Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Eu sper sa reusesc maine, daca nu, poimaine
daconst
CITAT(michelle @ 05-12-2006, 05:10 PM) *

Nessie exact nedumerirea asta o aveam si eu. Dar se suprapun cercurile. Deci nu pui cercuri concentrice.
In legatura cu forma, vedeti ca mai jos a mai facut cineva intr-o forma yena si a iesit f bine

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 03:06 PM) *

Deci eu imi imaginez ca e ca la checul tigrat.
Adica pui crema alba,intinzi,apoi un polonic neagra si cu o scobitoare sau frurculita amesteci de iasa asa tigrat.Si repeti operatiunea pina termini crema.
Eu cred ca doar trebuie suprapuse, nu se amesteca...
Parca vad ca iese o sorcova blink.gif

Aici se vede mai bine

Asa-i,se suprapun doar...atunci nu trebuie amestecate.
Dar mie mi se pare mai interesant daca e amestecat.Cred ca-l fac asa cu scobitoarea.
ady_raluk
buna ziua fetele si de la mine mii de pupic.gif . sa va aduca mosul tot ce va doriti voi.
michelle, ma bag si eu la discutia despre tort..eu am reteta unei prajituri la care se pune crema asa. eu pun un polonic de crema de o culoare, apoi pun in mijlocul la ce am turnat mai innainte alt polonic de a doua culoare , apoi ..etc.. vine de fapt polonic adaugat in mijlocul la ce ai pus anterior,

oare am fost cat de cat coerenta??? wacko.gif
Pisik
da oare merge facut cu blat cumparat, sa faci doar crema? intreb si eu ca lenesa
nusarich
am vazut si eu tortul, crema se suprapune de genul: polonic cu crema alba, peste el (adica exact peste el) polonic cu crema cu cacao. eu stiu un chec care se toarna cu lingura si felia iese de parca ar fi fost asezate straturi-straturi subtirele de tot.
Monic
meeerge Pisik wink1.gif exact la asta ma gandeam si eu )).gif
Deea, legat de inaltime, si eu ma bucur de cei 172 pe care-i am, pe mine cele 70 kg ma intristeaza mad.gif
daconst
Ei,ce s-a umplut forumul...sa fie tortul de vina? )).gif
nusarich
CITAT(daconst @ 05-12-2006, 05:59 PM) *

Ei,ce s-a umplut forumul...sa fie tortul de vina? )).gif

cred ca da...
daconst
Irinush,ce ne mai spui de tine?Cum mai arata cintarul? naughty.gif

Sorana,n-o mai intreb ca-i secretoasa. grin.gif
Deea
Alice, am lucrat la o firma de web design. Nu e o firma mare.
daconst
Deea,la tine s-a blocat ceva?Ca a venit mesajul asta de 3 ori? blushing.gif
soranutza
Scriu repede ca iar sunt pe fuga. Pisik, m-am tot gandit la ce ai scris legat de noul loc de munca. Eu zic ca firma conteaza mult, dar de multe ori conteaza si postul pe care il ai (poate si mai mult). Da, daca e sa compari jobul tau de la Toyota cu exact acelasi job de la firma noua (am uitat cum se numeste), clar atunci Toyota castiga datorita renumelui.

Eu zic ca o pozitie din asta nu e usor de atins. Eu una as accepta-o. Asa castigi si experienta. Nu uita ca in majoritatea joburilor ti se cere experienta.. eu zic ca e un pas bun pentru o cariera stralucita. Si daca nu vrei sa stai acolo toata viata, daca stai putin, acumulezi ceva experienta si ai ce scrie pe CV. Bineinteles, trebuie sa mai discuti si sa intrebi tot ceea ce-ti trece prin cap, acum e momentul ! Succes, sper sa iei decizia buna pupic.gif
Pisik
CITAT(soranutza @ 05-12-2006, 06:09 PM) *

Scriu repede ca iar sunt pe fuga. Pisik, m-am tot gandit la ce ai scris legat de noul loc de munca. Eu zic ca firma conteaza mult, dar de multe ori conteaza si postul pe care il ai (poate si mai mult). Da, daca e sa compari jobul tau de la Toyota cu exact acelasi job de la firma noua (am uitat cum se numeste), clar atunci Toyota castiga datorita renumelui.

