Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
ei ce liniste pe aici....mi-am facut un ceai si ma gandeam ca am ce sa citesc,da' de unde???? )).gif )).gif
daconst
Cred ca plec sa-mi iau cadou...ca e plictiseala pe aici. sad.gif
ALICE
Tulip ce face copilasul ala pe care vreau sa-l iau eu atunci cand renunti tu? yahoo.gif
Deea
Dany, Alexia face minunatii biggrin.gif ... scoate untul din mine cum se spune, e atat de incantata ca se rostogoleste ca nici sa o imbrac nu mai sta smile.gif. Mananca suc de mar si ii place foarte tare....se pare ca s-a prins ca in lingurita nu mai e suc de lamaie si ma trage de mana sa-i dau mai repede...problema e ca nu am viteza atat de mare pe cat ar vrea ea smile.gif

Dana, anul asta nu ne "strofocam" prea tare cu Mosul pt. Alexia...inca nu intelege asa ca o sa primeasca jucarele pt. varsta ei. Am vazut o rochita de craciunita pt. ea si vreau sa o cumpar....inca nu sunt hotarata.

Pisik bafta multa, sa iei decizia cea mai buna! Eu ma cam arunc cu capul inainte...asa sunt eu si mi se pare ca pot sa fac din r.... bici sa mai si pocneasca...probabil ca in locul tau as accepta..tu stii cel mai bine ce e si ce nu e bine pt. tine. Cum a zis si Dany parerea mea e ca trebuie sa vorbesti face-to-face, fara mail-uri. In cazul in care accepti sa treci in contractul de munca tot ce ti s-a promis...eu sunt patita... Bafta! hug.gif
ALICE
Atunci cand te necajeste sa zici:"Te dau la ALICE daca nu esti cuminte" lol.gif
Tulip
Acum am adormit-o....deocamdata n-am treaba cu ea,e cumintica,dar daca mai creste si face multe nazdravanii,o pun pe autocar si tu sa o astepti in Sibiu la autogara..... tease.gif tease.gif
ALICE
E aproape,lasa ca vin eu dupa ea,fara grija! laugh.gif

Sper sa iasa si al meu asa.Ma tot uit la ea,poate se leaga ceva.
Tulip
sigur o sa ai un bb frumos...are cu cine sa semene.....
deja v-ati apucat de proiectare? naughty.gif naughty.gif

Deea,tu unde ai lucrat inainte sa nasti?Daca nu sant indiscreta..... blushing.gif
ALICE
Nu,Tulip.Proiectul e la stadiul de idee.Sper ca in vreo trei ani sa se concretizeze
Tulip
ati disparut toate?
michelle
Ne scade audienta )).gif
Cred ca au plecat sa-si lustruiasca ghetutele naughty.gif

Apropos de mos, eu cred ca o sa iau ceva simbolic, dulciurele sau ceva de genul asta, si maine daca am timp si resurse, o sa fac tortul asta.
anca veselie
va rog frumos ajutati-ma sa punctez niste salata a la rousse, mi-am luat-o de la cris tim si nu stiu cat sa consider.
eu sunt super busy zilele astea, si-s si ametita ca azi am fost sa-mi iau sange si nu mi-am revenit deloc. si diseara vreau sa stau 2 ore la sala, sa recuperez, dar nust daca reusesc sad.gifsad.gifsad.gif
Nessie
Stiti prin Bucuresti o legatorie de carti, dar sa nu fie numai de lucrari de diploma? Vreau o lucrare deosebita pentru o carte cu piele, fermoar etc. sad.gif
anca veselie
monic, foarte faina rochia!
ALICE
Michelle ,nu vad tortul!!!!!
michelle
Se pare ca a picat culinarul.. incercati mai incolo cu un refresh
anca veselie
eu am vazut tortul. e mortal!!!!!!!
plsssssssssss salata mea cum o punctez?
michelle
CITAT(anca veselie @ 05-12-2006, 02:20 PM) *

ce contine?
ALICE
Ce tort interesant!!!!!
Tulip
wow,Miha,ce bine arata!!!!!!!!
michelle
Nu prea stiu ce branza sa iau.. ar trebui ceva gen quark
anca veselie
CITAT(michelle @ 05-12-2006, 04:22 PM) *

CITAT(anca veselie @ 05-12-2006, 02:20 PM) *

ce contine?

