Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ramo
CITAT(danyhoney @ 22-11-2006, 01:00 AM) *

Super idee !!!!!! deci...ramane stabilit,da ?? )).gif Eu il aduc pe bb-le lui Dana ...restul sunt toti in Ro lol.gif

Noi ne-am facut planul de atac, sa vedem mamicile daca au incredere sa ne dea bebeii....
Da sunt pe maini bune, nu?

Si cu asta ma duc sa ma odihnesc.....cand ma gandesc cati bebeii avem de "supravegheat"....chiar am nevoie de odihna, sa facem fata, nu?

Noapte buna.......
dany
Noapte buna ,Ramo !!!! Ce ciudat mi se pare...la mine e ora 22 si...toata lumea pleaca la nani ( ok la voi e 23 ).
Sigur ca sunt pe maini bune !!! Si inca ce bune )).gif Lasa ca le convingem noi...au si ele o noapte linistita blum.gif
Deea
Eu va dau fata dar doar pt. o noapte si daca ma lasa Ramona sa stau in hotel biggrin.gif. aaa...si sa va punem camere de luat vederi sa ne distram si noi lol.gif
dany
Steaua - Kiev = 1-1 )).gif
uka
exact asta vroiam sa scriu si eu acum dany blum.gif
ina_ceva
Deea, mi se pare interesant babygym-ul; cred ca vei avea mai mult timp pt tine grin.gif sau pt noi blum.gif
Dany-dulce, cu prima ocazie: poze!
Gigelu: vin spumos, Sampanie, orice fel 100ml 1.5p; pupic.gif .Nu vii duminica la intalnire? rolleyes.gif
Ramona, distractie placuta in seara asta blum.gif

Somnic usor!! pupic.gif hug.gif
dany
CITAT(Deea @ 21-11-2006, 10:09 PM) *

Eu va dau fata dar doar pt. o noapte si daca ma lasa Ramona sa stau in hotel biggrin.gif. aaa...si sa va punem camere de luat vederi sa ne distram si noi lol.gif

lol.gif lol.gif ce "maso" esti ,Deea !!!! camere de uat vederi ? pai...ne stricati noua distractia sad.gif .Promitem noi ca filmam...dar fara martori.Si...ce-ti trebuie tie sa stai in hotel ? Sa ne spionezi,nu ??? Neincrezatoare mai esti !! lol.gif Cred ca si eu as fii asa.....dar doar daca as da bb-le pe mana unor straini...ori ,noi nu suntem straine,nu ? Hai ca te aburesc eu sa-ti treaca sa vrei sa stai la hotel cu noi.Sau te rezolva Ramo...iti aduce ceva stripperi si...uiti de noi lol.gif

Uka...ti-am luat-o inainte blum.gif .Echipa noastra a pierdut.M-am enervat de numa bang.gif bang.gif bang.gif
uka
e bine si cu egal.. biggrin.gif
imi parerau ptr echipa voastra...
dany
mersi,Uka !!!! Sunt niste ...prosti !!!!!!!!!! sezonul trecut am terminat pe locul 3 si acum sunt ...in beci......Sper doar ca nu vor schimba antrenorul,e singurul care nu poate face nimic daca jucatorii joaca atat de prost.
uka
ufff, d eobicei antrenorul eprimul care se skimba cand nu merge o echipa...
eu ma pregatesc sa ma bag la nani sa vedem dk si deedee o sa fie d acord k are kef d joaca... din pacate ptr mine
dany
Am pierdut ceva ??? Deedee????