Eu zic ca o pozitie din asta nu e usor de atins. Eu una as accepta-o. Asa castigi si experienta. Nu uita ca in majoritatea joburilor ti se cere experienta.. eu zic ca e un pas bun pentru o cariera stralucita. Si daca nu vrei sa stai acolo toata viata, daca stai putin, acumulezi ceva experienta si ai ce scrie pe CV. Bineinteles, trebuie sa mai discuti si sa intrebi tot ceea ce-ti trece prin cap, acum e momentul ! Succes, sper sa iei decizia buna pupic.gif

Multumesc mult Soranutza pupic.gif aveti dreptate voi cu ce scrieti, dar pana la urma e vorba si de siguranta, de ce ma astetpta. Aici macar stiu ca un post sigur, dar acolo, daca nu merge treaba si isi retrag chinezii banii? Plus ca degeaba as castiga eu 1500 de euro, ca sunt convinsa ca ar fi platiti cu sange...nu as mai avea viata...nu stiu ce sa zic, m-am mai gandit si balanta incepe sa se incline in defavoarea acestui job...dar pana sapt viitoare mai am ceva zile de gandit, v-am zis, ma gandesc mai mult ca numai acolo imi sta capul, ca altfel incerc sa nu prea ma gandesc, sa merg si dupa instinct, dupa inima; mai zilele viitoare o sa ma asez cu sotul la masa, cu hartia si pixul in mana si o sa insiram avantaje si dezavantaje de ambele parti.
oricum, e cea mai grea decizie de pana acum din viata mea...si sper sa fie cea corecta
Pisik
ati amutit toate? ce e cu linistea asta pe aici? eu sunt cu ochii pe ceas, nu mai am stare la birou; am vorbit cu tata si i-am zis de job si mi-a zis sa nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard si sa ma gandesc ca daca vreau sa fac un copil trebuie sa aiba o mama normala la cap nu una innebunita de 20 de ore de stat la serviciu si ca sigur banii aia vor fi platiti cu sange....
bubbles
`seara... yahoo.gif m`am intors si eu missed me? hug.gif pupic.gif
daconst
Pisik,eu te inteleg,ca exact aceeasi situatie a avut-o sotul meu...si n-a avut curaj sa plece de unde e.Tot pe motiv de siguranta.
El e tot Balanta. grin.gif
Cistiga mai putin,dar sigur si nu are bataie de cap.Si ma pot baza pe el ca se va implica si in cresterea copilului.
Eu,sincer n-as pleca...ca nu sunt genul sa risc,dar poate de aia nici nu castig.
Sper sa luati decizia cea mai inteleapta. pupic.gif
MagdaC
Pisik, eu cred ca depinde foarte mult de cat esti tu dispusa sa faci, sau sa te implici. Cu totii avem perioade in care am vrea sa mutam muntii din loc (cum sunt eu acuma, care las un job foaaaaarte caldutz la IBM..), si perioade in care simtim nevoia de liniste si de siguranta.
Numai tu poti sa stii cat esti dispusa sa sacrifici pt viata profesionala.
Noi iti tinem pumnii sa iei decizia care te va face multumita. pupic.gif
irinush
buna fetelor, va pup pe toate si sa va aduca mosul exact ce va doriti!
sory ca scriu pe fuga, ma cheama copilul, poate dupa ce il culc mai intru pe la voi ...

Dana, multumesc de intrebare, fac bine, dar cantarul ... blushing.gif de frica nici nu m-am mai cantarit, dar sunt sigura ca am mai mult deact tikerul, la cat de purcica am fost ...

