Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
a vazut cineva fata de masa rosie pe undeva? eu o sa caut ceva mai convenabil ca vreau sa fie frumos anul asta de craciun cu fata de masa rosie si servetele cu clopotei, cu crengute de brad pe masa si luminarele biggrin.gif

la chestia cu sablonul nu m-am gindit, ce bine de tine...dar poate gasesc si eu ceva din carton smile.gif problema e ca nu cred ca sunt in stare sa-l fac pe mosu ...adica forma poate o iesi, dar restul? hai sa spunem ca facem pasta speciala cu colorant, va dau linkul mai aproape de craciun, dar oare stim noi sa "pictam"?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-12-2006, 04:55 PM) *

a vazut cineva fata de masa rosie pe undeva? eu o sa caut ceva mai convenabil ca vreau sa fie frumos anul asta de craciun cu fata de masa rosie si servetele cu clopotei, cu crengute de brad pe masa si luminarele biggrin.gif

la chestia cu sablonul nu m-am gindit, ce bine de tine...dar poate gasesc si eu ceva din carton smile.gif problema e ca nu cred ca sunt in stare sa-l fac pe mosu ...adica forma poate o iesi, dar restul? hai sa spunem ca facem pasta speciala cu colorant, va dau linkul mai aproape de craciun, dar oare stim noi sa "pictam"?

Eu ma gandeam sa tai prajitura in forma capului de Mos si apoi sa fac cu frisca conturul caciulei si al barbii si mustatei, cu bombonele din alea negre de cioco sa ii fac ochii, cu cirese confiate nasul, doar forma sa ii dau, nu sunt adepta colorantuilor alimentari, eu zic caiese din frisca/zahar pudra si fructe/bomboane
himere2005
pai si eu as vrea sa-i evit pe cit posibil dar la ocazii vreu sa iasa si ceva spectaculos )).gif sa vedem...oricum ne straduim smile.gif sotul tau nu se pricepe grin.gif
Monic
CITAT(daconst @ 04-12-2006, 02:09 PM) *

Monic,din cite stiu eu unguroaicele sunt sexoase de felul lor,dar romancele sunt mai frumoase. wink1.gif
Si la faza cu babuinul te inteleg ca si eu sunt la fel...doar ca eu m-as imbraca cit mai sexy si el m-ar acoperi cit mai tare sa nu ma vada decit el. lol.gif
Noroc ca nu prea are sanse la cit de incapatanata sunt,mai ales daca-mi place mie cum arat. grin.gif

Dana, poate ca ai dreptate, tocmai de aceea trebuie sa ma straduiesc mai mult ca sa arat cat mai bine. Asa ca azi m-am dus sa ma uit dupa o rochita ceva, si am gasit o rochita la C&A, e superba, cel putin e pe gustul meu. Va pun si poze cand apuc cheer.gif E din organza neagra pana la genunchi iar sus peste sani este din dantela subtire iar captuseala e din material rosu. Arata ff bine cheer.gif am sa fiu saxy rau
am de gand sa nici nu-i arat rochita babuinului, ci doar sa ma vada imbracata in ea. Sunt sigura ca va da in balbaiala si va saliva toata noaptea grin.gif
ALICE
Hai pune poza,ca abia astept!
himere2005
da monic, pune poza sa dam in bilbiiala )).gif
ALICE
Mai bine nu ne ziceai.Ca mie numai acolo imi sta gandul! laugh.gif
himere2005
cred ca s-a dus sa faca poze smile.gif
Monic
CITAT(annaiss_derrian @ 04-12-2006, 02:17 PM) *

Monic tu ce inaltime ai?

eu am 172 sad.gif categoria capra )).gif
himere2005
cum a fost la munte cele care ati fost, in afara de dieta...am vazut poze de la annaiss dar ma interesa cum te-ai integrat iar ina ne este datoare cu poze wink1.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-12-2006, 05:26 PM) *

cum a fost la munte cele care ati fost, in afara de dieta...am vazut poze de la annaiss dar ma interesa cum te-ai integrat iar ina ne este datoare cu poze wink1.gif

si eu si eu sunt datoare cu poze naughty.gif
a fopst superb: nici cald nici frig, nu a plouat, nu a nins, a fost de-a dreotul perfect! am mancat, am dormit, ne-am plimbat, am urcat putin, am jucat carti, nici nu stiu cand a trecut timpul
himere2005
si cind le vedem? grin.gif am ramas si eu datoare cu poze. cred ca miine dimineata la pun, azi le fac. cadourile biancai si bluza rosie de la monic, doar o arat, ma imbrac special pentru voi mai spre sf. anului wink1.gif
Anna
CITAT(Monic @ 04-12-2006, 05:24 PM) *

Monic tu ce inaltime ai?