Sorina....te-am vazut on... Ai PM !!!!!!!!
himere2005
buna dimineata
dany, eu ti-o dau pe bia, insa sa fii pregatita sa te trezesti de 2 ori pe noapte sa-i faci lapte proaspat devil.gif asta se intimpla ca nu vrea sa manince bine pe parcursul zilei...ma freaca...ieri supita nu, iaurtel danonino cu cereale si banana nu, lapte vrea bang.gif
daca or fi si ceilalti copii asa pina a 2-a zi cred ca nu mai apuci sa dormi biggrin.gif tot ai probleme cu somnul lol.gif
deea, eu as face asa in locul tau: as incerca sa-i las mai des impreuna, le-as arata jucaria favorita a copilului si ceea ce o face sa zimbeasca. nu trebuie condamnati. nu zic ca poate or fi ei usa de biserica, dar au trecut ani si poate nu mai stiu sa se comporte cu copiii, sunt stingaci. daca va spun ca in prima luna mie imi era rusine sa vorbesc cu bia de fata cu altii, ca aveam impresia ca asculta ce zic, si uneori poate ma mai incurcam ca-mi zbura mintea aiurea nu o sa ma credeti. poate sunt mai introvertiti. ajuta-i cu sugestii si lasa-i singuri. cu toate ca poate vor tace cind vii tu, o sa-ti dai seama sigur daca se simt bine impreuna din atitudinea fetei. garantat. sa le explici cum ii dai de mincare, tot, tot si lasa-i sa redescopere copilaria wink1.gif
calutul mai are pina sa fie incalecat de fata. chiar daca e micut si ea ajunge aproape cu picioarele jos, inca e nesigura pe ea si nu vreau sa o fortez. m-am plimbat eu cu el in genunchi lol.gif oricum pe el scrie 3-5 ani, dar eu cred ca in jumatate de an se joaca cu el singurica ca e mititel, nu inalt
himere2005
salutare dana
ia sa postez si eu meniul de ieri: nu am mai reusit sa economisesc nimic ca mi se facuse o foame..:
: -iaurt casa buna caise 1,3p
- iaurt simplu -1,5p cu o lingurita de gem gratis
- o felie de piine cu sunca pui-2p
- paste cu ton-6p
- 2 fish-finger cu rosie-2p
- 2 banane 2p
- salata rosie si brinza dietetica 1p
- o felie piine cu sunca pui - 2p
total 17p
Tulip
Neata!
azi sunt si eu mai matinala,trebuie sa ajunga tipa sa-i dea injectia fetei....mi-e groaza deja..... devil.gif
Dany,Ramo,cu Timea noaptea nu prea o sa aveti treaba,dar cine stie?Poate vnu va aavea nici ea somn,daca vor fi baieti in preajma )).gif )).gif )).gif
himere2005
azi sper sa economisesc mai mult ca o sa mergem cit de curind la ziua cumnatei mele si parca vad ca ma pun sa gust din toate minunatiile
daconst
Neatza buna!
Mey dar ce v-ati distrat aseara aici... )).gif

Dany,ma bucur ca esti mai bine... si s-a vazut pe tine.Sper sa ramai tot asa si de-acum incolo. give_rose.gif

Inutza,pai se poate iubita?la tine chiar nu ma asteptam sa stai prost cu moralul...adica tu care ne inveselesti pe toate? pupic.gif

Ramona,eu sigur vi-l dau pe bb mai ales daca e vreo discoteca sau vreun club prin zona. naughty.gif

Deea,super pozele cu intalnirea bebitelor...si tu esti o frumoasa. hug.gif
Eu pusesem deja ochii pe un babygym,dar dupa mintea mea il luam acum deja,dar mai astept pina la 3 luni ca se pare ca e prea devreme.Mi s-a parut si mie o chestie interesanta care-i atrage pe bb-i.

Himere,iar am ras de dimineata...ca mi te imaginam calare pe calutut. lol.gif

Mi-am amintit ca ne-ai ramas datoare cu povestile despre babuinul tau...cum v-ati cunoscut,cum te-a dat gata si...cum te-ai maritat. naughty.gif
himere2005
da dana, ai dreptate, stai sa plece si sa adoarma si bia ca sa-mi pot aminti in voie...stiti...ca in Titanic )).gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 08:01 AM) *

da dana, ai dreptate, stai sa plece si sa adoarma si bia ca sa-mi pot aminti in voie...stiti...ca in Titanic )).gif

abia asteptam wink1.gif wink1.gif wink1.gif
Ella79
Neata fetelor!
Eu sunt chiara de somn, dar n-am ce face, asta e situatia momentan. Lucrarile la casa avanseaza incet, prea incet fata de cum mi-as dori eu, dar macar stiu ca pe 6 o sa fie gata si abia astept.
Alerg toata ziua de la 7 dimineata la 11 noaptea, ba cu serviciul (ca am niste licitatii mari), ba cu casa, ba sa-l duc si sa-l aduc pe tata de la aeroport, ba la caine ca si el trebuie ingrijit.
Dar o sa se termine toata treaba, o sa ma odihnesc de sarbatori si o sa fiu iarasi ca noua. smile.gif

himere2005
ina, sper sa intri cit mai repede in spiritul sarbatorilor de iarna...la noi pe 30 incepe...sunt sarbatorile galatiului de sf. andrei...de abia astept sa aduc poze
daconst
Ella,e tare urata perioada cu santier in casa...dar tot e bine ca nu trebuie sa dormi acolo.banuiesc ca la mama mai reusesti sa te destinzi cind vei avea timp.
Hai capul sus ca e abia inceputul si trebuie sa fii tare! pupic.gif

