michelle
30-11-2006, 12:22 PM
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 12:15 PM)

ce frumoase sunt miha...dar trebuie sa ai mare grija de cele deschise la culoare cred ca sunt cam pretentioase . sa le stapinesti sanatoasa. merg bine cu niste pantaloni strimti, mulati si un pulover lung, crosetat, cu gluga

sau cu un pulover cu motive de iarna si caciula la fel, cu fulgi mari si reni

Sar'na Himere
Tre sa imi iau niste pantaloni 3/4
Deocamdata nu am gasit nimic pe placul meu, mi-am taiat niste blugi
himere2005
30-11-2006, 12:24 PM
miha, poate-l visezi pe keanu
).gif)
si te trezesti linga tine cu "ion" nu mai stiu, dar era o gluma
anca veselie
30-11-2006, 12:30 PM
CITAT(michelle @ 30-11-2006, 02:20 PM)

CITAT(anca veselie @ 30-11-2006, 12:14 PM)

michelle, nu stiu ce sa zic, din ceea ce a scris ina mi se pare logic sa se faca in seara asta
zice asa:
CITAT
Este foarte raspandit si obiceiul ca in noaptea dinaintea Sf. Andrei oamenii sa manance usturoi pentru a se feri de strigoi
Eu asa stiam, in noaptea dinaintea sarbatorii se fac farmece, se da cu usturoi pe la geamuri etc.. si noaptea visezi ursita

aaaaaaaa, da ma.... am citit din 2 in 2. si nici nu mai stiu ce/daca am visat azi noapte
si cu nemancatul, eu am inteles ca 12 zile de vineri dupa sf andrei.
himere2005
30-11-2006, 12:31 PM
miha, stii ce a vazut ieri in oras? ce-ti place tie mult de tot...omuleti de TD
daconst
30-11-2006, 12:34 PM
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 02:31 PM)

miha, stii ce a vazut ieri in oras? ce-ti place tie mult de tot...omuleti de TD
Vorbesti codificat sa nu faci pofte?
michelle
30-11-2006, 12:35 PM
Eu nu am incercat turta dulce de la balciuri.. doar pe cea de la magazinul de jos, cand aduce proaspataaaaa
Nici eu nu stiu ce am visat azi-noapte
Pisik
30-11-2006, 12:37 PM
CITAT(michelle @ 30-11-2006, 02:35 PM)

Eu nu am incercat turta dulce de la balciuri.. doar pe cea de la magazinul de jos, cand aduce proaspataaaaa
Eu am descoperit aseara turta dulce Made in Republica Moldova" si era proaspata, cu nuca, bestiala! va recomand toate produsele facute in Moldova, biscuiti de ovaz (simpli, cu fructe, cu nuca), turta dulce (simpla, cu nuca, etc.) sunt absolut bune, nu au conesrvanti, zici ca sunt facute in casa
himere2005
30-11-2006, 12:38 PM
michelle
30-11-2006, 12:39 PM
Si noua ne plac produsele facute in Rep Moldova: sucuri, compoturi, sosuri, pateuri, branzeturi
Pisik
30-11-2006, 12:40 PM
CITAT(michelle @ 30-11-2006, 02:39 PM)

Si noua ne plac produsele facute in Rep Moldova: sucuri, compoturi, sosuri, pateuri, branzeturi
a luat mama odata niste suc si era intr-adevar f bun, cum il deschideai isi schimba culoarea, ceea ce denota ca nu are conservanti
daconst
30-11-2006, 12:42 PM
CITAT(michelle @ 30-11-2006, 02:39 PM)

Eu n-am avut ocazia sa le prea incerc...decit ce aduceau rusii pe piata si nu pot spune ca ma incantau.Aici de la magazinele rusesti cumpar doar seminte,ca in alta parte nu gasesc.
Deea
30-11-2006, 12:43 PM
mai dar numai de dulciuri se vorbeste pe aici?
las ca descarc eu pozele facute in we cu sculpturi din ciocolata....sa va vad atunci!

am pozat una cam de 1m pe 1m....va dati seama cata ciocolata era acolo???????????
Pisik te bagi la o cioco de 1/1 m?
Pisik
30-11-2006, 12:45 PM
CITAT(Deea @ 30-11-2006, 02:43 PM)

mai dar numai de dulciuri se vorbeste pe aici?
las ca descarc eu pozele facute in we cu sculpturi din ciocolata....sa va vad atunci!

am pozat una cam de 1m pe 1m....va dati seama cata ciocolata era acolo???????????
Pisik te bagi la o cioco de 1/1 m?

