Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
CITAT(ina_ceva @ 28-11-2006, 08:06 PM) *

CITAT(daconst @ 28-11-2006, 06:03 PM) *

Nu-mi aminti Ina,ca fi-miu va fi Capricorn...si atunci sa vezi show. grin.gif

lol.gif lol.gif , tatal meu e tot capricorn si te anuntz ca trebuie sa ai mare mare rabdare cand va mai creste un pic puiul tau si va capata "personalitate" tease.gif

Of,si tata a fost Capricorn si am cam avut de tras...e greu cu doi cu coarne in casa.Eu sper doar ca al meu sa ne tempereze pe amandoi. grin.gif
michelle
Fetele care aveti sau veti avea bebici, v-ati gandit dinainte astfel incat sa aiba zodia potrivita?
Eu tare ma gandesc ca as vrea sa fie leusor blushing.gif

PS: Monic, jos palaria! give_rose.gif Io nu am nici rabdare, nici ochi pentru asa ceva, dar ii apreciez pe cei care o fac
Monic
clar Dana, ai pus-o cu bebe capricorn )).gif

eu as vrea un tauras ca baiat
ca fetita... ma mai gandesc blushing.gif
michelle
Nusa, da sa pup sa treaca pupic.gif
Tulip
Fetelor,aveti habar unde as putea gasi colorant alimentar? blink.gif blink.gif
Deea
CITAT(michelle @ 28-11-2006, 08:10 PM) *

Fetele care aveti sau veti avea bebici, v-ati gandit dinainte astfel incat sa aiba zodia potrivita?
Eu tare ma gandesc ca as vrea sa fie leusor blushing.gif

PS: Monic, jos palaria! give_rose.gif Io nu am nici rabdare, nici ochi pentru asa ceva, dar ii apreciez pe cei care o fac

eu nu m-am gandit ca la noi a venit Alexia "neanuntata" biggrin.gif....dar mi-am dorit leut, ca si tine...eu am vorbit cu ea cat era in burtica si am rugat-o sa se nasca la termen ca sa fie leut biggrin.gif. Se spune ca fetitele vin mai devreme si ma gandeam ca va fi rac....dar a fost ascultatoare si a venit chiar in prima zi din leu....inca nu-si dezvoltase personalitatea si ma asculta.....acum deja incepe cu sefismele biggrin.gif . Deci daca vrei leut te pui pe treaba de la 1 noiembrie pana pe la 1 decembrie...cel mai bine la jumatea lui noiembrie ca sa fii sigura ca e leu.
daconst
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 08:12 PM) *

clar Dana, ai pus-o cu bebe capricorn )).gif

eu as vrea un tauras ca baiat
ca fetita... ma mai gandesc blushing.gif

Stiu,Monic,dar daca n-am calculat chiar deloc. doh.gif
Asa imi trebuie.

Eu vroiam baiat balanta si fata fecioara...dar n-a fost sa fie. grin.gif
Deea
Monic foarte frumoasa indeletnicirea ta....mama a cusut f. multe goblenuri....eu am inceput unul cand aveam vreo 10 ani si nici acum nu l-am terminat lol.gif Sincer eu chiar nu stiu ce talente am...sa cos nu, sa crosetez nu, sa croiesc nu, mancare...asa si asa.... chestii de femeie gen:pensat, epilat etc. le fac la cosmetica.....cred ca fac umbra pamantului degeaba biggrin.gif

Nusa...saracuta de tine...sper sa te poti odihni la noapte si poate se desumfla pana maine.
daconst
CITAT(Deea @ 28-11-2006, 08:20 PM) *

Monic foarte frumoasa indeletnicirea ta....mama a cusut f. multe goblenuri....eu am inceput unul cand aveam vreo 10 ani si nici acum nu l-am terminat lol.gif Sincer eu chiar nu stiu ce talente am...sa cos nu, sa crosetez nu, sa croiesc nu, mancare...asa si asa.... chestii de femeie gen:pensat, epilat etc. le fac la cosmetica.....cred ca fac umbra pamantului degeaba biggrin.gif

Nusa...saracuta de tine...sper sa te poti odihni la noapte si poate se desumfla pana maine.

