CITAT
danyhoney:
Hai,toata lumea sa-si dea cu parerea ...vad ce culoare are mai multe voturi si asa ma fac

... Uka...nu merge saten inchis...Mi-am luat vopsea roscata si vopsea pt suvite...deci doar pt astea 2 aveti voie sa votati...Si daca nu o faceti o sa ma aveti pe constiinta ca raman asa cum sunt

ahh si eu care vroiam sa zic albastru la tunsoarea punk
bine ai revenit
alandana
sunt prea indiscreta daca intreb de ce a fost interesanta sedinta,
miha? ai vesti bune sau fff bune?
tulip, eu de exp fac broccoli in wok (sau oala, ca sa nu sara cand mestec in el "furtunos"

... plus ca acum nu mai am wok):
-il desfac buchetele mici, incing uleiul (cat mai putin de preferinta... a mea, nu stiu a altora

, cateodata merge sa fac si fara ulei) pun broccoli si amestec cu lingura de lemn,
-adaug praf de usturoi, piper negru si alte ierburi (busuioc sau tamian sau oregano sau rozmarin) si apoi sos de soia, nu foarte mult, cat sa-i dea putina culoare, si gata.
Prefer sa-l fac asa rapid, in 2 minute e gata, ca nu-l las sa se inmoaie mai deloc.
Azi am fost
ciorbara rau de tot!!! am facut aseara de legume, ca tot eram in
mode gatit

si mi-a iesit!!!!!!!!

e prima oara cand imi iese si mie ciorba... nu-mi vine sa cred, mai ales ca n-am facut-o cu bors, ci cu zeama de la o jumatate de lamaie si 2 lingurite otet (am pus 4 cartofi medii 4p, plus morcov si ardei gras, cu ceapa calita in 4 lingurite ulei 4p, si o mana de mazare 0.5p - am punctat totul la 8.5p si mi-au iesit 5 portii, mai maricele). Am mancat-o toata azi, cu o lingurita de smantana per portie (total 2.5p)
am testat painea de dovleac, sa vad daca ma infatisez cu ea la masa maine sau ba

, o felie 2.6p
plus o prajiturica chocolate chips cookie 2.5p
1 mar pana acum
1 salata cu 1 lta miere si 1 lta mustar
---------------------------------------
total azi ----------------------- 16p
pt luni, marti, miercuri total 51.5p (actual 51.35p, dar urmez exemplul de aproximare dat de dany) (am recuperat marti ceea ce am economisit luni)
edit nu calculasem bine totalul pe azi si, implicit, pe cele 3 zile...