Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Miha de unde ai tras concluzia asta???? huh.gif
Aici nu e un salar mediu ci unul peste medie,de 1800€.
Un barbat care cistiga normal are la 1500€.Nu ma refer la cei cu scoala sau vreo functie.
Femeile cistiga intodeauna mai putin aici.
La noi exista doar castigul min pe ora...de salar mediu n-am auzit. sad.gif
michelle
CITAT(daconst @ 30-11-2006, 10:48 AM) *

Miha de unde ai tras concluzia asta???? huh.gif
Aici nu e un salar mediu ci unul peste medie,de 1800€.
La noi exista doar castigul min pe ora...de salar mediu n-am auzit. sad.gif

Mi-a zis cineva care cunoaste o pers. care lucreaza in domeniul integrarii si a fost la Bruxelles.
Cred ca se fac statistici.
Am incercat sa gasesc ceva aici, dar nu am gasit. Daca stiti altceva...
peach
Tot in sus merge Ina sad.gif nu stiu ce naiba balotez ca disperata ..azi deja ma gindeam la jambon cu varza murata (stie Dana la ce ma refer..specialitate nemteasca)

Himere nu am putut sa nu remark ca ai un tiker in germana..ascunzi ceva ve eu nu stiu??

alte bancuri:

"Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion."

Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm. Cateva ore mai tarziu, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten. "Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi." Watson raspunde, "Vad milioane de stele." "Si ce-ti indica acest fapt?" Watson se gandeste o clipa. "Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leu. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Ce iti indica tie acest fapt?" Holmes ramane tacut un moment, apoi spune "Watson, idiotule, cineva ne-a furat cortul".

Vine Bula la scoala cu o buza umflata.
Profesoara: - Ce-ai patit Bula?
- Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza. -Vai saracul de tine. Si te-a piscat?
- Nu, a omorit-o tata cu vasla.

Doi politai discuta:
- De ce iti tot freci miinile?
- Ca mi-e frig...
- Da' de ce nu-ti bagi miinile in buzunar?
- Acolo mi-s manusile.

Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi
nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa o intrebi:
"Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?"

Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un
nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta
asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:
"Nu te enerva grasano, tu urmezi."

himere2005
am pus la incarcat poze de aseara
au venit si indieni wink1.gif ce mi-au placut, cintau asa frumos, nu stiu ce m-am sensibilizat asa dupa nastere, cintau din flaut si nu numai, gen muzica peruana, nu stiu de ce, dar parca imi venea sa pling de bucurie
anaoi
1. Un preot, cu masina pe sosea, ia o tanara care facea autostopul.
>Dupa 5 minute ii pune mana pe picior.
>-Parinte, versetul I din Ioan, dupa care popa ia mana.
>Faza se repeta de doua ori. Cand ajunge acasa, preotul ia biblia si
>citeste:
>-Esti pe calea cea buna!
>
>2. Sotia si-a parasit batbatul si a plecat de acasa.. Dupa luni de
zile
>se intoarce totusi la casa lor si, in genunchi, ii cere iartare
sotului:
>-Iarta-ma, dragul meu, ca am gresit cand am plecat de acasa.
>-Te iert ca ai plecat, a raspuns barbatul, insa nu te iert pentru ca
>te-ai intors.
>
>3. Iubito, de cand te-am cunoscut nu mai pot sa mananc, sa beau si sa
>fumez!
>-Vai, asa de mult ma iubesti?
>-Nu, dar nu-mi mai ajung banii.
>
>4. Sotia ii zice barbatului cu repros:
>-Iar pleci la carciuma? Stii doar ca saptamana viitoare trebuie sa
>platim intretinerea, lumina, telefonul si altele!
>-Stai linistita, draga mea! Pana atunci ma intorc.
>
>5. Tatal isi sfatuieste fiica:
>-Ai grija ca barbatul pe care il vei alege sa fie inteligent si
frumos.
>Sa nu te gandesti numai la bani, asa ca maica-ta.
>
>6. De ce oltenii tin un tarnacop langa televizor si ziua si noaptea?
>-Daca se strica vreun canal, sa sape repede altul.
>
>7. Ai auzit de amicul nostru Gigel? Toata viata a cautat o fata mare
>si, in sfarsit, a gasit-o!
>-Bravo lui! Si cine este?
>-O baschetbalista.
>
>8. Un huligan intra in timpul noptii peste o biata femeie care locuia
>singura:
>-Da-mi banii pe care ii ai in casa, altfel am sa fac ceva ce n-am mai
>facut niciodata!
>Speriata, femeia ii da toti banii pe care-i avea. Apoi, cu glasul plin
>de frica il intreaba:
>-Dar, ce-ati fi facut daca nu v-as fi dat banii?
>-M-as fi dus sa muncesc.
>
>9. Prietene, nu te-am mai vazut de mult timp. Am auzit ca te-ai
insurat.
>Cum arata sotia ta?
>-Pai arata ca o femeie normala, adica cu degetul.
>
>10. Ce-ai zice, dragule, daca te-as parasi si m-as casatori cu altul?
>Ai suferi?
>-Ce idee! De ce sa sufar eu pentru un barbat strain!?
daconst
Eu zic ca romanii au tendinta sa exagereze ca afara-s cainii cu colacii in coada si chiar nu e asa.
Unde sunt salariile mai mari,Elvetia sau Anglia sunt si cheltuielile mult mai mari.
Germania e una din tarile cele mai ieftine si cu un salar mediu traiesc bine o familie cu copii.Nu ma refer la lux sau concedii scumpe.
La fel sunt salariile si in Italia sau Spania,din ce am aflat eu si nimeni nu se plinge.
In Ro si sa ai 1000€ pe luna tot nu-ti ajung banii,la ce preturi avem. mad.gif
Deea
CITAT(daconst @ 30-11-2006, 12:15 PM) *

