lliliana
17-11-2006, 01:39 PM
Salut fetele. N-am trecut de mult pe la voi, dar am tzinut sa va salut shi sa va urez de bine. Un weekend placut shi plin de veselie.
anaoi
17-11-2006, 01:46 PM
la fel si pt tine....
Sexymom
17-11-2006, 01:47 PM
Am pus reteta de salata si la Retete WW. A postat acolo
Emu niste retete cu napi de iti ploua in gura.
Anna
17-11-2006, 01:53 PM
asa am facut si eu
miha, m-am inarmat cu 2 mere si cu apa....sa dea domnu sa imi treaca
pana acum am mancat asa:
1 banana - 1 pct
ciorba de salata verde - 2 pct ( cred ca era cu iaurt sau smantana, aflu diseara

)
cartofi fierti - 2
1 rosie - 0
ardei- 0
br topita exquisa - 0.5
orez expandat - 1.2 pct
miere - 0.5 (2 ling)
2 mere - 0
alune - 2 pct
tiramisu (am lins pe langa o bucatica de praji

) - 1 pct
10.2 pct pana acu
Pisik
17-11-2006, 02:01 PM
va pup fetele, am fost la multe intalniri, acuma am aterizat, am citti in diagonala si fug sa pap.
Mercic pt reteta Himere, o sa o salvez
Pupici si revin!
anaoi
17-11-2006, 02:17 PM
dylly va pupa si el in crestet, cica ne vedem luni, dar eu nu prea cred, ca vin iar nemtii.
Weekend placut, plin de vointa
Anna
17-11-2006, 02:17 PM
Doi indragosti stau pe iarba intr-un parc. Desi locul e plin, mereu
alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe iarba. Incepe sa se
insereze, vantul adie usor aducand aproape miresme de ierburi
parfumate.
Ea: Ce mult imi place cum canta greierii!
El: Nu sunt greieri, sunt fermoare.
himere2005
17-11-2006, 02:23 PM
ce am putut ride la faza cu linsul
).gif)
si eu la fel aseara, am luat o bucatica mica, mica de crema din rulada aia cu cocos, ca tare imi era pofta, eram curioasa ce-i, dar nu am mincat nimic din prajitura. eu nu am punctat
nusarich
17-11-2006, 02:27 PM
irinush, multumesc mult pentru link. deja am in plan o placinta cu spanac si una cu branza (pentru omul meu, nu pentru mine, ca sunt la cura).
Anna
17-11-2006, 02:29 PM
Hihi..razi de mine
Himere, ai? Pai asa e frumos ..?

Pai am punctat, ca era aproximativ juma de ling.
si tot am pofta de dulce...da parca a mai scazut
s-ar putea sa lucrez in noaptea de revlion.. asa iese tura...
uuuufffff

( sunt supi si nu am kef d nimic...
Anna
17-11-2006, 02:33 PM
Ufi..Uka, ce nasol ....nu se poate niciun schimb, un liber ceva?
Deea
17-11-2006, 02:35 PM
CITAT(uka @ 17-11-2006, 04:30 PM)

s-ar putea sa lucrez in noaptea de revlion.. asa iese tura...
uuuufffff

( sunt supi si nu am kef d nimic...
nasol, dar ce faceti in noaptea de revelion...ca banuiesc ca de lucru n-o sa fie...
himere2005
17-11-2006, 02:36 PM
nici eu nu prea am chef de nimic ca dan vrea sa facem o achizitie care mie nu mi se pare potrivita la momentul de fata si imi vine sa arunc cu toate cratitele de prin casa. vrea un laptop (in rate), in conditiile in care noi nu avem o a doua canapea unde sa putem dormi unul dintre noi, daca fata e mai scincita si simte nevoia sa doarma in pat la noi. aseara ne-am ingramadit toti 3, eu la mijloc si am dormit f. prost. i-am spus la telefon ca nu sunt de acord, dar tot insista prosteste. voi ce faceti in cazuri de genul asta? vi s-a mai intimplat sa nu ajungeti amindoi la o decizie comuna ?
nusarich
17-11-2006, 02:42 PM
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 04:36 PM)

