Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Eu.
buna dimineata blink.gif

sunt cu ochii in gura si cearcanele in barba de oboseala..........am avut un w-end de cosmar in care am stat numai cu nasul in cursuri si carti pentru facultate. de abia ieri am iesit la o plimbare de vreo 2-3 ore, scoasa cu forta din casa de babuin )).gif

LA MULTI ANI, BIA! sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de multa-multa fericire
himere, felicitarile mele pentru reusita petrecerii give_rose.gif inca mai salivez lol.gif siii...iti sta superb cu portocaliu

dany, mi-a placut la nebunie usa la intrare si, mai ales, caciulitele de Mos de pe scaune. w00t.gif

se pare ca am schimbat in mod oficial prefixul yahoo.gif asa ca voi avea parte doar de 18p/zi de acum incolo doh.gif sunt multumita chiar daca am dat jos doar 300g

Miha, superba pensiune w00t.gif care sunt preturile?
Pisik
CITAT(Eu. @ 04-12-2006, 12:29 PM) *

se pare ca am schimbat in mod oficial prefixul yahoo.gif asa ca voi avea parte doar de 18p/zi de acum incolo doh.gif sunt multumita chiar daca am dat jos doar 300g

BRAVO!!!! cheer.gif Felicitari pt vointa!

Himere, jos palaria pt tot! Te admir pt ca esti cu adevarat o mama buna si nu te abati de la nimic pt a-ti face copilul fericit si pt a fi tu cu sufletul impacat, chiar daca cei din jur nu te sprijina mereu cum ar trebui.
Felicitari inca o data!
michelle
Mama ce veselie pe acolo w00t.gif Himere, te-ai intrecut pe tine! Felicitari give_rose.gif

Gigelu, nu am idee de preturi. Firma plateste cazarea pentru doua nopti, gratarul de vineri seara si cina festiva de Craciun pentru angajati si sotii/sotiile (prietenii/prietenele) lor.
Daca te intereseaza, iti spun cand ma intorc.
Pisik
CITAT(michelle @ 04-12-2006, 12:48 PM) *

Mama ce veselie pe acolo w00t.gif Himere, te-ai intrecut pe tine! Felicitari give_rose.gif

Gigelu, nu am idee de preturi. Firma plateste cazarea pentru doua nopti, gratarul de vineri seara si cina festiva de Craciun pentru angajati si sotii/sotiile (prietenii/prietenele) lor.

Oau! ce firme sunt prin tara fratilor!
Noua firma de Craciun ne da bonuri de cadou de 2 milioane si un cos din ala cu diferite produse bune cadou. Si petrecere de Craciun la un restaurant misto (anul asta facem la hotelul novotel, pt cine stie), cu perechea.
A, si ne da si al 13-lea salariu dar nu e de Craciun neaparat ci de final de an.
Chiar, voi ce prime luati de Craciun? ca Miha e cea mai tare pana acuma
michelle
Gigelu, felicitari pt prefix cheer.gif give_rose.gif
Ultimele kg se duc mai greu, dar nu e imposibil..

Pisik, firma lui Alice i-a dus Croatia pentru un team building. Si firma unui fost coleg i-a dus in Grecia.
Prima de Craciun a fost si 90%, dar in fiecare an tot scade. Anul trecut s-a gandit seful sa o faca in functie de ranguri si vechime .. si a variat de 85% pana .. nu mai stiu 25%. Eu am avut 55%
nusarich
CITAT(Pisik @ 04-12-2006, 12:59 PM) *

