Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
mai bine faceti o intilnire si cu babuini

am de recuperat la puncte in seara asta...am doar 8,5p mincate, se vede treaba ca am facut foamea pe la mama lol.gif asa ca am puncte la discretie. am zis macar sa ajung la 14-15
Monic
CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 07:10 PM) *

am ajuns si euin sfirsit acasa cheer.gif
monic, mai avea putin si zicea zdreanta lol.gif babuinii astia sunt culmea frate...si macar a dat roade efortul? adica ai mincat cabanos ori ba? lol.gif

cabanos nu, lol.gif ca la noi e cald in casa blum.gif
himere2005
am mai mincat o felie de piine cu niste pate pina se fac cartofii nature, 3p...si cu cartofii ajung la 14. ma lasati sa beau 1/2 pahar de vin? grin.gif 1p?
uka
NU
Monic
Nici eu!!! mad.gif
Tulip
Himere,eu te las!Si sa nu bei singura,vin si eu cu 1/2 pahar tease.gif tease.gif tease.gif
himere2005
bine, hai ca ma betivesc la sfirsit de saptamina la cumnata, atunci nu va mai intreb tease.gif vroiam sa va testez )).gif
uka
si si?!?!
nu suntem f dragutze si ingaduitoare nu!?
blum.gif
himere2005
pai la intilnire fara o bere de caciula nici nu venim, nu-i asa Tulip?Miha?Dany?Dana?cine se mai baga? tease.gif
ramonavlas
Se vede ca nu a mers forum-ul....nu prea ati conversat.
Eu acum am venit de la sala, am facut un dush si ma pregateam sa citesc muuuult, si cand colo.....
Ma duc sa ii pregatesc masa Potentialului. Ii fac cartofi pireu cu snitel din piept de pui si muraturi.... El nu stie ca gatesc )).gif I-am spus doar sa ma sune inainte cu 15 min sa ajunga.
himere2005
ai calculat cam cite puncte ajunge snitelul? ca nu am mai mincat de secole? chef.gif
Tulip
Unde sunteti?Va uitati la Carcotasi? wink1.gif
MagdaC
Tantanis.....am venit de la cea de-a treia ora de step aerobic. Still alive.... )).gif
Simt niste razvratiri in picioare, dar....inseamna ca a avut efect, nu?
A fost chiar super, pt ca proful ne-a facut un mix intre step, tae bo si dans. Ca el e de fapt prof de dans. Super cool!!
Va pupic
michelle
Magda, te invidiez.. Sper sa ajung si eu cat mai repede la sala, ca mi-e tare dor

Meniul meu pe ziua de azi:
paine 2
pate gasca 1
unt 1,5
lapte 1,5
miere 0

covrigi 4
cartofi 2
ou 0,5
paine 1
mar 0
felii grau 0,5

peste cuptor cu legume si usturoi (si vin blum.gif) 3
lapte 1
mamaliguta 1,5

Total: 19.5p
MagdaC
Lasa, Miha, ca e tare important ce ai facut tu cu operatia pupic.gif
Ai tot timpul de sala floare.gif

Aoleo, am ajuns soparla!!!
bubbles
hihi am uitat sa va spun k poimaine e ziua soacramii biggrin.gif uitasem complet .. nu stiu ce sa fac de mancare ca sa impresionez )).gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 10:24 PM) *

ai calculat cam cite puncte ajunge snitelul? ca nu am mai mincat de secole? chef.gif

Nu am calculat dar parca avea valorile in lista.
A venit babuinul, a papat, i-a placut mult, a stat putin cu mine si acum a plecat............ mad.gif
Ma duc si eu in pat la nani.
Noapte buna.........
Anna
am ajuns si eu de la sala, si m-am razbunat pe toate aparatele pentru toate prostiile pe care le-am mancat astazi....vreti sa va zic meniul? mai bine nu cry.gif cry.gif am observat ca mereu o dau imi bara miercurea ...hmmm....oare de ce?

