Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
buna dimineata,
emu, lasa ca iti prinde bine, eu zic ca usor-usor te integrezi wink1.gif
voi chiar m-ati speriat cele care va cautati de munca si nu gasiti, adica nu gasiti deloc sau ceva bine platit? blink.gif
eu azi ma duc la control cu bia si in rest nu am mare lucru in plan, poate doar sa gatesc ceva ca n-am gatit de citeva zile si azi e post deci nu mai merge infulecata o chiftea sau o felie de icre blum.gif
inca nu m-am cintarit, ma cintaresc in 2-3 zile si incep sa fiu cumintica de luni
emu
)).gif buna dimineata si la revedere... credeam ca nu mai intra nimeni asa devreme, cand am vazut postul tau smile.gif

v-am pupat, sa aveti o zi frumoasa hug.gif
ina_ceva
Neatza!!!

Monic, foarte dragutza rochia ta; naughty.gif
Miha, sa pui poze cu tortul facut de tine. Sa ai spor blum.gif
Magda, la multi ani pentru catzelusa ta grin.gif ; ma bucur ca te simti mai bine.
Deea, sa folosesti cu placere cadoul de la Mosu'.
Emu , sa ne spui cum a fost la fotbal. w00t.gif

Himere, ma mir ca mai poti; esti plina de energie, mai da si la altii tease.gif
Apropo, te admir pentru asta salut.gif

Ce ati mai primit de la Mosu?
himere2005
eu deocamdata am spus, am primit napolitana aia pe care am dat-o la schimb cu jumatate de cioco bounty, ca domnul asta si-a luat smile.gif s-ar putea sa primesc ceva de la mama, ca de obicei se simte prost cind le fac pachetele si ne da niste bani laugh.gif eu nu m-as supara, imi doresc o pereche de margele lungi si poate o sa le cumpar...mai da ea, mai pun eu ceva...

pentru nanute as vrea sa scot niste poze cu bianca si eventual sa le fac Cd-uri cu poze pina la un an ca am facut ieri ordine in calculator, trebuie sa fac ordine si in albumele de pe yahoo.
nusarich
buna dimineata si de la mine.
La Multi Ani! tuturor Nicolai-lor, Nicoletelor si celorlalti Nico...

emi, esti o scumpa, nu ma pot supara nicicum... si cu gogoasa la vedere sunt oricum )).gif
daconst
Neatza,neatza!

La multi ani de SF Nicolae!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

M-am trezit si eu si m-am bucurat de bucuria babuinului. )).gif
E asa frumos cind vezi ca se bucura altii de cadoul facut de tine.
Apoi m-am bucurat si de cadoul meu...si-i spuneam ca bine m-a nimerit,iar el ca a avut emotii cu nuantele la cosmetice... lol.gif
Frumos ca ne-am amuzat macar.

Emu,super ideea cu fotbalul...eu as juca mai des,doar ca nu am unde.Chiar jucam mult in copilarie,eram mai baietoasa din fire...sau la antrenamentele de handbal jucam fotbal de incalzire. grin.gif
Sunt sigura ca o sa-ti placa si tie,mai ales ca faci miscare si asta e buna sub orice forma o practici! wink1.gif
himere2005
ce-mi place ca sunteti mistocari din fire dana, e greusa faci o gluma si sa nu primesti raspuns wink1.gif
pina la urma unde e ramona? nici eu nu prea a mai scris....

dana, deea sau cine a mai primit cite ceva, nu faceti poze? grin.gif
ALICE
Pe mine m-a "rezolvat" mosul.Stati....nu trageti concluzii pripite.Ca sa nu greseasca dulciurile,mi-a luat 5 kg de fructe asortate )).gif Poze nu fac ca n-am la ce.Eventual la blender,ca mi-am facut shake
himere2005
cine ma intreba de stegulete, sa stiti ca erau vreo 5-6 tipuri de steaguri cu marile puteri ale lumii, nici vorba Romania )).gif
daconst
O sa fac poze,dar mai incolo putin sa ma scol si eu din pat...ca lenea e mare.

