Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
a mea la 4 luni parca a facut, dar cu supozitor paracetamol i-a trecut.

deea, mie mi se pare ca vrei sa slabesti prea mult 30 de kg...in pozele dinainte de sarcina parca aratai bine blink.gif la cit vrei sa ajungi? ca mi se pare ca tu esti si inalta

ady_raluk
buna ziua tuturor!
deea superbi ochi ai......daca as fi barbat as sta numai cu ochii pe tine sa nu mi te fure careva!
himere super tare faza cu cadoul..smile.gif
tulip cum se mai simte Timeea?
himere2005
ady raluk, te mai batem la cap cu numaratul sau nu avem nici o sansa?
ady_raluk
promit ca de uni ma apuc din nou de numarat..si de data asta o sa ma tina sigur pana la craciun...acuma ma mai documentez si eu , mai caut materiale sa vad exact ce anume nu mancam bine si ce trebuia sa mananc..
Tulip
Timea se simte muuuuuult mai bine.....injectiile chiar isi fac reped efectul....nici nu mai tuseste chiar asa de urat....dar plange draga d ea cand o inteapa,de mi se rupe sufletul sad.gif sad.gif sad.gif

CITAT(ady_raluk @ 23-11-2006, 02:09 PM) *

promit ca de uni ma apuc din nou de numarat..si de data asta o sa ma tina sigur pana la craciun...acuma ma mai documentez si eu , mai caut materiale sa vad exact ce anume nu mancam bine si ce trebuia sa mananc..

cheer.gif cheer.gif Bravo!
ady_raluk
tulip, eu nu vreau sa ma bag ca poate nu e tb mea...dar eu stiu ca e bien daca atunci cand ii face injectia baga acul in xilina..doar il baga nu trage pe seringa, ca daca trage cica isi pierde din efect injectia..eu asa i-am facut injectiile la alexu meu si nu am avut niciodata treaba.
imi pare tare rau pt ea mititica ca plange, sincer. ma bucur ca se simte mai bine pupic.gif pupic.gif
himere2005
tulip, asa este, numai mama sa nu fii pupic.gif
lasa ca vine craciunul si sa vezi ce fericita o sa fie, mai ales ca e mai mare ca bianca si realizeaza mai multe, eu de abia astept craciunul viitor
Eu.
salutare tuturor!

Felicitari Deea, himere, still me floare.gif

meniul meu de pana acum:

MD
-lapte 200ml - 1p
-muesli 35g - 2.1p
-lapte cafea- 0.8p

PRANZ
-ciorba de vacuta -5.5p
-paine - 2.5p

total provizoriu:11.9p (adica 12)

stie cineva care e punctajul pentru hummus? unsure.gif

Tulip
ASA ARATA MICUTA ACUM CATEVA ZILE....SE VEDEA CLAR CA NU-I IN APELE EI....
ady_raluk
eu am facut pneumonie acum 3 ani..m-am simtit groaznic de rau si m-am dus la medic. care mi-a dat sa fac genta cu ampi...toate bune pana aici. am facut prima injectie cum am spus cu xilina pe ac...dar a doua zi asistenta resp nu putea sa imi mai faca injectia ca pleca din localitate..oky..vecina de vizavi , asistenta la pediatrie de 20 de ani se pune sa imi faca ea injectia, fara xilina ca nu avea in casa. poate o sa radeti de mine dar am plans cred ca o ora si ma durea in jos pe picior de simteam ca mor..... a fost prima si ultima injectie pe care am facuto asa

tulip sincer.....ai o frumusete de fata! incredibil cat e de frumoasa smile.gif

aaaaaaaaaa...acuma am vazut sub tiker ca mai ai puse alte poze cu fata.........si te-am vazut in sfarsit si pe tine...pai ce sa mai zic? normal ca ai fata frumoasa ca si tu esti o frumoasa. doamne ce ma enervati mai fetelor.revin cu intrebarea"cum v-ati adunat mau asa frumoase toate la un loc ?"

si cel pe care il calareste Timeea e babuinul tau ma gandesc nu?......
daca e asa....NO COMMENT!!!!!!!!! giggle.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 23-11-2006, 04:02 PM) *

a mea la 4 luni parca a facut, dar cu supozitor paracetamol i-a trecut.

