Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
emu
CITAT
maria mesaj Astazi, 10:46 AM
apropo de avocado, mie imi place foarte mult o salata asemanatoare cu cea de vinete, facuta din miezul de avocado pasat cu mixerul, adaugat sare, lamaie si ceapa verde tocata... fff bun!! dar mancat cu masura ca e gras

hehe... mi se parea mie ca seamana a ceva cunoscut (la gust) guacamole asta... si nu-mi dadeam seama ce... ca n-am mai mancat o salata de vinete de muuuuult mult mult )).gif

CITAT
uka mesaj Astazi, 01:20 PM
eu vreau retzeta ptr baietzi biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif hai ca-ti dau eu reteta: barbatul trebuie sa stea pe gheata ca sa-i iasa copilul de sex masculin biggrin.gif de fapt cred ca exista si o explicatie: in zona nordica majoritatea sunt masculi, in tarile calde sunt femei Lighten.gif

deci, io la anu' in martie-aprilie trebuie sa ma pun pe treaba (conf tabelului chinezesc), numa' bine, ca s-ar nimeri perfect si la zodie biggrin.gif yeah.gif
emu
miha arati foarte bine... ma bucur ca a reusit operatia smile.gif ce bine-i fara ochelari, eh?
nusa nu poti sa iei ketonal sau ketorol? sunt foarte eficiente... sau ai incercat deja si nu merge... grrr sper sa treaca repede. give_rose.gif hug.gif

ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Emu, cum adica sa stea pe gheatza? Cu ce sa stea pe gheatza?
Pisik, e bine ca sunt fructe si nu e ciocolata grin.gif
Dany-dulce, ce inseamna: "Die Jungs machen Jungs und die Männer machen Mädchen" ?

O zi cat mai placuta!!! give_rose.gif
himere2005
mai, am pus de cafea, asta ca sa nu UITE Dana )).gif devil.gif
exact ce i-ai spus tu nusei legat de poante si anestezie aveam de gind sa-i scriu eu dar m-am luat cu fata si am uitat
am vazut pozele, frumoase, anca era si ea zimbareata, sa inteleg ca trebuie sa vin cu decolteu la intilnire ca sa par mai slaba blum.gif lasa ca eu rezolv altfel lipsa de piept, cu sutienul cu burete, numai ca daca ma ia la dans cineva se turteste lol.gif
dany, cum s-a imbracat tatu?
am fost aseara un pic pina la aprozar si am traversat strada de am facut citeva fotografii, insa slabut. astept mai multe azi si miine ca sa am ce sa va ofer. adevarul ca e cam greu cu pozatul cu copilul dupa tine si cu sacosa plina
emu, ce sa stea pe gheata ca se stringe si ramii fara obiectul muncii lol.gif

INA, vad ca nu sunt singura nebuna care umbla la 6 dimineata pe site, macar am o scuza :bb laugh.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 06:22 AM) *

INA, vad ca nu sunt singura nebuna care umbla la 6 dimineata pe site, macar am o scuza :bb laugh.gif

blum.gif blum.gif eu nu am scuza grin.gif
himere2005
vreau sa le spun fetelor care au nevoie de idei de bufet sa nu ezite sa-mi ceara ajutorul. adun azi mai multe linkuri la imagini si le bag intr-un fisier, iar daca aveti nevoie puteti sa mi-l cereti. ca eu trebuie sa fac instructie cu al meu barbat )).gif
emu
chestia cu gheata... pai nu stiu, ca n-am incercat lol.gif ... pp ca se refera la frig?! himere... daca omu' e infierbantat nu mai conteaza temperatura lol.gif

nici eu nu pricep ce la ce se refera: ca tinerii fac tineri si barbatii fac fete? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa cred ca m-am prins biggrin.gif cam pervers?! sau nu m-am prins lol.gif