Al meu la glume e primul...doar eu trebuie sa le gust.Acum in cazul asta nu am ce face ca deja il cunosc prea bine si nu mai pun la suflet.
Oricum si cadoul meu e tot din banii de la el,deci n-as avea de ce sa ma supar.Si macar e ce mi-am dorit,iar el n-ar fi putut sa-mi ia asa ceva fara sa vad si eu.

Cind a desfacut boxerii ma intreba ca ce e acolo? pampersi? lol.gif
Ca vazuse citi am luat saptamana trecuta...Oricum era pe aproape. )).gif
ALICE
Azi iar se lasa pe aici cu pizze,sucuri,si alte nebunii........... nono.gif
himere2005
ti-e teama ca nu rezisti tentatiei ? grin.gif venim noi in ajutor...de fapt eu azi tin post dar poate se ofera altcineva blum.gif
ALICE
Nici macar nu imi mai e teama........stiu ca n-o sa rezist
daconst
Lasa Alice,ca se compenseaza cu fructele de la babuin... grin.gif
Bine ca nu ti-a luat dulciuri...vezi ca se gindeste la tine. wink1.gif
Pisik
Neatza!

La noi aseara a fost tare frumos; am realizat ce sot minunat am! Deci, sa va pun in tema ca sa intelegti: el trebuie sa ia ultimul salariu si salariul compensatoriu de la firma, dar inca nu l-au bagat, ca sunt niste idioti; si ma gandeam ca nu are bani de cadou si ca o sa se simta prost. Si aseara il vad tot zambaret, ca vine Mosu, ca una alta. Am fost la sala dalles si mi-a luat un set de cercei cu margele, mov, de lemn, care mi-au placut f mult si am mai luat nimicuri pt nepotica, pt cumnata, pt nasi; si l-am intrebat de unde a avut bani; mi-a zs ca s-a dus la prietena noastra la serviciu, ca avea sa ii dea 1 milion pe biletele de la Stefan banica si uitese si uite ce bine au picat; Buuun...toate bune si frumoase, dar apoi imi spune ca el de fapt s-a intalnit cu ambii mosi (in afara de setul luat impreuna) si ca are un cadou mai mic pt Mos Nicoale si unul mai mare pt Mos Craciun, dar ca ala mare ii place f mult si o sa imi placa si mie i nu mai are rabdare si ca sa il consider acdou de Mos Craciun dar sa mi-l dea acuma, urmand ca la craciun sa imi dea cadoul mai mkcut; va dati seama ca zicandu-mi de acdou mai mare si mai scump am inceput sa il chestionez de unde bani; ca pana la urma sa imi spuna ca s-a intalnit cu verisoara lui si a luat pe cardul ei avantaj (e un card in acre cumperi in rate si haine si cosmetice, electrocasnice, fetele din Ro stiu sigur), urmand sa plateasca pana pe 15 ianuarie, de fapt cand ia banii. Si m-a impresionat, adica a batut Bucurestiul pana la prietena noastra la banca unde lucreaza ea, s-a indatorat la verisoara lui si a alergat ca disperatul toata ziua ca sa gaseasca ceva ce imi doream: adica un pulover din ala lung, care se poarta cu colanti; este superbm culoare greje (un fel de gri, maro, movuliu, f misto); bine, trebuie sa dau jos acuma ca se muleaza pe toate suncile, dar e frumos tare blushing.gif si se poarta cu curea lata, tare mi-e ca celalat cadou e o curea pt ca mi-a zis ca se potrivesc unul cu altul. Si am mai primit de la mama o caruta de dulciuri pe care le-am devalizat aseara blushing.gif si de la el ou kinder, turta dulce cu miere, etc.
A, si ca sa fie si haios inainte sa imi puna puloverul mi-a pus langa dulciuri un par imens blum.gif ca cica nu am fost cuminte. deja lasasem un boot )).gif

