Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
lol.gif hai sa va povestesc si eu give_rose.gif
noi ne`am intalnit intamplator...eu eram cu o prietena ne plimbam...ea il cunostea ca prietenul ei a fost coleg cu babuinul...si am fost la un suc..o bere cu prietena mea si el cu inca 2 prieteni undeva la un bar pe munte ... si mi`a luat nr de tel de la pr mea ... binenteles ca la inceput imi era antipatic de sa nu il vad... tease.gif si ma tot suna sa merg cu el la lac, sau la manastire la bistrita sau acasa la ai lui..si eu tot ii izceam k am treaba...desi stateam toata ziua prin casa si nu faceam nicmic...si m`a invitat intr`o seara la disco..si acolo ne`am sarutat prima oara pe un blues...el zice ca i`a placut de mine ca`s mai copilaroasa...si uite asa am ajuns sa tinem unul la celalalt...
apoi au venit ai mei la sf lui sept sa ma ia la facultate si i`am facut cunostinta cu ei si taikmeu il luase ca la interogatoriu lol.gif si knd am plecat spre craiova nici nu am putut sa ne pupam k erau si ai mei si mi`a zis bunikmea ca a urcat cu el in casa si k plangea sorry.gif si nu am rezistat sa stau fara el la craiova si am plecat de acasa dupa care a urmat un scandal monstru dar s`a rezolvat si acum avem 1 an si jumatate de cand suntem impreuna si la anu facem si nunta rolleyes.gif
oricum toata lumea zice ca l`am skimbat foarte tare si de aia unii sunt invidiosi atat pe mine cat si pe relatia noastra dar am reusit sa trecem peste toatte biggrin.gif
himere2005
1 an si jumatate
bubbles
ce himere? smile.gif
himere2005
pina ne-am casatorit smile.gif
bubbles
a..smile.gif l anoi atunci vor fi 2 ani cateva luni.. desi toata lumea se astepta sa facem nunta anul asta
himere2005
am intrebat in dreapta si in stinga oamenii daca am fost eu oarba...si ei mi-au spus ca s-a schimbat ....poate de prea mult bine...el care nu traia decit din pensia bunicii si era singur...la un apartament cu 2 camere, cu nevasta si copil, cu un serviciu bun (cel putin pentru galati). e...oricum..se pare ca se mai indreapta un pic lucrurile...oricum sunt constienta ca nu va mai fi la fel. poate imi iese ca in palma, ca cica o sa am 2 barbati baby.gif
anaoi
YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dylly eliberat de nemti.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
lasa himere paote isi revine .. nu tb sa te gandesti decat la minunatia de fata pe care o aveti pupic.gif

bravo dylly de acum esti libera sa faci ce vrei wink1.gif
anaoi
yeap.....adica sa dorm
Tulip
Fetelor,voi cum gatiti broccoli?
daconst
)).gif

Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord. Ionescu : Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei. Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei. Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria. Gheorghe : Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu, Vasilescu....

)).gif
uka
cred k merg si facutzi in aburi, dk ai o tigaie d teflon, putin ulei si apa, capacul pus.. condimente.. si gata...cred k merge si niste usturoi...
dany
Pai...atunci ...SOMN USOR ,DYLLY !! lol.gif

Tare bancul ,Dana lol.gif lol.gif

Tulip...eu doar fierb broccolli cu sare si...gata.Dar trebuie avut grija sa nu fiarba prea mult ca atunci vor iesi prea moi.Noi ii mancam ca garnitura la un gratar de pui .
anaoi
mda...mersi dany, dar cred ca dau alarma colegii daca dorm pe aici
bubbles
gata mi`am fcaut si pastele biggrin.gif de acum sa ast sa se raceasca si sa halesc o portie )).gif
bubbles
meniul :
3in1 1.5p
ceai instant 1p
paste 2 portii 4p
sunca 2.5p
ciuperci 0p
3 lg sos de rosii 0.5p
2 felii grau expandat 1.2p
1 cub br fitnes 0.9p
mere 1p
cartofi fierti 2p
mazare 2 lg 0.5p
sunca 1p
maio 1p
1 lgta gem 0p
total:17.1p yahoo.gif
e bine pus 1 p la 2 linguri mazare? huh.gif
ina_ceva
Mazare 1mana plina 50g 0,5
bubbles
ok ms ina pupic.gif
himere2005
te-ai mai dat un pic pe brazda bubbles, ca ieri ai cam facut foamea dry.gif eu sunt curioasa...ori nu iti este foame, ori te infometezi ca sa slabesti mai repede?

