Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anca veselie
auziti, dar TAE BO cum il punctam? ca pe aerobic sau ca pe step aerobic?
si daca eu merg pe jos in fiecare zi, cel putin in timpul sapt, cam juma de ora, mai adaug vreun pct la ratia zilnica?

CITAT(Pisik @ 30-11-2006, 04:10 PM) *

acum am papat 2 bobo milka de la un andrei blushing.gif

eu am papat o bobo rafaello de la o andreea blushing.gif pt ea am renuntat la supa la pic tease.gif
Deea
CITAT(anca veselie @ 30-11-2006, 04:12 PM) *

auziti, dar TAE BO cum il punctam? ca pe aerobic sau ca pe step aerobic?
si daca eu merg pe jos in fiecare zi, cel putin in timpul sapt, cam juma de ora, mai adaug vreun pct la ratia zilnica?

CITAT(Pisik @ 30-11-2006, 04:10 PM) *

acum am papat 2 bobo milka de la un andrei blushing.gif

eu am papat o bobo rafaello de la o andreea blushing.gif pt ea am renuntat la supa la pic tease.gif

eu zic ca e ca step aerobic...eu cel putin dupa tae-bo eram lesinata.

Ella ce faci? cam tacuta azi. e ok debaraua? da sincer zi!

Dana ce tot scrii de 10 minute??? trebuie sa plac si tot astept sa vad ce scrii atata smile.gif
anca veselie
da, si eu m-am gandit tot la asta.
sper sa reusesc maine sa fac o ora de aerobic si una de tae bo, sa recuperez ca n-am mai fost sapt asta.
anaoi
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 03:50 PM) *

dilly, eu zic sa te mai gindesti, acum e usor sa fii zanatic, dar mai incolo o sa simti nevoia de cineva alaturi. daca iti gasesti baiat noi iti facem surpriza cum i-au facut lui monic, nu fetelor? peach te cununa )).gif

deci fereasca Sfantul sa imi faca careva asa ceva. monic e mai pasnica, dylly da si da tare.

CITAT(Monic @ 30-11-2006, 03:53 PM) *

Dylly, bebe are nevoie de ffff putine ingrediete. Adica daca ma gandesc bine doar de un babuin. Si parca si la Dylly ii plac babuinii, nu? naughty.gif atunci de ce te tot fofilezi? blum.gif

Dylly, iti donez sala pt 9 septembrie cheer.gif si te maritam )).gif
facem nunta ww cheer.gif
cu ingrasacioase blum.gif

adica ma inviti mascat la nunta? lui dylly ii plac babuinii logic, dar babuinul care sa s elege de dylly tre sa aiba multeeeeeeeeee calitati ca s asuporte defectele lui dylly

dylly balotat conserva ton, icre si lamaie , 2 felii paine

nu mai vorbiti de sport ca dylly moare aici, ar da la bicicleta si nu poate din cauza genunchilor cu juma d ekil de lichid.

Dana, am scris mult. happy? se vede ca plec
Monic
CITAT(ady_raluk @ 30-11-2006, 02:54 PM) *

pe mine ma bate gandul tot mai tare sa infiez o fetita...dar ady nici nu vrea sa auda! sad.gif

la mine exact aceeasi situatie, al meu nu vrea sad.gif
eu as infia unul chiar daca pot avea copii
Monic
Of Dylly pai eu vroiam sa zic cu totul si cu totul altceva wacko.gif acuma vad ce a iesit blushing.gif
Vroiam sa zic asa:
Ingrediente pt un bebe :
Dylly si un babuin
atat am avut de zis blum.gif

si ca fetele tot vor sa te vada femeie maritata cu Dyllysori in jurul tau
ma ofeream sa donez una bucata restaurant inchiriat si sa-ti facem o nunta ardeleneasca stil WW
na wink1.gif
anaoi
DYLLY NU VREA SA SE MARITE !!!!!! dyllysori... ce aveti cu restul lumii??? vreti s acapieze cu atatia dylly pe pamant?
ady_raluk
himere ca sa iti rasp la intrebare: da, incercam din ianuarie de cand am scos steriletul....
doamne..cred ca sparg telefoanele....am facut 70 de op-uri pana acuma..zici ca s-a inteles toata lumea sa faca azi plati la stat
anaoi
dana cred ca a uitat sa inchida fereastra unsure.gif
daconst
Mey,cred ca a ramas ceva blocat ca eu nu scriam. doh.gif
Am vrut sa scriu mai devreme,dar m-am razgandit.Nu mai stiu ce vroiam sa scriu,ca am uitat. grin.gif
Monic
CITAT(daconst @ 30-11-2006, 03:46 PM) *

