daconst
06-12-2006, 02:08 PM
CITAT(anca veselie @ 06-12-2006, 04:06 PM)

dana, foarte dragutz la tine acasa!
Ma bucur ca va place,dar avem o locuinta mica si modesta aranjata pe gustul nostru.Atata tot.
himere2005
06-12-2006, 02:13 PM
dana, dar voi cu cine aveti contract cu o persoana fizica ori juridica? adica ce garantie aveti ca stati multi ani intr-un loc ca eu am auzit persoane care stau cu chirie si care schimba destul de des apt.bine intrebarea e valabila pentru toata lumea de fapt care sta cu chirie.
michelle
06-12-2006, 02:19 PM
Pisik, trebuie sa existe o fereastra deschisa pe undeva.. Capul sus si fiti optimisti
himere2005
06-12-2006, 02:20 PM
v-am spus ca dan are un card de credit, cred ca ar fi bine ca pe viitor sa va faceti si voi
pisik. asa nu veti ramine niciodata descoperiti. bine, eu nu prea sunt de acord cu dan ca el cheltuie destul de mult si ia din el, iar de pus inapoi banii nu reusim intodeauna, dar eu zic ca e bun la casa omului. avem la BCR
Pisik
06-12-2006, 02:24 PM
CITAT(himere2005 @ 06-12-2006, 04:20 PM)

v-am spus ca dan are un card de credit, cred ca ar fi bine ca pe viitor sa va faceti si voi
pisik. asa nu veti ramine niciodata descoperiti. bine, eu nu prea sunt de acord cu dan ca el cheltuie destul de mult si ia din el, iar de pus inapoi banii nu reusim intodeauna, dar eu zic ca e bun la casa omului. avem la BCR

eu am card avantaj la finans si ma feresc de alte datorii, ca avem si rata; mama a fost mult mai cooperanta de data asta si incepuse si ea cu un card de credit dar eu chiar nu mai vreau datorii, vreau sa scap de ele
Tulip
06-12-2006, 02:25 PM
Dany,nu ti-am raspuns ieri la intrebarea ta despre masca de par cu galbenus si ulei de masline....cica e fff. bun pt. regenerarea parului....acum l-am incercat pt. prima data si nu prea pot sa zic ca e bun ori ba,oricum miroase ingrozitor...a ou crud...ueach....
himere2005
06-12-2006, 02:25 PM
te cred, fiecare si le stie acum pe ale lui, eu l-am facut ca nu vroiam sa imi scoata mama ochii de cite ori ma imprumuta, am zis ca mai bine platesc dobinda la banca.
Tulip
06-12-2006, 02:26 PM
himere2005
06-12-2006, 02:27 PM
tulip, si daca ti se mai scurge pe fata...cih

daca vrei il intreb pe dan ce si cum si iti spun, oricum, am inteles ca a avut un avantaj ca a facut prin companie.
nusarich
06-12-2006, 02:29 PM
capul sus, pisik, undeva trebuie sa fie o portita, nu se poate altfel.
si eu stau cam prost cu banii pana la sfarsitul anului, babuinul trebuie sa-si acopere creditul (stie himere ce zice, ca e foarte greu, mai ales cand ai credit cateva salarii-la noi 3), dar macar mai avem niste banuti pentru rata la masina de luna asta.
himere2005
06-12-2006, 02:32 PM
oricum, zic eu ca e bine, nici dan nu e genul care sa faca economii ca altfel poate nu ma bagam prea mult in credite, asa, macar stie ca are de achitat la banca, chiar daca mai ia el din ei.
Deea
06-12-2006, 02:36 PM
CITAT(Tulip @ 06-12-2006, 04:26 PM)

http://www.raiffeisen.ro/pers_fizice.php?pg=4_2uite aici niste informatii, cam toate bancile au astfel de carduri
daconst
06-12-2006, 02:36 PM
Himere,inca una si ma duc...
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...803894020645/38Asta e restul de cadou ca si-a pus deja cureaua la pantaloni de dimineata...
anca veselie
06-12-2006, 02:37 PM
eu am card avantaj, care e foarte fain, card de credit la brd, unde mi se pare avantajos ca-i dobanda destul de mica si mai am si descoperire de salariu
Deea
06-12-2006, 02:38 PM
CITAT(daconst @ 06-12-2006, 04:36 PM)