Va pup din nou pe toate si ne auzim mai tarziu, cand pot sa stau mai mult de vorba cu voi pupic.gif
himere2005
fetelor, am intrat sa va salut. azi n-a mers netul pentru ca babuinul meu in loc sa plateasca netul la timp i-a cheltuit pe altceva si normal ca ni l-au taiat. i-am dat bani sa plateasca ca fara voi sunt moarta
fata e cam agitata azi,nu stiu daca e de la dinti sau altceva, in plus tuseste. asa ca nu intru prea mult. v-am citit, sunt la curent cu stirile

monic, de abia astept sa te vad in rochie
pisik, grea alegere, eu nu as pleca dar si eu nu sunt genul care sa se aventureze prea mult, in plus, la fel ca si tatal tau tot la bb m-as gindi. dar eu sunt eu, o fata simpla. tinem pumnii.
legat de mos nicolae, dan si-a luat cadoul, imprimanta, nu am mai luat decit niste dulciuri. bia va primi si ea tot ceva simbolic. si eu tot cu twixul sunt wink1.gif eu nu stiu daca voi primi ceva, chiar si un dulce mic, dar nu imi fac probleme, ca am deja in casa blum.gif miine merg la medic si am niste produse de la avon pentru ele (medic si asistenta). in rest pentru ai mei tot dulciuri, simbolic ca sa nu treaca neobservata ziua.
daconst
Himere,bine ca ai aparut ca ai vazut ce plictiseala e fara tine... pupic.gif
Cum te gindeti tu la toata lumea cu o atentie mica acolo...Of,sper ca macar de data asta sa nu te mai dezamageasca nimeni. give_rose.gif
Monic
Himere bataita.gif asta primesti de la mine
ne-ai lipsit azi pupic.gif
mosul ti-ar aduce si altceva dar nu-ti stiu adresa de mail dry.gif
himere2005
nu ma mai dezamageste nimeni ca deja sunt calita lol.gif stai linistita....eu nu mai imi fac probleme, atita vreau de mos nicolae sa se faca bine fata si sa nu o dam in treburi mai serioase sa fie nevoie de injectii smile.gif oricum, sper sa fie bine. eu imi gasesc bucurii de mos nicolae. am vazut ca am in calculator filmul "the lake house" cu sandra Bulock si Keanu asa ca sper sa visez frumos la noapte lol.gif lol.gif asta daca nu mi-l fura miha in somn lol.gif
daconst
Iar ai scris pe fuga si nu ne-ai zis ce are fata? sad.gif

Am vazut ca te-ai stabilizat la 52kg,dar de masurat te-ai masurat?
Parca vad ca esti si 90-60-90. grin.gif
himere2005
tuseste. cred ca era cineva racit sau purta vreun virus, cineva prezent la ziua ei, ca altfel nu-mi explic. acum si-a mai revenit din scincit cheer.gif , a iesit afara, cred ca de la asta era, de la burtica
daconst
Hai omoara-ne si cu dimensiunile? naughty.gif
himere2005
am eu un 90, doar jos, in rest la sini si talie stau prost
84-74-90 laugh.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 05-12-2006, 09:01 PM) *

am eu un 90, doar jos, in rest la sini si talie stau prost
84-74-90 laugh.gif

Exact unde trebe ai 90. wink1.gif
Super...bravo tie. cheer.gif

Auzi,dupa nastere nu ai scazut la sani mai mult ca inainte?Ca asta e stresul meu...ca raman doar cu semnele. lol.gif
himere2005
am facut pachete peste pachete dar tot a mai ramas ceva mincare prin frigider, asa ca dupa zilele astea parca vad ca muncesc din nou sa ajung la 52 si dupa aia poate schimb targetul in 51. la sport nu prea ma trage inima ca bia imi scoate untul din mine, daca mai fac si sport cit timp doarme ea dupa aia nu mai am energie...seara nu mai zic...poate dupa ce va merge ea singura in picioare biggrin.gif sper si eu

