Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
am vazut ca iar se aduna gasca, nici bine n-ati scapat de intilnire, mai lasati sa vi se mai faca dor una de alta un pic )).gif
ina_ceva
Himere, boierica e bubbles grin.gif .Si eu tin dieta alaturi de voi blum.gif blum.gif
Pisik, am fost la praji aseara si am papat amadine (eu una intreaga si miha jumate)
bravo, lyra! Te asteptam cu meniul.
Felicitari, gigelu!!!Cantarul e din ce in ce mai prietenos wink1.gif
Anca , nu conteza de ce dieta te apuci, sa treci mai des pe aici; noi te putem ajut cu WW pupic.gif

annaiss, ai pm. grin.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 27-11-2006, 05:34 PM) *

Himere, boierica e bubbles grin.gif .Si eu tin dieta alaturi de voi blum.gif blum.gif
Pisik, am fost la praji aseara si am papat amadine (eu una intreaga si miha jumate)
Anca , nu conteza de ce dieta te apuci, sa treci mai des pe aici; noi te putem ajut cu WW pupic.gif

annaiss, ai pm. grin.gif

ce cuminti sunteti, eu cred ca mancam doua blushing.gif care jumate? ce, eu sunt om de jumate?
Of, eu una nu inteleg de ce tii tu regim, fetelor, daca ati vedea-o cat e de slaba! e facuta in ciuda regimului fetita asta )).gif
anaoi
a da, stioam ca eu ca mai vroiam s acomenetz ceva si nu imi aminteam...deci ina e mai slaba ca MIha, daca va puteti imagina asa ceva.
Ella79
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 05:09 PM) *

ella, tu la turcaleti ce-ai papat bun? grin.gif

Sincer, nimic sa ma dea pe spate. Eu sunt innebunita dupa mancarea italiana, orice care contine busuioc. In schimb fructele de mare nu imi plac deloc.
Monic
CITAT(daconst @ 23-11-2006, 10:20 AM) *

Eu am mare problema cu cadourile...nu stiu sa ma bucur de ele,sincer.Citeodata ma simt si prost ca nu pot sa mimez macar ca-mi fac placere sa se simta bine cel care mi le face.
Sa nu va mai spun ca in ultima vreme nu-mi prea doresc nimic?Hmm,suna ciudat,dar de cind sunt aici m-am schimbat tare. sad.gif
Adica merg si-mi iau ce-mi pica cu tronc si gata...parca mi-e dor din vremurile din Ro cind imi doream cite ceva multa vreme si cind il obtineam,eram in al noualea cer.
Recunosc ca din cauza asta le e si greu apropiatilor sa-mi faca un cadou.
Of,ce probleme am si eu. blushing.gif

Dana, acum am ajuns la asta
exact asa sunt si eu. Si mi-ai dat de gandit
poate ca totusi au si astrele un cuvant de spus...
nusarich
CITAT(Pisik @ 27-11-2006, 05:37 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 27-11-2006, 05:34 PM) *

annaiss, ai pm. grin.gif

ce cuminti sunteti, eu cred ca mancam doua blushing.gif care jumate? ce, eu sunt om de jumate?
Of, eu una nu inteleg de ce tii tu regim, fetelor, daca ati vedea-o cat e de slaba! e facuta in ciuda regimului fetita asta )).gif

subscriu! cred ca pe ina ar trebui s-o punem la cura de ingrasare.
anaoi
ha, tu vorbeai?
Pisik
CITAT(anaoi @ 27-11-2006, 05:49 PM) *

ha, tu vorbeai?

chiar ca mad.gif
himere2005
monic, deci oricum ce iti iau tot o dau in bara, nu? lol.gif
nusarich

ha, tu vorbeai?

n-ai vrea sa te calc din greseala... pe picior, evident. ar trebui sa-ti faci programare la reconstructie de oase...
Pisik
cred ca singurele indreptatite sa zicem ceva eram noi, cele doua Ioane, asa ca restul...ciocu'mic box.gif laugh.gif
himere2005
nusa cit de slaba e? ca acum ati vazut-o de aproape..
anca veselie
CITAT(anaoi @ 27-11-2006, 05:39 PM) *

a da, stioam ca eu ca mai vroiam s acomenetz ceva si nu imi aminteam...deci ina e mai slaba ca MIha, daca va puteti imagina asa ceva.

ina e foarte simpatica si nu trebuie sa se ingrase, iar miha e apetisanta si dulcica.
iar tu dilly, esti foarte simpatica, eram sigura ca o sa-mi placa de tine!
iar pisik e si ea tare simpatica si rade tot timpul cu gura pana la urechi!
dada, ina, ma apuc de dieta, trebuie neaparat! sunt hotarata!
Pisik
CITAT(nusarich @ 27-11-2006, 05:51 PM) *

ha, tu vorbeai?