Himere,inca una si ma duc...
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...803894020645/38Asta e restul de cadou ca si-a pus deja cureaua la pantaloni de dimineata...
).gif)
mie imi place fotoliu rosu...sau canapea ce-o fi

CITAT(anca veselie @ 06-12-2006, 04:37 PM)

eu am card avantaj, care e foarte fain, card de credit la brd, unde mi se pare avantajos ca-i dobanda destul de mica si mai am si descoperire de salariu

avantaj am si eu si card de credit la Reiffeinsen cu limita destul de mare, aproape 30 mil....sunt foarte faine...pana cand vin facturile acasa
himere2005
06-12-2006, 02:40 PM
frumos...dar ce era in pungulitele argintii?

dupa ce scap de asta cred ca ma voi reorienta si eu spre cel de care ati pomenit...noi nu am studiat piata inainte, nu prea stiam cu ce se maninca, oricum, bine ca exista
daconst
06-12-2006, 02:41 PM
CITAT(himere2005 @ 06-12-2006, 04:39 PM)

frumos...dar ce era in pungulitele argintii?

Chilotii sexosi...mey
Himere,tot vrei sa stii.
Am zis ca aia nu-i expun.
Iar in a mea au fost cosmeticele.
himere2005
06-12-2006, 02:44 PM
e, atunci ne lasi pe noi sa ne imaginam daca erau cu ata in f..ori ba

sau mai rau, cu danteluta

glumeam...parca ziceai ca i-ai luat boxeri...stai linistita ca nu ne uitam la marime, sau ne uitam?
Monic
06-12-2006, 02:56 PM
Dana, imi poti spune cu cat e la voi fdt Accord parfait? parca din ala vad ca ti-ai luat
CITAT(Pisik @ 06-12-2006, 03:07 PM)

e bine Eu! Noi fara sa avem chirie, nu reusim sa punem nici un mil deoparte; nici 500 de mii
noi suntem mai economi....ma rog, al meu e, ca daca ar fi dupa mineeeeee, la jumatatea lunii nu am mai avea ce manca
plus ca strangem pentru cand vom face credit pt apartament.
si noi nici nu prea iesim, ca prieteni nu avem in Bucuresti si pe la restaurante nu mergem decat ff rar CITAT(Monic @ 06-12-2006, 03:28 PM)

si eu tot in capitala sunt si ne aprovizionam de la supermarketuri, chiria la 2 camere este in jurul a 10 milioane cu tot inclus, si eu reusesc sa pun deoparte aprox 7 milioane /luna. Iar salariul nu e cine stie ce, undeva la 750 euro. Bine, la noi babuinul castiga triplu, dar cheltuielile tot le impartim, ca-s fata de treba
).gif)
ce fata de treaba esti tu, Monic. de cat timp sunteti impreuna, de inca impartiti toate cheltuielile?CITAT(Pisik @ 06-12-2006, 03:49 PM)

Of mai fetelor, numai vesti proaste si mai zici sa te bucuri de Sarbatori. Dupa ce ieri a primit refuzul din partea Renault, astazi l-au anuntat pe sot ca nu le da salariile compensator acuma, ca le da abia in ianuarie, adica contam pe 30 de milioane care nu mai vin....si avem rata, revelionul, cumparaturile de Craciun si o mare datorie la bunica mea....pe care chiar ca nu stiu cum le scoatem la capat......
simt ca imi vine sa plang si efectiv nu am cu cine sa vorbesc: el e nervos pana peste si izbucneste din orice, mama la orice ii zic zice "lasa ca ne descurcam noi", ma simt fara pic de putere efectiv, nu stiu ce as putea face.....

