Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 22-11-2006, 09:45 AM) *

te cred...ca dupa aceea o chemi pe maica-sa tease.gif tease.gif

Cred ca ai destul de multa experientza pentru strans in urma ei.

Ce planuri ai pentru azi? Ceva de papa? Cu punctele cum stai?

CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 09:48 AM) *

fetelor, am plecat la mama. nu am gaze si e rau de tot. va pup ne auzim diseara

Pe diseara himere!
grin.gif
Eu.

'neatza yahoo.gif am dormit bustean aseara, de pe la 22 pana la 7 dimineata si parca-parca, mi-am mai revenit.diseara am de gand sa muncesc putin penttru facultate, macar 1-2 ore.

CITAT(Deea @ 22-11-2006, 12:32 AM) *

Dany te invit sa dormi langa Alexia smile.gif.ea doarme deja, cum am prezis a adormit in baby gym smile.gif n stiu cum sa numesc altfel jucaria respectiva.
Stiu si eu ca bebeii au cum ai zis tu al 7-lea simt...o fi stiind ca nu ma dau eu in vant dupa socra-mea smile.gif . O sa incerc sa studiez mai bine comportamentul lor, e o idee foarte buna. Am vazut deja ca nu prea vorbesc cu ea...repeta aceleasi fraze de n ori pe cand ai mei, in special mama vorbeste vrute si nevrute. Intr-o zi am lasat-o la mama si cand m-am intors Alexia era in bucatarie, mama facea mancare si fata statea in cosulet foarte cuminte si atenta la mama mea care-i spunea retetele mancarurilor pe care le facea lol.gif

pai nici nu ma mir, la cat e de placuta si simpatica mama ta wink1.gif

CITAT(ina_ceva @ 22-11-2006, 01:39 AM) *

Gigelu: vin spumos, Sampanie, orice fel 100ml 1.5p; pupic.gif .Nu vii duminica la intalnire? rolleyes.gif

ina, nu, nu cred ca vin sad.gif dar, stai linistita ca odata si odata tot ne vom cunoaste naughty.gif

si eu ma gandeam la sorana zilele trecute. oare ne-o fi parasit? sorry.gif
himere lol.gif esti grozava, rad de ma doare burta cand citesc ce idei iti pot veni. cred ca e un deliciu sa traiesti alaturi de tine give_rose.gif
Tulip
Ina,cu punctele stau prost...sau nicicum..... blushing.gif blushing.gif

Azi o sa fac o ciorba de perisoare wink1.gif
ady_raluk
puncte ?? care puncte?? sunt amnezica .. lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(ady_raluk @ 22-11-2006, 09:59 AM) *

puncte ?? care puncte?? sunt amnezica .. lol.gif lol.gif

)).gif )).gif
ady_raluk
cata liniste in zona.....toata lumea face curatenie smile.gif
Tulip
sau de mancare.......normal mancare dietetica wink1.gif wink1.gif wink1.gif
peach
Neata fetele

Nu va scriu despre orgiile mele cu mincare din ultimele zile..si nici de negimnastiaca pe care am facut-o.
Azi am interviu pt cetatenie...sper sa nu ma intrebe istorie ca habar nu am. Azi nu am moralul prea ridicat.

Va doresc o zi frumoasa si plina de succese!

Sotia pierduta in supermarket

Doi tipi isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt:
- Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea!
Al doilea tip:
- Sincer, si eu dupa a mea, chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!?
Primul:
- Pai, cum arata sotia dvs.? Poate mergem sa le cautam impreuna!
- Pai, cum sa fie? Inalta, supla, blonda, sani mari, buze groase, alea, alea, dar a dvs.?
- Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta !....
MagdaC
pupaturi la fete!!
intru si eu un pic pe fuga...am multe pe cap, ieri am si uitat sa deschid site-ul sad.gif
dar ma straduiesc sa nu raman in urma cu cititul. mai scriu si eu cate o vorba ca sa nu ma uitati de tot )).gif
Eu sunt cuminte, ma mentin in puncte, si incepe sa se vada incet-incet si la cantar cheer.gif
Azi de dimineata 59.8. Uraaaa !
pupicei si.....sa fiti cuminti pupic.gif
Tulip
Magda,felicitari! cheer.gif
bubbles
`neata yahoo.gif abia m`am trezit si eu k azi noapte pishulica a cazut si a plans vreo juma de ora de la 3 dimineata si abia am mai adormit...ufff si e atat de mamos ca numai la mine vine...pe babuin nu il prea freaca )).gif ce mai faceti? raluk pupic.gif pupic.gif
tulip ce face timeea cum rezista injectiilor? pupic.gif