Si eu sunt pe acolo cu 170. lasa mai bine asa blum.gif
Monic
of mai fetelor, dar eu acum lucrez sad.gif trebuie sa ajung acasa sa pot face poze. E ceva ff simplu cu bretelute, dar cade atat de frumos ca imi ascunde toate suncile si grasimile de pe zonele cu probleme.
Vreau sa va spun ca incep sa ma schimb putin cate putin de cand m-am vopsit la par blushing.gif
pana atunci nu prea imi cumparam haine, imi ziceam ca mai slabesc 10 kg si atunci...
Acum... mi-am zis ca daca de 3 ani port tot masura 42 de ca sa nu ma simt si bine in ea, si sa-mi iau tot ce-mi place pt ca poate alea -10 kg nu vor veni niciodata.
Macar acum sa ma simt bine in pielea mea pana pot cheer.gif
himere2005
mare dreptate ai Monic, o sa-ti urmez exemplul cit de curind in limita posibilitatilor smile.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 04-12-2006, 03:26 PM) *

annais, nu se vad pozele tale.. Ai facut public albumul?
Monic
guess what!!!
tara de provenienta: ROMANIA
deci rochita mea a fost facuta in tara cheer.gif
daconst
Monic,si eu mi-am luat hainute de la H&M facute in Ro si aveau preturi tare accesibile.ma tot mir cum naiba le fac pentru export si-s ieftine iar in Ro nu te poti apropia de ele. sad.gif

Am pus pozele facute ieri,dar fara mine. tease.gif

http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762358587726
himere2005
imediat pun poze in album cu cadourile primite de bia si bluza primita de la monic
ultimele 4 din album. paturica cu ursulet cadou de ziua biancai tot de la monic
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 04-12-2006, 05:36 PM) *

CITAT(Monic @ 04-12-2006, 05:24 PM) *

Monic tu ce inaltime ai?

Si eu sunt pe acolo cu 170. lasa mai bine asa blum.gif

Daca voi sunteti capre eu ce sa mai zic? 1,77-78. Eu joc cu Deea in aceeasi categorie, doar ca ea in curand va fi mai slabutza ca mine, si a mai si nascut, rusinica mie

CITAT(daconst @ 04-12-2006, 06:05 PM) *

Monic,si eu mi-am luat hainute de la H&M facute in Ro si aveau preturi tare accesibile.ma tot mir cum naiba le fac pentru export si-s ieftine iar in Ro nu te poti apropia de ele. sad.gif

Eu nu am putut sa le vad pe cele postate cu tine, imi mai dai odata link-ul please? ca prea le-au laudat fetele
himere2005
dana, stii cum esti tu acum:obsedata blum.gif arata bine fetelor, sa n-o credeti pe cuvint
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
Pisik
f haioase cadourile primite de Bia
iar bluza pare f f f sexi, abia astept sa te vad in ea
ALICE
Ce sexozitate de bluza. yawn.gif
daconst
Pisik,le-am sters alea cu mine...ca m-a apucat rusinea,dar fac si eu ca Deea...dupa ce nasc va arat de unde am plecat si cit am slabit. grin.gif
Macar sa fie de motivatie.
himere2005
dana, papusa din prima poza cu albastru, aia am luat-o de la kid's expo si cinta si se misca
daconst
Frumoase cadourile,Himere...sa le poarte Bia santaoasa!Paturica e frumusica foc.Are Monic gusturi...deci poate sa faca bb,ca se pricepe. grin.gif

Iar bluzica il va da gata pe babuin. wink1.gif

CITAT(himere2005 @ 04-12-2006, 06:17 PM) *

dana, papusa din prima poza cu albastru, aia am luat-o de la kid's expo si cinta si se misca