mai, Pisik, imi pare tare rau pentru problemele voastre; sunt convinsa insa ca se vor rezolva cum e mai bine pentru voi
CITAT(himere2005 @ 06-12-2006, 04:01 PM)

m-am odihnit si eu un pic, multumesc dana, foarte frumos...pacat ca nu vad prea bine aranjamentele dar imi place casa

si sa te intreb inca ceva ai suspendat cumva cuptorul cu microunde? ca eu cum imi revin cu banii, ca acum vreau canapea vreau cuptor.
pina laurma mi se pare ca tot eu sunt cea care face economiile cele mai mari. daca n-ar trebui sa ne cumparam haine sau mobila in casa as stringe cam 7-8 milioane pe luna

clar, te potrivesti cu al meu
Monic
06-12-2006, 03:06 PM
Crenguta, noi locuim impreuna de doi ani, dar un an am fost intretinuta

ca nu aveam servici, si unde am gasit nu m-a lasat el sa ma duc. Acum ii dau dreptate si ma bucur ca nu m-am dus la primul job oferit.
Bine, acum ma dau inca doamna, dar mai tarziu vede el
Vrem sa ne construim o casa si fiti sigure ca nu doar din putinii bani pe care-i am
Tulip
06-12-2006, 03:07 PM
Monic,pana la urma ti-a decontat Mosul rochia?
CITAT(Monic @ 06-12-2006, 05:06 PM)

Crenguta, noi locuim impreuna de doi ani, dar un an am fost intretinuta

ca nu aveam servici, si unde am gasit nu m-a lasat el sa ma duc. Acum ii dau dreptate si ma bucur ca nu m-am dus la primul job oferit.
Bine, acum ma dau inca doamna, dar mai tarziu vede el
Vrem sa ne construim o casa si fiti sigure ca nu doar din putinii bani pe care-i am

ahaaa, asa deci, te tii doamna
si eu aveam idei de genul asta, dar cand i le-am spus babuinului s-a uitat atat de urat la mine, de credeam ca acu-acu da cu mine de toti peretii
bine, noi avem si vechime
Monic
06-12-2006, 03:14 PM
Nu, mosul inca nu a decontat

, dar atata-l frec pana deconteza
Tulip
06-12-2006, 03:19 PM
Himere,Bia se simte mai bine?
himere2005
06-12-2006, 03:24 PM
la 4 si jumatate sau 5 plec la medic
ca e de dupa-amiaza
nu se simte mai bine cu tusea, am auzit ca ar circula o viroza
sper sa nu se ajunga la injectii, dar tuseste parca zici ca are TBC
daconst
06-12-2006, 03:25 PM
Monic,era la oferte fdt...a fost 7€.
Frumos isti sade doamna.Asa trebuie.
Monic
Himere, am doar eu impresia ca tu ai foarte multa rabdare cu babuinul tau? Mie mi se pare ca tot timpul lasi de la tine pt ca el sa-si faca mofturile. Scuze, nu vreau sa par bagareata
Tulip
Si fetei i inceput sa-i curga nasucul....si parca-parca si tuseste....e o viroza urata,urata
daconst
06-12-2006, 03:29 PM
CITAT(himere2005 @ 06-12-2006, 04:13 PM)

dana, dar voi cu cine aveti contract cu o persoana fizica ori juridica? adica ce garantie aveti ca stati multi ani intr-un loc ca eu am auzit persoane care stau cu chirie si care schimba destul de des apt.bine intrebarea e valabila pentru toata lumea de fapt care sta cu chirie.
N-am inteles exact?
La noi proprietara sta in casa cu noi,adica sunt 3 apartamente ca intr-un bloc.Avem doar scara comuna.
Aici legile protejeaza chiriasul...adica nu are voie sa te dea afara asa usor,doar cu motiv si cu preaviz de 6luni sau un an.
Aici proprietarii au probleme,ca daca chiriasul nu plateste un an de zile chiria nu poate sa-l scoata afara,daca asta spune ca nu are bani.
E ciudat,dar e mai rau de proprietar...
himere2005
06-12-2006, 03:35 PM
monic, eu sunt cea care stringe, asa e felul meu, eu ce sa fac daca el are acces la bani, bine, hai sa spunem ca fac scandal, dar faptul e consumat. nu am cum sa-l dau afara pentru ca nu ar avea unde sa se duca, nu are nimic in afara de noi, intelegi, nimic. el ar trebui sa fie constient ca ar trebui sa se comporte altfel daca vrea sa facem ceva in viata. el nu are parinti, deci din partea lui nu poti zice ca am avea ajutor. tot pe puterile noastre trebuie sa urcam social. ai mei sunt oameni simpli, fara facultate. eu am fost singura care a muncit sa termine o facultate, vreau sa-mi continui studiile si daca o sa am sanse sa urc pe o treapta mai sus. eu ma visez si eu doamna, poate sa merg si eu la restaurante la petreceri fistichii, ce sa zic, sunt o visatoare...in mediul in care ma invirt casa este baza cu micul si berea alaturi. eu cind voi intra de la anul la servici sincer cred ca o sa ne auzim doar seara cind o voi culca pe bia, la servici vreau sa fiu fata muncitoare si sa arat ca pot, ca eu sunt genul care se implica mult sufleteste. si poate voi fi rasplatita.

