Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
nusarich
CITAT(anaoi @ 27-11-2006, 11:15 AM) *

inainte, dupa si in timp ce...

o sa-i recomanda doctoritei un anestezic de genul...
anaoi
he,he,he...ma ofer sa il degust
nusarich
CITAT(anaoi @ 27-11-2006, 11:23 AM) *

he,he,he...ma ofer sa il degust

te risti sa ma tii de manutza? naughty.gif
daconst
Cine vrea filmuletul de la intalnirea nr 2 sa dea un buzz! naughty.gif
ramonavlas
Buna dimineata!
Cata veselie pe aici de dimineata.....Dilly, ia mai hai cu ceva cocktail-uri........
Nu am chef deloc de munca......ce se intampla daca nu ma duc? )).gif

CITAT(daconst @ 27-11-2006, 11:28 AM) *

Cine vrea filmuletul de la intalnirea nr 2 sa dea un buzz! naughty.gif

Daca iti dau mai multe buzz-uri o sa intelegi ca il vreau???? )).gif
Il trimit pe mess? Iti dau si acolo buzz........... pupic.gif
still_me
m'neata fetele .... frumoase poze desi cam putine ..scuze eu nu am reusit sa apar ... deh , mult de lucru , oboseala mare .....
vreau si eu filmuletul dana , dar pe email ....
va pup ...ma intor la treaba doh.gif
daconst
CITAT(ramonavlas @ 27-11-2006, 11:28 AM) *

Buna dimineata!
Cata veselie pe aici de dimineata.....Dilly, ia mai hai cu ceva cocktail-uri........
Nu am chef deloc de munca......ce se intampla daca nu ma duc? )).gif

Pai cind e rost de baut se dezleaga si manutele...E bine ca incepem de luni sa avem vreme toata saptamana. lol.gif

CITAT(still_me @ 27-11-2006, 11:31 AM) *

m'neata fetele .... frumoase poze desi cam putine ..scuze eu nu am reusit sa apar ... deh , mult de lucru , oboseala mare .....
vreau si eu filmuletul dana , dar pe email ....
va pup ...ma intor la treaba doh.gif

Nu merge ca depaseste 10MB.Lasa ca daca apare Nessie,poate il pune ea poate pe net.
Putintica rabdare... pupic.gif
anaoi
ok, dylly isi face mea culpa....pentru ca nu si-=a dat seama cat d emare e filmuletul...buf. deh daca nu a avut destula minte sa bea un cocktail inainte
himere2005
nu pot sa fac deocamdata nici o miscare
nusarich
si eu vreau sa-l vad, dar astept pana diseara sa-l savurez, ca acum nu am timp foarte mult...
Pisik
CITAT(daconst @ 27-11-2006, 10:05 AM) *

Pisik,am uitat sa-ti spun ca ai o nasa frumusica si tinerica.Se vede ca va intelegeti bine daca aveti cam aceeasi varsta.Ce-a mai facut babuinul cu job-ul?Sau ai scris si mi-a scapat mie. blushing.gif

Sarumana de compluiment; nasicii au aceeasi varsta cu noi, ne ntelegem f bine, desi nasa e un pic mai severa, mai dura ca persoana dar e ok.
Babuinul cu job-ul nu a mai facut nimica din pacate, asteapta oferta de la renault dar se pare ca dau salarii mici sad.gif si vin sarbatorile si e tot mai descurajat, dar sper sa nu ne lase Dumnezeu.

Eu sunt un car de nervi, am fost sa imi fac analizele si am plecat asa cum m-am dus, ca cica de la 1 schimba trimiterile si pana atunci nu mai primesc cu trimiteri vechi, decat cu plata; si ca ei ce sa faca daca i-au anuntat vineri seara? ca ei nu mai primesc si gata doh.gif ce daca ai batutu un drum degeaba, nu ai mancat dimineata, ai intarziat la servici, te-ai enervat in trafic? mai vino tu o data, ca deh, esti roman si trebuie sa simti devil.gif

Pupici si o zi frumoasa!
ramonavlas
Pisik, din pacate asta e sistemul la noi............

Alice, ce mai faci? Nu te-am mai vazut cam de multisor prin ograda noastra......... pupic.gif
himere2005
am pus la instalat msn-ul dar ziceti ca e mare
ALICE
Sunt OK.De azi am inceput serviciul.Asa ca sunt pe net toata ziua langa voi.........
himere2005
cine-i boierica de aici? ca eu am dat accept si sincer am o groaza de id-uri in lista, majoritatea de la neuroni, care habar nu am cine sunt lol.gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
Neata!