mamaliga- 2
branza - 2
iaurt- 0.5

cartof - 1
ou-2
br top - 1.3
rosie ardei- 0

banana- 1
cioco - 3
strudel dovleac - 6

iaurt- 1
miere- 2

seminte fl soarelui - 2
chips cu paprika - am vz ca 15 gr - 2pct, cam cate feliute au 15 gr?
Pisik
Buna seara! am venit si eu, a fost fun, sunt obosita, nu cred ca recuoerez, ziceti-mi si mie cum ramnane cu intalnirea. eu am mancat ca vaca si m-am ingrasat la loc, ca asa sunt eu, ca racu, 2 pasi inainte, doi inapoi. de maine, desi nu e luni numar pt ca va fi fix o sapt de numarat pana plec joi la munte cand iar nu numar, singurul hop e o super vizita sambata si o masa duminica, dar sper sa fie ok. Felicitari ca sunteti cuminti!
Anna
Bebei scumpici
Eu.
am venit si eu la completat meniul:

CINA:
-lapte 0,1% - 0.5p
-4 biscuiti - 2.5p
-1 banana - 1.5p

Total: aprox. 17.6p, deci zic eu, 18p din 19 yahoo.gif

pardon, 17.7.....tot 18 pun
ina_ceva
Uka, de ce nu vii macar o ora? Doar sa ne onorezi cu prezenta? pupic.gif
Pisik, ramane cam la ora 17 la "La mama" pe alba iulia.

Noapte buna!!!!
emu
CITAT
danyhoney:
Hai,toata lumea sa-si dea cu parerea ...vad ce culoare are mai multe voturi si asa ma fac lol.gif ... Uka...nu merge saten inchis...Mi-am luat vopsea roscata si vopsea pt suvite...deci doar pt astea 2 aveti voie sa votati...Si daca nu o faceti o sa ma aveti pe constiinta ca raman asa cum sunt lol.gif
ahh si eu care vroiam sa zic albastru la tunsoarea punk tease.gif

bine ai revenit alandana floare.gif floare.gif

sunt prea indiscreta daca intreb de ce a fost interesanta sedinta, miha? ai vesti bune sau fff bune? naughty.gif

tulip, eu de exp fac broccoli in wok (sau oala, ca sa nu sara cand mestec in el "furtunos" lol.gif ... plus ca acum nu mai am wok):
-il desfac buchetele mici, incing uleiul (cat mai putin de preferinta... a mea, nu stiu a altora biggrin.gif, cateodata merge sa fac si fara ulei) pun broccoli si amestec cu lingura de lemn,
-adaug praf de usturoi, piper negru si alte ierburi (busuioc sau tamian sau oregano sau rozmarin) si apoi sos de soia, nu foarte mult, cat sa-i dea putina culoare, si gata.
Prefer sa-l fac asa rapid, in 2 minute e gata, ca nu-l las sa se inmoaie mai deloc.

Azi am fost ciorbara rau de tot!!! am facut aseara de legume, ca tot eram in mode gatit lol.gif si mi-a iesit!!!!!!!! blink.gif e prima oara cand imi iese si mie ciorba... nu-mi vine sa cred, mai ales ca n-am facut-o cu bors, ci cu zeama de la o jumatate de lamaie si 2 lingurite otet (am pus 4 cartofi medii 4p, plus morcov si ardei gras, cu ceapa calita in 4 lingurite ulei 4p, si o mana de mazare 0.5p - am punctat totul la 8.5p si mi-au iesit 5 portii, mai maricele). Am mancat-o toata azi, cu o lingurita de smantana per portie (total 2.5p)
am testat painea de dovleac, sa vad daca ma infatisez cu ea la masa maine sau ba blum.gif, o felie 2.6p
plus o prajiturica chocolate chips cookie 2.5p
1 mar pana acum
1 salata cu 1 lta miere si 1 lta mustar
---------------------------------------
total azi ----------------------- 16p
pt luni, marti, miercuri total 51.5p (actual 51.35p, dar urmez exemplul de aproximare dat de dany) (am recuperat marti ceea ce am economisit luni)