Gata, hai ca mai scriu si mai tarziu. A, si a fost f incantat de biletele la circ si de dvd (s-a uitat aseara la un film) si de gelurile de dus dela mama.
Pupici si o zi frumoasa!
himere2005
pisik, de abia astept sa vad ce ai primit )).gif un car cu dulciuri cred )).gif
michelle
La multi ani Nicoletelor, Nicusorilor!! grin.gif

Eu am primit multe dulciurele si bere. La babuin un gel de dus Adidas si cioco. Diseara fac tort, aseara am cumparat ingredientele naughty.gif
bubbles
`neata...la multi ani nicoletelor!!! eu primesc de la babuin bani k sa imi fac abon la fitness ca m`am ingrasat sad.gif si de azi ma duc iar biggrin.gif
fetele am castigat o perecehe de margele la bolero...revista...de alea mari negre sunt atat de misto...de la meli melo biggrin.gif
va pun poze mai tarziu ca am fost in brasov )).gif
Pisik
A, tickerul meu nu mai e valabil...nu m-am lasat de sport, dar de la atatea dulciuri si de la munte s-a dus naibii tot ce am slabit...deja m-am boisnuit cu mersul asta de rac; dar o iau de la capat si sper sa raman si eu macar pe la 68-70, ca acuma nu zic cat am....
Tulip
Neata!

Am primit o garamda de dulciuri,asa ca nici gand sa ma apuc de numarat.......De dieta ma apuc de la inceputul lui ianuarie,ca pana atunci sunt prea multe tentatii blushing.gif
himere2005
pisik, de abia astept sa vad ce ai primit )).gif un car cu dulciuri cred )).gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 06-12-2006, 11:49 AM) *

Neata!

Am primit o garamda de dulciuri,asa ca nici gand sa ma apuc de numarat.......De dieta ma apuc de la inceputul lui ianuarie,ca pana atunci sunt prea multe tentatii blushing.gif

si eu la fel sad.gif pana atunci ma imbrac in saci sorry.gif
ina_ceva
Si eu am primit dulciuri, dar am facut acum un calcul si se pare ca nu am calcat de tot in strachini: am papat aseara dulciuri de 8.5 p si in total mi-a iesit 17.5p yahoo.gif ; deci dieta merge inainte
bubbles
pisik eu i`am dat voie babuinului sama plesneasca peste mana daca ma vede ca vreau dulce sau sa mananc noaptea )).gif
tb sa tin iar serios ca la brasov matusa babuinului a bagat mancare in noi ceva de speriat )).gif
nici eu nu va zic cat am acum k mi`e rusine...va zic knd ajung iar la 62 sad.gif(
Eu.
buna dimineata! yahoo.gif
Fie ca Mosu' sa va pazeasca de tot ce e rau, sa va aduca multa pace in suflet si bucurii in viata. give_rose.gif

CITAT(Deea @ 05-12-2006, 10:27 PM) *

Ca tot se vorbeste de job-uri....ce n-as da si eu sa am macar o oferta...daca va spun ca am fost la peste 100 de interviuri inainte sa-mi schimb primul job probabil nu ma credeti...dar asta e adevarul....acum ma tot duc de colo-colo si nimic...nu stiu de ce ma mai cheama daca vor cu totul altceva, deja nu mai am chef sa raspund la tel sau sa trimit cv-ul.
Oi fi eu de vina sau pur si simplu am ghinion...habar nu am....m-am demoralizat cand in ultimele 2 luni 2 prietene si-au schimbat job-urile pe unele mult mai bune asa...fara bataie de cap;
- prima s-a dus la primul interviu din viata ei si a fost angajata intr-o banca mare, pe un post bun (a mai avut doua locuri de munca unde s-a dus prin recomandare)
- a doua a fost sunata de o companie care i-a vazut cv-ul pe net si acum lucreaza acolo...

