Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
nusarich
dany, pofta buna! arata super ficateii...

ina, mie mi s-a anuntat o vizita duminica, sa vad pana cand stau musafirii... mi-ar placea sa ajung, dar nu sunt sigura. de mult planuisem o iesire la "la mama", sa vad cand o punem in practica...
Anna
Buna seara fetelor!
Am venit de la sala, nu am stat prea mult ca deh..
Azi nu prea am meniu bun, e deja uzat si nus cum sa il difersific eusa_think.gif
arata cam asa:

cartofi fierti - 2pct
ton - 1.5

mere - 0
banana- 1 pct
cioco - 1.5 pct
2 guri de suc - 0.5
13 samburi de seminte floare soarelui - 1 pct e de ajuns?

cartofi fierti - 2
ton - 1.5

iaurt - 1
miere - 0

mancare de ceapa - 2 (pt ulei)
paine - 1.2
1 chiftea de marimea unei nuci cu carne de porc + vaca - cat sa o pctez? eusa_think.gif

Total 15.2 + chifteaua
michelle
Annais, despre seminte am asa:
Seminte de floarea soarelui 1 lingurita, 5g 0,5 Points
Cred ca e ok 0.5p

Pentru chiftea, eu zic maxim 1.5p (1p carnea + 0.5p uleiul)
ramonavlas
Da ce liniste pe aici.......
Eu nu am mai ajuns azi pe la sala mad.gif M-a pus....nu stiu cine sa merg pe la hotel si....am avut putina treaba.
Acum a plecat si babuinul de la mine si cred ca ma duc imediat in pat....desi nu imi e somn. Dar am ceva emotii.
Maine s-ar putea sa se afiseze rezultatele la examen.....asa ca dimineata, primul meu drum este la tribunal devil.gif
ALICE
Eu sunt in concediu saptamana asta,si unde stau nu am net.Asa ca am trecut pe la ai mei si am intrat un pic sa va citesc.Cu numaratul merge bine.Mai bine decat atunci cand sunt la serviciu.Muult mai bine.
Anna
CITAT(michelle @ 23-11-2006, 11:10 PM) *

Annais, despre seminte am asa:
Seminte de floarea soarelui 1 lingurita, 5g 0,5 Points
Cred ca e ok 0.5p

Pentru chiftea, eu zic maxim 1.5p (1p carnea + 0.5p uleiul)

Ms Miha pupic.gif am si eu punctajul ala dar nu stiam cat sa aproximez, de aia am numarat si samburii grin.gif

Asa o sa punctez, multumesc salut.gif
himere2005
neuroni, ne auzim mai tirziu, acum plec sa o iau pe fata de la mama ca are treaba, desi e in concediu
va anunt de pe acum ca nu am foarte multe poze si cele care sunt sunt facute cu mine in oglinda, de catre persoana mea si mai am citeva poze de acolo, facute tot de mine. it was borring si bine ca n-am avut tentatii culinare.
Ella79
Neataaaaaaaa, dati-mi si mie repede o cana de cafea ca imi cade capul pe tastatura!
ina_ceva
Rockerii americani isi scriu cu rockerii rusi:
"Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu ni i-am dat
jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri,
nu ne-am mai spalat de ani de zile...si ca sa va aratam cat de adevarati
rockeri suntem noi ne stergem la fund cu scrisoarea asta".
Primesc raspuns de la rockerii rusi:
"Rockerii adevarati nu se sterg la fund"
ina_ceva
The Worst Burgler Ever
ramonavlas
Buna dimineatza!
Ina, super tare hotzul:)))).gif
Eu imediat merg la Tribunal sa vad daca s-au afisat rezultatele.....am niste emotzii....de cand m-am trezit (adica de la 8) tot pe tron sunt )).gif
Va tin la curent. Nu e sigur ca se afiseaza azi dar exista posibilitatea. Daca nu azi, saptamana viitoare......
Tulip
Neata si d la Medias!Am scapat de inca o injectie cheer.gif mai avem2 sad.gif

In rest cafea,cafea si iar cafea smile.gif
anaoi
hallo, salve, e vineri cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
CITAT(anaoi @ 24-11-2006, 10:53 AM) *

hallo, salve, e vineri cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

In sfarsit.............