deea, mie mi se pare ca vrei sa slabesti prea mult 30 de kg...in pozele dinainte de sarcina parca aratai bine blink.gif la cit vrei sa ajungi? ca mi se pare ca tu esti si inalta

din astea 30, 22 sunt din ce mi-a ramas din timpul sarcinii, cu restul de 8 nu ma agit prea tare dar 5 din ele tot as vrea sa le declar nule.
am 1.77-78.
Nu ma mai itreba la cate vreau sa ajung sau cate am ca nu spun! blushing.gif Am prmis ca spun cand ajung la kg. pe care le aveam cand ajung insarcinata.
Tulip
Ady,ma faci sa rosesc blushing.gif multumesc pt. compliment floare.gif

insa tu te cam zgarcesti cu pozele... )).gif )).gif )).gif
Deea
Raluk, multumesc! Acum trebuie sa recunosc ca ochii l-au "marcat" si pe Dan cand m-a vazut prima oara
lol.gif
Ma bucur ca te apuci iar de numarat...incet, incet o sa se vada rezultatele!
Buna ideea cu xilina, mai amorteste putin locul!

Tulip, chiar ca se vede ca nu e Timeea in apele ei! Las ca se face ea bine si se apuca de curatenie generala prin sertare biggrin.gif
himere2005
VREM POZE ADY cheer.gif cheer.gif
ady_raluk
HAI SA VA ZIC CUM E CU POZELE...NOI AVEM UN SINGUR TEL CARE ARE CAM..ETC..DAR PANA ACUMA NU NE-AM GANDIT SA CUMPARAM CE II TREBUIE CA SA LE DESCARCAM PE CALC... EU AM PE CALC DOAR POZE CU NEPOATA MEA ....oups am lasat caps lock apasat..scuze...si oricum nu stiu nici pe alea cum sa le pun asa cum le aveti voi puse
dar acuma de craciun cred ca ii fac o surpriza la ady si ii cumpar alt tel cu tot ce trebuie pt descarcat poze..promit

bine ..o sa pun pozele fara stirea lui ady..ca am un gelos acasa de moare lumea lol.gif

himere da tu nu mai zici nimk?? nu mai pov nimik? ca de cand am venit eu abia daca ai scos doua vorbe pupic.gif
himere2005
nu ma lasa bia
Tulip
sa va arat ce am in cuptor... naughty.gif naughty.gif naughty.gif conopida
ady_raluk
stiti eu stau de multe ori si ma intreb ce imi doresc mai mult..sa slabesc sau sa raman gravida... imi doresc sa mai am un copil, dar as fi preferat sa apuc sa slabesc un pic innainte sa raman gravida...dar parca tot mai fericita as fi daca as ramane gravida cat mai repede...offffffffff

pisik...tu ce scrii oare acolo???? ca stai asa de vreo 10 minutele..si eu tot refresh, refresh..si nimik doh.gif
uka
w00t.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif buna ziua fetelor
eu cica seman cu http://www.myheritage.com/FP/Company/face-...mp;endYear=2005

condoleezza rice, goldie hawn, penelope cruz, si cu un barbat christian slater lol.gif
waw cu cameron diaz ha ha ha, laura bush, vai d mine
uka
lol.gif lol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif
surprizaaaaa
nu mai pot d ras
http://www.myheritage.com/FP/Company/face-...mp;endYear=2005

sa vedetzi cu cine seman eu 67%
Tulip
Uka,dureaza atat de mult pana iti arata sau doar la mine?De 20 de min. astept blink.gif blink.gif blink.gif
uka
dureaza mai mult dar nici chiar 20 min...
2 min sau ai putzin
Tulip
la mine inca nimic....... blink.gif blink.gif blink.gif oare care-i baiul?
uka
theo cica seamana cu john travolta, marc anthony, cuba gooding jr, david haselhoff, dean cain...

da-i din nou, nu mai astepta
Tulip
CITAT(uka @ 23-11-2006, 03:19 PM) *

theo cica seamana cu john travolta, marc anthony, cuba gooding jr, david haselhoff, dean cain...

da-i din nou, nu mai astepta

asa am facut...si acelasi lucru...... dry.gif
Anna
proverbe rastalmacite :-)

Cine ride la urma, gindeste mai incet.

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii

Mai intai Moise a spus "totul este Dumnezeu" apoi a venit
Christos , care a spus"Totul este iubire "
mai tarziu a venit Marx care a zis "totul este capital"
apoi a fost Lenin , care a spus "Totul este munca"
iar in final a venit Einstein care a concluzionat "Totu-i relativ"

Cine se scoala de dimineatza, casca toata ziua.

Fie painea cat de rea, tot mai bun e cozonacul.

Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos.

Nu te pune cu prostul,ca are mintea odihnita.

