fetele!
Bia LaMulti Ani! Sa fii santaoasa si f.f.f. norocoasa! ....si cat se poate de cumintica...dar nu foarte foarte
Himere ....ce sa zic...esti omul zilei

... eu n-am atata rabdare si decat sa ma muncesc o saptamana prin bucatarie si la curatenie mai bine ma duc la restaurant

...asa sunt eu, mai comoda la capitolul bucatarie.
Dana ...ma intrebai in we ce fac dulce....nu fac dulciuri, decat tort de fructe si ala din an in Paste....nici nu ma inghesui la dulciuri, mi se face pofta rar de ceva dulce...si atunci dau iama in cioco, tort de cioco sau praji cu cioco
Mie mi se pare ca esti tare draguta asa burticoasa...dar te inteleg, eu abia acum incep incet incet sa nu ma mai oripilez cand ma vad in oglinda.
Dany foarte frumoase decorurile! e, uite asta imi place si mie sa fac...daca ar sta altcineva in bucatarie si as fi "responsabila" doar de decorat casa....ar fi totul minunat.
Ina, am auzit si eu un zvon....cica a scris inrt-un ziar....nu stiu unde. ram curioasa daca a fost sau nu la emisiune, eu n-am vazut-o.
Monic de ce pui fata aia suparata ca ai 1.72?.... mie imi place ca sunt inalta...si eu am 1.77.
Pisik sunt curioasa ce e cu oferta de munca...sa ne spui te rog!
Ella concediu placut, cumparaturi multe, multe...sper sa te si odihnesti!
sper sa nu se supere fetele pe care nu le-am mentionat!