Mey,Sorana n-a mai scris in ultima vreme...oare ce mai face?De cind s-a intalnit cu romancele ne-a abandonat?Sa o trageti de maneca daca o vedeti pe aici. naughty.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, deedee cred ca e pisoiul grin.gif
Himere, i-a placut calutzul Biei? Cum a reactionat cand l-a vazut? Bravo ca te mentzii in puncte!
Tulip, cate injectzii mai are de facut?
Dana pupic.gif ; e doar o stare de moment. Sunt obosita si nici nu reusesc sa dorm noaptea; astept WE sa ma linistesc wink1.gif
Himere cool.gif , si eu astept povesti.
Ella, cine va petrece sarbatorile in casa noua? Mai ai doua saptamani de asteptat ca totul sa se termine(sa speram ca numai atat)
himere2005
cine o sa aiba casa renovata de Craciun? ce mi-ar place un semineu sa-l astept pe mosu' linga el smile.gif nu va ginditi la prostii )).gif

am luat zilele trecute o punga cu ciocalatele mici twix si fiecare invitat al biancai la plecare v-a gasi in sosoni cite o ciocolatica, ca de mos nicolae. "copii", am 2 adolescenti si o fetita de 2.5 ani vor primi si altceva in sosoni daca vor fi cuminti.
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 08:22 AM) *

cine o sa aiba casa renovata de Craciun? ce mi-ar place un semineu sa-l astept pe mosu' linga el smile.gif nu va ginditi la prostii )).gif

Mai auzisem prin filme ca Mosul era asteptat cu o farfurie de biscuitzi si un pahar cu lapte; tu cum il asteptzi: goala intr-un ciorapel blum.gif ?
himere2005
nu. in lenjerie rosie si cu fesul de craciunita pe cap, nu v-am spus ca am luat costum de mos craciun ptr bia? il adaptam )).gif
Ramo
Neatza!!!
Danyhoney, vad ca majoritatea mamicilor sunt de-acord sa ne incredinteze bebeii. Asa ca, odihneste-te cat mai poti naughty.gif
Tulip
Ina,mai are de facut 6 injectii...face 2 pe zi sorry.gif
himere2005
am gasit clatite de post. parca as face si eu citeva, dar umplute cu ciupercute cu putina maioneza din- "aia" grin.gif
Ramo
CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 10:50 AM) *

am gasit clatite de post. parca as face si eu citeva, dar umplute cu ciupercute cu putina maioneza din- "aia" grin.gif

Neaparat din "aia" maioneza naughty.gif Da nu ne dai si noua retzeta???
himere2005
aici este reteta, pentru amatoare. trebuie micsorat la scara, evident. eu ma gindeam sa fac un sfert de cantitate cu apa minerala si cred ca o sa-mi iasa citeva clatite, bineinteles ca eu maninc 1 de pofta, restul pentru dan. asta daca nu mi se prind de fund )).gif

http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...mp;#entry270921
ady_raluk
buna dim fetele, sa aveti o zi super buna.... pupic.gif
himere esti totala! calare pe calut??......as vrea sa vad si eu asta smile.gif
inaaaaaaaaa........nu mai stiu(scuze) de unde esti, dar daca vede mircea(nepotul) ca ai zis ca e dragute (si este blum.gif) vine repede , repede la tine wink1.gif ...

