Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ella79
CITAT(Deea @ 28-11-2006, 02:56 PM) *

pupic.gif

mi-am luat ieri Cosmopolitan pe decembrie..... fata de pe coperta mie mi se pare ca seamana f.f.f. bine cu Ella...ia uitati AICI

he heeeee, as vrea eu sa arat ca tipa aia!!
daconst
CITAT(Deea @ 28-11-2006, 02:56 PM) *

pupic.gif

mi-am luat ieri Cosmopolitan pe decembrie..... fata de pe coperta mie mi se pare ca seamana f.f.f. bine cu Ella...ia uitati AICI

Exact,Deea!!! cheer.gif
Ca sa vezi Ella ca nu doar eu te vad asa frumoasa.! grin.gif
Ella79
Sunteti ca intotdeauna niste dragute si probabil stiti ca sunt deprimata si trista iar complimentele voastre imi mai ridica si mie moralul!
N-am crezut niciodata ca niste prietene virtuale imi pot fi atat de aproape si imi pot face atat de mult bine.

Va multumesc si va pup pe toate!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anaoi
Ikea deschide primul magazin in Romania 28 noiembrie 2006

Primul magazin Ikea din Romania va fi deschis in primavara anului viitor in nordul Bucurestiului, investitia in amenajarile interioare ridicandu-se la 10 mil. euro. Oficialii companiei nu au dezvaluit valoarea investitiei in constructia cladirii si in achizitionarea terenului. Magazinul va masura circa 26.000 metri patrati si va avea doua etaje, fiind deservit de 1.500 de locuri de parcare. Ca toate magazinele Ikea din lume, si acesta este o franciza. Proprietarul exclusiv pe Romania este compania romaneasca Moaro Trading, in urma unui acord cu Inter Ikea Systems BV, singura companie din lume in masura sa acorde franciza. Actionarii Moaro Trading sunt consortiul olandez Engma, Turkmall (Turcia) si Inter Ikea Systems, conform NewsIn.

In acest magazin vor lucra circa 400 de persoane, care vor fi angajate pana la finalul lunii februarie, a spus pentru DailyBusiness Mihaela Muresan, director de marketing la Ikea. De altfel, acesta este intreg necesarul pentru buna functionare a magazinului, in viitor numarul de angajati urmand sa varieze destul de putin, a spus Muresan.
Ea a precizat ca data de deschidere a celui de-al doilea magazin Ikea in Romania nu a fost inca stabilita, acest lucru urmand sa fie decis 'in functie de reactia pietei'.

dylly e single ca pasarea cerului si nu are de gand sa faca bebe....
daconst
Dylly,esti responsabila cu stirile... )).gif

E fain ca se deschide Ikea,dar ce folos ca preturile vor fi mai scumpe ca aici. sad.gif
La fel s-a intamplat cu toate magazinele noi deschise...au niste preturi de nu-mi vine sa cred.De ce sa plateasca romanul dublu ca neamtul? mad.gif
anaoi
exact....la naiba cu toate

