Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
salutare
uka, ce frumos ati facut! cheer.gif cheer.gif pozele pe care le-ai plasat aveau un decor destul de vechi, eu am crezut ca acolo locuiesti...dar iti spun cu mina pe inima ca mi-a placut mult baia...pare atit de spatioasa...noi avem faianta si gresia celor dinainte, dar deocamdata nu le schimb, ca avem alte prioritati, merg si alea, chiar daca nu sunt moderne
dany, ce bine te inteleg iubita pupic.gif si tu esti la fel ca mine, plina de viata, imprastii bucurie in jurul tau, dar si cind intri in stare depresiva....eu nu am luat niciodata pastile, insa recunosc ca beam cite un pahar (bine, fara abuz) blushing.gif ....o sa fie bine...stiu ca nu ai chef de nimic...dar va fi bine si tu il ai pe minunatul tau dirk alaturi...eu sper, ca alaturi de fata mea sa nu mai trec prin stari asa naspa...acum simt ca am un suflet linga mine care ma iubeste sincer, fara rezerve.

emi, ce planuri ai de Craciun si Revelion?. Cind e ziua recunostintei? sau a fost cumva pe 14? blink.gif care sunt obiceiurile in afara de curcan?

hai sa va postez meniul de ieri:
- orez cu 1 lingura de smintina 3,5p
- 1/2 felie piine cu 1 lingurita smintina- 0,5p
- cartofi dany 3p
- iaurt mare 0,1% danone 3p
- paste 4p
-1 lingura carne fiarta pui 0,5p
- 1 lingura smintina 0,5p
- ardei si rosie 0p
- carne fripta gratar 1p
- 1 pahar vin sec 2p
-----
Total 18p...depasire 1p, dar mai am si pastrate si am facut 1 groaza de miscare blum.gif azi am febra la picioare de la atita catarat pe scaun, va povestesc eu mai tirziu

miha, ai incurcat zilele, prestatia e simbata blum.gif

m-am abtinut aseara de la o rulada cu crema alba si nuca de cocos. atit am gustat, cit incape sub unghie. sa nu mai spuneti ca nu sunt fata cuminte. de ce am praji cu cocos in casa? pai Dan a adus-o ca a luat salariul...si a mai adus si 2 sticle Beciul Domnesc si de aia am baut vin, ca vroiam sa vad despre ce e vorba
PS: ma cam enerveaza faptul ca eu ma string de la orice si el da banii pe vin scump, desi are si in casa...dar ramine intre noi pray.gif
Ella79
Neata fetelor!
Hai ca pun cafea la facut, ceai pentru cine doreste, quark-ul e pe masa, voi doar sa apareti prin zona. Haideti fetelor, bucurati-va ca e week-end!!! cheer.gif cheer.gif

Himere, cum ti-au iesit cartofii Dany? Sunt buni? Da amanunte aici ca i-as face si eu.
himere2005
am sa scriu cam ce o sa pap azi, fara punctaj, sa vad la fata locului cit ulei intra, poate va mai dau idei
- salata beuf cu maioneza de post light blum.gif
- ciuperci umplute la cuptor (1p)
- 1 portocala
-1 mar
- salata de rosii si ardei
- cartofi nature
- pastai cu ciuperci
sa ma mai gindesc

au iesit buni. eu i-am taiat ca pe cartofi prajiti, dar dana a sugerat sa le tai mai groase ca sa nu iasa crocanti. mie nu mi-au iesit crocanti deloc, o parte au iesit numai buni si o parte un pic cruzi grin.gif , dar aveam si eu o foame...miha a spus ca ea nu ii pune uzi. la mine s-au lipit un pic de staniol, dar s-au deslipit usor.
eu nu stiu cum sa fac sa nu fie uzi. pai, in primul rind, daca ii lasi sa se usuce oxideaza, iar cu prosopul nu mi-a trecut prin cap, dar parca am o retinere...nu cumva sa lase scame pe ei lol.gif ...acum vezi si tu...

ella, tu cit timp o sa stai la mama ta o sa ai net?