CITAT(michelle @ 04-12-2006, 12:48 PM) *

Oau! ce firme sunt prin tara fratilor!
Noua firma de Craciun ne da bonuri de cadou de 2 milioane si un cos din ala cu diferite produse bune cadou. Si petrecere de Craciun la un restaurant misto (anul asta facem la hotelul novotel, pt cine stie), cu perechea.
A, si ne da si al 13-lea salariu dar nu e de Craciun neaparat ci de final de an.
Chiar, voi ce prime luati de Craciun? ca Miha e cea mai tare pana acuma

pai noi de exemplu luam banii de pe 30 mai devreme. atat. bonuri de masa ne dau in fiecare luna. in rest, eventual un multumesc si un La Multi Ani! si atat. ce, avem nevoie de mai mult?
anca veselie
himere, petrecerea pare sa fi fost foarte dragutza! ce sa mai zic de mancare, esti nemaipomenita floare.gif
sefu a venit cu un tort de branza nemaipomenit, din care o sa mananc dupa pranz, arata prea bine si e prea buuun blushing.gif am gasit in lista prajitura cu branza, 100 g 5.5p. eu nu o sa pap 100g, nust cat sa punctez blink.gif

noua ne da firma bonuri valorice in valoare de 6 milioane si ne ofera o petrecere de craciun, nu stim exact unde.
soranutza
Am intrat pe fuga sa ii urezi Biei la multi, multi ani ! Sa fie sanatoasa, voioasa si sa asculte de parinti ! Iar voi parintilor, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ea .

Imi pare rau ca nu am mai intrat, nici n-am citit din urma, pozele nu reusesc sa le vad, nu stiu ce nu merge. Nu v-am uitat si va pup pe toate !!
michelle
Cam scurt, Soranutza.. esti bine?
Ce mai faci? pupic.gif
Pisik
Soranutza,

Te asteptam cu mai multe detalii despre tine, ce mai faci, mai tii dieta, cum esti cu job-urile?

Pupici
ALICE
Aaaaaaaaaa,eu sunt cea mai tare.Firma noastra nu ne da nimic:nici prima,nici masa,nici NIMIC crying.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 04-12-2006, 01:51 PM) *

Aaaaaaaaaa,eu sunt cea mai tare.Firma noastra nu ne da nimic:nici prima,nici masa,nici NIMIC crying.gif

Naspa...dar sa stii ca nu esti signura, mai sunt firme asa "dragute" cu angajatii devil.gif
daconst
Salutare,m-am intors de la curs.

Himere,vazut poozele si ce mai...jos palaria...Esti grozava.Ai facut totul singura si a iesit super.Bravo tie...asa mama sa tot ai. pupic.gif
Pozele mele le-am facut privat,de aia nu se vedeau. smile.gif
Tulip
Himere,FELICITARI!tOTUL ARATA FFF. BINE IAR TU ESTI O FRUMOASA SI O SLABA blum.gif blum.gif
Monic
Dana, eu ti-am vazut pozele aseara si eu zic ca poti sta linistita, nu te-ai ingrasat, vei fi o0 mamica de nota 10 cu steluta cheer.gif Mi-a placut poza in care stai langa statuia unui barbat cu burtik )).gif
Danyhoney, mi-a placut cum ti-ai amenajat casa pt craciun, totul este aranjat cu ff mult bun gust pupic.gif sper ca macar atmosfera de sarbatori sa te faca sa te simti mai bine...
Noi nu cred ca vom avea pom de craciun sau atmosfera... dry.gif Sper sa-l pot convinge pe al meu sa aranjam si noi ceva sa simt si eu ca e sarbatoare....
Eu la firma anul trecut am primit un aranjament in valoare de aprox 700 mii sad.gif am fost destul de multumita pt ca eram la firma doar de 3 luni. Anul asta in schimb as fi dezamagita daca nu as primi bonus mad.gif
Himere, ma bucur ca am reusit sa-ti fac o surpriza si ca ti-au placut lucrurile trimise hug.gif
Pisik, fetelor, si noi mergem la un hotel fifilcos pe 14, petrecere organizata de firma barbosului meu si hotelul e unul, hmmm cam ca Novotel din Bucuresti si e chiar in centrul Budapestei. Is total in ceata, habar n-am cum sa ma imbrac. Pana acum 2 ani la rand am tot dat-o in bara. Acum 2 ani m-am dus imbracata in fustita si o bluzita si am fost singura in fusta mad.gif si cu cizme mad.gif , m-am simtit foarte prost. In schimb anul trecut m-am imbracat la costumas si jumatate din femei erau in rochie de seara sad.gif
voi cum va imbracati la astfel de ocazii<
Pisik
eu anul trecut mi-am pus un costumas din 2 piese, pantalon si sacou maro; mukte fete au venit in blugi, altele in pantaloni + top, depinde; eu zic ca daca nu e un dress code specificat pe invitatie sau undeva nu are rost sa te framanti, fiecare poate veni cum vrea; alege smart casual, o bluza elegantica cu pantalon sau fusta neagra, eu asa cred ca fac, pantalon sau fusta neagra cu bluza si curea lata in talie
daconst
Bine c-ai aparut Monicule,ca fetele astea nu mai scriu nimic. huh.gif

