Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
Neata fetele

Spor la slabit si felicitari celor care au slabit deja!

Si sa va inseninez dimineata: Pt cine crede ca romanii nu au imaginatie
Anna
Himere Esti super dulcica, si tinuta nota 10. Se vede din poze ca nu erau prea voiosi.
Macar bine ca nu ai depasit punctele )).gif pupic.gif
michelle
Alina, eu am luat niste vitamine, dar nu din Ro. Poate ar fi bine sa iti faci intai niste analize
Himere, in sfarsit am vazut o poza zambareata
himere2005
multumesc mult...ce sa spun, da, in tricou alb cu mineca scurta era sarbatorita.... si daca va spun, dar nu spun unde lucreaza amindoi, oricum de bine , nu de rau...hai ca devin tata de acum blushing.gif
sa insist dana, pai sa insist in fiecare an? m-am saturat...asta tine de bunele maniere
Tulip
Ella,condoleante!

Himere,ce sa mai zic?Esti tare frumoasa si tinerica! give_rose.gif
himere2005
dana, eu nu ma laud, da' observi ceva la tickerul meu lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 24-11-2006, 12:39 PM) *

multumesc mult...ce sa spun, da, in tricou alb cu mineca scurta era sarbatorita.... si daca va spun, dar nu spun unde lucreaza amindoi, oricum de bine , nu de rau...hai ca devin tata de acum blushing.gif
sa insist dana, pai sa insist in fiecare an? m-am saturat...asta tine de bunele maniere

Mda,Himere...mai bine lasa-i incolo...daca atat nu stiu. mad.gif

Mey,am vazut ca s-a miscat tickerul si nu in jos... naughty.gif
Repede da jos pantalonii sa ti-o iei...nu te gindi la prostii lol.gif lol.gif

CITAT(himere2005 @ 24-11-2006, 12:40 PM) *

dana, eu nu ma laud, da' observi ceva la tickerul meu lol.gif lol.gif

Gind la gind. lol.gif
himere2005
dana, se cunoaste ca esti insarcinata, ieri era la 53.1 tease.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 24-11-2006, 12:44 PM) *

dana, se cunoaste ca esti insarcinata, ieri era la 53.1 tease.gif

Ups... blushing.gif blushing.gif
Eu stiam ceva de 51... doh.gif

Atunci hai sa te felicit si azi... give_rose.gif ca nu ma doare mana... lol.gif lol.gif lol.gif
Eu.
himere, vazut poze naughty.gif intr-adevar esti cea mai frumusica dintre toti si toate. ai si niste ocgi superbi... floare.gif
himere2005
nu stiu de ce slabesc foarte greu sub 52, de aia nici nu prea ma incumet sa sper, stiu ca data trecuta ajunsesem la un 51.8 dupa care a stagnat mult tickerul si de nervi, incepusem sa o iau iar rara de am ajuns la 55.5. acum as vrea sa incerc din nou, dar nu stiu daca nu-mi voi pierde repede motivatia

multumesc, nu stiu, eu sincer nu m-am vazut niciodata o femeie frumoasa...dar ma gindesc ca daca mi-as acorda mai multa atentie mie si tinutei, ar conta mai putin frumusetea si mai mult acel rafinament pe care-l are o femeie cocheta, care oricind atrage rolleyes.gif
michelle
CITAT(Eu. @ 24-11-2006, 10:16 AM) *

CITAT(michelle @ 24-11-2006, 12:12 PM) *

Gigelu, am visat azi-noapte ca am fost la un concert la care tu cantai la vioara naughty.gif

blink.gif nu cred ca ti-ai dori.....dupa aproape 5 ani in care n-am pus mana pe ea, ti-as face timpanele sita lol.gif lol.gif

Cum mey, nu e ca mersul pe bicicleta? Te urci pe ea si mergi blum.gif
Glumesc - eu nici pe bicicleta nu stiu sa merg grin.gif
himere2005
eu stiu sa merg pe bicicleta fara nimeni in jur, ca daca ma pui sa fac slalom accidentez pe toata lumea doh.gif
i-am spus lui daniel ca cea mai mare bucurie care mi-o poate face de craciun sau in preajma lui sa ma duca la patinoar. de abia astept.
Eu.
CITAT(michelle @ 24-11-2006, 12:56 PM) *

