Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
w00t.gif w00t.gif w00t.gif Himere,wow!
Cei in inimioara?
himere2005
brinza proaspata frecata cu putina ceapa, marar si ulei...un fel de almette himeresc )).gif
May
Asta ma intrebam si eu: ce e in inimioara. F frumos blum.gif
himere2005
multumesc...sper sa-i placa rolleyes.gif i-am pus pe "frigarui" bucatele de brinza topita fitness...sa nu se ingrase laugh.gif
Tulip
ce mai ai pe frigarui?ciuperci,rosii...
May
lol.gif lol.gif lol.gif La mine, de cand cu mancatul meu sanatos, Remy nu mai mananca decat paine integrala, maioneza light, legume si carne la cuptor... rar imi zice sa ii mai prajesc cate ceva dar dupa ce mananca zice ca tot mai bun e la cuptor ca e mai usor lol.gif

Ah, si a slabit 2 kg doh.gif
ina_ceva
Himere, vorba danei: nu esti normala blum.gif blum.gif
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 04:50 PM) *

tocmai mi-ai dat o idee...baliuta inca nu am testat-o tease.gif

lol.gif lol.gif

Buna, may!!! pupic.gif hug.gif Felicitari pentru inel! Daca e sa faci nunta, te intorci in tzara sau o faci acolo? De unde a mai slabit 2 kg? (era deja destul de slab unsure.gif )
Felicitari ramona!!! Bafta maine!!!
May
De la picioare doh.gif si ma uit cat baga in el si nu pune nimic doh.gif . Oricum vorba lui: mai bine asa decat ca tata-su cu burta de gravida cu tripleti lol.gif.

La nunta inca nu ma gandesc .. nu prea o vad intamplandu-se in urmatorii 2 ani.. asa ca vedem atunci give_rose.gif
Deea
am stat azi o gramada afara, ce-mi place vremea asta, sper sa mai tina!
am fost sa-i caut scaun de masina Alexiei, inca n-am gasit nimic sa ne "coafeze", mai mergem in we sa-i cautam fetei scaun si jucarele.

Ella ce faci?
Ella79
CITAT(Deea @ 16-11-2006, 09:43 PM) *

Ella ce faci?

Ce sa fac, sunt fericita ca tocmai mi-am comandat mobila! cheer.gif
Multumesc mult!!
Deea
CITAT(Ella79 @ 16-11-2006, 09:46 PM) *

CITAT(Deea @ 16-11-2006, 09:43 PM) *

Ella ce faci?

Ce sa fac, sunt fericita ca tocmai mi-am comandat mobila! cheer.gif
Multumesc mult!!

eram curioasa daca s-a rezolvat, acum am eu emotii sa imi spui daca a iesit asa cum ai vrut biggrin.gif
uka
super platou himere... m-am distrat copios pana acum, am avut ceva de recuperat nu gluma..
distractie placuta in noua acmera si bafta la dieta....
sa fie intr-un ceas bun may
Deea
noroc cu Uka ca-mi mai aduc si eu aminte ce-am citit smile.gif

May sa fie intr-un ceas buna!
Himere.....fato....n-ai toate tiglele pe casa...rad ca bezemtica de una singura biggrin.gif
uka
ca si eu tare buna am memoria.. biggrin.gif din cele aproximativ 25 d pag p care le-am citit nu am retinut decat maioneza lui himere si inelul lui may.. biggrin.gif

ah, si ca ramo a luat si al 2 lea exam,
bafta in contin, felicitari pana acum
May
)).gif va pup pe toate ca sunteti niste figuri si ma retrag. O seara buna pupic.gif Multumesc pt tot give_rose.gif
michelle
CITAT(uka @ 16-11-2006, 08:03 PM) *

ca si eu tare buna am memoria.. biggrin.gif din cele aproximativ 25 d pag p care le-am citit nu am retinut decat maioneza lui himere si inelul lui may.. biggrin.gif