Life is a [*****]...
and we are the clients...

de scurta poate fi oricat de lunga, numai de groasa sa nu fie prea subtire!

Mama prostilor e mereu gravida...

Cum iti asterni,cum vine altul si se culca in locul tau.

Cine are carte, are ce citi.

Cand pisica nu-i acasa, inseamna ca e la veterinar...

Cearta fara bataie e ca nunta fara lautari.

Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea.
Cine-i lenes si chiuleste are tot asa...

Cine se scoala de dimineata, n-are decat!

Nu se ingrasa porcu`n ajun, da` se satura!

Ce-i al tau, e pus departe...

Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor

Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc
uka
am bagat alta poza cu teo si tot cu john travolta, dar d data asta e si vince vaughn... nice guy

hmmmmmm, conexiunea la net?? nu stiu ce ar putea fi..

am dat foc la un betisor parfumat si e p hol si miroase f tare si m-a luat durerea d cap... trebuie sa deschid geamurile sad.gif
Tulip
cheer.gif cheer.gif cheer.gif me
uka
doamne ce ma mai distrez cu fata luitheo smile.gif
acum seamana cu mick jagger si cu leonardo dicaprio
lol.gif

orlando bloom...
uufff
si din nou marc anthony

CITAT(Tulip @ 23-11-2006, 05:29 PM) *

tu cu fata si eu cu mama bush lol.gif
winona rider... uuuu

mi-am bagat fata de purcica d asta avra din concediu sunt tare curioasa dk mai seman cu cineva acum...
as avea p cineva in cap dar am un lapsus.. a jucat in serialele d comedie.. o tipa care era grasuna bine si acum a slabit
ha ha
charlize theron si britney spears, meg ryan si niste barbatzei lol.gif
dk ma uit putzin chiar seman cu britney spears, din pacate sad.gif

Pisik
Scuze ca am ramas inclinata dar am avut un meeting si am intrat brusc.
Mi s-a intamplat ceva groaznic la pranz. pe scurt: eu am o punguta in care tin fructe, paine, felii de grau, etc. adica gustarile si o tin langa birou, jos (nu am alta posibilitate) Pt azi am avut o felie de lipie impachetat dimineata de mine in staniol. ma duc eu la bucatarie, scot salata din frigider, si dau sa despachetez folis si cand colo din ea tasneste un gandac din ala rosu de bucatarie w00t.gif
Am simtit ca mor, eu am fobie, am inceoput sa tip, am rugat sa vina un coleg sa il ia de pe masa (din folie), evident ca am aruncat toata punga cu tot ce era in ea la gunoi, am mancat in sila salata (noroc ca statea in frigi). Acum ma gandesc daca l-am adus de acas sau daca avem la birou. oricum e groaznic, abia astept sa ma duc acasa sa spal in bucatarie si sa dau cu spray, arunc toata paine, etc. eu sunt obsedata, desi nu rced ca statea ala asa cuminte in sacosa de dimineata si plus nu il vedeam, il impachetam in folie?

Ma rog, in alta ordine de idei, 3 smochine uscate cate pcte au? 1 e destul?
ady_raluk
doamne pisik te intzeleg perfect...eu lucram la o fima acum vreo 7ani, si cum stateam eu la birou si bagam pe acte in calc (mentionez ca era iarna si nu aveam caldura in birou-era taiata), asa cum eram imbracata de afara cu tot tacamul, adik inclusiv geaca groasa, simt la un moment dat ceva pe picior...cand ma uit, avema un soricel de toata frumusetea pe genunchi, galben de gras...am urlat cat m-au tinut plamanii si nu m-am dat jos de pe biroul pe care evident ca am sarit instantaneu , pana a venit seful si a tipat la mine sa cobor de acolo ca am treaba....
nusarich
pisik, eu am scapat de gandaci (dupa multe incercari) cu sano (e un spray mare si galben, la vreo 100.000). si l-am recomandat si au mai scapat de ei si altii cu sano asta. poate ar fi mai bine sa vezi daca nu cumva la serviciu sunt gandacii, ma gandesc ca mai sunt si oameni sensibili la mancare, poate e bine sa chemati deratizarea.
himere2005
am nervi...vreau sa bat pe cineva...cine se ofera? fata nu ma lasa o clipa sa ies din camera, casa e cu fundu-n sus, mi-e foame, m-am enervat iar pe mama care nu crede ca muncesc pentru 3 persoane si l-am sunat pe dan ca sa-mi zica ca la sunat cumnata mea sa mergem azi pe la ei, dar nu stie exact la ce ora. si eu nu pot sa fac nici o miscare, sa ma pregatesc. punct.(dca ati vedea cu ce nervi bat la tastatura lol.gif )
ady_raluk
fetili..eu ma duc in pat vreo ora ca vad ca nu aveti chef de vb ne vedem mai tarziu
aaaa...era sa uit azi merg cu babuinul meu smile.gif sa imi cumpere 2 perechi de cizme, de fapt o cizma si o ciocata ...abia astept, am fost azi dim si le-am filat deja naughty.gif
ramonavlas
)).gif Eu cica seman cu Jessica Alba, Salma Hayek....cam atata din celebritati cu nume sonor.
Al meu babui seamana cu.,....nimeni. Stiam eu ca e unic....... )).gif

