Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
irinush
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 07:03 PM) *

mai degraba tu, ca al meu e paranoic si prefer sa nu deschid subiectul )).gif in seara asta vreau sa savurez linistita dansez pentru tine, nu vreau tensiuni biggrin.gif

chiar nu vreau sa provoc tensiuni si sper ca nu am facut-o ...
May
Doamne!!! Si eu care ma plangeam de babuinul meu blink.gif acum imi vine sa imi dau palme doh.gif

Pai al meu e in stare sa se imbrace cu aceleasi haine ani de zile ca sa am eu bani sa imi cumpar tot ce vreau, face curat singur in toata casa daca eu nu am chef sa fac sau nu pot ( si chiar face ff bine ), spala vase si geamuri, cand il intreb ce vrea sa ii fac de mancare zice: ce ti-e tie mai usor, nu conteaza rolleyes.gif , daca stau prea mult la bucatarie ma cearta la propriu ca el nu m-a luat sa ma tina la cratitza, nu trece zi sa nu imi spuna ca sunt frumoasa sau ca ma iubeste blushing.gif , imi multumeste cand ii pun mancarea pe masa sau cand ii fac ceva dulce, se ridica din pat sau de la film ca sa imi aduca te miri ce imi trebuie mie din frigider.... pfff... si eu care il faceam iresponsabil pt ca se joaca zilnic 30 de min un nenorocit de joc pe calculator doh.gif

In rest, ce mai faceti? grin.gif
himere2005
nici vorba...dar la cit e de ciudatel, daca revin cu intrebari nu mai doarme la noapte lol.gif
May
Oricum ramona nu poti sa zici ca nu ai invatzat, asta e, capul sus ca sigur o sa treci si la asta pupic.gif
himere2005
tu sa-i pupi miinile si picioarele lui barba'tu, eu am vrut un barbat cu personalitate lol.gif nu un "pampalau" care sa-mi faca toate poftele. acum sa ramin cu el )).gif
Tulip
May,super babuin... floare.gif
Ramo,o sa fie ok cand o sa afli rezultatele,ai sa vezi! pupic.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 17-11-2006, 07:09 PM) *

Oricum ramona nu poti sa zici ca nu ai invatzat, asta e, capul sus ca sigur o sa treci si la asta pupic.gif

Mda, macar sunt impacata ca am invatat. Daca trec bine, daca nu iar e bine. Cum o vrea Dumnezeu...
May
)).gif sa stii ca ar trebui mai ales dupa ce scandal am facut aseara cand l-am gasit iar jucandu-se pe PC ( desi nu avea altceva de facut dar sunt eu nebuna ). La noi treaba chiar se imparte in mod egal si cumparaturile le facem mereu impreuna ( cu rare exceptii ) chiar daca e vorba doar de paine il astept cand iese de la munca si mergem impreuna rolleyes.gif . Chiar o sa il rasplatesc in seara asta pt ceea ce e si o sa ii fac ce ii promit de mult dar tot aman de lene blushing.gif : ciorba de oase de porc si fasole cu costitza afumata... probabil o sa mor sufocata dar merita grin.gif

Apropo, singura vorba inteligenta pe care a zis-o soacra-mea: barbatul il ai asa cum il educi wink1.gif
irinush
May si eu sunt de acord, numai de data asta, cu soacra ta!
himere2005
irinush, mi se pare mie sau si tu ai mai scazut ceva la ticker...cu toate ca tot spuneai ca nu prea ai numarat asta vara, dar parca aveai 81kg in primavara? te-a ajutat alergatul dupa david? biggrin.gif
May
Dar numai de data asta! devil.gif

