Am mai recuperat ce ati scris aseara

Am stat si eu si am vazut finala.. ce pot sa zic. Aveam impresia ca rezultatele sunt masluite, astfel incat sa ramana cei preferati, dar uite ca nu mi s-a confirmat banuiala. E clar ca preferatii erau Adriela si Smiley.
Himere, nu sunt mare bucatareasa
Ce am incercat mai exotic? Pui marocan, dar eu nu am putut sa mananc

Vorba ta: bleah
Eu am facut in loc de lasagna, ca nu gasisem foi, am incercat cu paste. Am pus un strat paste, apoi un strat compozitie din: juma de sos din comert, branza, carnati - ca asta aveam prin frigider (trimise de mamele noastre), dar se pot inlocui cu cascaval, sunca slaba si are gust de pizza.
Am mai facut - si a avut succes - catofi la cuptor cu branza si carnati. Eu am selectat mai multi cartofi cand am mancat si mai putin din ingredientele - bomba. Dar pt ceilalti a fost f bun
Am mai facut mai demult niste briose cu sunca si cascaval, dar s-au lipit de hartia in care erau puse in forme. La gust aveau gust de pizza.
Mai demult imi puneam separat mie intr-o craticioara, asa mai dietetic.
Azi m-am cantarit si aveam 50.0, dupa ce saptamana trecuta aveam 50.8.
Am incercat sa mananc pana in 25p. Luni - joi am consumat 17-19p, iar vineri am trecut de 25p.
Acestea fiind spuse, ma intorc la lucru, ca vreau sa termin treaba mai repede azi.
E o zi super, zici ca vine primavara - am trecut din nou la pantofi.
PS: wow, de cand nu am mai scris asa mult?