presimt ca diseara fac dezmat culinar ca am adunat suficiente puncte...mai bine pun 2 deoparte pentru zile de restriste, nu? grin.gif pe 23 e ziua cumnatei, adica miine, ori ne invita miine, ori la sf. saptaminii...sa vedem...ca ei nu se omoara cu gatitul la zilele de nastere..sandvishuri, tort comandat, asta e baza, eventual o fripturica la cuptor.sa vad ce o sa pap bun, va zic si voua
ina_ceva
Azi am papat de 17 puncte deja; diseara ma duc la film (daca mai ajung) unde sper sa ma multumesc doar cu apa plata.
Un sfarsit de zi cat mai placut si mai linistit!
michelle
Noi vrem sa stim doar de mancarurile dietetice tease.gif
bubbles
himere nu ma infometez..pur si simplu nu mi`e foame...si pt azi mi se pare foarte multa mancare dar o mananc ca sa am 17 p D
eu pt sapt viitoare de sf andrei voi face un tort biggrin.gif apropo ati vazut in revista aia lumea femeilor k este dat un minitort cat de bine arata si nu e greu de facut )).gif
michelle
Pe noi ne intereseaza doar salatele, nu ne uitam la dulciuri blum.gif
bubbles
nici eu nu ma uit la dulciuri dar tortuletul ala tare bine arata blum.gif
apropo va recomand sa cumparati jurnalul national de marti sau miercuri k are un supliment numai cu bucataria si are o gramada de retete acolo biggrin.gif
anaoi
>> Pilule pentru descretirea fruntii si uneori poate chiar pentru un
zambet
>>

>> Daca femeia ar fi buna , si Dumnezeu ar avea una.
>>
>>
>> Seful este ca zapada. Dupa ce dispare se face vremea frumoasa
>>
>> Nu po's'nteleg d'e ce am fost adus la pol .. politie ! exclama un
>> cetatean, plin de indignare !
>> - Pentru bautura ! ii raspunde ofiterul de serviciu.
>> - Pai, de ce nu zici asa ? Adu-mi un vin sec !
>>
>> - Care este deosebirea dintre un elvetian bogat si unul sarac?
>> - Cel sarac isi conduce singur Mercedesul.
>>
>> - Prin ce se deosebeste un om de o camila?
>> - Camila poate sa lucreze o saptamina fara sa bea, iar omul poate sa
>> bea o saptamina fara sa lucreze...
>>
>> - Care este asemanarea dintre chelie si prostie ?
>> - Daca sunt prea mari, nu pot fi acoperite.
>>
>> - Care este diferenta dintre un psihopat si un nevropat?
>> - Psihopatul crede ca 1+1=3; nevropatul stie ca 1+1=2, dar asta il
>> enerveaza.
>>
>> La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa
>> faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros
>> de 15Km.
>> Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de
>> comanda... nu se deschide.
>> Mai trage o data... nimic (futui)... trage comanda de la parasuta de
>> siguranta... tot nimic (baga-mi-as)... mai trage o data... nimic...
>> dupa care zice:
>> - Parca vad ca si bicicleta e stricata...
>>
>>
>>>Doua blonde stau de vorba. Prima ii spune celeilalte:
>> - Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!
>> Cealalta foarte curioasa:
>> - Si au fost grele intrebarile?
>>
>> Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada.
>> Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba:
>> -De ce esti asa suparat?
>> C: Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat.
>> M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina?
>> C: Niciodata.
>> M: Pe luna?
>> C: Da din cap negativ.
>> M: Pe an?
>> C: Iar da din cap negativ.
>> M: Pai vezi, rugina.
>>
>> Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost
>> decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
>>

CITAT(MagdaC @ 22-11-2006, 05:13 PM) *

CITAT(michelle @ 22-11-2006, 03:54 PM) *

Magda, Nusa, Maria?
Geo zicea sa o numaram si pe ea.
In principiu cred ca e ok 17.00

Fetele, cred ca dau si eu o fugutza. "La mama" din Piata Alba Iulia are zona mare de nefumatori. E chiar ok.

unde e La Mama la Piata ALba IUlia?
Eu.
meniul meu pana acum:

MD
lapte cafea - 0.8p
paine 30g - 1.5p
pate - 1p

PRANZ
iaurt 375ml - 2p
ardei copt - 0.5p(ulei)
sarmalute de post - 4.5 (1.5p/bucata)
piure - 2.5p (cartofi+lapte)
lapte cafea - 0.4p

total provizoriu: 13.2p din 19p
bubbles
v`amlasat fetele ca ma duc la plimbare vreo ora cu pishulica )).gif
MagdaC
CITAT(anaoi @ 22-11-2006, 04:32 PM) *

in spate la eva
dar e bine si acolo la piata alba iulia

Super! Vin si eu o ora! cheer.gif
Anna
Am ajuns si pe la voi fetele pupic.gif hug.gif
Acu am ajuns rpd la munca ...la exam am luat 9 yahoo.gif ca a fost si usor, mi-a dat ce stiam accize si impozit pe cladiri, probleme.
Acu recuperez cu munca ca sa reusesc sa plec la 6 de aici sa fug la sala ....ca nu cred ca ma vad cu babuinul mad.gif sad.gif ca e foarte stresat la munca si ajunge abia la 7 juma si e obosit cry.gif
ata ete ...
in legutura cu meniul am cam scaldat-o azi mad.gif am papat o cioco mica cu rom - 3 pct
si un strudel cu dovleac...cat sa il pun? 5 pct e ok?
Nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris, mai incolo daca apuc, daca nu diseara blum.gif
Va pup pe toate pupic.gif hug.gif si sa aveti o dupa masa faina rau. give_rose.gif give_rose.gif
ramonavlas
Salutare! Am ajuns si eu de la munca (era cazul sa ajung si pe acolo dupa apropae 2 saptamani). Am avut ce recupera, si inca nu am terminat.
Peach, bafta multa la interviu......
Bubblles, plimbare placuta.......
Danyhoney, ne-am facut ce bebeii, sa vedem cum ne descurcam acum............ )).gif
Annaiss, felicitari pt examen.
Aflu si eu ce am facut.....sper ca vineri.........
michelle
CITAT(annaiss_derrian @ 22-11-2006, 03:46 PM) *