CITAT(Eu. @ 24-11-2006, 10:16 AM) *

CITAT(michelle @ 24-11-2006, 12:12 PM) *

Gigelu, am visat azi-noapte ca am fost la un concert la care tu cantai la vioara naughty.gif

blink.gif nu cred ca ti-ai dori.....dupa aproape 5 ani in care n-am pus mana pe ea, ti-as face timpanele sita lol.gif lol.gif

Cum mey, nu e ca mersul pe bicicleta? Te urci pe ea si mergi blum.gif
Glumesc - eu nici pe bicicleta nu stiu sa merg grin.gif

lol.gif lol.gif pai daca ar fi ca mersul pe bicicleta, am fi cu totii mari artisti si studiul individual nu si-ar avea rostul.
gandeste-te ca pt cate un pasaj mai complicat, poti sta zile in sir sa studiezi cateva note, sa le repeti la infinit si, cand crezi ca in sfarsit ai reusit, in examen/recital/concert o dai in bara doh.gif e un perpetuum mobile studiul unui instrument; niciodata nu ajungi sa cunosti/interpretezi o lucrare asa cum trebuie.nu e ca o poezie pe care ai invatat-o pe de rost si gata, o poti reproduce. inveti notele, dar alea sunt baza constructiei, restul e relativ, fiecare interpreteaza cum poate.
in fine, n-o sa va plictisesc aici cu teoria chibritului lol.gif
e o meserie ingrata si ma bucur ca am avut sansa, dupa 16 ani, sa renunt la ea.

gandeste-te ca pe la 12 ani, in vacanta de vara stateam zilnic cu vioara in brate cate 7-8 ore blink.gif
daconst
Himere,ai PM. naughty.gif

Si mie mi-e dor de patinoar...Iar daca stii sa patinezi,atunci te descurci si cu rolele. )).gif
himere2005
ma descurc si cu bicla, si cu rolele, dar la patinoar nu am fost decit 1 singura data ca mi se parea scump, insa de acum ma voi duce mai des.

eu, ai tai ti-au impus sa cinti la vioara sau iti placea, aveai chemare?
annaiss,tu m-ai intrebat de cadou. da, era frumos ambalat cu o coala pentru cadouri( cu mere,conuri de brad si crengute de brad) si avea o fundita, iar apoi bagat in punga de la pampersi, pentru pacaleala, si punga era lipita finut cu skoci la gura blum.gif
Eu.
CITAT(himere2005 @ 24-11-2006, 01:15 PM) *

eu, ai tai ti-au impus sa cinti la vioara sau iti placea, aveai chemare?

Himere, da, a fost decizia alor mei. eu nu mi-am dorit, dar fiindca toata lumea le spusese parintilor mei ca sunt extrem de talentata pt asta, ca am aproape auz absolut, ei s-au incapatanat sa ma forteze dry.gif
iti dai seama ce soc au avut cand, dupa 16 ani de vioara, am terminat anul 4 din 5 la Acad. de muzica, mi-am retras dosarul si am tulit-o in Franta lol.gif nu regret absolut deloc. inca si acum, dupa atatia ani, am momente in care simt o usurare si o eliberare fantastica atunci cand ma gandesc la toti anii de chin wink1.gif
daconst
Fetele m-a apucat stresul...a nascut o fata din gasca noastra de mamici la 30de sapt,gemeni.
Va dati seama ca-mi cresc deja frunzele la morcov. grin.gif
Fug sa termin calcatul si sa termin bagajul...ca nu se stie cind imi vine sorocul. )).gif
peach
CITAT(daconst @ 24-11-2006, 10:32 AM) *

Fetele m-a apucat stresul...a nascut o fata din gasca noastra de mamici la 30de sapt,gemeni.
Va dati seama ca-mi cresc deja frunzele la morcov. grin.gif
Fug sa termin calcatul si sa termin bagajul...ca nu se stie cind imi vine sorocul. )).gif

Dana gemenii se nasc prematur mai tot timpul

Ce e un patrat de lemn verde?

