Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Anna
tulip...si eu dorm cu bigudiurile in cap, nu de multe ori, insa ale mele sunt "moate", dint-un soi de carpa, si nu ma incomodeaza f tare biggrin.gif
irinush
Tulip, am niste retete, dar nu incercate, o sa ma apuc de ele si daca imi place vreuna in mod deosebit te anunt sigur ... si eu am ami incercat dar nu mi-a placut ce a iesit .. in fine, mai vedem
va pup pe toate si va doresc o noapte buna!
ramonavlas
Ale mele bigudiuri sunt cam mari (pt volum) si sunt cam tari (arici). Dar nu e prima data cand dorm cu ele in par.......
Chiar nu aveam cand sa mi le pun in par.....daca tot asa program am saptamana asta....o sa ma bucur daca ajung la sala....
Am plecat si eu la nani.
Noapte buna.........
emu
CITAT(ina_ceva @ 27-11-2006, 03:51 PM) *

Serviciu usor saptaman asta, ramona!!
Otilici, dar ce baietzel cuminte ai; rar sa mai aud de asa ceva. Sa-ti traiasca!
Emu, nu-mi faci si mie un tortuletz daca tot te pregatesti pentru ziua urmatoare? grin.gif
Bravo annaiss, vad ca te tzii de sala!
Mie imi place Ioana (cand imi aduc aminte o cumpar); imi plac retzetele care le gasesc pe acolo si am deja dosarel cu numere mai vechi grin.gif

INAAAAAA pai cum adica tortuletz? bataita.gif bataita.gif bataita.gif eu nu fac asa ceva tease.gif nu ziceai mai devreme ca inca numeri? )).gif pana la urma ati punctat amandina aia sau ba? (o amandina si jumate, scuze blum.gif)

am mancat un burrito doar, mai las loc pt un pahar de lapte, ca n-am facut 2p azi la lactate

am incercat si eu odata sa dorm cu bigudiuri in cap (de-alea de care are si ramona) si n-am reusit sa le tin mai mult de 5 minute lol.gif
himere2005
salutare natiune
nu va dau inca trezirea, dar am pus de cafea. nu aveti absolut nici o sansa sa va treziti mai devreme ca mine, doar daca nu va instalati aici de pe la 4 -5 dimineata lol.gif
tulip, iti dau acum o reteta de fursecuri, neincercate, dar din ce zicea poca sunt fragede. le incer de ziua biancai
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7913

sau http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=3577&st=40
am sa va povestesc zilele astea cum e cu zilele galatiului si o sa-mi iau eu aparatul foto, ala cu imagini neclare tease.gif ca sa postez pe aici
pai, de zilele galatiului ce se intmpla. tin pe 28, 29,30, cu finalizare in ziua principala 30 (sf.andrei, patronul galatiului). ok.in gl s-au instalat deja tarabele si de miine incep comercianti sa vinda de la tuica fiarta si mici la tot felul de nimicuri si mai vin si cei cu obiecte artizanale . sunt o groaza de manifestari, in ziua de 30 multa lume iese afara, imbracata (o parte) in costume gen Holloween si au loc concerte in 2 locuri principale ale galatiului. cam asta e. o sa incerc sa surprind in imagini feeria galatiului cu modestul meu aparat foto pe care nu stiu sa-l folosesc la capacitate maxima

eu o sa incerc sa fac zilele astea foto ca de sf. andrei ne intilnim la fratele lui dan ca are copilul andrei si nepotica mea de 2 ,5 ani tot andreea. pentru ea i-am luat ursuletul, pentru andrei as fi vrut un axe cu contor pentru gagici, dar cum nesimtitii care au trecut prin metro au scos "clickul" de acolo o sa ma uit dupa un spray simplu.

meniul de ieri:
2 ficatei 2p
salam 0,5 cu brinza si rosii (1)-1,5p
paste saturatie cu brinza 5.5p
cartofii dintr-o friptura la cuptor cu vin 5p
brinza 1p
.....
15p din 17. m-am culcat devreme la 8.30 lol.gif cind s-a culcat bia ca nu mai puteam.
am salvat 2 puncte

salutare emi

sper sa se strezeasca mai repede fetele, sa mai am si eu cu cine sta de vorba
emu
'neatza!