am pus 2 lingurite pline cu zacusca la 1p, sper sa fie suficient unsure.gif
Ella79
Himere, eu am net si la mama, dar nu cred ca voi avea eu timp sa stau pe net. Oricum, o sa mai intru pe la voi din cand in cand de la birou.
himere2005
pentru dana, si nu numai povestiri despre USA
acum vezi ca nu toate mesajele au si "continut", dar eu cred ca o sa mai intru pe acolo si o rog si pe emi sa ne mai povesteasca, ca mie tare imi place. mai ales daca o sa aiba contact si cu orasele mai mari

ina, zi-mi si mie te rog, ce scrie in dreptul uleiului la maioneza ta, ca sa stiu cum sa aproximez la mine, ca nu am valori trecute pupic.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 08:21 AM) *

ina, zi-mi si mie te rog, ce scrie in dreptul uleiului la maioneza ta, ca sa stiu cum sa aproximez la mine, ca nu am valori trecute pupic.gif

45% ulei din 500ml.
himere2005
multumesc. la mine e 35%. 1p pe lingurita cred ca e ok

una plina )).gif
ramonavlas
Buna dimineata. Nu ma puteam apuca de repetat fara sa imi "vedeti fata", nu?
Azi am cel mai greu examen. Bine , materia e usoara, imi place cel mai mult dar am niste emotii.... Era cazul, ca pana acum nu am avut...... E ffff mult.
WE placut tuturor..... pupic.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, cand termini pastilele? Se pare ca ti-a venit cheful de a te aranja. wink1.gif
Emi, te asteptam luni cu noutatzi (sper sa fie de bine) pupic.gif
Himere, a avut dreptate deea ieri, o linguritza din maioneza mea e 0.6pcte; daca a ta are 35% ulei, cred ca e de ajuns sa pui 0.5p la linguritza.

Tinem pumniii, ramona!
himere2005
cit de plina sa fie lingurita, rasa sau cu virf?
dan a spus ca seamana cu serbet de vanilie laugh.gif si ca numai la prostii ma gindesc lol.gif ca e un produs alimentar, asta foarte serios. pai sa nu-ti vina sa-l bati? noi ne-am distrat copios si el buli....

vroiam sa va intreb daca babuinii vostri va inteleg glumele....dan al meu nu intelege nici o gluma, ori sunt prea subtile huh.gif , dar vad ca voi ma intelegeti perfect...cred ca nu are simtul umorului. la voi cum e?
ina_ceva
Eu am acelasi simt al umorului ca si tine ( grin.gif sau mai bine zis o imaginatie f bogata); al meu babuin se prinde mai greu de anumite chestii, dar e k.
Am facut ieri salata boeuf din cartofi, morcov, pastarnac si catravetzi muratzi; nici nu a rezistat pana azi wink1.gif

La maioneza aproximez din ochi cam cat ar fi o linguritza
himere2005
m-am mai linistit atunci, cred ca e mai greu cu procesarea la ei, da macar la tine se prinde...la el apare mesajul
error unexpected )).gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif
himere2005
am gasit un dictionar roman-englez, daca va intereseaza aici
eu una recunosc ca am uitat cum se mai scriu unele cuvinte, nu am avut cu cine sa "ma conversez" )).gif , iar la filme nu apare subtitrarea in egleza, asa ca poate va este de folos

pisik, pentru tine o reteta simpla aici, parca as incerca-o si eu
aici
nusarich
buna dimineata neuroni!

may, felicitari pentru viitorul inel! si mie mi se intampla ca si tie, in vara toata lumea zicea ca vai ce am slabit, dupa aia cand vedeau ce mananc se uitau cam cu indoiala la mine, acum am inceput iar sa dau jos cate putin, iar ma felicita... astept sa vad dupa sarbatori cum mai stau si cum mai "stau" cei din jurul meu...
ramona, felicitari pentru examenul de ieri si bafta multa astazi! stiu eu ca n-ai nevoie de bafta, ca tu ai invatat mult si stii tot.
himere, esti o figura, nu alta! si eu am imaginatia bogata si de cand ati inceput sa vorbiti de maioneza de post mi-am si imaginat culoarea si consistenta )).gif ...
ella, bafta cu reparatiile, sa se termine inainte de 15 si sa fie bine facute!
dany, cu rezectiile, asa mi-a zis si dentista mea si stiu ca si la prima, pe care am facut-o acum vreo 5-6 ani tot asa mi s-a umflat boticul (a fost facuta la un incisiv) de eram cam ca Miss Piggy (Muppets show sa traiasca!), eu sper sa nu fie la fel, dar macar sunt avertizata ce ma poate astepta (adicatelea curaj gaina ca te tai!). in alta ordine de idei, ma bucur ca te-ai hotarat sa iesi din "saci", ca o mare parte din ceea ce se intampla in jurul nostru tine de starea noastra de spirit. eu zic s-o tii tot asa, ca-i bine.
monic, referitor la "bolande" si blonde, vezi ca eu sunt blonda... )).gif . bine, vopsita, dar tot blonda sunt. macar acum am o scuza...
anaoi
dylly va saluta voios si inca e in soc....a mai trecut o saptamana si nu stie unde s-a dus sau ce a facut saptamana asta... sad.gif