Lejer! va spun, fetelor, nu ma subestimati la capacitatea de a ingurgita dulciuri
evident ca iar am facut greseala de a imi aduce putina mancare in ideea de a nu manca si imi face cu ochiul omv-ul, dulciurile, etc.
himere2005
30-11-2006, 12:47 PM
apropo de chestia asta....avem noi in fata blocului (la mama) un baiat mai corpolent, dura il chema. cind era mic ii ziceam dura dura muratura. ce credeti ca a primit cadou intr-una din zile? o galeata de 1 kg de finetty
).gif)
si a mincat-o pe toata
Pisik
30-11-2006, 12:49 PM
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 02:47 PM)

apropo de chestia asta....avem noi in fata blocului (la mama) un baiat mai corpolent, dura il chema. cind era mic ii ziceam dura dura muratura. ce credeti ca a primit cadou intr-una din zile? o galeata de 1 kg de finetty
).gif)
si a mincat-o pe toata

Hmmm

asta nu am incercat-o inca si nici nu ar fi indicat....dar totusi un kg odata nu as putea, esalonat intr-o zi insa....
anaoi
30-11-2006, 12:51 PM
ete na....daca te bati cu dylly pe ea, o mananci si o data
himere2005
30-11-2006, 12:51 PM
cred ca cea mai mare bucurie a ta sa te trezesti pentru o zi in tara dulciurilor
anaoi
30-11-2006, 12:55 PM
Cum il convingi pe bebelus sa doarma noaptea... 30 noiembrie 2006
Nu sunt foarte multe lucruri care vor perturba somnul unui nou-nascut. Insa, la varsta de 2-3 luni, micutul se va trezi noaptea de mai multe ori decat este nevoie sau poate chiar dezvolta tulburari de somn care pot duce mai tarziu la unele afectiuni mai serioase... Nou-nascutii trebuie sa fie treziti noaptea, pentru a fi alaptati, dar este posibil ca, de multe ori, sa se trezeasca singuri, cu ceva timp inainte de ora mesei. Adesea, doar faptul ca te simte aproape de el sau ca il tii in brate il poate linisti pe bebelus si il trimite inapoi intr-o clipita in bratele somnului...
Pentru a evita tulburarile de somn, respectivele situatii in care bebelusul tau depinde, pentru a adormi, de unele actiuni "ajutatoare", cum ar fi leganatul sau alaptatul, pregateste-l pentru culcare inainte sa adoarma si lasa-l sa isi "cheme" somnul singur. Vei vedea ca, treptat, va invata sa coboare in lumea viselor pe cont propriu...
Este necesar sa iti inveti bebelusul, in mod gradual, cum sa doarma pe toata durata noptii. Expertii in dezvoltarea copilului nu au cazut perfect de acord asupra celor mai bune modalitati pentru a face acest lucru si exista, in consecinta, foarte multe pareri care intra in conflict. Iti vom prezenta care sunt cele mai utilizate abordari pentru somnul de noapte al nou-nascutilor...
Copilul tau isi poate dezvolta obiceiuri "sanatoase" de somn chiar si pana la varsta de 6 saptamani. Cheia acestei solutii este sa stabilesti un program de somn consistent si constant si sa il culci pe micut cat timp este inca treaz. In caz contrar, oboseste foarte tare si nu mai adoarme foarte usor. Daca cel mic adoarme singur, este in regula sa ii raspunzi si sa vorbesti cu el in toiul noptii sau la somnul de dupa-amiaza, cand se trezeste si trebuie schimbat sau hranit.
Inlocuieste orice asociatii pe care copilul le face intre somn si prezenta ta (elimina orice fel de activitati care ar putea necesita prezenta ta langa el, cum ar fi leganatul sau alaptatul) cu alte lucruri care se vor afla intotdeauna langa micut atunci cand acesta se trezeste, cum ar fi paturica sa preferata.
Vrei sa faci tot ceea ce este mai bine pentru copilul tau, iar a-l ajuta sa isi dezvolte obiceiuri sanatoase pentru somn face parte dintre aceste lucruri. Prichindelul tau nu intelege deocamdata ce este mai bine pentru el si va plange daca nu va primi ceea ce isi doreste.
Scopul si telul tau este sa il inveti sa doarma si sa adoarma singur.
Invata-l pe bebe sa adoarma si sa se linisteasca singur atunci cand se trezeste. Il poti invata sa faca diferenta dintre zi si noapte chiar de la inceput - mesele din timpul noptii trebuie sa fie reduse doar la hranit, fara joaca sau petrecut timpul cu el mai mult decat este necesar, iar daca vezi ca doarme mai multe ore pe zi, trebuie sa il trezesti. Nu trebuie sa doarma mai mult de 3-4 ore consecutiv. Pana la urma, va invata sa isi pastreze orele de somn indelungat pentru perioada noptii...
Atunci cand se trezeste, ceea ce este inevitabil, foloseste-te de voce pentru a-l linisti, dar lasa sa treaca din ce in ce mai mult timp intre aceste intervale in care ii vorbesti. Astfel isi va da seama ca este momentul sa invete sa se linisteasca si singur.
Cand se trezeste, nu il lasa sa planga pana nu mai poate, dar nici nu alerga la el de la primul scancet... Asteapta cateva minute, sa iti dai seama daca este cu adevarat treaz si suparat, si apoi intra in camera lui. Linisteste-l fara sa il iei in brate si fara sa il ridici din patutul sau. In schimb, mangaie-l si linisteste-l vorbindu-i. La inceput, verifica-l si mergi la el la fiecare cateva minute, dar apoi este bine sa incepi sa il strigi din afara camerei sale.
De asemenea, este o idee foarte buna sa dezvolti o "strategie de somn" si o rutina foarte calma si linistita, care poate include baita de seara, cititul unei povesti, un cantec de leagan si asa mai departe.
Creeaza o atmosfera de somn pozitiva, relaxanta. Fii alaturi de bebelus si ofera-i un mediu placut, care ii va permite sa il cuprinda somnul cat ai zice peste! Va invata sa perceapa somnul ca pe o stare placuta, si nu ca pe una de care trebuie sa ii fie teama.
Nu exista o modalitate "exacta" si "corecta" de a-l incuraja pe cel mic sa doarma singur pe tot parcursul noptii si sa se linisteasca singur, la trezire. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii inveti obiceiurile, sa il dezveti de acelea care nu ii fac bine (si care va dauneaza si voua, ca parinti...) si sa alegi acea abordare a problemelor pe care bebelusul le poate avea cu somnul care va convine voua, ca familie, cel mai mult si care pare sa dea rezultatele cele mai bune si in cazul lui. Nopti usoare si placute va doresc!
Monic
30-11-2006, 01:05 PM
sunt si eu
am bagat lasagna la cuptor, sper sa se faca pana plec
in Ungaria salariul mediu pe economie cred ca e in jur la 600 euro, dar mancarea/produsele in general sunt aprox cu 10% mai ieftine ca in tara. Dar, nici aici nu umbla cainii cu colacul in coada
in rest va pupic, sunt cam ofticata azi
cred ca de la zilele galatiului mi se trage
himere2005
30-11-2006, 01:08 PM
vrei bumbaceala, ai
monic, despre tine era vorba
Monic
30-11-2006, 01:10 PM
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 02:08 PM)

