Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
cu lamiie, neaparat, ca taie greata si este si de dieta )).gif
nusarich
irinush, ziceai de o placinta cu spanac parca (sper sa nu fi gresit). vreau si eu reteta, plizzzz grin.gif ca ma bate un gand...
peach
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 09:49 AM) *

Peach, chiar bine cheer.gif iti predau stafeta
uite o reteta buna de dieta.
Se fierb niste napi(inca nu stim sigur ce sunt napii), si se sareaza. Se mananca cu scarba si te satura repede. Dupa caz se bea un pahar de apa ca sa-ti ia gustul din gura. lol.gif

eusa_think.gif am zis reteta dietetica nu de dat coltul doctor.gif
anaoi
mda...ca si dylly vrea s amai traiasca nitel...otrava, pe 3.12, nu acum
uka
CITAT(Tulip @ 17-11-2006, 12:35 PM) *

Uka,la ce pagina erau pozele?Sau pune inca o data linkul,pls.....

http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762341754885

mult mai scrietzi mai fetelor....
buna dimineata si de la mine...
m-am delectat cu o cafea si .... nu va zik ce, k fac pofta d dulce, oricum f ingrasacios...
himere2005
ati intrebat la trattoria daca nu servesc si napi? )).gif eu zic sa faceti comanda de acum pentru intilnire sa nu aveti surprize grin.gif
uka
o rugaminte am si eu la voi, unde gasesc calculatorul ww, ca sunt la alt calc la serviciu si nu il am si nici acces la calc celalalt nu am si sunt curioasa cate pcte am bagat asa in 5 min.. biggrin.gif

sau sa-mi trimiteti pe mess
anaoi
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 01:03 PM) *

ati intrebat la trattoria daca nu servesc si napi? )).gif eu zic sa faceti comanda de acum pentru intilnire sa nu aveti surprize grin.gif

auzi...eu zic sa spunem ca ne aducem noi bucatarul, s apuna la dispozitie bucataria si faci tu napii biggrin.gif biggrin.gif , de zici? tu ii gusti prima, unsure.gif daca nu ti s eintampal nimic poate mancam si noi. sau si mai bine, noi comandam pizza yahoo.gif si tu mananci napii... biggrin.gif
himere2005
pai daca tot sunt eu bucatarul si voi comandati pizza, va bag in pizza aia si napi, asta ca sa impacamsi capra si varza...lasa dilly, ca daca mai bei un pahar de vin rosu alaturi sau berea ta favorita iti dregi gustul wink1.gif

dilly, mai bine ii servesti pe nemti cu mincarea asta gustoasa, poate scapi de ei blum.gif
anaoi
sau poate ma dau afara in cel mai bun caz...asta daca nu ma omoara pe loc

nu te-ai prins, noi comandam pizza inainte s avii tu
Deea
Neata fetelor...de fapt buna-ziua, sunt chiauna de somn, nu stiu ce am dar as dormi non-stop, o fi de la augumentin...fac un tratament.

Dany sa te duci sa te tunzi si sa te vopsesti...o sa te simti mai bine dupa!

sambata trecuta nu mai stiu daca v-am spus sau nu ca am iesit sa conduc prin bucuresti putin...in fine...ideea e ca am mers cu o dacie solentza "ca sa-mi fac mana" si sambata seara am iesit in oras...al meu sot s-a gandit ca daca tot am condus si nu sunt speriata de bombe sa bea si el ceva..sa ma vedeti la 4 dimineata, super obosita, intr-un bucuresti plin de taximetristi care merg care mai de care mai "regulamentar" ce conduceam eu ca o floricica o masina sport cu 30 la ora....normal ca nu intelegea nici un participant la trafic ce-i cu bezmetica de la volan...da ce sa le explic ca e prima oara cand ma sui in masina aia si daca la dacie ii dai doua ciocane si intrepti tabla ca sa repari o masina straina scoti niste milioane bune din buzunar.... M-am cam facut de cacao dar nu ma las biggrin.gif ... ma fac un fel de Schumi mai mic blum.gif
michelle
Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.
Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.
Englezul - vin nou in pahar nou.
Finlandezul a scos musca si a baut vinul.
Rusul a baut vinul cu tot cu musca.
Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.
Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.
Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.
Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.
Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.
Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale.
Scotianul a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut!
Anna
Neata fetelor!
Am venit si eu la raport.
Cred ca mami a auzit de napi vostrii grin.gif ca mi-a gaitit supa de salata verde si mancare de telina. blum.gif
Ce happy sunt, ca au pct putine.
Ca ma tin tare pe baricade...reusim noi cumva.
Va pup hug.gif pupic.gif
anaoi
braaaaaaaaaaavvvvvvvvvooooooooooooooooooo...Deea....si asa taximetristii tre educati...
Anna
lol.gif super tare miha
himere2005
e dragut tare bancul miha, asta daca ai mai auzit povesti despre straini si "calitatile" lor pupic.gif
Anna
Perle Auto

Cealalta masina a intrat in mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.

M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.

Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu.

incercind sa omor o musca, am intrat cu masina intr-un stilp de telegraf.

Conduceam masina de 40 de ani cind am adormit la volan si am avut un accident.

Cind m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut in locul in care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp.

Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.

Masina mea era parcata in mod regulamentar cind a lovit cu spatele celalalt vehicul.

Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.

O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.

Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt intr-o masina mica cu o gura mare.

Stalpul de telefon se apropia repede. Am incercat sa virez in afara directiei lui cind el m-a lovit in fata.

Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.

Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat.

Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):

Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.

Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
Deea
CITAT(michelle @ 17-11-2006, 01:34 PM) *

Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.
Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.
Englezul - vin nou in pahar nou.
Finlandezul a scos musca si a baut vinul.
Rusul a baut vinul cu tot cu musca.
Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.
Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.
Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.
Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.
Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.
Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale.
Scotianul a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut!

ce tare..multumim smile.gif
anaoi
dylly a bagat la capatana si cand si daca va avea carnet si maisna si aciident, stie ce s aspuna
Ella79
Dylly, regretam pentru programul tau de lucru. Se pare ca estista un program global de exterminare a angajatilor. Sa scape doar cine poate.
La mine la serviciu e iarasi haos, dar cum haos e si acasa deja ma lasa rece .
S-ar putea ca pe 2 decembrie sa plec la Budapesta si Viena sa imi cumpar haine. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Monic, here I come!! Conditia este sa fie casa gata pana atunci.
Dylly, nu numai ca o sa primesti poze cu rezultatul final al remnovarii, dar te invit la taiat panglica. O sa avem, sare, paine WW si multa apa plata cu lamaie.
Deea
CITAT(anaoi @ 17-11-2006, 01:41 PM) *

dylly a bagat la capatana si cand si daca va avea carnet si maisna si aciident, stie ce s aspuna

eu iti doresc carnet si masina fara accident!
nusarich
deea, super soferita! si ce daca se uita la tine suspiciosi? sau poate erau invidiosi pe tine, mai stii? pupic.gif
anaoi
CITAT(Ella79 @ 17-11-2006, 01:45 PM) *

Dylly, regretam pentru programul tau de lucru. Se pare ca estista un program global de exterminare a angajatilor. Sa scape doar cine poate.
S-ar putea ca pe 2 decembrie sa plec la Budapesta si Viena sa imi cumpar haine. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Monic, here I come!! Conditia este sa fie casa gata pana atunci.
Dylly, nu numai ca o sa primesti poze cu rezultatul final al remnovarii, dar te invit la taiat panglica. O sa avem, sare, paine WW si multa apa plata cu lamaie.

apa plata cu lamaie is indulcitor
michelle
Stai sa ma vezi pe mine .. in noua legislatie scrie ca soferii cu pana la un an experienta trebuie sa circule cu -20km/h fata de viteza legala.
Asa ca cei cu lamaia-n geam vor incurca circulatia

CITAT(anaoi @ 17-11-2006, 11:51 AM) *

CITAT(Ella79 @ 17-11-2006, 01:45 PM) *

apa plata cu lamaie is indulcitor

Atunci mai aman venirea mea la control blum.gif
Deea
CITAT(nusarich @ 17-11-2006, 01:47 PM) *

deea, super soferita! si ce daca se uita la tine suspiciosi? sau poate erau invidiosi pe tine, mai stii? pupic.gif

daaa...erau invidiosi ca eu mergeam incet si ii incurcam pe ei in trafic...ma rog...eu mergeam pe banda 1 asa ca aveau loc de mine pe celelalte benzi.
Acum sincera sa fiu imi era cam jena dar decat sa ma dau wonderwoman mai bine stau in banca mea pana sunt sigura pe mine.

Apropo de indulcitor...si-a lua cineva Splenda? daca da cate cal si grasimi are?
Anna
guma de mestecat orbit fara zahar are pct?
anaoi
)).gif )).gif daca era apa fara indulcitor, nu mai veneai???
michelle
CITAT(anaoi @ 17-11-2006, 11:57 AM) *

)).gif )).gif daca era apa fara indulcitor, nu mai veneai???

ei ba da, voiam sa fiu prezenta la taierea panglicii biggrin.gif
Ella79
Dylly, sta Miha cu ochii pe noi ca pe butelie. grin.gif Nu putem si noi sa taiem o panglica, nimic... biggrin.gif
anaoi
daca vroiam sa facem chef era deja aici cu joarda
himere2005
eu zic ca daca ii dati spaga o bere "7 coline" nu mai zice nimic tease.gif

eu am curatat ciupercile si le-am bagat la cuptor. in curind o sa se faca eat.gif
Deea
Fetelor, am un sac de haine pe care nu le mai port...haine bune nu de facut carpe de praf....stie cineva o familie/fata/femeie...care are nevoie? Le plimb de colo colo prin casa degeaba, eu nu le mai port si nici sa le arunc nu-mi vine.
uka
eu de obicei le dau femeii de serviciu de la bloc..
Monic
Ella, te astept cu napi grin.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 02:17 PM) *

