fetelor, m-am tacanit, iar m-am trezit inaintea biancai

nu stiu ce am de nu mai pot dormi k lumea
scriu ca timpita de la 5.30 dimineata. nu stiu ce am starea asta de agitatie in f..
aratati extraordinar,
nusa te imbogatesti ca nu stiam de unde sa te iau, figura cunoscuta dar nu reuseam sa identific persoana
).gif)
ma bucur ca a venit si
anca veselie. am observat ca se simtea un pic cam singurica.
miha, vroiam sa-ti spun ca se cunoaste ca nu mai porti ochelari, nu-ti mai ramin semne de la ei si fata arata mult mai neteda...or poate te-ai mai rotunjit un pic la fata, dar iti sta mult mai bine.
pisik, nu stiu ce nu-ti convine ca arati bine si asa, tu oricum esti dragalasa si te prind bine culorile calde..bruneta sa nu te faci. imi place cum ti-au intors parul la coafor
dilly, si tu ti-ai facut parul, nu stiu ce la capete, o coafura care te avantajeaza si tinuta mi se pare stilata
ina, ce mai, tu esti ca mine...parca ma vad la intilnire si o sa se mire fetele ca sunt cam tacuta fata de ce stiau ele pe net. ce sa fac fetelor, atit mi s-a dat peste nas in viata incit m-am cam resemnat. eu o sa fac un efort sa fiu cit mai vioaie, dar eu stiu. poate spuneti ca nu ma simt bine

nu stiu ce sa va povestesc, de ieri, mai tirziu pun si poza cu papusa (de fapt papusoi)

am intrat acolo si mi s-au parut cam putini comercianti, pina in 20 si cu marfa destul de putina si comuna. eu cum sunt amatoare de chilipiruri am gasit la o "taraba" servetele umede pentru bia si am luat 2 pachete si servetele cu clopotei pentru Craciun. sunt verzi si cu clopotei. astept fata de masa rosie de la Dan, i-am zis ca imi doresc de Craciun

ca sa asortez fumos.
papusa este simpaticuta si dan spunea ca i-a placut mult biancai. eu una intrasem in multime ca ochisem un pulovaras gen hanorac, cu gluga frumos tare si nu era scump, insa era chiar masura biancai si in 2 -3 luni ii va raminea mic. cam 29lei. ce mi-a placut...erau niste roboti de ultima generatie, intre 5 si 11 milioane de lei cu cip incorporat si care puteau sa faca anumite miscari predefinite.
papusoiul, ca este un baietel, cinta Happy birthday to you si se misca un picut din corp si am dat 70 lei noi, ca ne-a dat mama bani sa-i luam un cadou nepoatei. imi era cam teama ca mama e capricorn si e cam chitibusara in privinta cadourilor (

) asa ca am sunat-o in prealabil sa o intreb.
s-au mai bagat si alte firme in seama pe acolo, gen produse cosmetice SPA
si am mai vazut la 60 lei niste animalute care zburau, eu pe alea le-as fi luat mai degraba

pina la urma toata lumea a fost multumita, insa mi s-a parut cam saracut...ma asteptam la toata sala sporturilor sa fie plina cu participanti (s-a numit "Kid's expo")
sa va povestesc ce nebuna sunt. nu gasea dan celularul aseara si il cautam de zor. am dat bip si unde credeti ca suna? in salopeta biancai, intr-un crac

fata era imbracata deja de plecare.
summer jam trezirea

au si babuini uzi in videoclip
dilly
jenifer lopez-playna, si una in romina
akcent