ina iti place tortul din mix de yellow cake cu icing (din oua, zahar, esenta de vanilie...) si nuca de cocos? arata simplu (si e simplu), dar d-asta stiu sa fac biggrin.gif si... iese fff dulce naughty.gif

m-ai facut curioasa himere cu zilele galatiului... sa nu uiti de poze smile.gif

continuare meniu luni:

1 pahar lapte 1.5p
2 mere, 1 portocala
3 felii paine 3
140 grame corned beef 3.2p (dupa valorile de pe ambalaj)
3 lg orez 1.5p
-----------------------
total final 17 puncte (din 18)
himere2005
m-am hotarit ce fac de Craciun, acum nu stiu ce preturi au, sper ca nu exorbitante: frigarui de creveti cu calamari pane alaturi si nu stiu ce garnitura sa fac wink1.gif o sa fac 2 sosuri: unul gen tzatichi si altul cu sos de rosii, sau poate imi recomanda cineva ceva mai picant din comert si bun. parca suna apetisant la prima vedere smile.gif

asta am gasit pe culinar blum.gif
O reteta de preparat creveti f. f. f. simpla insa pe cit de simpla pe atit de gustoasa(pt. mine):
FRIGARUI DE CREVETI.
-se insira cite 4-5 creveti curatati,sarati si cruzi pe bete pt. frigarui
-se prajesc in tigaie in unt cu diverse verdeturi
-intre timp se pregateste un mujdei bun
-se servesc calzi muindu-i in mujdei
Catastrofal de buni !
Mie imi plac si mai mult insotiti si de citeva inele de calamari in aluat si poate ceva pommes-frite.
Probati,insa fiecare pe raspunderea lui ! icon_smile.gif

va rog pentru cunoscatoarele de fructe exotice, sa-mi spuneti un fruct gustos care se poate taia feliute, ca pe chipsurile de cartofi, dar mai grosute
emu
ai grija mare cu crevetii, cati mananci, ca sunt buni de tot; eu am patit-o am mancat cu pofta mai demult (bine ca am folosit si mult unt atunci) si nici acum nu suport sa ma uit la ei...
himere2005
problema financiara la noi o sa-si spuna cuvintul, adica vor fi ca 2 paie la 3 magari, in rest o sa mai bag si ceva de pe la noi, asa ca nu-mi fac probleme rolleyes.gif
ia zi de fructe exotice, avocado se poate taia felii sigur, papaia sau altceva ai mincat?

astea din urma le voi face cu crema de trufe cu rom pe deasupra cu o visina in mot blum.gif de aia intrebam, cam ce fruct sa am la baza
emu
avocado cred ca-l poti taia asa... eu n-am mancat, am vazut fructul, insa mananc guacamole facut din asta, si-mi place mult. e si ieftin la puncte, ce bine ca mi-am amintit, sta pitit in frigider, uitasem )).gif

papaia stiu ca e ca si mango, un foarte bun diuretic lol.gif n-am mancat. nu sunt cu fructele exotice... prefer merele si perele biggrin.gif
himere2005
lol.gif lol.gif ii trimit pe toti la baie direct lol.gif
emu
:lo: lol.gif sa nu uiti sa faci stocul de hartie igienica lol.gif
himere2005
cred ca nu le mai trebuie alata data Craciun la mine grin.gif

eu o sa le spun ca m-am gindit la ei grin.gif ca sa poata sa-si faca loc dupa cirnatii si cozonacul mincati cu o zi inainte laugh.gif
emu
sau poti sa le spui ca vrei sa-ti deschizi salon de curatare de colon si ei primesc prima sedinta pe gratis biggrin.gif nu e buna socoteala? naughty.gif lol.gif lol.gif

ok, e timpul sa ies.. o zi buna tuturor wink1.gif
himere2005
sa mai treci pe aici blum.gif
Ella79
Neataaaaaaaa,
sa va zic ce am facut azi dimineata: am plecat la birou dar.... am plecat la biroul la care am lucrat pana asta vara, nu la cel unde lucrez acum. lol.gif lol.gif lol.gif
Nu stiu ce-o fi fost in capul meu. Pur si simplu m-am trezit la Foisorul de Foc ca ma indrept catre Stefan cel Mare (fostul birou), cand eu acum lucrez pe Calea Victoriei.
Sunt senila fetelor, ce ma faaaaac??? )).gif )).gif )).gif
ALICE
Neata!!!!!Eu am programat pt azi:

lapte-100 ml =1p
1 ou =2p
paine 50 g =2p
piept pui afumat 50 g=1,5p
branza 1 felie =1p
cereale 15 g =1p
Total pana la ora 5 =8,5 p

