Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Otilici,te pup si abia astept sa poti sta mai mult cu noi. pupic.gif

Acum ca nu-i Himere aici hai ca-mi parasc si eu sotul...ca tocmai a adormit iar linga mine. lol.gif

Dany,stie ca in perioada asta se organizeaza in orase Weinachtsmarkt-uri...adica in centru se instaleaza tarabe cu vin fiert si tot felul de nebunii specifice perioadei de Craciun.Seara e plin de luminite si se cinta colinde.tare frumos e.
Ei,mie mi-a spus vecina ca la Stuttgart ar fi cel mai frumos si cel mai mare targ de genul asta din zona.De la noi ar fi cam 2 ore cu trenul,ca daca te incurci cu masina e mai greu cu parcarea.
In fine,cu trenul ar fi comod si fara bataie de cap,dar sotul nu vrea sa mearga cu mine cind imi vede burtoiul ca cica ii e frica... sorry.gif
Pai ce am mey,ca eu ma simt bine si am energie cit pentru doi.El nu ca sa fim mai prin zona si ca avem si noi in oras targ din asta si ca de ce vreau eu asa departe.Of,ca i-am zis ca fug de-acasa. lol.gif
Luna trecuta la fel mi-a facut ca eu vroiam la Praga si gasisem oferta tare faina de mers cu autocarul...El iar ca nu,ca poate nasc pe-acolo si-i dau aia alta nationalitate la copil. lol.gif
Spuneti si voi ce sa-i zic sa-l conving?Parca e mai speriat el ca mine. grin.gif
Tulip
Advent e perioada de 4 saptamani precedenta Craciunului......in aceasta perioada te pregatest sufleteste pt. Craciun.......eu sunt reformata si la noi e o sarbatoare destul de mare.......iar coronita de advent un obocei sasesc.......cum la noi erau fff. multi sasi inainte de '90,am preluat si noi acest obocei de la ei.....o sa fac poza cu coronita
ady_raluk
daconst..eu nu stiu ce sa zic.. oare nu are si el dreptate in felul lui?/ ca e tot spre binele tau! haide lasa ca la anu mergeti toti trei la targul respectiv..stai cumintica acuma pana vine bebe pupic.gif
dany
lol.gif Dana....imbraca-te ca vin eu sa te iau sa mergem in Stuttgart lol.gif Nu stiu ce ai putea sa-i spui...el se gandeste la tine si la bb ...si asta e tare frumos. Spune-i ca ti-e "pofta" de Stuttgart lol.gif

Raluk
...eu zic ca ,daca iti place, sigur ca poti adopta obiceiurile de aici . In legatura cu retete :eu am in fata 22 retete .As putea sa traduc cateva din ele si sa le pun la "retete" dar...dureaza. Nu sunt greu de facut si nici nu iti trebuie cine-stie-ce ingrediente. Dar poti face ce fel de prajituri vrei...fursecuri cum ai spus tu.
daconst
CITAT(ady_raluk @ 02-12-2006, 01:14 PM) *

daconst..eu nu stiu ce sa zic.. oare nu are si el dreptate in felul lui?/ ca e tot spre binele tau! haide lasa ca la anu mergeti toti trei la targul respectiv..stai cumintica acuma pana vine bebe pupic.gif

Ai dreptate Raluk pupic.gif

dar nu asta vroiam sa aud... lol.gif
himere2005
salutare. am intrat doar sa va salut asa in treacat, sa va spun ca sunt bine, ieri si azi dimineata n-am mers netul asa ca am fost ieri la cumparaturi cu dan si dupa aia am tras o tavaleala in pat ca sa-i ajunga pentru citeva zile ca o sa fiu ocupata cu treburile istea. eu tot cu noaptea in cap m-am trezit si m-am apucat de treaba, o sa va dau mai mulete detalii alta data, si iar am fost in piata si dan e la servici azi asa ca de abia miine sa ma ajute eventual.
va doresc un we superb la toate
MONIC, mii de multumiri! fetelor, vreau sa va spun ca "zapacita" mi-a trimis nu numai o bluza rosie din aia sexoasa cu umeri goi dar si o paturica dragalasa tare. nu am timp de poze si de fapt, vreau sa va fac o surpriza mai inspre revelion imbracata cu o fusta miny strech si bluza asta. MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
nu stiu cind mai intru ca am o groaza de treaba ca merge greu tare
daconst
CITAT(danyhoney @ 02-12-2006, 01:18 PM) *

lol.gif Dana....imbraca-te ca vin eu sa te iau sa mergem in Stuttgart lol.gif Nu stiu ce ai putea sa-i spui...el se gandeste la tine si la bb ...si asta e tare frumos. Spune-i ca ti-e "pofta" de Stuttgart lol.gif

