Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
multumesc de sugestie, sa vad, daca nu gasesc colorant alimentar, poate macar cu sofran sa fac grin.gif
Anna
La 4 plec la gara cheer.gif yahoo.gif
Sa aveti un weekend superb si va astept luni cu poze pe toate biggrin.gif:D:D pupic.gif hug.gif hug.gif
Monic
nneatza la amiaza
si eu m-am prins mai greu de ce ziceti ca e WE de azi
scuza mea e ca nu beau lapte prea des )).gif daca intelegeti blushing.gif n-are ce sa se prinda
eu azi m-am trezit la 7 in loc de 9 pt ca am visat o casa frumoasa si a trebuit sa-i desenez planul pana nu uit. Cand s-a trezit si babuinul i-am aratat repede ce as vrea sa construim... S-a uitat cam lung la desen si mi-a zis ca din 5 linii si un cerc nu prea intelege mare lucru w00t.gif dar daca eu vreau vom construi liniile si cercul meu lol.gif blushing.gif
Himere, cred ca eu am emotzii mai mari ca tine...
in rest, si eu m-am enervat pe Dan al tau, mad.gif eu n-as fii atat de ingaduitoare, cred ca tot imprimanta ar auzi de la mine. mad.gif I-as spune ' las'ca nu ne ajung banii pt ziua Biei, dar bine ca avem imprimanta, nu avem bani pt mancare de care vreau sa ne luam, dar bine ca avem imprimanta!' Eu asa-i toc nervii lui Paul-porcul meu wink1.gif cool.gif
Monic
ooofff, inca nu v-ati dat seama ca merge forumul? unsure.gif
hai la povesti yahoo.gif
sau sarbatoriti? unsure.gif
danyhoney
La multi ani tuturor romanilor !!!!

Vizionare placuta la "Dansez ..". A inceput acum !!!!!
daconst
Am venit si eu din oras...v-ati prins ca am bantuit azi de numa.
De dimineata am fost la dr si bb e grasun bine.Deja are 2,600Kg. wink1.gif
Dr a spus ca sunt ok si crede ca mai pot duce pina in ianuarie.Abia astept 12 noaptea de Revelion sa bag un dans...si pe urma pot sa nasc. lol.gif
Ce urat ca incepe dansez pentru tine acum...eu vroiam sa ma uit diseara.
Na va las si ma pun sa vad cine cistiga. naughty.gif
Tulip
na na na...incepe sa se adune gasca sau mi se pare numai? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Monic
,fii mai explicita...totusi cum arata casa?Cate camere pt. copii avea? blum.gif blum.gif
Monic
blushing.gif pai vreau si pivnita si mansarda blushing.gif
jos vreau o camera de zi mare, bucatarie mare si baie(+debara si camara)
iar la etaj vreau 3 camere si o baie
loc de casa avem, bani... cam jumate la cat ne-ar trebui blushing.gif
Tulip
mi s-a parut mie,sau Andra s-a ingrasat?/Sau poate rochia a dezavantajat-o...... unsure.gif
daconst
Monic,sa dea D-zeu sa va faceti casa visurilor cit mai repede. pupic.gif
Sper ca in Ro te gindesti s-o faci? naughty.gif

Tulip,mie Andra mi se parea si data trecuta ca a pus ceva pe solduri...iar acum e la fel.
Imi place mult de ea cum cinta muzica populara. wink1.gif

Mey,cine-mi spune si mie ce culoare are Anda Adam in par?Ca eu nu pot sa-mi dau seama si tare-mi place. )).gif
daconst
Fetele,tocmai mi-a adus vecina de peste drum o farfurie cu prajituri (plätzchen) cum e obiceiul la ei si nu stiu cum ma abtin sa n-o topesc. sorry.gif
Heeelppp! sad.gif
michelle
Arunca si in mine cateva blushing.gif
bpaula
blushing.gif blushing.gif dana m-as inscrie si eu la prajituri
Monic
CITAT(bpaula @ 01-12-2006, 05:37 PM) *

blushing.gif blushing.gif dana m-as inscrie si eu la prajituri

si eu si eu w00t.gif
michelle
Cred ca a topit-o deja doh.gif
Monic
Dana, e buna? cry.gif drool.gif
daconst
CITAT(Monic @ 01-12-2006, 07:00 PM) *

