Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
emu
daaa tulip am la puncte economisite, durere...

oricum ma simt mai bine, ca am iesit azi si am facut un traseu urcat continuu mai mult pe stanca decat pe drum normal; a fost foarte abrupt in comparatie cu precedentele trasee... simteam ca parca ma lasa respiratia la fiecare cateva minute. Ce sa mai zic ca... mi s-a auzit piuitul abia cand am ajuns la masina, dupa coborat si mers o bucata drum plan sa ne revenim lol.gif data viitoare sper sa ma comport mai bine lol.gif

himere2005
fetelor, sunt chiauna, aseara m-am culcat la 11, am dormit bustean si la 6 far m-am trezit din nou. din pacate checul aperitiv nu a iesit, iar am dat-o in bara cu coca, dar am altele in mineca, astea sper sa iasa. nu am timp de poze acum, dupa ce fac platourile voi face poze. nu stiu la cit vor pleca invitatii si daca voi mai avea putere sa postez...sunt atitea de facut si chiar si eu pot sa spun ca ma simt un pic obosita dupa atita stat in picioare. sper sa ma remontez cumva ca sa creez si atmosfera si sa speram ca nu voi avea cearcane
va pup, si daca mai am timp o sa intru sa va citesc....sa nu uitati ca azi e we si puteti face mici bucurii alor voi
nu merg iconitele asa ca e taxtul cam tern...ok DISTRACTIE MAXIMA AZI. LET THE PARTY BEGIN. ca melodie de fundal va rog sa cautati pe youtube pink...stiti voi care melodie
emu
te cred ca esti obosita, pune-te pe picioare repede sa fii gazda perfecta azi wink1.gif de fapt o sa fii... am eu o banuiala smile.gif

care de la pink, ca eu nu stiu decat de "pill" sau :like a pill" HA habar n-am cum ii spune )).gif... adica aia-mi place si atat lol.gif ce coerenta sunt devil.gif sa incerc sa mai aberez putin?
bpaula
CITAT(daconst @ 02-12-2006, 10:33 PM) *

Unde mey poze?Ca eu nu vad nimic... huh.gif

dana pozele sunt puse pe culinar la linkul pe care l-am dat cu turta dulce, acolo am pus pas cu pas
foarte frumoase tavalitele tale...la gust nici nu vreau sa ma gandesc ca ma iau poftele de dimineata blushing.gif

sa aveti o duminica minunata
daconst
CITAT(bpaula @ 03-12-2006, 11:56 AM) *

CITAT(daconst @ 02-12-2006, 10:33 PM) *

Unde mey poze?Ca eu nu vad nimic... huh.gif

dana pozele sunt puse pe culinar la linkul pe care l-am dat cu turta dulce, acolo am pus pas cu pas
foarte frumoase tavalitele tale...la gust nici nu vreau sa ma gandesc ca ma iau poftele de dimineata blushing.gif

sa aveti o duminica minunata

Eu credeam ca-s poze cu tine...de aia eram asa curioasa. sad.gif
ady_raluk
buna dim pupic.gif
cam pustiu in zona se vede ca e we.....incer sa ma trezesc cu o ceasca enorma de cafea langa mine
Tulip
Buna dimineata si de la mine! cheer.gif cheer.gif
bpaula
CITAT(daconst @ 03-12-2006, 12:19 PM) *

Eu credeam ca-s poze cu tine...de aia eram asa curioasa. sad.gif

ai PM smile.gif
nusarich

Nusa ti-a mai trecut durerea? sau ti-a trecut definitiv? ca n-am inteles prea bine... am si citit pe fuga (vezi ce ma pricep bag scuza lol.gif )

emu, durerea inca este si va mai fi, dar nu asa ca dupa operatie. oricum, se vindeca "nesperat de bine" - asta a zis dentista, desi m-a avertizat ca vreo luna voi avea aceeasi senzatie de jena pe care o am si acum. e bine ca pot manca fara probleme, nu ma doare daca mananc (normal, nu pe partea cu operatia, ca am dintii mai scurti si nu pot mesteca...).
abia marti imi scoate firele, dar joi mi le-a mai taiat un pic, nu ma mai inteapa in limba
daconst
Seara buna fetili!