Si ca urmatoarea intalnire a neuronilor e pe 3 decembrie blum.gif

May, sa fie intr-un ceas bun! give_rose.gif
Himere, distractie placuta in seara asta naughty.gif
Ella, iti schimbi si mobila?
Ramo felicitari cheer.gif si tinem in continuare pumnii si dendritele
Ella79
Deea, eu nu am emotii ca n-o sa iasa cum vreau. Crede-ma e o biata debara, nu am cine stie ce pretentii. Totul e SA IASA. Cum o fi, numai sa iasa odata!!
Oamenii pareau extrem de seriosi. Mi-au spus ca week-end-ul viitor e gata. Sper sa fie gata vineri sau sambata.
uka
retinusem ca intalnirea e pe 3 dec, dar eu nu sunt in buc plec pe 30 sau pe 1 dimineata pana pe 6 dec, am concediu 1-10 dec biggrin.gif
ella ai vb cu daniel sau cu altcineva pana la urma?
ina_ceva
Ella, ce pret ai cerut de data asta?
Ella79
Uka, nu l-am mai sunat pe Daniel. M-a ajutat Deea. Multumesc mult!! give_rose.gif
uka
nu ai pentru ce
michelle
CITAT(uka @ 16-11-2006, 08:13 PM) *

retinusem ca intalnirea e pe 3 dec, dar eu nu sunt in buc plec pe 30 sau pe 1 dimineata pana pe 6 dec, am concediu 1-10 dec biggrin.gif

Mini-concediu placut, Uka
Cu dieta cum mai e?
ina_ceva
Ella, scuze pt mai devreme, voiam sa te intreb ce pret cu cerut acestia pentru usile de la debara grin.gif
Ella79
Ina, pana la urma imi fac si usi la debarale si rafturi in interior, toate din pal si o sa coste 11.500.000. Am platit deja 8 mil avansul (pentru materiale) si o sa fie gata la sfarsitul saptamanii care vine.
irinush
Himere, imi faci concurenta, da? imi place platoul tau, mai ales ca in seara asta am mancat doar iaurt sad.gif , asta e ...
Monic
Toate au costat atat, ella?
Ella79
CITAT(Monic @ 16-11-2006, 11:02 PM) *

Toate au costat atat, ella?

da, cu tot cu transport si montaj. smile.gif
ina_ceva
Suna bine (fatza de prima suma)
uka
CITAT(michelle @ 16-11-2006, 10:19 PM) *

CITAT(uka @ 16-11-2006, 08:13 PM) *

Mini-concediu placut, Uka
Cu dieta cum mai e?

care dieta?!?!
tinuta de cine?!?! sorry.gif
Ella79
Vai fetelor, nu va puteti imagina ce e la mine in casa. Ma apuca depresia nu alta sorry.gif Nu-mi vine sa cred ce de catrafuse am in casa asta si nu stiu cum naiba o sa le pun pe toate la loc. Nu stiu ce-o fi fost in capul meu de m-am apucat eu de asa ceva. sad.gif
uka
la mine a fost o luna si ceva aproape 2...anul trecut innebunisem
sa avd dk reusesc sa pun poze
nu vrea
k sunt maricele
am sa fac album p yahoo
imediat
uka
http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762341754885

despre asta este vba
Ella79
Uka, nu vad pozele.

Ce 2 luni!! swoon.gif swoon.gif swoon.gif Pai eu pe 1 decembrie vreau sa ma apuc sa asez lucrurile la loc. Au termen 15 zile ca n-au mare branza de facut. Sa vopseasca niste pereti si sa puna niste gresie nici n-ar trebui sa le ia prea mult.
Demolatul debaralelor sa zicem ca le ia o zi, reparatiile + glafuri alta zi, vopsitul peretilor sa zicem 2 zile si alte 2 zile sa se usuce. Apoi randul 2 de vopsea alte 2 zile. Gresia 2 zile maxim si vopsitul tocariei 1 zi. Inca o zi sa repare in baie si 1 zi sa aseze mobila la loc. Asta inseamna 13 zile.
Daca in 14 zile nu e gata toata lucrarea, le tai din bani.