chiar ca-i mai naspa proprietar
anca veselie
06-12-2006, 03:36 PM
Himere, iti urez multa bafta si sper sa reusesti!!!
este greu, mai ales ca sunt multi oameni rai, dar daca iti doresti si muncesti si esti cinstit, nu ai de ce sa nu obtii rezultate!
daconst
06-12-2006, 03:39 PM
Himere,e frumos cum gindesti tu,doar ca intr-o familie ca lucrurile sa mearga trebuie sa traga amandoi la aceeasi caruta.
Asta e cel mai important sa te inteleaga ca ce vrei e cel mai bine pentru voi si sa te sustina...ca degeaba incerci de una singura totul...e cam greu,parerea mea.
Tulip
06-12-2006, 03:41 PM
Himere,esti o persoana de milioane.....

Meriti toata fericirea din lumea asta,ai un suflet minunat......
Dana,iti dau dreptate
himere2005
06-12-2006, 03:42 PM
multumesc

nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga, pare ca intelege pe moment dar dupa aia tot cu prostii vine...sincer e total neserios si prea serios cind vine vorba de glume. nu stiu ce sa zic mai mult. sper sa fie bine
Monic
06-12-2006, 03:43 PM
Eu in comparatie cu voi acum lucrez, dar visez ca daca am copii sa pot sta acasa cu ei si sa-i cresc cel putin pana-i trimit la scoala. Cred ca un copil are nevoie de multa sustinere si dragoste, si sa aibe un parinte tot timpul aproape.
Tulip
06-12-2006, 03:47 PM
CITAT(Monic @ 06-12-2006, 03:43 PM)

Eu in comparatie cu voi acum lucrez, dar visez ca daca am copii sa pot sta acasa cu ei si sa-i cresc cel putin pana-i trimit la scoala. Cred ca un copil are nevoie de multa sustinere si dragoste, si sa aibe un parinte tot timpul aproape.
corect,
Monic....numai sa ai baza materiala necesara sa nu fi nevoita sa te intorci la lucru pana ii trimiti la scoala......
dar ar fi ok ca o mama sa stea acasa si pana cand copii merg la gradinita.....7 ani acasa,fara servici risti sa te si plafonezi......
daconst
06-12-2006, 03:47 PM
CITAT(Monic @ 06-12-2006, 05:43 PM)

Monic,cred ca te saturi si acasa.Eu o sa-mi iau un job cu jumate de norma de la un an...macar sa schimb peisajul.
Te streseaza si un copil mic...zic eu,inca n-am simtit pe pielea mea.
himere2005
06-12-2006, 03:54 PM
clar simti ca te plafonezi si dupa 35 de ani vei gasi mai greu de lucru. in plus depinde si de atitudinea celor din jurul tau, ca daca fac presiuni asura ta, faci cum am facut eu, am luat primul r...t care mi-a cazut in brate, ca nu mai suportam sa imi sugereze mama si dan ca stau degeaba acasa si nici macar nu-mi luasem licenta. munceam in timpul zilei si seara invatam pentru licenta
daconst
06-12-2006, 04:04 PM
La mine e altfel...ca al meu nu ma lasa sa merg la orice job,doar ca sa lucrez.El e fericit daca ma stie acasa si ca nu ma streseaza nimic.Prefera sa lucreze el mai mult,ca e platit mai bine decit sa lucrez eu pe schimburi sau in we.
De asta nici nu am lucrat un an de zile,ca riscam sa ma cert toata ziua cu el.
Doar ca la un moment dat daca nu voi gasi ceva in domeniul meu,probabil ca o sa merg sa lucrez si altceva,oricit s-ar opune el.
Are si el dreptate ca vede ce oameni lucreaza la el si au posturi bune,doar ca iti trebuie norocul sau sa ai sansa sa primesti un job bun.
O sa am timp sa caut si in primi doi ani nu ma arunc.Sper ca voi gasi ceva sa ne impace pe amandoi.
Monic
06-12-2006, 04:17 PM
Dana, in mare si eu sunt in exact aceeasi situatie cu babuinul. Nu ma lasa sa lucrez, sa ma stresez, ma tine ca pe o floare
daconst
06-12-2006, 04:20 PM
CITAT(Monic @ 06-12-2006, 06:17 PM)