M-a distrat poza aia cu burtosul...simteam ca mi-am gasit perechea. lol.gif
Nu-mi mai place cum arat si de aia cred ac nici nu mai fac poze cu mine intreaga pina nasc...Deea,ce bine te inteleg acum. pupic.gif

Cu tinuta,ce sa zic...eu prefer ceva clasic si eventual o bijuterie mai extravaganta sa fie mai de seara.E greu sa te asortezi cu lumea din jur,iar daca nu e petrecere de Rev,pai zic eu ca nu trebuie rochie de seara.Eu mizez pe niste pantofi eleganti si incerc sa scot in evidenta ce-mi place mai mult la mine.Asta era pe vremuri.
Acum n-as mai putea nici cu un sac pe mine sa ma ascund toata. sad.gif
Bine ca pina la anul am timp sa-mi revin,altfel n-as avea chef de mers niciunde.
nusarich
CITAT(Pisik @ 04-12-2006, 01:56 PM) *

CITAT(ALICE @ 04-12-2006, 01:51 PM) *

Naspa...dar sa stii ca nu esti signura, mai sunt firme asa "dragute" cu angajatii devil.gif

v-am povestit ca nici a mea nu da nimic. doar salariul inainte - ar trebui sa fie pe 30, si cum 30 e sambata, ni-l da inainte de Craciun. oricum, astia ai nostri nu dau absolut nimic. in sensul ca daca te intereseaza un curs, ceva, te priveste, platesti din buzunar. nu mai zic ca daca vrei carti sa inveti, le comanzi si le platesti singur. doar asa, daca e ceva legat de necesitatile lor, de genul soft nou, eventual, daca esti baiat bine vazut, platesc pe cineva (de obicei din exterior) sa te scoleasca. si pentru asta faci act aditional la contractul de munca cum ca cel putin 5-7 ani nu pleci din firma.
Monic
Pai vreau sa ma stresez pt ca am un scop grin.gif
Astia de aici vreau sa para niste filantropi si sunt inganfati. Si mi-a ajuns doi ani la rand sa ma simt ca o fata salbatica venita din est blushing.gif De fapt asta sunt, dar nu-mi place sa-mi reaminteasca de asta niste oameni pe care eu nu dau 2 bani.
In fine, eu ma strofoc cel mai tare pt ca vreau sa-i plac babuinului blushing.gif sa vada ca si-a luat femeia 3 in 1 grin.gif (adica gospodina in bucatarie, doamna in societate si stiti voi ce la pat blushing.gif ) blushing.gif lol.gif
himere2005
CITAT(Monic @ 04-12-2006, 02:55 PM) *

Pai vreau sa ma stresez pt ca am un scop grin.gif
Astia de aici vreau sa para niste filantropi si sunt inganfati. Si mi-a ajuns doi ani la rand sa ma simt ca o fata salbatica venita din est blushing.gif De fapt asta sunt, dar nu-mi place sa-mi reaminteasca de asta niste oameni pe care eu nu dau 2 bani.
In fine, eu ma strofoc cel mai tare pt ca vreau sa-i plac babuinului blushing.gif sa vada ca si-a luat femeia 3 in 1 grin.gif (adica gospodina in bucatarie, doamna in societate si stiti voi ce la pat blushing.gif ) blushing.gif lol.gif

