CITAT(nusarich @ 06-12-2006, 12:52 PM)

monic, super arata. ce planta e?
deea, eu i-am luat cojocelul din europa, am fost sambata dimineata, a fost 1.5 mil. bine, nu e de piele, nici nu vroiam neaparat, ca lui nu-i place. e din ceva cu luciu de piele, am vazut ca se poata mult. ce e cel mai important pentru babuinul meu e ca are gulerul foarte inalt, adica isi poate ridica fermoarul peste gat, pana la nas. la noi e o problema, babuinul nu suporta nimic la baza gatului si am tot cautat ceva care sa treaca de barbie. oricum, e bine imblanit si lui ii place, asta e mai important.
Multumesc, o sa merg si eu sa dau o tura...chiar daca mi-e groaza de aglomeratia de acolo acum de sarbatori. Cel care tocmai s-a stricat era luat din unirea, in februarie...pun pariu ca tot din Europa era, multe haine din Unirea sunt de acolo.
Geo pe unde umbla, n-am mai vazut-o de mult!
Pisik foarte frumos gestul sotului tau!
Dana,
Tulip....nici al meu nu are veleitati in moda, cosmetice etc....de data asta m-a nimerit....cred ca a vazut ca nu cad pe spate dupa maimutoii de plus. La cosmetice nu s-a gandit pana acum pt. ca le iau de la mama de obicei...dar acum ca a vazut ca m-am bucurat f. atre probabil ca va incepe "era cremelor"

aaa...mi-a mai adus si dulciuri de post si fara zahar....foarte bune dar tot pline de calorii...bine ca stiu sa nu ma mai bucur daca scrie "fara zahar".
Finii alor mei l-au sunat aseara pe Dan ca au o problema la calc...ei nu se pricep deloc la calculatoare....si pt. ca Dan s-a dus pe la 9 aseara sa vada ce s-a intamplat ne-au cadorisit cu dulciuri ...deocamdata nu le-am scos din punga
Pisik ti-am gasit concurent la dulciuri...socrul meu... e ceva de speriat, pt. el nu exista decat 2 feluri de cadouri: dulciuri si electronice....asa ca mosul i-a adus pungute de mars, twix, snickers etc....in 2-3 zile le termina, el prin toate buzunarele are tot soiul de bomboane si biscutiti

....si nu se ingrasa