Acum serios, ei sunt ca niste copii mici care trebuiesc indrumati la tot pasul si care, daca ne ies din cuvant, sunt rasplatiti cu scandal monstru lol.gif . Si tata spala vase si facea curatenie dar cand s-a insurat cu mama, aceasta din urma l-a scutit de treburile casei ca o sotie iubitoare ce era si rezultatul a fost ca tata acum nu mai face nimic, dar NIMIC referindu-ne la treburile casei. Asa ca daca Remy tot era invatzat sa faca treaba, doar nu sunt nebuna sa il dezvatz, nu? wink1.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 07:29 PM) *

irinush, mi se pare mie sau si tu ai mai scazut ceva la ticker...cu toate ca tot spuneai ca nu prea ai numarat asta vara, dar parca aveai 81kg in primavara? te-a ajutat alergatul dupa david? biggrin.gif

cand m-am reapucat de ww avea 78-79, asta la inceputul lunii ... nu pot sa zic ca am facut ceva in mod special ... caldura din vara si copilul care atunci invata sa mearga, cred ca asta a fost ...
acum iesim in parc putin, asa ca va pup si poate mai intru si dupa ce il culc pe david.
himere2005
plimbare placuta. sa ne aduci ceva bun cheer.gif

mi-e cam foame. astept sa se culce bia si vreau sa fac salata beuf. am inceput sa ma zgircesc cu punctele astea, parca zici ca dau din buzunar )).gif , pina atunci bag ceai si 1 mar

may, tot asa multe lichide bei?
May
Shhhh, ca acum de abia ma chinui sa bag 2 l sorry.gif

Mai deci am o pofta de salam in momentul asta... auzi tu, de salam w00t.gif
himere2005
si eu de un sandvis, simt nevoia de piine, nu altceva. as mica cu placere un sandvis cu sunca si cascaval la microunde. si e si post si nu am nici microunde )).gif voi de ce aveti pofta acum? blum.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 17-11-2006, 05:41 PM) *

Shhhh, ca acum de abia ma chinui sa bag 2 l sorry.gif

Mai deci am o pofta de salam in momentul asta... auzi tu, de salam w00t.gif

bine ca nu de cabanos lol.gif

eu am o pofta de un profiterol cu inghetata si frisca drool.gif
dupa o shaorma cu cartofi prajiti, bineinteles grin.gif
May
Vai monic nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului... shaormaaaaaaa.. shaormaaaaaa w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Am vazut ceva interesant pe culinar: chiftelutze cu ceapa si maioneza si cred ca prestez si asta azi ca pare bun... pacat ca eu doar gust dry.gif si babuinul mananca dry.gif

Apropo de maioneza, sa il astept pe babuin ca sa o iau proaspata de la sursa, sau sa pun d-aia din borcan? lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
eu sunt cu adevarat masochista...tot ma uit pe culinar, doar doar de mi-o trece foamea )).gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 17-11-2006, 05:45 PM) *

si eu de un sandvis, simt nevoia de piine, nu altceva. as mica cu placere un sandvis cu sunca si cascaval la microunde. si e si post si nu am nici microunde )).gif voi de ce aveti pofta acum? blum.gif

Turta dulce. Multa turta dulce bag.gif
himere2005
tu acum cam de cite puncte maninci miha, in jur de 20 sau mai mult? naughty.gif
ina_ceva
Se duce Jiji in vizita in satul de sinistrati carora le-a construit casele si fiind neatent cade intr-o fantana. Satenii disperati arunca o fringhie sa-l salveze.
Se prinde imbecilul si incepe sa rida. Taranii trageau de fringhie si Jiji murea de ris:
ha, ha, ha.. intr-un final il scot afara si speriati il intreaba de ce ridea.
Replica lui:
Ba, ma gindeam ca daca dau drumul fringhiei cadeati toti in fund... ha, ha, ha
himere2005
cam cite boabe de struguri mincati voi la 100 de grame? grin.gif
ina_ceva
Barbatul care tace refuza. Femeia care tace accepta.
ina_ceva
Irinush, vezi ca ai promis; incearca sa gusti doar putin din bunatatzurile pe care le gatesti pupic.gif
Sexymom, merci de retzeta; imi place mult sfecla wink1.gif
Himere, pune-l pe dan sa doarma la mijloc, sa vada cum e unsure.gif
Monic, superb!!Sa folosesti cu...pasiune ...ce ti-ai luat blum.gif blum.gif
Bravo, ramona, ai mai scapat de un examen! give_rose.gif
himere2005
daca va spun ca de foame maninc un morcov cu maioneza naughty.gif o sa spuneti ca nu mai gindesc bine din cauza foamei
Monic
stai linistita, Himerus, ca si eu tot morcov rad de foame
si varza(am mancat o juma` de varza ) huh.gif
himere2005
initial am vrut sa maninc morcovul, dar cind i-am vazut forma si maioneza deasupra mi-a trecut )).gif
am facut o salatica asa:morcov ras, gogosar acru, 1 lingura de zacusca si 1 lingurita maioneza
am pus salatica la 1p
Ella79
Aoleu, nu mai vorbiti de mancare ca eu nu mai am nici frigider, d'apai mancare. Calculatorul e ultimul pe care il ambalez, ca sa va mai citesc un pic.
Monic
ohmy.gif
bad.gif scuze, dar asta chiar e de dieta. Nu cred ca manci cu prea mare pofta
Mi s-a facut rau instantaneu de la ingredientele din mancarea lui himere. Scuze
himere2005
cred ca pun niste cartofi la fiert ca e cam acra salata asta. buna, dar pe stomacul meu gol cam acida dry.gif

