Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
Monic,si cand ai sa incerci crema?Sunt f. curioasa daca-ti place si iti vine bine wink1.gif wink1.gif
danyhoney
Buna dimineata !!

Emu...ma bucur ca te tii de puncte....sa vezi ca vor aparea si rezultatele cat de curand .
Otilici...ce bb cuminte ai !! Sa fie asa in continuare.
Miha ...bine ai revenit cu vesti bune !
Ramo...servici usor saptamana asta .
Himere..asteptam poze de la "ziua galatiului".
Anna...bravo pentru sala !
Ella...odihneste-te mai mult !
Raluk...si pe mine m-ai dus cu gandul la copilarie cand ai pomenit de islere...mamaaa ,ce bune erau.
Dana...nu am vazut fructele alea pe nicaieri ...sau poate nu m-am uitat eu prea bine. O sa ile ncerc si eu daca gasesc.
Maria...bine ai revenit ! give_rose.gif
Monic...saracul babuin )).gif

Apropo de avocado : la WW e considerat ca fiind grasime buna !!!

Sa aveti o zi buna !!!
himere2005
monic, da' esti pasionala rau )).gif eu cind eram pe la inceputurile relatiei mele cu dan am aruncat cu o crema dupa el care s-a si intins pe pereti, vroiam sa bag spaima in el din prima, da' uite ca nu mi-a iesit laugh.gif

ina, ziua mea de cintar, e in fiecare zi grin.gif va anunt cind sunt schimbari blum.gif
o sa fac poze sper cit mai multe azi sau miine, depinde daca si-au desfacut astia tarabele or ba
ady_raluk
fewtele..da napolitane nu va place s afaceti?? ca eu sunt moarta dupa ele si la mine de sarbatori nu lipsesc doamne fereste )).gif
ina_ceva

Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
- Ce faci, bace?
- Uite, aice cu turma...
- Pot sa vorbesc cu cainele tau?
- Cainele nu vorbeste!
Ziaristul se apleaca la caine:
- Ce mai faci, Azor?
- Multam, fain! (ciobanul ramane cu gura cascata).
- Ciobanul te ingrijeste bine?
- Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam.
Ciobanul sta stupefiat.
- Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
- Magarul nu vorbeste...
Ziaristul se apropie de magar:
- Ce mai faci, magare?
- Nu ma plang! (ciobanul intra in stare de soc).
- Ciobanul se comporta bine cu tine?
- Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea ma baga in sura...
Ciobanul cade pe spate.
- Bace! Pot sa vorbesc cu oaia ta?
- Apai bagaboanta aia minte de ingheata apele!
michelle
Apropos de napolitane, a facut mama de Paste si au avut mare succes: foi de napolitane din comert si compozitie din lamai date prin masina de carne (tocate cu robotul de bucatarie daca aveti) impreuna cu rahat. E o combinatie dulce-acrisoara superrrr
himere2005
miha, ai pus cumva pe undeva pozele de la intilnire?
michelle
Din pacate am uitat sa le iau de acasa sa le uploadez, le pun diseara.
Ella79

Fetelor, eu fond de ten am de la L'Oreal, Accord Parfait si sunt extrem de incantata de el. Are putere mare de acoperire si se adapteaza foarte bine tenului. Se si aplica usor, pentru ca are o sticla pe verticala si apesi pe capac.
Dream Mousse nu l-am incercat inca, nu ma prea tenteaza ideea de fond de ten spuma....
ady_raluk
am pus la retete de sarbatori si reteta de butuci..care e foarte buna, chiar daca crema pare scarboasa sa stiti ca nu e ...promit!

ei bine...va fi cam greu sa ma opriti acuma din retete lol.gif lol.gif
Ella79
Tocmai am vorbit cu zugravii si iarasi vor bani de materiale. Au profitat ca eu n-am avut timp sa mai merg la cumparaturi si le-am lasat lor bani. Asa ca si-au cumparat cele mai bengoase pensule, trafaleti importati din Germania si cine mai stie ce. Diseara ma duc in control, sa-mi arate toate bonurile de casa.
Sunt plina de nervi, m-au secat astia de bani... bang.gif
Monic
CITAT(Ella79 @ 28-11-2006, 12:35 PM) *

Fetelor, eu fond de ten am de la L'Oreal, Accord Parfait si sunt extrem de incantata de el. Are putere mare de acoperire si se adapteaza foarte bine tenului. Se si aplica usor, pentru ca are o sticla pe verticala si apesi pe capac.
Dream Mousse nu l-am incercat inca, nu ma prea tenteaza ideea de fond de ten spuma....