Ramo, bafta la examen....
May....felicitari si sa primesti un inel asa cum vrei tu, ca sa il si porti.... biggrin.gif si da, mie mi s eintampla acelasi lucru...ajung seara la 21.30...si daca iau ceva s amananc pe drum, egal daca e un biscuite sau sandwich calculat tot se uita dispretuitor la mine scheletele....si atunci automat, nush de ce, ma gandesc ce trist e sa fii o fiinta superficiala care judeca celelalte persoane, numai prin prisma aspectului exterior.

Ella, dylly doreste poze cu rezultatul final al lucrarilor....

Monic, dylly s eincadreaza perfect in categoria bolunde, nu blonde, pt ca dylly e roscat
irinush
neata fetelor! pupici la toate!
eu am uitat sa ma cantaresc dimineata, asa ca ... oricum pana luni nu am nici o sansa sa ma mentin strict in puncte pt ca duminica din nou il sarbatorim pe sot, in familie de data asta, si iar o sa pregatesc numai ingrasacioase si ... ufff ... o sa gust si eu, dar promit ca incerc sa gust doar putin.

himere2005
irinush, ai vazut reteta de praji cu nuca pentru Pisik. mie mi se pare usor de facut, numai ca eu nu am nucile curatate de-a gata si s-ar putea sa dureze ceva mai mult. iti dau idei ca sa scapi mai repede de "craticioara"
irinush
mie-mi plac la nebunie prajiturile cu nuca, cu cat mai multa nuca, dar sunt asa de scumpe la puncte ...
Tulip
Neata!
Azi vaoi sta mai putin pe capul vostru,am musafiri....e cumnatica la noi,pana luni o sa fiu ma ocupata!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
himere2005
e..lasa Tulip, sa mai stea si altcineva pe capul tau wink1.gif grin.gif
anaoi
sad.gif sorry.gif sorry.gif
himere2005
dilly, acum de ce esti suparata? nu te bucuri ca vine vikendul?
anaoi
am aflat ca duminica pe 3.12, plec la timisoara
himere2005
buff mai dilly, macar te platesc pe masura daca tot te solicita si duminica ?

stiu ca iti doreai sa vii la intilnire
anaoi
fara comentarii de genul salariu ca ma enervez....cica duminica seara la ultimul avion s aimi rezerv bilet
careva imi da si mie o franghie solida, ca pt cele 70 d ekile????
himere2005
CITAT(anaoi @ 17-11-2006, 12:07 PM) *

fara comentarii de genul salariu ca ma enervez....cica duminica seara la ultimul avion s aimi rezerv bilet
careva imi da si mie o franghie solida, ca pt cele 70 d ekile????

nope, nu dau fringhie decit daca vrei sa te uschesti de la servici altfel nu pupic.gif
Monic
Dylly, roscata bolunda, las' ca-i fumos la Timisoara, mai vezi si tu lumea )).gif (de sus)
Himere, betivano vad ca numai la 'de-ale gurii iti sta capul lol.gif
anaoi
ma leshi, MOnic????? ma duc ca cik au nevoie d emine...si daca seful neamt a zis asa tre sa ma execut....buf la naiba...nici nu voi ave atimp s arespir, noroc ca am mai fost la timisoara si stiu cam cum arata.

desi cu lucrarile din ultima vreme s-ar putea sa am o surpriza de proportii....
Monic
nu riscam sa o facem pe Dylly de rusine daca se rupe franghia tomato.gif
anaoi
ok, atunci trecem la otrava...e mai elegant oricum...
irinush
hai mai dylly ... lasa ... daca vrei eu ma intalnesc cu tine suplimentar )).gif
himere2005
dilly, nu cred ca scapam noi de tine asa usor, tu ai 9 vieti tease.gif tata.gif
Monic
CITAT(irinush @ 17-11-2006, 10:23 AM) *