Dana, e buna? cry.gif drool.gif

Mey,am tot incercat ca-s multe feluri si desi nu-s pe placul meu ca nu au creme,dar am topit jumate de farfurie.
Astept babuinul poate ma salveaza. grin.gif
le-as trimite cu drag la voi...ca si asa am pus destul pe fundul meu...sa mai puneti si voi,na. tease.gif
Monic
Dana, noi as vrea sa ne facem o casa in tara, la parintii mei este loc destul, si bun. Problema e ca acolo nu am putea face bani de casa, asa ca deocamdata trebuie sa-i rabd pe desteptii astia de-aci si sa-mi adun bani sa pot merge in tara sad.gif
Monic
nu mai stiti cumva linkul la prajitura aceea de pe culinar pe care a facut-o Dana si e cu branza de vaci/sau mere??? blushing.gif
bubbles
buna seara yahoo.gif va salut din brasov yahoo.gif
daconst
CITAT(Monic @ 01-12-2006, 08:34 PM) *

nu mai stiti cumva linkul la prajitura aceea de pe culinar pe care a facut-o Dana si e cu branza de vaci/sau mere??? blushing.gif

Uite iubita:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...t=5912&st=0
pupic.gif
nusarich
La Multi Ani tuturor!

intru si eu mai pe seara, asa, ca n-am avut azi vreme de net... am colindat dupa cadouri (pentru sorela si familionul ei, pentru tata si un soi de cojocel pentru iubi). si apoi putin in carrefour, putin in cora (am intrat mai mult sa vedem un hard de pc si o imprimanta - himere, nu da...)
cine a castigat la dansez... pana la urma? eu n-am putut sa vad decat inceputul, ca am fost la dentist sa mai taie un pic din fire. abia marti le scoate, dar zice ce e nesperat de bine (ma gandeam ca imi sugereaza sa mai fac, ca prea se vindeva repede si bine...)

acum astept sa vina mama lui iubi pe la noi (si-a anuntat vizita), iubi e la cineva cu treaba, iar eu mai asez una-alta prin casa. am si uitat ca azi e vineri si-am mancat de toate. as fi vrut sa tin post, dar cum am fost liberi, mi s-a parut ca e sambata.

himere, vreau si eu catel din ala mare grin.gif
Monic
CITAT(daconst @ 01-12-2006, 08:11 PM) *

Uite iubita:
pupic.gif

Multumesc Danuta pupic.gif
tu ai facut exact ca la carte? ca pe mine ma bate rau gandul sa dublez portia de umplutura

Himere cred ca se rupe-n figuri la zilele Galatiului )).gif
dance3.gif drag.gif headspin.gif rock.gif
nusarich
CITAT(Monic @ 01-12-2006, 10:27 PM) *

Himere cred ca se rupe-n figuri la zilele Galatiului )).gif
dance3.gif drag.gif headspin.gif rock.gif

sau la pregatiri pentru ziua biei...

am uitat... ella, concediu placut, sa termini repede curatenia si sa te odihnesti la viena!
daconst
CITAT(Monic @ 01-12-2006, 10:22 PM) *

CITAT(daconst @ 01-12-2006, 08:11 PM) *

Uite iubita:
pupic.gif

Multumesc Danuta pupic.gif
tu ai facut exact ca la carte? ca pe mine ma bate rau gandul sa dublez portia de umplutura

Am facut exact dupa reteta si a iesit foarte buna.Sa ai grija cu prima foaie sa n-o lasi prea mult ca se arde pina in final.Cind o vezi ca-i aurie s-o scoti imediat si sa pui umplutura.
Varianta cu mere e mai soft. wink1.gif