nici eu nu prea am chef de nimic ca dan vrea sa facem o achizitie care mie nu mi se pare potrivita la momentul de fata si imi vine sa arunc cu toate cratitele de prin casa. vrea un laptop (in rate), in conditiile in care noi nu avem o a doua canapea unde sa putem dormi unul dintre noi, daca fata e mai scincita si simte nevoia sa doarma in pat la noi. aseara ne-am ingramadit toti 3, eu la mijloc si am dormit f. prost. i-am spus la telefon ca nu sunt de acord, dar tot insista prosteste. voi ce faceti in cazuri de genul asta? vi s-a mai intimplat sa nu ajungeti amindoi la o decizie comuna ?

himere, eu de obicei in cazuri din astea incerc sa-i prezint avantajele si dezavantajele si discutam, pana la urma ajungem la o decizie comuna, numai ca daca mi-am schimbat parerea, sa fie clar ca nici nu ma mai gandesc la ce-ar fi fost daca..., nu de alta, dar imi scot peri albi singura. eu zic sa discutati si sa-i prezinti si propunerea ta, poate totusi ajungeti la o solutie. bafta!
Monic
17-11-2006, 02:54 PM
Himere, sa nu ma spui la Dan, dar mie mi se pare ca nu a observat ca are familie si copil de crescut
Pai eu l-as pune cateva zile sa doarma oriunde dar nu in pat cu mine. Ia-o pe Bia langa tine la noapte
Si noi mai avem povesti de-astea (al meu de ex si-a luat router la calculator, ca sa-si lege cele 2 calculatoare unul de celalalt

), dar eu sunt atat de acida la faze de-astea ca are ce auzi o saptamana de la mine. Si eu imi calculez banii in amanuntime si imi place sa investesc in casa(pe care deocamdata nu o am

) in lucruri frumoase si nu in aiureli, si daca eu ma lipsesc de la anumite lucruri ca sa imi pot cumpara ceva, apai am pretentia ca si Paul sa faca la fel!!!
Pai si daca vin musafiri pe ce ii culci? Pe laptop?(intreaba-l)
Monic
17-11-2006, 02:59 PM
Tulip, nu stau acasa decat 3 zile, de joi pana duminica
ALICE
17-11-2006, 03:00 PM
Greu Himere.Si la al meu i se mai pune pata,dar stie care sunt prioritatile noastre.Nu trebuie sa-i explic.
Tulip
17-11-2006, 03:01 PM
Himere,sunt in totalitate de acord cu Monic!
Monic,de sarbatori deci ramaneti in Ungaria?Ma gandeam ca va luati deja concediul si abia in ianuarie va intoarceti!
Monic
17-11-2006, 03:08 PM
CITAT(Tulip @ 17-11-2006, 03:01 PM)

Himere,sunt in totalitate de acord cu Monic!
Monic,de sarbatori deci ramaneti in Ungaria?Ma gandeam ca va luati deja concediul si abia in ianuarie va intoarceti!

eu care ma gandeam ca mi-am dat arama pe fata
Tulip, as vrea eu, daca ar fi dupa mine nici nu m-as mai intoarce

Dar deocamdata asta e
Mai am 3 zile de concediu ramase pe care le lungesc cum pot eu...

