eu am tot respectul pentru multe dintre voi, nu stiu cum puteti face fata la atita stress, eu cred ca o luam razna
sa iti explic, ca desi ma plang, mie imi place ceea ce fac. cand ma plang inseamna ca am ajuns aproape de limita de sus de stres.
pe de alta parte, buni imi spunea mereu...tu ai vrut meseria asta si tu ai facut alegerile....asa ca suporti consecintele.
Neatza!
Am reusit sa racesc
Himere, felicitari pt cantar! Mie mi se pare ok ideea, daca tipa tine la glume
Ella, curaj, mai e un pic si gata!
Eu nu stiu inca cum vin "tinereii" duminica in vizita si nu prea stiu unde e La mama de la Alba Iulia dar ma descurc eu, sper sa ajung.
De azi incerc sa imi revin, desi raceala nu ma ajuta, si am o pofta de mancare nestavilita. Am papat lapte cu cereale de vreo 6p (sper ca am aprox bine cerealele, ca ultima "mana" nu am mai cantarit-o), la pranz am iarasi de vreo 7-8p, pui taiat mic, cu maioneza light, cu salata si intentionez sa le indes intr-o lipie, sa mai variez, ca m-am saturat de aceleasi mancaruri, pe bune, voi nu?si parca tot nu ma satur cu nimic, tot am tendinta sa bag in mine; macar nu renunt la bicla si mai nou, la absomene
Pupici si o zi fumoasa!
apropo lipie, dylly a mai mancat paine libaneza mica, adica juma din ea, unsa cu branza hochland fitness si sunca , plus 2 masline verzi taiate ...dupa chef rondele, sau pe lung....
ref. la mama alba iulia, nici dylly nu prea stie, dar spera sa nimereasca