Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 07:43 PM) *

pisik, ti-ai verificat glicemia?

eu am probleme cu glicemia ce e drpet, e mica (poate de aici foamea non-stop de dulciuri) dar nu am verificat de curand; trebuia sa imi fac un set complet de analize dar v-am zis ce am patit, sa vad dupa 1 dec; as vrea sa imi schimb medicul de fam si atunci tipa asta unde rveau sa ma dic face anbalize la ea la cabinet, fara trimiteri si nebuneli...
himere2005
eu nu stiu ce sa zic dar ma mir cumde ramine glicemia mica la cite dulciuri zici ca maninci. sa nu uiti de vitamine. fructe am vazut ca maninci, trebuie si legume. eu sunt exact invers.
ady_raluk
m-am reintors si eu printre voi...bineinteles ca imi adun picaturile de saliva de pe jos cu gandul la cioco de casa. yam yam )).gif
daconst , mie una mi se pare un pic cam exagerat cadoul, sau poate ca eu nu pot spune pt ca ma simt prost, prietenilor mei ca imi doresc ceva asa de scump, dar nu pot lua din lipsa de bani..in fine, am zis si eu sa ma bag in seama
pisik, un test de sarcina ai facut?? ca poate ..cine stie?
deea ai o bomboana de fata sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!

referitor la laptele praf..as zice ca e bine sa vb cu un pediatru..eu nu mai tin minte cum se numea ce i-am dat la alex, dar stiu ca am vrut sa ii dau initial milumil si nu l-a suportat delok. iar eu de la 3 sapt nu am mai alaptat pt ca am facut un fe de furia laptelui la sanul stang- si m-au taiat ca facusem puroi..deci..fara lapte
himere te inteleg ca ai avut pb dupa nastere..cand am nascut eu , aveam in salon o femeie , care din cauza faptului ca a nascut groaznic de greu , a facut o depresie de nu a vrut sa isi vada copilul delok..nu stiu cum s-a comportat dupa ce a iesit din spital, dar cat am stat in matern nu s-a dus la copil niciodata. atunci aveam 18 ani si am zis ca e dusa complect...cu timpul am inceput sa inteleg cum sta chestia cu depresiile
ady_raluk
cum vin eu..cum nu mai zice nimeni nimik....sa fie vreo aluzie?? sad.gif cry.gif blushing.gif
ca nu mai zic nimik...
irinush
dylly, delegatie usoara si te asteptam inapoi cu drag

CITAT(ady_raluk @ 29-11-2006, 08:18 PM) *

cum vin eu..cum nu mai zice nimeni nimik....sa fie vreo aluzie?? sad.gif cry.gif blushing.gif
ca nu mai zic nimik...

ei na, raluca ... si eu mai patesc asa ... stai linistita, e seara si seara e mai liniste pe aici pupic.gif
himere2005
va povestesc mai mult dupa ce pleaca mama. eu cu copilul nu am avut absolut nimik, cred ca eram singura mama care aproape ca nu dormea toata noaptea si de cite ori plingea un copilas ma uita ca nu cumva sa fie bianca
uka
am pus retetele de bunatatzuri la retete de sarbatori...
biggrin.gif
plec laserv vb peste vreo 2 ore
michelle
Annais, cum e varza cu taitei? Dezvolta pls grin.gif
himere2005
varza si taitei miha )).gif cred ca nu prea are ce sa dezvolte. cred ca e mincarica de varza picanta cu taitei grin.gif
degeaba iti fac cu ochiul wink1.gif
Anna
Durata1 h40 min

Ingrediente:o varza mijlocie, o ceapa mare, o punga de taietei lati, piper, cimbru, sare

Mod de preparare. Se fierb taieteii in apa cu sare, se scurg si se lasa la racit. Intre timp se taie varza forte fin, se freaca cu sare si se lasa 20 de minure. Se caleste ceapa in putin ulei, pina devine aurie, se adauga apoi varza si, spre sfirsit, cimbrul si piperul (este o mincare foarte condimentata). Se amesteca varza fierbinte cu pastele reci.Mod de servire Se poate servi simplu sau cu zeama de lamiie.