Raluk
...eu zic ca ,daca iti place, sigur ca poti adopta obiceiurile de aici . In legatura cu retete :eu am in fata 22 retete .As putea sa traduc cateva din ele si sa le pun la "retete" dar...dureaza. Nu sunt greu de facut si nici nu iti trebuie cine-stie-ce ingrediente. Dar poti face ce fel de prajituri vrei...fursecuri cum ai spus tu.

Buna,idee Dany,la asta nu m-am gindit... doh.gif lol.gif

Raluk,vezi ca sunt si pe culinar retete de plätzchen...exact asa se si numesc.
ady_raluk
sa stiti ca azi merg la selgros si cumpar o coronita ornamentala cu patru lumanari....
himere2005
dany, nemaipomenite aranjamentele, voi face si eu citeva, dar la noi sunt cam scumpe si luminarile si toate chestiile astea si de aia nu cred ca vor fi la fel de frumoase ca ale tale
ady_raluk
multumesc..o sa ma uit sa vad de retete pupic.gif
daconst
Se pot confectiona tare simplu si iesi mai ieftin decit daca le cumperi de gata.
La noi in oras,in Hunedoara se faceau la florarie din brad argintiu si nu erau asa scumpe.Incercati intai acolo sa vedeti daca gasiti.
Eu luam coronite de brad si atasam lumanarile pe urma.Se pot face tare multe combinatii,rabdare sa ai. grin.gif

Himere,spor la pregatiri...ma mir ca ai mai avut chef si de "curatenie"...dar cred ca acum esti mai calma si-ti ies pregatirile mai bine. grin.gif
himere2005
monic, cu bluza ta, m-ai trimis sa fac si abdomene....adevarul ca imi place mult si vreau sa arat impecabil in pupic.gif ea
daconst
Am gasit pagina din Stuttgart:
http://www.stuttgarter-weihnachtsmarkt.de/
Si aici intrati la Bildgalerie,iar apoi la 2005.Sunt asa frumoase pozele. sorry.gif
himere2005
eu le fac cap-coada eu ca sa ies mai bine si in plus le fac mai bogate ca astia de la florarie iti dau 2 crengute acolo amarite, isi bat joc de ornamentul in sine
dana, fara hita-hita nu-l aveam pe babuin asa bine dispus linga mine lol.gif vroiam sa va spun ca aseara, in loc de muzica, am avut pe fundal sforaitul vecinului lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 02-12-2006, 01:25 PM) *

monic, cu bluza ta, m-ai trimis sa fac si abdomene....adevarul ca imi place mult si vreau sa arat impecabil in pupic.gif ea

Te-ai prins ca vrem poze cu tine...sexoasa mica ce esti... naughty.gif
Mey,ai scazut iar la ticker?ca nu ma mai tine memoria de gravida. lol.gif
Parca eu vad 100g mai putin.Asa e?
Hai nu ma lasa sa te felicit degeaba. lol.gif
ady_raluk
asa subtiri sunt peretii himere w00t.gif ???? naspa tare oricum..ca norocul ca nu era treaz vecinul sa aiba el fundal lol.gif ! si daa mai era si singur..iti dai seama bietul om lol.gif
Tulip
eu am cumparat coronita din piata,superba-superba,din brad argintiu,cu 3 ron w00t.gif w00t.gif Si am s-o impodobesc cum imi place mie mai mult.... wink1.gif wink1.gif
daconst
M-am uitat si eu la pozele mele,facute la Craciun prin casa de anul trecut si parca m-a apucat cheful de ornat. naughty.gif
Oricum cred ca doar luni termin cu ele ca trebuie sa fiu singura sa pot crea. lol.gif