Si eu fac maine o prajitura ca trebuie sa dau la vecina si la proprietara.Inca nu m-am hotarat ce fac.Maine sa vad ce gasesc pe culinar interesant. naughty.gif
daconst
Nusha,a castigat Smiley cu Andra,dar parca nu a avut asa farmec emisiunea.
Parca mai simpatici au fost acum Iftimoaie cu Cristina Rus. wink1.gif

Himere,te-ai apucat de gatit sau te betivesti in oras? lol.gif

Mey,m-am uitat peste ce vrei sa gatesti,dar eu zic ca e cam mult si cam complicat,dupa mine, dar sper sa reusesti sa faci tot ce iti doaresti si petrecerea sa fie super. wink1.gif .
Oricum noi asteptam poze cu bunatatile.
emu
meniu vineri:
3 portii supa 8p
2 lingurite smantana 0.5p
1 salata
1 lingura guacamole 0.6p
ravioli vita 250 gr 5.2p
3 felii paine 3p
2 portocale
------------------------------
total vineri --------- 17.3p (economisit pana acum 1.5 puncte*... e ceva)

* corectat punctajul la supa, pt joi, cu -1p, din cauza aprecierii gresite de nr de portii; deci joi totalul a fost de 21p (actual 20.7) in loc de 22p -- maaamaaa ce trag de puncte lol.gif

maine sper sa fie vremea frumoasa, ca as vrea sa merg pe munte smile.gif

hey, sa aveti un week-end placut flowers1.gif nu mia stau mult, ca vreau sa fiu up devreme smile.gif
bubbles
yahoo.gif `neata ...cam slabuta prezentza ... se cunoaste ca e week...eu ma preg sa plec la metro iar mai pe seara in poiana biggrin.gif v`am pupat .. pupic.gif hug.gif
Tulip
Buna dimineata,fetelor!
Trezirea!
Vad ca numai Emu e on,dar presimt ca se baga ea imediat la culcare )).gif )).gif )).gif Emu,ce de puncte economisite! blum.gif
Tulip
Hai,mai,fetelor,ca va astept cu cafea......si ceai pt. Dana )).gif )).gif )).gif

Azi am de gand sa fac si eu prajitura turnata,sper sa-mi iasa bine......cred ca o fac cu branza dulce wink1.gif
daconst
Neatza,si eu la apel!

La noi e o ceata de nu vezi nimic la 2m...sper sa fie vreme faina azi ca parca n-as sta in casa.

Tulip,saru mana de ceai...merge la fix cu felia de cozonac pe care o am linga mine. blum.gif

Himere,esti mahmura?Hai la o zeama de varza sau castraveti,sa-ti revii si tu... lol.gif
Tulip
Dana,cozonac? w00t.gif de unde cozonac?ieri vorbeai doar de niste prajituri....... blum.gif blum.gif

Otilici,ce face bb?Ii mai dai piept?
daconst
CITAT(Tulip @ 02-12-2006, 11:43 AM) *

Dana,cozonac? w00t.gif de unde cozonac?ieri vorbeai doar de niste prajituri....... blum.gif blum.gif

Cozonacul l-am cumparat eu inainte sa avem pe we la cafea...ca nu stiam ca primesc praji. blushing.gif
Na ca m-am dat de gol si cu asta. lol.gif
daconst
Tulip,ca te-am prins acum si nu-i lume sa ma injure...vroiam sa te intreb ceva,ca esti educatoare. )).gif
Prietena mea,cea sarbatorita, are un baietel de 2 ani.Acum a gasit o gradi care sa-l ia,doar ca problema e ca nu vrea copilul sa stea.Prima oara a stat de dimineata pina la prinz,a doua zi iar,dar pe urma s-a prins de faza si nu mai sta.
Plinge si se tine de gitul ei cind sa plece.Ultima oara a stat si ea cu el vreo 4-5ore,dar n-a plecat sa se joace cu alti copii...tot o tinea de mana si o tragea spre usa sa plece.Copilul e mai mamos,adica a stat cu ea mereu si nu stie cum sa iasa din situatia asta.
Cum sa procedeze?Ca s-ar duce si ea la servici sau macar sa aibe citeva ore libere.
Ea e si mai panicoasa si spune ca-i e frica sa nu imbolnaveasca copilul daca-l lasa plingind acolo.Altii spun ca e copilul prea mic de gradi la 2 ani.
Tu ce spui?
danyhoney
Buna dimineata !!!