'neatza... am uitat sa zic... la ce bufet te referi himere? hmm sunt cam in ceata la ora asta... se vede )).gif
ina_ceva
Cred ca se refera la bufet suedez grin.gif
himere2005
DA, LA BUFET SUEDEZ, eu una adun idei de pe culinar, salvez linkurile de la imagini si vi le dau si voua, eventual daca le poate plasa cineva undeva sa aveti toate acces la ele rolleyes.gif
deci, eu deja il bat pe al meu la cap sa terminam toata treaba din casa pina vineri inclusiv ca simbata si duminica sa ne ocupam numai de mincare, dar sa vad daca ma pot bizui pe el rolleyes.gif
emu
hmm... voi, fetele care va intalniti, va dati seama ca faceti un club neoficial al celor care tin dieta weight watchers (si altele binenteles)... chiar ma gandeam ca s-a mentionat de atatea ori ca nu este unul in romania, ei bine, uite cine a dat startul smile.gif bravos clap.gif floare.gif
himere2005
tulip, si eu am cautat colorant ca vroiam sa fac pasta aia si nu am gasit. singura chestie pe care am vazut-o la kaufland (desi fetele de pe culinar spuneau ca se gaseste acolo) niste cocos colorat cu verde si parc mai era o culoare. si eu as fi vrut sa fac pasta aia, ca sigur pentru asta intrebi, dar nu stiu daca o s-o fac din cauza faptului ca nu am culori alimentare. poate intreb azi la o cofetarie de unde se aprovizioneaza rolleyes.gif

la anul daca nu ne intilnim mai multe e mare pacat. eu sigur daca nu o sa am vreun necaz in familie vin. dar mai prin iunie-iulie sa nu fie frig si sper eu sa ma pot imbraca sexy lol.gif
ina_ceva
CITAT(emu @ 29-11-2006, 07:32 AM) *

hmm... voi, fetele care va intalniti, va dati seama ca faceti un club neoficial al celor care tin dieta weight watchers (si altele binenteles)... chiar ma gandeam ca s-a mentionat de atatea ori ca nu este unul in romania, ei bine, uite cine a dat startul smile.gif bravos clap.gif floare.gif

Numai despre dieta nu am vb la intalnire blum.gif

CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 07:35 AM) *

la anul daca nu ne intilnim mai multe e mare pacat. eu sigur daca nu o sa am vreun necaz in familie vin. dar mai prin iunie-iulie sa nu fie frig si sper eu sa ma pot imbraca sexy lol.gif

Adica cu decolteul pana la buric? naughty.gif
himere2005
poate si cu o fusta mulata blum.gif sau pantaloni o masura mai mica grin.gif
emu
ai uitat de pantofii platforma cu tocurile de 20 cm )).gif naughty.gif
himere2005
si de ruj rosu, machiaj strident si unghii de zgripturoaica. sa nu uitam bratara de la picior lol.gif
emu
mai in gluma si... mai in serios... mie imi plac cei cu talpa galbena biggrin.gif

pleasantry.gif Platforme

CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 12:53 AM) *

si de ruj rosu, machiaj strident si unghii de zgripturoaica. sa nu uitam bratara de la picior lol.gif

si parul ca peggy bundy lol.gif
ina_ceva
CITAT(emu @ 29-11-2006, 07:57 AM) *

mai in gluma si... mai in serios... mie imi plac cei cu talpa galbena biggrin.gif

pleasantry.gif Platforme

Aia de la Delman?
himere2005
lol.gif acum gusturile nu se discuta, dar eu ii prefer pe cei argintii cu toc transparent lol.gif lol.gif
emu
CITAT(ina_ceva @ 29-11-2006, 12:57 AM) *
CITAT

Aia de la Delman?

aia cu talpa si toc galbene biggrin.gif, cu bretele albastre .. in dreptul lor scrie "trends".. a patra imagine cool.gif
himere2005
eu nu stiu sa merg pe astfel de tocuri. am noroc daca nu cad de pe alea de 5 cm lol.gif

in mare e gata fisierul. acum, cum il postez? sau sa creez un subiect separat cu linkurile? spuneti cum sa fac sa nu stric imaginea forumului )).gif
emu
mie mi-a ramas gandul la astia.. i-am vazut in magazin (si probat.. nu aveau masura mea... sad.gif ), dar trebuie sa vad daca merg si cu fusta/rochie... Click sa vezi atasamentul Mai in detaliu vedeti pe site

ai facut subiect separat pt fisier?
himere2005
mai bine il bag oare la retete de craciun fara sa ma stringa nimeni de git? mai bine o astept pe nessie s-o intreb ?sau miha?
Tulip
Buna dimineata!