Chiar m-am gindit intr-o zi la tine ca tu ai pus asa mult la sarcina din cauza tigarilor,ca te-ai lasat.
Acum fumezi iar?

am mancat traziu, era trecut de 8....asta e...sa vedem saptamana viitoare.
nu sunt inainte de rusi...nu stiu ce se intampla ca de cand am nascut in saptamanile cu rusii dau mai mult de 1 kg. jos...in rest cu sutele de grame....nu ma vait ca e bine si asa.

da, fumez iar. Nu m-am gandit ca am pus asa mult pt. ca m-am lasat de fumat....o fi si asta unul din motive.
himere2005
as vrea eu )).gif nu ascund, nu am facut o boaba de germana, dar de aranjat un ticker m-am priceput si eu ca seamana un pic cu engleza smile.gif si mai merg si pe intuitie
daconst
Sorina,o fi frigul de vina...si eu iarna am tendinta sa ma ingras si vara slabesc mereu.
Na,ca ti-am gasit si scuza. grin.gif
anca veselie
Himere unde ai postat pozele?
Deea
Himere ma intrebai ieri daca avem pat pt. Alexia...de ce?

lol.gif Alexia se pregateste de defilarea de 1 decembrie... am luat-o in brate sa ragaie si mi-a luat prosopul de pe umar si-l flutura. ...ca na.... e mai interesant sa baleasca pe hainele mele decat pe prosop.
peach
CITAT(daconst @ 30-11-2006, 10:04 AM) *

Sorina,o fi frigul de vina...si eu iarna am tendinta sa ma ingras si vara slabesc mereu.
Na,ca ti-am gasit si scuza. grin.gif

Sarumana de scuza..o accept )).gif )).gif )).gif

Himere esti buna yahoo.gif
uka
buna, in primul rand LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR
apoi vreau sa va urez numai bine, sa petrecetzi maine de ziua romaniei
pe la 14 o iau usurel spre brasov, va pup ne auzim dupa 5 sau depinde d vreme, ca daca e zapada ma intorc pe 8
puuupici
sa fitzi cumintzi
ina_ceva
Distractie placuta, uka!
himere2005
sa va dau explicatiile ca mai au putin pozele:
au fost facute in graba, dar va rog sa observati luminitile cu care e impinzit orasul, micii, mere coapte, colaci secuiesti, negustori cu prostii de toate felurile, indienii care cinta si agitatia din jur. sper sa-mi iasa ceva mai k lumea diseara, ca m-am saturat sa tot alerg. au venit ei si cu artizanat, si cu blanuri, argintarie, dar am avut timp sa fotografiez ceva? oricum era o aglomeratie de nedescris si se impingea lumea...