Deea, nu te demoraliza hug.gif cunosc si eu senzatia, doar stii ca am povestit noi despre asta.
Va rasari soarele si pe strada ta, fii sigura de asta si nu pierde speranta. wink1.gif

a venit Mosu si la noi aseara. babuinului i-a adus un caciulita si un fular moale si pufos. mie mi-a adus un ursulet panda mic-micut care poarta o inimioara pe care scrie I Love You si o lumanare decorativa superba w00t.gif
nici eu nu cred ca mai reusesc sa numar in perioada asta sorry.gif sper sa nu iau prea multe kg. oricum sunt sigura ca voi reveni la prefixul 6.....asta e, sanatoasa sa fiu.
o zi exceptionala tuturor!
daconst
Pisik,superr...m-a impresionat babuinul tau...merita give_rose.gif
Eu ma minunez de orice barbat cu inclinatii spre moda sau cosmetice...adica ce vad ca nu are al meu. grin.gif
Pai la chestii moderne,doar eu imi pot satisface preferintele...de asta ma tot mir.
Pe plover si curea pusesem si eu ochii dupa ce nasc...ca ma gindeam ca pot acoperii suncile.Cred ca moda tine cu mine anul asta. grin.gif
anca veselie
LA MULTI ANI DE MOS! ma bucur ca ati primit cadouri frumoase de la cei iubiti!
eu am primit niste dulciuri si o lumanare decorativa dragutza.
la mine dieta merge, mai ales ca pana acum am stat pe tanjeala blushing.gif
ieri am fost la sala, unde am stat si la ora de tae bo si la cea de aerobic si in afara de asta am mai mers si vreo 45 min pe jos, deci am provizie de puncte!
himere2005
off, am scris de vreo 3 ori acelasi mesaj, chiar ma gindeam, nu mai scrie nimic nimik? )).gif

eu nu mai zic nimik ca de obicei daca nu cumpar eu ceva, ma trezesc cu cadouri gen hard-disk, procesor sau imprimanta cu laser. asta e...sanatosi sa fim. ma bucur insa pentru voi hug.gif de aia vroiam sa vad si eu poze sa simt si eu atmosfera floare.gif
michelle
te mai simti slabita, anca?
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 06-12-2006, 10:03 AM) *

LA MULTI ANI DE MOS! ma bucur ca ati primit cadouri frumoase de la cei iubiti!
eu am primit niste dulciuri si o lumanare decorativa dragutza.
la mine dieta merge, mai ales ca pana acum am stat pe tanjeala blushing.gif
ieri am fost la sala, unde am stat si la ora de tae bo si la cea de aerobic si in afara de asta am mai mers si vreo 45 min pe jos, deci am provizie de puncte!

cheer.gif cheer.gif bravo, anca!!!!
ALICE
Eu mi-am economisit ceva puncte de luni si ieri pe care o sa le folosesc cu siguranta azi.
anca veselie
blushing.gif multuuu! si voua trebuie sa va multumesc pt ca m-ati impulsionat hug.gif pupic.gif
azi ma simt ok michelle! dar aseara la un moment dat credeam ca o sa pic. bafta la tort!
Tulip
Dana,si al meu e paralel cu moda..... )).gif )).gif )).gif Si ma bucur din toata inima ca nu se incapataneaza sa-mi cumpere totusi ceva,ar fi vai si amar )).gif )).gif )).gif
himere2005
da, cred ca ne-ar imbraca in ceva ce tocmai s-a demodat )).gif
daconst
CITAT(Tulip @ 06-12-2006, 12:17 PM) *

Dana,si al meu e paralel cu moda..... )).gif )).gif )).gif Si ma bucur din toata inima ca nu se incapataneaza sa-mi cumpere totusi ceva,ar fi vai si amar )).gif )).gif )).gif