Ella,stai linistita.Nu esti senila.Eu aseara am strans paharele pe care le spalasem si le-am pus in frigider. doh.gif
anaoi
CITAT(Ella79 @ 28-11-2006, 10:36 AM) *

Neataaaaaaaa,
sa va zic ce am facut azi dimineata: am plecat la birou dar.... am plecat la biroul la care am lucrat pana asta vara, nu la cel unde lucrez acum. lol.gif lol.gif lol.gif
Nu stiu ce-o fi fost in capul meu. Pur si simplu m-am trezit la Foisorul de Foc ca ma indrept catre Stefan cel Mare (fostul birou), cand eu acum lucrez pe Calea Victoriei.
Sunt senila fetelor, ce ma faaaaac??? )).gif )).gif )).gif

neata mai grav e cand te duci sambata la servici in loc sa te duci la meditatii
ramonavlas
Buna dimineata.
Ella, cum ai reusit? )).gif Ca sa nu ajung si eu cu bigudiurile in par la servici, ma duc sa le dau jos, pana nu uit..... )).gif
ady_raluk
mneatza si de la mine fetele pupic.gif pupic.gif
himere vad ca esti pe baricade..smile.gif..la ce meniuri faci de craciun maimai ca as veni si eu pana la galati cu o colinda ceva biggrin.gif wink1.gif

ramo cum esti?? cum au reactionat prietenii tai?? sper ca bine !
himere2005
pina atunci vine ziua biancai, acolo e grosul )).gif
ady_raluk
chiar acum am vb cu mama , ca eu pana acu vreo 2 ani faceam isler (printre altele) de craciun...dar nu mai gaseam reteta- o aveam de la prima mea soacra..ca norocul ca o are mami scrisa undeva, mi s-a luat o piatra de pe suflet. deci pana acum am stabilit la categoria prajituri ca fac isler. ady s-ar putea sa vrea butuci...
Eu.
'neata

himerre, vezi ca avocado-ul e mai mult leguma (daca se poate spune asa ceva blink.gif ) decat fruct. este ff gras si uleios si daca nu stii cum si cat sa mananci ti se face greata dry.gif
michelle
Trei candidati dau examenul de conducere la scoala de politie. Instructorul care il examineaza ii intreaba:
- Fiecare sa-si imagineze ca este la munte si ruleaza pe un drum ingust cu 80 km/h. In stanga e muntele, in dreapta e prapastia. Deodata apar in fata o tanara si o batranica. Ce calcati?
- Baba, ca e pacat de pustoaica, raspunde primul.
- Fata, ca mai are sanse de supravietuire dupa accident, raspunde al doilea.
- Pe amandoua, ca orice viraj e periculos in aceste conditii, zice si al treilea.
- Sunteti picati toti, tipa instructorul exasperat. Frana trebuie calcata, dobitocilor!
himere2005
ce-i isler, cam ce contine?

lol.gif bun bancul

eu nu cred ca o sa-mi permit sa fac o masa intreaga numai cu asa ceva...deci vor fi si citeva bucate rominesti, iar astea mai mult de pofta. eu nu prea m-am indurat sa dau 50-60 de mii pe un fruct pina acum si de aia va spun, nu am gustat prea multe fructe, poate voi ati mai gustat, nu stiu ce sa iau sa fie bun. rodiile nu sunt feliabile...
anaoi
ok...islerul este ceva delicios, extraordinar si daca e facut in casa este raiul pe Pamant
himere2005
CITAT(anaoi @ 28-11-2006, 11:10 AM) *

ok...islerul este ceva delicios, extraordinar si daca e facut in casa este raiul pe Pamant

multumesc frumos, m-ai lamurit lol.gif
ady_raluk
pai islerul se face cu foarte multa nuca.. se face blatul cu nuca, lamaie rasa (nu stiu sa iti zic acuma reteta) se taie cu gura paharului, se coace, iar crema se face cu nuca si rom. se pune un cerc, crema, cerc deasupra si se glazureaza cu glazura de cioco... sunt al naibii de bune! daca o sa vrei, maine iti dau reteta ca merg azi la mamii sa o scriu.
daconst
Neatza!