Ce de lume aici....pe toate v-a trezit Himere in zori? )).gif )).gif )).gif

Dana,msn ai?Mi-ar trebui si mie filmuletul si am probleme pe yahoo mad.gif
himere2005
eu sunt trezita de pe la 5 si la 5.30 mi-am facut curaj si am intrat pe net grin.gif
irinush
neata fetelor!
eu nu am acut net de vreo 2 zile si m-am enervat tare, dar acum mi-a trecut, ca reusesc sa vorbesc din nou cu voi ... numai ca nu mai apuc sa citesc din urma;
pozele sunt super, filmul la fel si imi pare tare rau ca nu am putut sa fiu si eu prezenta, dar a fost ziua tatalui meu, asa ca ... nu am putu lipsi de la petrecerea in familie,; data viitoare insa, sigur!

de numarat ... nu prea, mai ales ca iar am prestat deserturi blushing.gif ... asa ca ...

va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!
Tulip
Irinush,tot vroiam sa te intreb...briosele pe care le-ai facut de ziua sotului cum erau?Sunt bune numai proaspete,sau si a doua zi?ma bate gandul sa le fac si eu......
himere2005
ce ai facut bun irinush ca eu deja ma gindesc cu groaza la treaba pe care o am de facut la sf. saptaminii si poate imi sugerezi ceva care sa se faca rapid si sigur blum.gif

tulip, pina la urma se curata greu fara hirtie? de facut e treaba multa sau nu ca poate fac si eu ceva de genul...
Tulip
Himere,am curatat fara problema,desi nu aveam hartie....am facut briose cu gem,dar acum as vrea incerc si altceva....hmmmm
himere2005
cine mai tine dieta? rolleyes.gif eu am mincat we asta citeva puncte in plus si ma simt vinovata, acum tot pe 17p trec, mai tine cineva in afara de mine si annaiss si bubbless? trebuie sa ne incurajam smile.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 12:35 PM) *

cine mai tine dieta? rolleyes.gif eu am mincat we asta citeva puncte in plus si ma simt vinovata, acum tot pe 17p trec, mai tine cineva in afara de mine si annaiss si bubbless? trebuie sa ne incurajam smile.gif

e, cica eu incerc sa tin pana joi...dar eu nu mai zic nimic, ca iar sunt pe cale as sar in zona de 20p blushing.gif
as fi incercat sa pap de pcte mai putine ca sa am pt munte dar vorba aia, eu dau iama in dulciuri in buc. unde nu am cofetaria buna din Brasov si ceea ce gateste gazda mea, asa ca...sunt cam pesimista cu privire la vointa mea; si din pacate nici sportul nu m-a ajutat prea mult ca tot s-a pus la loc doh.gif

geo a ramas inclinata de f multa vreme, oare chiar scrie atata sau a uitat de noi?
Tulip
hellooooooooooooooo....unde ati disparut toate?
himere2005
eu sunt pe msn cu cineva
ALICE
Eu tin dieta.Ieri am luat-o un pic pe aratura......dar sper sa fie ok.
danyhoney
Neata si de la mine !

De luni dimineata cu cocktail-uri ?? shock.gif lol.gif

Si mie imi place cum arati ,Pisik...chiar te prinde bine schimbarea .
Dana...ti-e clar ca si eu vreau filmuletul.Probabil il primesc doar cand te intorci de la curs sad.gif sad.gif fingers.gif

Frumoase pozele si ...de voi nu mai zic nimic ca stiti voi :frumusele toate.
anaoi
CITAT(danyhoney @ 27-11-2006, 01:13 PM) *

Neata si de la mine !

De luni dimineata cu cocktail-uri ?? shock.gif lol.gif

Si mie imi place cum arati ,Pisik...chiar te prinde bine schimbarea .
Dana...ti-e clar ca si eu vreau filmuletul.Probabil il primesc doar cand te intorci de la curs sad.gif sad.gif fingers.gif

Frumoase pozele si ...de voi nu mai zic nimic ca stiti voi :frumusele toate.

intra pe mess
Pisik
Mercic Dany.
Imi place avatarul tau, ma introduce in atmosfera de iarna
anaoi
Fluffy Duck

1 parte lichior, 1 parte crema de cacao, 7Up - cat cuprinde,
gheata zdrobita. Se umple 1/4 din paharul racit cu gheata.
Se toarna crema de cacao, apoi lichiorul si apoi 7Up. Se
amesteca.
Pisik
fetele, pana la urma ati fost la praji aseara sau nu?
himere2005
CITAT(Pisik @ 27-11-2006, 01:28 PM) *

de ce, vroiai si tu? blum.gif lasa ca va trimit la toate pachetel de ziua biancai laugh.gif
MagdaC
Si eu numar, si eu numar....
Chiar a inceput sa se vada la cantar. Acuma se apropie vizita rusilor, dar inainte de asta....(tantanis) 59.4 cheer.gif

pupici
Pisik
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 01:30 PM) *

CITAT(Pisik @ 27-11-2006, 01:28 PM) *

de ce, vroiai si tu? blum.gif lasa ca va trimit la toate pachetel de ziua biancai laugh.gif