Ella, Tulip, voi ce numar/culoare aveti? Stiu ca fiecarui ten se potriveste altceva, dar... macar sa am o idee. Mi-e frica ca dau aprox 450 mii(e mult?) si iau plasa/nu mi se potriveste culoarea.
anaoi
inl incerci si incerci si rasincerci
Ella79
Monic, eu am R4 (sau R5, nu mai stiu exact), dar eu am tenul mai masliniu.
Cum zice si Anaoi, incerci si tu mostre la magazin, pana te hotarasti. Sa incerci pe fata, nu pe maini sau pe cine stie unde, ca tenul nu e la fel. Eu ma duc nemachiata si incerc mereu la magazin.
uka
de craciun vreau sa fac salata boef, sarmale, bilute, prajitura cu coca cola, rulada cu ciuperci si cascaval
nu stiu retele acum dar pot sa va spun ca bilutele sunt exceptionale..
am sa le scriu la retete cand ajung acasa
babuinul nu a mai venit in weekend ptr k nu l-a lasat comandantul sa plece
mi-e f dor d el.... ne vedem vineri acum k plec eu in concediu acolo, nu ne-am mai vazut de pe 10 noiembr
michelle
Va luati si servetele demachiante, creme cu voi inainte sa testati?
Tulip
Monic,eu am numarul 200...tot asa,incercat in magazin....nici eu nu sunt prea alba la fata grin.gif
ina_ceva
Ella, trebuie sa-ti faci timp sa stai dupa ei, ca altfel iei tzeapa.
Monic
hai sa va spun de ce am avut o zi super naspa ieri
acasa vorbisem cu mama ca poate la sf anului viitor facem o nunta cu babuinul, ceva mic si select. M-am si gandit la un restaurant micutz care a fost renovat de curand si care e chiar in centru... In fine... I-am spus mamei ca de rev. cand mergem acasa cu Paul il duc sa vada si el locul si sa ne hotaram...
Ieri o sun pe mama si ea imi spune ca a fost ea la restaurant(nici n-am rugat-o sa mearga) si a vazut sala/a fost super-incantata si a ocupat-o pt 9 septembrie ca doar pt atunci mai era liber mad.gif
Sa vedeti nervi pe mine mad.gif Babuinul habar nu are macar unde e restaurantul respectiv
nici n-am stiut cum sa-i zic aseara asa rusine mi-a fost
pt ca asa iese ca si cand eu as vrea sa ma marit si-l pun in fata faptului implinit
am certat-o pe mama, am trimis-o sa mearga sa-si ceara banii inapoi(a dat 2 milioane), iar mama!!! a refuzat!!! sad.gif
pai nu e de ras? aseara nu mai stiam ce sa fac de nervi
babuinul a fost incantat de idee, dar tot a incasat-o de la mine blushing.gif
nici acum nu stiu ce sa zic, prea m-au pus in fata faptului implinit
inclin sa cred ca babuinul meu s-a inteles cu mama sad.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 28-11-2006, 11:50 AM) *

In magazin mi-au dat servetele...dar am nimerit culoarea din prima yahoo.gif

daconst
Monic,eu sunt mai alba la ten si am R3...Beige Rose sau ceva de genul asta.Cred ca merge si la tine ca nu esti prea inchisa la ten.
ady_raluk
fetele retete de prajituri ati dat, de mancaruri dat si astea...da de facut copii..nu are nimeni reteta???? ca se pare ca eu am uitat-o de acu 13 ani sad.gif

si daca se poate sa fie reteta de fata... blum.gif blum.gif
Tulip
Hehehe,Monic,se pare ca trebui sa te mariti pe 9 septembrie.... )).gif )).gif
daconst
CITAT(ady_raluk @ 28-11-2006, 01:56 PM) *

