Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Ce fac fetele?Cu ce v-ati umplut azi timpul?Ce ati gatit?

Eu am scapat iar la cumparaturi si am mai luat o plasa de hainute...al meu zice ca-s bolnava deja. sad.gif
Le-am bagat la spalat si promit ca nu mai iau nimic.Gata. sorry.gif
Acum am facut un sufleu de paste cu sunca si cascaval...e la cuptor.Mai fac salata pe linga si gata masa-
Maine avem cursul la moasa cind participa si tati...sa va tineti bine naughty.gif
Sper sa nu-l sperie prea tare pe al meu sa nu mai vrea sa asiste la nastere. )).gif
himere2005
CITAT(daconst @ 25-11-2006, 08:38 PM) *

Eu am scapat iar la cumparaturi si am mai luat o plasa de hainute...al meu zice ca-s bolnava deja. sad.gif

si ce, nu esti? blum.gif tease.gif

eu scriu de pe jos, ca turcii. am aranjat altfel in casa...in camera biancai astfel incit sa incapem mai bine la petrecerea ei. insa mi-a fost sila sa montez calculatorul pe masa si ii las placerea lui dan. am mai facut curatenie prin camere si baie si am dus-o pe la 17.30 pe fata la mama si iar am pierdut finalul de la emisiune, poate gasesc ceva pe net. mai am bucataria, febletea mea doh.gif grin.gif asta-i cel mai greu de facut. dan iar are inventar si parca vad ca zice ca e obosit, miine e duminica, iar ma apuca dracii...ma cam ustura miinile de la detergent ca le am sensibile, cred ca trebuie sa umblu cu manusi de acum. am zis sa fac azi curatenie ca miine am o groaza de alte treburi si e si duminica
himere2005
voi cu ce marca va impacati la aragaz? ca acolo e grosul )).gif ?
Deea
pupic.gif fetele!

ati avut ceva activitati azi chiar daca e we. Si eu am fost la cumparaturi si mi-au scapat mainile prin rafturi biggrin.gif ... asta e...nu pot sa ma abtin lol.gif
Eu m-am cam oprit din cumparat hainute pt. Alexia ca deja strang cate o sacosa de haine mici pe saptamana...unele cu etichetele inca pe ele...si ei oricum ii place mai mult fara haine lol.gif . M-am hotarat sa duc hainutele ei mici la o maternitate , pentru copiii abandonati, o parte din ele si altele sa le dau unui baiat cu care lucreaza tata, a carui sotie vanaste tot fetita cam peste 2 luni; initial ma zis ca i le dau verisoarei mele pe cele care merg purtate si de baietei...dar...cum ea deja are de la prietena ei cea mai buna care e tot mamica de baietel si nici financiar nu stau prost cred ca e mai bine asa.
Mi s-a propus sa lucrez la o fundatie care se ocupa de copii cu diverse afectiuni...ii duc la operatii, tratamente, au grija de ei pre si post-operator.... mi-as dori dar pe de alta parte nu cred ca fac fata...am mai facut practica intr-un centru de copii si eram terminata, vroiam sa-i iau pe toti acasa...ma afecteaza foarte tare, plus ca eu NU POT sa inteleg de ce unele cupluri fac copii cand n-au cu ce sa-i creasca...hai ca faci unu si zici ca te descurci...dar pana la 4-5 ...ce Dumnezeu o fi in capul oamenilor alora.

ufff...cand aveam si eu chef de vorba au venit musafiri in vizita smile.gif

pupici.
daconst
CITAT(himere2005 @ 25-11-2006, 09:08 PM) *

voi cu ce marca va impacati la aragaz? ca acolo e grosul )).gif ?