vrei bumbaceala, ai
monic, despre tine era vorba

ce bumbaceala?
himere2005
30-11-2006, 01:11 PM
miha, sper sa nu te oftic prea tare
asta e facuta cu
asta
anaoi
30-11-2006, 01:11 PM
CITAT(Monic @ 30-11-2006, 03:05 PM)

sunt si eu
am bagat lasagna la cuptor, sper sa se faca pana plec
in Ungaria salariul mediu pe economie cred ca e in jur la 600 euro, dar mancarea/produsele in general sunt aprox cu 10% mai ieftine ca in tara. Dar, nici aici nu umbla cainii cu colacul in coada
in rest va pupic, sunt cam ofticata azi
cred ca de la zilele galatiului mi se trage
).gif)
shhhhhhhhtttt/ himere nu stie ca am fost si noi acolo, dar nu am vrut sa dam ochii cu ea
himere2005
30-11-2006, 01:12 PM
stiu ca tu erai fan aparate foto...eu nu stiu sa-l folosesc pe al meu
anca veselie
30-11-2006, 01:15 PM
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 03:11 PM)

asta e facuta cu
asta vaaaai, cum arata, mi se face rau. vreau si eeeeeeeeu
Monic
30-11-2006, 01:15 PM
).gif)
si am bagat si kürtös, si cioco, mujdei, mititei
sssstt
si am tras si cate un

in cinstea nemtilor
michelle
30-11-2006, 01:18 PM
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 01:11 PM)

asta e facuta cu
asta Nu inteleg .. ce e cu el?

Nu eu sunt fan aparate, laptopuri, ci babuinul
ALICE
30-11-2006, 01:19 PM
CITAT(Monic @ 30-11-2006, 03:15 PM)

).gif)
sssstt
si am tras si cate un

in cinstea nemtilor

anaoi
30-11-2006, 01:23 PM

).gif)
sssstt
si am tras si cate un

in cinstea nemtilor

si nu uita de turta....si vinul fiert
Monic
30-11-2006, 01:25 PM
CITAT(anaoi @ 30-11-2006, 02:23 PM)