Dana, in mare si eu sunt in exact aceeasi situatie cu babuinul. Nu ma lasa sa lucrez, sa ma stresez, ma tine ca pe o floare

Lasa
Monic,ca e mai bine asa decit sa vezi ca nu te apreciaza.
Eu sunt genul muncitor si nu ma dau in laturi de la nimic,dar vreau sa vad ca apreciaza asta la mine si ca-i pasa de mine.
Eu mereu am zis ca daca suntem mai al dracului iesim mai bine in viata.
Tulip
06-12-2006, 04:25 PM
Dana,tu ce ai terminat?sau care e domeniul tau?
sunt curioasa rau
Monic
06-12-2006, 04:26 PM
Imi vine sa rad cand te aud. Se pare ca isi baga si astrele piciorul in caracterul nostru, ca prea ne asemanam. Bine, eu sunt mai ursuza si nu dau atata din buric

, si nici petrecareata ca tine nu sunt
himere2005
06-12-2006, 04:36 PM
hai ca plec si eu la medic
prima poza din albumul de craciun, cadouasele pentru medic si asistenta sunt 2 geluri de fata cu aloe vara de la avon, se aseamana cu masca mea pentru peeling, doar ca sunt mai mari, sa nu ziceti ca n-am bagat si eu o poza de mos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
daconst
06-12-2006, 04:37 PM
CITAT(Tulip @ 06-12-2006, 06:25 PM)

Dana,tu ce ai terminat?sau care e domeniul tau?
sunt curioasa rau

Eu am termitat Automatizari si Calculatoare la Politehnica din Timisoara.
Deci in IT ar trebui sa lucrez,numai ca a fost mai greu cu recunoscutul diplomei.Apoi experienta mi-a lipsit si uite asa.
Dar deocamdata sunt optimista ca se va gasi ceva si pentru mine.
daconst
06-12-2006, 04:43 PM
CITAT(Monic @ 06-12-2006, 06:26 PM)

Imi vine sa rad cand te aud. Se pare ca isi baga si astrele piciorul in caracterul nostru, ca prea ne asemanam. Bine, eu sunt mai ursuza si nu dau atata din buric

, si nici petrecareata ca tine nu sunt

Mey,ursuza sunt si eu...recunosc ca am toane,doar ca asta cu petrecutul cred ca din studentie mi se trage.Ca in timpul anului petreceam si in sesiune invatam.
Apoi aici nu am mai prea putut sa petrec cit as fi vrut si am descoperit cursurile.
Acolo e simplu ca faci ce-ti trece prin cap fara sa rada cineva de tine ca esti caraghioasa.
Cred ca in Ro nu as fi avut curajul asta...auzi tu burtoasa si la dansuri.
Dar aici m-am simtit tare bine ca nu eram complexata.
anca veselie
06-12-2006, 04:47 PM
si ce daca, dana?
si eu am o colega de serviciu, care era cam in 8 luni si a dansat de zor la petrecerea firmei acum un an. si am mai vazut si la disco gravidutze!
Tulip
06-12-2006, 04:50 PM
daconst
06-12-2006, 04:53 PM
CITAT(Tulip @ 06-12-2006, 06:50 PM)

Si Timeea cum e?Danseaza?
Anca si eu in vara nu scapam un we la discoteca sau club,iar la nunta la care am fost se minunau toti...dar nici ca-mi pasa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.