salutare natiune, pai si eu sunt exact la fel

dana, tu esti nemaipomenita....stiu ca te simti greoaie si vrei sa slabesti, ca nimic nu-ti mai vine, dar stiti ce frumoasa este fetelor, la figura, are o fata asa...de om implinit wink1.gif vroiam sa va spun ca era sa "mi se faca rau"cind am vazut pentru o clipa 51.8. ce ziceti, scad targetul? cu cit? supun la vot blum.gif am 1.61
Anna
HIMERE ca sa arati ca un manechin tb sa ai cu 15 cm mai putin decat inaltimea. grin.gif eu una te sfatuiesc sa faci sport. blum.gif
Monic
Himere nu scazi nimiKKK
esti numa` buna grin.gif nu te face si mai slaba ca te ia curentul/vantul
PS esti o frumoasa in poze pupic.gif hug.gif
himere2005
lol.gif ma vreti manechin, ai?
am uitat sa va spun ce a ales bia:sprayul, peria si banii )).gif
daconst
Himere,esti o draguta ca-mi ridici moralul...Doamne ce mi-ar place sa te am mai aproape. pupic.gif
Probabil ca cine a trecut prin asta stie mai bine cum e. sad.gif

Mai,esti fenomenala cu tickerul tau...bravo.S-a simtit si stresul.sa ai grija sa nu inc sad.gif pi acum sa papi ca se va pune mai repede.Ramai putin la mentinere si apoi mai vezi tu.

Monic,din cite stiu eu unguroaicele sunt sexoase de felul lor,dar romancele sunt mai frumoase. wink1.gif
Si la faza cu babuinul te inteleg ca si eu sunt la fel...doar ca eu m-as imbraca cit mai sexy si el m-ar acoperi cit mai tare sa nu ma vada decit el. lol.gif
Noroc ca nu prea are sanse la cit de incapatanata sunt,mai ales daca-mi place mie cum arat. grin.gif
anca veselie
cum sa-l scazi, vrei sa te piarda dan prin pat?
michelle
Eu anul trecut am avut la cina festiva cu nemtii costumul cel roziu (fusta + sacou) si la cina festiva din partea firmei, pantaloni negri la dunga si o camasa crem cu alb. Dar erau si in blugi + plover smile.gif

Himere, vrei sa invete Dan anatomia pe coastele tale?
daconst
Himere,eu zic ca 51 e super bine.Si sa faci mentinerea neaparat.
Daca slabesti prea tare nu mai ai forme...si chiar asa nu cred ca vrea babuinul tau.
Monic
CITAT(michelle @ 04-12-2006, 02:12 PM) *

Eu anul trecut am avut la cina festiva cu nemtii costumul cel roziu (fusta + sacou) si la cina festiva din partea firmei, pantaloni negri la dunga si o camasa crem cu alb. Dar erau si in blugi + plover smile.gif

Vezi, iti spune o patita )).gif
ce zici Pisik, apoi sa nu ne fie ciuda la cele 70 ale noastre sad.gif
Anna
CITAT(Monic @ 04-12-2006, 03:15 PM) *

CITAT(michelle @ 04-12-2006, 02:12 PM) *

Vezi, iti spune o patita )).gif
ce zici Pisik, apoi sa nu ne fie ciuda la cele 70 ale noastre sad.gif

Monic tu ce inaltime ai?
anca veselie
da, tocmai am mancat tortul de branza. ffoarte bun! cred ca-l punctez cu 5 pct, a fost micutza felia:d
himere2005
nu vreau sa fiu schiloada, vroiam sa stiu parerea voastra, un check it out cum se spune blum.gif oricum, o sa maninc citeva zile mincaea din frigider, il indop pe dan si acasa si la servici, mai ciugulesc si eu...ma credeti ca nu imi vine sa bag pic de dulce in gura? nu stiu de ce...iar de mincat nu mai pot minca foarte mult ca pe vremuri si ma bucur, insa o sa-mi mai fac si eu cite o pofta de acum incolo, ca sa am de ce sa-mi bag ticker laugh.gif

pisik, a sintetizat mute in fraza pe care a spus-o, pupic.gif acum trebuie sa-mi pregatesc craciunul, nu? si mos neculae grin.gif
daconst
Unde mai a scris Pisik...ca eu nu vad? huh.gif
michelle
Cred ca se refera la asta
Tulip
Himere,retetele cand le pui?