V-ati prins ca azi n-a mai scapat sotul de mine si a trebuit sa iesim. grin.gif
Am fost intr-un orasel la 50km de noi si am vizitat un muzeu al berii,o manastire si 2 Weinachtsmarkt-uri.Unul mai micut din orasel si altul mai mare care se afla in drum spre casa.
Am baut punch pentru copii si citeva gurite de vin fiert din cana sotului. blum.gif
Am mancat si o portie de varza cu ceva taietei,mancare specifica aici in targuletele astea.
N-am ajuns pina in Siuttgart,dar mi-am facut damblaua. lol.gif
Nu te poti pune cu nebuna. grin.gif

Vad ca azi e putina miscare...se vede ca Himere petrece.Abia astept maine povestirile cu amanunte. naughty.gif

O sa pun si ceva poze facute azi,dar sa nu va speriati de ursuletul din poze...ca eu sunt. grin.gif

Alice,am facut si eu ciocolata de casa si a iesit super.Eu am pus doar 300g zahar ca si asa era prea dulce.S-a intarit beton de abia o tai.Am facut portie mai mica,ca aveam doar 250g lapte praf.
bpaula
dana iar incepi cu ciocolata de casa, m-ati mai zapacit intr-o zi...dar lasa ca fac si eu maine sau marti si fac o portie intreaga, uite asa de ciuda devil.gif ca ma omorati cu zile
daconst
CITAT(bpaula @ 03-12-2006, 09:35 PM) *

dana iar incepi cu ciocolata de casa, m-ati mai zapacit intr-o zi...dar lasa ca fac si eu maine sau marti si fac o portie intreaga, uite asa de ciuda devil.gif ca ma omorati cu zile

Gata,de luni nu mai zic nimic...postesc. grin.gif
M-am gindit ca duminica mai am o scuza,ca mai pacatuieste lumea. )).gif

Ti-am vazut pozele si esti o draguta.De unde vrei sa mai slabesti?Mie mi se pare ca esti bine...si m-am uitat la toate pozele. wink1.gif
bpaula
mersi Dana, draguta oi fi grin.gif da' picioarele si fundul lasa de dorit, si lasa bine....e inca nevoie de treaba multa, dar cu operatiile mele am stat deoparte de sport vreo 4 luni si inca mai stau sorry.gif

plus ca dulciurile is moartea mea....nu pot sa le inteleg pe fetele la care nu le plac, nu pot si pace buna blushing.gif

daconst
Am pus si pozele de azi in album:

http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762358587726

Si sa nu mai aud pe una ca e grasa...acum doar eu am voie sa spun asta. grin.gif
bpaula
pai tu esti 2 in 1 si ai tot dreptul sa cantaresti mai mult, ca sa nu mai zic ca picioarele iti sunt mai subtiri chiar si asa fata de ale mele...

abia astept sa fie si la mine 2 in 1 unsure.gif ...cred ca o sa se cutremure pamantul cand o sa calc

tare frumoase sunt pozele, mi-a placut si mie in Germania cand am fost asta vara, sper sa mai am ocazia sa merg
Anna
Buna seara fetelor!
Am aterizat si eu acasa si am apucat sa va citesc!
LA MULTI ANI pentru Bia! Sa iti creasca mare si frumoasa Himere. si bravo tie pentru toate pe care le-ai pregatit si asteptam poze cu petrecerea.
Eu m-am distrat bine la munte, am urcat mult ( doar pana la cabana Diham, dar eu sunt lenesa la drumetii asa ca mie mi s-a parut enorm blum.gif ) insa am si mancat pe masura, nici nu am curaj sa va zic ce ca ma dati afara de pe forum. Sunt dezamagita si parca vad ca am pus alea 3 kg la loc ..insa ma intreb eu....centimetrii care i-am dat jos nu aveau cum sa se puna la loc in 3 zile nu? eusa_think.gif
sper sa nu sad.gif
Eh,....asta e, nu mai am ce sa zic ...de maine numar iara. blushing.gif
Va pup pe toate si abia astept sa va "reaud". pupic.gif hug.gif

Va pun acum si poze in album ( Busteni 1-3 dec 2006) grin.gif
ina_ceva
Buna, fetelor!! yahoo.gif yahoo.gif

Abia acum am picat de la munte sorry.gif si nu mai am timp sa va citesc ; promit ca am sa revin maine si cu niste poze.