Probabil ca de sarbatori voi fi tot aici si voi lucra inaite si dupa... Daca s-ar fi simtit seful, ar fi trebuit sa-mi dea macar 3 zile libere pt inmormantarea lui taticu, dar... probabil a uitat. Oricum nu vreau sa ma plang ca am primit anul asta la bonusuri aproape in fiecare a doua luna.
Deci... vom vedea...
Tulip
17-11-2006, 03:11 PM
Te insoteste si Paul?
Anna
17-11-2006, 03:13 PM
Si eu cred ca Monic are dreptate,
himere tot ce poti sa faci este sa il convingi ( cu frumosu, ca sa nu il incapatanezi mai tare) ca nu laptopul este primordial...bafta!
Monic
17-11-2006, 03:21 PM
cam asa arata ceea-ce mi-am luat eu azi. E dintr-o cu totul alt fel de dantela, am vrut doar sa va arat modelul.
bine, pe mine va sta ca pe un butoias
).gif)
dar tot sexi voi fi
Tulip
17-11-2006, 03:25 PM
wow,
Monic,sigur o sa-l dai gata pe babuinul tau!
Anna
17-11-2006, 03:28 PM
e foarte frumos, sa-l porti cu placere
peach
17-11-2006, 03:36 PM
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 12:17 PM)

pentru
peach si pentru toata gasca din
germania si nu numai
ciupercute dieteticev-am pus si steagul germaniei sa nu mai comentati
da, pun de fiecare data acelasi platou pentru ca e favoritul meu
Pai frumoase poze dar reteta?
irinush
17-11-2006, 03:49 PM
Monic, frumoasa achizitie ai facut
Himere, sory, dar si eu tot in asentimentul fetelor sunt in ceea ce il priveste pe sotul tau ... ar trebui sa il lasi sa stea singur cu Bia de vreo cateva ori ca sa ii fie clar ca are familie si copil mai ales ...
ziceai ca e directori la un magazin de calculatoare , te superi daca te intreb cum se cheama magazinul? ca si sotul meu lucreaza in domeniu si are o gramada de clienti in galati.
Monic
17-11-2006, 03:52 PM

multumesc
Himere, te-ai mai calmat?
Irinush, sa faci poze ca si noi vrem sa vedem
irinush
17-11-2006, 03:57 PM
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 05:52 PM)

multumesc
Himere, te-ai mai calmat?
Irinush, sa faci poze ca si noi vrem sa vedem

poze la ce Monic?
himere2005
17-11-2006, 03:58 PM
m-am mai calmat....a sunat sa-mi spuna ca a fost o gluma...da ..una de kkt, scuzati expresia...ma rog, si-a dat cred seama ca ne certam urit. nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu sunt chiar asa punga strinsa, il inteleg si pe el si cind e vorba de investitii in jur de 1 milion e o chestie, asa cum eu vreau sa-mi cumpar cizme sau haine poate si el isi doreste cite ceva, dar aici era vorba de 25-30 de milioane. in plus, umbla vorba ca dupa aderare se anuleaza accizele la produsele de lux, printre care si laptopurile, deci vor fi mai ieftine.
irinush, iti trimit PM acum
pai eu lucrez la un call center ca sa zic asa si o sa fie de lucru crede-ma, ca sunt niste idiotii clientii, care nu inteleg k in noaptea de revelion nu putem noi sa ne sunam intre noi aici in romania dar sa sune ei din usa in ro...
o sa sune si o sa ma innebuneasca de cap, am sa vb cu teo poate vine si sta cu mine aici..
himere2005
17-11-2006, 04:04 PM
monic, foarte sexy lenjeria, in primul rind conteaza atitudinea, mai putin corpul. ma rog, in capul nostru si corpul