nu stiu ce sa fac...ca as vrea sa economisesc si 2 puncte si sa beau si un pahar de vin cu dan. v-am spus ca a cumparat beciul domnesc 2 sticle, unul dulce, altul sec. as vrea sa-l gust si pe astalalt, dar nici nu vreau sa ma infometez. mai bine maninc de 15 p, beau vinul si dansez sau fac miscare la dansez pentru tine de 2p. e bine?
Tulip
Himere,vezi ca am trimis o pizza catre tine! blum.gif blum.gif

Bia te lasa sa te uiti la "dansez pt. tine"?
himere2005
acum a adormit, sper ca nu se mai trezeste. e sculata de la 6 dimineata si a dormit doar 2 ore rolleyes.gif
chiar mincati pizza w00t.gif maaaaaaaaama...ce-as baga si eu in mine.

va las fetelor pupic.gif miine la 6 dau trezirea )).gif
ina_ceva
Miha, sambata vii in bucuresti? Punem de-o intalnire?
Deea
Am reusit sa ajung si eu acasa...la 15:30 am plecat si in 4 ore am fost in2 magazine....traficul din Bucuresti e "minunat", macar m-am linistit cu scaunul de masina, am gasit unul sa ne placa si sa fie confortabil si sigur pt. bebe...si nu in ultimul rand sa aiba un pret rezonabil...deh a fost 2 mil 3oo ca nu scrie chicco pe el ca altfel era intre 5 -7 milione.
Fetelor cu bebei...vi se intampla si voua sau dau eu peste tot soiul de mamici care nu-si pot creste bebeii decat cu haine, accesorii, jucarii de firma? Noi nu ne uitam f. mult la bani cand e vorba de Alexia si mai ales cand e vorba de siguranta ei cum a fost in cazul scaunului de masina dar mi se pare absurd sa cheltui milioane doar pt. ca e de la nu stiu ce firma... ca ex. am vrut sa-i iau acum o zdranganitoare din plus...cand am vazut pretul m-am lasat pagubasa 750 mii...parerea mea e ca nu merita...nu vreau sa cred ca nu sunt responsabila sau nu stiu ce e bine pt. bebele meu...astept pareri biggrin.gif

si tot pt. mamici, am vazut biscuiti cu minerale si nu mai stiu ce, pt. bebei...in Carrefour am fost, era cam 18 mii o punga, pt. cine vrea si poate sa manance ca noi inca suntem la faza de biberon...de 2 zile ma strofoc sa-i dau sa bea din tetina pt. 3-6 luni dar ea tot pe alea de 0-3 luni le prefera, sa vedem ce-o fi cu mancarea...de saptamana viitoare incepem, am niste emotii de zici ca imi dau doctoratul smile.gif
Tulip
Deea,te inteleg perfect...intr-adevar unele jucarii sau lucruri pt. copii sunt ffff. scumpe doar pt. ca au un "nume".....Noi am cumparat un scaun de masina"primii pasi".e o marca romaneasca,e de calitate si pretul e ok...mai are Timea niste lucruri de la aceasta firma si sunt super-multumita de ele.....Dar o puneti deja in scaun de masina???
In leg cu biscuitii ....eu nu i-am dat fetei nimic-nimic ce contine gluten,pana pe la 7 luni.....imi era frica de intoleratnta pt. acest aliment...intr-adevar la noi in familie este cineva alergica la gluten,si e destul de nasol......
Deea
CITAT(Tulip @ 17-11-2006, 09:54 PM) *

