Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
danyhoney
Am reusit ,totusi,sa decorez cat de cat casa de Craciun( nu asa ca de obicei )......Poate va pune Dirk maine ceva poze... ca eu nu am chef ....de nimic...
danyhoney
Am uitat........

Daca nu voi reusi sa ma uit maine la editia speciala de 1 Decembrie la "dansez pentru tine"...sper ca cineva dintre voi va scrie aici ce s-a intamplat.Ma intereseaza doar Ariela & Smiley !!

O noapte linistita si un WE placut !!!!!
himere2005
off, mai dany, tare rau imi pare pentru tine, daca as putea sa-ti dau ceva din optimismul meu hug.gif
annaiss, despre ce vedete este vorba? grin.gif
monic, cred ca poti sta linistita, am impresia ca hirtiuta pe care am primit-o in posta este ceea ce asteptam. ma duc azi sa verific hug.gif
aseara am fost ingeras fetelor, nu am papat din micii calzi pe care i-au mincat ai mei, dar am luat putin vin fiert, ca se dadea gratis la 10 mici luati si m-am incalzit un pic. dupa aia, am venit acasa si am fost in vizita la nepotul meu andrei. acolo aveau doar mici si cozonac si mie cam imi era foame de pe drum si am luat 2 mici totusi si jumatate de felie cozonac si am baut un pahar cu vin la insistentele lor.
cert este ca iar s-a vazut la cintar wink1.gif
o sa pun imediat si poze blum.gif

m-am cam certat cu dan aseara. el chipurile mi-a luat cadou de craciun, de fapt mai mult pentru el. de-al dracului nu scot nici o foaie la imprimanta aia. stie cit de mult imi doream alte lucruri ca de ex. ori bicicleta eliptica, ori cuptor cu microunde, ma rog, ce ma deranjeaza cel mai tare ca noi am stabilit sa ne consultam cind e vorba de sume importante de bani (4 mil) si nu a tinut cont de asta. in ultimult timp a achizitionat tot felul de piese pentru a imbunatati performanta calculatorului si nu i-am zis mare lucru, il inteleg si pe el...dar asta?...ma rog, asta e...l-am luat, acuma sa am parte de el
oricum luam si canapea, dar o sa platim la dobinzi la BCR o groaza, asta ma oftica, bani cheltuiti inutil. ori ca sunt eu exagerata si gindesc ca un contabil ori nu stiu ce am. in general ma bucur pentru cadourile primite, dar nu stiu de ce mi-am pierdut cumpatul aseara chiar in noaptea de sf. andrei rolleyes.gif
hai sa descarc pozele, ca eu se pare ca nu pot dormi, mi se pare ca am mult mai multa energie de cind sunt mai slaba blink.gif

daca va spun ce am primit mititica mea de la fratele meu, un catelus imens, voi pune imediat poze in alt album w00t.gif

le-am bagat la incarcat
va dau acum explicatiile. va rog sa observati intr-una din poze cu laser pe un bloc sf. andrei si multe din poze sunt neclare din cauza fumului de la mici. nu prea am dar de mascati. erau vreo 2-3 copilasi cu masti, dar pina sa ma cicii eu deja s-au pierdut in multime. nu stiu ce formatii au cintat ca noi am fost un pic mai devreme, pina in 6 jumatate. sper sa va faca placere sa priviti si sper sa va transmit si voua macar un pic din bucuria cu care am facut aceste poze smile.gif floare.gif

luati albumul fratilor lol.gif zilele galatiului
emu
bine v-am gasit, am intrat si eu sa postez meniul pe joi:

40gr cottage cheese L'nL 0.5p
4 fel paine 3.6p
3 portii supa legume 9.6p
3 linguri malai 1.5p
10gr mozzarella 0.6p
2 felii peperoni 0.5p
1 lingurita unt 0.5p
2 salate 1p pt extra legume
1 lingurita mustar 0p
2 linguri orez fiert 1p
3 lingurite smantana 1p
1 lingura guacamole 0.6p
2 portocale 0p
2 lingurite miere 0.5p
2 bucati ciocolata Hersheys cu lapte 1p(calculat cu valorile de pe ambalaj)
---------------------------------------------
total joie de -------- 22p

total pana acum l, ma, mi, joi de 71.7p (18p/zi) - ar cam trebui sa incerc sa-mi infranez pofta de dulce dry.gif
himere2005
vreau sa urez tuturor rominilor din toata lumea un cald "La multi ani!" uite micu, unde-i micu si sarmaua laugh.gif floare.gif

huge dog

ce-i aia guacamole? eu nu am papat.