La ce te referi?la produse de curatat sau marci de aragaze? lol.gif
himere2005
da, la produse de curatat, am vazut eu ca lipseste ceva, dar e cam greu de scris din pozitia cocosat )).gif si am zis ca poate intelegeti voi blum.gif eu stiu ca mi-a adus mama mr. muscolo pentru interiorul aragazului, dar parca mi-e frica ca are soda...asa imi trebuie daca nu fac pe moment blum.gif
daconst
Cind eram in Ro foloseam un spray cu ceva spuma care-l dadeai si lasai putin timp sa-si faca efectul.Apoi se stergea tot foarte usor.
Aici e mai simplu ca nu e aragaz pe gaz si am doar o placa de sticla de stres.Iar cuptorul am un fel de burete cu ceva solutie impregnat,care curata tot fara sa freci sau sa astepti prea mult.
bubbles
lol.gif himere eu spal aragazul si cuptorul cu trimuf..mi se pare cel mai bun hug.gif
yahoo.gif incerc sa fac un program pillates...asta daca ma lasa pishulea ca numai dupa mine sta si plange daca nu il iau in brate sa ma joc cu el si daca il enervez latra la mine lol.gif
daconst
Am vazut la stiri iar secvente din concursul de aseara si m-au apucat nervii...Ma gindeam ca a fost de fapt concursul milei si n-a contat cine,cum a dansat...
Ar trebui sa nu spuna visele de la inceput si sa aleaga persoane cu probleme,iar cind ies din concurs sa le dezvaluie visul...asa ar fi mai corect.
Altfel consider ca au dansat degeaba si s-au stresat degeaba perechile care au fost mult mai bune decit cei care au iesit. sad.gif
himere2005
si banuiesc ca purtai manusi chirurgicale dana...eu pina acum il stergeam cu un praf, ca e relativ nou si mergea usor, insa v-am povestit ce a facut al meu sot si a lui frate in cuptor ca a bagat micii si nu m-am apucat sa sterg foarte bine atunci si acum e cam naspa. tot e buna la ceva curatenia asta ca poate nu mai imi vine greu la Craciun laugh.gif

nu te mai stresa dana atit ca nu-ti face bine
bubbles ciinele ala te pregatete pentru bb )).gif
daconst
Da,Himere,ai dreptate...doar ca mi-am amintit iar.
Voi la ce va uitati azi la tv?Poate-mi dati vreo idee... naughty.gif
bubbles
dana nu te mai enerva ca il apuca pe bebe pandiliile si se apuca de dansat in bultica numai k sa demonstreze ca el e mia bun decat cei care au castigat blum.gif
himere...ma dispera...ori doarme dus ori ii tb joaca muuulta si mai ales cand ma vede ca dorm ma "bate la cap" ... daca l`ati vedea...o rotocoala grasa care fuge peste tot unde`s eu si daca nu il bag in seaama latra si se traste pe jos doar doar mi`ar atrage atentia )).gif

fetele gata..imi pun pungile si ma apuc de sport )).gif poate ma tine de data asta )).gif tineti`mi pumnii biggrin.gif
himere2005
eu ma uit la emisiunea "smotru in bucatarie" )).gif nu e mai bine de mine ca prind doar protv, nu mai imi fac atitea probleme lol.gif
daconst
Spor...Bubbles! naughty.gif

CITAT(himere2005 @ 25-11-2006, 10:10 PM) *

eu ma uit la emisiunea "smotru in bucatarie" )).gif nu e mai bine de mine ca prind doar protv, nu mai imi fac atitea probleme lol.gif

Na nu ma mai joc...eu nu-s fan emisiunea asta... lol.gif
himere2005
de unde stii ca la moldoveni smotru nu inseamna sex nebun in bucatarie )).gif ? glumeam, evident. tot aragazul ma asteapta, ca asta a ramas si cu gresia din jurul lui. cih.
daconst
CITAT(himere2005 @ 25-11-2006, 10:22 PM) *

de unde stii ca la moldoveni smotru nu inseamna sex nebun in bucatarie )).gif ? glumeam, evident. tot aragazul ma asteapta, ca asta a ramas si cu gresia din jurul lui. cih.

Asa deci vorbesti codificat? grin.gif
Cind il inviti pe Dan "la curatenie" e cel mai fericit,deci... lol.gif
himere2005
smecherila, doar asa sa faca si el ceva in casa blum.gif
daconst
Pup fetili...ma retrag. pupic.gif
Himere...spor la "curatenie". grin.gif
bubbles
lol.gif am facut si eu pilates dar m`am plictisit repede doh.gif ... tot la mersul la sala raman dar asta de abia peste o saptamana cand ne intoarcem din concediu...am facut si un dus rapid cu nivea pt fermitate si gel exfoliant de la senses...m`am dat si cu crema anticelulitica supliform si de acum sa ma epilez pe picioruse...numai k mi`e cam mila de blanitza mea frumoasa ca tine de cald iarna lol.gif lol.gif
himere cum adica prinzi numai protv..tu de unde esti? blink.gif
bubbles
eu v`am lasat...ma bag in pat si poate adorm...noapte buna si un week placut in continuare...in caz ca maine plec acasa s`ar putea sa nu mai vin pana pe 6 decembrie...la multi ani andreilor si andreelor...si sa aveti o saptamana frumoasa pupic.gif
Eu.
buna seara tuturor!