edit nu calculasem bine totalul pe azi si, implicit, pe cele 3 zile...
himere2005
salutare natiune, vad ca m-am trezit cu tacaneala in creieras
vreau o sugestie. stiti cit sunt de poznasa...as vrea sa ambalez cadoul cumnatei mele intr-un pachet de pampersi, sa mai umplu cu ceva, astfel incit sa para ca i-am adus un "bax" pentru fata ei de 2,5 ani, stiti ca se mai practica sa cumperi cadou copilului in locul mamei devil.gif vreau sa a intreb daca vi se pare de prost gust sau nu gluma, tinind cont ca eu sunt bine intentionata si ea tine la gluma. ca uneori nu-mi dau seama...eu vreau de fapt sa o fac sa se simta bine, sa tina minte? astept sugestii daca sa enunt ori ba la gluma

dupa cum vedeti, am schimbat si tickerul. m-a ajutat si vinul care NU l-am baut aseara tease.gif

meniul meu de ieri:
gem cu piine -1p
supa cu 1 felie piine -2,5p
pate cu ardei-2p
orez cu ciuperci 5p
pate cu piine -3p
rosii cu ciuperci 0p
cartofi piure -2p
----total 15p din 17p din pacate am incurcat in minte orezul fiert cu cel nefiert cind am punctat la mama si acum m-am uitat in lista....de aia aveam eu asa putine puncte, ma mirasem si eu cum de am mincat asa de bine de asa putine puncte )).gif deci...inca 2 salvate
in total 3 salvate....poate reusesc sa economisesc si azi macar un punct...uff

mie mi se pare total nepoliticos sa nu gusti din mincarea gazdei la aniversare, asa ca am nevoie de puncte...o sa-i spun ca felia de tort sa-l impart cu dani si o sa incerc sa beau doar un pahar de alcool, dar toate chestiile afumate au o groaza de puncte...nu stiu cum sa fac, o sa maninc mai mult decorul lol.gif lol.gif

miha, cit punctai tu brinza proaspata de la tarani? mi se pare totusi ca are multe puncte. azi am zis ca o sa maninc multe legume proaspete cu brinza ca am o usoara stare de ameteala, cred ca o sa-mi cumpar si niste vitamine. cred ca stiu si de la ce. rusii in combinatie cu postul si mincare destul de putina. o sa vad si ce proteine maninc, ca altfel fac si eu ca tine miha dry.gif

astept cu nerabdare sa va treziti cheer.gif bebelusilor, dati trezirea cheer.gif
emu
CITAT(himere2005 @ 22-11-2006, 11:30 PM) *
salutare natiune, vad ca m-am trezit cu tacaneala in creieras
vreau o sugestie. stiti cit sunt de poznasa...as vrea sa ambalez cadoul cumnatei mele intr-un pachet de pampersi, sa mai umplu cu ceva, astfel incit sa para ca i-am adus un "bax" pentru fata ei de 2,5 ani, stiti ca se mai practica sa cumperi cadou copilului in locul mamei devil.gif vreau sa a intreb daca vi se pare de prost gust sau nu gluma, tinind cont ca eu sunt bine intentionata si ea tine la gluma. ca uneori nu-mi dau seama...eu vreau de fapt sa o fac sa se simta bine, sa tina minte? astept sugestii daca sa enunt ori ba la gluma

daca spui ca e mai glumeata din fire nu vad de ce ar supara-o gluma wink1.gif mie mi se pare buna )).gif

felicitari pt afisajul la cantar floare.gif

eu cred ca fac nopti albe pana la Craciun... ma doare capul de cadouri, nu mai pot, pana acum am surfat si mi-au atras atentia o sumedenie de lucruri, dar nu ma pot decide la nici unul INCA. ugh... ce nu sunt eu persoana potrivita sa se uite dupa cadouri rolleyes.gif ma intorc la ale mele...
himere2005
poate ne mai ceri si noua sugestii grin.gif ce sa zic...face niste glume tacite..oricum, nu e scortoasa rolleyes.gif ce pot sa va spun ca eu personal, as aprecia faptul ca cineva vrea sa ma faca sa ma simt bine, adica nu imi aduce doar asa, cadou din obligatie...dar ma gindesc ca poate numai eu vad lucrurile astfel, de aia am avut nevoie de mai multe opinii, stiti ca sunt cazuta din cer tease.gif
Ella79
Neata. Sunt la birou asa ca pot intra pe forum. De acasa de la mama nu pot, pentru ca nu mai stiu ce parola am. Sunt tare, nu?