Ce active suntati,mey....cate cafele ati baut deja? tease.gif tease.gif

Incerc sa traduc ce a scris Dany,inca o data,incerc..."Baietii(tineri) fac baieti si barbatii fac fetite"

Timea azi mi-a gasit servetelele demachiante si a sters cu ele mobila,usa de la baie,masina de spalat doh.gif
N-am putut salva nici macar unul din pachet.....
emu
bravo.. ai o fetita de nota 1001 )).gif multam de traducere doh.gif ... sper sa ignorati interpretarea mea... va rog...
himere2005
eu i-as da si servetele demachiante si tot numai sa ma ajute cineva sa scot mizeria din casa lol.gif
ALICE
Tulip eu folosesc sofran pt culoarea galbena.
Tulip
CITAT(emu @ 29-11-2006, 08:39 AM) *

bravo.. ai o fetita de nota 1001 )).gif multam de traducere doh.gif ... sper sa ignorati interpretarea mea... va rog...

nici traducerea mea nu e de milioane....din pacate am cam uitat aceasta limba

CITAT(ALICE @ 29-11-2006, 08:41 AM) *

Tulip eu folosesc sofran pt culoarea galbena.

Alice,nu stiu ce-i sofranul blushing.gif blushing.gif blushing.gif Gospodina mare ce sunt,nu l-am folosit niciodata....eu vroiam colorant alimentar pt. decorarea turtei dulci.... wacko.gif wacko.gif
emu
sa aveti parte de o zi frumoasa hug.gif ... ma retrag smile.gif
Tulip
CITAT(emu @ 29-11-2006, 08:47 AM) *

sa aveti parte de o zi frumoasa hug.gif ... ma retrag smile.gif

somn usor,Emu!
ALICE
Sofranul e condiment. Se foloseste la orez,carne si e galben.
Pisik
Neatza!
Mi-e un somn de imi vine sa adorm cu capul pe birou...Am visat numai tampenii, printre care ca avem 2 amanti din care unul era Columbeanu blink.gif Macar celalalt era un coleg de al meu care arata bine naughty.gif
cred ca visele m-au obosit asa, ca am dormit cat dorm deobicei.
Sau poate nu mai am rabdare sa treaca azi si maine sa plecam la munte.
Himere, sa am anunti cand pui "bufetul" si unde, sa ma inspir si eu de Craciun

Pupici si o zi frumoasa
himere2005
de ex. daca noi vrem sa coloram o pasta dulce, martipan se numeste cu sofranul nu cred ca merge ca ia gustul sofranului, asta vrem noi sa facem o pasta dulce si nu gasim coloranti alimentari. rochia tortului barbie pe care l-am postat ieri era facut tot din pasta asta care are la baza lapte praf

eu o sa pun, dar asta e bufet suedez. pentru craciun o sa fac link separat, ca acolo sunt alte bucate traditonale si sunt subiecte separate pe aceasta tema pe culinar
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 29-11-2006, 08:34 AM) *

Timea azi mi-a gasit servetelele demachiante si a sters cu ele mobila,usa de la baie,masina de spalat doh.gif
N-am putut salva nici macar unul din pachet.....

Ce fata harnicutza are mama, give_rose.gif

CITAT(Pisik @ 29-11-2006, 09:05 AM) *

Mi-e un somn de imi vine sa adorm cu capul pe birou...Am visat numai tampenii, printre care ca avem 2 amanti din care unul era Columbeanu blink.gif Macar celalalt era un coleg de al meu care arata bine naughty.gif

lol.gif lol.gif , cum sa nu fii obosita cu trei la capul patului?
ALICE
Eu folosesc sofranul la aluaturi,clatite,si e ok.Nu isi iau gust
ramonavlas
Buna dimineata!
Am zis aseara ca nu ma trezesc in dimineata asta......normal ca am uitat sa opresc ceasul aseara, si la 8.15 a sunat.
Asta este.
Ma duc sa schimb asternutul, sa spal niste haine si abia apoi la munca........
anaoi
salut...ce copii harnici aveti fetelor.....