zilele galatiului
lyra
Discipolul: - Prea intelept si onorabil Maestru, poti sa-mi explici diferenta dintre o perla si o femeie? Maestrul: - Diferenta, gandacel mic si umil, consta in faptul ca perla poate fi insirata pe la ambele capete, iar femeia numai pe la un capat. Discipolul (confuz): - Dar, Maestre, da-mi voie sa contrazic intelepciunea ta himalayana,dar am auzit ca unele femei se lasa insirate pe la ambele capete! Maestrul (cu un suras): - Pai acelea nu sunt femei, sunt adevarate perle. rolleyes.gif
nusarich
uka, we placut si distractie placuta!

pisik, si voua we placut si fara stres!
irinush
Neatza fetelor, si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!!

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna
lyra
fetele acuma vaz si eu ca scrie ceva cu avertizare. oare ce-am facut? blushing.gif
daconst
CITAT(lyra @ 30-11-2006, 01:18 PM) *

fetele acuma vaz si eu ca scrie ceva cu avertizare. oare ce-am facut? blushing.gif

Nimic,aia o vezi doar tu la tine.Fiecare are asa ceva la avatarul ei.
A explicat Nessie mai la inceput. )).gif
anca veselie
himere mare agitatie a fost aseara!

fetelor, care-s superstitiile de sf andrei?
maine mergeti la serviciu? eu nu, si sper sa ajung la sala, sa fac curat si sa gatesc blink.gif cam multe... doh.gif
michelle
Himere, miroase a mici si a colac secuiesc
daconst
Deea,hai ca-ti raspund eu ca pe Himere o inteleg ca de la Zilele Galatiului i se trage. grin.gif

Despre patut te-a intrebat ca a vazut-o pe Alexia doar in patul vostru si de aia era curioasa,sunt convinsa.
Eu am vazut patutul Alexiei in alte poze,e din pinza si e frumos. wink1.gif

Himere,m-ai omorat cu kurtos-ul... doh.gif
Mi-am amintit ca am mancat in vara in Poiana unul mare si singura... grin.gif
Frumoasa atmosfera acolo la voi...cred ca in locul tau as sta cu Bia tot pe afara,doar sa fie si vreme buna.
Deea
CITAT(daconst @ 30-11-2006, 01:23 PM) *

Deea,hai ca-ti raspund eu ca pe Himere o inteleg ca de la Zilele Galatiului i se trage. grin.gif

Despre patut te-a intrebat ca a vazut-o pe Alexia doar in patul vostru si de aia era curioasa,sunt convinsa.
Eu am vazut patutul Alexiei in alte poze,e din pinza si e frumos. grin.gif

Himere,m-ai omorat cu kurtos-ul... doh.gif
Mi-am amintit ca am mancat in vara in Poiana unul mare si singura... grin.gif
Frumoasa atmosfera acolo la voi...cred ca in locul tau as sta cu Bia tot pe afara,doar sa fie si vreme buna.

lol.gif banuiam ca nu l-a vazut, dar vroiam sa vad cat de zapacita e! biggrin.gif

Himere....in pozele de pe la 0-1 luni 1-2 luni o sa vezi si patutul.....careare desen cu leut pe el lol.gif Dementa am mai fost cu zodia asta....o sa-mi iasa si pe ochi si pe urechi biggrin.gif
himere2005
e aglomeratie mare, e nevoie de mina unui barbat sa o care atita timp in brate. cu carutul nu poti intra. eu inca nu am facut poze in multime pentru ca nu s-a putut, ce am facut atunci au iesit super-naspa

