Acum ca nu-i Himere aici hai ca-mi parasc si eu sotul...ca tocmai a adormit iar linga mine.
Dany,stie ca in perioada asta se organizeaza in orase Weinachtsmarkt-uri...adica in centru se instaleaza tarabe cu vin fiert si tot felul de nebunii specifice perioadei de Craciun.Seara e plin de luminite si se cinta colinde.tare frumos e.
Ei,mie mi-a spus vecina ca la Stuttgart ar fi cel mai frumos si cel mai mare targ de genul asta din zona.De la noi ar fi cam 2 ore cu trenul,ca daca te incurci cu masina e mai greu cu parcarea.
In fine,cu trenul ar fi comod si fara bataie de cap,dar sotul nu vrea sa mearga cu mine cind imi vede burtoiul ca cica ii e frica...
Pai ce am mey,ca eu ma simt bine si am energie cit pentru doi.El nu ca sa fim mai prin zona si ca avem si noi in oras targ din asta si ca de ce vreau eu asa departe.Of,ca i-am zis ca fug de-acasa.
Luna trecuta la fel mi-a facut ca eu vroiam la Praga si gasisem oferta tare faina de mers cu autocarul...El iar ca nu,ca poate nasc pe-acolo si-i dau aia alta nationalitate la copil.
Spuneti si voi ce sa-i zic sa-l conving?Parca e mai speriat el ca mine.