Mi-am facut o masca de par din 1 galbenus si ulei de masline blink.gif ....miroase...bleahhhhh....abia astept sa-mi spal parul
michelle
Himere, trimite-mi si mie reteta de la tort, te rog pupic.gif
Ma gandesc sa fac un tort aniversar, mai deosebit
himere2005
azi e ziua Biancai si mi-am propus sa stau mai mult cu ea, nu stiu cind reusesc sa pun retetele, ca e de scris mult rolleyes.gif
i-am pus si un virf de cola peste apa din biberon ca ea nu a gustat niciodata si dupa 2 zile state la mama am impresia ca e cam deshidratata, macar asa sa bea mai mult lichid. de miine numai apa blum.gif
daconst
CITAT(michelle @ 04-12-2006, 03:26 PM) *

Cred ca se refera la asta

Aha,citisem...f. frumos! give_rose.gif
himere2005
miha, in mare: blaturile de tort normal, unul cu cacao si altul fara. inauntru crema de la dr. oetker cu cioco si rom, praf cu fructe: portocala, etc. a doua crema e crema de la prajitura musuroi de cirtita, f buna. ,la decor fructe si fulgi de cioco si fulgi de cocos verde
ina_ceva
Dany-dulce pupic.gif hug.gif ; sper sa te simti mai bine acum. M-ai cucerit cu aranjamentele de craciun grin.gif
Concediu placut, ella!! Asteptam poze cu apartamentul cheer.gif
Himere, felicitari pentru cantar! give_rose.gif .Frumoase poze si ce catzel mare w00t.gif .La multi ani, Bia give_rose.gif give_rose.gif !!!

Deea, de unde ai aflat vestea cu bursuc si pepe?
Nusa , ma bucur ca treaba cu maseaua ta merge bine; parca mai aveai de umblat cu ea, nu?
Irinush, sper ca ti-ai revenit din starea de iritare pupic.gif
Dana, nu se poate sa nu pui poze cu tine de craciun si de revelion; ohmy.gif

Pisik, te asteptam cu poze si cu informatii despre oferta de munca naughty.gif
Miha, distractie placuta la munte; sa nu uitzi de poze.
Felicitari pentru schimbarea prefixului, gigelu give_rose.gif !!
daconst
Inutza,o sa vezi ca se poate... grin.gif pupic.gif
Promit ca recuperez dupa...cu varf si indesat.Mai ales cu bb. naughty.gif
nusarich
ina, am de umblat binisor, in sensul ca trebuie sa-mi faca o coronita pe 3 dinti (asta era unul din capete), pentru ca pe precedenta mi-a taiat-o ca sa ma opereze. eu speram sa se repare fara sa o scoata, ca mai avea termen inca vreo 5 ani, dar nu s-a putut. asta este, sanatoasa sa fiu, sa am bani s-o platesc.
daconst
Vai,Nusha,cind te aud cu dentistul...se ridica parul pe mine. sad.gif
Ma mir ca esti asa curajoasa,ca eu doar cu anestezie totala mi-as face lucrarea la dentist. lol.gif
himere2005
asa spune acum...dupa ce naste, sigur va pune ca sa ne arate cit a slabit wink1.gif iar facem concurs de burti )).gif
stati sa va zic o intimplare. la finalul sarcinii nu prea mai intram in multe lucruri si cineva mi-a dat ceva xxl, cred, oricum mare. si eu: dar ce asa grasa par (sunt?) eu ma credeam slabuta pina in ultimul moment lol.gif . si culmea ca imi venea si bine. totul este in capul nostru, ca vrem sa fim sexy si bla-bla-bla, dar ceilalti mi-au zis ca aratam tare bine, adica mai bine ca acum, la figura.
sa vedem daca va fi o data viitoare cu cine ma voi lua de mina pe site blum.gif
anca veselie
mi se pare ingrozitoare operatiunea dentist, si eu am o coronitza de pus, dar am amanat-o pana-n februarie. bafta nusa!!!!!!!
nusarich
mersic anca, sper sa am bafta.
dana, si eu am zis la fel, dar nu se fac anestezii totale la dentist. cel mai bine e sa nu ai nevoie. eu n-am avut grija de dinti (era mai important sa merg la olimpiade in timpul scoalii...) si acum trag, ce sa fac...
himere2005
chec aperitiv nu mi-a iesit dupa cum spunea una dintre cumnate pentru ca am deschis cuptorul, a iesit coca cruda, dar o sa maninc totusi compozitia ca e buna, fara coca
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...c=8306&st=0
salam de biscuiti
http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajit...uiti/index.html
bomboane rafaello
http://www.gustos.ro/retete-culinare/praji...e-rafaello.html foarte bune si usor de facut, la rece. margarina trebuie sa fie cred eu grasa sau unt sa iasa mai bune. daca aveti ingredientele, in 15 minute maxim e gata, asta daca faceti citeva. eu nu am mai bagat alune