Intrebare: stiti prin Bucuresti un croitor k lumea? Am doar de modificat niste pantaloni grin.gif

Somnic usor!!!
emu
'neatza!!! pe unde sunteti ?)).gif

Meniu duminica:
6 linguri cereale 2p
1/2 pahar apple cider 0.5p
4 linguri orez fiert 2p
2 felii paine 2p
2 felii sunca 0.5p
240 gr iaurt 0% 3.5p
1 lingurita maioneza 1p
100 gr prime rib vita 8p
broccoli si zuchini in 1 lta ulei 1p
-------------------------------------
total duminica ------------ 20.5 p

nu stiu de ce, dar am impresia ca n-o sa se vada dif la cantar, iar sad.gif eu nu simt nici o diferenta, de-aia zic... oricum vad in cateva ore (mai precis 8 lol.gif)

bine ai revenit annais, eu nu vad albumul... n-ai uploadat inca? sa ai spor la numarat saptamana asta...

cum a fost la munte ina?

Dany sau care intre voi, fetelor, imi puteti raspunde smile.gif imi e neclara faza cu 4 p economisite pe zi... se poate si sub 17p/zi? Eu de exp am 18p/zi si vreau sa economisesc 4p, pot? sau am inteles gresit? Incerc sa nu ma panichez in legatura cu masa de sambata, dar tare mi-e ca fac vreo prostie, si as vrea sa fiu pregatita, de-aia intreb de punctele economisite.
himere2005
fetelor, am pus pozele la incarcat, o sa reiasa din poze cam tot si mincare si atmosfera, dar voi cam stiti de atmosfera de data trecuta cite ceva blum.gif eu ma simt extenuata. va rog sa va uitati la tickerul meu lol.gif
eu nu pot sa spun ca am apucat sa ma aranjez prea mult, craticioara a scris pe fruntea mea...sper eu ca a meritat. m-am cam enervat pe mama care intr-o ora a plecat si mi-a mai zis si ca pe ea au incintat-o doar micii si snitelele sad.gif azi e ziua biancai cheer.gif , a ramas destul de multa mincare caci nu a ramas foarte multa lume, nanuta a venit cu tot familionul, inclusiv prietena fratelui )).gif
o sa va scriu treptat si retete, o sa fac si poze cu cadourile, dar am nevoie de timp. sunt cam obosita ce-i drept.
bia a primit multe hainute, 2 perechi de cercelusi, doar doar sa-i punem bang.gif , ciinele gigant si un leagan haios. a si a mai primit o jucarioara si un set caciula si fular de la niste vecini de-ai mamei pe care urmeaza sa-i cinstesc azi cred. o sa mai trimit prajituri si la dan la servici ca sa nu am tentatie wink1.gif

pe forum vrea cineva prajituri si papa bun lol.gif vedeti ca v-am pastrat o felie de tort si cu un pahar de bere alaturi, nealcoolica blum.gif

Monic, paturica ta a stat pe loc de cinste in patutul biancai wink1.gif i-a placut cumnatei paturica si i-am zis ca nu-i din tara si tare a ramas mirata

bluza de la tine nu i-am aratat-o nici lui dan ca vreau sa-i fac surpriza de sarbatori pupic.gif
legat de Craciun, o parte din ei isi iau bilet scump la munte si nu avem cum sa mergem sad.gif sa vedem, sper sa nu raminem singuri sau doar cu ai mei care ati vazut cum se comporta (ca niste salbatici)

vreau sa stiti ca m-am gindit la voi cind am facut pozele smile.gif

vad ca a fost cam multa liniste fara mine lol.gif
ALICE
Apai Himere,inseamna ca tu te-ai atins de nimic??????????????!!!!!!!!
himere2005
s-a bocat yahoo, cum isi da drumul va dau linkul wink1.gif mi-a prins bine ajutorul bunicii care mi-a dat la mina vase curate si mi-a dat si uneltele cu care am amenajat camera. daca va spun ca la ora prinzului dan a terminat de varuit in bucatarie veti intelege cit de mult ajutor am primit din partea lui. mama m-a ajutat cu blaturile de tort, icre si vinete. pina la urma am impresia ca tot bunica de 80 de ani a fost baza lol.gif
daconst
La multi ani,Bia!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sa fii sanatoasa,norocoasa si sa le faci parintilor doar bucurii!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
CITAT(emu @ 04-12-2006, 09:20 AM) *

Dany sau care intre voi, fetelor, imi puteti raspunde smile.gif imi e neclara faza cu 4 p economisite pe zi... se poate si sub 17p/zi? Eu de exp am 18p/zi si vreau sa economisesc 4p, pot? sau am inteles gresit? Incerc sa nu ma panichez in legatura cu masa de sambata, dar tare mi-e ca fac vreo prostie, si as vrea sa fiu pregatita, de-aia intreb de punctele economisite.