Ella,cum esti?Mai esti in tara?Hai ca trag o fuga pina la Viena,daca sotul tot doarme si i-am spus ca fug de acasa. lol.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 02-12-2006, 10:21 AM) *

dany, nemaipomenite aranjamentele, voi face si eu citeva, dar la noi sunt cam scumpe si luminarile si toate chestiile astea si de aia nu cred ca vor fi la fel de frumoase ca ale tale

Himere,nebunatico !!! pupic.gif

Mersi de laude .Stai linistita ca nici eu nu am dat bani anul asta pe aranjamentul de pe mese....doar lumanrile le-am cumparat ,restul am facut eu cu brad din gradina )).gif .Eu zic ca tot ce vei face tu cu mana ta va fii frumos .Important e sa-ti placa tie !!

Dana...ti s-a facut de duca ???? Ba la stuttgart,ba la Viena lol.gif

Eu tocmai am vorbit 20 de minute cu soacra-mea la telefon si am facut schimb si de retete lol.gif
daconst
Da,mey as pleca oriunde...zici ca am innebunit.
Ma uitam ca inca e ceata afara si asta ar fi o scuza sa nu ies,dar daca iese si soarele sigur o tai pe undeva...sa nu zic ca stau in casa. grin.gif
Sper sa nu fie bb asa nelinistit ca mine si sa vrea tot p-afara ca am pus-o. lol.gif
nusarich
dany, imi place tare mult cum ai aranjat casa. mie imi pare rau ca la noi nu se pregatesc asa frumos casele...
abia astept sa fac si eu bradutul, dar mai pe la mijlocul lunii...
acum caut si eu reteta de prajiturele, ca mie imi plac mai mult prajiturelele micute, asa, decat cozonacul.
dany
Dana....daca si bb va fii la fel o sa se cam roage Mihai de voi sa mai stati si pe acasa )).gif

Am terminat de framantat ( adica robotul,nu eu ) primul aluat ,acum e la rece.

Am mai pus 3 poze cu maimutoi ...le uitasem )).gif

A venit timpul sa va parasesc ,fetelor . Sa aveti un Week-end placut !!

CITAT(nusarich @ 02-12-2006, 11:32 AM) *

dany, imi place tare mult cum ai aranjat casa. mie imi pare rau ca la noi nu se pregatesc asa frumos casele...
abia astept sa fac si eu bradutul, dar mai pe la mijlocul lunii...
acum caut si eu reteta de prajiturele, ca mie imi plac mai mult prajiturelele micute, asa, decat cozonacul.

Mersi ,Nusa !

Noi facem bradul pe 24 Decembrie. Adica...Dirk face bradul si eu gatesc .Ma cheama doar sa pun steaua din varf si sa-mi dau cu parerea daca arata bine sau nu. Sunt curioasa ce culoare il vrea anul asta . Cativa ani la rand a fost albastru,apoi rosu cu auriu...
nusarich
eu anul asta am luat un bradut micut (artificial) si globulete de toate culorile, doar ca sunt micute si de aceeasi dimensiune. sunt curioasa cum o sa iasa.
abia in saptamana de dinaintea Craciunului o sa iau si eu o coronita de brad verde sa miroasa in casa. pe asta o s-o aranjez si cu lumanari si cu ... o sa vad cu ce. idei am, sa vad ce iese pana la urma.
pentru mine 24 e o zi speciala, e Sf. Eugenia si pe mama o chema asa si as vrea sa fac odata un soi de tortulet, se cheama scutecele lui Isus (un soi de foi subtirele, coapte pe plita, puse una peste alta si intre ele un soi de sirop de miere, lamaie si nuci). e absolut super, eu una sunt fan. cand traia mama i-l facea o tanti de la serviciu, acum...
Ramo
Salutare!
Fac si eu azi 2 prajituri. Proba pt Craciun. Sa vad daca le plac alor mei....
Acum sunt amandoua la rece, eu ma apuc de curatenie si apoi termin cu ele.
La noi e o zi super, parca e primavara......
WE placut!
nusarich
CITAT(ramonavlas @ 02-12-2006, 02:50 PM) *

Salutare!
Fac si eu azi 2 prajituri. Proba pt Craciun. Sa vad daca le plac alor mei....
Acum sunt amandoua la rece, eu ma apuc de curatenie si apoi termin cu ele.
La noi e o zi super, parca e primavara......
WE placut!