Deea,te inteleg perfect...intr-adevar unele jucarii sau lucruri pt. copii sunt ffff. scumpe doar pt. ca au un "nume".....Noi am cumparat un scaun de masina"primii pasi".e o marca romaneasca,e de calitate si pretul e ok...mai are Timea niste lucruri de la aceasta firma si sunt super-multumita de ele.....Dar o puneti deja in scaun de masina???
In leg cu biscuitii ....eu nu i-am dat fetei nimic-nimic ce contine gluten,pana pe la 7 luni.....imi era frica de intoleratnta pt. acest aliment...intr-adevar la noi in familie este cineva alergica la gluten,si e destul de nasol......

si noi tot scaunel de la primii pasi am luat, cred ca e acelasi ca al tau...o putem pune de acum pt. ca se regleaza scaunul asa incat acum sta aproape intinsa si apoi ii mut treptele de reglare. Si mie imi plac produsele de la Primii pasi, chiar daca sunt de fapt toate chinezesti si imprimate in Romania sunt de buna calitate.
http://www.price.ro/specificatii_primii_pa...8_kg)_25431.htm acesta e scaunul.
aaa..si am uitat sa spun ca fi-mea daca o tin de ambele manute incearca sa se ridice. Pediatra a zis ca daca sta la 45 de grade inclinata e ok, deci pot s-o pun in scaun tip scoica.
Nu m-am uitat sa vad ce contin biscuitii...daca inca nu suntem la faza respectiva nu mi-a trecut prin cap...am zis sa va spun voua, poate sunt ceva nou.
Tulip
Himere,cred ca renunt la pizza......mi-e si rusine de voi,cat de constiicioase sunteti blushing.gif
irinush
merci Himere, acum ne-am intors

Ina, o sa incerc doar sa gust, dar, sincer ... imi va fi tare greu pt ca deja mi-e o foame si o pofta ... mama-mama!

Deea, eu sunt intrutotul de acord cu tine, nici eu nu ma uit la bani cand e vorba de David, dar nici nu sunt de acord sa platesc nu stiu ce firma ...
Tulip
Deea,cred ca avem scaunele la fel!Noi avem modelul albastru....dar nu pricep de ce scrie de la 0/1an?sau am inteles eu gresit?Ca noi il putem folosi pe al nostru pana ce fata face 3-4-5anisor....
daconst
Hai ca am intrat iar sa va citesc...

Deea,la fix ai deschis subiectul cu scaunul...nici eu nu am luat inca si tot stau pe ginduri daca sa-i iau scoica sau genul asta de care ai luat tu. naughty.gif Tu nu ai mai luat scoica?oare se poate pune de la inceput in asta ca al tau,ca scrie 0+?

Am citit ca s-a intors Otilici acasa...sper sa vina si la noi sa ne povesteasca cite ceva. floare.gif
Anna
Meniu pe ziua de azi sa vedeti ce cuminte am fost blushing.gif
1 banana 1
ciorba de salata verde 2
cartofi fierti 2
rosie 0
ardei 0
br topita exquisa 0,5
orez expandat 1,2
miere 0,5
2 mere 0
tiramisu 1
alune 1,5
iaurt 1
2 fel paine 1,2
mancare de telina 3
2 fel paine 1,2

revin si eu cu intrebarile:

guma de mestecat orbit fara zahar, are pct?
maslinele negre stiam ca au pctaj diferit, care este acela?

