repriza a treia...
Revenind la kg-le mele: sper ca lunea asta sa am noroc inainte de cantar, cred ca am descoperit ceva care are efect purgativ, si nu, nu e nici un ceai sau medicament

astept pana luni, sa vad daca e pe bune sau ba. Va spun atunci

Fara legatura: in weekend am invatat o gramada despre berea belgiana

preferatele mele, chiar daca au un miros/culoare neobisnuit(a) pt o bere sunt: Saison Dupont, Delirium Tremens. Astea le-am retinut, ca mi-au placut mult si le recomand, daca le gasiti... sunt diferite de berea normala cu care eram obisnuita
Felicitari
may 
la cat mai multe bucurii si sa va iubiti mereu ca si pana acum
Suna bine reteta cu paste
sexy, o sa o incerc si eu, probabil sapt viitoare... o sa incerc s-o ajustez cu 1-2 lingurite miere in loc de otet si ulei

v-am facut sa va uitati crucis deja?
).gif)
lamuriti-ma si pe mine, cum e cu rubrica "retete ww (si nu numai)"? eu credeam ca se poate posta orice reteta, dietetica sau ba. Asa e?
himere, sfatul meu, nu va luati soro laptop!!! ati innebunit?? numai daca ai iminenta nevoie, zilnic 24 din 24 atunci da, altfel nu!!! nu se merita, mereu apare unul mai nou, la intervale mai scurte acum decat inainte, plus ca in Romania preturile inca mai sunt de 3-4 ori mai mari decat normal. Noi avem unul Thinkpad, din Bucuresti, luat de sila, chiar daca nu aveam nevoie de el decat maxim o data pe luna si pt ca nu se putea altfel, asa ca acum stam in casa cu
caramida, ultimul tip la vremea respectiva, acum 2 ani, pe care am platit de 4 ori mai mult decat facea. Binenteles ca acum sunt altele noi, la pret cu mult mai mic si mai performante. In leg cu o a doua canapea, vezi daca gasesti sac de dormit, la un pret rezonabil, e numai bun pt nevoi urgente, plus ca nu ocupa spatiu

si e bun si pt musafiri.
Asa... sa fiu in ton cu discutiile despre barbati/soti/babuini: un barbat care stie sa se poarte cu femeile, nu inseamna ca nu are personalitate. M-ai facut sa rad
May, la vorba soacra-tii
).gif)
la mine (si la alti cunoscuti) nu s-a aplicat... eu zic ca barbatul e asa cum a fost educat de mic, ca si femeia de altfel
Parerea mea despre lucruri pt copii este ca un bebe n-are nevoie de mii de haine si incaltari, de firma sau ba, mai ales ca o sa creasca si pt ca oricum le murdareste la fiecare cateva ore
).gif)
parintii, mai ales mamicile au tendinta sa-i schimbe cat mai des tocmai pt ca arata ca niste papusi sau mai stiu eu ce; sigur ce e necesar nu trebuie sa lipseasca, dar uneori se exagereaza... o spun fara nici o rautate, si cred ca sunt lucruri mai importante pt un copil decat cele frivole. Eu mai degraba i-as lua jucarii care sa-i dezvolte si sa-i stimuleze creativitatea, indemanarea, atentia distributiva, memoria etc. O sa spuneti, poate, ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, si poate ca o sa-mi schimb parerea cand ii voi avea pe ai mei pitici
).gif)
, dar eu am vorbit bazandu-ma pe ceea ce vad in jurul meu
Ramona heh... cum merge cu fituicile, de care-ti faci?
).gif)
ia da idei, poate o sa aiba cineva vreodata nevoie, mai stii