e de pe culinar?
himere2005
nu stiu daca-i pe culinar, dar ma gindeam cu as fi facut-o eu sa fie comestibila )).gif
himere2005
chiar ca-i pustiu, trebuie sa ajunga si babuinul meu, sa aveti o seara placuta fara ispite culinaresti, cred ca numai ciocolata visati noaptea. eu as fi vrut sa maninc niste colac secuiesc, dar e cam scumput 70.000 colacul
Anna
CITAT(himere2005 @ 29-11-2006, 09:22 PM) *

nu stiu daca-i pe culinar, dar ma gindeam cu as fi facut-o eu sa fie comestibila )).gif

Scuze himere, vroiam sa scriu E DE PE CULINAR! fara ?
Si e foarte COMESTIBILA,. crede-ma wink1.gif
Deea
Multumesc raluk pt. urari!

Himere avem patut pt. copii, de ce intrebi?
ramonavlas
Avem un membru nou? r2du??? Bine ai venit!!!
Eu acum am venit de la sala. Ma duc sa fac dush si apoi inapoi la munca.
In noaptea asta doarme babuinul la mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ady_raluk
iarasi munca ramo?? mai poti duce programul asta asa incarcat?
ramonavlas
CITAT(ady_raluk @ 29-11-2006, 10:33 PM) *

iarasi munca ramo?? mai poti duce programul asta asa incarcat?

Pai nu prea am de ales, daca e bolnav seful de restaurant......e restaurantul meu si normal ca ma intereseazaa iasa totul bine. Ca altfel, poate nu ma agitam atat........
ady_raluk
ramo, acuma ma uitam pe pozele tale de la mare..e superb costumul ala de baie cu alb si negru..am o fixatie cu costumele de baie smile.gif
uka
ramo vad ca potentialului a inceput sa-i placa sa doarma la tine biggrin.gif

ady_raluk
ma distreaza avatarul tau e super tare...
nusarich
victorie! am reusit sa mananc un boluletz de supa cu galuste (cica era post azi) fara sa ma doara prea tare!!!!!!!!!! asadar, de maine pot manca ceva mai consistent cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tulip
bravo!!!!! pupic.gif
A sosit al tau sotior?
Anna
Noapte buna fetelor!
Ma bag si eu la somnic, ca maine ma asteapta o zi grea de munca, nus daca o sa am timp sa intru pe la voi dar sunt sigura ca o sa umpleti paginile si fara mine blum.gif
Asa ca sa aveti o zi frumoasa maine, plina de realizari!
Va pup. pupic.gif kisses.gif kiss.gif
ramonavlas
Am ajuns si eu de la munca, sunt franta! Trebuie sa ajunga si potentialul si la nani cu noi.....sper )).gif
Noapte buna.
Raluk, ma bucur ca iti place costumul meu de baie floare.gif
Uka, nu stiu daca deja ii place, dar o sa ii placa sa doarma la mine )).gif
ina_ceva
CITAT(ramonavlas @ 29-11-2006, 11:51 PM) *

nu stiu daca deja ii place, dar o sa ii placa sa doarma la mine )).gif

Ramona, in curand crezi ca-ti va propune sa se mute la tine? grin.gif
Annaiss, servici usor!
Bravo, nusa! give_rose.gif

Noapte buna!!!
emu
CITAT
michelle mesaj Astazi, 10:58 AM
Emu, ce e chai? Ceai? Da, e mult mai bine dupa fara ochelari, in sfarsit vad preturile in magazine (ceea ce nu e neaparat un lucru bun biggrin.gif)

Chai e o bautura traditionala indiana, in care ingredientul principal e ceai negru preparat in amestec cu diferite condimente si lapte. In reteta originala se foloseste lapte crema (mai gras) pt gust, eu folosesc lapte 0%fat. Imi place si asa wink1.gif Am postat reteta pt chai aici wink1.gif

CITAT
daconst mesaj Astazi, 05:00 PM
O sa trimit banii si sa ia ele ce cred.ca poate stiu ele mai bine. huh.gif