pai... cartofi, morcovi, mazare, maioneza. si am papat 135g. e un fel de salata de boeuf, dar fara carne.
daconst
Gata,am revenit...cumparat si ambalat cadourile.
Am mai luat niste cani de vin fiert,mai inalte haioase si lui un mos de ciocolata de la Milka.
Mie mi-am luat rujul Color Riche si fdt Perfect Macht. wink1.gif
Sunt tare incintata de cadoul meu...ce bine m-a nimerit babuinul... lol.gif
michelle
CITAT(anca veselie @ 05-12-2006, 02:24 PM) *

pai... cartofi, morcovi, mazare, maioneza. si am papat 135g. e un fel de salata de boeuf, dar fara carne.

cartofi - 2p
morcovi - 0p
mazare - 1 mana plina, 50g - 0.5p
Maioneza, 20% grasime 2 lingurite 0,5p
Maioneza, 50% grasime 1 lingurita 0,5p
Maioneza, 80% grasime 1 lingurita 1p
grin.gif
daconst
Miha,daca-ti iese tie tortul,il fac si eu. grin.gif
Tulip
Dana,ce nuanta are rujul? naughty.gif
anca veselie
huh. daca punctez oare cu 4 pct o fi bine?
michelle
CITAT(daconst @ 05-12-2006, 02:31 PM) *

Miha,daca-ti iese tie tortul,il fac si eu. grin.gif

Sa stii ca am emotii blushing.gif
Si sper sa nu ma razgandesc pana maine.. mi se pare cam complicat, dar arata tare bine
daconst
Alice,tot am vrut sa-ti zic si am uitat...vezi ca dulciurile dietetice au la fel de multe puncte,calorii ca cele normale.Doar ca sunt facute pentru diabetici.Asa ca daca tot te risti,macar ia ceva sa-ti placa. blum.gif

Tulip,e culoare buzelor,pe el scrie beige,numarul 708.
E gama noua Stars Secret,de-i fac reclama la tv.Mie mi-a placut tare. )).gif
Pisik
Miha, nu am citit reteta dar am avzut rezultatul final; mie imi pare ca ar iesi f bine cu mascarpone
Tulip
oare o fi aparut si la noi aceasta noua gama? unsure.gif unsure.gif
michelle
ok, daca iese, il postez si eu pe culinar grin.gif
Monic
Annais, esti ca o papusica in poze give_rose.gif

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 01:19 PM) *

CITAT(ALICE @ 05-12-2006, 02:17 PM) *

CITAT(Monic @ 05-12-2006, 01:59 PM) *

pai eu ii pun `cadoul` doar ca sa-i aduc aminte ca trebuie sa-mi cumpere ceva, si sa aibe timp pana vin eu acasa wink1.gif

Buna strategie. )).gif

Si daca nu-ti place ce-ti ia?
Ca eu tot asa am patit si nu-l mai las sa riste. grin.gif

Pai eu ii cumpar lui ce-mi place mie wink1.gif
si daca nu-mi place ce mi-a luat mananc cadoul lui grin.gif na! blum.gif

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 01:49 PM) *

Se vede ca nu-i Himere...slaba miscarea azi. huh.gif

Monic,tu ce-ti doresti de Mos?ma gindeam ca eu am vazut fdt ala la reducere si un ruj tot de la Loreal,ala nou...asa ca ma bate gindul sa-mi iau. naughty.gif
Poate-ti ia babuinul fdt,daca ii sugerezi finut. grin.gif

Eu i-am sugerat babuinului ca acum, daca mosul mi-a adus o rochita )).gif , el ar face bine sa-i deconteze mosului rochitza grin.gif
Tulip
Monic,ce i-ai cumparat?
ALICE
CITAT(daconst @ 05-12-2006, 04:36 PM) *

Alice,tot am vrut sa-ti zic si am uitat...vezi ca dulciurile dietetice au la fel de multe puncte,calorii ca cele normale.Doar ca sunt facute pentru diabetici.Asa ca daca tot te risti,macar ia ceva sa-ti placa. blum.gif

Sa stii ca am auzit si eu asta si nu prea mi-a venit sa cred.Atunci le las balta ca nu-s bune mad.gif

Am luat si eu reteta de tort.O fac cand sunt singura acasa.ca cine stie ce iasa.
Monic
CITAT(Tulip @ 05-12-2006, 03:43 PM) *

Monic,ce i-ai cumparat?

i-am cumparat samponul lui preferat Garnier fructis, si dulciuri: Bounty, Twix Milka cu alune intregi(de care-mi place mie wink1.gif ) si un fel de cioco cum e la noi Dots, doar ca aici are alt nume.
Oricum acasa-l asteapta un cadou dichisit grin.gif , impachetat frumos. Cred ca va fi tare surprins )).gif cand il va deschide. Va gasi in el o conserva de fasole ieftina, o pereche de ciorapi uzati si un mar grin.gif lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 05-12-2006, 04:37 PM) *

oare o fi aparut si la noi aceasta noua gama? unsure.gif unsure.gif

Este Tulip,ca la romani am vazut reclama.Are capacul negru si semnatura unui star pe el.