ii trimiteti si acasa la a mea mamica?
ALICE
Ramona,ma uitam in albumul tau la costumasul alb cu negru.F frumos.Mi-ar place si mie unul asa.
anaoi
CITAT(Pisik @ 29-11-2006, 11:05 AM) *

Neatza!
cred ca visele m-au obosit asa, ca am dormit cat dorm deobicei.
Sau poate nu mai am rabdare sa treaca azi si maine sa plecam la munte.
Himere, sa am anunti cand pui "bufetul" si unde, sa ma inspir si eu de Craciun

Pupici si o zi frumoasa

pisik...egoisto....doi nu iti usnt de ajuns? trebuie trei???
Pisik
CITAT(anaoi @ 29-11-2006, 11:26 AM) *

pisik...egoisto....doi nu iti usnt de ajuns? trebuie trei???

Adevarul e ca ma multumesc cu sotul si colegul, pe columbeanu il donez laugh.gif daca l-o lua cineva wacko.gif tease.gif
anaoi
una ca nevasta-sa il ia
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 29-11-2006, 11:26 AM) *

Ramona,ma uitam in albumul tau la costumasul alb cu negru.F frumos.Mi-ar place si mie unul asa.

Multzumesc floare.gif
Tulip
Fetelor,vreau sa va anunt ca NU E WE!Ce-i cu linistea asta?
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 29-11-2006, 11:36 AM) *

Multzumesc floare.gif

Dar nu vreau sa stiu cat a costat.Sau de unde l-ai achizitionat.Ca sigur nu-mi permit. sad.gif Dar totusi:cat a costat si de unde? )).gif
ramonavlas
Chiar, ce-i cu linistea asta???
Eu am schimbat asternutul, am bagat o tura de haine la spalat si mai strang de prin casa pana termin cu spalatul, ca apoi sa merg la munca. Si diseara la sala. Ca luni am chiulit si vineri e inchis. Asa ca merg si azi si maine. Am fost si ieri )).gif

CITAT(ALICE @ 29-11-2006, 11:54 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-11-2006, 11:36 AM) *

Multzumesc floare.gif

Dar nu vreau sa stiu cat a costat.Sau de unde l-ai achizitionat.Ca sigur nu-mi permit. sad.gif Dar totusi:cat a costat si de unde? )).gif

Nu a fost asa de scump. 2.800.000 de la un magazin din Targu-Mures, de unde imi iau eu haine mai elegante, si nu numai........
michelle
Neata!

Am terminat aseara de citit Goana dupa cumparaturi la New York - Sophie Kinsella, nu stiu daca ati citit-o dar eu am ras in hohote, f simpatica..

Emu, ce e chai? Ceai? Da, e mult mai bine dupa fara ochelari, in sfarsit vad preturile in magazine (ceea ce nu e neaparat un lucru bun grin.gif )
Himere, cred ca poti deschide un subiect cu Aperitive, asta daca ai numai aperitive.
ALICE
CITAT

Nu a fost asa de scump. 2.800.000 de la un magazin din Targu-Mures, de unde imi iau eu haine mai elegante, si nu numai........

Nu,nu e scump.Ma gandeam la ceva mai astronomic.
Tulip
CITAT(ALICE @ 29-11-2006, 10:00 AM) *

CITAT

Ramo,ce magazin in Tg-Mures?Unde? wink1.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 29-11-2006, 12:05 PM) *

CITAT(ALICE @ 29-11-2006, 10:00 AM) *

CITAT

Ramo,ce magazin in Tg-Mures?Unde? wink1.gif

Pe Bulevardul 1 Dec 1918, Contesa se numeste magazinul. Tu esti din Medias, nu? Cum vi dinspre Medias, tot inainte pe bulevard pana la a doua statie de autobuze. Sau langa magazinul Favorit, daca stii unde e .
Tulip
Ramo,stiu care-i magazinul... cheer.gif cheer.gif cheer.gif intr-adevar au haine frumoase si mai deosebite acolo!
himere2005
merci michelle, acum il pun
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.