).gif)
sssstt
si am tras si cate un

in cinstea nemtilor

si nu uita de turta....si vinul fiert

si tuica de casa
anaoi
30-11-2006, 01:28 PM

de aia chiar uitasem
himere2005
30-11-2006, 01:30 PM
monic s-a dat la bautura
miha, nu stiu de ce aveam impresia ca iti plac tare aparatele foto performante si am gasit pe culinar si ti-am aratat. arata-i babuinului

poate te-am confundat
ady_raluk
30-11-2006, 01:38 PM
o zi buna tuturor si din partea mea
LA MULTI ANI !- pt toti sarbatoritii si sarbatoritele de azi
ma doare reu de tot spatele...nush ce am azi

dylly am vazut ca mergi in delegatie la timisoara..pai te astept la arad cu cioco de casa, placinta cu mere, si toata gala de alcool....ce zici??- bineinteles ca te servesc si cu ceva ww
himere2005
30-11-2006, 01:41 PM
ady raluk, vezi ca nu fugim de tine, dar seara cam toata lumea are treaba, nu mai sta pe forum
anaoi
30-11-2006, 01:42 PM
ady raluk, vine fata....ma clonez, las clona la timisoara la workshop cu nemtii si eu vin la tine
ady_raluk
30-11-2006, 01:44 PM
pai...adu si nemtii....facem un mic bairam

....glumesc normal..
aveam chef de vorba aseara si nu mai zicea nimeni nimik..si am crezut ca v-ati saturat de mine
Deea
30-11-2006, 01:44 PM
interesant articolul Dylly, multumim!
anaoi
30-11-2006, 01:46 PM
pai dylly, poa macar sa caute pt voi, ca de facut bebe, no way
CITAT(ady_raluk @ 30-11-2006, 03:44 PM)

pai...adu si nemtii....facem un mic bairam

....glumesc normal..
aveam chef de vorba aseara si nu mai zicea nimeni nimik..si am crezut ca v-ati saturat de mine

nu zi de doua ori
ady_raluk
30-11-2006, 01:49 PM
dilly ai fost in arad vreodata?sau altcineva din fete de pe forum? e superb orasul..iar strandul din cate stiu eu e al treilea ca marime din europa..e plin de baruri, discoteci, terase etc.... e frumos vara dar si iarna functioneaza majoritatea...
himere2005
30-11-2006, 01:50 PM
dilly, eu zic sa te mai gindesti, acum e usor sa fii zanatic, dar mai incolo o sa simti nevoia de cineva alaturi. daca iti gasesti baiat noi iti facem surpriza cum i-au facut lui
monic, nu fetelor?
peach te cununa
Monic
30-11-2006, 01:53 PM
Dylly, bebe are nevoie de ffff putine ingrediete. Adica daca ma gandesc bine doar de un babuin. Si parca si la Dylly ii plac babuinii, nu?

atunci de ce te tot fofilezi?
Dylly, iti donez sala pt 9 septembrie

si te maritam
facem nunta ww
cu ingrasacioase
himere2005
30-11-2006, 01:53 PM
eu intotdeauna m-am gindit ca daca nu o sa am pe cineva cu care sa fac un copil sau sa nu pot sa fac sa infiez unul
ady_raluk
30-11-2006, 01:54 PM
pe mine ma bate gandul tot mai tare sa infiez o fetita...dar ady nici nu vrea sa auda!
himere2005
30-11-2006, 01:56 PM
de cit timp incercati? faci tratament?
Pisik
30-11-2006, 01:57 PM
eu nu am putut manca puiul pe care mi l-am luat, mi s-a parut ca avea gust de stricat si l-am aruncat asa ca am mancat salata cu paine neagra de la o colega; nici nu stiu cata am mancat, oricum nu mai numar dupa cate dezastre am facut, probl e ca mi-e inca foame
michelle
30-11-2006, 02:00 PM
Si eu am mancat 3 felii de paine cu pateu (asta e salvarea noastra cand nu ne luam manare de acasa) si o grefa. Sa vedem cat ma tine.
himere2005
30-11-2006, 02:01 PM
pisik, ce pot sa spun eu ca de cind m-am apucat serios de ww si pina acum s-au schimbat multe. acum m-am obisnuit si cu mincare mai putina
nusarich
30-11-2006, 02:05 PM
eu n-am mancat nici o prajiturica (inca), desi mi-am luat vreo 3 bucati de miniprajituri. oricum, la cum m-am chinuit sa mananc iaurtul... s-ar putea sa se pricopseasca cu ele omul meu, in caz ca ajunge la mine in tip util.
himere2005
30-11-2006, 02:10 PM
sorana, nu ne mai zici nimic?
Pisik
30-11-2006, 02:10 PM
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 04:01 PM)

pisik, ce pot sa spun eu ca de cind m-am apucat serios de ww si pina acum s-au schimbat multe. acum m-am obisnuit si cu mincare mai putina
pai sper ca de luni sa ma pot apuca ca lumea, nu stiu daca de WW pt ca joi si vineri nu sunt in tara, sa mabta avem parastas si iar ma frustrez cu incurcatul in numere, dar macar salate, fructe, etc.
acum am papat 2 bobo milka de la un andrei
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.