pentru cei care au firme si pentru contabili un articol interesant
http://www.wall-street.ro/articol/Companii...a-din-2007.html

si acum pentru cei care sunt amatori de topuri
ttp://www.wall-street.ro/articol/Companii/21898/Topul-celor-mai-bogati-300-de-romani.html

dana, iti reamintesc inca o data ca am pus de cafea, sa nu ma scoateti lipsa la inventar lol.gif
daconst
Neatza buna!

Am intarziat putin ca a trebuit sa fac ceaiul...Himere a facut doar cafea. grin.gif lol.gif

Dany,imi pare tare rau ca din nou vestile proaste te-au intristat.Eu sper sa fie ceva trecator si sa fii din nou vesela si cu pofta de viata,asa cum te stim noi. pupic.gif
Te asteptam la o bauta...ca aia vindeca toate ranile. wink1.gif

Himere,trebuie sa te felicit si azi...ca nu pot sa ma fac ca nu observ tickerul tau.Bravo tie pentru ambitie. give_rose.gif
Am citit mesajul tau despre cadou,dar am dedus ca ar fi vorba de o imprimanta...ca de scris ai uitat. grin.gif
Nu prea stiu ce sa-ti zic ca parca ma enervez eu...dar e bine daca tu reusesti sa treci peste.Mai ales ca e ca si faza cu cadourile de care vorbeam zilele trecute.Daca e in pana de inspiratie,de ce nu-ti da tie banutii sa-ti cumperi singura ce-ti doresti?
Nu maii zic nimic. devil.gif
Multumim pentru poze...ne bucuri tare mult,mai ales pe cele care suntem departe de casa si ne e dor de Ro. pupic.gif

Deea,vad ca progresati cu pasi mari...deja ai o domnisoara...Doamne ce trece timpul de repede. pupic.gif

Raluk,mai ai placinta?Ca bine ar merge acum o bucatica. naughty.gif

Annaiss,eu nu stiu ce sa-ti raspund ca la noi de obicei eu sunt aia care propun locurile unde mergem si cu cine...sotul se adapteaza mai usor ca mine.Eu cam trebuie sa cunosc oamenii cu care ma incurc.
Faza ca mergea cu fosta nu prea mi-ar conveni,sincer.

Ina,distractie faina la Straja...sper sa-ti placa,mai ales ca e linga Hunedoara.
Nu stiu daca e zapada de schiat in Parang,dar sper sa te intorci cu fotografii si amintiri frumoase . pupic.gif

himere2005
dedicatie pisik laugh.gif
daconst
Emu,eu n-as puncta salata sau legumele extra...mai periculoase sunt fructele ca au zahar,la legume nu-i bai.dar faci cum crezi. wink1.gif
himere2005
dana, incep sa cred ca am probleme cu capusorul, nu stiu cum dumnezeu uit sa scriu chiar subiectul bang.gif faza naspa este ca din cind in cind mi se intimpla asta si in viata reala ohmy.gif culmea este ca eu sunt convinsa ca am zis despre ce e vorba smile.gif
ti-a placut catelusul? ala gigant? ca eu m-am repezit imediat la el laugh.gif

am vrut sa ma imbrac azi in ie dar mi-am amintit cu tristete ca le-am dat pe toate...pe parcurs am inceput sa apreciez valorile nationale smile.gif
emu
guacamole e o pasta facuta din avocado, ceapa rosie tocata, ardei, lamaie, rosii tocate, piper si mirodenii. la asta ma refeream cand ziceam ca aduce la gust cu salata de vinete, oarecum. Am gresit ieri cand am zis ca are legatura cu papaya, dau vina pe oboseala biggrin.gif