Ce e un patrat de lemn verde? Un glob din sticla transparenta fabricat in Romania.

Un cetatean avand o broasca pe cap, se duce la doctor. Intra in cabinetul acestuia si BROASCA zice: - Ia uitati, D-le doctor, ce mi-a crescut in fund

Un tip cade de la etajul 7. Dupa vreo 5 minute ii cade si parul: viiiijjj! Folosise o lotiune care intirzia caderea parului!

Un om avea un cal... si calul n-avea nimic impotriva
Anna
ufii...fetelor!! a dat foame in mine. Grr...as papa non stop ceva. Parca simt nevoia sa mestec ceva.
Ciudata mai sunt blink.gif
himere2005
si mie mi-e foame dar astept sa se faca ciupercutele. am orez cu ciuperci si ciuperci la cuptor
uka
neatza si de la mine... la pranz ...
maine vine grasu la mine...
nu va spun c si cate am papat ieri... azi inca nu am nimic in plan mai ales k sunt in tura d noapte...
ma duk sa fac ordine, sa dezghetz frigi si mai vb printre picaturi biggrin.gif give_rose.gif
michelle
Meniul meu, e cam aiurea dar nu am avut timp sa fac mancare ieri biggrin.gif
- paine 3p, gem de corcoduse 1.5p, unt 1.5p, ceai
- 4 mere
- 2 grefe
- 1 iaurt mare cu fructe
- niste covrigei
- felii de grau expandat
Poate diseara reusesc sa pap ceva gatit doh.gif
himere2005
am mai pus la cuptor linga ciupercute ca raminea loc 2 fish-finger pentru miine si 1 rosie si jumatate taiata felii rotunde, peste care am presarat vegeta si un pic de usturoi taiat marunt. sunt curioasa daca or sa iasa la gust ca aperitul mezican, nu stiu daca ati gustat vreodata pe piine cubulete mici de rosii cu putin usturoi si nu stiu ce mai au, da's bune

raluk, tu intrebai daca credem ca disocierea pe zile e buna...eu una nu cred, pentru ca organismult tau are nevoie in fiecare zi de vitamine si nu le poti obtine decit mincind in fiecare zi fructe ori legume. asta e parerea mea.

am vazut ca mi-a adus mama faina de orez, voi ati folosit? la ce? ca pe faina normala? wacko.gif

pai nici eu nu mai apuc sa gatesc decit in hopuri, dar am vazut ca si stomacul meu s-a obisnuit cu mincare mai putina blum.gif
michelle
Ma tenteaza supa de ceapa a lui Monic.. A incercat-o cineva?
himere2005
ce bine miroase usturoiul ala cu rosie, daca o fi la fel de bun pe cit miroase eat.gif si ma mai duc sa curat niste cartofi, poate ii fierb mai tirziu blum.gif dau zor acum ca nu cred ca mai doarme bia mult doh.gif

CITAT(michelle @ 24-11-2006, 02:11 PM) *

Ma tenteaza supa de ceapa a lui Monic.. A incercat-o cineva?

nu am incercat-o dar cred ca o sa fie cam dulce cu zaharul ala in ea. bleah
michelle
blum.gif Cum dulce mey? Bagi vin si cascaval naughty.gif
himere2005
iti dai seama cit vin trebuie sa bagi ca sa acoperi dulceata lasata de ceapa si zahar. era si cascaval pe acolo? interesant...
eu sunt speedy gonzales, cu 3 meniuri pe foc si cu rufele intinse pe sirma...cine ma ia de nevasta? )).gif

cred ca monic e deja in romania, speram totusi sa-si ia ramas bun

cred ca aia mai baga si alteva la amestecul mexican. am vrut sa pun margarina, dar are puncte...oricum...nu-i de lepadat. data viitoare o sa incerc sa pun niste ton sau putin casaval pe feliute blum.gif , sau o bucatica de kaiser sau cabanos, yamii, asta bunatate, nu dulceata aia de supa lol.gif