astazi am avut o zi plina, dar exceptionala; m-am trezit la 6 dimineata, la 7 am plecat la facultate, am avut curs pana la 10, am mai stat cu o colega la discutii tremurate despre sesiune lol.gif dupa careeeeeee.......surpriza va asteapta la link-ul cu poze, pentru cele interesate. albumul se numeste o zi de neuitat, iar persoana prezenta alaturi de mine, din punctul meu de vedere, este etraordinara. yahoo.gif

in alta ordine de idei, abia astept luni, ziua mea oficiala de cantar. astazi arata 60.00 w00t.gif , sper sa se mentina la fel dupa pastele de asta-seara blushing.gif

un w-end excelent tuturor!
uka
imi place sarafanul tau rosu....
e super, eu sunt fana sarafane biggrin.gif
se vede k v-ati distrat
va pup fetele ma duk la tv, ma uit la protv la stapanul inelelor vazut a nu stiu cata oara dar nu mai conteaza
Eu.
merci, uka, si eu ador sarafanele, am vreo 3 si am de gand sa-mi mai iau )).gif
da, a fost o zi superba, ne-am simtit excelent, ca dovada ca am petrecut aproape 9 ore impreuna grin.gif
ramonavlas
Buna seara.
Am ajuns si eu acasa, am crezut ca nu mai ajung...........
A fost o ceata tot drumul.....am facut 2 ore w00t.gif Am batut recordul la cel mai mult timp petrecut pe drum intre Nures si Cluj...Da bine ca am ajuns cu bine.
A fost o zi super, sunt rupta si ma duc la nani....
Nopate buna.....
Eu.
noapte buna si de la mine.
am fugit sa mai citesc ceva pentru facultate doh.gif
Tulip
Wow,Crenguta,asta da surpriza!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif Aratati minunat amandoua give_rose.gif
Sunt tare curioasa....ce ati papat?Sau ma rog,ce e in farfuria din poza? blum.gif
Anna
Salutare fetele!
Acum m-am intors si eu din oras, am fost la babuin acasa, si am mai dat iama in prostioare, insa mi-a pregatit mami lui o salata buna de cruditati: morcov, sfecla, telina, albitura, pe care eu le-am amestecat cu o buc. mica de piept pui. a fost delicios,
Am mai papat si o bucatica de placinta cu mere si una cu branza dulce si stafide.
Eu zic asa 2 pct aluatu (era coca) si 1 pct pt zaharu din mere si 2 pct branza si stafide.
Deci aman2 7 pct. E bine?
si inca o dilema am papat popcorn de ala cu sare ( are si grasime) cat sa punctez...sa zic ca am mancat vreo 50 grame. eusa_think.gif

Sa imi raspundeti ca sa stiu daca mai am ceva de halit pe ziua de azi biggrin.gif grin.gif
Va pup. kisses.gif
emu
mai ce surpriza honey si crengusmile.gif ce bine aratati wink1.gif
am intrat sa va laud.. si sa ma laud si pe mine, ca am rezistat eroic in 10 puncte ieri, nu-mi vine sa cred ca am reusit... azi am mancat de 4 p spaghete pana la saturatie cu sos de rosii am mai pus 1p si un mar... mai ramane sa fac salata mai tarziu cu ceva paine, inca 2 fructe si gata si pe ziua de azi.

v-am pupat.. ma grabesc ca merg sa iau inelul de logodna de la stramtat )).gif sa port si eu ca oamenii pe inelar, nu numai pe mijlociu biggrin.gif probabil facem comanda si pt verighete, ca prea ne-am saturat sa vedem fetzele contrazise ale interlocutorilor cand le spunem ca suntem casatoriti (dar fara verigheta pe deget) rolleyes.gif ei intreaba si cand raspundem "da" se uita imediat la inelar, de parca verigheta e simbolul primordial lol.gif in fine...

hug.gif hug.gif sa aveti parte de o duminica superba si o saptamana viitoare fara mari probleme pupic.gif
dany
Buna seara !

Am reusit si eu sa intru pe aici....Se vede ca e WE ,slaba miscare pe aici.