magda felicitari pupic.gif
daconst
Peach,bafta multaaaa la interviu si sa-i dai gata pe elvetieni!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Magda la tine cum a fost la interviu?Am asteptat detaliile... blushing.gif

Azi am program de spalat si calcat,asa ca intru mai rarut.

Himere,vezi ca nu scapi de raspunsuri...chiar daca ai plecat. naughty.gif
bubbles
mie cantarul imi arata 62.5kg sad.gif desi ieri arata sub 62kg sad.gif dar cred ca e si din cauza rusilor asa ca azi nu vreau sa mananc de mai mult de 10-11p ca sa imi revin sad.gif
meniul:
paste de 2 ori 4p
sunca de curcan 2p
ciuperci 0p
sos de rosii 1.5p
mere 1p
1 3in1 1.5p
total:10p sad.gif
nusarich
peach, bafta la interviu!
MagdaC
bubbles, iarasi ????
puna mana si mananca !!! e normal sa fii mai "grea" cu rusii !!! nu fi copil, ca iar te cearta fetele )).gif
bubbles
asa cred si eu ca din cauza ruslior ca nu am exagerat ieri smile.gif
iar va intreb fetele cate puncte are o ligura de sos de rosii din comert?

peach bafta l ainterviu...si nu`ti mai fa probleme ca tu esti fata desteapta hug.gif pupic.gif
Tulip
Bubbles,eu nu as puncta 1 lg de suc de rosii........si normal ca ai oscilatii de kg daca iti maninci punctele aiurea..... mad.gif mad.gif
peach
Multumesc de urari fetelor pupic.gif
bubbles
tulip blum.gif pai de asta ma enerveaza...k nu le mananc aiurea si nu am mai scazut sub 17 p dar cred ca din cauza rusilor astora blum.gif eu vreau sa pun vreo 2-3 lg de sos de rosii si daca pun 2 p e bine?
Tulip
Bubbles,parerea mea ca e muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult
bubbles
mersi tulip pupic.gif
ce face timeea?face fata injectiilor ?
michelle
Salutare neuroni!
Eu am fost intr-o sedinta interesanta, si am avut ceva de recuperat sa va citesc grin.gif

Deea, micuta ta e o dulce, dar bineinteles ca stii deja asta. Pupici si din partea mea pupic.gif
Sorina, tin pumniiiiii
Gigelu, Magda felicitari pt cantar!
Ina, tu mai numeri?

Ieri am reusit sa mananc de 19p.
bubbles
deea cate kg re pitica ta?k nepotica mea a juns la 6 kg )).gif e o grasuna biggrin.gif mai rau e ca masa a facut o infectie la masea si tb sa ia oxacilina si nu o mai poate lapata desi mai are lapte pt inca 2-3 luni sad.gif
himere2005
am ajuns la mama si intru blatescu...adica cu monitorul inchis, dar mai citesc cite un pic smile.gif ca mama nu ma lasa sa stau nici o clipa la calculator, mereu imi da cite ceva de treaba, asa ca povestitul pe indelete il las cind ajung acasa la mine
michelle
Bubbles, nu are rost sa punctezi sosul de rosii. Daca e cu zahar, poti pune 0.5p
bubbles
ok...ms miha pupic.gif
cred ca de la rusii astia nici pofta de mancare nu am ca ma simt tot timpul cu stomacul plin smile.gif si acum astept sa vad ca de ieri am inceput sa iau si anticonceptionale yasmin din nou k am facut pauza o luna...si data trecuta dadusem jos 2 kg in timp ce le`am luat biggrin.gif sa vad daca mai au efectul asta iar )).gif
michelle
Dany, cum sunt trecute maslinele in cartea ta?
Eu am asa:
Masline verzi 5 Bucati 0,5 Points
Masline negre 1 Bucata 0,5 Points
ina_ceva
CITAT(michelle @ 22-11-2006, 11:42 AM) *