miha sau nessie, ce s-a intimplat cu siteul culinar?
ex http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...mp;#entry272018
ce-s chestiile alea de jos, ca niste rinduri ca inainte era mult mai bine structurat, e siteul in formare? sau ce se intimpla? ca eu nu inteleg doh.gif
anaoi
http://aistigave.hit.bg/Logistics/
michelle
himere la mine se vede bine linkul
himere2005
lol.gif astia-s mai ceva ca rominii frate, ei, bravo dilly, m-am mai linistit )).gif

mie dupa al doilea mesaj, postat de lapona enigel imi scrie: posts in this topic si bineinteles ca le insiruie si ar trebui sa dau clic pe fiecare rind ca sa vad ce a scris fiecare...e tare aiurea, nu-s ce are...oare a setat bia ceva naspa? ca ea tot apasa pe butoane...nu stiu daca poate sa influenteze asta modul de vizualizare a siteului...era printre siteurile favorite, dar acum ma cam apuca nervii cu el
daconst
Fac si eu o pauza ca am aspirat,strans prin casa,sters praful si pus vinete la copt...
Himere iti fac concurenta... naughty.gif

Eu nu suport supe de ceapa sau rosii sau dovlecei...sa nu aud.Iar cascaval muiat in ceva nici atat nu-mi suna bine.Singurul mod cum prefer cascavalul mai moale e reteta Sorinei de fondue. blum.gif
himere2005
hai ca m-am prins pina la urma, asta mica a apasat cred ca pe butoane si a schimbat modul de vizualizare a siteului, acum l-am facut la loc, ce ti-i si cu zgitiile astea mici )).gif

dana, parca ne potrivim la gusturi, bate palma pupic.gif
michelle
Himerus, vezi ca in dreapta sus ai Options si la Display Modes selectezi Switch to: Standard
himere2005
CITAT(michelle @ 24-11-2006, 03:16 PM) *

Himerus, vezi ca in dreapta sus ai Options si la Display Modes selectezi Switch to: Standard

merci miha, am scris amindoua concomitent, m-am prins si eu pina la urma

nu stiu de ce doarme atit bianca ca nu dormea niciodata atit, stau cu grija rolleyes.gif

s-a trezit cheer.gif mai bine sa ma frece decit sa stau cu grija lol.gif

e cam pustiu pe aici..eu mi-am cam facut treaba si bia e inca cumintica...poate mai treceti si pe aici...
cine cistiga concursul "dansez pentru tine"? eu cred ca smiley
daconst
Fetele ce gatim in we???Dar sa fie mai de diet,va rog grin.gif

Eu as incerca niste pulpe de pui la cuptor cu legume si mere...mi-a spus cineva ca e tare buna combinatia.Voi ati incercat sau ati auzit de asa ceva?

CITAT(himere2005 @ 24-11-2006, 03:33 PM) *

e cam pustiu pe aici..eu mi-am cam facut treaba si bia e inca cumintica...poate mai treceti si pe aici...
cine cistiga concursul "dansez pentru tine"? eu cred ca smiley

Si eu votez cu Smiley...ce mi-ar place sa cistige ei,mai ales daca sunt si impreuna...cum zicea Inutza. naughty.gif
uka
si eu tot smiley cred, dar nu mai stiu ptr c elupta partenera lui.
himere2005
pina la urma sunt impreuna? ca eu stiam de smiley ca e singur, ea e la fel se potrivesc, eu stiu, dar ce zicea inuta, are stiri sigure?
eu nu am gatit mere la cuptor, nu stiu sa-ti spun

parinti surdo-muti

eu tot astept telefonul prietenei mele, de fapt ambele nanute dau, dar una dintre ele nu vrea sa stiu eu, iar cealalta mi-a spus blatescu...eu nu condamn pe nimeni ca si eu poate nu as lua din prima, dar ma rog...daca atita ma cunoaste ea rolleyes.gif sper sa ia amindoua sa fie fericite ca eu imi pastrez niste puncte, cel putin asa sper sa reusesc pentru cinste blum.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 24-11-2006, 03:45 PM) *