Haioasa tare,pacat ca n-o putem vedea in miscare. )).gif
himere2005
o asortez cu o fustita mini care are si slit pe deasupra )).gif
Ella79
Se pare ca m-am intors exact la fix sa prind pozele lui Himere! Ce pot sa zic... respectele mele!! Eu cred ca n-as avea atata rabdare sa aranjez si casa, sa pregatesc si atatea mancaruiri nici intr-o 100 de ani. Felia aia sde tort din poza 58 e pentru mine, da? )).gif
Monic
CITAT(daconst @ 04-12-2006, 05:05 PM) *

asa este
rochita mea a costat 9.900 forinti, deci aprox 1.350.000 lei
ahh si are si esarfa din dantela cheer.gif
ALICE
CITAT(Monic @ 04-12-2006, 06:37 PM) *

ahh si are si esarfa din dantela cheer.gif

Asa.............pune si sare pe rana.
himere2005
monic, vezi ca eu deocamdata plec, diseara sa vad pozele cheer.gif
daconst
Ella,ce ti-ai cumparat frumos?
Hai omoara-ma... naughty.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 04-12-2006, 06:05 PM) *

Mai trist e ca in Ro nici macar nu exista H&M. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Afara sunt foarte accesibile ca pret si modelele mi se par super faine.

CITAT(daconst @ 04-12-2006, 06:42 PM) *

Ella,ce ti-ai cumparat frumos?
Hai omoara-ma... naughty.gif

Inca sunt la etapa de smotru. De 3 zile spal pe jos de-mi vine sa si urlu. Pana acum am spalat de 8 (opt!) ori in living. Nu imi mai simt nici mainile nici picioarele de oboseala.
Duminica plec si abia pe 18 va expun ce mi-am cumparat. grin.gif
ALICE
Eu plec fetele,vorbim maine!!
Monic
Dana, merci de laude, pai acum cu rochita noua pot sa o pun de un bebe mai ales ca l-am convins pe al meu sa isi taie barba cheer.gif si sunt super incantata blushing.gif
Tulip
frumoase cadouri,Himere!Bluza e ff. sexy naughty.gif naughty.gif

daconst
CITAT(Monic @ 04-12-2006, 06:48 PM) *

Dana, merci de laude, pai acum cu rochita noua pot sa o pun de un bebe mai ales ca l-am convins pe al meu sa isi taie barba cheer.gif si sunt super incantata blushing.gif

Deci barba te incurca??? lol.gif lol.gif

Ella,vezi ca la spalatul dupa zugravit cel mai important e sa stergi in uscat...altfel tot iasa albeatza.La mine babuinul era cu astea ca eu nu aveam rabdare. grin.gif
Dar spalat o data bine si apoi dat in urma cu carpa uscata...iese super.Altfel te chinui de-ti sar capacele.
Monic
CITAT(daconst @ 04-12-2006, 05:57 PM) *

CITAT(Monic @ 04-12-2006, 06:48 PM) *

Deci barba te incurca??? lol.gif lol.gif

Pai da mey blushing.gif mi-e frica sa nu iasa ala mic cu barba sad.gif
mai ales ca eu vreau pruna mica nu putzoi lol.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 04-12-2006, 06:57 PM) *

Ella,vezi ca la spalatul dupa zugravit cel mai important e sa stergi in uscat...altfel tot iasa albeatza.La mine babuinul era cu astea ca eu nu aveam rabdare. grin.gif
Dar spalat o data bine si apoi dat in urma cu carpa uscata...iese super.Altfel te chinui de-ti sar capacele.

doh.gif Bine ca aflu si eu acum, dupa ce am spalat de mi-au sarit capacele!
daconst
CITAT(Ella79 @ 04-12-2006, 07:01 PM) *

CITAT(daconst @ 04-12-2006, 06:57 PM) *

doh.gif Bine ca aflu si eu acum, dupa ce am spalat de mi-au sarit capacele!