Himere..ai terminat curatenia ?
Dana...chiar ca esti bolnava lol.gif lol.gif .Pana la cate luni ( sau ani ) ai luat hainute pentru bb ? Bafta multa maine lui Mihai la curs lol.gif !!! Asteptam povesti.
Emu...10 puncte ??????

O noapte linistita va doresc !!
Anna
Hei Uka ce mai zici? La munca? pupic.gif
uka
nope, azi sunt acasa, sunt maine d noapte...mai citesc si eu c e p aici
Anna
ahaa...
eu nu am somn si ma fatzai pe aici...cred ca ma bag la un film ceva
himere2005
ce surpriza ne-ai facut crengu: de tine pot sa zic ori ca ai mai slabit ori ca pari mai slaba, dar arati tare bine
honey, arati impecabil, cel putin dupa gusturile mele. culori bine potrivite, accesorii de buna calitate, totul mi-a placut sincer, iar pentru sirag si cercei as face moarte de om lol.gif (v-am spus ca-s hanibal mai mititel )).gif )
am terminat o buna parte din curatenie, ca nu mai puteam...oricum, mai e...nu stiu cum sa va zic, incep sa vad unele "detalii" care pina acum nu le vedeam. a trebuit sa vad pozele biancai ca sa observ ca am un prag nu tocmai curat, sa vad emisiunea (finalul) schimb de mame ca sa-mi dau seama ca as putea sa curat cu clor o bucata de faianta din baie care nu se curata de nici o culoare, chestii de genul asta...nu stiu cum sa ma exprim, dar nu mai suport mizeria, nu stiu cum dumnezeu nu le-am observat pina acum. ca si cu hainele. parca anul asta mi s-a luminat mintea si mi-am dat seama ca am multe jafuri si le-am dat multe femeii de servici.
deea, tu ce ai facut cu hainele pina la urma?
aseara mi-am depasit punctele, cu toate ca aveam economisite vreo 3 si am si baut o cutie de bere blushing.gif
nu vroiam s-o beau pe toata, dar dan a zis ca nu vrea sa amestece vin cu bere si asa am facut curatenie, mai trageam o gurita. (cred ca vreo 25p am pe ziua de ieri). nu apucasem sa gatesc si efectiv simteam nevoia de altceva. m-am plictisit de orez, cartofi, paste goale si produse degresate, simteam nevoia de o evadare )).gif
azi sper sa fiu cumintica, sa maninc in 17p si de miine de la capat. sa ma urc mai tirziu pe cintar.
bubbles, eu prind protv ca-s "zgircita pamintului" laugh.gif nu mi-am pus inca ////cablu, voi pune la finalul anului viitor, pentru fata. nu am considerat ceva absolut necesar, eu va am pe voi si internetul in general si in plus trebuie sa stau dupa bianca si seara cind vine babuinul ii cedez lui locul si eu ma ocup de restul treburilor nerezolvate, iar pe la 10 seara cel tirziu adorm frinta. nu prea am timp sa ma uit la tv, doar pe parcursul zilei, cind sunt emisiuni neinteresante, dupa 5 ce mai baga astia ceva de doamne ajuta. m-ar interesa discovery si prima tv sau ceva divertisment...dar, cum spunea si may, ca incerc sa-mi depasesc conditia, incerc sa pastrez banii pentru altceva.
cum nu am reusit sa curat caloriferul de la bucatarie ca al meu babuin numai in ciment l-a "imbracat" am decis sa-l vopsesc, asa ca azi cumpar var si vopsea, ca vreau sa dau o fata bucatariei pina duminica viitoare

nu pot sa dorm, m-a invata bia cu programul asta spartan si de la 6 incep sa ma foiesc, asa ca m-am trezit si v-am scris noutatile blum.gif

crengu, nu stiu daca mai intra sau nu honey, dar eram curioasa ce minca acolo, ca eu nu am mai vazut asa ceva pina acum. si cine v-a facut ultima poza?

trezirea cheer.gif ce...eu sunt singura nebuna trezita de dimineata? se pare ca da grin.gif ce sa fac, curatenie azi nu fac ca e duminica si mi-e frica, asa ca o las pe miine. mincare este cite ceva prin frigider, in plus, vom fi mai mult plecati, asa ca nu cred ca o sa gatesc prea mult, poate pun totusi ceva la fiert ca sa nu atentez la piine rolleyes.gif

chiar ca nu mai e nimeni? numai eu sunt singurica? m-am aranjat si eu putin, creme si alte smacuri.
vroiam sa va intreb daca are cineva probleme cu porii dilatati. sunt convinsa ca e si din cauza deshidratarii partial, dar voi folositi ceva masti pentru imbunatatirea structurii tenului?