Na,bine Tulip,ca nu sunt singura cu babuinul asa...Bine ca ne putem bucura noi altfel si nu suntem dezamagite. wink1.gif
Ramo
Neatza! Vad ca m-ati dat deja disparuta.
Imi pare rau dar zilele astea tot pe la 2-3 noaptea am ajuns acasa si de-aia nu am ami intrat.
Himere, cu intarziere, la multi multi ani pt scumpetea voastra.
Si la mine a venit Mosu' )).gif Am primit asa: 200 Euro, 3 lumananri (dupa care eu suntt innebunita, am o intreaga colectie de diferite forme, culori.....super tari), un tablou super tare, personalizat (scrie numele meu pe el....) un mos din plus care canta si danseaza (asta a fost de la babuin ca i-am povestit cat era de innebunita dupa jucarii de plus- nu ca nu as mai fi.....-ca am peste 400 acasa la mami dar ca nu am unde sa mi le pun in apartament..... )).gif
Azi merg la Reghin sa le fac un control angajatelor de acolo ca am auzit ca fac prostii in ultima vreme. Nici nu se gandesc ele ce Mos o s vina pe la ele. Imi pare rau pt ele, dar trebuyie sa merg si sa vad ce e pe acolo. Da sper sa iasa bine, si atunci....bravo lor.
A! La multi ani pt toata lumea care poarta numele de Nicolae, Nicoleta..........etc
himere2005
pai nu stiu de ce, dar si eu merg pe principiul sa mergem impreuna sa cumparam, asta daca are de gind sa-mi ofere ceva, ca eu sunt mai pretentioasa...adica daca tot imi iau din ani in paste cite ceva, macar sa-mi placa...in plus de banii pe care el ii da sa spunem pe un buchet de flori sau mutunache as putea sa-mi iau ceva care sa-mi foloseasca
bubbles
uff peste o ora tb sa plec la sala si nu am nici un chef sad.gif da`ti`mi bataie ca sa imi vina cheful k daca ar fi dupa mine m`as baga in pat si as devora o ciocolata intreaga sad.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 06-12-2006, 10:21 AM) *

CITAT(Tulip @ 06-12-2006, 12:17 PM) *

Na,bine Tulip,ca nu sunt singura cu babuinul asa...Bine ca ne putem bucura noi altfel si nu suntem dezamagite. wink1.gif

chiar ca nu sunt dezamagita......m-am obisnuit deja....recunosc ca nu prea am parte de surprize placute,dar macar nici de surprize neplacute wink1.gif
himere2005
bubbles, cum de ai cistigat, prin tragere la sorti?
bubbles
da himere..am trimis un talon si am castigat margelele .. bine ca erau mult mia multe premii dar eu asta am yahoo.gif
Ramo
Himere, am vazut si eu pozele cand le-ai postat si m-am mai uitat si acum inca o data la ele.
Super arata mancarea, decoratiunile, tot tot tot.
Dar mi-a atras atentia.......ce putea sa imi atraga mie atentia??????? Normal, un tip. Dca apot sa intreb......cine e tipul din poza nr 23 (sau1030335)??? Dulce fooooooooooc.
Deea
Buna dimineata!

CITAT(daconst @ 05-12-2006, 11:02 PM) *

Wow Deea,super cadou de la un barbat...al meu sigur nu deosebea un sampon de o crema. grin.gif

Asa ca nu mai am rabdare sa-l tot educ.Imi iau ce-mi trebe si gata. wink1.gif

Acum mi-am amintit cu cm tai...dar tu in ultima luna nu te-ai mai ingrasat.Oare burta a crescut? unsure.gif
Ca sunt cam dusa... blink.gif

doar burta mi-a crescut in ultima luna, kg n-am mai luat...era si cazul:)

CITAT(soranutza @ 05-12-2006, 11:06 PM) *

Deea, cum spunea si bunica mea... dragostea nu vine cand vrei tu, ci cand trebuie. As putea adapta putin zicala asta si la joburi. Sunt sigura ca va aparea si un job (poate chiar jobul perfect?) pentru tine intr-o buna zi, pana atunci trebuie sa perseverezi si sa mergi inainte cu capul sus. Iti tin pumnii sa se intample cat mai repede ! pupic.gif

