off, mai
dany, tare rau imi pare pentru tine, daca as putea sa-ti dau ceva din optimismul meu
annaiss, despre ce vedete este vorba?
monic, cred ca poti sta linistita, am impresia ca hirtiuta pe care am primit-o in posta este ceea ce asteptam. ma duc azi sa verific
aseara am fost ingeras fetelor, nu am papat din micii calzi pe care i-au mincat ai mei, dar am luat putin vin fiert, ca se dadea gratis la 10 mici luati si m-am incalzit un pic. dupa aia, am venit acasa si am fost in vizita la nepotul meu andrei. acolo aveau doar mici si cozonac si mie cam imi era foame de pe drum si am luat 2 mici totusi si jumatate de felie cozonac si am baut un pahar cu vin la insistentele lor.
cert este ca iar s-a vazut la cintar
o sa pun imediat si poze

m-am cam certat cu dan aseara. el chipurile mi-a luat cadou de craciun, de fapt mai mult pentru el. de-al dracului nu scot nici o foaie la imprimanta aia. stie cit de mult imi doream alte lucruri ca de ex. ori bicicleta eliptica, ori cuptor cu microunde, ma rog, ce ma deranjeaza cel mai tare ca noi am stabilit sa ne consultam cind e vorba de sume importante de bani (4 mil) si nu a tinut cont de asta. in ultimult timp a achizitionat tot felul de piese pentru a imbunatati performanta calculatorului si nu i-am zis mare lucru, il inteleg si pe el...dar asta?...ma rog, asta e...l-am luat, acuma sa am parte de el
oricum luam si canapea, dar o sa platim la dobinzi la BCR o groaza, asta ma oftica, bani cheltuiti inutil. ori ca sunt eu exagerata si gindesc ca un contabil ori nu stiu ce am. in general ma bucur pentru cadourile primite, dar nu stiu de ce mi-am pierdut cumpatul aseara chiar in noaptea de sf. andrei
hai sa descarc pozele, ca eu se pare ca nu pot dormi, mi se pare ca am mult mai multa energie de cind sunt mai slaba

daca va spun ce am primit mititica mea de la fratele meu, un catelus imens, voi pune imediat poze in alt album

le-am bagat la incarcat
va dau acum explicatiile. va rog sa observati intr-una din poze cu laser pe un bloc sf. andrei si multe din poze sunt neclare din cauza fumului de la mici. nu prea am dar de mascati. erau vreo 2-3 copilasi cu masti, dar pina sa ma cicii eu deja s-au pierdut in multime. nu stiu ce formatii au cintat ca noi am fost un pic mai devreme, pina in 6 jumatate. sper sa va faca placere sa priviti si sper sa va transmit si voua macar un pic din bucuria cu care am facut aceste poze

luati albumul fratilor
zilele galatiului