sunt zapacita, o sa ma uit alta data. dana m-a ghicit doh.gif
nusarich
himere, chiar ca e super aglomerat. dar pare dragut din afara.
himere2005
e chiar frumos, cam pescaresc, adica nu e la fel de finut ca cel de la sighisoara sau brasov, dar e nebunie, dar trebuie sa ai si cu cine sa te duci. ca daca te duci cu un om stresat, care nu stie sa guste din bucuria asta degeaba. e frumos...miroase a mici, pop-coen, vata pe bat, tuica,vin fiert, e muzica, sunt multe chestii colorate si fumul de la mici, merele coapte zaharisite, kurtos-kolac care nu l-am mai luat ca mi-a zis cineva care si-a luat a e crud. altfel l-as fi luat sa gust, restul babuinului grin.gif diseara vor fi concerte, inca nu stiu cine vine, se costumeaza lumea, sper sa prind si asa ceva, focuri de artificii...intelegeti de ce sunt eu atit de mihnita? avem atitea minunatii in jur si nu stim sa le apreciem.
daconst
Himere,e greu cind omul e venit de la munca si plictisit...poate in we sa aveti mai mult succes.
Si al noi in oras era nebunie seara...te calcau toti pe picioare.
Noi mergeam ziua sa mancam mici si alte prostii,iar seara doar la concerte.
himere2005
in we nu mai e nimic in oras, totul se termina pe 1 dec...noroc cu ziua biancai smile.gif

eu stiu ca poate cer mult, hai ca eu de acum m-am obisnuit cu siuatia, dar ce va fi cind va creste fata? tot asa vom simti sarbatorile? sad.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 01:53 PM) *

in we nu mai e nimic in oras, totul se termina pe 1 dec...noroc cu ziua biancai smile.gif

Chiar???
Ciudat,la noi trebuia sa fie un we neaparat ca oamenii mai si muncesc in rest.

CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 01:54 PM) *

eu stiu ca poate cer mult, hai ca eu de acum m-am obisnuit cu siuatia, dar ce va fi cind va creste fata? tot asa vom simti sarbatorile? sad.gif

Eu sunt convinsa ca atunci cind vei lucra si tu o sa va reglati amandoi astfel incit sa aveti si un program comun.
Pina atunci,te inteleg ca prin asta trec toate mamele cu copii acasa si barbati ocupati.La fel sunt colegele astea ale mele de facultate.Ele stau acasa si barbatii vin seara...au aceleasi probleme cu ei.
himere2005
asa e in fiecare an 28, 29, 30 iar pe 1 are lumea liber, dar deja comerciantii isi string tarabele. potisa te duci, evident, dar nu mai are acelasi farmec. eu nu zic acum sa stam sa o lalaim, dar vroiam sa fac si eu niste poze amarite sa am ce sa va arat ca m-am laudat atita si uite ca nu reusesc sa redau prea mult
daconst
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 01:57 PM) *

asa e in fiecare an 28, 29, 30 iar pe 1 are lumea liber, dar deja comerciantii isi string tarabele. potisa te duci, evident, dar nu mai are acelasi farmec. eu nu zic acum sa stam sa o lalaim, dar vroiam sa fac si eu niste poze amarite sa am ce sa va arat ca m-am laudat atita si uite ca nu reusesc sa redau prea mult

Lasa Himere,nu te necaji tu din cauza asta.
Noi apreciem si atat si suntem multumite! floare.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 30-11-2006, 11:21 AM) *

fetelor, care-s superstitiile de sf andrei?

De Sfantul Andrei nu se spala ca e rau de foc

Se spune că în crucea nopții apar strigoii și duhurile rele, care bântuie prin casele sătenilor. Cel mai utilizat instrument de alungat strigoii este usturoiul, uns de tinerele fete și de gospodine pe la uși și ferestre. Tradiția spune că în această zi este bine să se pună grâu la încolțit. Cât de bogat va încolți, așa va fi anul viitor.

In credinta populara ziua de 30 noiembrie este numita "Andrei cap de iarna" pentru ca precede luna decembrie care este denumita, in cinstea sfantului, "Andrea" sau "Undrea". Si tot potrivit credintei populare, noaptea de Sf. Andrei este considerata una a vrajilor si a farmecelor.
In aceasta zi, potrivit traditiei romanesti, nu se lucreaza si nu se da nimic din casa. Copiii pun in vase noi, de lut, in apa neinceputa, crengi de visin, mar sau cires care vor inflori intre Craciun si Anul Nou, aducand belsug si sanatate.