sa ne spui ce prajituri si cum au iesit. si. stii, poze... grin.gif
Tulip
da da,Ramo....ce prajituri? naughty.gif
Tulip
wow,ce liniste pe aici....
Sorana,ce mai faci?Nu prea ne-zi povestit nimic in ultima vreme..... pupic.gif
himere2005
tin sa va anunt ca am reusit sa fac pina acum vreo 6 feluri de mincare , inclusiv dulciuri cu ajutorul bunicii care imi dadea vasele curate smile.gif ziceti ca nu sunt tare blum.gif tinind cont ca in afara de ce am facut de la 6 la 7 dimineata, restul de la 12 pina acum yahoo.gif
ma duc sa mai fac vreo 6 pina diseara tata.gif
Tulip
cheer.gif cheer.gif Ce harnicuta esti,mey,Himere! cheer.gif cheer.gif Ia zi,le-ai gustat sau inca numeri? blum.gif blum.gif
mai poti sau esti rupta de oboseala? hug.gif
Tulip
Am terminat si eu curatenia,in sfarsit yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Am decorat cat-de cat casa,am facut coronita de advent blum.gif blum.gif
Acum iau o pauza si ma apuc sa fac prajitura turnata a la' Dana wink1.gif wink1.gif ...sper sa-mi iasa
daconst
Himere...sa nu te deochi...bravo tie! give_rose.gif

Ramona,asteptam detalii... naughty.gif

Eu am facut o "Tavalita",le-am pus in farfurii decorative si mai tarziu merg sa le duc la vecine.Sper sa le placa,dar stiu ce succes am avut anul trecut cu prajitura asta la sala si n-am vrut sa risc altceva.

Tulip,bafta sa iasa bine...Turnata. wink1.gif
Tulip
se pare ca azi toata lumea face ceva bun tease.gif tease.gif si ingrasacios
himere2005
nu sunt obosita, doar ma dor picioarele, si daca nu ati auzit pina acum remixul de la are u sleeping brother john sau varianta lui in franceza sa stiti ca e "mixat" de mine in bucatarie lol.gif pacat ca nu aveti casti a vi-l cintam si voua cheer.gif cheer.gif
va pup dulce pe toate, abia astept sa vorbim )).gif
Monic
Himere, zanatico, paturica nu e pt Tine blum.gif e pt Bia cu dedicatie rolleyes.gif
himere2005
de numarat azi, am si eu o intrebare: ma credeti bolnava lol.gif ?

stiu ca e pentru bia, extraordinar gest ai facut, imi pare tare rau ca nu pot sa mai stau ca am mult de lucru, chiar vreau sa iasa bine grin.gif
Tulip
Monic,ai facut ieri prajitura?
bpaula
salutare

sunt si eu in rand cu lumea...adica fac ingrasacioase...mai exact turta dulce...si se pare ca imi si iese naughty.gif
irinush
hello si de la mine fetelor!
Dany, imi pare tare rau ca iar nu iti merg lucrurile tocmai bine, ia un pupic.gif de la mine si sper din tot sufletul ca o sa se schimbe ceva inainte de sfarsitul anului, ai sa vezi; imi place mult cum ai impodobit casa, si cred ca tu deja ai intrat in spiritul sarbatorilor, ceea ce nu pot sa spun despre mine ..

Himere, ce mai, esti tare harnica si super ambitioasa, sper sa ma iau si eu dupa tine sa scad si eu tikerul la fel de repede ... astept poze cu ce ai gatit, sa ma inspir si eu; la multi ani pt Bia, ca nu stiu daca mai intru si maine, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Paula, zi reteta de turta dulce, ca si pe mine ma bate un gand si pune si poze pls!

eu nu am o dispozitie prea buna, din pacate, sunt ff nervoasa si ma cert incontinuu cu sotul meu, ma enerveaza cam orice, asa ca ... nu stiu cum naiba sa ma linistesc ... sad.gif
Monic
Tulip, acum ma apuc salut.gif
Tulip
Noi am si papat o farfurie uriasa de praji blushing.gif e fff. buna wink1.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 02-12-2006, 09:51 PM) *

Noi am si papat o farfurie uriasa de praji blushing.gif e fff. buna wink1.gif

Cu branza ai facut-o?
Eu parca tot de cea cu mere sunt mai incintata.Oricum se face rapid.O votez ca prajitura lenesilor. lol.gif

Deea,tu esti cumintica?Nu faci nimic dulce azi? naughty.gif

Bravo tie daca rezisti. give_rose.gif
bpaula
CITAT(irinush @ 02-12-2006, 07:38 PM) *

hello si de la mine fetelor!