himere, uite daca ai chef de vorba eu sunt aici vreo ora...asta daca vrei sa vb cu mine smile.gif
Ramo
Si eu mai sunt pe aici putin, asa ca Himere, arunca incoace licoarea aia numita cafea.
ady_raluk
ramo..am si eu o cana de cafa tare de sta lingura in ea...si bunaaaaaaaaaaaa yam yam ! daca plec acuma de la arad pana la tine ajung cu ea inca calduta hug.gif
himere2005
eu scriu, dar trebuie sa am grija si de fata..dar aveam impresia ca numai eu postam blum.gif daca are cine sa-mi faca poza eu ma urc pe calut din nou )).gif
Tulip
Mai aveti cafea?Si eu vreauuuuuuuuuuuuuuu
ady_raluk
bune dim cuscra......portia ta de cafa e aici pregatita, fierbinte , tare (despre cafea vb blum.gif.....vine imediat!
Ramo
CITAT(ady_raluk @ 22-11-2006, 11:17 AM) *

ramo..am si eu o cana de cafa tare de sta lingura in ea...si bunaaaaaaaaaaaa yam yam ! daca plec acuma de la arad pana la tine ajung cu ea inca calduta hug.gif

Eu nu beau cafea, nu mai bine faci un ceai ca mie mi-e o leneeeeeeeeee.
ady_raluk
cum se simte timeea??
ina_ceva
Miha, neatza!!Normal ca vin duminica tease.gif ; merci de mesaj pe mess pupic.gif
ady_raluk
ceai?? sigur...de care sa fie?? ...oricum cred ca am dosr de visine si de coada soricelului sad.gif, ca nu prea imi plac ceaiurile. ramo, eu va invidiez pe cele sau cei care nu beti cafa...desi nu pot sa inteleg cum..eu beau si 5 pe zi smile.gif sunt o cafegioaica

azi am zi de curatenie bec..si inca nu mi-a venit cheful.....mai astept un pic smile.gif
ina_ceva
CITAT(ady_raluk @ 22-11-2006, 09:28 AM) *

azi am zi de curatenie bec..si inca nu mi-a venit cheful.....mai astept un pic smile.gif

mai stai cu noi si poate iti vine cheful
Ramo
Raluk, orice ceai e bine venit. Imi place cum miroase cafeaua proaspat macinata, dar nu pot sa o beau. Mi se face rau de la ea. Desi fumez....
Am baut joi nopatea 2 cafele si nu am putut dormi 2 nopti. Joi nopatea de la cafea si vineri nopatea am crezut ca mor de rau....probabil tot de la ea...... Bine eram si in stres cu examenele, dar totusi.......asa rau nu mi-a fost in viata mea.
himere2005
si eu as vrea sa curat aragazul de data asta ca desteptii astia acum o saptamina au bagat micii in cuptor si am curatat in mare, nu in profunzime, acum trebuie sa scot mizeria din el, dar astept sa adoarma fata sau sa vina mama ca lucrez cu mr. muscolo ce contine soda
ady_raluk
eu imi privesc trista manichiura facuta acum 2 zile...daca eram fata desteapta imi puneam gel pe unghii cum mi-a zis manichiurista sa nu ma risc sa se rupa vreo unghie , dupa ce m-am stresat atata sa nu le rod blum.gif..dar sunt incapatanata si am zis ca gelul il pun doar prin 15-17 dec...deah
Tulip
CITAT(ady_raluk @ 22-11-2006, 09:24 AM) *

cum se simte timeea??

Se simte destul de bine....tinand cont ca si-o scos toate hainele din dulap )).gif )).gif )).gif
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 22-11-2006, 09:38 AM) *

Se simte destul de bine....tinand cont ca si-o scos toate hainele din dulap )).gif )).gif )).gif

Face curat?

Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina.
Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 22-11-2006, 09:40 AM) *

Face curat?

o trimit si la tine? blum.gif blum.gif blum.gif
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 22-11-2006, 09:41 AM) *

Face curat?

Am dulapuri care o asteapta :vreo 6, 7 grin.gif
Daca le face gramada in mijlocul camerei e si mai bine...
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 22-11-2006, 09:43 AM) *

CITAT(Tulip @ 22-11-2006, 09:41 AM) *

Face curat?

Am dulapuri care o asteapta :vreo 6, 7 grin.gif
Daca le face gramada in mijlocul camerei e si mai bine...

te cred...ca dupa aceea o chemi pe maica-sa tease.gif tease.gif
himere2005
fetelor, am plecat la mama. nu am gaze si e rau de tot. va pup ne auzim diseara
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.