Ella, te astept cu napi grin.gif

Cu ce??? Cand incep reducerile la voi?
Monic
pai sunt mai mereu...
Ella79
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 02:28 PM) *

pai sunt mai mereu...

nu mai, reducerile aleaca lumea de scrie AKTIO 70% pe toate vitrinele. )).gif Mie alea imi plac.
irinush
Nusarich, uite linkul de pe culinar, ai si poze acolo la fiecare etapa:

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8930
Deea
CITAT(uka @ 17-11-2006, 02:16 PM) *

eu de obicei le dau femeii de serviciu de la bloc..

noi avem om de servici smile.gif ... dar banuiesc ca are si el familie...o sa ma interesez...buna idee.

Pisik pe unde umbla azi?

mama ce vorbareata sunt azi...se vede ca trebuie sa fac curatenie si n-am nici un chef.
Ella79
Gata fetelor, plec la vanatoare de chit de rosturi si clante. )).gif Sa va aduc ceva din oras?
Tulip
Helooooooo........vad ca va sta cpul la intalniri,napii,bere,reducere....hmm... )).gif )).gif )).gif

Pe mine ma doare gatul rau de tot,cineva de pe forum cred ca m-a virusat grin.gif grin.gif grin.gif

Dana unde o fi?Doarme?Sau la cumparaturi? )).gif )).gif )).gif

Monic,n-ai zis cat o sa stai in tara.......
peach
Dylly cum merge cu soferia?

Ce-i cu Danutella ?
Monic
Ella, chiar 70% n-am vazut, dar 50% da.
Chiar azi am dat o raita, dar de ex la Terranova unde sunt mari reduceri sunt numai zdrente. Cel putin mie nu mi-a placut ce am vazut, desi imi cumpar multe lucruri de acolo...
Acum pregatesc pt amiaza fasole cu carnat prajit. blum.gif Veniti, va servesc si pe voi,
cu apa cu lamaie, ce altceva? biggrin.gif
himere2005
fetelor, v-am trimis niste ciupercute cu brinza pentru cele care nu tin post, simple pentru celelalte...toate la 1 punct
anaoi
CITAT(peach @ 17-11-2006, 02:40 PM) *

Dylly cum merge cu soferia?

Ce-i cu Danutella ?

intreaba-i pe nemti cum merge cu soferia

CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 02:48 PM) *

fetelor, v-am trimis niste ciupercute cu brinza pentru cele care nu tin post, simple pentru celelalte...toate la 1 punct

dylly e alergic la ciuperci
nusarich
CITAT(Tulip @ 17-11-2006, 02:38 PM) *

Helooooooo........vad ca va sta cpul la intalniri,napii,bere,reducere....hmm... )).gif )).gif )).gif

Pe mine ma doare gatul rau de tot,cineva de pe forum cred ca m-a virusat grin.gif grin.gif grin.gif

Dana unde o fi?Doarme?Sau la cumparaturi? )).gif )).gif )).gif

Monic,n-ai zis cat o sa stai in tara.......

ma cam simt cu musca pe caciula... eu am luat niste strepsils cu lamaie (si fara zahar), asa ca e de WW... grin.gif sper sa-ti treaca repede.
himere2005
pentru peach si pentru toata gasca din germania si nu numai
ciupercute dietetice
v-am pus si steagul germaniei sa nu mai comentati blum.gif
da, pun de fiecare data acelasi platou pentru ca e favoritul meu
Sexymom
Salutare gagici.

Am vazut aseara la spanioli o salata bestiala pe care mi-am facut-o eu astazi. O sa vi se para cam ciudat ce are in ea dar e foarte, foarte gustoasa.

SALATA DE PASTE CU SFECLA SI CASTRAVETE MURAT

-100 g paste fainoase spiralate (cat mai groase)
-200 g sfecla fiarta in prealabil
-2 castraveti murati
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-ulei de masline, otet de mere si sare.

Se fierb pastele 8 minute in apa cu sare, se scurg si se dau prin apa rece sa nu se lipeasca intre ele.
Se pun intr-un vas adanc, peste ele se adauga sfecla aiata in cuburi micute, castraveti murati, ceapa taiata julien si usturoiul pisat.
Se pune sare, otet si ulei dupa gust.

Anna
M-a apucat asa o pofta de dulce de imi vine sa fug la magazinul din colt sa ma indop cu o cioco sad.gif( tare imi e ca asa o sa si fac cry.gif
Nus ce am, am papat si miere..nimic. am mancat si mancare...da tot as mai manca asa ceva n-am mai vazut...de fapt am mai vazut ca tb sa vina rusii..cred ca de aia doh.gif
ce ma faaaac? sad.gif(
Si arata si cantarul cu 1 kg mai mult mad.gif nervous.gif
michelle
Sexy, multumim de reteta, cred ca e pe gustul meu )).gif
Poti sa o treci si la Retete WW?

Annais, incearca niste fructe.. Ce ai papat pana acum?

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.