Noaptea de Sf. Andrei este una fermecata, deoarece atunci vorbesc toate animalele, iar cine le asculta ce spun se zice ca moare. Credinta mai spune ca la miezul noptii se deschid cerurile.
Ziua de 30 noiembrie este numita de romani si "Ziua lupului". Se spune ca in ultima zi a lunii noiembrie lupul isi poate indoi gatul care pe tot parcursul anului este teapan si devine mai sprinten. Se spune ca in aceasta noapte Sf. Andrei aduna lupii si le imparte prada pentru iarna care incepe. Pentru ca lupii sa nu manance vitele si sa nu atace oamenii, nu se matura, nu se arunca gunoiul afara, nu se da nimic de pomana sau cu imprumut. Femeile nu se piaptana si nu torc pentru ca sa nu toarca lupii la casa si sa nu se apropie de familie.

Este foarte raspandit si obiceiul ca in noaptea dinaintea Sf. Andrei oamenii sa manance usturoi pentru a se feri de strigoi - pentru ca aceasta noapte in popor e numita si "Noaptea strigoilor". Se spune ca spiritele mortilor se elibereaza si isi fac acum de cap. Gospodarii se ung cu usturoi pe frunte, pe piept si spate. In plus, isi ung si ferestrele, hornurile, scarile, clantele usilor si coarnele animalelor.
Sf. Andrei este inceputul celor 12 vineri in care nu trebuie sa se munceasca pana a doua zi si trebuie tinut post. Oamenii vor manca doar seara, iar restul zilei se vor ruga pentru implinirea unei dorinte: maritat, insurat, realizare, insanatosire etc.

In aceasta seara, toti membrii familiei se obisnuieste sa puna boabe de grau intr-o farfurie plina cu apa. Norocul fiecaruia se interpreteaza de Anul Nou, in functie de cat de frumos a crescut graul. Celui caruia ii va creste mai repede si mai inalt, ii va merge mai bine in anul care va veni.
Fetele nemaritate vor putea afla in aceasta noapte daca se vor marita si pot vedea chipul ursitului.
In unele parti ale Romaniei, fetele si baietii se aduna la casa unuia dintre ei si aseaza pe o masa capatani de usturoi, tamaie si lumanari de Pasti, dar si mancare. Noaptea este petrecuta cu glume si voie buna, iar a doua zi usturoiul e dus la biserica, sfintit si pastrat intr-un vas nou, de lut. Acesta va fi bun pentru tamaduirea oamenilor, a animalelor sau pentru vraji de dragoste si impacare.
anaoi
Doi medici psihiatri coboara scarile.

Unul se impiedica, cade si isi rupe piciorul.

Celalalt se repede la el si il intreba:

- Vrei sa discutam despre asta?

===================================

La medic:

- Schiopatati cand e umezeala in atmosfera?

- Nu, cand merg.

=====================================

Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:

- Ce varsta aveti?

- Peste o luna voi implini 40 de ani.

La care chirurgul spune:

- Imi place optimismul dumneavoastra!

==================================

Un pacient bine fixat nu necesita anestezie.

Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta.

Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe.

Ea ridica fusta mai sus.

El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar.

Ea il asculta si ridica fusta si mai sus.

Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".

- Domnule doctor, impotenta te ia asa, dintr-odata?

- Nu, mai intai te lasa sa te faci de ras de vreo 2-3 ori...

Doctorul vine la patul bolnavului si-l intreaba:

- Fumezi?

- Nu! vine raspunsul.

- Pacat! Tocmai vroiam sa-ti interzic...

himere2005
si ai tu dreptate pe deoparte, dar eu cind am vrut sa fac o surpriza pentru cineva apropiat, munceam pe rupte dupa ce veneam de la servici numai sa iasa totul bine, numai sa fac persoana aia fericita, lasam deoparte oboseala si beam un ness sau cafea, ma lasam pe mine ca sa fac o bucurie si eram multumita de bucuria ei. cred ca cer prea mult, probabil nu toata lumea poate fi lipsita de egoism

deci, stiu ce meniu am diseara: mujdei de usturoi lol.gif si nici de pieptanat nu ma mai pieptan )).gif
michelle
Tari bancurile lol.gif

Mey io stiam ca vrajile se fac in seara dinaintea zilei de Sf Andrei, deci azi-noapte trebuiau facute..
anaoi
si un pahar de vin si gata..... biggrin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 02:05 PM) *

cred ca cer prea mult, probabil nu toata lumea poate fi lipsita de egoism

Vezi ca ai gasit raspunsul si singura...poate daca te-ai mai gindi si la tine ti-ar fi mai usor...doar ca e greu daca asa ti-e felul. sad.gif