Calciul si kilogramele 28 noiembrie 2006

Exista in cultura "dietetica" romaneasca un concept cel putin bizar, si anume ca aportul suplimentar de calciu ingrasa. In restul lumii, calciul a fost considerat pentru lungi perioade de timp un mineral necesar pentru prevenirea osteoporozei si, mai nou, un adevarat mineral miracol care favorizeaza scaderea ponderala, amelioreaza depresia si anxietatea asociate cu sindromul premenstrual si controleaza presiunea arteriala. Un studiu recent, efectuat pe un esantion de 575 de femei, a pus in evidenta faptul ca persoanele care au avut un aport suplimentar de calciu nu au acumulat kilogramele care apar dupa 35 de ani, spre deosebire de cele care au sau care au avut un deficit de calciu. Un alt studiu a relevat faptul ca, datorita rolului pe care calciul il are in afectiunile metabolice legate de obezitate si rezistenta la insulina, o dieta saraca in calciu, efectiv, duce la formarea rezervelor de celule grase, in timp ce dietele bogate in calciu impiedica formarea lor. De asemenea, s-a pus in evidenta eliberarea unui hormon care transmite semnale spre celulele lipidice, in sensul descompunerii lor. Din punct de vedere cantitativ, s-a raportat faptul ca un aport zilnic de minimum 780 mg de calciu a dus la mentinerea constanta a indicelui de masa grasa al persoanelor participante la studiu, in timp ce un aport mai mic de 780 mg de calciu a determinat cresteri ale greutatii corporale.
Bineinteles ca un aport potrivit de calciu zilnic aduce si alte beneficii organismului: 1. Suplimentarea cu calciu (1200 mg/zi) in perioada premenstruala amelioreaza starile fizice (balonare, crampe abdominale, retentie hidrica) si emotionale (depresie, anxietate, nervozitate), datorate acestui sindrom premenstrual. 2. Tensiunea arteriala poate fi influentata de consumul zilnic de calciu. Exista chiar pacienti hipertensivi care, dupa administrarea unor suplimente de calciu (dozate de medic!), au renuntat la medicatia antihipertensiva. 3. Dietele bogate in calciu pot ajuta la scaderea colesterolului sanguin total cu pana la 6% si a colesterolului nociv LDL, cu pana la 11%, in timp ce fractiunea colesterolului bun HDL se mentine constanta. 4. Osteoporoza este un adevarat flagel care afecteaza femeile, in special; oase fragile, modificari ale coloanei vertebrale, risc marit de fractura de sold sunt doar cateva din caracteristicile acestei afectiuni. Studiile arata ca un aport zilnic suplimentar de calciu, combinat cu vitamina D poate stopa degradarea sistemului osos. 5. Calciul poate proteja organismul impotriva dezvoltarii celulelor maligne, in special ale celor care implica neoplasmul (cancerul) colorectal. In concluzie, aceasta zicala de prin partile noastre, potrivit careia calciul ingrasa, este falsa; calciul, pe langa alte beneficii, ajuta la scaderea ponderala.

himere2005
acum am picat si eu de la billa si pe ce credeti ca mi-au cazut ochii acolo? sos Uncle Ben's laudat de voi cu chilly iute si legume fragede, crocante. adevarul ca erau mai multe acolo si la un moment dat imi venea sa va dau telefon sa va intreb de care sa iau biggrin.gif mi-am dat seama ca trebuie sa fac alegerea singura. am zis ca-l desfac la ziua biancai, ca are valabilitate 3 zile de la deschidere. trebuia sa aleg alt sortiment?
anaoi
ce ai luat tu s-ar putea s fie prea picant
Tulip
Mie nu mi s-a parut f. picant...adevarul e insa ca imi place tot ce-i iute,ce pisca )).gif
himere2005
hai ca v-am citit fetelor
monic, cred ca esti prima femeie care nu vrea sa se marite, te duc astia cu arcanul la maritat )).gif si pe deasupra si-a si luat-o babuinul, saracul. bine...nu-i chiar frumos ca putea mama ta sa dea un telefon sa te intrebe si cred ca toata lumea te vrea maritata , inclusiv noi tease.gif
ella, tu nu mai comenta ca tu te creziurita si grasa, e...nu-i chiar asa, ai o figura foarte exotica, ce n-as da eu
mie mi s-a potrivit tabelul si dan maninca mai mult de la pizzerie si salamuri, nu se omoara cu mincarea gatita
oricum, l-am indopat cu cartofi lol.gif

tulip, si eu sunt la fel, deci nu prefer dulce, dar ti-a placut altul mai mult?
Tulip
am gustat la selgross un alt sos...unul nou aparut...tot picant,cu prune si inca ceva...si ala mi-a placut,dar si acesta cu chilli e ff. bun.... wink1.gif
himere2005
asta cum se numeste...ca daca imi place asta cred ca o sa incerc din cind cite un sortiment. mie imi place sa testez minacaruri, gusturi noi, numai ca de multe ori mi-e teama sa nu o dau in bara. cum am facut cu pasta de naut. daca nu-i placea cit de cit lui dan, la gunoi ajungea. eu am crezut ca are gust de fasole batuta, dar de fapt doh.gif
himere2005
am descoperit ca iaurtul pe care eu il punctam cu 1.5 are 1.2 de fapt, asta inseamna ca la 2 iaurturi pe zi de alea 0.5p fac ospat mare lol.gif
anaoi
El: Eu comand o pizza. Vrei si tu ceva?

Ea: Nu.

El: Ok.

Ea: ... sau poate...

El: Ei, ce anume?