Dana, am scos lingurita de smantana de ieri din punctaj biggrin.gif (desi eu credeam ca e optionala lista cu 3 alimente "gratis" pe zi), de legume si fructe am si eu aceeasi parere, sa vad cum ma manifest dupa saptamana asta si apoi decid in leg cu punctul extra wink1.gif multumesc de sfat smile.gif

ce fetita dulce ai si tu himere, ii urez sa creasca frumoasa, desteapta si iubita smile.gif pupic.gif
himere2005
guacamole am gasit pe net blum.gif

imi dai idei. cica se serveste cu chipsuri naughty.gif grin.gif

multumesc. de azi dupa-amiaza o sa incep pregatirile febrile pentru ziua ei. mai am un off pe dan dar nu il spun pe net ca poate rezolva el in ultima clipa ceva, altfel il spun lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 01-12-2006, 10:15 AM) *

guacamole am gasit pe net blum.gif

imi dai idei. cica se serveste cu chipsuri naughty.gif grin.gif

multumesc. de azi dupa-amiaza o sa incep pregatirile febrile pentru ziua ei. mai am un off pe dan dar nu il spun pe net ca poate rezolva el in ultima clipa ceva, altfel il spun lol.gif

lol.gif lol.gif

Si asa nu putem noi sa-i facem nimic,dar macar te descarci tu si esti ok. wink1.gif

Eu aseara abia am realizat de ce-si spuneau fetele we placut si au plecat care pe unde au putut.Azi e liber si cred ca va fi liniste pe forum.
Noi aici suntem cam rupti de ce se intampla acolo si nu prea mai stim cum se sarbatoreste Ziua Nationala.Chiar ma miram ca-mi scrie o prietena si-mi spune la multi ani de ziua Romaniei. doh.gif
Macar o sa ma uit la tv si asa imi reimprospatez memoria. grin.gif

Deci care-i propunerea de we?Ce gatim?Ca eu iar sunt in ceata si de pui si lasagna mi s-a aplecat. lol.gif
himere2005
emu, ce planuri aveti de sarbatori? cum crezi ca vei simti Craciunul anul asta mai profund ori ba ca in tara? ma refer la atmosfera, ca de familie sigur o sa-ti fie dor.

nu stiu ce sa-ti spun dana, eu mai trag tare de puncte azi si miine ca iar sunt pe 0, dar nu stiu cum o sa fac miine ca ar cam trebui sa gust din ceea ce fac sa nu am surprize, sper sa nu urce prea mult cintarul ca deja am inceput sa ma simt sezy )).gif fara burta si slane laterale laugh.gif

voi stiati de emisiunea de 1 dec ce se intimpla?
http://www.protv.ro/stiri/divertisment/top...perechi-de.html
daconst
Acum am citit despre emisiunea de azi...sa speram ca va fi interesanta.Ca se vor duela cupluri de vedete.
Desi mi-ar fi placut sa-l vad pe Smiley cu Adriela. grin.gif
Dar abia astept sa-l vad pe Iftimoaie ca mi-e simpatic tare. wink1.gif
Am citit si comentariile oamenilor scrise mai jos.
himere2005
e simpatic iftimoaie, m-am distrat tare data trecuta cind a dansat dansuri populare . are un farmec deosebit, putin stingaci in miscari, dar plin de farmec
ady_raluk
buna dimineta si de la mine! pupici la fete pupic.gif
LA MULTI ANI ROMANIA! sa cresti mare si sa ajungi sa oferi pt noi ceea ce vrem , fara sa o mai taiem peste hotare !

himere ai pm wink1.gif

eu nici nu am stiut ca ste azi editie dansez pt tine...la ce ora e??

daconst...e tava aproape plina de placinta....normal ca e si bucata ta pusa deoparte+ bucata pt bebelu

e gata cafeauaaaaaaa.....mmmmm, ce bine miroase in bucatarie smile.gif
emu
Daaaaa smile.gif nu e zi in care sa nu-mi fie dor de ai mei parinti si sora.
Vor iesi frumoase sarbatorile, se lasa cu mancare si bautura si stat la tv/filme... chestii in familie, mai relaxate; imi va veni, totusi, greu ca ai mei nu vor fi aici, cu noi. Imi lipsesc enorm de mult ill.gif .