Himere,ma asteptam sa fie gata cafeaua deja. )).gif
Mey,dar ce meniu pompos vrei tu sa pregatesti...noroc ca nu ma tenteaza deloc fructele de mare,calamari sau caracatita.sa nu aud de ele.
Avocado,merge bine cu usturoi... naughty.gif In rest nu are nici un gust.

Raluk,si eu vreau reteta de Isler...era prajitura mea preferata de cind mergeam la gradinita...dar nu am facut-o niciodata.

Ella,parca imi amintesti de babuinul meu...daca uit sa-i spun directia unde mergem cind iesim din casa...ma duce direct la servici la el. lol.gif

Parca mai trebuia sa scriu ceva,dar iar am uitat. doh.gif
ady_raluk
ai dreptatte anaoi...este extraordinar. prima mea soacra era unguroaica si facea niste mancaruri si prajituri de ramaneam trasnita
referitor la isler: acum 3 ani in noaptea de craciun i-a fost rau mamei mele si a chemat salvarea...in fine cand sa plece aia , i-a servit cu islerele facute de mine ( eu fac de craciun portii duble la dulciuri ca ii dau si la mami)...imi pov. mama ca doctorita nu se mai oprea din mancat si de rusine mama i-a pus si la pachet smile.gif
ramonavlas
Mami tot cumpara de o jumatate de an numai reviste cu mancaruri, prajituri, torturi, delicatese, sa mai luam retete si de acolo pt noul restaurant.
Asa ca va dati seama cam cate prajituri noi am sa "incerc" eu sa fac............
Raluk, super a fost intalnirea de la Cluj cu prietenii. Iar Potentialul s-a integrat perfect. Nici nu ma asteptam.....la plecare, parca cu el erau prieteni de 6 ani, nu cu mine )).gif
Mi-am scos bigudiurile din par, sa nu ajung asa la servici, m-am machiat si acum ar trebui sa mananc ceva, ca cine stie cand ajung acasa. Si la cat de f.....a sunt eu, stau toata ziua in restaurant la mine acasa, si nu mananc acolo....nu ma intrebati de ce, pt ca nu stiu. Desi vad ce si cum se gateste, nu am greturi din astea, dar sunt eu mai....F.....a, cum am mai scris..
anaoi
buni era din ardeal si atunci cand eram copii cumparam islere la kilogram si erau delicioase...cand a incpeut s ale faca ea....naiba le-a mai cumparat...
ady_raluk
oky fetele..maine o sa o scriu..dar va zic de azi ceva ce e foarte important...cand sunt in cuptor si vedeti ca s-au ingalbenit un pic...repede afara cu ele... nu se lasa pana la culoarea unui alt blat sa se coaca..daca sunt lasate prea mult la copt se faramiteaza de numa...

plus ca isi schimba si aroma...

subscriu si eu la ce a scris eu: avocado are un gust de leguma dupa parerea mea..mie una nu imi place delok

si mai fac deobicei prajitura boema...dar anul asta zic pas..ca de vreo 4 ani, de cand am primit reteta, in fiecare an de pasti si craciun asta am facut. eu sunt innebunita dupa boema, dar parca mi s-a cam luat smile.gif
ALICE
Azi vreau sa fac pizza:una mai dietetica pt mine si una normala pt babuin.Am cumparat 2 blaturi din alea gata facute,mici.Dar nu stiu cum sa le punctez:le cantaresc si le punctez ca pe paine???????

CITAT(ady_raluk @ 28-11-2006, 11:25 AM) *

si mai fac deobicei prajitura boema...dar anul asta zic pas..ca de vreo 4 ani, de cand am primit reteta, in fiecare an de pasti si craciun asta am facut. eu sunt innebunita dupa boema, dar parca mi s-a cam luat smile.gif

E cu blat sau nu?Ca la alea cu foi inca nu ma bag.Sunt doar la level 1.
himere2005
ISLER GATA, am gasit si poza si tot blum.gif
mai dana, eu am facut cafeaua de dimineata de la 6, tu ai si baut-o, dar cred ca ai si uitat tease.gif
michelle
M-ati facut curioasa cu islerul asta naughty.gif

Himere, distractie placuta la zilele Galatiului wink1.gif
Ella, se mai intampla pupic.gif
Tulip
Neata!