CITAT(Tulip @ 24-11-2006, 10:52 AM) *

Neata si d la Medias!Am scapat de inca o injectie cheer.gif mai avem2 sad.gif

In rest cafea,cafea si iar cafea smile.gif

Inca putin si gata cheer.gif
emu
Buna fetele

Acum am intrat in casa si m-am gandit sa dau un raport scurt cu dezastrul pe azi, asa de Ziua Recunostintei )).gif...
ulei 3.5p
paine 4.5p
carne curcan 5.5p
2 masline negre, 20 gr mozarela, in jur de max 10 gr banane uscate 3.7p
bautura (nedietetica) 6p
dulciuri 21.2p
------------------
total de 44.4p -- n-am putut sa nu gust din dulciuri... puteti sa dati cat vreti lol.gif

deci meniul pe urmatoarele 3 zile va fi compus din 90% salate swoon.gif (ramas 30p pt urmatoarele 3 zile )).gif)

Luati aminte... asa NU!!

SUPER videoclipul ina... am ras cu lacrimi lol.gif lol.gif
pumnii stransi ramona

v-am hug.gif ... sa aveti zi buna
ramonavlas
Am sunat la barou si acum se afiseaza rezultatele!!! )).gif
Ma duc sa ma imbrac si fug la tribunal ca nu mai am rabdare. Sper ca e vreo toaleta pe acolo, sa nu ma apuce.... sad.gif
daconst
Neatza si de la mine!

Am dormit azi ca valiza in gara... )).gif
Cica gravidele nu dorm bine...de unde ca la mine sotul nu mai poate dormi de sforaiturile mele. grin.gif

Ramona,bafta multa!!!!
Emu asteptam poze de Ziua Recunostintei!!!!
Annaiss,si eu sunt mancatoare inraita de seminte...poti sa cintaresti semnitele cu coaja si apoi doar cojile...ce ramane,punctezi.Eu mancam o farfurie de mic dejun cu seminte si avea 5p. )).gif
Himere,sa inteleg ca azi nu ne prea onorezi cu prezenta?
Monic,oare ai plecat fara sa spui nimic?Sau n-am citit eu... huh.gif
michelle
Neata dragi neuroni!
Aveti in fata voastra un neuron care nu se bucura ca e vineri.. din contra, as vrea sa fie lunea trecuta.

Ramo, asteptam rezultatele cu sufletul la gura
Tulip
Miha,de ce?S-a intamplat ceva? pupic.gif
ady_raluk
buna bimuneata fetele pupic.gif pupic.gif
ramo iti doresc multa bafta...oricum ai luat sigur examenul ! floare.gif
tulip multa sanatate pt timeea si bafta la urm injectie pupic.gif
ce sa mai zic?? mi-am luat ieri doar o pereche de cizme din 2...cea de a doua o voi lua peste vreo sapt , cand mai primesc marfa.
ramonavlas
M-am machiat, m-am imbracat, mai bag acum o tigara, dupa care am plecat.
Acum nu stiu ce sa zic...eu am niste presimtiri frumoase, desi la penal am cam dat-o in bara....sa vedem si cat de rau. Ca degeaba am luat eu la restul 8 si 9 daca la penal nu mi-a dat 6. De-aia am emotii, ca in rest stiu ce am facut si am facut bine.
Pisik
Neatza!
Ramo, mult mult succes! tinem pumnii!
Alice, felicitari ca te tii in pcte.

Eu iar nu sunt cuminte, iar am "etapa" aia naspa, in care parca fac in ciuda regimului. Am reusit sa nu mai devastez frigiderul asa naspa ca alaltaieri, dar cina mea a constat in lapte cald cu biscuiti de ovaz care sunt dulci ca naiba si sigur plini de pcte (nici nu i-am mai numarat) cred ca mi se trage de la plictisul de mancare; desi muream de foame la orice ma gandeam mi se facea brusc greata si cand am vazut biscuiti astia mi s-au aprins beculetele si...i-am luat blushing.gif
Azi tin post si incerc sa fiu cuminte, iar maine si dum am vizite, sa vedem...
Aseara raportez 30 min bicla, 150 de abdomene si un meneaito naughty.gif si o sarba blum.gif (ma uitam a n-a oara la dvd-urile de la nunta si mi-a venit chef de dans)