Mey,cred ca a ramas ceva blocat ca eu nu scriam. doh.gif
Am vrut sa scriu mai devreme,dar m-am razgandit.Nu mai stiu ce vroiam sa scriu,ca am uitat. grin.gif

offf eusa_think.gif , mamicile astea uituce )).gif
anca veselie
am o problema existentiala: voi mai consumati din cand in cand alcool? daca da, cam cat, de cate pct si ce anume. ca azi e sf andrei si e de petrecut... blush.gif
ady_raluk
anca , acolo in lista ww ai punctajul la toate bauturile alcoolice smile.gif
Pisik
eu stiu ca mai bine papi dulce decat sa bei alcool (na, ca mi-am gasit si eu o scuza) ca cica alcoolul inhiba slabitul, bla bla.
Nu stiu, eu una decat un pahar de vin si chiar de campari orange care e favoritul meu, mai bine o prajiturica biggrin.gif
anca veselie
smile.gif stiu punctajele, eu intrebam DACA voi consumati sau nu, si daca da, cam de cate pct/ sapt.
michelle
Eu beau vin, bere.. cam 2-3p, depinde de soi.
Oricum am avut abstinenta mai bine de o luna, tre sa recuperez tease.gif
ady_raluk
eu una..folosesc pretextul lui pisik..decat alcool mai bine dulce smile.gif....nu am mai pus bautura in gura de multisor, imi place vodca cu cola..dar ma pastrez pt sarbatori )).gif ..pana atunci doar dulce mai ciugulesc
anca veselie
CITAT(Pisik @ 30-11-2006, 04:56 PM) *

eu stiu ca mai bine papi dulce decat sa bei alcool (na, ca mi-am gasit si eu o scuza) ca cica alcoolul inhiba slabitul, bla bla.
Nu stiu, eu una decat un pahar de vin si chiar de campari orange care e favoritul meu, mai bine o prajiturica biggrin.gif

biggrin.gif pisik, tu cu prajiturelele hug.gif
ideea este ca eu ies in oras des, in cluburi, unde de obicei oamenii mai consuma cate-o beutura, nu prajiturele. la un moment dat, daca beau doar apa plata, in afara de faptul ca ma plicti, deja par mult prea sclifosita smile.gif
Monic
CITAT(anca veselie @ 30-11-2006, 03:52 PM) *

am o problema existentiala: voi mai consumati din cand in cand alcool? daca da, cam cat, de cate pct si ce anume. ca azi e sf andrei si e de petrecut... blush.gif

eu beau ff rar alcool, cred ca doar de 2-3 ori pe an
dar si cand apuc la ceva dulce nu mai pun jos paharul cheers.gif
beata n-am fost niciodata dar odata as incerca si eu sa vad care e senzatia drinks.gif
Tulip
heloooooooooooo
iar vorbiti de alcool? tease.gif tease.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 30-11-2006, 05:08 PM) *

CITAT(anca veselie @ 30-11-2006, 03:52 PM) *

eu beau ff rar alcool, cred ca doar de 2-3 ori pe an
dar si cand apuc la ceva dulce nu mai pun jos paharul cheers.gif
beata n-am fost niciodata dar odata as incerca si eu sa vad care e senzatia drinks.gif

eu am fost blushing.gif blushing.gif blushing.gif
nu e prea placut, mai ales a doua zi w00t.gif tease.gif
himere2005
anca, ai pm blum.gif
irinush
eu am facut clatite azi, asa ca .. asta am mancat pana acum blushing.gif

si ca sa fiu on topic la alcool, si eu am fost o data beata blushing.gif , exact ca si tine Pisik , naspa senzatia dupa ... mie imi place mult de tot martini si crema de whisky, cred ca as putea bea mult pana sa ma plictisesc, dar cu toate astea beau destul de rar ...
ALICE
haninoroc.gif Eu prestez niste lichior Lady M .Cam cate o gura pe zi
himere2005
anca veselie, sa stii ca fetele au dreptate in privinta alcoolului ca inhiba slabitul, eu cam de 2-3 saptamini nu am mai baut nimic (alcool) si merge mai bine treaba
Tulip
mie-mi place berea....si vinul bun....hai,si tuica tease.gif tease.gif
ady_raluk
himere, unde ai pus tu ideile pt papita se sarbatori? ca nu gasesc sad.gif
himere2005
inca nu am pus, o sa mai caut odata si voi posta