Ea: Nu stiu.

El: Nu stii daca vrei ceva?

El: Ti-e foame?

Ea: Nu stiu, poate putin.

El: Ce inseamna poate putin?

Ea: Inseamna ca nu sunt sigura.

El: Mie cand mi-e foame, eu stiu.

Ea: Poate o sa-mi fie foame mai incolo.

El: Deci iti comand si tie una.

Ea: Si daca totusi nici mai tarziu nu vreau...

El: Atunci n-o mananci.

Ea: Asta ar fi risipa...

El: Atunci o mananci maine .

Ea: Si daca maine nu am pofta de pizza?

El: Pizza poti sa mananci oricand.

Ea: Eu nu.

El: Atunci alege altceva.

Ea: Dar nu vreau nimic altceva.

El: Deci pizza.

El: Deci nimic.

Ea: Ba da.

El: Cred ca innebunesc.

Ea: De ce nu-ti comanzi tu ceva...

El: Cum crezi.

Ea: Dar ia pizza cu sunca.

El: Dar nu-mi place sunca.

Ea: Mie da.

El: Credeam ca trebuie sa-mi comand MIE ceva...

Ea: Pai asa si faci.

El: Si atunci de ce cu sunca?

Ea: In cazul in care mi se face si mie pofta...

El: Si?

Ea: Crezi ca vreau sa mananc ceva ce nu-mi place?

El: Cum adica tu?

Ea: De ce nu?

El: Stai un pic: Eu sa-mi comand MIE ceva, ce TU o sa

mananci, in cazul in care eventual o sa ti se faca

foame???

Ea: Exact.

El: Si eu ce-o sa mananc?

Ea: Pai poate nici n-o sa-mi fie foame...

COMENTARIU:

Judecatorul l-a absolvit pe inculpat de acuzatia de

omor in stare emotionala, acceptand circumstanta de

legitima aparare.
nusarich
ei, am ajuns si eu de la dentist, cu o falca de numa...

dupa doua ore in care erau la un moment dat deasupra mea vreo 6 oameni, ca asa rezectie nu mai vazuse nimeni... deci acum am un varf de radacina mai scurt. si un dinte (din lucrare) lipsa. asa ca la anul voi avea niste MARI cheltuieli cu inca o coronita de 3 dinti...
daca m-ati vedea acum, legata la falca si cu comprese reci, ati zice ca seman cu Stan. mi-a dat tanti doctora o punguta cu azot lichid s-o tin sa nu se umfle prea tare, dar deja era umflata. incet-incet trece si anestezia si incepe sa ma doara...
daconst
Chiar ma gindeam la tine Nusha,cum esti...Bine ca poti scrie,macar ca la vorbit nu ma gindesc.
Acum ca te-ai intalnit si cu fetele inainte nu mai e bai...sa speram ca-ti trece cit mai repede.

Vorba aia,pina te mariti iti trece. grin.gif

Fetele,pe unde umbla Pisik?Lipseste motivat si eu nu stiu? naughty.gif
nusarich
ma duc sa ma arunc un pic in pat, poate adorm si nu ma mai doare.
michelle
Un tip intra intr-un bar "de fite", foarte degajat se duce si se aseaza langa o tipa foarte atractiva ... ii arunca o privire tip "scan" , se uita putin la ceas si soarbe din bautura lui ..
Tipa: Eh, n-a venit la intalnire amica ta ?
El: ?? .. A , ca m-am uitat la ceas .. nu , abia mi-am luat ceasul asta unicat ...
Tipa: Unicat ? hahaha ...
El: Da, e unicat , ceasul asta comunica cu mine prin telepatie.
Tipa: Hahahahha .. si ce-ti zice acum ?
El: Pai .. ca nu ai chiloti pe tine .. !
Tipa: Hahahahha .. gresit , am ... nu e bun ceasul ...!!
El: ba da e bun .. dar cred ca e inainte cu vreo ora .... !
anaoi
)).gif biggrin.gif
Monic
hai sa va mai bolunzesc putin la cap
am fost sa incerc fondul de ten. M-a surprins ca de fapt sunt doar 5 feluri din gama Loreal infallible. Nu mi-am luat ca nu am avut unde sa-l incerc, nu era oglinda sad.gif
DAR am incercat si Loreal accord parfait, si pe maini mi se parea ca se intinde mult mai bine si acopera mai frumos... Acum ce sa fac? ati incercat careva accord parfait-ul?
anaoi
Dana spunea parca ca are Accord PArfait sau Ella? nu mai stiu
dylly se indeletniceste cu MAx FActor by Ellen Betrix
Monic
CITAT(anaoi @ 28-11-2006, 04:25 PM) *