Pupici si o zi frumoasa!
emu
hmm de ce miha? ce-ai patit?

despre poze, dana, imi pare rau sa te dezamagesc, eu n-am facut ca am uitat... s-ar putea sa fie vreo doua poze cu noi, nu stiu sigur, ce stiu e ca ne-a filmat cumnatul lol.gif pe toti, prim plan si altele, nu stiu daca vreau sa vad vreodata ce-a iesit lol.gif ... plus ca eram toti preocupati de cea mica (nepotica), nu trebuie sa precizez si de ce suntem toti topiti dupa ea )).gif ca se intelege, voi mamicile stiti mai bine wink1.gif

cand pun poze noi anunt!! )).gif
himere2005
cum sa nu va onorez cu prezenta, se poate? grin.gif
sa se culce bia si vbim
michelle
CITAT(emu @ 24-11-2006, 09:21 AM) *

hmm de ce miha? ce-ai patit?

Mult de lucru la munca..
alina obsy
Vad ca nu prea sunteti, dar astept raspunsul vostru si mai tarziu. Eram curioasa daca si voi patiti asa ca mine...Dupa ce cu chiu cu vai am reluat serios numaratul punctelor si am reusit sa mai pierd 1kg...de vreo 3 zile nu mai e cazul sa ma straduiesc sa ma abtin. Nu am pofta de nimic(la mancare ma gandesc), imi e greata daca mananc si ma simt teribil de slabita uneori..Caci altfel nu m-ar deranja o astfel de perioada...Am luat spirulina cu chlorela si stiu ca asta mai reduce pofta de mancare, dar chiar asa...? De aceea va intrebam ieri ce suplimente luati voi pt reglarea apetitului si impotriva starilor de epuizare...? Mersi anticipat de raspuns. O zi frumoasa!
anaoi
mie mi s eintampla asta fara s atin dieta, de la oboseala....

spirulina....dylly iti spune sincer ca el nu putut s ainghita...a incercat cu chiu cu vai sa nu verse 2 pastile, dar nada...nu a mers
ady_raluk
anaoi..am si eu o micutz curiozitate...daca vrei sa imi spui normal
cine e dilly?? ca am tot vazut ca vb despre dilly , dar eu fiind mai noua prin zona ......nu mai inteleg nimik
himere2005
ea e dilly, dilia de anaoi lol.gif tease.gif
anaoi
dylly e porecla neuronului meu...

deci dylly sau ioana sau anaoi...sunt aceeasi persoana...sau ma rog...relele le face dylly si cele bune anaoi, cele extraordinare ioana
Eu.
'neatza!

am o dispozitie de killer in dimineata asta mad.gif
aseara am calcat si eu in strachini sorry.gif dupa ce am mancat cina si am ajuns la 19p, a venit al meu acasa si am mai mancat 2 felii groase de paine cu branza de unt Milli cu 1 rosie. cred ca fac cel putin 7-8p doh.gif .cantarul era prietenos azi de dimineata, arata 60kg, dar, ca de obicei, prostiile se vad la cantar abia a doua sau a treia zi.

himere, ne-ai prostit cu pozele blum.gif ; am parcurs paginile pe nerasuflate ca sa ajung la pozele cu tine si.... sorry.gif nimic.

Tulip, multa sanatate Timeei, sa speram ca dupa ultimele 2 injectii totul va fi ok.
Miha, cunosc si eu senzatia asta, ca nu-mi ajung zilele saptamanii pt cata treaba am la birou doh.gif
Honey a ajuns cu bine in Romania cheer.gif
himere2005
de abia am pus la incarcat pozele, de abia acum a adormit fata, ce sa fac...ma solicita mai mult de cind a inceput sa mearga si mi-e frica de accidente
michelle
Gigelu, am visat azi-noapte ca am fost la un concert la care tu cantai la vioara naughty.gif

CITAT(Eu. @ 24-11-2006, 10:09 AM) *

aseara am calcat si eu in strachini sorry.gif dupa ce am mancat cina si am ajuns la 19p, a venit al meu acasa si am mai mancat 2 felii groase de paine cu branza de unt Milli cu 1 rosie.