peach...m-ai intrebat de reteta...se curata ciupercile, piciorusele se toaca marunt si se amesteca cu putina ceapa calita, daca vrei si verdeata. ciupercile trebuie sarate in prealabil sau pusa putina margarina ca sa lase zeama. deasupra se pune brinza sarata sau cascaval. pentru ornare, eu am taiat in patratele o felie de brinza topita Hohland Fitness. si am pus si un stegulet
daconst
17-11-2006, 04:07 PM
Salutare fetele!
Azi am tras chiulul pe forum,dar de dimineata am fost la dr la control,apoi la cumparaturi si de cind am venit m-a tinut o prietena de povesti.Cauta cadouri de sarbatori in cataloagele din Germ,asa ca am stat sa traduc jocuri de copii de 2 ani de mi s-a acrit.
Imediat imi vine sotul si eu n-am facut nimic de mancare.Fug sa pun repede de-o fasole cu carnati ca asta e mancarea lui preferata si scap repede.
Va pupicesc si poate intru mai tarziu.
WE placut!
Monic,beton arata lenjeria...ma gindesc cit timp va trece pina sa mai incap si eu in asa ceva...
Himere,la mine al meu trebuie sa-mi vada privirea si intelege tot...cind vine cu propuneri nepotrivite...ok,la telefon ar avea mai mukt curaj.
Bine ca a fost doar o gluma!
himere2005
17-11-2006, 04:08 PM
nu mai pot face pastaile ca mi-au dat astia un borcan de pastai care prinsese aer, erau stricate, moi si miroseau un pic. nu am fost foarte atenta ca eram cu fata galagioasa linga mine, dar nici ca mai cumpar de la ei. sa vad ce maninc de punctele alea
).gif)
(1p). cred ca fac o salata din rosie si ardei si pun citeva ciupercute calite cu putin ulei peste.
Monic
17-11-2006, 04:10 PM
Irinush, pai ai gatit a gramada de bunatati, credeam ca sarbatoriti in we
himere2005
17-11-2006, 04:13 PM
el de mult bate apropouri si i-am explicat cu rabdare ca la plozi, dar cind a sunat azi la telefon mi-am cam pierdut cumpatul. cred ca vrea sa stie pina unde poate merge
).gif)
trebuiesc batuti babuinii astia.
ramine intre noi, dar cind e vorba de investitiile mari, indiferent de opinia lui si daca e neaparat necesar eu tot ca mine fac. de ex. repartitoarele
).gif)
de multe ori reusesc sa-l fac sa creada ca a fost si ideea lui

ex. calutul pentru bia care urmeaza sa-l luam.
imi cam stie de frica ca tot timpul imi cere aprobarea pentru orice nimic, ceea ce nu se poate spune despre mine
Monic
17-11-2006, 04:20 PM
Babuinul meu e un zgarcit
).gif)
Cand ne-am hotarat ca vrem sa ne luam un cuptor cu microunde l-a ales pe cel mai ieftin si mai naspa sa-l luam. L-am lasat sa aleaga si cand a decis ca il luam l-am luat de manuta si i-am aratat ca pe ASTA-L vreau, si nu conteaza, platesc eu diferenta numai sa stiu ca ma tine 5 ani in loc de o saptamana. N-a mai comentat si nici bani nu i-au trebuit.
De atunci de fiecare data cand ne hotaram sa luam ceva mai scumpicel ori spune zambind `pai alege pe care-l vrei ca daca nu nu scap de critici si de gura ta`

, ori recurg la vechea smecherie

.
Bine, am mai dat si eu cu batu`-n bata
).gif)
si atunci mi-a tinut el predici despre femei
himere2005
17-11-2006, 04:26 PM
as vrea sa-l vad un pic mai responsabil, eu nu stiu cum dumnezeu l-au pus astia sef de magazin, o fi capabil doar pe plan profesional?

cred ca pentru ca e tare in clanta
Monic
17-11-2006, 04:27 PM
Dana, azi am fost pe aceeasi lungime, si eu tot fasole cu carnati am pt babuin. Daca ar fi dupa el cred ca altceva nici n-ar manca
himere2005
17-11-2006, 04:32 PM
eu nu ma risc fetelor ca a doua zi ma gaseste politia "sufocata"

ai vostri babuini nu au probleme de genul asta dupa fasole, adica cu poluarea mediului inconjurator
).gif)
?
Monic
17-11-2006, 04:36 PM
Pai
Himere, lasa-l sa se maturizeze.
Pune-i-o pe Bia in brate si pleaca de-acasa. Da-i matura in mana, pune-l sa mai spele din cand in cand vasele... Nu mai zic ca mi-e rusine
dar eu asa imi educ babuinul