cit am avut lapte nu, dupa aia mi s-au lasat....nu au disparut dar nu arata asa fresh ca inainte, bine nici eu nu i-am intretinut cu sport. vroiam sa ma dau cu crema pentru bust da' nu cred ca e mare scofala...tot flotarile si dusurile alternative cred ca sunt baza
daconst
Daca e vorba de masuratori,hai sa va zic si eu ca am detronat-o pe regina burticilor.Deci am trecut pe locul 1 la marimea burticii. cheer.gif
Am 115 cm in circumferinta. grin.gif
Deci daca tot am pus atatea kg,macar am si o burta pe masura. tease.gif
himere2005
mie imi pare rau ca nu m-am masurat atunci...nici acum nu-mi bateam capul daca nu-mi ziceai tu...m-am masurat acum de dragul vostru

legat de restaurante, firma lui dan i-a invitat pe 16 la costanta dar numai pe sefii de magazin, si nu au voie sa aduca pe nimeni din afara, chiar si contra cost. neamuri proaste
daconst
CITAT(himere2005 @ 05-12-2006, 09:10 PM) *

mie imi pare rau ca nu m-am masurat atunci...nici acum nu-mi bateam capul daca nu-mi ziceai tu...m-am masurat acum de dragul vostru

legat de restaurante, firma lui dan i-a invitat pe 16 la costanta dar numai pe sefii de magazin, si nu au voie sa aduca pe nimeni din afara, chiar si contra cost. neamuri proaste

Pai masuratul e bun...si eu m-am molipsit de la Miha,ca nu slabeam dar scadeam in cm.

Cum e posibil sa nu le invite si pe neveste la petrecere?Ce chef e ala?
Of,Doamne ca multe mai auzi. doh.gif

Ce zici de propunerea de tort data de Miha? naughty.gif
Te bagi la Craciun?
himere2005
miha, vroiam sa-ti spun ca-ti sta bine in costumas si mi-a placut perdeaua aceea din beculete

mie nu-mi iese un chec sau blat normal si sa ma bag la ala. no way lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 05-12-2006, 09:13 PM) *

miha, vroiam sa-ti spun ca-ti sta bine in costumas si mi-a placut perdeaua aceea din beculete

mie nu-mi iese un chec sau blat normal si sa ma bag la ala. no way lol.gif

Pai si tortul de la ziua lui Bia???Ala n-a fost greu?
Oricum ce ai pregatit tu mi se pare mult mai greu decit tortul asta. wink1.gif
himere2005
A VENIT babuinul. am primit si eu o napolitana Nesquick, sa nu ziceti ca n-a fost darnic lol.gif va pup, sa aveti o seara placuta
Monic

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 08:12 PM) *

Cum e posibil sa nu le invite si pe neveste la petrecere?Ce chef e ala?
Of,Doamne ca multe mai auzi. doh.gif

poate le duce entartainment naughty.gif laugh.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 05-12-2006, 09:31 PM) *

A VENIT babuinul. am primit si eu o napolitana Nesquick, sa nu ziceti ca n-a fost darnic lol.gif va pup, sa aveti o seara placuta

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Gestul conteaza. wink1.gif

O seara placuta si tie!
MagdaC

Pup fetele,

eu i-am luat Simonei chitara de mos nicolae. sunt curioasa daca o sa se bucure. zilele astea m-a zapacit cu chitara, ca a fost la ziua unei fetite care avea chitara. eu m-as bucura sa ii placa si sa invete sa cante.
cu dieta....sa nu ma intrebati, ca am avut o saptamana neagra sad.gif rusii + cistita= horror !!!
bine ca mi-a trecut. si de-acuma ma fac catel de treaba.
apropos, azi e ziua catelusei mele. face 3 ani floare.gif