Ce sa mai zic de mine ca mancam paine cu unt si dulceata la 0.30 noaptea ca atunci am ajuns de la serviciu
himere2005
intre timp pot sa va spun ca nu m-am simtit extraordinar, masa are de obicei era bogata acum mai putin, ei erau cam tacuti, totul a fost facut pe fuga ca daca exista disponibilitatea de a face o petrecere ca pe vremuri se facea in we...intelegeti si voi printre rinduri.

CITAT(michelle @ 24-11-2006, 12:13 PM) *

Gigelu, am visat azi-noapte ca am fost la un concert la care tu cantai la vioara naughty.gif

CITAT(Eu. @ 24-11-2006, 10:09 AM) *

aseara am calcat si eu in strachini sorry.gif dupa ce am mancat cina si am ajuns la 19p, a venit al meu acasa si am mai mancat 2 felii groase de paine cu branza de unt Milli cu 1 rosie.

Ce sa mai zic de mine ca mancam paine cu unt si dulceata la 0.30 noaptea ca atunci am ajuns de la serviciu

valeu miha, ce naspa, astia sunt teroristi...inseamna ca aveti termen in curind de predare
Eu.
CITAT(michelle @ 24-11-2006, 12:12 PM) *

blink.gif nu cred ca ti-ai dori.....dupa aproape 5 ani in care n-am pus mana pe ea, ti-as face timpanele sita lol.gif lol.gif

himere, astept pozele uite asa w00t.gif
Ella79
http://www.myheritage.com/FP/Company/face-...mp;endYear=2005

WoW, cica seman 73% cu Katie Holmes!!
Merci Miha! pupic.gif

Eu am o zi idioata din nou. Am aflat ca a murit nasa mea de botez, saraca de ea. sorry.gif
Eu.
condoleante, Ella sorry.gif
himere2005
Dumnezeu s-o odihneasca ella
stiu ca asteptati pozele, dar nu sunt grozave...oricum, dupa ce il vedeti toate o sa scot chestia cu publicul ca nu stiu daca ei sunt de aord sa apara pe un site si sa nu apara vreodata probleme, ok?
Tulip
Eu iau spirulina acum.,Alina.... wink1.gif
himere2005
legat de cadou, sarbatorita:bun s-asa, insa nu stiu ce parere a avut dupa pentru ca ei nu obisnuiesc sa desfaca in fata musafirilor cadourilor si sa le laude.
anaoi
CITAT(Ella79 @ 24-11-2006, 12:16 PM) *

http://www.myheritage.com/FP/Company/face-...mp;endYear=2005

WoW, cica seman 73% cu Katie Holmes!!
Merci Miha! pupic.gif

Eu am o zi idioata din nou. Am aflat ca a murit nasa mea de botez, saraca de ea. sorry.gif

Condoleante Ella, si Dumnezeu s-a odihneasca in pace.

CITAT(himere2005 @ 24-11-2006, 12:22 PM) *

legat de cadou, sarbatorita:bun s-asa, insa nu stiu ce parere a avut dupa pentru ca ei nu obisnuiesc sa desfaca in fata musafirilor cadourilor si sa le laude.

musca pe perete trebuia sa te faci
daconst
Ella,condoleante! floare.gif

Alina,pai tu vrei pofta de mancare?Si eu dupa WW aveam o perioada cind nu-mi trebuiau dulciuri si ingrasacioase,dar asta ma bucura.In schimb ma simteam bine si aveam energie.
Nu stiu ce suplimente sa iei ca eu nu luam nimic.Miha a luat,poate-ti spune ea mai multe.