Eu as cumpara ceva, personal, sa fie din inima smile.gif chit ca l-as trimite prin dhl sau fedex )).gif dar sa stiu ca-i de la mine... covor isi poate lua in timp, cadoul de suflet conteaza mai mult. Si o zi la SPA ar fi grozav, daca ii poti face programare (nu stiu cat de usor ti-ar fi: plata in avans sau altfel... sunt curioasa daca sunt cupoane pt asa ceva in zona la ea... pp ca in timisoara?) si sa vorbesti cu cele de la salon sa-i trimita invitatia ar fi o surpriza placuta. Parerea mea wink1.gif

annais cate puncte ai de recuperat... stiu ca ai 1 de ieri biggrin.gif

revin cu meniul de azi mai traziu
emu
Meniu miercuri:
80 gr branza L'nL - 1p
4 fel paine - 4p
1 portie varza calita - 1p uleiul
1 salata cu 1/2 ou fiert - 1p
1 lingurita smantana light - 0.5p
6 linguri orez fiert - 3p
3 linguri fasole neagra - 1.5p
1 lingura salsa cheso - 1p
1 bol supa pui - 2.2 p
1 lingura unt light - 1p
2 portocale
----------------------------------
total --------------------- 16.2p
si recapitulare: luni si marti cate 17 puncte pe zi w00t.gif tre' sa-mi pun funda rosie lol.gif
daconst
Neatza!

Sa nu fie inca Himere pe aici????? naughty.gif
Parca nu-mi vine sa cred... )).gif
Hai ca pun eu de cafea,ceai si ce mai doriti pe linga...sper sa apareti si si voi cit mai repede.
himere2005
sunt si eu dar scriam la alte subiecte, mi-am dat si eu cu mintea mea debila cu presupusul. intr-adevar azi m-am trezit la 7 grin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 09:25 AM) *

sunt si eu dar scriam la alte subiecte, mi-am dat si eu cu mintea mea debila cu presupusul. intr-adevar azi m-am trezit la 7 grin.gif

Ehei,si eu care ma umflam deja in pene. )).gif
Vroiam sa te tot intreb si acum daca suntem singure profit...Bia vorbeste?
Cam ce face la 1 an?Adica ce-i face placere sau cum o tii ocupata?
Ma gindeam ca la anul pe vremea asta o sa vreau sa merg in Ro de sarbatori si sa stiu la ce sa ma astept. grin.gif
himere2005
mai mult bodogane: map,bap, apa, mama, tata, n-ai, trr, cam asta
e o mitittica si jumatate. cum o tin ocupata, pai intii dau "viata" unui personaj (papusi), apoi se mai joaca ea singura cu el in continuare, si apoi o iau de la capat. are multe jucarii si ii place sa le descopere. daca se plictiseste de jucarii ii dau cani, linguri, orice dar sa fie nou ca-i place sa descopere. daca-i dai un lucru nou sta vreun sfert de ora si-l analizeaza. o car in circa, o mai las in premergator, o duc la oglinda, stau aplecata cu ea sa mearga, acum ca are si calut o plimb sau o dau in balansoar cu calutul, dat in leagan, ne jucam cu cuburile si ne prostim impreuna, o gidil si ride, o imit si ride, cucu-bau, ii dansez
daconst
Himere,cind e Sf Andrei?Astazi?
Ca eu nu le am cu astea...si avem de sarbatorit atunci,nu?
Deea,Bubbles,parca?
Sa ma anunti si pe mine. grin.gif
himere2005
azi este, un buchet mare de flori pentru voi ANDREELE si ANDREI. eu nu am primit nici o veste de la ei, dar tot ma duc cu cite un cadouas.

era vorba de nepotii mei, scuze
daconst
Atunci,La multi ani!!!!
si din partea mea,tuturor Andreelor! floare.gif floare.gif floare.gif
Sa fiti fericite si iubite! pupic.gif
daconst
Ia spune,Himere cum e meniul de ieri?Ai ramas in puncte sau te-ai dat la laptele lui Bia...sa nu spun ciocolata... lol.gif

Emu,la tine in meniu ai lingurita de smantana gratis...deci ai salvat 0,5p. grin.gif
Ai dreptate cu cadoul,dar daca am apucat sa-i spun colegei care se ocupa de el ca pun bani cu ele,n-as vrea sa le mai incurc sa se supere.Asta e,la anul stiu si nu ma mai bag.

Raluk,cu cadoul nu era vorba de bani,ca suntem 3 si 1 mil de pers nu e o avere pentru cineva drag,doar ca ideea era deplasata si eu vroiam ceva sa foloseasca doar ea si nu intreaga familie.Mai ales ca ea e genul care se lasa pe ea la o parte pentru familie...

