ce surpriza ne-ai facut
crengu: de tine pot sa zic ori ca ai mai slabit ori ca pari mai slaba, dar arati tare bine
honey, arati impecabil, cel putin dupa gusturile mele. culori bine potrivite, accesorii de buna calitate, totul mi-a placut sincer, iar pentru sirag si cercei as face moarte de om

(v-am spus ca-s hanibal mai mititel
).gif)
)
am terminat o buna parte din curatenie, ca nu mai puteam...oricum, mai e...nu stiu cum sa va zic, incep sa vad unele "detalii" care pina acum nu le vedeam. a trebuit sa vad pozele biancai ca sa observ ca am un prag nu tocmai curat, sa vad emisiunea (finalul) schimb de mame ca sa-mi dau seama ca as putea sa curat cu clor o bucata de faianta din baie care nu se curata de nici o culoare, chestii de genul asta...nu stiu cum sa ma exprim, dar nu mai suport mizeria, nu stiu cum dumnezeu nu le-am observat pina acum. ca si cu hainele. parca anul asta mi s-a luminat mintea si mi-am dat seama ca am multe jafuri si le-am dat multe femeii de servici.
deea, tu ce ai facut cu hainele pina la urma?
aseara mi-am depasit punctele, cu toate ca aveam economisite vreo 3 si am si baut o cutie de bere
nu vroiam s-o beau pe toata, dar dan a zis ca nu vrea sa amestece vin cu bere si asa am facut curatenie, mai trageam o gurita. (cred ca vreo 25p am pe ziua de ieri). nu apucasem sa gatesc si efectiv simteam nevoia de altceva. m-am plictisit de orez, cartofi, paste goale si produse degresate, simteam nevoia de o evadare
azi sper sa fiu cumintica, sa maninc in 17p si de miine de la capat. sa ma urc mai tirziu pe cintar.
bubbles, eu prind protv ca-s "zgircita pamintului"

nu mi-am pus inca ////cablu, voi pune la finalul anului viitor, pentru fata. nu am considerat ceva absolut necesar, eu va am pe voi si internetul in general si in plus trebuie sa stau dupa bianca si seara cind vine babuinul ii cedez lui locul si eu ma ocup de restul treburilor nerezolvate, iar pe la 10 seara cel tirziu adorm frinta. nu prea am timp sa ma uit la tv, doar pe parcursul zilei, cind sunt emisiuni neinteresante, dupa 5 ce mai baga astia ceva de doamne ajuta. m-ar interesa discovery si prima tv sau ceva divertisment...dar, cum spunea si
may, ca incerc sa-mi depasesc conditia, incerc sa pastrez banii pentru altceva.
cum nu am reusit sa curat caloriferul de la bucatarie ca al meu babuin numai in ciment l-a "imbracat" am decis sa-l vopsesc, asa ca azi cumpar var si vopsea, ca vreau sa dau o fata bucatariei pina duminica viitoare
nu pot sa dorm, m-a invata bia cu programul asta spartan si de la 6 incep sa ma foiesc, asa ca m-am trezit si v-am scris noutatile
crengu, nu stiu daca mai intra sau nu honey, dar eram curioasa ce minca acolo, ca eu nu am mai vazut asa ceva pina acum. si cine v-a facut ultima poza?
trezirea

ce...eu sunt singura nebuna trezita de dimineata? se pare ca da

ce sa fac, curatenie azi nu fac ca e duminica si mi-e frica, asa ca o las pe miine. mincare este cite ceva prin frigider, in plus, vom fi mai mult plecati, asa ca nu cred ca o sa gatesc prea mult, poate pun totusi ceva la fiert ca sa nu atentez la piine

chiar ca nu mai e nimeni? numai eu sunt singurica? m-am aranjat si eu putin, creme si alte smacuri.
vroiam sa va intreb daca are cineva probleme cu porii dilatati. sunt convinsa ca e si din cauza deshidratarii partial, dar voi folositi ceva masti pentru imbunatatirea structurii tenului?
crengu, vroiam sa-ti spun ca mi-am luat si eu argila la pliculet si as vrea sa o combin cu o lingurita de miere, poate o sa se observe schimbari in timp
aveti idee la cit ajunge un pensat la salon?