Dany, cum sunt trecute maslinele in cartea ta?
Eu am asa:
Masline verzi 5 Bucati 0,5 Points
Masline negre 1 Bucata 0,5 Points

Ultima data cand s-a mi vorbit de masline parca se stabilise:
-Masline verzi, 2 bucati, 0 p
- Masline verzi, 5 bucati, 0.5p
- Masline negre, 2 bucati, 0.5p

De numarat mai numar, dar sunt cu punctajul intre cel normal si cel de mentinere blushing.gif
bubbles
ce faci ina?knd mai vii prin patrie? smile.gif ca decraciun dau astia drmul la kaufland biggrin.gif
ina_ceva
Succes azi la interviu, peach!! pupic.gif
Magda, felicitari pentru kg!!! give_rose.gif

CITAT(bubbles @ 22-11-2006, 11:55 AM) *

ce faci ina?knd mai vii prin patrie? smile.gif ca decraciun dau astia drmul la kaufland biggrin.gif

Vin de craciun si stau o saptamana, pana pe 30; poate ne vedem.
bubbles
da da ina...ca de craciun sunt acasa ca vin ai mei biggrin.gif
fetele care au mai fost in kaufland..iti tb legitimatie ca la metro k sa intri?
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 22-11-2006, 11:57 AM) *

fetele care au mai fost in kaufland..iti tb legitimatie ca la metro k sa intri?

Unde o sa fie? La gara?

michelle
Hmm.. s-au ieftinit maslinele negre grin.gif
himere2005
nu iti trebuie legitimatie si preturile sunt super-acceptabile, nu trebuie sa iei la bax, e ok. numai ca inconvenientul este ca rafturile sunt cam ingramadite si sa fii atenta si la termenul de valabilitate ca astia mai lasa pe raft si produse expirate. si inca un pont, asta e valabil pentru toate magazinele:produsele care sunt in spatele raftului au termenul de valabilitate cel mai indelungat, sunt cele mai noi intrate
Tulip
CITAT(michelle @ 22-11-2006, 12:01 PM) *

Hmm.. s-au ieftinit maslinele negre grin.gif

Te bucuri?? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Monic
ati vazut ce s-a fofilat Himere de la a ne povesti intalnirea dintre Romeo si Iulia secret.gif )).gif
bubbles
nope ina...unde a fost bazarul )).gif mi`a cazut fata cand am vazut k e aproape gata...au lucrat astia in timp record biggrin.gif
la gara fac telegondola ca sa ajungi pe pietricica si ink un supermarket smile.gif
ina_ceva
CITAT(Monic @ 22-11-2006, 12:03 PM) *

ati vazut ce s-a fofilat Himere de la a ne povesti intalnirea dintre Romeo si Iulia secret.gif )).gif

lol.gif lol.gif
nu scapa de noi; am luat-o la ochi

CITAT(bubbles @ 22-11-2006, 12:04 PM) *

nope ina...unde a fost bazarul )).gif mi`a cazut fata cand am vazut k e aproape gata...au lucrat astia in timp record biggrin.gif
la gara fac telegondola ca sa ajungi pe pietricica si ink un supermarket smile.gif