Himere
, eu nu am intreles exact faza cu cadoul (e drept, inca nu mi-am baut cafeaua deci poate d'aia), asa ca zi:
- ai un cadou pt domana aia pe care vrei sa-l ascunzi intr-un pachet de pampers?
- vrei sa-i faci mamei respective cadoul un pachet de pampers?
daconst
Mi-am baut si eu ceaiul,cafeaua cu babuinul si acum fiecare la datorie... )).gif

Pisik,bine ai revenit si hai pe baricade,n-o mai lungi ca se aduna kg...eu vorbesc. lol.gif

Emu,si eu m-am prostit cu cadourile...habar n-am sa le mai fac.Si inainte eram meseriasa la ales si potrivit...cred ca batranetea e de vina. )).gif

Himere,felicitari pentru cintar,dar oare nu te cintaresti prea des?doar asa sa te felicite lumea... lol.gif

Eu zic ca e tare faina ideea cu cadoul cumnatei si se va distra de minune,chiar daca la inceput ii va pica fata ca nu va intelege legatura,poate. naughty.gif
Branza si laptele de la tarani sunt bombe calorice pentru mine...nu m-as risca,sincer.

himere2005
ella, astae cadoul, il ambalez frumos, apoi vreau sa-l bag intr-o punga de pampersi si sa mai pun si altceva in punga de pampersi ca sa arate ca una adevarata, si apoi sa-i dau cadoul asa...incit sa creada ca i-am adus pampersi pentru fetita ei, ca ea exact de care am eu foloseste smile.gif si nu stiu daca e nasoala faza sau buna?
Ella79
Gata, acum am priceput!!
Mie mi se pare super tare faza!!

Intelesesem initial ca vrei sa-i dai doar o punga goala de pampersi, plina cu hartie de exemplu, ca ea sa creada ca i-ai luat pampersi, dar de fapt nu exista nici un cadou.

daconst
Ella,cum e la mama acasa?nu esti tentata sa mananci mai mult?ca la mine ar fi jale sa ma abtin de la bunatatile ei. sad.gif
himere2005
dana, eu ma cintaresc des pentru ca sunt obsedata, dar imi prind bine laudele voaste, ma ambitioneaza wink1.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 23-11-2006, 10:07 AM) *

dana, eu ma cintaresc des pentru ca sunt obsedata, dar imi prind bine laudele voaste, ma ambitioneaza wink1.gif

Deci m-am prins eu de figura... naughty.gif
Dar sa ne zici la fel si cind te ingrasi de la o zi la alta sa primesti si castanele de la noi. grin.gif
himere2005
cred ca o sa pun in aplicare micul plan diabolic cu cadoul. si mie mi s-a mai intimplat sa mi sa i se faca cadouri biancai de ziua mea, adica i-au adus cadou numai ei, nu si mie...cam aiurea...bine, e copilul meu, il iubesc si m-am bucurat oricum...dar e cam naspa faza... grin.gif

CITAT(daconst @ 23-11-2006, 10:13 AM) *

CITAT(himere2005 @ 23-11-2006, 10:07 AM) *

Deci m-am prins eu de figura... naughty.gif
Dar sa ne zici la fel si cind te ingrasi de la o zi la alta sa primesti si castanele de la noi. grin.gif

no way lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 23-11-2006, 10:13 AM) *

cred ca o sa pun in aplicare micul plan diabolic cu cadoul. si mie mi s-a mai intimplat sa mi sa i se faca cadouri biancai de ziua mea, adica i-au adus cadou numai ei, nu si mie...cam aiurea...bine, e copilul meu, il iubesc si m-am bucurat oricum...dar e cam naspa faza... grin.gif