fetele retete de prajituri ati dat, de mancaruri dat si astea...da de facut copii..nu are nimeni reteta???? ca se pare ca eu am uitat-o de acu 13 ani sad.gif

si daca se poate sa fie reteta de fata... blum.gif blum.gif

Hai ca-ti scriu PM cu citeva sfaturi babesti...ca aici mi-e rusine. lol.gif
Nu stiu daca sunt chiar adevarate,dar la mine au functionat. grin.gif
ALICE
Daaaaaaaaa,Monic.....TREBUIE )).gif
ady_raluk
alice..catelusul din avatar e catelul tau?? ca e teroare cat e de dulce smile.gif
daconst...astept cu nerabdare ..pm , banuiesc ca e mesaj nu?
daconst
CITAT(ady_raluk @ 28-11-2006, 02:02 PM) *

alice..catelusul din avatar e catelul tau?? ca e teroare cat e de dulce smile.gif

Gata trimis,PM...mesaj,da. pupic.gif
michelle
Monic, se pare ca la anul vei fi miresica cheer.gif give_rose.gif
Felicitari pupic.gif
ina_ceva
Seara, venind de la crasma, un betivan se loveste cu capul de un stalp si zice cu voce tare:
- Unu.
Un politai il aude si-l urmareste, vazandu-l lovindu-se de-al doilea stalp
si zicand:
- Doi.
Voind sa-l ajute, se duce in fata lui si-l intreaba daca poate sa-i fie de folos cu ceva. Betivanul zice:
- Sigur ca poti, numara cate cucuie am in frunte!
Politaiul zambind zice:
- Ai doua cucuie.
Si betivul zice:
- Multumesc, mai am doua si ajung acasa!
ALICE
CITAT(ady_raluk @ 28-11-2006, 02:02 PM) *

Nu e al meu.Si mie mi-a placut f mult.Colega mea de birou zice ca e leit eu.Cica are aceeasi atitudine )).gif
ina_ceva
Doi batranei stau de vorba in parc.
- Femeile sunt mai norocoase decat barbatii cand imbatranesc, zice primul.
- Cum asa?, intreaba al doilea.
- Pai, uite... eu de-abia imi aduc aminte cum era cand faceam dragoste cu sotia mea, iar ea e mai sanatoasa ca niciodata!
- Cum adica e mai sanatoasa acum?
- Uite-asa bine... Cand eram tineri, de cate ori ne bagam in pat, ea avea mereu migrene. Acum ca a imbatranit, n-a mai avut o migrena de ani de zile!
Monic
CITAT(michelle @ 28-11-2006, 01:08 PM) *

Felicitari pupic.gif

blushing.gif da, se pare
inca sunt in plop, nu-mi vine sa cred ce m-au aranjat
poate ca tot aici ajungeam, dar mie imi mai lua 1 luna-doua pana ma hotaram
Dana, si eu vreau PM despre facut copii(fete), dar doar daca e video. lol.gif Ca de explicatii-s satula )).gif
daconst
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 02:16 PM) *

CITAT(michelle @ 28-11-2006, 01:08 PM) *

Felicitari pupic.gif

blushing.gif da, se pare
inca sunt in plop, nu-mi vine sa cred ce m-au aranjat
poate ca tot aici ajungeam, dar mie imi mai lua 1 luna-doua pana ma hotaram
Dana, si eu vreau PM despre facut copii(fete), dar doar daca e video. lol.gif Ca de explicatii-s satula )).gif

Nu e video,dar tie pot sa-ti desenez... lol.gif

In legatura cu decizia mamei,eu spun ca bine a facut...mai ales daca vrei neaparat restaurantul acela.Unde am facut noi erau locurile ocupate cu un an inainte si am rugat pe cineva sa ne rezerve.
Oricum daca vrei sa mai amani sau te razgandesti,nu e nicio problema...ca siguri gasesti doritori la care sa le dai rezervarea.Asa ca fii bucuroasa...ca stie babuinul ce stie. wink1.gif
uka
eu vreau retzeta ptr baietzi biggrin.gif
cica barbatul trebuie sa manance mult peste smile.gif
Monic
CITAT(uka @ 28-11-2006, 01:20 PM) *

eu vreau retzeta ptr baietzi biggrin.gif
cica barbatul trebuie sa manance mult peste smile.gif

dar pt fata ce trebuie oare sa manance?
prune?
sa stiu ce sa-i cumpar )).gif wink1.gif
Tulip, Himere, voi cu ce v-ati hranit babuinul?
ALICE
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 02:22 PM) *

Tulip, Himere, voi cu ce v-ati hranit babuinul?