Craciunul, cum am mai spus, il facem la socrii, cu restul familiei. Cred ca o sa incerc sa fac sarmalutze cu mamaliga si cozonac macar pt noi, ca sotului ii plac sarmalele mult )).gif
De revelion inca n-am decis. O sa fiu calare pe tel telephone.gif in ziua respectiva... cu ai mei in principal biggrin.gif si noaptea probabil in oras, ca se organizeaza ceva sigur, inca n-am cercetat, dar aflu maine poimaine trebuie sa fie anuntat ceva de pe acum wink1.gif
himere2005
multumesc mult raluk pentru oferta, as ramine profund indatorata, ma interesez si iti dau PM.Pentru tine mii de give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
emu
himere vad ca mai ai putin pana la target. Ce faci cand ajungi la 52? Intri in perioada de mentinere sau te gandesti sa muti tickerul mai jos?
ady_raluk
nu ai cu ce sa ramai indatorata! pupic.gif pupic.gif sper sa fie si pe acolo asa ceva
himere2005
ma bag si eu in seama emu, ca de....nu-i mai ieftin pe internet sa vorbesti cu ei cu skype de exemplu sau chiar si cu yahoo msn? si va puteti si vedea la fata daca aveti camera web?
ady_raluk
unde locuiesti tu emu??
himere2005
CITAT(emu @ 01-12-2006, 11:18 AM) *

himere vad ca mai ai putin pana la target. Ce faci cand ajungi la 52? Intri in perioada de mentinere sau te gandesti sa muti tickerul mai jos?

nu stiu ce sa zic, ma bate gindul, dar am incercat data trecuta sa-l mut un pic mai jos si am cedat ispitei pina la urma...sub 52 de kg slabesc f.f. greu si nu stiu daca ma tin nervii si poftele grin.gif

ady-raluk, exista in galati ca eu am mai luat de la ei smile.gif
ady_raluk
oky...sa mergi sa vezi modelele...vezi ca la fiecare model poti alege tu culoarea tapiteriei....dupa ce alegi modelul si culoarea sa imi zici sa vb cu ady, ca el e director aici la arad si sa vb el cu cei din galati! tre sa cam mergi luni , ca dureaza vreo 3 sapt pana ti-o aduce....eu atat am stat dupa ea.

buna dimineata cuscra! floare.gif
himere2005
tulip cred ca nu s-a prins tease.gif

de emisiune eu cred ca e la aceeasi ora "Dansez..."
emu
CITAT(himere2005 @ 01-12-2006, 02:20 AM) *
ma bag si eu in seama emu, ca de....nu-i mai ieftin pe internet sa vorbesti cu ei cu skype de exemplu sau chiar si cu yahoo msn? si va puteti si vedea la fata daca aveti camera web?

normal ca este smile.gif problema e ca sor'mea e adolescenta tipica si lasa un lucru de care se apuca-n aer si nu asculta pana la capat: genul "stiu. stiu. stiu" (va suna cunoscut?biggrin.gif) si apoi face totul varza )).gif... si-o are promisa deja de la mine, sa se bucure de perioada cat nu sunt acolo cat mai poate lol.gif si oricum la netul de acolo mai bine sun )).gif ca-mi fac draci cu lagul de pe messenger (am testat si skype si face figuri), in fine... o sa rezolv eu de aici ce se poate remote... ce sa stau in baza la 17 ani rolleyes.gif
Oricum vorbesc cu ei aproape zilnic, cum ne nimerim, ca-s si ei ocupati, plus diferenta de fus orar...

CITAT
himere2005
nu stiu ce sa zic, ma bate gindul, dar am incercat data trecuta sa-l mut un pic mai jos si am cedat ispitei pina la urma...sub 52 de kg slabesc f.f. greu si nu stiu daca ma tin nervii si poftele

deci intri la mentinere curand... chiar sunt curioasa daca se va cunoaste la cantar in bine.

raluk sunt in SUA, NC... de vreo 4 luni. Am stat eu mai mult departe de ai mei, dar eram in Ro, aproape de ei, nu s-a simtit asa nasol smile.gif
Tulip
Neata!

Dany,imi pare rau ca dati iarasi de probleme..... pupic.gif

Himere,cum adica nu m-a,m prins? unsure.gif inca n-am baut cafea.....