Himere,cred ca au facut petrecerea mai mult din obligatie...Nu ne-ai zis cum a reactionat la cadou?L-ai impachetat cum ai spus? naughty.gif
himere2005
sarbatorita e cea din ultima poza, cu tricou alb, in rest, cumnata mea cu dungi (a 2-a), nepotii cei mari si aia micuta de 2,5 ani ii recunoasteti, al meu sot.....si in in primele poze, eu ma pozam in oglinda printre etele de la miini ale biei blum.gif si buchetul de flori

aici

se pare ca am avut intuitie buna cind mi-am facut singura pozele
daconst
Acum am citit...si pozele?
ady_raluk
multam de lamuriri pupic.gif eram tare in neclar de ce anaoi vb despre dilly cu "el" ...nu mai intelegeam nimik bang.gif
hai sa va zic la ce m-am gandit eu. daca as combina ww cu dieta pe acelasi alim..oare ce ar iesi? adik.. luni cartofi, marti lactate, miercuri carne fiarta..etc... voi ce parere aveti?
Anna
hug.gif Neatza fetelor am venit si eu la raport.
Iara am mult la munca , parca nu mai termin, plus ca sunt nervoasa ca nu m-am vazut de duminica cu babuinul, pentru ca iese la 19 de la munca si e obosit. ca sa nu zic ca ieri a iesit mai devreme si nu a vrut sa nvdm pt ca erau meciurile. mad.gif Grr..mor de ciuda.
Cu meniu e ok. Mi-a gatit mama papa bun si mergem inainte.

Dana..thx de idee cu semintele, eu nu pap prea des dar am inteles ca sunt grasimi bune, si daca tot aveam la indemana am zis sa pap.
Tulip bafta cu Timeea, o sa treceti voi si de astea 2. pupic.gif
Ramo sa ai vesti bune de la rezultate cheer.gif . sunt sigura ca ai luat. give_rose.gif
Miha spor la munca. si eu mi-as dori sa fie marti si sa fiu la facultate, nu la munca. blum.gif
Himere imi pare rau ca nu te-ai simtit asa bine, dar tot vrem poze blum.gif. Insa nu prea am inteles, cadoul era acela impachetat in pampersi? Nu l-a deschis? Sau cum?
Ella condoleante sad.gif
Eu, Pisik ..sa va incadrati azi in puncte.
Emu asa am facut si eu, am papat miercuri de 29 pct si acu am doar 16 pe zi mad.gif
Raluk...am inteles ca de luni esti inapoi la numarat wink1.gif

Ma intorc la munca dar va mai citesc eu cu un ochi ! pupic.gif hug.gif
nusarich
buna dimineata neuroni! eu vreau sa treaca mai repede ziua de azi! abia astept sa ajung acasa, am de facut curat ca primesc musafiri, am de spalat o gramada, trebuie sa merg si la cumparaturi...

ella, condoleante!

himere, frumoase pozele, ti-am admirat fustita... intr-adevar atmosfera nu a fost tocmai ca o sarbatorire...
himere2005
acum sa postez si meniul, m-am incadrat in 21 de puncte pe toata ziua, deci exact cele 4 puncte pe care le-am strins le-am consumat aseara, deci sunt pe 0 blum.gif
-rosii cu brinza tarani 50g -2,5p
- 1 felie sunca cu piine -2p
piure -2p
banana 0,5p
salata beuf -1p
cartofi 2p
sunca pui cu piine 3p
visinata 25 ml 2p
vin 100 ml 1p
pulpa inferioara pui(cred ca era inabusita cu ulei?)-2p
prajituri 3p (1 ecler mic 2p si o bomboana gen salam de biscuiti 1p)
anaoi
CITAT(ady_raluk @ 24-11-2006, 12:29 PM) *

multam de lamuriri pupic.gif eram tare in neclar de ce anaoi vb despre dilly cu "el" ...nu mai intelegeam nimik bang.gif

ioana niciodat anu va avea o vorba buna despre dylly, pt ca el e responsabil de chetsiile naspa
daconst
Gata,vazut pozele...
Himere tu esti cea mai dulcica din gasca aia... pupic.gif
eu sunt cam blonda in dimineata asta...care e sarbatorita?Cu dungi gri si roz sau cea cu maneca scurta?
Ce urat ca nu desfac cadourile...eu as fi insistat s-o faca. tease.gif

Pozele in oglinda trebuiau fara bliz facute...ca te vedeam mai bine.Oricum ai aratat cel mai bine. give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.