Dylly e multumita? Si copii de ce nu vrea sa faca? Dyllysori mititei wink1.gif
Tulip
Dana si Ella folosesc.....
daconst
Monic eu incerc pe mana fdt...acum imi si stiu nuanta tenului si nu mai gresesc.
Eu am avu Acord Parfait si mi-a ramas la suflet.Parca si Ellla il are tot pe asta.Eu zic ca face toti banii si te tine foarte mult sticluta.

anaoi
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 05:27 PM) *

CITAT(anaoi @ 28-11-2006, 04:25 PM) *

Dylly e multumita? Si copii de ce nu vrea sa faca? Dyllysori mititei wink1.gif

pentru ca lumea asta are de ajuns de furca cu dylly, nu ii mai trebuie si dyllysori mititei.

dylly nu e multumit d efata lui , dar de fondul de ten, da

dylly ar incerca si L'oreal, dar inca nu a gasit o nuanta inteligenta care sa se potriveasca cu tenul lui.
ina_ceva
Somn usor, nusa! Sa speram ca-ti va trece mai repede!
Monic
deci nu sunt eu chiar atat de chioara
sincer, am dat cu Loreal infaillible dar tot nu era 100% intins
am incercat Parfait-ul doar asa, pt ca erau mai multe nuante, si s-a intins perfect, parca a capatat exact culoarea tenului, m-a surprins placut
asa ca m-am dezorientat si mi-am zis ca mai bine va intreb inainte sa iau, ca poate ma insel eu...
pt ca eu daca iau acum ma tine 2 ani
si decat sa iau ceva de kkt care sa ma tina 10 ani mai bine sa iau ceva care-mi place
uka
fetele din cate tin eu minte nu are nimeni treaba d aici cu vreo agentie de turism nu? am de facut un plan d marketing la o agentie d turism si e muuult d lucru.. mai intai treb sa tradcu planul in engleza, d efapt schema unui plan si abia apoi sa ma auc d el.. si mi-e urat tare...
in publicitate parca nici aici nu am noroc nu?
sad.gif
take care nusa

la fdt nu ma bag.... eu sunt cu avon ul si sunt multumita dar oricum fol din an in paste
Monic
blushing.gif hai sa va arat ce mi-am comandat eu in tara si la ce lucrez acum
intr-o zi va arat lucrarile mele de pana acum blushing.gif
Tulip
Monic,cosi?Ce frumosssssssssssss!!! cheer.gif cheer.gif Iti trebuie o gramada de rabdare!Bravo!
ups,sau pictezi si n-am inteles eu bine?
Monic
Tulip, este goblen blushing.gif
ramonavlas
Salutare!
Am venit si eu pana acasa sa mananc, ca imi era o foame.......... La 18 merg la sala, apoi vin acasa, fac dush si stau putin cu babuinul, dupa care merg iar la munca. Noroc ca diseara nu am asa multa treaba. In 30 de minute dupa ce ajung, sper sa pot inchide restaurantul........
Tulip
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 04:53 PM) *

Tulip, este goblen blushing.gif

m-am gandit eu.... wink1.gif
himere2005
tu l-ai facut monic?trebuie sa ai multa rabdare
Monic
l-am cumparat si vreau sa-l cos
mai am vreo 10 goblenuri la activ si imi place la nebunie sa cos
deocamdata m-am apucat doar de partea de sus am facut aprox 1 cm patrat din tot
asa ca nu ma laudati inca
ALICE
Frumos Monic.Am si eu zestre de la soacra direct inramate.Eu cred ca n-o sa apuc.Pa fetele,pe maine!!!
daconst
Wow Monic...talentata rau esti fata...bravo tie. floare.gif
Asteptam si restul de modele. naughty.gif

