Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anaoi
Dana.... bang.gif bang.gif crying.gif doh.gif doh.gif
himere2005
eu fac tot un fel de cioco de casa simbata, dar le fac bilute. sa postez? naughty.gif
anaoi
daca ti s-a urat cu binele....
Tulip
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 04:42 PM) *

eu fac tot un fel de cioco de casa simbata, dar le fac bilute. sa postez? naughty.gif

daaaaaaaaaaaaaaaaa
spre bucuria lui Dylly lol.gif
himere2005
eu o sa va dau linkul atunci cu pozele si pentru dilly scriem in loc de prajituri si cioco "atentie, ciine rau grin.gif "
daconst
CITAT(Tulip @ 29-11-2006, 06:43 PM) *

CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 04:42 PM) *

daaaaaaaaaaaaaaaaa
spre bucuria lui Dylly lol.gif

Noroc ca nu gasesc lapte praf,asa usor. doh.gif
himere2005
dana, parca vad ca ii iei laptele bebelusului sa faci ciocolata si mai bagi si un strat subtire de nutella deasupra tease.gif
irinush
vad ca nici yahoo nici culinar nu functioneaza, noroc ca am scris reteta:

CIOCOLATA MARO:

500 g zahar
100 ml apa
200 g unt
300 g lapte praf cernut
2 linguri cacao cernuta
esenta de vanilie

nuci prajite,stafide inmuiate in rom,cirese confiate

CIOCOLATA ALBA:

300 g zahar
100 ml apa
130 g unt
200 g lapte praf cernut

nuca de cocos,putina zeama de lamaie(daca vreti)

Se fierbe zaharul cu apa,dupa care se adauga untul.Siropul se lasa la racit. Intr-un vas cernem laptele praf si cacaua,punem nucile prajite si taiate bucatele,stafidele inmuiate in rom si stoarse(dar nu prea tare,sa mai ramana rom) Turnam incet siropul caldut si mestecam bine,sa nu se formeze cocoloase Pt CIOCOLATA ALBA,se procedeaza la fel

ALICE
Si la cei care tin post nu va ganditi?? biggrin.gif Eu plec.O seara placuta,ca e noapte afara deja.
irinush
nu te supara Alice, pleaseeeee!
Tulip
Alice,pe maine! pupic.gif

Irinush,tu ai incercat reteta sau inca nu?
daconst
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 06:46 PM) *

dana, parca vad ca ii iei laptele bebelusului sa faci ciocolata si mai bagi si un strat subtire de nutella deasupra tease.gif

N-auzi ca am incercat si nu merge cu laptele asta...mai bine ca ramanea bb flamand si eu cu fundul mare. lol.gif
ALICE
Nu ma supar.......ma gandeam unde gasesc lapte praf si cu ce sa inlocuiesc untul..... wacko.gif
irinush
inca nu, dar am in plan sa o incerc cu prima ocazie, care la mine poate fi si maine, sa vad ce chef o sa am
himere2005
as incerca sa fac totusi cu mai mult zahar blum.gif hai ca iti trimitem pachete din romania cu lapte praf, vrei? la schimb cu pampersi grin.gif facem trafic, nu gluma
Pisik
Eu deja nu mai pot, imi vine sa ma duc acasa sa fac, noroc ca nu am lapte praf )).gif
dar sunt terminata de pofta, nu mai pot sorry.gif
irinush
e o idee. Himere!
daconst
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 06:51 PM) *

as incerca sa fac totusi cu mai mult zahar blum.gif hai ca iti trimitem pachete din romania cu lapte praf, vrei? la schimb cu pampersi grin.gif facem trafic, nu gluma

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt de acord!!!!

Eu mai faceam cind eram la dieta,Alice cu indulcitor si fara unt.dar o mancam cu lingurita.Avea acelasi gust,doar ca n-o puteam taia.
Este reteta si la WW,cred ca apus-o Miha.
Nemtoaicele o faceau cu margarina si indulcitor.
Tulip
Alice,untul nu merge inlocuit cu margarina? wacko.gif wacko.gif
himere2005
lapte praf darling am vazut eu la kaufland, dar cred ca mai gasesti si in alta parte. eu am primit de la mama o punga mare de lapte praf ca lor le da sanatatea ca lucreaza in mediu toxic. nu stiu ce marca e, ca e o punga simpla, dar mare w00t.gif

CITAT(Tulip @ 29-11-2006, 06:53 PM) *

Alice,untul nu merge inlocuit cu margarina? wacko.gif wacko.gif

da, merge inlocuit untul cu o margarina grasa, de ex. Unirea
Tulip
fetelor,reteta saptamanii acesteia e Cicolata de casa....reteta de dieta,ce mai? lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
si nici nu merge sa bagi mai nimic degresat, ca altfel nu se leaga compozitia iese crema grin.gif daca nu bagi suficient zahar, margarina grasa sau unt si lapte consistent nu iese k lumea wacko.gif
Deea
Multumesc fetelor! pupic.gif am si eu cu ce ma mandri..na biggrin.gif

Tulip, mie mi se pare ca seamana la ochi cu taica'su...poate si pt. ca sunt caprui ai ei si ai mei albastri

Dylly...e clar ca o sa vrea in masina toata ziua...acum s-a prins ca poate sa traga de centurile de siguranta si sa le molfaie lol.gif ...cel putin sta cuminte si roade la ele biggrin.gif

ma omorati cu ciocolata aia de casa....eu tin post pana la Craciun! doh.gif

laptele praf e de post???? sau inteleg ce-mi convine la ora asta?
daconst
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 06:59 PM) *

si nici nu merge sa bagi mai nimic degresat, ca altfel nu se leaga compozitia iese crema grin.gif daca nu bagi suficient zahar, margarina grasa sau unt si lapte consistent nu iese k lumea wacko.gif