Gata, am vazut pozele!
Auzi, da' sacii aia negrii de unde i-ai luat, ca mi-ar trebui si mie. Sunt din aia de gunoi?
uka
uitasem sa fac public albumele, sacii cred k i-a adus fratele meu dar oare nu se gasesc si in cora?!? ai observat ca fiecare sac era etichetat... la mine a durat 2 luni k am facut buc+hol+baie
si in plus ne-a dat teapa primul "nene" care a venit sa ne puna gresia, statea mai mult la bere si pierdea timpul degeaba si a lucrat si naspa.. asta e acum, un perete din buc eu l-am chituit...vreo sapt s-a dat disparut si pana la urma am chemat un tip recom d altcineva evident, k asa se lucreaza d undeva din bolintin si a venit si a stat la noi o saptamana si ne-a facut baia super calumea si varuit holurile...
cu mobila nu am avut probleme...
Anna
Meniu pe ziua de azi:

mamaliga 2,5
branza 2,5
iaurt 1
cereale 0,5
orez 1,2
mere 0
banane 2
varza calita 3
1 fel paine 1
desert quark 2,2
santal 2
alune 2
total 19.9 pct
dany
Buna seara !!!

N-am citit ce ati scris dar....mi-am amintit de cev....cam tarziu e adevarat ...DANUTELLA !!!!!! Te uiti pe VOX ???? Sper !!! Ti-am scris acum vreo 2 saptamani, cred ,sa te uiti la filmul de azi " The Green Mile " !!! E suuuppeerrr .Imi pare rau ca nu am intrat mai devreme sa-ti spun dar...nu am avut timp....Poate,totusi,te uiti.

Revin dupa film,fetele ! Dar mai dureaza .E cam lung...vreo 3 ore.
Ella79
Te pupam Danydulce!! pupic.gif

Eu ma duc la somnic fetele, ca sunt distrusa deja! Noapte buna!
dany
CITAT(Ella79 @ 16-11-2006, 09:50 PM) *

Te pupam Danydulce!! pupic.gif

Eu ma duc la somnic fetele, ca sunt distrusa deja! Noapte buna!

Ella....am vazut ca ai iesit de pe mess...eu abia am intrat ! Si eu te pup si....sa dormi linistita ..chiar daca va fii la fel de "romantic " ca aseara )).gif
ramonavlas
CITAT(uka @ 16-11-2006, 10:03 PM) *

Da nu am zis ca l-am luat )).gif Adica sigur le-am luat dar imi trebuie minim 6. Aflua abia pe la sfarsitul lunii........
uka
le-ai luat biggrin.gif
stiu eu..
ramonavlas
CITAT(uka @ 17-11-2006, 01:00 AM) *

le-ai luat biggrin.gif
stiu eu..

pupic.gif problema este ca nu stiu sigur daca chiar vreau sa intru in barou..... Nu ma supar absolut DELOC daca nu intru........ Daca m-ar auzi ai mei....
uka
pai si atunci... de ce... ai dat examenele...
sunt confuza putin...
ramonavlas
CITAT(uka @ 17-11-2006, 01:04 AM) *

pai si atunci... de ce... ai dat examenele...
sunt confuza putin...

Si eu sunt putin confuza. Am zis sa incerc ca nu am nimik de pierdut. Deocamdata nu am de gand sa profesez (dupa cei 2 ani de stagiatura), dar am zis ca cine stie, in viitor..............
uka
aham... ok.. succes......
dany
Mai citesc cate ceva in pauze smile.gif...