Of,ce rau imi pare... sad.gif

Nici eu n-am stiut...noroc cu babuinul meu ca a facut armata si mi-a zis si mie. grin.gif
Asta e valabil si la usi sau unde s-a stropit su var sau lavabil.
Ella79
Asa imi trebuie daca n-am facut armata! )).gif
Acum fac curat in sertare si dulapuri. Daca stii vreo smecherie, ceva... sunt numai urechi! smile.gif
daconst
CITAT(Ella79 @ 04-12-2006, 07:28 PM) *

Asa imi trebuie daca n-am facut armata! )).gif
Acum fac curat in sertare si dulapuri. Daca stii vreo smecherie, ceva... sunt numai urechi! smile.gif

La astea nu ma stiu...doar un babuin de treaba sau o mama saritoare... lol.gif
michelle
Ella, au plecat mesterii? Cum a iesit treaba? Esti multumita?
Ella79
CITAT(michelle @ 04-12-2006, 08:09 PM) *

Ella, au plecat mesterii? Cum a iesit treaba? Esti multumita?

Miha, da, in sfarsit au plecat! yahoo.gif Casa arata bine, e asa cum mi-am dorit sa fie. Daca o sa reusesc sa mai schimb si cateva decoratiuni, atunci o sa ma declar pe deplin multumita. smile.gif
Partea proasta e ca unele lucruri mi s-au stricat, altele nu se mai potrivesc la locul lor si multe nu le mai gasesc.
Dar partea cea mai nasoala si pe care eu n-o prevazusem e curatenia de dupa. E groaznic. In viata mea nu mai imi trebuie zugraveala!

ina_ceva
Ce sexy va arata pe tine bluzitza himere, mai ales ca e rosie!! Mi-a placut cum ii statea si lui monic cu negru naughty.gif
Ella, capul sus; nu mai ai mult si o sa fie casa luna give_rose.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 04-12-2006, 05:26 PM) *

confunzi himere blum.gif
eu de rev am zis ca merg cu grupu nou si imi e frica de "integrare"
acum am fost cu prieteni vechi cu care m-am distrat pe cinste
Monic
cheer.gif yuppiii
se pare ca voi putea merge acasa de sarbatori cheer.gif
azi doar lucruri bune mi s-au intamplat
prima data barba grin.gif , pe urma rochia si acum asta cheer.gif
Deea
pupic.gif fetele!

Bia LaMulti Ani! Sa fii santaoasa si f.f.f. norocoasa! ....si cat se poate de cumintica...dar nu foarte foarte blum.gif

Himere ....ce sa zic...esti omul zilei biggrin.gif... eu n-am atata rabdare si decat sa ma muncesc o saptamana prin bucatarie si la curatenie mai bine ma duc la restaurant blushing.gif ...asa sunt eu, mai comoda la capitolul bucatarie.

Dana ...ma intrebai in we ce fac dulce....nu fac dulciuri, decat tort de fructe si ala din an in Paste....nici nu ma inghesui la dulciuri, mi se face pofta rar de ceva dulce...si atunci dau iama in cioco, tort de cioco sau praji cu cioco grin.gif
Mie mi se pare ca esti tare draguta asa burticoasa...dar te inteleg, eu abia acum incep incet incet sa nu ma mai oripilez cand ma vad in oglinda.

Dany foarte frumoase decorurile! e, uite asta imi place si mie sa fac...daca ar sta altcineva in bucatarie si as fi "responsabila" doar de decorat casa....ar fi totul minunat.

Ina, am auzit si eu un zvon....cica a scris inrt-un ziar....nu stiu unde. ram curioasa daca a fost sau nu la emisiune, eu n-am vazut-o.

Monic de ce pui fata aia suparata ca ai 1.72?.... mie imi place ca sunt inalta...si eu am 1.77.

Pisik sunt curioasa ce e cu oferta de munca...sa ne spui te rog!

Ella concediu placut, cumparaturi multe, multe...sper sa te si odihnesti!

sper sa nu se supere fetele pe care nu le-am mentionat!
michelle
Am revenit si eu cu poze de duminica: vin fiert si luminite

O seara faina, dragi neuronasi give_heart.gif
Monic
Miha, imi place la nebunie tricoul lui Cata w00t.gif
de tine nu mai zic nimik ca daca toata lumea te lauda exista pericolul sa ti se urce la cap blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.