Faci copii frumosi si sanatosi! wink1.gif
Deea
CITAT(daconst @ 28-11-2006, 08:24 PM) *

Faci copii frumosi si sanatosi! wink1.gif

multumesc! O fi si asta un talent! smile.gif
hug.gif
daconst
Nusha,hai mai stai cu noi sa-ti treaca...Of,ce rau s-a nimerit acum si cu babuinul plecat.
Imi pare tare rau. pupic.gif
michelle
Deea, daca esti asa sigura, o sa ma programez intr-unul din noiembriile viitoare blushing.gif grin.gif
himere2005
nusa, nu mai pot de mila ta, dar lasa ca va fi bine in final, nu stiu ce sa zic, sa faci ceva sa incalzesti zona sa nu te mai doara atit give_rose.gif
mama e capricorn si stiu ca ma pot bizui pe ea sunt seriosi, dar are pretentii ca si eu sa fiu la fel de serioasa si nu pot, eu sunt cu gargauni in cap. in plus, orice fac, zice ca ea facea altfel, numai sa nu fie ca mine si are impresia ca vreau sa-i fac concurenta. de ex. spune ca ea o sa-i cumpere bincai jucarele mai frumoase ca s-o iubeasca pe ea mai mult wacko.gif cred ca ii era ciuda ca ei nu-i trec prin cap tot felul de chestii si zice ca-s cirpaceli tot ce fac lol.gif si e pisaloaga devil.gif
nusarich
miha, am primit pupicul hug.gif .
deea, si eu sper. ma enerveaza ca nu trece odata, sa ma lase in pace!

eu imi doresc bb fie berbec fie leu, numai fetita sa fie! sa vedem si cand... eusa_think.gif
nusarich
cu bebeii leutzi, sorela mea a ramas insarcinata la inceputul lui decembrie si nepotul meu e nascut pe 5 august. si il astepta la sfarsitul lui august, noroc ca nu apucase medicul ei sa plece in concediu, si-a amanat omul 2 zile plecarea...
Nessie
Fetelor, ia uitati-va ->>aici swoon.gif
nusarich
himere esti o draguta. nu pot incalzi falca, trebuie sa tin rece sa nu se umfle (mai tare decat este) si sa se desumfle. mi-a dat tanti doctora o punguta cu azot lichid si o tin acolo si cand se incalzeste o mai bag la congelator cateva minute si apoi iar la falca...
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 28-11-2006, 06:26 PM) *

mama e capricorn si stiu ca ma pot bizui pe ea sunt seriosi, dar are pretentii ca si eu sa fiu la fel de serioasa si nu pot, eu sunt cu gargauni in cap. in plus, orice fac, zice ca ea facea altfel, numai sa nu fie ca mine si are impresia ca vreau sa-i fac concurenta. de ex. spune ca ea o sa-i cumpere bincai jucarele mai frumoase ca s-o iubeasca pe ea mai mult wacko.gif cred ca ii era ciuda ca ei nu-i trec prin cap tot felul de chestii si zice ca-s cirpaceli tot ce fac lol.gif si e pisaloaga devil.gif

Sper sa nu ajung si eu ca mama ta tease.gif
Deea
daca e conceput in noiembrie si vine la termen atunci e leut...asta n-am specificat....daca vine cand vrea el....nu mai garantez ca e leut smile.gif . Alexia e conceputa pe 30 oct.- 1 noiembrie ( dupa calcule facute la dr.) , termenul era pe 24 iulie - a doua zi de leu.
Miha..bafta in noiembriile viitoare biggrin.gif
Tulip
Dana,si Timea e fecioara! cheer.gif cheer.gif Sunt incantata de zodia ei.....am o prietena care are aceeasi zodie si ma inteleg fff. bine cu ea wink1.gif
nusarich
CITAT(Nessie @ 28-11-2006, 08:33 PM) *

Fetelor, ia uitati-va ->>aici swoon.gif

nessie, eu sper ca omul glumeste. sa-i recomand niste chestii la dentist, ca oricum nu poate manca grin.gif ?
ina_ceva
CITAT(nusarich @ 28-11-2006, 06:37 PM) *

nessie, eu sper ca omul glumeste. sa-i recomand niste chestii la dentist, ca oricum nu poate manca grin.gif ?

