Neatza!
La noi aseara a fost tare frumos; am realizat ce sot minunat am! Deci, sa va pun in tema ca sa intelegti: el trebuie sa ia ultimul salariu si salariul compensatoriu de la firma, dar inca nu l-au bagat, ca sunt niste idioti; si ma gandeam ca nu are bani de cadou si ca o sa se simta prost. Si aseara il vad tot zambaret, ca vine Mosu, ca una alta. Am fost la sala dalles si mi-a luat un set de cercei cu margele, mov, de lemn, care mi-au placut f mult si am mai luat nimicuri pt nepotica, pt cumnata, pt nasi; si l-am intrebat de unde a avut bani; mi-a zs ca s-a dus la prietena noastra la serviciu, ca avea sa ii dea 1 milion pe biletele de la Stefan banica si uitese si uite ce bine au picat; Buuun...toate bune si frumoase, dar apoi imi spune ca el de fapt s-a intalnit cu ambii mosi (in afara de setul luat impreuna) si ca are un cadou mai mic pt Mos Nicoale si unul mai mare pt Mos Craciun, dar ca ala mare ii place f mult si o sa imi placa si mie i nu mai are rabdare si ca sa il consider acdou de Mos Craciun dar sa mi-l dea acuma, urmand ca la craciun sa imi dea cadoul mai mkcut; va dati seama ca zicandu-mi de acdou mai mare si mai scump am inceput sa il chestionez de unde bani; ca pana la urma sa imi spuna ca s-a intalnit cu verisoara lui si a luat pe cardul ei avantaj (e un card in acre cumperi in rate si haine si cosmetice, electrocasnice, fetele din Ro stiu sigur), urmand sa plateasca pana pe 15 ianuarie, de fapt cand ia banii. Si m-a impresionat, adica a batut Bucurestiul pana la prietena noastra la banca unde lucreaza ea, s-a indatorat la verisoara lui si a alergat ca disperatul toata ziua ca sa gaseasca ceva ce imi doream: adica un pulover din ala lung, care se poarta cu colanti; este superbm culoare greje (un fel de gri, maro, movuliu, f misto); bine, trebuie sa dau jos acuma ca se muleaza pe toate suncile, dar e frumos tare

si se poarta cu curea lata, tare mi-e ca celalat cadou e o curea pt ca mi-a zis ca se potrivesc unul cu altul. Si am mai primit de la mama o caruta de dulciuri pe care le-am devalizat aseara

si de la el ou kinder, turta dulce cu miere, etc.
A, si ca sa fie si haios inainte sa imi puna puloverul mi-a pus langa dulciuri un par imens

ca cica nu am fost cuminte. deja lasasem un boot
Gata, hai ca mai scriu si mai tarziu. A, si a fost f incantat de biletele la circ si de dvd (s-a uitat aseara la un film) si de gelurile de dus dela mama.
Pupici si o zi frumoasa!