Cunosc faza...am prietene care au procedat asa,mai ales ca sarbatorita era proaspata mamica.
Eu cred ca ma enervam. devil.gif
Si asa ma sare cadoul de Craciun ca e ziua mea,dar macar de aia sa tina cont. mad.gif
himere2005
nu-si dau seama dana, eu am devenit mult mai indulgenta dupa ce am nascut, nu mai judec atit, imi dau seama de prostie si inghit. normal ca nu iti cade bine, dar, la urma urmei, puteau sa vina cu mina goala lol.gif

tulip, zi, ce-ai mincat bun aseara? ca eu doar din povestile voastre sa maninc ceva mai bun biggrin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 23-11-2006, 10:19 AM) *

nu-si dau seama dana, eu am devenit mult mai indulgenta dupa ce am nascut, nu mai judec atit, imi dau seama de prostie si inghit. normal ca nu iti cade bine, dar, la urma urmei, puteau sa vina cu mina goala lol.gif

mad.gif
lol.gif lol.gif

Ella,ai adormit la loc?sau nu si-a facut efectul cafeaua? huh.gif

Tulip,tu nu zici nimic?Cum e Timeea?
himere2005
si-a pus un vecin usa de fier, un pensionar... ii zic eu sugubeata: da ce sa va fure? vinul? (are de vinzare vin) se uita la mine...vroia sa ma convinga sa-mi cumpar si eu.
inca o veste buna: se pare ca dan a inteles ca laptopul nu e o necesitate wink1.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 23-11-2006, 10:05 AM) *

Ella,cum e la mama acasa?nu esti tentata sa mananci mai mult?ca la mine ar fi jale sa ma abtin de la bunatatile ei. sad.gif

Din pacate asa e, mama n-a auzit de mancare dietetica si mai e si obsedata sa ma indoape ca cica "arat cam palida". Bine, stiu, arat rau, ca sunt obosita varza, plec de acasa dimineata la 7:10 si ma intorc pe la 22 - 23 in fiecare zi. Dar daca mananc aiurea n-o sa ma imbujorez brusc.
Tata, in schimb, nu mananca mai nimic dar se intoapa cu dulciuri. El munceste o gramada, e stresat si simte nevoia sa manance ciocolata.
La birou e o perioada foarte grea. Am de contractat 11 milioane de euro pana pe 30 noiembrie, ceea ce inseamna ca trebuie sa ma concentrez, sa fiu prezenta si cu capul acolo.

Din pacate am lasat-o moarta cu dieta si cu tot. De sala nici gand sa am timp, doar fac sport carand placi de rigips pe scari cate 8 etaje huh.gif , iar de mancat... mananc ce si cand apuc. sorry.gif Ma simt vinovata pentru fiecare inghititura pe care o mananc, pentru fiecare ora de sport ratata, pentru fiecare gura de cola. Stiu ca nu ajuta la nimic sa ma simt vinovata, dar asta e situatia acum.
Tot ce ma tine in picioare e gandul ca mai dureaza 2 saptamani toata nebunia asta si dupa aia o sa ma linistesc. O sa vina sarbatorile, o a stau intr-o casa frumoasa, o sa fiu in concediu, o sa numar si o sa merg la sala. O sa fiu foarte fericita atunci.
daconst
CITAT(himere2005 @ 23-11-2006, 10:29 AM) *

inca o veste buna: se pare ca dan a inteles ca laptopul nu e o necesitate wink1.gif

VICTORIE!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bravo,Himere,ai cistigat o "batalie".Asa incet una dupa alta pina castigi si "razboiul"... )).gif
himere2005
adica pina il fac sa nu-si mai doreasca nimic lol.gif lol.gif

decit liniste tease.gif
ramonavlas
Neatza!
Himere, si mie mi se pare super ideea cu ambalatul cadoului. Si in ce priveste "victoria", bravo!!! cheer.gif
Ella, hai ca inceputul a fost mai greu.....cand e gata casutza cine va fi incantata?
nusarich
'neata neuroni!

himere, felicitari pentru cantar! mie in general mi se fac cadouri din astea traznite. sa va dau niste exemple: anul trecut imi dorisem eu un set de masa din arcopal. nu are decat 40 de piese. ei bine, colegii mei au luat un sac de vreun metru inaltime cu polistiren (din cel facut gogosele de 1.5x1.5) si au desfacut pachetul cu farfuriile si castroanele si toate alea si le-au ascuns prin sacul respectiv. inchipuit-va ce m-au pus sa caut vreo jumatate de ora sa le scot pe toate de acolo...
sau, cu un an inainte, l-au pus pe iubitul meu sa-si bage sub tricou doua baloane umflate, intr-unul din ele fiind banutii (atunci nu eram hotarata ce vreau de ziua mea) si sa ma apuc sa-l pipai sa vad pe care il aleg...
sau, in alt an, mi-au dat un test de sarcina (de fapt era doar un tub gol) in care bagasera banutii...

