fetelor, am pus pozele la incarcat, o sa reiasa din poze cam tot si mincare si atmosfera, dar voi cam stiti de atmosfera de data trecuta cite ceva

eu ma simt extenuata. va rog sa va uitati la tickerul meu
eu nu pot sa spun ca am apucat sa ma aranjez prea mult, craticioara a scris pe fruntea mea...sper eu ca a meritat. m-am cam enervat pe mama care intr-o ora a plecat si mi-a mai zis si ca pe ea au incintat-o doar micii si snitelele

azi e ziua biancai

, a ramas destul de multa mincare caci nu a ramas foarte multa lume, nanuta a venit cu tot familionul, inclusiv prietena fratelui
o sa va scriu treptat si retete, o sa fac si poze cu cadourile, dar am nevoie de timp. sunt cam obosita ce-i drept.
bia a primit multe hainute, 2 perechi de cercelusi, doar doar sa-i punem

, ciinele gigant si un leagan haios. a si a mai primit o jucarioara si un set caciula si fular de la niste vecini de-ai mamei pe care urmeaza sa-i cinstesc azi cred. o sa mai trimit prajituri si la dan la servici ca sa nu am tentatie

pe forum vrea cineva prajituri si papa bun

vedeti ca v-am pastrat o felie de tort si cu un pahar de bere alaturi, nealcoolica
Monic, paturica ta a stat pe loc de cinste in patutul biancai

i-a placut cumnatei paturica si i-am zis ca nu-i din tara si tare a ramas mirata
bluza de la tine nu i-am aratat-o nici lui dan ca vreau sa-i fac surpriza de sarbatori
legat de Craciun, o parte din ei isi iau bilet scump la munte si nu avem cum sa mergem

sa vedem, sper sa nu raminem singuri sau doar cu ai mei care ati vazut cum se comporta
(ca niste salbatici)
vreau sa stiti ca m-am gindit la voi cind am facut pozele

vad ca a fost cam multa liniste fara mine