crengu, vroiam sa-ti spun ca mi-am luat si eu argila la pliculet si as vrea sa o combin cu o lingurita de miere, poate o sa se observe schimbari in timp

aveti idee la cit ajunge un pensat la salon?
Tulip
Wow,Himere,ce matinala esti!Nici duminica nu te lasa fata sa dormi? grin.gif grin.gif grin.gif

Inca nu mi-am baut cafeaua,asa ca imi pica ochii in gura.......

hih,am facut ieri muffins cu gem,au iesit f. gustoase....azi daca nu ma va lovi lenea,poate am sa fac briose cu branza si sunca,ca si Irinush

CITAT(himere2005 @ 26-11-2006, 09:25 AM) *

aveti idee la cit ajunge un pensat la salon?

la noi variaza intre 5-15 ron wink1.gif
himere2005
fata e la mama pina la 11 si eu nu am stare )).gif m-am invatat zi de zi cu acelasi program si am zis decit sa-l trezesc si pe dan cu zbuciumul meu mai bine imi gasesc de lucru
n-ar fi foarte mult pensatul...cred ca o sa ma duc si eu o tura ca mi se pare ca am prea groase sprincenele, am mai pensat eu un pic, dar nu stiu cum sa le dau o forma adecvata fetei, asa ca mai bine ma las pe mina altcuiva, apoi sa le intretin eu.

s-au lipit sau nu briosele? blum.gif

acum ma uit la stilul Oana Cuzino
http://www.protv.ro/emisiuni/divertisment/...ul-oana-cuzino/
Tulip
Eu de una singura nu ma pot pensa blushing.gif imi mai scot eu cate un firicel crescut aiurea,dar in rest ma declar total neindemanatica.......
ai grija sa nu ti le subtieze prea mult smile.gif mie nu mi s-a parut ca ai sprancene groase....un pic mai groase le am si eu laugh.gif
himere2005
mie mi se pare ca ai arcada bine definita. trebuie sa ma duc si eu la salon, sper sa nu-mi distruga bunatate de sprincene )).gif si sa le fac din creion gen Cruela grin.gif

unde or fi fetele? dar la bigudiuri te incumeti sa-ti pui singura? eu am zis sa-mi caut niste bigudiuri mari si pe baza de burete sa incerc sa stau cu ele prin casa poate s-o mai aranja parul cumva
v-ati prins...deja ma vad la stilul Oana Cuzino lol.gif
Tulip
mi-e frica de bigudiuri....nu am reusit niciodata sa mi le pun.... blushing.gif
himere2005
cheer.gif mi-a iesit coada [*****], acum ca mi-a crescut parul in lateral nu-mi mai ies firele, asa ca o sa incerc sa nu-l mai tund, mai ales ca eu de multe ori il tin prins ca sa nu-i bag parul in ochi biei si am mai auzit un comentariu de la un barbat, un politician la Tv: o femeie inteligenta nu va fi niciodata o femeie cu parul in ochi )).gif nu stiu ce m-oi face cind o sa-mi apara primele riduri...cum le mai ascund daca nu cu breton...oricum, cred ca daca iti porti virsta cu demnitate si daca mai folosesti si o crema din cind in cind esti o femeie distinsa (vezi Mona Musca de exemplu, imi place mult)

S.P.I.C. ce dumnezeu inseamna de mi-au bagat stelute )).gif

ina, nu ne mai zici nimic ? blum.gif mi se pare ca tare semeni la comportament cu mine, pe internet esti mai expansiva iar in viata de zi cu zi un pic mai rezervata...ma insel?
ina_ceva
Tulip, merci de raspuns; oricum voiam sa stiu asa, orientativ. hug.gif
Dana , sa ne spui cum s-a descurcat sotzul tau la curs; mai vrea sa fie alaturi de tine si cand va fi momentul?
Gigelu, frumoase pozele; tu arati superb in acel sarafan. wink1.gif
Annaiss, eu am in liste popcorn 40gr, 2p, dar eu punctez asa popcornul care il iau de la cinema, nu pare sa aiba grasimi; punga de la starfoods are 4.2p pe 40gr.
Sa ai spor, himere!
lol.gif lol.gif ce m-ai ghicit blum.gif
himere2005
azi nu fac treaba, doar m-am aranjat sa arat si eu mai de doamne-ajuta )).gif , am in plan doar vizita la kidex ca nu stiu ce-oi gasi pe acolo. poate totusi achizitionam noi niste nimicuri wink1.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 26-11-2006, 12:33 AM) *