casetutele pentru icre si vinete le gasiti la kg la ALCOM daca aveti asa ceva, 120.000 kg, pentru 2 platouri am dat 50.000.
ouale umplute cu ton din conserva amestecate cu galebenus si condimente, iar deasupra, am facut ca niste pinze din bacon, dar fiind feliutele sutiri au alunecat, ca altfel semeanu cu niste corabioare. aici inventie proprie blum.gif

pe frigarui reci am pus cascaval, sunca de pui/presata, masline, piftele si rosioare mici, in staniol este o varza, taiata la fund ca sa nu se rastoarne

sunca presata cu salata beuf
saleurile le-am facut simplu, din aluat de foetaj Linco. inauntru am pus ciupercute cu putina maioneza, respectiv cabanos

bucatele de ardei cu brinza proaspata inauntru, gen almette

mici si snitele stiti si voi cum se fac
prajiturica maro avea crema tot din aia cu cioco si rom de la dr. oetker, blat si am pus fructe si ursuleti dupa care am turnat o gelatina cu gust de portocale care se gaseste la kaufland, praf

sosuri tzatchi din smintina, usturoi, condimente si castraveti proaspeti si Uncle Ben's
am acum nevoie de ajutor, sugestii, mai ales din partea celor care au avut sos de la Uncle Ben's picant. cum l-ati gatit? ca acolo spune ca trebuie tinut maxim 3 zile dar e extraordinar de picant

vroiam sa fac mai multe dar nu se merita, ca deja lumea era ghiftuita, le-am dat si la pachet. oricum nu am reusit sa fac mai multe deoarece era bucataria ocupata de dan care exact de ziua Biei s-a apucat sa varuiasca acolo si bineinteles sa si curete imprejur. sad.gif
oricum, e foarte greu de unul singur. si mincare si decor camere...dar se poate smile.gif eu am avut noroc de bunica mea. saraca a curatat si cartofi dar nu mai vroia lumea erau satui. mie imi pare rau ca nu sunt ei mai de gasca, din cite am fotografiat ca nu am stat non-stop la party, ci mai mult in bucatarie si toata lumea ma intreba pe mine ce si cum si am vazut ca erau cam plictisiti. nu am cum sa le garantez ca se distreaza 100% daca firea lor este sa bea si sa manince fara sa fie nebunie in jur...ca muzica a fost..eu nu am avut timp sa stau si sa fac atmosfera. sunt curioasa cum a iesit caseta video si noroc de mine ca am inceput sa cint la ulti ani cu vocea mea sexy ca altfel nu cred ca se cinta. cind primesc poze cu tortul si artificia pe intuneric va spun, ca aveam tortul in brate si nu puteam face poze, in consecinta cu aparatul meu nu s-au facut smile.gif

peste vreo ora deschid sampania ca eram pe masa de nasteri laugh.gif
ALICE
Aia ma interesa si pe mine.In ce ai infipt frigaruile.Deci in varza.Ahaa. naughty.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-12-2006, 04:28 PM) *