Deci azi bag si eu usturoi...ca am motiv.In rest ma cam abtin ca sotul nu suporta mirosul. grin.gif
himere2005
ca sa ne poarte noroc dana laugh.gif sa te apropii si tu de instructorul de lamaze (?) si sa-i spui cu gura plina de usturoi: mai repetati odata va rog, n-am priceput lol.gif
Nessie
CITAT(lyra @ 30-11-2006, 11:18 AM) *

Lyra, citeste ->> aici despre avertizari.
daconst
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 02:10 PM) *

ca sa ne poarte noroc dana laugh.gif sa te apropii si tu de instructorul de lamaze (?) si sa-i spui cu gura plina de usturoi: mai repetati odata va rog, n-am priceput lol.gif

lol.gif

Pai astia aici nu au nici o jena,serios...Sa-i vezi cum se besesc in public si cica e ceva normal.
Doamne ca-mi vine sa-i omor,pe nesimtiti. mad.gif
anca veselie
merci ina pupic.gif ! michelle, nu stiu ce sa zic, din ceea ce a scris ina mi se pare logic sa se faca in seara asta unsure.gif
le-am citit colegilor mei si faceam misto ca trebuie sa mancam usturoi dupa care sa iesim in oras, eventual la agatat lol.gif sa vedem cine se mai apropie de mine dupa ce ma ung peste tot cu usturoi biggrin.gif

michelle
CITAT
Oamenii vor manca doar seara, iar restul zilei se vor ruga pentru implinirea unei dorinte: maritat, insurat, realizare, insanatosire etc.

Ei, asta o tine cineva?
himere2005
ce frumoase sunt miha...dar trebuie sa ai mare grija de cele deschise la culoare cred ca sunt cam pretentioase . sa le stapinesti sanatoasa. merg bine cu niste pantaloni strimti, mulati si un pulover lung, crosetat, cu gluga wink1.gif sau cu un pulover cu motive de iarna si caciula la fel, cu fulgi mari si reni tease.gif
nusarich
mie mi-a placut chestia cu "femeile nu se piaptana"... pai cum sa plec frate la serviciu cu claia nepieptanata? mai dau ochii si cu directorul...

CITAT(michelle @ 30-11-2006, 02:14 PM) *

CITAT
Oamenii vor manca doar seara, iar restul zilei se vor ruga pentru implinirea unei dorinte: maritat, insurat, realizare, insanatosire etc.

Ei, asta o tine cineva?

nu prea cred. poate daca stiam mai de dimineata, nu ma apucam sa mananc. desi si asta e cam greu la mine...
himere2005
a, am observat-o si pe aia cu nemincatul, valeu, eu nemincata nu pot sa mai gindesc

dana, eu credeam a nemtii sunt mai finuti ca noi
daconst
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 02:17 PM) *

Pai sunt ei mai finuti la altele,sa zic asa...dar cind e vorba de sanatatea lor...nu mai conteaza. lol.gif
nusarich
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 02:17 PM) *

a, am observat-o si pe aia cu nemincatul, valeu, eu nemincata nu pot sa mai gindesc

eu nu gandesc oricum, acum mancata sau nemancata... numai la prostii imi umbla capul...
si oricum nu puteam sa nu mananc nimic, avem o colega care pleaca de la noi si ne-a invitat la o "prajiturica"...
michelle
CITAT(anca veselie @ 30-11-2006, 12:14 PM) *

michelle, nu stiu ce sa zic, din ceea ce a scris ina mi se pare logic sa se faca in seara asta unsure.gif

zice asa:

CITAT
Este foarte raspandit si obiceiul ca in noaptea dinaintea Sf. Andrei oamenii sa manance usturoi pentru a se feri de strigoi

Eu asa stiam, in noaptea dinaintea sarbatorii se fac farmece, se da cu usturoi pe la geamuri etc.. si noaptea visezi ursita naughty.gif
daconst
Monic,Dany,nu scrieti nimic???
Nu va imbie mirosul de usturoi? lol.gif
Hai ca am imputit tot forumul. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.