ella, nu te mai stresa acum cu kilogramele, macar scoate-ti-le din minte. ai probleme mai mari de rezolvat acum, macar pana termini de aranjat casuta. dupa aia, te eliberezi de o chestiune majora si te poti gandi la mancare. si stresul ingrasa, stii, deci las-o mai incet cu stresul pentru cat mananci. incearca sa vorbesti cu mama ta sa gateasca mai putin calorigen (la mine tine faza cu "nu ma simt bine de la mancarea grea"- de fapt nici nu ma simt bine, din cauza ficatului, care si la mine da senzatia de vesnic palid). spor la job, sigur vei termina proiectele pana la deadline! si spor si la treburile pentru casuta, macar la astea nu trebuie sa te concentrezi prea mult (asa ca la job)!

anaoi
cheer.gif cheer.gif cheer.gif ce bine e cand ajungi la sevrici, bei cafeaua linistita is nu streseaza sefii....

ma rog treaba cat cuprinde, dar o termini in ritmul tau....de melc codobelc.

Ella....incet, incet se profileaza pozele, nu? )).gif

Himere..."luptam, luptam si castigam" swordfight.gif ...ideea de ambalaj pt cadou e super.... dar nu e destul de diabolic.... devil.gif

Peach....felicitari...ii dobori tu pe tembelii aia

ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Felicitari pentru tiker, himere!! Idea ta de a impacheta cadoul mi se pare buna; o sa fie o surpriza placuta naughty.gif .Ma bucur ca dan si-a dat seama ca laptopul nu e o necesitate. Oare cat il tine?
Nusa, ce prieteni cu imaginatiei ai! Mi-ar placea si mie sa primesc astfel de cadouri blum.gif
Ella, capus sus!! give_rose.gif .Mai sunt doua saptamani hug.gif
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 23-11-2006, 10:55 AM) *

Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Felicitari pentru tiker, himere!! Idea ta de a impacheta cadoul mi se pare buna; o sa fie o surpriza placuta naughty.gif .Ma bucur ca dan si-a dat seama ca laptopul nu e o necesitate. Oare cat il tine?
Nusa, ce prieteni cu imaginatiei ai! Mi-ar placea si mie sa primesc astfel de cadouri blum.gif
Ella, capus sus!! give_rose.gif .Mai sunt doua saptamani hug.gif

am ajuns sa ma gandesc ce le mai coace mintea in fiecare an cand se apropie ziua mea... grin.gif
Ella79
Multumesc de incurajari fetelor! Chiar sunteti adevarate prietene! give_rose.gif
Ma apuc sa citesc niste dosare cat sunt inca odihnita (cat de cat) si dupa aia ma duc sa-mi cumpar clante, un covor, perdea si lenjerii de pat.
himere2005
eu am tot respectul pentru multe dintre voi, nu stiu cum puteti face fata la atita stress, eu cred ca o luam razna
Pisik
Neatza!
Am reusit sa racesc mad.gif si ma simt ca naiba, am 70 de mailuri, tone de facturi si o totala lipsa de chef sad.gif
Himere, felicitari pt cantar! Mie mi se pare ok ideea, daca tipa tine la glume
Ella, curaj, mai e un pic si gata!
Eu nu stiu inca cum vin "tinereii" duminica in vizita si nu prea stiu unde e La mama de la Alba Iulia dar ma descurc eu, sper sa ajung.
De azi incerc sa imi revin, desi raceala nu ma ajuta, si am o pofta de mancare nestavilita. Am papat lapte cu cereale de vreo 6p (sper ca am aprox bine cerealele, ca ultima "mana" nu am mai cantarit-o), la pranz am iarasi de vreo 7-8p, pui taiat mic, cu maioneza light, cu salata si intentionez sa le indes intr-o lipie, sa mai variez, ca m-am saturat de aceleasi mancaruri, pe bune, voi nu?si parca tot nu ma satur cu nimic, tot am tendinta sa bag in mine; macar nu renunt la bicla si mai nou, la absomene wink1.gif

Pupici si o zi fumoasa!
himere2005
BRAVO PISIK
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.