mine si era soacra-mea in vizita...Doar a deschis gura soacra-mea si bb a zambit la ea.Nu il mai puteam lua din bratele lui soacra-mea )).gif .Copiii simt mult mai mult si mai multe decat noi. Incearca sa vorbesti cu socrii tai sau...sa observi ce se intampla cand sunt ei langa Alexia.Poate micuta ta simte ca unul dintre socrii tai nu au suflet bun ( sa nu te superi !!! ).Incearca sa le spui ce astepti tu de la ei cand sunt cu Alexia .doar e copilul tau si vrei sa-l stii in siguranta .
ramonavlas
Danyhoney, din pacate dimineata nu ma voi trezi la fel de bine sad.gif . Am "stabilit" ca va dormi o data pe saptamana la mine.
Si cu ocazia asta, ca tot suntem amandoua singurele in noaptea asta....hai sa facem nani impreuna....vin si eu eu cu bebeii....
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 21-11-2006, 09:51 PM) *

Danyhoney, din pacate dimineata nu ma voi trezi la fel de bine sad.gif . Am "stabilit" ca va dormi o data pe saptamana la mine.
Si cu ocazia asta, ca tot suntem amandoua singurele in noaptea asta....hai sa facem nani impreuna....vin si eu eu cu bebeii....

Da,cred ca e buna hotararea luata.Macar pana expira "termenul".....nu mai amana,chiar daca (poate ) te va durea !!!!!!

Hihihi...imi vin ajutoare la somnul cu bb-ii !!!!! Super !!! pupic.gif poate facem o chestie din asta cand voi veni in tara lol.gif lol.gif ...le "furam" bb-ii pentru 1 noapte...aranjezi tu cu 1 camera mare la hotelul tau,nu ? lol.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 22-11-2006, 12:57 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 21-11-2006, 09:51 PM) *

Hihihi...imi vin ajutoare la somnul cu bb-ii !!!!! Super !!! pupic.gif poate facem o chestie din asta cand voi veni in tara lol.gif lol.gif ...le "furam" bb-ii pentru 1 noapte...aranjezi tu cu 1 camera mare la hotelul tau,nu ? lol.gif

Bineinteles. Da ce camera? Luam direct apartamentul ca si-asa e imens........ si asa ii avem pe toti sub control naughty.gif
danyhoney
Super idee !!!!!! deci...ramane stabilit,da ?? )).gif Eu il aduc pe bb-le lui Dana ...restul sunt toti in Ro lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.