Aici e laptele praf degresat.Are 0,1% grasime...daca ajuta cu ceva. lol.gif
himere2005
sa va spun ce m-a pus dani sa-i fac ca in ultimul timp, ce-i drept l-am cam tinut la dieta: cartofi prajiti. asa ca maninc acum mincarica mea de pastai cu gindul la portia lui de cartofi.
Tulip
CITAT(daconst @ 29-11-2006, 05:00 PM) *

si nici cu ala n-ai incercat cioco?poate-i bun.....si n-ai nici mustrari de constiinta,doar ai pus lapte degresat lol.gif
Pisik
eu cred ca pe langa fructe, o sa imi iau asta seara un baton de salam de biscuiti de post ca prea mi-ati facut pofta cu ciocolata aia
daconst
CITAT(Tulip @ 29-11-2006, 07:02 PM) *

CITAT(daconst @ 29-11-2006, 05:00 PM) *

si nici cu ala n-ai incercat cioco?poate-i bun.....si n-ai nici mustrari de constiinta,doar ai pus lapte degresat lol.gif

Ba,am incercat...chiar mancat,pot spune. blushing.gif
Doar ca e punguta mica si nu-mi ajung decit 2 cani. lol.gif
himere2005
din cite stiu eu laptele praf nu e obtinut printr-un proces de deshidratare? oricum, merge si aruncat din avion grin.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 29-11-2006, 05:09 PM) *

CITAT(peach @ 29-11-2006, 02:59 PM) *

Niceeeee!
As incerca si eu! cheer.gif

Azi am ascultat toata ziua o melodie f antrenanta care imi aminteste de sala blum.gif

Asa imi suna mie telefonul cand suna babuinul cheer.gif
uka
am sa scriu si eu reteta de cioco si c bilute stiu eu dar pe sub retete d sarabtori si mai tz putzin
wink1.gif
anaoi
dylly se retrage pana nu da in primire pe aici de pofta....
pa...pe maine...
dylly a uitat s aprecizez ce nu il mai vedeti decat pe 11.12
himere2005
deea, am vazut-o pe micuta ta, dragalasa foc. voi nu aveti patut pentru copii?

concediu placut dilly, ai grija sa nu ni te fure babuinii laugh.gif
anaoi
dylly pleaca in delegatie la timisoara....nu are concediu....don't worry
anca veselie
dylly, concediu placut! pupic.gif
anaoi
dylly pleaca in delegatie la timisoara....nu are concediu....don't worry
anca veselie
sorry, am vazut dupa ce-am scris ca-i delegatie.
in cazul asta, delegatie usoara si placuta floare.gif
anaoi
va fi cea mai grea da anul asta...dar mersi pt urari
Pisik
dylly, spor la delegatie! te asteptam back!
himere2005
anca veselie, m-am uitat la pozele din portugalia. cu cine erai, cu fratele tau?
anca veselie
da, e fratele meu! simpatic, nu?
himere2005
normal, stiu ca te-am intrebat si data trecuta de el, dar nu mai eram sigura grin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 07:19 PM) *

anca veselie, m-am uitat la pozele din portugalia. cu cine erai, cu fratele tau?

Noroc cu Himere ca-i curioasa ca asa am vazut si eu pozele din Portugalia. grin.gif
Superbe,Anca!!!
himere2005
ati fost mai multi in gasca?
anca veselie
mai am de facut 2 albume cu poze, sa vad cand ma urnesc. dar noul meu avatar iti place?
himere2005
pai se poate sa zicem nu? grin.gif
Anna
buna seara neuroni!!
Am ajuns si eu pe la voi, ca de 2 zile nu apuc sa va citesc crying.gif
sa va zic si ce am papat, fac economii pt munte (cica biggrin.gif:D)

mancare de varza cu taietei - 4
mere - 0
2 fel paine - 1
1 fe br top - 1
4 biscuiti - 2 pct
musaca - cartofi 2 pct, carne - 2 pct ( f putina) ulei - 2 pct

total 14 pct cheer.gif
anca veselie
frati-miu a fost plecat cu bursa acolo si m-am dus in vizita. foarte fain, mi-a placut mult!
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 29-11-2006, 07:35 PM) *

buna seara neuroni!!
Am ajuns si eu pe la voi, ca de 2 zile nu apuc sa va citesc crying.gif
sa va zic si ce am papat, fac economii pt munte (cica biggrin.gif:D)

mancare de varza cu taietei - 4
mere - 0
2 fel paine - 1
1 fe br top - 1
4 biscuiti - 2 pct
musaca - cartofi 2 pct, carne - 2 pct ( f putina) ulei - 2 pct

total 14 pct cheer.gif

Bravo, bine ca reusesti ca si eu mi-am propus dar nu am reusit deloc, din contra, am depasit pe alocuri... sad.gif
dar acuma iarasi mi-e rau, neaparat tre sa fac niste analize ca nu e a buna cu raul asta de seara

imi tremura mainile, amtesc, ma doare capul, simt o foame teribila, desi nu se poate spune ca ma infometez; cred ca o sa bag si un pic de dulce, nu stiu, dar deja m-am saturat sa imi fie rau in fiecare seara
himere2005
pisik, ti-ai verificat glicemia?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.