Monic,ce figura esti...super! grin.gif
Tulip
Ma tenteaza si pe mine tortul,doar ca n-am forma de tort....ar trebui sa-mi procur una cat mai urgent unsure.gif unsure.gif
ALICE
Nici eu n-am,dar inventez ceva
Tulip
Dana stiu de care ruj ti-ai luat.........m-ai luminat doh.gif doh.gif
daconst
Pai merge o cratita rotunda de dimensiune aia.Nu trebuie forma neaparat.
Pisik
eu mi-am luat forma de tort cu fund detasabil si sunt f mandra de ea
Tulip
CITAT(Pisik @ 05-12-2006, 02:58 PM) *

l-ai folosit?
daconst
CITAT(Tulip @ 05-12-2006, 04:58 PM) *

Iti place?Mie de la reclama mi s-a pus pata.Si cum in prioada asta nu pot sa-mi iau nimic,macar cosmeticele ma incap si dupa ce nasc... lol.gif

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 04:58 PM) *

Am zis o prostie... doh.gif adica faci blatul in cratita dar apoi iti trebuie un sablon de carton.Eu am facut torturi in genul asta cu fructe de padure si trebuia sa scoti inelul dupa ce se intarea gelatina.
Deci ar fi bine sa aibe un inel detasabil.
Monic
CITAT(daconst @ 05-12-2006, 04:02 PM) *

CITAT(Tulip @ 05-12-2006, 04:58 PM) *

Iti place?Mie de la reclama mi s-a pus pata.Si cum in prioada asta nu pot sa-mi iau nimic,macar cosmeticele ma incap si dupa ce nasc... lol.gif

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 04:58 PM) *

Am zis o prostie... doh.gif adica faci blatul in cratita dar apoi iti trebuie un sablon de carton.Eu am facut torturi in genul asta cu fructe de padure si trebuia sa scoti inelul dupa ce se intarea gelatina.
Deci ar fi bine sa aibe un inel detasabil.

...sau dai cu cutitul de jur-imprejur
eu asa fac wink1.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 05-12-2006, 04:59 PM) *

CITAT(Pisik @ 05-12-2006, 02:58 PM) *

l-ai folosit?

da, dar nu am copt in ea, am afcut cu blat de cumparat
Nessie
Vorbiti de tortul zebra vad...eu tot nu am priceput cum pui cate un polonic de crema sa iti iasa cercurile alea. wacko.gif Pui unul peste altul si se aseaza ele? Sau pui o culoare pe margine, apoi cealalta culoare langa prima si tot asa? blink.gif
daconst
CITAT(Nessie @ 05-12-2006, 05:04 PM) *

Vorbiti de tortul zebra vad...eu tot nu am priceput cum pui cate un polonic de crema sa iti iasa cercurile alea. wacko.gif Pui unul peste altul si se aseaza ele? Sau pui o culoare pe margine, apoi cealalta culoare langa prima si tot asa? blink.gif

Deci eu imi imaginez ca e ca la checul tigrat.
Adica pui crema alba,intinzi,apoi un polonic neagra si cu o scobitoare sau frurculita amesteci de iasa asa tigrat.Si repeti operatiunea pina termini crema.
michelle
Nessie exact nedumerirea asta o aveam si eu. Dar se suprapun cercurile. Deci nu pui cercuri concentrice.
In legatura cu forma, vedeti ca mai jos a mai facut cineva intr-o forma yena si a iesit f bine

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 03:06 PM) *

Deci eu imi imaginez ca e ca la checul tigrat.
Adica pui crema alba,intinzi,apoi un polonic neagra si cu o scobitoare sau frurculita amesteci de iasa asa tigrat.Si repeti operatiunea pina termini crema.
Eu cred ca doar trebuie suprapuse, nu se amesteca...
Parca vad ca iese o sorcova blink.gif

Aici se vede mai bine
ALICE
Care incearca prima?Hai sa incerce fiecare dupa ideea ei,si dupa aia sa vedem ce a iesit. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.