Pai Irinush, cum asa? sad.gif ca eu te-am cerut prima wink1.gif
Tulip
So....ce gatim in we???
Monic face napii blum.gif .....dar celelalte fete? smile.gif
uka
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 08:34 AM) *

uka, ce frumos ati facut! cheer.gif cheer.gif pozele pe care le-ai plasat aveau un decor destul de vechi, eu am crezut ca acolo locuiesti...dar iti spun cu mina pe inima ca mi-a placut mult baia...pare atit de spatioasa...noi avem faianta si gresia celor dinainte, dar deocamdata nu le schimb, ca avem alte prioritati, merg si alea, chiar daca nu sunt moderne

pai acolo locuiesc cu tata...
e inca mobila veche, nu am schimbat decat bucataria si baia ca mobila si dressingul de pe hol, anul urmator urmeaza acmerele: parchet, varuit si mobila noua biggrin.gif
irinush
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 12:30 PM) *

CITAT(irinush @ 17-11-2006, 10:23 AM) *

Pai Irinush, cum asa? sad.gif ca eu te-am cerut prima wink1.gif

nici o pb Monic, ma intalnesc si cu tine, tot ziceai ca vii in tara, asa ca baga un drum si la bucuresti!
Monic
Uka, foarte frumos, si eu m-am uitat aseara, pe mine m-a dat gata dulapul pupic.gif
Tulip
Uka,la ce pagina erau pozele?Sau pune inca o data linkul,pls.....
Monic
Bine, Irinush )).gif
Fac ruta Budapesta, Cluj, Mediasi, Galati, Iasi, si va stresez pe toate blum.gif
irinush
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 12:36 PM) *

Bine, Irinush )).gif
Fac ruta Budapesta, Cluj, Mediasi, Galati, Iasi, si va stresez pe toate blum.gif

abia astept
anaoi
ok, atunci dylly va trai pt placinta uc spanac a lui irinush si pt stresul lui Monic. perfect
Monic
CITAT(anaoi @ 17-11-2006, 10:37 AM) *

ok, atunci dylly va trai pt placinta uc spanac a lui irinush si pt stresul lui Monic. perfect

DylliY fa o escala la Cluj si adu-mi si mie wink1.gif

Fetelor, va las sad.gif
ma duc sa vad, poate gasesc prin magazine ceva pe care sa arunc banii grin.gif
himere2005
sa pui poze si cu hainele dar si cu napii devil.gif

asta ca sa fim sigure ca-i gatesti )).gif
Eu v-am spus mai devreme ce gatesc. tinind post:salata beuf, ciuperci umplute la cuptor cartofi nature si pastai cu ciuperci. nu stiu cum o sa se adune azi cele 17p, dar banuiesc ca daca maninc aproape un kg delegume sau mai bine de atit, cred ca un punct extra nu e suficient, nu?
Monic
mare putoare azi pe forum stinker.gif
bine ati zis ieri, chiar pute a weekend bad.gif
peach
neata fetele

Peach a chefuit azi noapte pina la doua asa ca are inca mincare in stomac si umbla precum zombi..va rog sa nu tipati

Sper sa nu mai simt miros de ingrasacioase pe forum as multumi furmos daca ati scrie si retete dietetice sa ca mi-a pierit inspiratiunea si ma ingras numai cind va citesc

si ca sa incepeti o zi buna pina gasesc cum functioneaza masina de cafea grin.gif

Mesaj: " Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului TV ! Soacra-mea crede ca e karaoke si canta tot buletinul de stiri !"

- Doamna, stiti ca sotul dvs. va inseala?
- Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cand, dar nu mi-am dat seama cu ce...
anaoi
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 12:44 PM) *

mare putoare azi pe forum stinker.gif
bine ati zis ieri, chiar pute a weekend bad.gif

yupppy dylly a zis....
Monic
pai chiar asa ma strangeti la colt cu napii aia? sad.gif
frumos va sade? sad.gif
himere2005
de ce monic, te-ai razgindit cumva lol.gif

parca tot mai buna e o felie de lansagna, nu? )).gif am sa caut si eu sa fac intr-o zi ca nu am mincat in viata mea si dupa cum ati descris-o suna apetisant. asta ca sa fiu in ton cu ce ne ruga peach blum.gif
Monic
Peach, chiar bine cheer.gif iti predau stafeta
uite o reteta buna de dieta.
Se fierb niste napi(inca nu stim sigur ce sunt napii), si se sareaza. Se mananca cu scarba si te satura repede. Dupa caz se bea un pahar de apa ca sa-ti ia gustul din gura. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.