Am ajuns si eu si nu mai e nimeni

ufi...eu nu sarbatoresc ca nu am pe nimeni apropiat Andrei sau Andreea
LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE ANDREEA SI ANDREI!]
Eu ma duc sa ma uit la Saw 3, ca sunt asa obosita si plicti,
maine o sa fac bagaju ca maine seara plec la Busteni, plecam noi din seara asta, dar maine babuinul lucreaza

fetelor am si eu nevoie de un sfat ... da nus daca isi are locu aici, o sa scriu pe scurt, ca sunt tare in dubiu.
E vorba de ce o sa facem de Rev, eu cu babuinul. Avem niste prieteni ( prietenii mei) cu care merem si la munte, si eu tot vorbeam cu tipa asta M. ce facem de rev si bla bla, era vorba ca facem impreuna. De vreo sapt un amic de-al babuinului ( pe care eu l-am avzut 1 data) + alti amici de-ai amicului, ( oameni pe care eu nu ii stiu, si babuinul ii stie dar nu foarte bine) au inchiriat o vila la munte si ne-au invitat acolo, ca mai au o camera libera.
Problema e urmatoarea:
Nu stiu ce sa fac!!
Babuinul cred ca ar vrea sa mearga acolo cu ei, pentru ca nu avem alte oferte concrete.
Cu amicii ceilalti, cuplu cu care merem la munte, nu am stabilit nimic concret pentru ca nici ei nu stiu ce sa faca. Problema e ca o sa trebuiasca sa le zic ca noi merem in alta parte si o sa ma simt cam prost. Problema 2 e ca o sa fac revu cu oameni pe care nu ii cunosc

( babuinul ma acuza ca eu nu ma pot integra rpd intr-un grup necunoscut, si ca nu vreau sa merg cu amicii lui) - adevaru ca deseori ma simt intimidata de un grup mai mare de oameni care se cunosc intre ei....
Problema nr.3 e ca toata distractia o sa ma coste cam aproape tot salariu meu, si ma gadesc ca daca as face rev in Buc. as putea sa imi iau altceva de banii aia.

ufi...ce mult am scris, sper sa nu va suparati!