Cred ca la faza asta tot Himere,m-ar putea ajuta,ca ea stie mai bine cum e. pupic.gif
himere2005
atunci cind nu stii ce sa faci mai intii cu banii te bucuri de lucrurile care iti ramin. eu ce sa zic, prefer sa-i vad fericiti pe ei, pentru ca ei nu prea pot sa gaseasca bucurie si in alte lucruri decit materiale. eu caut altceva, dar nu prea gasesc. eu ma bucur si de o vorba buna, si de o floare, si de o plimbare la parcul de distractii, si de risul inocent al biancai, si de prieteni in jurul bradului de craciun, de colinde, ma bucur de lucrurile mici, care de fapt pentru mine sunt mari, pentru ca rareori le gasesti in viata asta.
daconst
Himere,ai mai slabit 100g!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Hai sa te pup ca tare esti constiincioasa.Bravo tie pentru ambitie,mai ales ca si gatesti tot felul de bunatati! floare.gif floare.gif floare.gif
himere2005
MERCI. ieri am mincat de 13.5p

mincare de pastai cu ciuperci si 1 cartof 2p
margarina cu piine si masline 6,5p
o supita de rosii 1.5p
1 banana 1p
2 felii piine -2p
2 lingurite miere 0,5p
----
total 13.5p plus punctul din legume extra 14.5

dupa cum se vede nu mai apuc sa gatesc
anaoi
Imagine

LA MULTI ANI !!!!, multa sanatate si numai bucurii pentru cei care poarta numele de Andrei, Andreea si derivate.
daconst
Stati pe aproape ca s-a inclinat Dylly... lol.gif
Cred ca iar scrie mult. )).gif
anaoi
am scris mai sus.....
ALICE
La multi ani pentru Andrei si Andreea! biggrin.gif
Am facut ciocolata de casa dar nu mi s-a intarit.Am facut ceva prost.Nu stiu ce bang.gif .
Tulip
La multi ani! give_rose.gif tuturor sarbatoritilor!

Si buna dimineata!
Dana,e buna cafeaua ta,doar ca mi-ati lasat doar un pic...cred ca trebuia sa ma trezesc mai devreme )).gif )).gif )).gif
daconst
CITAT(anaoi @ 30-11-2006, 10:52 AM) *

am scris mai sus.....

Ma gindeam eu ca de la poza a durat asa mult...si eu care credeam ca ti-ai luat avant sa scrii mai mult.
himere2005
mai dilly, ia zi, nu trebuia sa fii plecata? ce cauti pe aici? tease.gif
ramonavlas
Buna dimineata. La mine e una....deosebita....m-am trezit in bratele Potentialului yahoo.gif
La multi ani pt cine se sarbatoreste azi.
Alice, ce mai conteaza ca nu s-a intarit (cioco). E buna? Arunca si la noi......
Tulip
CITAT(ALICE @ 30-11-2006, 08:54 AM) *

La multi ani pentru Andrei si Andrea! biggrin.gif
Am facut ciocolata de casa dar nu mi s-a intarit.Am facut ceva prost.Nu stiu ce bang.gif .

dupa care reteta?
daconst
CITAT(Tulip @ 30-11-2006, 10:55 AM) *

La multi ani! give_rose.gif tuturor sarbatoritilor!

Si buna dimineata!
Dana,e buna cafeaua ta,doar ca mi-ati lasat doar un pic...cred ca trebuia sa ma trezesc mai devreme )).gif )).gif )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Himere e de vina...cum pleca la alt subiect,cum lua si o cafea cu ea. lol.gif
Eu am baut doar ceai,dar pun repede inca un ibric la foc. )).gif
Tulip
Mey,Himere,pai lasa cafea si la altii! tease.gif tease.gif
himere2005
eu sunt cu nessul blum.gif , ai bagat-o la blat blum.gif
nusarich
neata neuroni!

La Multi Ani! tuturor Andreelor, Andreilor si derivatelor! Si celor care mai au ceva de sarbatorit azi, La Multi Ani! (aici intra sorela mea care face azi vreo 15 ani de casnicie...)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.