Si eu o sa ma uit la Dansez pt. tine......mie-mi place de Iftimoaie si Cristina Rus )).gif

himere2005
cuscra grin.gif cred ca mai aveai de citit pupic.gif
Tulip
hehehe
cuscra se da la Bianca a ta....asta ai vrut sa zici? lol.gif lol.gif lol.gif

hei,Ady,Bia e minora.......nici 1 anisor nu are!!!!! tease.gif tease.gif
himere2005
nu draga, timeei ii facea curte si implicit tie, nu mai tii minte cit a laudat-o pe forum raluk? blum.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 01-12-2006, 09:55 AM) *

nu draga, timeei ii facea curte si implicit tie, nu mai tii minte cit a laudat-o pe forum raluk? blum.gif

ba da....... dar tot nu inteleg de ce trebuia sa ma prind azi dimineata?
nu da,explica-mi pls..... blushing.gif blushing.gif

CITAT(Tulip @ 01-12-2006, 10:00 AM) *

CITAT(himere2005 @ 01-12-2006, 09:55 AM) *

ba da....... dar tot nu inteleg de ce trebuia sa ma prind azi dimineata?
nu da,explica-mi pls..... blushing.gif blushing.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
mii de scuze....a treia oara am citit pagina anterioara si doar acum am observat
Cuscra,buna dimineata! pupic.gif

off,sunt tare blonda azi...
ady_raluk
am zis acuma o pagina " buna dimineata cuscra" ..iar tu nu raspundeai..asa ca himere a zis ca crede ca nu te-ai prins tata.gif

am scris deodata amandoua smile.gif
himere2005
eu de abia astept ziua biancai, sper sa iasa bine...imi pare rau ca unul din unchi nu poate veni ca lucreaza tocmai duminica asta, dar chiar nu am cind s-o schimb in alta zi. asa ca economisiti puncte pentru duminica lol.gif
ce mi-am propus sa fac, in mare, sa vad cit reusesc
- platouri muschi file sau pastrama, piftelute cu susan, oua decorate, umplute cu ton cred, pateuri cu cabanos si siupercute, choux-uri cu icre si pate, niste casetute sau nu stiu cum se numesc cu vinete, slata beuf, bilute din brinza proaspata si feta cred cu verdeata si acoperite cu toate culorile, chec aperitiv, mini pizza, sticksuri cu bacon, frigarui reci cu cabanos si cascaval, palmier din masline si ceapa verde
- masa de mijloc mici cu mini snitele crocante, cu garnitura si sos de tzatichi sau uncle ben la alegere
- desert: prajitura cu fructe si gelatina, rafaello, bilute cu cioco de casa si nuca, salam de biscuiti, fursecuri cu visine si cioco, tort
bauturi alcoolice si suc
cam asta vreau sa fac. sa vad cit reusesc smile.gif din ele, adica ca timp si daca imi si ies

pentru azi mi-am propus cumparaturile si amenajarea camerelor smile.gif
ady_raluk
siu ca e minora bia..ca de aia ma abtin sa negociez si cu himere smile.gif....e super frumoasa si bia dar e tare micuta pt alexu meu naughty.gif ! ca altfel nu scapai himere, stai linistita

pupic.gif pupic.gif raluca va pupa pe toate...plec in oras sa vad ce misuna pe acolo si la 13 am programare la manichiura..vb mai incolo. o zi buna tuturor! pupic.gif
himere2005
sa vii frumoasa, noi nu ne suparam daca faci rost de poze biggrin.gif
unde este bubbles?
Tulip
Wow,Himere,cate bunatatiuri!Ai timp sa faci tot-tot?

