a venit si el in tranzit duminica urmatoare, tranzitul fiind un grup de adolescenti si studenti care se intilneau/ se intilnesc duminica si mi-a placut ca mi-a facut cu ochiul. e atunci am inceput eu sa-l curtez pe el la greu, cu scrisorele (acum nu am cum sa detaliez) de l-am facut sa creada ca e ingragostit de mine

in saptaminiile urmatoare ne-am intilnit la un prieten si i-a placut ca dansam excentric si m-a invitat si la dans

, dupa care ne-am mai intilnit la un gratar, tot cu gasca. acolo imi dadea sa maninc cu furculita lui si am jucat sah cu el, desi nu sunt amatoare

si mi-a "cerut prietenia" tacit, luindu-ma de mina. am facut poze atunci si o fata din grup a spus asa: "e o fotografie pentru eternitate" si se pare ca asa a fost. ne vedeam in fiecare zi cite un pic, desi eram si in sesiune, mergeam si la vernisaje, la teatru, cinema, in oras,la plaja, m-a invitat la el acasa si mi-a gatit vreo 4 zile la rind ciupercute de toate soiurile. oricum a fost minunat, cu luminarele...apoi totul a venit de la sine, dupa vreo jumatate de an ne-am mutat impreuna si uite acum suntem casatoriti si cu copil . asta e pe scurt...ca voi ati tras de mine...ca altfel va mai ziceam cite in luna si in stele si mai rideam un pic