Deea
Dana, pana sa ma ajungi pe mine mai ai...eu aveam 120 in talie cu aproximativ o luna inainte sa nasc biggrin.gif
Nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul de mai devreme....
Deea
Ca tot se vorbeste de job-uri....ce n-as da si eu sa am macar o oferta...daca va spun ca am fost la peste 100 de interviuri inainte sa-mi schimb primul job probabil nu ma credeti...dar asta e adevarul....acum ma tot duc de colo-colo si nimic...nu stiu de ce ma mai cheama daca vor cu totul altceva, deja nu mai am chef sa raspund la tel sau sa trimit cv-ul.
Oi fi eu de vina sau pur si simplu am ghinion...habar nu am....m-am demoralizat cand in ultimele 2 luni 2 prietene si-au schimbat job-urile pe unele mult mai bune asa...fara bataie de cap;
- prima s-a dus la primul interviu din viata ei si a fost angajata intr-o banca mare, pe un post bun (a mai avut doua locuri de munca unde s-a dus prin recomandare)
- a doua a fost sunata de o companie care i-a vazut cv-ul pe net si acum lucreaza acolo...

In ceea ce priveste munca si bebele....de acord, trebuie sa te ocupi de un copil, dar daca nu poti sa-i oferi un trai linistit si daca iti auzi copilul ca-si doreste ceva si nu poti sa-i dai cred ca e si mai rau decat sa-l vezi seara 1-2 ore si in we mai mult.
daconst
Magda,super cadou...sa-ti traiasca catelusul! pupic.gif

Deea,cind ma umflam si eu in pene...acum spui si tu.Bine ca ai nascut mai repede ca acum nu ma intrece nimeni. grin.gif

Cu job-ul am trait si eu pe pielea mea,ca un an n-am gasit nimic iar dupa ce am ramas insarcinata mi-au venit oferte.Conteaza mult sa ai ocazia si norocul,parerea mea.Apare cind te astepti mai putin.Totul e sa nu-ti pierzi rabdarea.
Se va gasi si un job entru tine,o sa vezi. pupic.gif
Deea
CITAT(daconst @ 05-12-2006, 10:49 PM) *

Magda,super cadou...sa-ti traiasca catelusul! pupic.gif

Deea,cind ma umflam si eu in pene...acum spui si tu.Bine ca ai nascut mai repede ca acum nu ma intrece nimeni. grin.gif

Cu job-ul am trait si eu pe pielea mea,ca un an n-am gasit nimic iar dupa ce am ramas insarcinata mi-au venit oferte.Conteaza mult sa ai ocazia si norocul,parerea mea.Apare cind te astepti mai putin.Totul e sa nu-ti pierzi rabdarea.
Se va gasi si un job entru tine,o sa vezi. pupic.gif

eu am mai zis...dar tu esti cam uituca acum blum.gif

Multumesc de incurajari! hug.gif

am primit si eu finalyyyy ceva ce-mi place de la al meu...adevarul e ca la capitolul cadouri sta prost...si ca sa nu vina cu mana goala de obicei imi aduce maimutoaie de plus, nu mi-au placut nici cand eram pustoaica...dar'mai acum...dar na' nu-i ziceam nimic...sunt bune si alea, o sa le smotoceasca Alexia biggrin.gif ...In fine, pt. Mos Nicolae mi-a luat o gentuta pt. cosmetice plina cu tot soiul de creme hidratante, revitalizante etc., masti de fata, de par...super, super draguta yahoo.gif
daconst
Wow Deea,super cadou de la un barbat...al meu sigur nu deosebea un sampon de o crema. grin.gif