Mai aveti cafea si pentru mine ??

Dana...mi-ai facut pofta de "plätzchen" si cred ca ma apuc sa fac si eu cateva.

Un WE placut,fetelor !! pupic.gif
Tulip
Hmmm....s-ar putea sa fie prea mic la 2 anisori,desi eu am avut cativa copii la aceasta varsta...cred ca depinde si cat a stat fara mami pana la aceasta varsta,cat a stat practic cu alti coplilasi...nu stiu ce sa zic.....daca prietena ta intr-adevar s-a hotarat sa-l duca la gradi,sa-i explice ce se va intampla acolo si sa-l asigure pe copilas ca va veni dupa el,nu il va lasa acolo...(desi la aceasta varsta nu stiu cat intelege el).Si daca il lasa la gradi,sa-l lase acolo si gata,sa nu stea cu/langa el,sa nu mearga dupa el mai repede ca sunt destepti prichindeii astia,se prind fff. repede si o sa-si santajeze parintii cu plansete,urlete,etc.....Acum adevarul e ca prietena ta isi cunoaste cel mai bine copilul,si daca intr-adevar acesta sufera la gradi(desi in general dupa max. 2 sapt se obisnuiesc) si poate gasi o alta solutie,sa-l mai tina cateva luni acasa......parerea mea.....
daconst
Na,Dany,ti-am gasit de lucru... lol.gif

Sa vezi ce te relaxezi daca te apuci de mesterit...Eu ma gindeam ca tu ai si terminat cu ele,ca esti mai "nemtoaica" decit mine. grin.gif
Sau tie iti face soacra?
Eu nu prea am rabdare de facut ,ca-s migaloase...dar de mancat sunt bune. blum.gif
Tulip
ce-s PLATZCHEN?
danyhoney
CITAT(daconst @ 02-12-2006, 09:18 AM) *

Na,Dany,ti-am gasit de lucru... lol.gif

Sa vezi ce te relaxezi daca te apuci de mesterit...Eu ma gindeam ca tu ai si terminat cu ele,ca esti mai "nemtoaica" decit mine. grin.gif
Sau tie iti face soacra?
Eu nu prea am rabdare de facut ,ca-s migaloase...dar de mancat sunt bune. blum.gif

De obicei le am gata inainte de primul Advent dar anul asta nu am avut chef...De abia am reusit sa decorez cat de cat casa...Asa cum ai spus si tu :poate ma mai relaxez daca ma apucde facut praji. Soacra-mea face 2 feluri pentru noi ,asa a ramas traditia :ea sa faca 2 feluri pentru fiecare si restul facem singuri. De abia astept sa fac "stollen",jammyyy.
daconst
Tulip,multumesc de raspuns. pupic.gif
Acum i l-am transmis prietenei.Sper sa o ajute sa iasa din situatie ca e mai disperata ea decit micutul. sad.gif
danyhoney
http://new.photos.yahoo.com/honey11366/alb...460762358210599

Asta e ce am reusit sa fac anul asta.....cam putin decat de obicei dar...