Va pup. Noapte buna!
irinush
eu am gasit ca doar guma de mestecat cu zahar are puncte, iar maslinele negre am gasit 1buc. = 0.5p
Anna
Merci irinush
Am papat o masilna la mancarica...uff dar ce mult are, altadata nu mai pap dry.gif
ramonavlas
Nu sunteti prea vorbarete in seara asta. Toata lume e la "Dansez pentru tine"? Eu m-am apucat de facut fituici si nu stiu cand termin, dar sper sa apuc pana plec la examen..... )).gif
Deea
Dana, Tulip, scaunul asta e si pt. nou-nascuti si pt. bebei mai mari. Functioneaza asa:
- de la 0-13 kg. sau pana sta singurel in fund se pune la ultima treapta de inclinare...deci e un fel de scoica si se monteaza cu spatele la sensul de mers. E mai sigur pt. bebe asa, ii protejeaza capul si coloana mai bine la socuri.
- de la 9-18 kg. se monteaza cu fata la sensul de mers, atunci cand bebele sta singur in fund.
Atentie la masinile care au airbag la scaunele din spate, pe prospect scrie ca e periculos daca se activeaza airbag-ul, e risc de sufocare al bebelui. Nu stiu daca se dezactiveaza sau nu airbag-ul.

Dana eu n-am avut scoica, am avut un cosulet in care putea sa si doarma, o tineam si in casa in el.Cosuletul respectiv nu e foarte practic pentru ca nu se poate prinde cu centurile de siguranta ale masinii si e neaparat nevoie sa stea cineva in spate cu bebele. Noi ne-am descurcat bine si cu acel cosulet dar nici n-am facut drumuri mai lungi de 100 km. Am vazut si scaune cu posibilitate de reglare a spatarului in 15 pozitii, nu le-am incercat, banuiesc ca poti sa studiezi orice produs in magazin, vezi cat de mult se inclina scaunul, daca ajunge ca si scoica eu zic ca e perfect. In scoica sta maxim 4 luni apoi o sa iei scaun. Din ce am vazut si citit eu conteaza f. mult si greutatea bebelului nu numai varsta.
Lamurita?! biggrin.gif
irinush
hai ca ma bag si eu la discutia despre scaunul de masina ...]
cum David al nostru a fost mai maricel asa (4 kg si 52 cm la nastere) eu nu i-am luat scoica pt ca nu avea rost sa dau banii pe ea pt 2 luni maxim si atunci i-am luat un scaun chicco, la mana a doua, dar care era aproape nefolosit (a costat doar jumatate din pretul din magazine), numai ca noua doctorita ne-a spus sa nu il asezam in el decat dupa ce se ridica in fundulet, chiar daca pe eticheta scaunului se preciza ca poate fi folosit de la varsta de 0 ani ca sa zic asa ... si noi asa am si facut, adica l-am asezat pe David in scaun dupa 4 luni ...

emu
Bine v-am gasit fetele, vin cu raspunsuri si pareri, numai sa aveti rabdare, ca o sa-mi ia ceva timp sa postez tot smile.gif... in reprize )).gif

Craciunul o sa-l petrecem in familie, nu stiu daca vor reusi ai mei sa ia viza de turist pana atunci... vom vedea, daca nu, macar de Paste sa vina.
Ziua Recunostintei este in a patra joi din noiembrie, in fiecare an, deci acum pica pe 23 wink1.gif
De Revelion, nu e nimic stabilit; tocmai am vorbit cu o vecina, am inteles ca se organizeaza petreceri la restaurante, dar eu nu mai sunt genul sa ma duc sa stau la masa, sa dansez si sa mananc; prefer in aer liber, cu artificii - se organizeaza evenimente de genul si in oras aici... mai nou am inteles ca se face o seara/noapte cu bauturi non-alcoolice, m-a facut curioasa; parca parca as vrea NY in Times Square, dar n-am chef sa ma stresez de siguranta personala in noaptea aia )).gif