Am avut si eu indeletniciri din-astea domestice,dar mi-a trecut.Cind eram acasa tricotam la greu.faceam banuti faini din asta. )).gif
Pe vremea liceului.
Acum nu-mi vine sa ma apuc de o caciulita la bebitza macar. blushing.gif
Tulip
Hai,Dana,nici tu nu te poti plange...daca-mi aduc bine aminte croiesti si cosi...sau gresesc? blushing.gif

Ce tricotai pe vremea liceului? grin.gif grin.gif grin.gif
himere2005
in general capricornii sunt oameni foarte talentati. un singur lucru ma enerveaza la voi. tot timpul trebuie sa va spuna lumea ca sunteti cei mai grozavi si sa faca ca voi ca altfel vai si amar de noi ceilalalti lol.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 28-11-2006, 06:21 PM) *

in general capricornii sunt oameni foarte talentati. un singur lucru ma enerveaza la voi. tot timpul trebuie sa va spuna lumea ca sunteti cei mai grozavi si sa faca ca voi ca altfel vai si amar de noi ceilalalti lol.gif

pai daca suntem blushing.gif )).gif Nu-i asa, Dana, Ina? wink1.gif Altceva ce mai ai sa ne reprosezi, Himere? )).gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 28-11-2006, 07:21 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Mey,mie,sincer nu-mi place sa ma laude nimeni...serios,doar sa recunoasca daca am dreptate. grin.gif
ramonavlas
Frumos cuvant "penibil" pt cei care se lauda singuri.........Nici eu nu ii suport.
Am fugit la sala ca am cam chiulit in ultima vreme.
Nu "revedem" pe la 20.. Pupici..... pupic.gif
nusarich
nu mai pot sad.gif ! nu va recomand sa faceti vreo rezectie ever! doar daca nu se poate atfel.
ma doare capul ceva de speriat, nu pot bea apa ca inca imi mai pun comprese sterile ca sa nu-mi ranesc gingia, am incercat sa dorm si n-am facut decat sa ascult sforaiturile motanului, mi-e sete, foame si somn! si cand ma gandesc ca ma mai asteapta una... sper sa fie anul viitor, ca altfel mor.
Tulip
Uff,Nusa,imi pare rau,sincer.... hug.gif
nusarich
esti o draguta, tulip! pupic.gif
o sa incerc sa ma mut in sufragerie la tv, poate gasesc ceva siropos care sa ma prinda...
cred ca inca se resimte anestezia, ca mi-a facut 2 ca sa poata sa termine (intelesesem ca efectul maxim este pentru cel mult 35 de minute)
Monic
CITAT(ramonavlas @ 28-11-2006, 06:39 PM) *

Frumos cuvant "penibil" pt cei care se lauda singuri.........Nici eu nu ii suport.

credeam ca ma cunoasteti intr-atat sa va dati seama ca glumesc sad.gif
ina_ceva
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 05:31 PM) *

pai daca suntem blushing.gif )).gif Nu-i asa, Dana, Ina? wink1.gif Altceva ce mai ai sa ne reprosezi, Himere? )).gif

Vorba danei, imi place sa mi se dea dreptate atunci cand am; sa vezi ce iese cand se intalnesc doi capricorni din aceeasi familie tease.gif
daconst
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 07:47 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 28-11-2006, 06:39 PM) *

credeam ca ma cunoasteti intr-atat sa va dati seama ca glumesc sad.gif

Hai ma ca nu de tine era vorba...se stie doar ca nu ne laudam singure.
Eu de asta am si sters mesajul...ca se putea interpreta. pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 28-11-2006, 07:55 PM) *

CITAT(Monic @ 28-11-2006, 05:31 PM) *

Vorba danei, imi place sa mi se dea dreptate atunci cand am; sa vezi ce iese cand se intalnesc doi capricorni din aceeasi familie tease.gif

Nu-mi aminti Ina,ca fi-miu va fi Capricorn...si atunci sa vezi show. grin.gif
Tulip
Monic,nu fi suparata pupic.gif Clar ca ai glumit wink1.gif
ina_ceva
CITAT(daconst @ 28-11-2006, 06:03 PM) *

Nu-mi aminti Ina,ca fi-miu va fi Capricorn...si atunci sa vezi show. grin.gif

lol.gif lol.gif , tatal meu e tot capricorn si te anuntz ca trebuie sa ai mare mare rabdare cand va mai creste un pic puiul tau si va capata "personalitate" tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.