Subscriu la ce au zis fetele despre isler.....yumiiiii....vreau si eu reteta cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Mi-am mai amintit,mai am o reteta pe undeva ratacita,cam tot asa se face ca islerele,adica foi,care vin decupate cu gura paharului,dar e cu scortisoara,foile se lipesc cu gem acrisor si deasupra glazura alba......E ff. buna,adica mie imi place muuult...
anaoi
poti sa faci glazura cu mai multa cacao si sa acoperi de tot islerele....
ady_raluk
am vazut si eu pe culinar reteta pt isler...dar are crema cu cioco nu cu nuca
da boema e cu blat nu cu foi....
ALICE
CITAT(ady_raluk @ 28-11-2006, 11:40 AM) *

am vazut si eu pe culinar reteta pt isler...dar are crema cu cioco nu cu nuca
da boema e cu blat nu cu foi....

Atunci sa detaliezi te rog cand ai timp si chef wink1.gif
himere2005
ce ma enervati, pai voi comentati ca nu e bun, ok, dar voi ce ati mai papat exotic? eu am mincat asa: rodii, nu sunt feliabile, ananas, asta nu iau, ca e comun si am mincat niste avocado, care mi s-a parut un pic dulceac. in rest nu am luat, poate nici voi, dar daca imi scrieti ceva ce ati mincat sa stiti ca apreciez blum.gif
daconst
Asa-i Himere...dar la memoria mea,de blonda gravida... lol.gif

Asa arata islerul,doar ca are glazura de cioco peste tot...nu pacaleala cum au cele din poza. grin.gif
Sper sa nu-mi fie lene sa le fac.
Boema,cum e Raluk?Gen amandina cu frisca deasupra?N-ar crema la mijloc?

CITAT(himere2005 @ 28-11-2006, 11:41 AM) *

ce ma enervati, pai voi comentati ca nu e bun, ok, dar voi ce ati mai papat exotic? eu am mincat asa: rodii, nu sunt feliabile, ananas, asta nu iau, ca e comun si am mincat niste avocado, care mi s-a parut un pic dulceac. in rest nu am luat, poate nici voi, dar daca imi scrieti ceva ce ati mincat sa stiti ca apreciez blum.gif

Hai sa-ti spun fructele mele preferate...nu stiu daca sunt in Ro:kaki...nu te gandi la prostii. grin.gif
himere2005
boema
maria
neata

multe cre ca ma mai tineti minte...n-am mai scris de vreo 3 luni...cu miha am mai vorbit si tre sa incep prin a-mi cere scuze ca n-am ajuns duminica la intalnire...dar data viitoare nu mai am scuza !!
am mai intrat din cand in cand si am mai citit dar nu tot
apropo de avocado, mie imi place foarte mult o salata asemanatoare cu cea de vinete, facuta din miezul de avocado pasat cu mixerul, adaugat sare, lamaie si ceapa verde tocata... fff bun!! dar mancat cu masura ca e gras wink1.gif
ALICE
Eu nu am pofte de prajituri.Dar asta arata bine.
himere2005
http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=23319
asta este dana, kaki?ca sa stiu dupa ce ma uit, poate iau altceva lol.gif
ady_raluk
daconst: blat de cacao, peste el zahar ars, nu sirop, mai atre , care dupa racire se intareste un pic, peste o crema de budinca de caramel frecata cu unt iar deasupra frisca in care se amesteca 3 pliculete de capuciono clasic...cam asta ar fi in mare
himere2005
bun venit, revenit maria, eu vreau sa combin un fruct exotic cu crema de trufe cu rom, deci sa fie ceva dulce, nu in salata, dar nu am idee, si vreau sa fac impresie, intelegeti, sa mau dau mare in stamba lol.gif
ady_raluk
inaaaaaaaa.....mai stai mult aplecata?? ca astept cu sufletul la gura sa zici ceva pupic.gif
michelle
Himere, ai putea folosi un fruct din compot..
De ex, ai putea folosi pere fierte in vin
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.