Meniurile de Thanksgiving sunt diferite, de exp aveam mana libera sa contribui cu ce vreau eu la meniu, dar am zis sa las sarmalele pt mai incolo, ca n-am timp acum sa experimentez... oricum va veni vremea sa pun de o cina in stil romanesc (poate cand vin ai mei aici), sa-i vad pe unde scot camasa, la ciorba de burta in special lol.gif avem o matusa in familie, din partea sotului, nascuta in america, din parinti italieni si mi-a zis ca ei nu-i pace ciorba de burta, chiar daca e un fel de mancare traditional italienesc )).gif
Un meniu standard ar fi:
- stuffing-ul pt curcan, facut din crutoane, unt/margarina/ulei, plus legume si verdeturi
- sos cranberries (care iese ca un gem la final),
- placinta de cartofi dulci, preferata mea, mereu mi-a iesit perfect,
- paine de dovleac,
- side dishes pt curcan (salata de cartofi; piure de cartofi cu gravy=ce ramane in tava de la prepararea curcanului, se inlatura grasimea si se adauga amidon de porumb dizolvat in apa si condimente, verdeturi; legume),
- placinta de dolveac (asta e mai cu mot... ca daca nu scurgi bine dovleacul iese ff moale, caz in care o mananci cu lingurita); precizez ca placintele se fac doar cu un strat de coca, la fund, iar compozitia e deasupra, chiar si in cazul celei de dovleac, deci nu stil romanesc (sau cum le face mama smile.gif ).
Asta-i ce stiu eu, ca le-am facut de vreo 3 ani - in Ro wink1.gif Mi-a revenit sarcina sa fac painea de dovleac (facem la socrii anul acesta), cred ca ma bag si la sosul de cranberries, ca n-am facut niciodata si parca mi-e pofta )).gif (nu stiu cum se traduce cranberries, probabil coacaze rosii)

revin...
Deea
CITAT(irinush @ 18-11-2006, 01:00 AM) *

hai ca ma bag si eu la discutia despre scaunul de masina ...]
cum David al nostru a fost mai maricel asa (4 kg si 52 cm la nastere) eu nu i-am luat scoica pt ca nu avea rost sa dau banii pe ea pt 2 luni maxim si atunci i-am luat un scaun chicco, la mana a doua, dar care era aproape nefolosit (a costat doar jumatate din pretul din magazine), numai ca noua doctorita ne-a spus sa nu il asezam in el decat dupa ce se ridica in fundulet, chiar daca pe eticheta scaunului se preciza ca poate fi folosit de la varsta de 0 ani ca sa zic asa ... si noi asa am si facut, adica l-am asezat pe David in scaun dupa 4 luni ...

da, stiu ca parerile doctorilor sunt impartite, dar de ex. o cunostinta de-a mea care nu sta in Romania nu a avut voie sa iasa din spital fara sa puna bebele in scoica, nicidecum cosulet cum am avut eu sau cu bebele in brate...fetita sta din ziua in care a iesit din spital in acea scoica si in vara (avea cam 3-4 luni) a fost o luna de zile plecata cu parintii in concediu in spania. Ma gandeam ca daca in occident e obligatorie acea scoica nu e nici o problema pt. copil.
Acum ce sa zic..fiecare face cum crede ca e mai bine pt. copilul lui. Eu daca aveam din prima zi scoica o puneam de atunci in ea.
emu
repriza a doua )).gif

In leg cu linkul spre subiectul despre SUA:

Personal sper sa am contact (de fapt o sa am) cu orasele mari in genul de vizita cateva zile, vazut prieteni si atat )).gif nu mai vreau sa stau la oras. Imi place unde suntem acum, e liniste, cand da stresul peste mine ies pe prispa si ma uit la munti, respir aer curat si-mi revin complet...

Fiecare dintre fetele de acolo (culinar.ro) au propriul punct de vedere, si le dau dreptate tuturor wink1.gif Eu chiar n-am de ce sa ma plang... un mic exemplu: am luat un teanc de carti, clasici si altele, la 1$ bucata.. ce naiba sa mai zic, asa chilipir nu prindeam in romania in veci... acum am inceput trei si inca nu le-am terminat, ca pic seara lata )).gif Apropo de Barnes & Noble e in mare parte si loc de intalniri/dating/socializare, nu doar librarie wink1.gif

Oricum cand ma gandesc la America, ca un tot, ma gandesc la cum se descurca pe plan micro si macro economic, ca asta spune cel mai mult despre cum sunt oamenii de aici; de fapt asta, personal, o aplic fiecarei tari in parte, plus detalii minore, legate de indivizi cu care am avut de a face de-a lungul timpului din diferite parti ale lumii.