Asa ca nu mai am rabdare sa-l tot educ.Imi iau ce-mi trebe si gata. wink1.gif

Acum mi-am amintit cu cm tai...dar tu in ultima luna nu te-ai mai ingrasat.Oare burta a crescut? unsure.gif
Ca sunt cam dusa... blink.gif
soranutza
Deea, cum spunea si bunica mea... dragostea nu vine cand vrei tu, ci cand trebuie. As putea adapta putin zicala asta si la joburi. Sunt sigura ca va aparea si un job (poate chiar jobul perfect?) pentru tine intr-o buna zi, pana atunci trebuie sa perseverezi si sa mergi inainte cu capul sus. Iti tin pumnii sa se intample cat mai repede ! pupic.gif
irinush
gata, cica am culcat copilu, cica, pt ca de fapt alearga prin patutz ...
a propos de joburi, prietena mea cea mai buna si nasa lui david e somera momentan si isi cauta job si mi-a povestit ca mai nou, la interviuri, printre intrebarile principale se numara si cele referitoare la planurile de viitor, dar la un mod extrem de deranjant, adica ceva de genul: sunteti ca satorita? aveti copii? a, nu? dar aveti in plan asa ceva ? cand anume? si unuia i-a spus ca nu ii raspunde pt ca nu considera ca e relevant si ala i-a zis ca interviul a luat sfarsit ...
a~ si unul a intrebat-o care ii sunt optiunile sexuale w00t.gif
eu una m-am inchinat cand am auzit ...

emu
adevarul e ca si eu tot la asta m-am gandit: e posibil ca cei la care ai fost pt interviuri sa nu vrea sa angajeze o proaspata mamica. Se gandesc ca poate in loc sa vii la servici trebuie sa ai grija de copil... daca apar urgente etc. Eu zic sa perseverezi deea smile.gif

Miha superb costumasul; te prinde bine culoarea smile.gif
nusarich
am aparut si eu pe fir...

la mine mosu' nu vine (inca), astept sa vad in we daca imi gasesc un fdt, o sa vad. dar vine la iubi. dupa ce in we trecut i-am luat cojocel, asta-seara i-am luat o gramada de dulciulete. am luat si pentru serviciu, niste turta dulce, bombonele, ciocolatele... adevarul e ca eram cam amortita cand am fost la cumparaturi, am intrat in magazin cand am plecat de la dentist, unde m-a chinuit iar putin, ca unul dintre fire intrase in carne (cica e semn ca s-a vindecat foarte bine blink.gif ). oricum, acum sunt iar umflata, mai putin ca data trecuta, dar tot umflata, ca o gogoasa...
emu
foarte frumos nusa... ti-a adus mosu' o gogoasa la vedere? hug.gif cum o servesti? e buna cu gheata? biggrin.gif (nu te supara, glumesc si eu smile.gif )
emu
meniul meu de azi, pana la 4 pm:
1 fel paine 1p
80 gr cottage cheese light 1p
23 gr sausage 2.2p
1 pahar suc portocale 1p
3 cartofi copti 2p
6 lingurite smantana 3p
salata cu 1 lingurita mustar 0p
-----------------------------------
total pana acum ------ 10.2p

mai pe seara nici nu mai stiu ce sa fac, ma duc sa caut meniuri postate pe aici, wish me luck lol.gif
emu
continuare meniu:

1 bol supa de ceapa 1p
paste cu 3 linguri suc rosii 4p
salata cu 1 lingurita smantana light 0.5p
extra legume mai tarziu 1p
---------------------------------
total marti ----- 17 puncte
emu
ok... trebuie sa va spun, ca nu ma pot abtine lol.gif si am ramas surprinsa tare )).gif

am primit invitatie sa merg sa joc fotbal martea viitoare (si in fiecare marti dupa) lol.gif lol.gif pana acum am lesinat de ras, nu-mi vine sa cred, n-am jucat decat odata intr-a cincea... nici regulile nu le stiu, am lamurit-o pe vecina (ea mi-a zis), dar tot a insistat... so.. ok... sa ma vezi ce trag de slaninutze pe teren!!!! cheer.gif cheer.gif numa' bine a picat )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.