Multumesc! pupic.gif

CITAT(irinush @ 05-12-2006, 11:42 PM) *

gata, cica am culcat copilu, cica, pt ca de fapt alearga prin patutz ...
a propos de joburi, prietena mea cea mai buna si nasa lui david e somera momentan si isi cauta job si mi-a povestit ca mai nou, la interviuri, printre intrebarile principale se numara si cele referitoare la planurile de viitor, dar la un mod extrem de deranjant, adica ceva de genul: sunteti ca satorita? aveti copii? a, nu? dar aveti in plan asa ceva ? cand anume? si unuia i-a spus ca nu ii raspunde pt ca nu considera ca e relevant si ala i-a zis ca interviul a luat sfarsit ...
a~ si unul a intrebat-o care ii sunt optiunile sexuale w00t.gif
eu una m-am inchinat cand am auzit ...

si eu am remarcat acelasi lucru, inca de anul trecut, inainte sa o am pe Alexia mi se puneau intrebari de genul asta, chiar mi s-a spus la un interviu ca ar vrea ca in urmatorii 5 ani sa nu fac copii .... devil.gif

Emu, si eu m-am gandit ca sunt reticenti chiar daca eu le spun ca nu e o problema pt. mine sa am un job, am cu cine sa las copilul

Nusa de unde ai luat cojocelul? Tocmai am dus cojocul lui Dan la curatat si s-a stricat mad.gif

CITAT(ina_ceva @ 06-12-2006, 10:06 AM) *

Deea, sa folosesti cu placere cadoul de la Mosu'.
Emu , sa ne spui cum a fost la fotbal. w00t.gif

multumesc!
himere2005
da, ma gindeam eu ca despre el e vorba, e prietenul nanutei dar pe cit e de frumos pe atit de neserios este, nu are de ce sa-ti para rau )).gif

cind eram eu in liceu, ca am facut acelasi liceu, bine el era in a 12-a eu in a 10-a mi se scurgeau ochii dupa el...mai tirziu la o petrecere la care am fost invitata si am mers cu prietena mea i-a facut curte grin.gif
Monic
neatza
mie mi-a adus mosul asta: http://www.timmermann.dk/index.php?side=41
am pus ochii pe ea acum cateva saptamani, iar aseara era in papucei w00t.gif
ca sa aflu apoi ca babuinul o cumparase de doua saptamani si o tinea la servici...
am fost foarte impresionata
grin.gif probabil atunci era la reducere wink1.gif )).gif
voua va place?
himere2005
ramona, e berbec tipul )).gif
Deea
CITAT(Eu. @ 06-12-2006, 11:58 AM) *

[color=#660000]Deea, nu te demoraliza hug.gif cunosc si eu senzatia, doar stii ca am povestit noi despre asta.
Va rasari soarele si pe strada ta, fii sigura de asta si nu pierde speranta. wink1.gif

Multumesc de incurajari! hug.gif
Deocamdata stau linistita sa savurez sarbatorile fara sa ma demoralizez...din ianuarie o iau de la capat!
daconst
Deea,m-am calmat ca nu mai sunt pe primul loc la burtici...a venit una cu 120cm,deci mi-au picat penele sa nu ma mai pot umfla. lol.gif
nusarich
monic, super arata. ce planta e?

deea, eu i-am luat cojocelul din europa, am fost sambata dimineata, a fost 1.5 mil. bine, nu e de piele, nici nu vroiam neaparat, ca lui nu-i place. e din ceva cu luciu de piele, am vazut ca se poata mult. ce e cel mai important pentru babuinul meu e ca are gulerul foarte inalt, adica isi poate ridica fermoarul peste gat, pana la nas. la noi e o problema, babuinul nu suporta nimic la baza gatului si am tot cautat ceva care sa treaca de barbie. oricum, e bine imblanit si lui ii place, asta e mai important.
Eu.
monic w00t.gif e superba planta. sa te bucuri de ea wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.