lol.gif lol.gif , recomanda-i, s-ar putea sa tzina blum.gif
himere2005
lol.gif lol.gif nusa mai ai si glume in program smile.gif
ina_ceva
Nusa, a zis doctorul cat te va mai tzine starea asta?
himere2005
am uitat ca e umflata, ce timpenie. iti recomand un sac de box sa dai afara toti nervii, ca cred ca ai dupa ce ti se intimpla blum.gif
daconst
Ce figura esti Nusha...o fi de la anestezie? grin.gif pupic.gif
Pisik
Buna fetele!
Danuta, mercis pt grija, am lipsit motivat, am fost la o conferinta toata ziua. Am papat ca uratel, adica am papat si ceva praji, am pus eu vreo 5p, cu totul am vreo 20-21p astazi, mai aveam economie un pic de ieri, as fi vrut sa mai pastrez pt la munte dar se pare ca sunt tare fomista si cu pofte (nu nu, nu va ganditi, ca inca nu am motiv biggrin.gif )
Nusa, sanatate multa multa!
Deea, si eu cam fac umbra pamantului degeaba, si nici bb nu am facut. In afara de epilat pana la genunchi pe care il prestez cu epilatorul (sus nu pot ca ma doare) totul imi fac altii, iar de cusut, calcat, etc. sunt o antitalentata blushing.gif
Ma duc si eu sa strang prin casa, apoi bicicleta, baita, sa ma epilez, etc. mai vin pe la voi
pupici!
Monic
Pisik, esti o figura )).gif
auzi, antitalentata )).gif Noi tot te iubim pupic.gif
Fetele au dreptate, esti slabuta in filmulet, nu inteleg unde vrei tu sa slabeti. Pune o imagine cu posteriorul ca sa ne dam si noi cu parerea grin.gif (daca tu zici ca acolo trebuie)
Pisik
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 09:28 PM) *

Pisik, esti o figura )).gif
auzi, antitalentata )).gif Noi tot te iubim pupic.gif
Fetele au dreptate, esti slabuta in filmulet, nu inteleg unde vrei tu sa slabeti. Pune o imagine cu posteriorul ca sa ne dam si noi cu parerea grin.gif (daca tu zici ca acolo trebuie)

nu am decat cu posterioru slabut blushing.gif cu el acuma nu am dar e mare iti aic eu si fetele de la intalnire pot confirma; dar pana dupa sarbatori nu prea am sanse sa il micsorez, macar sa nu se mai mareasca mad.gif
eu tocmai am reusit sa imi ard mancarea pt maine doh.gif adica ciuoercute, am uitat de ele si s-au ars...am salvat eu ceva de la suprafata dar cred ca au un gust de afumat....maine voi face foamea in concluzie laugh.gif
Monic
sa nu faci ca seara iara scapi in dulciuri mad.gif
si atunci venim cu bataita.gif
uka
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 06:39 PM) *

blushing.gif hai sa va arat ce mi-am comandat eu in tara si la ce lucrez acum
intr-o zi va arat lucrarile mele de pana acum blushing.gif

e goblen!?!?
si cumnata mea coase goblen.. are o rabdare ...
ramonavlas
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 07:47 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 28-11-2006, 06:39 PM) *

Frumos cuvant "penibil" pt cei care se lauda singuri.........Nici eu nu ii suport.
Am fugit la sala ca am cam chiulit in ultima vreme.
Nu "revedem" pe la 20.. Pupici..... pupic.gif

credeam ca ma cunoasteti intr-atat sa va dati seama ca glumesc sad.gif

Doar nu ai crezut ca de tine era vorba!!!!!!!!!!!!!
Pai vin de sala cu fortze proaspete si tu....poate vrei o bataitza... dry.gif
Monic
)).gif pai se pare ca merit una )).gif
hai ramona, ca imi pun c...ul la bataie )).gif
michelle
Iata si POZELE de la intalnire.
Sper sa pot descarca si flmuletele, deocamdata nu pot..
daconst
CITAT(Monic @ 28-11-2006, 10:04 PM) *

)).gif pai se pare ca merit una )).gif
hai ramona, ca imi pun c...ul la bataie )).gif