Poti economisi linistita 4p pe zi.Conditia cu 17p era sa nu fie zilnic.Ocazional se poate. wink1.gif

Paula,ma bucur ca ti-au placut pozele mele. pupic.gif
daconst
Himere,felicitari pentru ticker...acum se vede si fara ochelari. lol.gif
Bravo,mey,ce ambitie ai avut!!!
Ma tot minunez de maica-ta asta,cum poate fi asa? doh.gif
Tu i-ai spus vreodata in fata ce astepti de la ea si cum te dezamageste?
Pai mama si sa nu fie nimic comestibil din ce fac,ea tot ma lauda si-s cea mai grozava pentru ea. grin.gif
Pisik
Neatza!
La Multi Ani pt BIA, sa fie sanatoasa, fericita, cumintica, sa asculte de mami, ca tare o mai iubeste.

La munte e fost super, in afara ca am mancat cum zicea si Annais, ca apucata si am pus la loc si peste blush.gif
De azi incerc sa tin regimul acela de care va ziceam, de fapt sa mananc mai echilibrat ca de numarat nu ma simt in stare.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma.
Poze nu am, adica am dar nu le-am descarcat, sper sa le pun diseara.
Apropos de diseara, joi am primit un telefon f ciudat, diseara ma duc la un intrerviu unde am senzatia ca mi se va face o oferta super tare de munca pe care am senzatia ca o voi refuza. Dar va spun mai multe diseara.

Pupici si o zi frumoasa!
Tulip
Neata si o saptamana minunata!
Bia,la multi anisori!ImagineImagine
ALICE
La multi ani pt fetita Himere!Sa va bucurati amandoi de ea!
daconst
Nusha,nu te doare spatele?Ca tot inclinata stai? )).gif
Tot asteptam mesajul,dar se pare ca s-a blocat ceva. huh.gif
ALICE
Eu am crezut ca mie mi s-a blocat ceva pe aici.Ma doare degetul de cat am tastat F5 biggrin.gif
ady_raluk
[color=#FF0000]

LA MULTI ANI BIA! SA FI SANATOASA , SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI NOROC IN VIATA! give_heart.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
La multi ani Biei! cheer.gif cheer.gif
Sa fie frumoasa, sanatoasa, sa aiba parte de noroc, sa o faca pe mama bucuroasa si mandra de ea pupic.gif
ady_raluk
himere, astept pozele si retetele! abia astept sa vad ce anume ai gatit smile.gif
himere2005
multumim fetelor, mai am citeva poze la incarcat ca si-a dat drumul pina la urma. o sa fie destule...mult mai multe decit am postat pina acum wink1.gif
la ora asta acum 1 an mi s-a rupt H2O lol.gif
dana, mama stie perfect ce astept de la ea smile.gif
oricum, bunica a fost la inaltime, eu nu ma asteptam sa ma ajute asa...eu am chemat-o sa ma ajute putin pentru ca ii murise sora saptamina asta si am vrut s-o mai scot din ale ei cu veselia generala . a taiat si ceapa si cartofi pe care nu am mai reusit sa-i servesc, mi-a calcat fata de masa..

se tot blocheaza yahoo si vroiam sa le pun pe toate....in maxim jumatate de ora zic eu ca le vedeti, aveti rabdare blum.gif
michelle
Dana, nu se vad pozele..
Emu, daca esti la platou, incearca un Wendy Plan.
himere2005
o sa va atrag atentia la anumite poze, ca de ex, din intimplare, pentru ca doream sa am diferite culori in buchetul de baloane si baloanele erau unele rotunde si altele lungi, s-a nimerit de am pus unul lung intre 2 mici lol.gif , am facut si poza
nusarich
himere, La Multi Ani! pentru Bia, sa creasca mare si sa fie sanatoasa, ca frunusica e de pe acum, sa va aduca numai bucurii!