Eu am papat cu nasii blushing.gif si apoi acasa de una singura (si proasta) doh.gif
eram curioasa doar, ca Ina parea f hotarata )).gif

CITAT(MagdaC @ 27-11-2006, 01:33 PM) *

Si eu numar, si eu numar....
Chiar a inceput sa se vada la cantar. Acuma se apropie vizita rusilor, dar inainte de asta....(tantanis) 59.4 cheer.gif

pupici

oau!!!! super! bravo!
eu cand va aud cu greutati din astea ma apuca ameteala la propriu sad.gif
MagdaC
(acuma imi dau seama ca au trecut vreo 2pagini deja de la intrebarea "cine mai numara? " blushing.gif

vedeti de ce nu mai apuc eu sa vorbesc cu voi?
ca ma simt penibila sa raspund la o intrebare de acum x pagini )).gif

Pisikutz, eu am 1,63m. Nu ma compar cu tine sad.gif
Mai am inca destul de muncit..
himere2005
las-o sa se oftice magda ca asa o apuca ambitu' si o sa faca treaba buna pina la revelion wink1.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 01:40 PM) *

las-o sa se oftice magda ca asa o apuca ambitu' si o sa faca treaba buna pina la revelion wink1.gif

blum.gif macar de ar fi asa....dar se pare ca nimic nu imi mai baga bunul simt inapoi in cap. macar biciclesc si desi nu ma ajuta sa anihilez rezultatele dulciurilor, ma ajuta sa nu par "fluffy" chiar mi se pare ca arat mai bine dezbracata, ca imbracata sunt ca un butoias
himere2005
nessie, baga filmuletul pe youtube sa-l vedem si noi, pls hug.gif

miha cind vine oare? sa vedem si pozele ei
Nessie
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 11:45 AM) *

Ce filmulet? huh.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 01:45 PM) *

da da, vrem si nooooi!!!!!!!!!!!!!
himere2005
are dilly un filmulet de la intilnire (dilly, in clipa asta ma omori in gind)dar da-i si lui nessie filmuletul te rugam
lyra
buna fetelor.
de azi ma apuc iar de numarat.in ultima vreme am lasat-o mai moale cu numaratul. dar vreau sa ajung pana la 50 kg pana la craciun. n-am mai scris de mult de lenesa ce mi-s dar am incercat sa citesc ce ati scris.

sper sa reusesc.

si vreau sa ma reapuc azi si de eliptica, care in ultima vreme o folosesc pe post de cuier. nu mai merge asa.

va pup

sa aveti o zi excelenta.

revin mai tarziu cu meniul
danyhoney
CITAT(Pisik @ 27-11-2006, 10:20 AM) *

Mercic Dany.
Imi place avatarul tau, ma introduce in atmosfera de iarna

Pai ,asa incepem si noi ( cel putin eu ) ca vin sarbatorile
anaoi
CITAT(Nessie @ 27-11-2006, 01:46 PM) *

CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 11:45 AM) *

Ce filmulet? huh.gif

bai, dylly si asa e stresat...nuami daca intrati pe mess, poate s ava dea dylly filmul ca are 10 mega, daca e comprimat
Eu.
'neatza!

am alungat si eu 900g saptamana trecuta wink1.gif mult a fost, ceva mai putin a ramas yahoo.gif

o zi excelenta tuturor!
danyhoney
Mersi,dylly.Super filmulet. Ati prins-o pe Dana cu dansul din buric...si-a facut de lucru cu voi lol.gif lol.gif
himere2005
bine ca am si eu partenere de numarat. cum zicea si pisik, nu-i usor, ti se face la un moment dat sila de aceeasi mincare, dar eu am mai gustat cite ceva mai bun in we si am luat-o azi de la capat. trebuie sa reusim

Anna
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 12:35 PM) *

daca iti zic ca si eu in we am mancat urat de tot naughty.gif blum.gif te incurajez? biggrin.gif:D:D
uoof....dar de astazi sunt back on diet grin.gif

asa ca cheer.gif cheer.gif cheer.gif RIDICATI MAINILE SI APLAUDATI PUNCTELE lol.gif yahoo.gif w00t.gif yahoo.gif
Pisik
Bravo Eu, felicitari!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.