si un strudel cu dovleac...cat sa il pun? 5 pct e ok?

Daca e din foietaj, are destul de mult.. Trebuie punctat si zaharul daca era dulce.
Depinde si de marime.. In principiu intre 5 si 8 p

In liste avem asa:
Strudel cu mere aus coca frageda 1 buc., 150g 8,5 Points
Strudel cu mere in foi de strudel 1 buc., 150g 5 Points
Anna
blink.gif era cam micut, nu f dulce si era de asta de patiserie....nu era foietaj..era coca normala ...asa mi s-a parut mie..il pun 7 si gata doh.gif doh.gif
michelle
Atunci e ok 5p
Deea
pupic.gif fetele!

Dany, vrem camere de luat vederi sa ne distram "la cald". Imi si imaginez cum o sa va descurcati cu mai multi bebei care vor in acelasi timp lucruri diferite lol.gif

Bubbles nu stiu cate kg. are Alexia, azi mergem la dr. la vaccin si o sa o si cantareasca. In principiu are undeva pe la 7.500 g si vreo 67 cm.
anaoi
fetelor, dylly se zburataceste de la birou, spre lumea larga....pa
Deea
CITAT(anaoi @ 22-11-2006, 06:42 PM) *

fetelor, dylly se zburataceste de la birou, spre lumea larga....pa

pa....plimbare placuta prin lumea larga.
bubbles
gat aplimbarea cu pishulica..binenteles ca mi`a tras tepa k nu a vrut sa meraga pe kos si l`am plimbat in brate )).gif
am fost pana la babuin si i`am du sapa minerala si fornetti cu ciocolata dar am rezistat sa nu iau nici una...mi`am pus cartofii la fiert pt salata biggrin.gif
deea pupic.gif pupic.gif pt alexia smile.gif

pa dylly si odihna placuta pupic.gif
ramona pupic.gif missed you
himere2005
eu mai stau jumatate de ora si plec la mine acasa ca la 18 cica dau drumul la gaze astia...tot mai bine acasa, fac ce vreau, cind vreau...fac ce vreau dar stiu ce fac lol.gif va era dor de zicala? blum.gif
peach
Multumesc pt incurajari
Interviul a fost scurt si fara probleme..nimic interesant. Posibil sa urmeze un al doilea dar nu se stie. Posibil sa dureze si 2 ani pina obtin cetatenia..yuhuu
himere2005
peach, nu-ti mai ieie rochie de revelion sa ai stimulent? blum.gif
ady_raluk
am reusit si eu sa termin curatenia ....mai am bucataria de ceruit gresia..dar vad o leneeeeee
daconst
La mine n-a mers forumul o vreme... sad.gif

Deea,nu mergi la intalnire???Ca eram curioasa sa te vad si pe tine. naughty.gif
peach
CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 04:15 PM) *

peach, nu-ti mai ieie rochie de revelion sa ai stimulent? blum.gif

he he himere..pai sa stau acasa doar?? posibil sa ma admire cateaua ..ca in rest naughty.gif
Monic
nici la mine n-a mers forumul sad.gif
Tulip
Monic,tot vroiam sa te intreb....ce a zis babuinul tau de lenjeria ce ti-ai cumparat-o sapt. trecuta? naughty.gif naughty.gif
Monic
m-a intrebat ca ce e carpa respectiva de pe mine )).gif
dar acolo i-au ramas ochii grin.gif
daconst
CITAT(Monic @ 22-11-2006, 07:53 PM) *

m-a intrebat ca ce e carpa respectiva de pe mine )).gif
dar acolo i-au ramas ochii grin.gif

lol.gif lol.gif
Tare!!!!
himere2005
am ajuns si euin sfirsit acasa cheer.gif
monic, mai avea putin si zicea zdreanta lol.gif babuinii astia sunt culmea frate...si macar a dat roade efortul? adica ai mincat cabanos ori ba? lol.gif
Deea
CITAT(daconst @ 22-11-2006, 07:30 PM) *

La mine n-a mers forumul o vreme... sad.gif

Deea,nu mergi la intalnire???Ca eram curioasa sa te vad si pe tine. naughty.gif

nu, nu cred ca ajung.
uka
pe mine nu ma mai numaratzi, sambata vine babuinul biggrin.gif si... deh...
sad.gif ramane p alta data biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.