Bine, il las sa copilareasca dar il mai si trezesc la realitate din cand in cand.
Tin minte ca pana acum vreun an duminecile dimineata ma apucam sa fac mancare, faceam o gramada de bunatati, eram cu bucataria intoarsa si cu casa... paturi nefacute, stiti voi...
Intr-o astfel de duminica n-am mai putut de nervi, m-am pus de plans si i-am explicat ca asa nu mai merge. Pai acasa mama nu ma punea chiar asa sa fac de toate, si e prea mult dintr-o data sa fiu de toate in casa si el sa se holbeze la calculator. I-am zis ca daca eu trebuie sa invat sa fiu femeia in casa si el ar putea sa bage de seama ca nu mai e baietelul mamei si ca ar putea sa mai miste si el cate ceva prin casa.
De atunci sta ca un bodyguard pe langa mine si nu mai are nesimtirea sa nu ma ajute. Bine, ii mai si multumesc ca m-a ajutat si-i spun ca daca n-ar fi facut asta si asta eu inca as fi in bucatarie...
Degeaba, barbatzii tot copii sunt...
himere2005
17-11-2006, 04:40 PM
monic, cind ai de gind sa inaugurezi lenjeria?
dany
17-11-2006, 04:42 PM
Buna !
Va
pe toate si va doresc un WE placut si fara stres !!!!
himere2005
17-11-2006, 04:47 PM
pisik, cum stai cu foamea? eu aveam o foame dupa ce m-a sunat dan, cred ca ma apucase de la glumita lui

cite puncte ai consumate? eu 9,5. mai am pina la 15 ca as fi vrut sa economisesc 2 pentru we.
Monic
17-11-2006, 04:48 PM
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 04:40 PM)

monic, cind ai de gind sa inaugurezi lenjeria?

in seara asta
si-i spun ca e cadou de la el
si-l pun sa mi-o si plateasca
irinush
17-11-2006, 04:50 PM
CITAT(Monic @ 17-11-2006, 06:10 PM)

Irinush, pai ai gatit a gramada de bunatati, credeam ca sarbatoriti in we

duminica ne sarbatorim, sigur pun si poze, azi am facut doar savarinele, maine continui tot cu dulciuri si ceva aperitive ...
vezi Himere, ce mica-i lumea? ti-am trimis pm
himere2005
17-11-2006, 04:58 PM
am citit
irinush, l-am intrebat pe dan, a parut putin surprins asa ca nu am indraznit sa-l intreb mai multe, dar sotul tau il cunoaste

?
dana, pari cam tacuta azi. ce ai mai facut? ce face bb? i-ati decorat camera sau inca nu? daca da, vedem si noi 1 poza?
irinush
17-11-2006, 05:02 PM
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 06:58 PM)

am citit
irinush, l-am intrebat pe dan, a parut putin surprins asa ca nu am indraznit sa-l intreb mai multe, dar sotul tau il cunoaste

?
dana, pari cam tacuta azi. ce ai mai facut? ce face bb? i-ati decorat camera sau inca nu? daca da, vedem si noi 1 poza?
personal nu cred ca se cunosc .. e posibil sa fi vorbit .. o sa il intreb si eu pe bogdan
l-am intrebat, a zis ca nu se cunosc in mod direct, exact cum ma gandeam si eu
himere2005
17-11-2006, 05:03 PM
mai degraba tu, ca al meu e paranoic si prefer sa nu deschid subiectul
).gif)
in seara asta vreau sa savurez linistita dansez pentru tine, nu vreau tensiuni
ramonavlas
17-11-2006, 05:04 PM
Salutare! Am ajuns de la examen si nu mapot lauda ca am stiut ca ieri si alaltaieri....bine, am scris dar....asta este....
De asta imi era oricum cel mai groaza (de ce ti-e frica nu scapi) asa ca mai am maine si poimaine, unde deocamdata nu am emotii. Ma pun sa va citesc, intre timp si mananc, dupa care ma apuc de...facut fituici ca m-am saturat sa citesc!!!!!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.