Si ca un (alt) detaliu minor, altii pot avea alta parere, americanii sunt freaksi, in felul lor unic de a fi, si se accepta asa cum sunt... dar nici eu nu-s pe departe, fiecare cu pasarica lui, si nimeni nu judeca pe nimeni wink1.gif mi-am luat la complimente sapt trecuta sa-mi ajunga pe vecie )).gif ma iubesc oamenii astia asa cum sunt... si eu pe ei, la randul meu wink1.gif
emu
repriza a treia...

Revenind la kg-le mele: sper ca lunea asta sa am noroc inainte de cantar, cred ca am descoperit ceva care are efect purgativ, si nu, nu e nici un ceai sau medicament naughty.gif astept pana luni, sa vad daca e pe bune sau ba. Va spun atunci wink1.gif

Fara legatura: in weekend am invatat o gramada despre berea belgiana rolleyes.gif preferatele mele, chiar daca au un miros/culoare neobisnuit(a) pt o bere sunt: Saison Dupont, Delirium Tremens. Astea le-am retinut, ca mi-au placut mult si le recomand, daca le gasiti... sunt diferite de berea normala cu care eram obisnuita wink1.gif

Felicitari may wink1.gif la cat mai multe bucurii si sa va iubiti mereu ca si pana acum floare.gif

Suna bine reteta cu paste sexy, o sa o incerc si eu, probabil sapt viitoare... o sa incerc s-o ajustez cu 1-2 lingurite miere in loc de otet si ulei biggrin.gif v-am facut sa va uitati crucis deja? lol.gif )).gif

lamuriti-ma si pe mine, cum e cu rubrica "retete ww (si nu numai)"? eu credeam ca se poate posta orice reteta, dietetica sau ba. Asa e?

himere, sfatul meu, nu va luati soro laptop!!! ati innebunit?? numai daca ai iminenta nevoie, zilnic 24 din 24 atunci da, altfel nu!!! nu se merita, mereu apare unul mai nou, la intervale mai scurte acum decat inainte, plus ca in Romania preturile inca mai sunt de 3-4 ori mai mari decat normal. Noi avem unul Thinkpad, din Bucuresti, luat de sila, chiar daca nu aveam nevoie de el decat maxim o data pe luna si pt ca nu se putea altfel, asa ca acum stam in casa cu caramida, ultimul tip la vremea respectiva, acum 2 ani, pe care am platit de 4 ori mai mult decat facea. Binenteles ca acum sunt altele noi, la pret cu mult mai mic si mai performante. In leg cu o a doua canapea, vezi daca gasesti sac de dormit, la un pret rezonabil, e numai bun pt nevoi urgente, plus ca nu ocupa spatiu wink1.gif si e bun si pt musafiri.

Asa... sa fiu in ton cu discutiile despre barbati/soti/babuini: un barbat care stie sa se poarte cu femeile, nu inseamna ca nu are personalitate. M-ai facut sa rad May, la vorba soacra-tii )).gif la mine (si la alti cunoscuti) nu s-a aplicat... eu zic ca barbatul e asa cum a fost educat de mic, ca si femeia de altfel

Parerea mea despre lucruri pt copii este ca un bebe n-are nevoie de mii de haine si incaltari, de firma sau ba, mai ales ca o sa creasca si pt ca oricum le murdareste la fiecare cateva ore )).gif parintii, mai ales mamicile au tendinta sa-i schimbe cat mai des tocmai pt ca arata ca niste papusi sau mai stiu eu ce; sigur ce e necesar nu trebuie sa lipseasca, dar uneori se exagereaza... o spun fara nici o rautate, si cred ca sunt lucruri mai importante pt un copil decat cele frivole. Eu mai degraba i-as lua jucarii care sa-i dezvolte si sa-i stimuleze creativitatea, indemanarea, atentia distributiva, memoria etc. O sa spuneti, poate, ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, si poate ca o sa-mi schimb parerea cand ii voi avea pe ai mei pitici )).gif, dar eu am vorbit bazandu-ma pe ceea ce vad in jurul meu wink1.gif

Ramona heh... cum merge cu fituicile, de care-ti faci? )).gif ia da idei, poate o sa aiba cineva vreodata nevoie, mai stii )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.