la bucataria mea, la aperitive am pus imaginile
ady_raluk
a..eu credeam ca pui retete..in fine, sunt cam toanta de 2 zile baby.gif
Tulip
so....am fost azi in oras si am cheltuit o gramada de bani.........am cumparat pt. soacra cadou,pt. noi 2 pilote de 1 persoana plus lenjerie de pat....1 termometru de camera doh.gif
himere2005
voi pune raluk, dar sa le testez, sa le comentez, sa va sfatuiesc cam ce sa faceti ca sa iasa bine, ca asa oricine poate sa dea copy-paste.
ady_raluk
tulip..eu ieri am cheltuit o caruta...si azi daca m-ai vedea cum ma sfortez sa stau pe scaun si sa nu o tai iarasi prin oras...noroc cu firmele astea ca m-au tinut ocupata pana acuma..de acuma incepe greul...
nusarich
nici eu nu prea beau alcool (nu suntem nici unul din noi bautori), asa, mai rar, cate un pahar de vin rosu/roze dulce, iar de sarbatori ceva gen bailies sau garrone/martini, dar mai rar. am o sticla de gin in bar cred ca de vreo 5 ani (ramasa de la ziua mea) si inca n-am terminat-o. nici n-am atentat eu, o luasem pentru musafiri. in curand o folosesc drept alcool medicinal...
himere2005
si mai ales ca acum magazinele sunt impodobite de Craciun parca iti vine sa bagi mai tare mina in buzunar, nu? smile.gif
nusarich
nu-mi amintiti, ca azi merg la dentist si apoi probabil ca mergem la cumparaturi, trebuie sa ma pregatesc psihic pentru stat la cozi la casa....
himere2005
da, mai bine faci si tu cum face tata. el la 7-8 cind se deschide magazinul e acolo )).gif
ady_raluk
plus ca e plin de tot felul de oferte: la detergent de ex, care nu imi trebuie ca am o cutie de 8,5 kg de ariel din germania...dar normal daca e oferta tre sa luam..samd...la de toate e plin de oferte...ieri iesisem sa platesc doar connexul, zappul si banca si am cumparat si geaca si bluza si adidasi si minge pt fiumeo + o gramada de dulciuri pt mos nicolae

uitasem si bratara si pantaloni de trening-tot pt el
himere2005
raluk, asteptam cu nerabdare poze
Ella79
salutare, salutare! ce mai faceti neuronitzelor?
Eu sunt inca in picioare, inca la birou, dar peste jumatate de ora plec in concediu pentru 2 saptamani. Casa e aproape gata (va fi gata sambata sau luni), apoi saptamana viitoare fac curat si peste 2 saptamani plec intr-o f scurta vacanta la Viena.
Eu n-am cumparat inca nimic pentru sarbatori. Inca nu simt ca vine Craciunul, probabil si din cauza faptului ca nu stau la mine acasa....
himere2005
ella, nici nu stii cit ma bucur pentru tine ca o sa ai si tu un pic de timp liber. poze de la Viena si cu apartamentul, da?
ady_raluk
ella pupic.gif si sa ai un concediu minunat...pai da, dar cine o sa aiba casa proaspata de sarbatori??
Ella79
CITAT(himere2005 @ 30-11-2006, 05:56 PM) *

ella, nici nu stii cit ma bucur pentru tine ca o sa ai si tu un pic de timp liber. poze de la Viena si cu apartamentul, da?

Am inteles, sa traiti!!! Cum sa nu. pupic.gif
Adevarul e ca abia astept sa imi vad si eu casa gata, fara plastic pe mobila, fara saci u BCA peste tot, sa imi cumpar niste flori dragute si sa miroasa a nou si a curat. Va invit pe toate sa taiati palglica inaugurala! floare.gif
anca veselie
hug.gif va multumesc la toate pentru pareri!
da, stiu ca inhiba slabitul, am avut mari perioade cand mergeam in cluburi si beam doar apa plata.
o sa radeti de mine, dar cred ca am slabit putin deja. cred ca-s dusa cu pluta biggrin.gif
michelle
Ella cheer.gif ce ma bucur ca pleci in concediu.. sa te si odihnesti pupic.gif
I-ai pus la punct pe mesteri?
anaoi
dylly vine sa taie panglica
Ella79
Michelle, sincera sa fiu, pana la urma m-au doborit ei pe mine. Bine, casa iese cum vreau eu si e gata cand vreau eu, dar lupta cu mesterii e una dura, e un razboi al nervilor. Pur si simplu nu poti avea o discutie rationala cu niste oameni limitati si complet irationali.
Am ajuns la concluzia ca pana n-ai de-a face cu mesteri nu stii ce e aia viata.
A doua oara n-as mai vrea sa mai trec prin asa ceva.
michelle
Eu apar abia pe la sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie party.gif
Ella79
Hai, va astept pe toate!
Michelle, iti mai pastrez si tie o bucatica de panglica. cheer.gif
himere2005
si in vara o bucatica pentru mine, tulip, ramona si cine mai vine din tara wink1.gif
daconst
Superrr vesti Ella!!! cheer.gif cheer.gif
Concediul e la fix acum si daca-ti ies toate cum vrei,macar a meritat efortul. wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.