Stiam ca mutasera bazarul, dar acum o luna cand am fost acasa parca nu vazusem sa se construiasca ceva; oricum, tot departe de mine va fi dry.gif
bubbles
da pai si de mine tot departe e ca eu stau in centru dar macar bine k il fac ca macar o data pe luna imi fac timp sa ma duc )).gif
himere2005
mie imi face placere sa povestesc. stati sa incerc
eram in primul an de facultate si nu aveam pe nimeni. tare sufeream, venise 8 martie si nu primisem nici o floare, toate colegele mele primisera. eu am cumparat flori pentru cineva de la ziarul local Viata Libera. atunci scriam in tranzit, o rubricuta dedicata adolescentilor si persoana la care ma duceam tinea rubrica. acolo dau peste un prieten comun si peste dan, atunci nu il cunosteam, el scria la un cenaclu, tot in cadru Viata Libera. mie mi-a placut de el, pedant, in parpalac de armata, asta era de la frat'su )).gif si in drum spre casa, ca la un moment dat ne despartisem de prietenul comun incepem sa filozofam blum.gif imi tot recita din shackspeare baby.gif si avea opinii contrare mie, ca mie nu-mi prea place sa-mi tina cineva mereu isonul lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 22-11-2006, 02:04 AM) *

Am pierdut ceva ??? Deedee????

Sorina....te-am vazut on... Ai PM !!!!!!!!

deedee este motanul meu, sau didi dc vretzi biggrin.gif
http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762318552129

cateva din pozele cu el... tease.gif doh.gif
himere2005
a venit si el in tranzit duminica urmatoare, tranzitul fiind un grup de adolescenti si studenti care se intilneau/ se intilnesc duminica si mi-a placut ca mi-a facut cu ochiul. e atunci am inceput eu sa-l curtez pe el la greu, cu scrisorele (acum nu am cum sa detaliez) de l-am facut sa creada ca e ingragostit de mine grin.gif in saptaminiile urmatoare ne-am intilnit la un prieten si i-a placut ca dansam excentric si m-a invitat si la dans laugh.gif , dupa care ne-am mai intilnit la un gratar, tot cu gasca. acolo imi dadea sa maninc cu furculita lui si am jucat sah cu el, desi nu sunt amatoare biggrin.gif si mi-a "cerut prietenia" tacit, luindu-ma de mina. am facut poze atunci si o fata din grup a spus asa: "e o fotografie pentru eternitate" si se pare ca asa a fost. ne vedeam in fiecare zi cite un pic, desi eram si in sesiune, mergeam si la vernisaje, la teatru, cinema, in oras,la plaja, m-a invitat la el acasa si mi-a gatit vreo 4 zile la rind ciupercute de toate soiurile. oricum a fost minunat, cu luminarele...apoi totul a venit de la sine, dupa vreo jumatate de an ne-am mutat impreuna si uite acum suntem casatoriti si cu copil . asta e pe scurt...ca voi ati tras de mine...ca altfel va mai ziceam cite in luna si in stele si mai rideam un pic laugh.gif
ina_ceva
Sa revii si cu varianta extinsa a povestii pupic.gif
uka
super...poveste...
buna dimineatza si de la mine.. vreau cafeaaaaaaaa
Tulip
Himere,asteptam detalii naughty.gif naughty.gif
himere2005
voi vad ca taceti chitic...la voi cum a fost? nu va face placere sa va amintiti? mie da...macar atit
daconst
Superrr Himere! floare.gif

Dar ceva parca nu se potriveste la Dan cel de azi... sad.gif
Din ce spui era romantic si dragastos.Cum poate sa se schimbe chiar asa?Mie mi-e greu sa accept,sincer.
Cit timp ati fost impreuna inainte de a va casatori?
irinush
buna fetelor, intru si eu sa va salut si sa va pup!

Peach, multa bafta!

uka
la mine e usor si cred k deja stitzi multe din voi
http://www.dindragoste.ro/povesti-de-drago...la-distanta.php
danyhoney
Neata..la pranz )).gif

Ramo...ne facem cu bb-i pentru 1 noapte cheer.gif
Sorina..multa bafta !!! pupic.gif
Magda...felicitari pentru cantar
Miha ...-masline verzi , 5buc = 1p
-masline negre , 1 buc = 0,5 p Asa am eu.
Himere....tare frumoasa e povestea voastra. Dar...chiar ca Dan s-a schimbat mult .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.