Paula, zi reteta de turta dulce, ca si pe mine ma bate un gand si pune si poze pls!

uite aici reteta pas cu pas
turta dulce

irinush
merci Paula, sa imi spui daca tie ti-a iesit si sa imi si arati daca vrei

scuze acum am vazut ca ai pus si tu poze, pupici
daconst
CITAT(irinush @ 02-12-2006, 10:28 PM) *

merci Paula, sa imi spui daca tie ti-a iesit si sa imi si arati daca vrei

scuze acum am vazut ca ai pus si tu poze, pupici

Unde mey poze?Ca eu nu vad nimic... huh.gif

Am pus si eu 2 poze cu opera mea de azi:

http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...8803844444905/0

Asa le-am dat la vecine,cu tot cu farfurii.Au fost incintate. wink1.gif
michelle
Seara buna!
Am udat tastatura uitandu-ma la bunatatile voastre, harnicutelor

Himere, distractie maxima maine, sa-i dai gata pe toti give_rose.gif
Dany, jos palaria! Imi place cum ai amenajat casa. pupic.gif

Eu azi am stat iar in pat fiindca nu pot sa merg - am facut o iritatie la picioare de la ghetutele cele noi.
Tineti-mi pumnii sa-mi treaca mai repede..
Va pup, o seara frumoasa tuturor
daconst
Miha,insanatosire grabnica si sa scapi cit mai repede. pupic.gif

Himere,succes maine si sa faci poze toata seara sa ne simtim si noi ca si cum am fost acolo. grin.gif
Tulip
Miha,sa te faci bine repede-repede pupic.gif

Dana,ce bine arata prajiturile tale wink1.gif wink1.gif

Sapt. viitoare am sa fac prajitura turnata cu mere...daca zici ca-i buna...... blum.gif blum.gif
nusarich
mama, ce prajituri... pai lumea mai numara, din cand in cand...

dana, super tavalitele tale!
himere, eroina te facem!

miha, sa-ti treaca repede iritatia! stiu cum sunt astea, am mai patit-o si eu inainte...
dany
Himere....harnicuta mai esti !!! de abia astept pozele cu tot ce ai facut .
Dana...tu esti experta in "tavalita" de anul trecut ( nu am uitat povestea cu ,colegele de la sala ).
Miha...sa te faci bine cat mai repede !!
Irinush...multumesc dar ...ce s-a intamplat acum...va mai dura ceva pana se va rezolva .
emu
Buna fetelor, ce va prajituriti si voi )).gif pana acum mi-am stors creierul de ce praji sa fac pt o masa in familie sambata viitoare... mi-a ramas gandul la turnata cu branza, dar parca ma gandesc si la baclava... sa vad daca am timp sa le fac pe amandoua smile.gif

Dany foarte frumos ai decorat, imi place mult. Ma intristeaza sa aud ca ai alte vesti mai putin bune... ai grija de tine pupic.gif

Nusa ti-a mai trecut durerea? sau ti-a trecut definitiv? ca n-am inteles prea bine... am si citit pe fuga (vezi ce ma pricep bag scuza lol.gif )

Meniu sambata:
1 ou fiert 2p
3 felii paine cu scortisoara, 1.5 lingurite unt si indulcitor Splenda 3.75p
1.5 portocala
100 gr iaurt 1.5p
o portie paste 4p facute ein graba, am turnat 3 linguri suc de rosii piper si oregano peste si am mancat asa, rapid (motivul: lene, foame si graba lol.gif )
3 felii paine cu 1.5 lingura guacamole 4p
20 gr cranberyy sauce 1.75p
------------------------------------
total sambata ---- 17p (din 18p)

mai mananc o salata, simpla, sa am ce rontai la tv si gata si pe azi...

o duminica placuta va urez hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.