vroiam sa fac mai multe dar nu se merita, ca deja lumea era ghiftuita, le-am dat si la pachet. oricum nu am reusit sa fac mai multe deoarece era bucataria ocupata de dan care exact de ziua Biei s-a apucat sa varuiasca acolo si bineinteles sa si curete imprejur. sad.gif
oricum, e foarte greu de unul singur. si mincare si decor camere...dar se poate smile.gif eu am avut noroc de bunica mea. saraca a curatat si cartofi dar nu mai vroia lumea erau satui. mie imi pare rau ca nu sunt ei mai de gasca, din cite am fotografiat ca nu am stat non-stop la party, ci mai mult in bucatarie si toata lumea ma intreba pe mine ce si cum si am vazut ca erau cam plictisiti. nu am cum sa le garantez ca se distreaza 100% daca firea lor este sa bea si sa manince fara sa fie nebunie in jur...ca muzica a fost..eu nu am avut timp sa stau si sa fac atmosfera. sunt curioasa cum a iesit caseta video si noroc de mine ca am inceput sa cint la ulti ani cu vocea mea sexy ca altfel nu cred ca se cinta. cind primesc poze cu tortul si artificia pe intuneric va spun, ca aveam tortul in brate si nu puteam face poze, in consecinta cu aparatul meu nu s-au facut smile.gif

Of of, in privinta asta eu sunt norocoasa. Sotul meu e cel care anima astfel de petreceri, el e sufletul mereu, parca stie cum sa intretina lumea nu stiu, e si asta un dar. Plus ca imi incurajeaza initiativele (bine, face si misto de mine, acuma de Craciun mi-a zis ca oricand exista McDonalds daca mie nu imi ies fanteziile pe care vreau sa le fac blum.gif )Si mama ma incurajeaza, desi cand i-am dat meniul de Craciun a zis ca e f mult si migalos si ca ea o sa ma ajute dar mai bine nu m-as munci asa, ca se poate si cu mai putine feluri si fara decor. ea nu prea intelege chestia asta cu decoratu, zice ca seman cu bunica, ca ea nu le are cu decoratul

Inca o data iti spun ca te admir sincer, ca nu te lasi abatuta de la drumul tau; eu cred ca as fi dezarmat, sa vad ca nu sunt apreciata si sprijinita, dar tu nu, ai stiut ce ai vrut si ai facut! BRAVO!

F buna ideea cu varza, o sa o "imprumut" de Craciun; eu m-am gandit si la un pepene galben taiat frumos, cu model si infipte in marginile lui. E mai scump, dar da culoare.
himere2005
pregatiti-va ca urmeaza party de Craciun, nu o sa fie multr feluri, dar vreau atmosfera exotica pe masa blum.gif ne imbracam in mos craciun, avem sac special pentru cadouri. nu stiu sigur daca voi avea brad sau nu, asta depinde de mama, daca nu, ma multumesc cu cel micut din plastic...oricum vreau sa fac si eu coronita si niste decoruri de Craciun...tot mi-a adus dan atitea luminari, as fi vrut eu sa fie rosii sau albastre..dar daca nu se poate, sunt bune si astea.
cam asta in mare de Craciun, decoruri, bradut, cadouri, luminite, mincare exotica si sper eu buna-dispozitie smile.gif

da pisik, sau ananas...sa stii ca da bine. chestia cu ananasul o pastrez de Craciun wink1.gif

neaparat sa aiba fundul plat ceea ce pui, ca altfel se cam rastoarna. si la mine s-aa rasturnat de vreo 2 ori pina la idee wink1.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-12-2006, 04:49 PM) *

da pisik, sau ananas...sa stii ca da bine. chestia cu ananasul o pastrez de Craciun wink1.gif

super si ideea cu ananasul; doar ca mie imi place asa de mult, parca nu l-as strica pe decor dry.gif
dar sigur da supeeer bine; cred insa ca e un pic mai greu de taiat cum ma gandesc eu; dar merge lasat intreg si infipte in el asa si dupa aia poate fi si mancat wink1.gif ia uite cum ne vin idei, mai zici tu una, mai zic eu una blum.gif hai, cine mai da idei de decoruri de Craciun?

eu ma gandeam sa il pun pe sot sa imi faca un sablon cu capul Mosului sa fac o prajitura si sa o tai in forma de Mos
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.