Himere.
....am mai spus : esti dusa ,fato !!!!! Si ma bucur ca te avem printre noi !!!! pupic.gif
Ramo...felicitari si multa bafta in continuare !!!! Nu conteaza pentru ce faci toate astea....candva iti vor fii de folos !!!
May.....felicitari sincere pentru logodna fara inel !!!!! Oare conteaza inelul pentru tine cand stii ca va iubiti si ca vreti sa fiti impreuna ?????

Mai scriu in urmatoarea pauza de la film.....L-am vazut de vreo 3 ori pana acum...si l-as mai vedea de inca 10 ori...
dany
Ok...pauza la film...

Nusa....bafta la dentist !!!! nu stiu de ce va trebui sa fii cu umflaturi & stuff dar...va fii bine !!!
Himere...m-am luat dupa tine si fac maine salata boeuf !!
Anna...tari bancurile !!!
Sexy...si eu sper sa mai vii pe la noi !!!
Pisik...eu nu pun lista cu ce vreau sa fac de Sarbatori pentru ca....e mai lunga decat a ta si nu stiu daca reusesc sa fac tot ce mi-am propus .Daca voi avea un nou job sigur nu voi reusi....dar chiar ca nu mi-ar parea rau.
Dana...cum faci friptura pana la urma ??
Monic...ai dreptate cu "blonde sau bolunde"...aici e totuna )).gif
May....arati tare bine si se vede ca ai mai slabit !!!!! daca la kg nu ..atunci sigur la cm.
Ella...felicitari pentru mobila !!!

S-a terminat filmul...am dat ceva apa la "soricei" ...ca sa raman un pic in legatura cu filmul....Poate sunt eu prea sentimentala dar...am vazut filmul de vreo cateva ori pana acum si de fiecare data am dat ceva lacrimi...

Sa va spun ceva ????? Am reusit azi sa ma pensez,epilez,masca de fata....Pentru mine e o performanta in ultimul timp...pentru voi poate ceva plictisitor.De cand cu povestea cu job-ul nu mi-a mai pasat de mine deloc !!!!!!! Poate au fost si pastilele de vina ( ceea ce nu cred )...ele au fost ca sa ma linisteasca ( au reusit intr-un fel : adica dorm ca o cow.gif ...cu mici exceptii...)...De maine voi incerca sa ma si imbrac asa ca si inainte....Pana acum ( si acum ),inca am dorinta de a ma imbraca in ...saci !! Asta e.....daca sunt depresionata ....atunci sunt...Sper ca imi va trece ......

Sper ca in urmatoarele zile sa merg sa ma tund si sa ma vopsesc ( deja se vad tareeeee firele albe )....sa dea Domnul sa am chef de asa ceva...Pe moment am senzatia ca .....m-as baga in pamant ...sa nu ma vada nimeni. Nu ma luati in seama...iau pastile pentru depresiune....vorbesc si eu ce imi trece prin cap.....

Noapte buna !!!
emu
bine v-am gasit in noua camaruta cheer.gif

eu o sa intru abia luni sa dau raportul, ca lunea asta am avut "retineri" dimineata si nu ma puteam baza pe ce arata cantarul dry.gif

spor la dieta cool.gif
dany
Cam scurt ,Emi !!!!! Esti ok ?????? De obicei scrii mai mult.....

Eu mai bantui pe aici...la naiba cu pastilele:dorm ziua si seara stau cu ochii pe pereti.........
emu
hehehe m-ai facut sa rad )).gif n-am nimic, sunt super bine, foarte ocupata... trebuie sa ies pe usa ca abia acum am gasit ceva timp sa mergem sa "facem piatza"

ai grija cu pastilele alea... sfatul meu hug.gif
dany
Ok...ma bucur ca esti bine ,Emi !!!! Hmmmm...pastilele le am de la tanti dr....pentru depresiune.....am ajuns si in starea asta:traiasca fostul meu loc de munca !!!! Asta e......scap eu si de ele ....Spor la cumparaturi !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.