Tulip ...plätzchen sunt prajiturele treditionale nemtesti in timpul sarbatorilor de iarna .Sunt ca niste fursecuri...
daconst
Foarte frumos arata,Dany...mai ales usa de la intrare imi place tare...cred ca noaptea cind le aprinzi e o atmosfera de vis. naughty.gif

Eu n-am avut inca chef,parca mi-e lene sa le scot pe toate si cind vine bb sa le bag la loc.Sa vad,poate ma urnesc totusi sa simt si eu ceva de la sarbatorile astea. sad.gif
danyhoney
Mersi ,Dana . Mai frumos ar fii daca am avea si zapada ....dar la noi ploua de rupe pamantul sad.gif
ady_raluk
buna dim fetele pupic.gif
nu am mai rusit ieri sa intru sa scriu nimk ca am avut musafiri pana la 23. am cumparat ieir cadou pt nasa mea , ca azi e ziua iei, si azi dim la ora 9.30 m-am dus sa il schimb ca nu imi mai placea sad.gif
mi-am facut mani ieri dar nu mai merg la manichiurista asta niciodata , ca nu imi place delok cum lucreaza. azi am program de stat cu voi vreo ora, de mers la socrii si diseara la chef la nasa mea. vizavi de puncte, nu am mai scris in agenda , dar numar asa din cap, cred ca nu mai am nici o sansa sa slabesc innainte de sarbatori ca de acu apar toate tentatiile.

danyhoney arata superb casa ta! mi-ar place ca si in Ro sa puna pret oamenii pe impodobitul casei. dar la ce sa te astepti , cand in arad nici firmele care sunt pe centru nu prea impodobesc vitrinele??
dar nu intzeleg ceva..prajiturile de care vorbiti se fac de sarbatori ati zis....deci e ca si cum s-ar deschide cu ele sezonul de sarbatori??
otilici
CITAT(Tulip @ 02-12-2006, 11:43 AM) *

Neata fetele!Am intrat si eu de ceva vreme,dar eram si eu cu ochii pe culinar,tot dupa o reteta de praji cu branza.Am decis sa fac si eu tot o turnata,ca merge repede si e usor de facut.As face si niste fursecuri fragede daca gasesc,ca maine am musafiri si sa am ce sa le pun in fata.
Tulip eu inca ii mai dau san la bebe,sper sa mai am macar o luna-doua,macar pana trece iarna asta.
Daconst cum te simti?Ce face grasunelul din burtica?
Dany,sunt super ornamentele de Craciun,poate ma inspir si eu din ale tale grin.gif .
Sorry ca n-am apucat sa va citesc din urma decat in mare,dar intru mai pe fuga acum,mai mult cand doarme bebe.
Va pup pe toate pupic.gif
danyhoney
Da,Raluk,asa e :asa incepe sezonul sarbatorilor aici.
Sarbatorile incep cu cele 4 duminici de dinaintea Craciunului ( 4 Advent ). Pe masa sunt 4 lumanari : in prima duminica se aprinde prima lumanare,in a 2-a duminica se aprind 2 luminari ( prima + inca una ),in a 3-a duminica 3 luminari ....In fiecare duminica trebuie sa fie si prajiturele din astea pe masa. Asa e traditia.Mie imi place .
Tulip
Wow,Dany,ff. frumos!Eu inca nu am facut nimic....ieri mi-am cumparat coronita Advent si azi vreau s-o imposobesc.....
ady_raluk
suna tare frumos! asa cred ca ai sentimentul bucuriei toata luna lui decembrie, nu numai de craciun . sa sti ca mi-ai dat o idee smile.gif nu am stiut asta pana acuma, de obiceiul asta , vreau sa zic, si chiar daca e la nemti, ce are daca il adopt si eu partial aici smile.gif o sa inpodobesc si eu casa..si prajiturele ma gandesc de care sa fac, sau poate imi dai tu reteta de la prajiturelel care le faceti voi.daca ai chef, daca nu, ma gandesc eu cam ce sa fac, poate niste fursecuri
Tulip
noi intotdeauna faceam coronita advent,de cand ma stiu eu
ady_raluk
himere, LA MULTI ANI pt BIA! sa creasca mare , sanaoasa si sa aibe pate numai de bucurii in viata!

tulippppp.......detalii te rog.. adick cum coronita advent?? cu cele patru lumanari de care zicea danyhoney??
se pare ca eu sunt in urma cu obiceiurile sad.gif

si mai ales..ce e aia advent??
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.