pina la urma sunt impreuna? ca eu stiam de smiley ca e singur, ea e la fel se potrivesc, eu stiu, dar ce zicea inuta, are stiri sigure?
eu nu am gatit mere la cuptor, nu stiu sa-ti spun

parinti surdo-muti

eu tot astept telefonul prietenei mele, de fapt ambele nanute dau, dar una dintre ele nu vrea sa stiu eu, iar cealalta mi-a spus blatescu...eu nu condamn pe nimeni ca si eu poate nu as lua din prima, dar ma rog...daca atita ma cunoaste ea rolleyes.gif sper sa ia amindoua sa fie fericite ca eu imi pastrez niste puncte, cel putin asa sper sa reusesc pentru cinste blum.gif

Ina ,spunea ca asa se aude...nu stiu cit e de sigur...desi m-as bucura ca-s niste frumosi amandoi. wink1.gif

Himere,n-am inteles cu nanutele...pentru ce dau?
Ti-am zis ca azi is blonda rau...sau gravida... grin.gif
himere2005
stai ca si eu sunt blonda si vreau sa ma fac si mai blonda )).gif am uitat sa scriu ca dau de carnet (soferi)...si nici gravida nu sunt )).gif

pisik, pe unde esti mama? te dam la disparuti

ce mai mincati de post? help...ca m-am cam saturat de aceleasi lucruri laugh.gif
Anna
Cat sa pun o felie de rulada de pui?
ca in liste am gasit salam de pui - 1.5 pct.
Parca rulada asta e mai altfel decat salamul eusa_think.gif
pupic.gif hug.gif
himere2005
eu pun 1p
Anna
Perfect! ms himerus pupic.gif
ce-ti mai face zgatia? wink1.gif)
himere2005
ma tiuie cu un ursulet )).gif si spune map...bap si giriie giggle.gif

cred ca miine merg la sala sporturilor de la noi ca e un tirg cu vinzare pentru copilasi. poate mai gasesc nimicuri pentru ziua biancai, ma gindesc ca poate imi atrage atentia ceva, caci cadou i-am luat. m-ar interesa niste baloane mai haioase
Anna
Vrei bataie Dilly? Pai tu ne trimiti in gura lupului?? Sa degustam ciocolata? Pai nu ma mai scot aia de acolo nici cu mascatii blushing.gif blushing.gif doh.gif
Nup, nup nu mergem mad.gif
anaoi
sincer, daca merg merg pt cafea.....mor s abeau un nescafe frappe ca la carte

am plecat acasa, ne vedem duminica....pa.

Edit: Festivalul cafelei si ciocolatei
Pisik
Am revenit si eu, Himere, nu am disparut, dar am avut mega multe intalniri si a fost f obositor. si acuma ma asteapta mailuri, comenzi, facturi, etc. F f naspa dar asta e, trag tare inca 3 ore si dupa aia week-end
Mi-e pofta iar de dulce si foame si de toate dar incerc sa ma linistesc
ina_ceva
Buna, fetelor!
Acum am picat si eu blum.gif . Ma pun pe citit ca ati fost harnicutze.

Bula mergea pasiv pe strada, cand vede scris pe un gard "Papagal rau!"
Curios, intra in curte sa vada nazdravania.Se apropie de o colivie in care era un papagal.Cand il vede, papagalul striga:
"Azorel, so pe el!"

Miha, sper ca nu te-am incurcat cu rezervarea. Ai vorbit cu dylly?
himere2005
eu de abia astept poze. ma abonez de pe acum blum.gif
himere2005
vroiam sa va intreb pe fetele din bucuresti daca ati participat la vreo emisiune tv? astea se tin pe platourile de filmare de la Buftea, daca nu ma insel rolleyes.gif

ramona, ce-ai facut la examen?
intrebarea 2: ai mai cazat vedete ? grin.gif
intrebarea 3: tu esti din tirgu-mures parca, ce se aude de facultatea de medicina de acolo?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.