buna dimineata
dany, eu ti-o dau pe bia, insa sa fii pregatita sa te trezesti de 2 ori pe noapte sa-i faci lapte proaspat

asta se intimpla ca nu vrea sa manince bine pe parcursul zilei...ma freaca...ieri supita nu, iaurtel danonino cu cereale si banana nu, lapte vrea
daca or fi si ceilalti copii asa pina a 2-a zi cred ca nu mai apuci sa dormi

tot ai probleme cu somnul
deea, eu as face asa in locul tau: as incerca sa-i las mai des impreuna, le-as arata jucaria favorita a copilului si ceea ce o face sa zimbeasca. nu trebuie condamnati. nu zic ca poate or fi ei usa de biserica, dar au trecut ani si poate nu mai stiu sa se comporte cu copiii, sunt stingaci. daca va spun ca in prima luna mie imi era rusine sa vorbesc cu bia de fata cu altii, ca aveam impresia ca asculta ce zic, si uneori poate ma mai incurcam ca-mi zbura mintea aiurea nu o sa ma credeti. poate sunt mai introvertiti. ajuta-i cu sugestii si lasa-i singuri. cu toate ca poate vor tace cind vii tu, o sa-ti dai seama sigur daca se simt bine impreuna din atitudinea fetei. garantat. sa le explici cum ii dai de mincare, tot, tot si lasa-i sa redescopere copilaria
calutul mai are pina sa fie incalecat de fata. chiar daca e micut si ea ajunge aproape cu picioarele jos, inca e nesigura pe ea si nu vreau sa o fortez. m-am plimbat eu cu el in genunchi

oricum pe el scrie 3-5 ani, dar eu cred ca in jumatate de an se joaca cu el singurica ca e mititel, nu inalt