Himere...respect,jos palaria !!!!!! Superb tot ce ai facut !!!!! Si tu arati tare bine !! In legatura cu mama ta...fara cuvinte,parca ar fii sora cu maica-mea .Cand va creste Bia mare ii vom povesti noi tot ce ai facut si faci pentru ea sa vada ce mama super are. Cu toate ca pana atunci isi va da ea singura seama ce noroc are cu o mama ca tine .Felicitari pentru ticker !!!
Dana....nici eu nu am putut vedea pozele cu tine dar....stiu ca esti sexy si frumusica
Miha...faine pozele dar nu am vazut vinul
).gif)
.Mi-a placut tricoul lui Cata.Luminitele sunt si ele super.De tine ....nu mai zic nimic ca ...stii tu singura
Gigelu...felicitari pentru ticker !
Monic...tare sexy vei fii !!! Astept pozele cu rochita .M-a distrat faza cu ...barba

Ma bucur ca ti-a placut cum am aranjat casa de sarbatori.Suuuuuppeeeerrr ca mergi acasa de sarbatori !!!!
Tulip...la ce ajuta acea masca de par care ai facut-o ?
Ina...mersi pentru laudele in legatura cu decoratul casei .Si tie,
Gigelu ! Asta fac in fiecare an...de fapt ceva mai mult dar anul asta nu prea am avut chef....De obicei am la fiecare geam luminite de jur-imprejur....Anul asta au fost doar la usa de la intrare ,in hol si la geamurile de la sufragerie...
Nusa...ma bucur ca te simti mai bine !!! Vei trece si peste restul !!! Eu am trecut anul trecut prin ceva aproximativ la fel de greu si....inca traiesc
Ella...spor la curatenie !!!! Cu ocazia asta am mai invatat si eu ceva - sfatul dat de
Dana ( adica de Mihai

).De-abia astept sa vad poze cu apartamentul gata curatat si toate puse la locul lor.
Deea...si tie iti multumesc pentru laude !! Eu sunt si cu bucataria ( cand nu are Dirk timp sa ma ajute ) si cu decoratul - de fapt,asta e
doar sarcina mea ..Mi se pare ca ,totusi,am auzit numele Bursuc-ului la sfarsitul emisiunii cand au venit toti participantii pe scena ...dar nu sunt sigura .Ce mai face Alexia ???
Pisik...frumoase poze !!!!! Mi-au placut tare mult a 2-a si a 3-a poza

.Mda,grea decizie ai de luat .Lasa-ti timp sa te gandesti ce vrei sa faci !!!! Vorbeste cu seful tau ( poate mai pica o marire daca vrea sa te pastreze),vorbeste cu sotul tau,intinde-ti antenele pe unde poti afla cate ceva despre aceasta firma. Bafta multa sa iei decizia corecta !!!
Inca ceva ,
Pisik !
Ai incredere in tine si in ce poti face !!!!!!!! Daca vrei ,reusesti totul !!! Chestia ca e grec.....nu toti grecii sunt la fel .Ca masinile nu sunt bune ? De unde stii ,cine a spus ,cine le-a condus ??? Sunt multe intrebari pe care va trebui sa le pui ( sau sa
ti le pui) si sa faci totul sa afli raspunsul la ele inainte de a da un raspuns.Banuiesc ca ti s-a dat un termen de gandire,nu ?