Wow,Crenguta,asta da surpriza!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif Aratati minunat amandoua give_rose.gif
Sunt tare curioasa....ce ati papat?Sau ma rog,ce e in farfuria din poza? blum.gif

merci, dar, dupa mine, honey e muuuult mai frumoasa decat mine, si , in realitate mult mai frumoasa decat in poze. wink1.gif

CITAT(himere2005 @ 26-11-2006, 09:01 AM) *

ce surpriza ne-ai facut crengu: de tine pot sa zic ori ca ai mai slabit ori ca pari mai slaba, dar arati tare bine
honey, arati impecabil, cel putin dupa gusturile mele. culori bine potrivite, accesorii de buna calitate, totul mi-a placut sincer, iar pentru sirag si cercei as face moarte de om lol.gif (v-am spus ca-s hanibal mai mititel )).gif )

grin.gif asa-i ca v-am facut-o? lol.gif
da, am mai slabit ceva, acum am 60, dar nu schimb ticker-ul pana luni la cantarirea oficiala.par mai slaba fiindca nu am picioarele groase; la mine problema la burta, spate si stomac sorry.gif
si da, iti dau dreptate cu gusturile lui honey in materie de imbracaminte; as putea adauga si cele in materie de parfumuri wink1.gif

CITAT(himere2005 @ 26-11-2006, 09:12 AM) *
crengu[/b], nu stiu daca mai intra sau nu honey, dar eram curioasa ce minca acolo, ca eu nu am mai vazut asa ceva pina acum. si cine v-a facut ultima poza?

chestia respectiva se numeste "ciorba de fasole in pita" - chestia aia era o paine rotunda apetisanta

CITAT(himere2005 @ 26-11-2006, 11:14 AM) *

crengu, vroiam sa-ti spun ca mi-am luat si eu argila la pliculet si as vrea sa o combin cu o lingurita de miere, poate o sa se observe schimbari in timp

mi-am propus si eu pt dupa-amiaza program de cosmetica: masca de argila, epilat, cremuit, dar nu inainte de o baie cu saruri si spuma w00t.gif

CITAT(ina_ceva @ 26-11-2006, 12:23 PM) *

Gigelu, frumoase pozele; tu arati superb in acel sarafan. wink1.gif

multumesc, ina give_rose.gif lasa ca nici cu tine nu mi-e rusine, mi-a spus mie cineva cat esti de frumusica si de finuta grin.gif

ok, am fugit la invatat sorry.gif
ina_ceva
himere, sigur vei iesi cu ceva de acolo wink1.gif

spor la invatat, gigelu! pupic.gif
himere2005
ina, vroiam sa te intreb de mult timp dar tot am uitat doh.gif daca tu ai parul asa sau ti-l pui pe bigudiuri, ca tare mult imi place si ce bigudiuri folosesti? m-a pus naiba sa ma uit la stilul oana-cuzino si cind le-am vazut pe alea cit sunt de aranjate mi-a deschis pofta pentru schimbare de look laugh.gif
ina_ceva
Daca nu il pieptan cu degetele dupa ce-l spal, parul tinde sa se onduleze; asta se intampla si de la apa de ploaie.
himere2005
bine, atunci ma transform in gaina plouata blum.gif
ina_ceva
lol.gif
Ai putea sa folosesti bigudiuri; incerci mai multe tipuri( mai mici sau mai mari) si vezi care-ti plac
himere2005
pai mici am dar nu pot sa spun ca sunt grozave, dar sa vad din alea mari, ca poate macar sa stea ondulat cumva, inauntru sau in afara, al meu sta in toate partile, nici drept nu e, nici ondulat, exact ca in reclama aia sunsilk. as lua si un sunsilk mov lotiune pentru indreptarea parului ca nu e scumpa sa vad daca e ceva de capul ei rolleyes.gif

ady raluk, ce mai spui?cind te-ai trezit? eu astept telefon de la mama ind se trezeste fata sa merg s-o iau
ina_ceva
Nu stiu ce sa zic de sunsilk; toate persoanele cunoscute care l-au folosit, s-au plans de calitatea lui
Tulip
Himere,am avut si eu lotiunea aceea de la sunsilk,nu face 2 bani! mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.