n-ai vrea sa te calc din greseala... pe picior, evident. ar trebui sa-ti faci programare la reconstructie de oase...

da multa imaginatie mai aveti maica...nici macar eu nu pot spune asta si eu as avea cu ce... blum.gif
cred ca ceea ce zicea Ella la un mom dat e f adevarat: suntem niste femei normale, poate unele din noi cu 2-3 kg in plus, dar nu suntem fratilor cazuri medicale, Doamne fereste, sau cazuri neplacute ochiului. Cred ca suntem noi un pic prea exigente...
himere2005
mai pisik, urmatoarea data sa-ti vedem f..l ca in rest mi se pare ca esti si tu relativ slaba naughty.gif
ina_ceva
Statzi linistite grin.gif , la sfasitul anului o sa am doua saptamani care vor fi exact ca o cura de ingrasare: o saptaman o sa fiu pe mana mamei, care nu se lasa pana nu ma vede cu falcutze doh.gif , apoi o saptaman cu revelionul si ziua mea naughty.gif
himere2005
cind e ziua ta?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 05:54 PM) *

mai pisik, urmatoarea data sa-ti vedem f..l ca in rest mi se pare ca esti si tu relativ slaba naughty.gif

ha ha, ati auzit comanda de la himere da? poza cu fundul meu laugh.gif lasa ca mi-a pozat Miha "obectele" m-au pus sa stau cu decolteul pe masa lol.gif ca cica erau invidioase, miha si nusa ca am mai mult ca ele, dylly ca am mai putin ca ea tease.gif
anaoi
adica o sa arati si tu normal, ina....

buf....

pisik, oare ni se trage d ela nume?????

CITAT(Pisik @ 27-11-2006, 05:56 PM) *

ha ha, ati auzit comanda de la himere da? poza cu fundul meu laugh.gif lasa ca mi-a pozat Miha "obectele" m-au pus sa stau cu decolteul pe masa lol.gif ca cica erau invidioase, miha si nusa ca am mai mult ca ele, dylly ca am mai putin ca ea tease.gif

corect.eu am donat deja surplusul...se bateau pe el

la niaba, am ratat momentul ar fi trebuit s afacem poze cu fundurile....sa ni le compare himere....
ina_ceva
Nu cred ca e de la nume, si pe mine ma cheama ioana give_rose.gif

Himere, ziua mea e pe 2 ianuarie, dar de obicei o sarbatoresc pe 7, cand e si onomastica
anaoi
wow ce ditamai party
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 27-11-2006, 06:00 PM) *

Nu cred ca e de la nume, si pe mine ma cheama ioana give_rose.gif

Himere, ziua mea e pe 2 ianuarie, dar de obicei o sarbatoresc pe 7, cand e si onomastica

ia uite unde se ascundea Ionica )).gif

mai slaba nu mai sunt sigur, am fost candva....majoritatea lumii zice ca sunt toma bine, dar stiti cum e, tu te vezi mereu mai stramb sad.gif
anaoi
pai nu e bine ca le faci pe amandoua o data, ina...ca daca le faci separat primesti de 2 ori cadouri.....plus 2 okazii/scuze de calcat stramb la dieta
Monic
CITAT(himere2005 @ 27-11-2006, 04:51 PM) *

monic, deci oricum ce iti iau tot o dau in bara, nu? lol.gif

Himere, nu o dai in bara. Doar ca nu sunt genul care sa se astepte sa primeasca cadouri. Si care se simte prost cand le primeste.
Himerus, sper sa nu te superi, coletul va merge mai incolo, il trimit din Ungaria, ca l-am uitat aici blushing.gif Dar cum apuc il pun la posta pupic.gif
daconst
Monic,unde dai si unde crapa... lol.gif

Ina,deci tot Capricorn esti?Mey cum nu te-am ghicit?Oricum esti unul cu cornite mai mici... grin.gif

Pisik,la amandine cred ca eu doar cu tine pot concura... )).gif

Ella
,nu vrei sa ne spui nimic de lucrari?esti suparata? sad.gif
Monic
Ina, Dana vrea sa zica ca ai cornite mai mici decat eu si ea
Dana, chiar ca de data asta a crapat unde nu ma asteptam )).gif adica la Himere lol.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 27-11-2006, 06:16 PM) *

Ella,nu vrei sa ne spui nimic de lucrari?esti suparata? sad.gif

Daconst, nu sunt neaparat suparata de ceva anume. Sunt amarata asa si trista. Si am si foarte mult de munca. Lucrarile merg bine, din fericire. Azi au adus dulapul de pe hol dar eu din pacate nu am timp sa merg pana acasa sa vad cum e. O sa il platesc fara sa il vad inainte.
Multumesc mult ca m-ai intrebat. pupic.gif Esti o scumpa, ca intotdeauna. pupic.gif
Monic