Ady,parca vad ca iarasi cheltuiesti o groaza de bani grin.gif grin.gif
himere2005
nu stiu Tulip, ca nu am incercat niciodata sa fac atitea lucruri deodata lol.gif dar eu deja ma trezesc la 6 dimineata, sper sa ajute si asta. si ma apuc de miine. adica o sa le fac in paralel. cit se coc saleurile de ex. pot face piftelutele

fata o teleportez din seara asta la mama si sunt curioasa daca ma ajuta si dan cum a promis, macar duminica
Tulip
duminica la ce ora iti vin invitatii?
Si cate pers. ai invitat?
apropos,superb catelus a primit Bia! wink1.gif wink1.gif
himere2005
multumim, eu eram in al noulea cer grin.gif
la ora 16.00.cam 14-15 invitati dar trebie sa fac 2-3 portii pe putin in plus, sa nu am surprize smile.gif

vroiam sa spun ca suntem cu totul 14-15, in afara de fetita mea si a cumnatei
Tulip
hai,mai,fetelor,nu mai vreti sa scrieti chiar nimic? dry.gif
himere2005
eu am pus la facut paste cu ciuperci. pentru dan o sa pun si brinza pe deasupra grin.gif poate imi da cu ele de cap lol.gif azi e si el in concediu, dar are o groaza de treaba de facut, sa vedem cind, ca acum doarme doh.gif
bpaula
CITAT(Deea @ 30-11-2006, 11:50 PM) *

Paula ce mai faci? nu ne mai spui nimic? am vazut ca ne mai citesti din cand in cand.

Salutare

sunt bine acum, am mai avut ceva probleme de sanatate, am stat in concediu medical 3 saptamani dar de luni din nou la munca...si da, de citit va citesc mereu, sunt la curent cu toate naughty.gif ...v-am citit inca de la prima casuta de WW de pe idieta, m-am obisnuit cu voi de atata vreme, e ca si cum as face parte din familia WW chiar daca nu tin acest regim...

e decembrie de acum ma pregatesc cu cadouri, intai pentru colegii de munca, apoi pentru cei dragi....abia astept sa merg la parinti in Bucovina, sa merg cu colinda, sa stau cu familia, sa vina mosul, ca cica am fost cuminte grin.gif ....intr-un cuvant sunt tare agitata luna asta, ca un copil, unul mai mare blum.gif
Tulip
Paula,tu ce dieta tii?
michelle
La multi ani, pentru romanul din voi! naughty.gif
Deea
La multi ani!

Tulip avem lingurite de la baby-nova, vreo 5 la set.
Dana, chiar ca trece repede timpul, nici nu-mi vine sa cred ca de la un mormoloc care doar dormea si manca acum se rostogoleste, vrea sa se ridice in fund, raspunde cand ii spun pe nume....

apropo de Dansez pt. tine...am inteles ca Bursuc a sunat la nu stiu ce emisiune pe alt post si a multumit ca Oana Zavoranu si Pepe au ajutat casa de copii...pt. asta ProTV s-a ofuscat si i-au spus ca de 1 decembrie vroiau sa-i ofere o garsoniera...dar acum nu-i mai dau nimic si nici nu-l mai invita la emisiune....daca nu apuc sa ma uit diseara sa-mi spuneti si mie ce s-a intamplat.

Dany pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif ...capul sus...o sa vezi ca o sa fie bine! Stii vorba aia "Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti sa duci!" ai grija de tine! floare.gif hug.gif
bpaula
nu tin o dieta anume, nu am reusit....m-am apucat si de Monti si de WW dar ma plictisesc repede, anul trecut am aplicat regulile generale pentru slabit si am dat jos 12 kilorgrame...anul asta am reusit sa ma mentin (pus 1 sau 2 kg si dat iar jos)...acum as mai vrea sa dau vreo 3 kg jos care au mai ramas dar nu stiu daca o sa reusesc, mai rau e ca in sus mai ca mi se vad coastele dar picioarele mi-s groase sad.gif
himere2005
unde gasesc sofran oare?
michelle
Dany, sanatate multa pupic.gif
Himere, spor la treaba! Sa-i dai gata wink1.gif
Pupici tuturor. wub.gif
Tulip
Deea,si noi tot Baby Nova avem grin.gif grin.gif grin.gif
honey79
CITAT(himere2005 @ 01-12-2006, 10:45 AM) *
unde gasesc sofran oare?

Himere, pentru sofran incearca la supermarketuri...ori..in Kaufland, Billa ( am inteles ca exista la tine in oras).... la raionul de condimente sau... la cel de produse pentru prajituri... pe unde sunt esentele, budincile..etc. Eventual, intreaba pe cineva care lucreaza acolo.

La fel cu... colorantii alimentari. Pup.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.