Eu cred ca merg la sala, ca maine trebuie sa ma pregatesc pt plecarea la Cluj.........
alina obsy
V-am "auzit" de folosirea cromului. Are efecte si in cazul senzatiilor de slabiciune?
Tulip
Himere,o duceti si pe Bia cu voi?Te-ai mai linistit?

Alina,eu nu am folosit crom,nu prea stiu ce sa-ti zic despre el..... dry.gif
himere2005
m-am mai linistit. bia a adormit de vreun sfert de ora, timp in care am strins pe aici un pic si la bucatarie si am impachetat cadoul. urmeaza sa ma machiez si sa ma usuc mai bine la cap, eventual poate apuc sa ma spal un pic. ce sa fac...daca nu ne-a anuntat din timp? poate racesc rolleyes.gif
MagdaC
Pisik, si eu am patit-o cu gandacii la birou. Horror !!! Eu te sfatuiesc sa folosesti pt mancarea de la birou cutiute din alea care se inchid ermetic.
Foarte bun impotriva gandacilor este si K300. Eu am scapat de ei in felul asta.
himere2005
nu, am sunat sa o ia tata
uka
cam liniste azi p aici...
se apropie weekendul, cumva??

as manca ceva... dar nu stiu exact ce...
dry.gif
himere2005
eu sunt pe fuga ca ma fac fata gigica, sa nu credeti ca ma travestesc cumva lol.gif dar efectiv vreau sa arat si eu bine, imi pun fusta smile.gif
michelle
Ateptam poze, Himerus naughty.gif
Alina, eu as zice sa iti faci niste analize totusi. Tind sa cred ca ai nevoie de Fe si Mg
himere2005
o sa iau aparatul foto, promit, in rest, sper ca are cine sa-mi faca foto rolleyes.gif
Tulip
cheer.gif cheer.gif cheer.gif multe poze,Himerus!
Anna
Plec la sala!!
Fara nici un cheff! crying.gif crying.gif
dany
Chiar ca n-ati avut chef/timp de scris azi....

Himere...distractie placuta !!!!

Ia ,uitati ce am eu in plan pentru seara asta...imediat plec in bucatarie si ma apuc de gatit.
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=13204&st=0

Sa aveti o seara frumoasa. pupic.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 23-11-2006, 08:18 PM) *

Chiar ca n-ati avut chef/timp de scris azi....

Himere...distractie placuta !!!!

Ia ,uitati ce am eu in plan pentru seara asta...imediat plec in bucatarie si ma apuc de gatit.
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=13204&st=0

Sa aveti o seara frumoasa. pupic.gif

arata tare bine smile.gif
Pofta buna!

Zicea cineva ieri ca s-au ieftinit maslinele negre sau visez eu cai verzi pe pereti??? Cat se puncteaza daca s-au ieftinit?
am niste masline negre dietetice...astept propuneri pt. punctaj smile.gif
ina_ceva
Felicitari, geo, deea pentru cantar!! cheer.gif cheer.gif
Bravo, annaiss! Spor la sala!
Tulip, ii lipseste zambetul Timeei sad.gif
Ramona, distractie placuta la Cluj!!
Himere, il pui pe Dan sa faca poze!

Dany-dulce, ai mail. pupic.gif

Alice, ce mai faci? Cu numaratul cum merge?

Alice, nusa, maria? Ne onoratzi cu prezentza duminica? pupic.gif hug.gif
Altcineva?

Am avut azi cateva drumuri de facut si nu mi-a parut rau. Vremea de afara m-a incantat si chiar m-a facut sa zambesc de nebuna pe strada tease.gif

Se pare ca in lipsa lui himere nimeni nu are chef de vorba dry.gif
michelle
Eu imi tot incerc mutre pe http://www.myheritage.com
Am gasit o poza cu mine in care cica aduc a Angelina Jolie lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.