Stii ca acolo nu simti? lol.gif
Ca e moale si ai loc destul... grin.gif
daconst
Mama,Pisikule ce decolteu ai si tu... doh.gif
Parca imi faceti in ciuda toate. grin.gif
ina_ceva
Itzi dai seama ca la masa eram cu ochii numai in decolteul ei, de era sa-mi stea in gat salata tease.gif
Pisik
blushing.gif blushing.gif blushing.gif m-am rusinat de tot
pai da am, dar odata cu decolteul a crescut si altceva...
macar cu decolteu sa ma aleg si eu, sa ramana lumea cu ochii la el sa nu mai coboare la suncute laugh.gif
michelle
A, am avut si flori la masa, nici nu am observat pana acu'.
Vezi Pisik ce mi-ai facut? tease.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 28-11-2006, 10:31 PM) *

A, am avut si flori la masa, nici nu am observat pana acu'.
Vezi Pisik ce mi-ai facut? tease.gif

laugh.gif nici eu nu le-am vazut grin.gif
Monic
auzi la Dana, dar eu ce sa mai zic sad.gif ca daca pun comprese cu apa rece imi trec sorry.gif
Anna
heeeeeeeeeelllllllllllooooooooooooo!
am ajuns si eu de la scoala, munca si sala blum.gif naughty.gif cheer.gif
acu va citesc si revin ..puuuppp hug.gif
Pisik
am intrat asa aiurea pe idieta, nu mai fusesem de o gramada de timp. doamne ce de tampenii in forumul ala! pai noi mancam intr-o zi ce mananca fetele alea intr-o saptamana laugh.gif
dar noi slabim ca melcul si ele slabesc 5 kg in 7 zile w00t.gif eu una m-am cam enervat si nu mai intru pe acolo mad.gif cum ar zice dylly BUF!
Tulip
hai ca m-ai facut curioasa )).gif )).gif )).gif
Pisik
am papat acuma corupta de sotulica o cina tarzie din fructe, ananas, pepene galben si kiwi; nu e prea bine, dupa cat am papat eu azi, dar macar au fost fructe doar...
va trebui sa modific tickerul ca iar a crescut, fir-ar sa fie!
va pup, noapte buna!
ramonavlas
Am ajuns si eu de la munca si ma duc in pat la nani.
Dimineata nu cred ca merg la munca. Ma trezesc fara ceas....nu stiu cand....si apoi voi merge.
Noapte buna.
Anna
Meniu:

MANCARE PUNCTE
mancare varza cu taietei 4
paine 2
branza 1
mere 0
iaurt + miere gratis 1
orez 5
piept pui 4
mandarine 0
sunca 1
banana 0,5
miere 0,5
1 cartof 1

total 20 pct
dany
Imi cer scuze dar...n-am citit ce ati scris azi cuplu.gif

Stiu doar ca Nusa a fost la dentist...sper ca e bine !!!

Miha...am vazut pozele...era trecut link-ul pe ultima pagina ( am selectat sa imi apara mai multe mesaje/pagina...asa am vazut mesajul )...Super dragute sunteti toate !!! la dylly ma distreaza faptul ca are ochii foarte mici cand rade ( imi place tare mult ),de decolteul lui Pisik nu mai zic nimic...decat ca as vrea si eu un pic din el...daca se hotaraste sa doneze ceva )).gif

Eu am intrat ,de fapt,sa ii spun Danei ceva ce am auzit de la sotul meu in seara asta .Cica asa se spune in Germania : "Die Jungs machen Jungs und die Männer machen Mädchen" !!!!!!! Asa ca ....fii fericita ,Dana ,ca Mihai e inca "Jung" ....mai are timp sa fie Mann pana data viitoare,sa iasa fetita lol.gif
dany
Nu ma pot abtine sa nu mai scriu ceva ....Cum,Doamne-iarta-ma, se poate imbraca Tatu asa ????????????? Mi-e rau !!!!!!

Nopate linistita !!!
emu
meniu marti:

80 gr cottage cheese L'nL 1p
50gr corned beef 0.7p
3 fel paine 3.2p
1 ceasca chai 0.75p
2 portii supa legume 2.8p
cateva bucatele chipsuri 1p
2 salate - extra legume 1p
50 gr porumb 0.5p
1/2 ou 1p
1 portie varza calita 1p (uleiul)
1 patratel ciocolata 1p
26 gr wasabi peas (boabe de mazare in hrean) 2p
1 mar si 1 portocala
mai mult ca sigur mai tarziu voi avea o fel de paine cu lingurita de miere gratis 1p - ca-s in perioada cu pofta de dulce )).gif
----------------------------------
total 17p (din 18p/zi)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.