Ziceti ca si pe mine ma intereseaza!!! baby.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 28-11-2006, 01:50 PM) *

Eu imi iau servetele demachiante cu mine, ca sa nu umblu vopsita pe strada.
Ina, stiu ca ar trebui sa stau mai mult pe capul muncitorilor, dar nu am timp. Au termen sa termine lucrarea pe 4 decembrie, deci mai am de rabdat doar 5 zile.... Pana acum nu le-am dat bani pe lucrarea lor, asa ca daca nu sunt multumita le dai din leafa.
daconst
Hai sa va distrez putin...va pun calendarul chinezesc,pe care-l stiti poate:

http://www.nou-nascuti.ro/preconceptie.html?id=153

E in functie de varsta mamei si data conceptiei.La mine se potriveste si cam la 90% din cazuri.
Eu de asta n-am tinut cont si de aia am...baiat. grin.gif
peach
OFF ALL TOPICS

Miha mai da-mi o dat adresa ca a trebuit sa restartez si iar nu functioneaza
Ella79
CITAT(daconst @ 28-11-2006, 02:30 PM) *

E in functie de varsta mamei si data conceptiei.La mine se potriveste si cam la 90% din cazuri.

Gata, va anunt ca la anul in martie si aprilie am treaba. Ca vreau sa iasa baiat! )).gif
Nessie
CITAT(daconst @ 28-11-2006, 12:30 PM) *

Am si eu o intrebare la calendarul asta: daca am 39 de ani si il concep in octombrie ce iese. )).gif In calendar lipseste.
anaoi
surpriza iese....bebe
daconst
CITAT(Nessie @ 28-11-2006, 02:33 PM) *

CITAT(daconst @ 28-11-2006, 12:30 PM) *

Am si eu o intrebare la calendarul asta: daca am 39 de ani si il concep in octombrie ce iese. )).gif In calendar lipseste.

Ce vrea Dumnezeu... lol.gif
Oricum atunci,cred ca te bucuri de orice...bb sa fie si sanatos! wink1.gif

Monic
Ella, ma bag si eu la lucru. Deci daca astia ma marita la inceputul lui septembriein iunie-iulie pot sa ma apuc si eu cheer.gif
daconst
CITAT(Ella79 @ 28-11-2006, 02:33 PM) *

Gata, va anunt ca la anul in martie si aprilie am treaba. Ca vreau sa iasa baiat! )).gif

Bine ca ne-ai anuntat,sa stim sa nu te deranjam. lol.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 28-11-2006, 02:42 PM) *

CITAT(Ella79 @ 28-11-2006, 02:33 PM) *

Bine ca ne-ai anuntat,sa stim sa nu te deranjam. lol.gif

asa, asa, sa faceti liniste si sa nu dati buzz lol.gif
Monic
CITAT(anaoi @ 28-11-2006, 01:39 PM) *

surpriza iese....bebe

vad ca Dylly s-a informat bine, si o putem trece si pe ea pe lista )).gif de facut bebei blum.gif

ca daca dam buzz ce? iese copilul mai nervos? w00t.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 02:44 PM) *

ca daca dam buzz ce? iese copilul mai nervos? w00t.gif

Nu, imi distrageti mie atentia si nu mai pot sa-l fac. )).gif
Deea
pupic.gif

mi-am luat ieri Cosmopolitan pe decembrie..... fata de pe coperta mie mi se pare ca seamana f.f.f. bine cu Ella...ia uitati AICI
ady_raluk
daconst..dupa tabelul acela inseaman ca eu trebuie sa bag bien pe foc luna asta si in dec...smile.gif..oare sa vina mosul cu o surpriza?? as vrea eu cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.