eu sunt cam suparata ca aseara pe la 10 m-a apucat foamea si m-am repezit intr-o rulada de cascaval cu urda si m-am umflat de numa... plesnesc hainele pe mine. bine ca am terminat rulada aia, ca e a doua oara cand patesc asa ceva. am zis ca nu mai mananc cascaval cu urda, ca nu-i de mine!
himere2005
nu se vad pozele ca nu merge yahoo, eu le-am vazut dimineata, e tare frumos la voi si tu esti o scumpa. faceam diferenta intre corturile noastre de rafie si casutele lor de lemn smile.gif
ady_raluk
fetele , am si eu o intrebare: a facut cineva tiramisu? si daca da..as vrea si eu reteta va rog give_rose.gif
michelle
Eu ieri am fost la tara, la bunici, iar seara intr-un pub, la un vin fiert, apoi am facut si noi poze cu luminitele..
Nusa, si eu tot asa balonata am fost.. bine, la cate bunataturi am papat.
Si saptamana asta e tot compromisa pentru ca maine am cina festiva cu nemtii, apoi poimaine e Baul Bobocilor si eu merg.. am ramas fidela acestui eveniment fiindca acum 4 ani m-am cuplat cu babuinul tot la un bal. Apoi vineri-duminica mergem cu firma in excursie la munte blushing.gif
Adio numarat puncte grin.gif

PS: poze o sa pun diseara
Pisik
si eu joi si vineri sunt plecata, tocmai de aia nici nu numar ca iar ma frustrez, dar sper sa am ce papa pe acolo dietetic. o sa imi fie greu sa ma invat la loc cu mancare putina dar trebuie ca deja a grav, nu ma mai incape nimic iarasi
nusarich
astazi deja am papat de ... cred ca vreo 50 de puncte. unul dintre colegii mei a "nascut" un baietel saptamana trecuta, dar abia azi a venit la serviciu. si a venit cu o gramada de prajiturele facute de bunicutele bebelului. asa ca... adio numarat azi. ar trebui sa nu mai mananc nimic vreo 3 zile ca sa-mi revin. dar ce bune au fost...
Pisik
CITAT(nusarich @ 04-12-2006, 11:51 AM) *

astazi deja am papat de ... cred ca vreo 50 de puncte. unul dintre colegii mei a "nascut" un baietel saptamana trecuta, dar abia azi a venit la serviciu. si a venit cu o gramada de prajiturele facute de bunicutele bebelului. asa ca... adio numarat azi. ar trebui sa nu mai mananc nimic vreo 3 zile ca sa-mi revin. dar ce bune au fost...

e, lasa, ca tu esti o slabuta oricum Nusa ; si nu aveai cum sa papi de 50 de pcte wink1.gif doar eu am performante din astea grin.gif
ALICE
Unde pleci Miha?Fericito!!!
anca veselie
buna dimineatza la toata lumea!
himere, la multi ani pt bia! sa-ti creasca frumoasa si sanatoasa si sa te bucuri de ea.
in wkd asta am numarat punctele din 2 in 2, dar am mancat mai putin ca de obicei si cu mai multa atentie. azi am inceput cu un md de 5 pct. si daca veni vorba de praji, seful meu tocmai zicea ca ne aduce o surpriza cu muuulte calorii, dar o sa incerc sa pap mai putin blum.gif

michelle
CITAT(ALICE @ 04-12-2006, 10:01 AM) *

Unde pleci Miha?Fericito!!!

La o pensiune de langa Manastirea Humorului, Floare de colt.
anca veselie
michelle, arata foarte dragutz!
himere2005
fetelor petrecereavreau sa spun ca dan are dintii negri de la vin in poze iar eu ma duc sa ma culc
ENJOY
ALICE
Himere,nu te mai laud,ca deja stii ca esti gospodina in adevaratul sens al cuvantului. wink1.gif
nusarich
himere, m-ai omorat! mai am un pic si incep sa navighez...
evident, vreau si retetele... a, si povesteste-mi despre aranjamentul cu vinete si icre...
peach
Himere sa-ti traiasca fetita si sa te asculte!

Bancul zilei:

Strachina pe care scrie Romania

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara.

Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de curand. Bula le-a pus in fata doua strachini cu lapte, pe una a scris Romania si pa cealalta Germania si pisoii s-au dus toti la strachina pe care scria Romania.

- Bravo, Bula! Frumoasa compunere! exclama invatatoarea entuziasmata. Te rog sa citesti compunerea si cand vom avea inspectie.

Dupa cateva saptamani a venit inspectia. Bula e pus sa citeasca compunerea, dar de data asta pisoii merg la strachina pe care era scris Germania. Contrariata, invatatoarea intreaba:

- Cum asa, Bula? Parca acum cateva saptamani pisoii au mers la strachina pe care scria Romania!
- Asa-i, doamna, dar intre timp au facut ochi!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.