Himere, deja sughit la greu )).gif are ceva legatura cu tine? naughty.gif

Ella, sa te astept saptamana viitoare? Poti sa vii? pupic.gif
Pisik

da-mi voie sa ma indoiesc...de tine blum.gif
anaoi
la tarte cu fructe cu mine cine concureaza?

ma ofer pe post de arbitru la concurs amandine
Pisik
CITAT(anaoi @ 27-11-2006, 06:29 PM) *

la tarte cu fructe cu mine cine concureaza?

ma ofer pe post de arbitru la concurs amandine

hmmm, as pute tot eu, dar mai repede ma bag la nutella, cartof (prajitura mea preferata), crema de zahar ars si muuulta cioco
ady_raluk
deci....sta omul cumintel...si tine si el asa un piculetz de regim..si se gandeste"hai sa vedem ce mai vb fetele pe forum"..si doh.gif ce sa vezoi?? amandine pfff....crema zahar ars//pfff....ciocolati..pfff.....bataita, bataita bataitaaa...nu e voie sa papam asa ceva smile.gif..saliva mea e pe tastatura lol.gif
anaoi
eu stau linistita, dylly nu a facut nada...doar tarte cu fructe...
anaoi
dylly pleaca acasa....pa
ALICE
Si ALICE pleaca...................pa.Pe maine
May
Buna ziua give_rose.gif

himere eu, personal, ii pun intr-o punga, torn faina peste si ii agit acolo pana se acopera bine apoi ii pun la prajit. Lui Remy ii plac f mult dar mie mi s-a facut rau de la ei. Mai gasesti aici niste retete mai complicate

O zi buna give_rose.gif
Anna

Te inseli Dana blum.gif blum.gif naughty.gif
Pisik
Noi avem o aniversata. Am papat 2 fursecuri mici: o pricomigdala si unul din ala cu stafide; le pun 2 pcte, dar erau mici rau; am plecat la momentul strategic al taierii tortului de ciocolata cry.gif
Anna
CITAT(Pisik @ 27-11-2006, 07:09 PM) *

Noi avem o aniversata. Am papat 2 fursecuri mici: o pricomigdala si unul din ala cu stafide; le pun 2 pcte, dar erau mici rau; am plecat la momentul strategic al taierii tortului de ciocolata cry.gif

tot respectul Pisik give_rose.gif
Eu ceream vreo 2 felii la pachet sorry.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 27-11-2006, 07:18 PM) *

CITAT(Pisik @ 27-11-2006, 07:09 PM) *

tot respectul Pisik give_rose.gif
Eu ceream vreo 2 felii la pachet sorry.gif

Sincer, si eu; la mine cumintenia asta (cand este) tine maxim pana joi si dupa aceea rafuleaza; nu garantez ca diseara acasa nu devastez cutia cu bomboane baci din care aseara la 10 "furam" la greu, dupa ce devalizasem o cofetarie si un borcan cu nutella; credti-ma, oricat ati incerca nu reusiti sa ma egalati, din pacate blushing.gif
Anna
Doua calugarite au iesit de la manastire ca sa vanda prajituri.
Una era sora Matematica (M), si cealalta sora Logica (L).
M : Se apropie noaptea si suntem inca departe de manastire.
L: Sora, ti-ai dat seama ca ne urmareste un barbat de peste o jumatate de ora?
M : Da, ce o vrea de la noi?
L: Este logic. Vrea sa ne violeze.
M: Oh Doamne! Calculez ca daca continuam sa mergem in acest ritm, ne va ajunge in 15 minute. Ce putem face?
L: Unicul lucru logic pe care il putem face este sa mergem mai repede !!!
M : Nu cred sa functioneze asta !!!
L: Bineinteles ca nu, pentru ca si el a facut ultimul lucru logic pe care-l putea face, a inceput si el sa mearga mai repede !!!
M : Si acum, ce vom face? O sa ne ajunga intr-un minut.
L : Unicul lucru logic pe care il putem face este sa ne separam, d-voastra o luati pe acolo si eu pe aici; nu va putea sa ne urmareasca pe amandoua!
Atunci, barbatul s-a decis s-o urmareasca pe sora Logica. Sora Matematica a ajuns la manastire preocupata de ceea ce i s-o fi intamplat sorei Logica, dar dupa un timp a sosit si sora Logica.
>M : Sora Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine. Povestiti-mi ce s-a intamplat?.
L : S-a intamplat ceea ce era logic. Barbatul nu putea sa ne urmareasca pe amandoua, asa ca a optat pentru mine.
>M : Si, ce s-a intamplat dupa aceea?
>L : Ceea ce era logic. Am inceput sa fug cat mai repede, si el dupa mine, la fel.
>M : Si?
>L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
>M : Dumnezeule, si d-voastra ce ati facut?
>L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta.
>M : Dumnezeule, si omul ce a facut?
>L : Si el a facut ceea ce era logic, si-a dat jos pantalonii
>M : Oh, nu!. Ce s-a intamplat dupa aceea?
>L : Pai nu este logic sora? O calugarita cu fusta ridicata fuge mult mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine !

PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE PRIMESC CA PEDEAPSA 20 AVE MARIA SI 10 TATAL NOSTRU

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Eu.
meniul meu pana acum

MD
-iaurt 0,1%- 0.5p
-paine- 3.3p
-conopida- 0p
-lapte cafea- 0.8p

PRANZ
-piept pui- 3p
-mancare de varza- 0.5(ulei)
-ardei copt - 0.5p(ulei)
-hummus(un varf de cutit)-0.5p
-lapte cafea- 0.4p

doar 1l apa sorry.gif

TOTAL: 9.5p huh.gif nu stiu, dar imi pare ca am mancat destul de bine si totusi, sunt cam putine puncte. nu stiu ce as putea manca in seara asta sa ajung macar la 16-17p blink.gif

Anna
Eu. ce iaurt papi tu de 0.5? sau cate grame ai papat?
Ca eu mananc iaurt danone cu 0.1 % grasime si are 1 pct pe 125 gr.

Si mancarea de varza? Cum ai gatit-o? nu ai pus prea putin pt ulei?

Intreb si eu sper sa nu te superi pupic.gif
Eu.
CITAT(annaiss_derrian @ 27-11-2006, 07:34 PM) *

pai am iaurt cu 18cal/100g si 0,1%. am facut de fapt o pasta de conopida in care am pus usturoi si 200ml iaurt . si am mancat cat am uns pe 3 feliute de paine, din castronul mare care mi-a iesit (am pus 2 pungi de conopida congelata)
la mancarica de varza am pus o lingura de ulei de masline, atat, mai mult de gust, ca am preferat sa fie fiarta si nu calita.

nu ma supar, stai linistita wink1.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 27-11-2006, 07:34 PM) *

iaurtul prodlacta 0.1% are 0,5p/borcanul de 200; si eu tot din ala pap
Anna
biggrin.gif cum se cheama iaurtul zi rpd blum.gif blum.gif
pupic.gif

am scris in acelasi timp Pisik
Merci pupic.gif
Tulip
Fetelor,am facut briose in care am pus sunca,masline,cascaval....au iesit minunate cheer.gif cheer.gif Nu vroiam sa zic nimic,dar vad ca azi nu prea ati discutat despre mancare dietetica,asa ca blum.gif
Ella79
M-a sunat babuinul (pe care l-am numit sef de santier) sa ma anunte ca a sosit mobila de pe hol si ca e foarte frumoasa si ca peretii de la camera sunt deja vopsiti (3 galbeni si 1 verde). cheer.gif cheer.gif cheer.gif Asta inseamna ca de maine se face bucataria si baia, iar saptamana viitoare ma mut deja inapoi.

Monic, nu stiu inca daca vin la Budapesta. Daca vin, vin joia viitoare si cel mai probabil voi sta la Merkur Korona. Ma hotarasc vineri, in functie de cum merg lucrarile pe santier si iti spun. Tu vei fi in Budapesta atunci, nu?

CITAT(Tulip @ 27-11-2006, 07:39 PM) *

Fetelor,am facut briose in care am pus sunca,masline,cascaval....au iesit minunate cheer.gif cheer.gif Nu vroiam sa zic nimic,dar vad ca azi nu prea ati discutat despre mancare dietetica,asa ca blum.gif

Detaliaza reteta, ca nu suna rau deloc.
Anna
In 10 min am plecat la sala cheer.gif
Ne auzim cand ajung acasa...

Vineri seara plec si eu la munte yahoo.gif ...da mi-e groaza de ce o sa fac cu dieta ..adica o sa o dau in bara, ca babuinu din cartofi prajiti cu oua cu fripturi, cola non stop si milka zilnic nu iese sad.gif
Si saracu pana acum nu a mai papat cand eram si eu, da acu 2 zile la munte nu o sa pot sa ii zic sa nu pape, si nici eu nu o sa ma prea abtin grrrr mad.gif mad.gif
Merit muuuulta bataie sorry.gif

V-am lasat valea.gif
kiss.gif kisses.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.