Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Anca,de ce ti-ai ales nick-ul asta? naughty.gif
Mi-a placut de la inceput cum suna.

Raluk,ce ne mai povestesti?Ai facut tiramisu?Pe culinar erau retete.

Otilici,cum e bb?S-a invatat in brate?Ca mie de asta mi-e frica. doh.gif
Tulip
Dana,Timea ar dansa non-stop........cateodata danseaza chiar fara muzica,"fredoneaza" ea ceva lol.gif lol.gif lol.gif
Deea
CITAT(daconst @ 06-12-2006, 06:59 PM) *

Raluk,ce ne mai povestesti?Ai facut tiramisu?Pe culinar erau retete.

Otilici,cum e bb?S-a invatat in brate?Ca mie de asta mi-e frica. doh.gif

daca il tii numai in brate asa o sa se invete...dar nici nu poti sa-l lasi jos cand il vezi ca plange....cateodata plang doar ca sa-i iei in brate.
Alexia e tare serioasa cand sta in brate biggrin.gif , acum vrea sa stea in fund, nu prea i se mai pare interesant in brate.
eu de frica sa nu se invete in brate cand o alaptam o puneam langa mine in pat.
bpaula
CITAT(daconst @ 06-12-2006, 06:37 PM) *

Eu am termitat Automatizari si Calculatoare la Politehnica din Timisoara. grin.gif
Deci in IT ar trebui sa lucrez,numai ca a fost mai greu cu recunoscutul diplomei.Apoi experienta mi-a lipsit si uite asa.
Dar deocamdata sunt optimista ca se va gasi ceva si pentru mine. naughty.gif

noi trebuia sa lucram impreuna dana....eu am terminat in Iasi dar am ajuns in Timisoara
daconst
Tulip,ce misto...al meu direct dansator va iesi. cheer.gif

Deea,mamicile care au nascut sunt disperate,ca s-au invatat bb-ii in brate la doar o luna.Cica deja stiu si pling.Cica-i mai pacalesti daca-i lasi jos si doar vorbesti cu ei fara sa-i ridici din patut.

Paula,esti la Alcatel cumva?Ca acolo sunt majoritatea colegilor mei. grin.gif
bpaula
nu, sunt la o firma mai mica...deci nici Siemens nici Alcatel
anca veselie

asa m-au botezat fetele de pe idieta. si pentru ca in general sunt vesela si plina de energie,grin.gif
si mie-mi place tare sa dansez, cand merg in club imi place sa dau din fund tot timpul!

va pup, plec la epilat!
daconst
CITAT(anca veselie @ 06-12-2006, 07:12 PM) *

asa m-au botezat fetele de pe idieta. si pentru ca in general sunt vesela si plina de energie,grin.gif
si mie-mi place tare sa dansez, cand merg in club imi place sa dau din fund tot timpul!

Ancutzo de-a mea esti...te-am gasit. hug.gif
Poate prind si eu o intalnire de neuroni in vara si sa petrecem ca asa stat la masa si povestit parca nu e genul meu.La prima intalnire as rezista,dar apoi sigur n-as mai avea stare. grin.gif
himere2005
se pare ca bianca e bine, el putin in mare...mi-au dat cite ceva pe reteta, o sa cumparam cind vine babuinul cred ca nu am putut intra in farmacie de raul ei blum.gif am stat cam mult ca si doctorita asta e vorbareata, atita se lalaie cu fiecare pacient

dana, pai eu zic sa ne intilnim la un suc, pina ne stringem toate dupa care mergem in discoteca la dans, nu-i mai bine? ca asa de vorbit vorbim in fiecare zi, eu nu stiu ce as putea sa va spun ceva nou la intilnire, poate doar drumul...stiti voi tipica ntrebare: cum a fost drumul grin.gif ?
Monic
mey, ceva-ceva tot trebuie sa va ziceti ca nu puteti incepe direct cu datul din fund unsure.gif
himere2005
la asta ne pricepem cel mai bine tease.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 06-12-2006, 08:13 PM) *

la asta ne pricepem cel mai bine tease.gif

nu la datul din gura? wink1.gif sau din degete? wink1.gif
MagdaC
Eu nu as suporta sa stau pe banii barbatului. El n-ar avea nimic impotriva, dar nu m-as simti eu bine. Am munca mea, cariera mea, un creier pe care vreau sa-l folosesc. Mai am (deseori) momente in care mi-as lua o vacanta de vreo luna, sa fac doar ce am chef si sa nu ma ma uit deloc la ceas, dar cred ca nu as rezista mult. Din punctul asta de vedere am zgandarici in fund )).gif

Si eu as dansa pana pic lata )).gif Dana, facem echipa. cheer.gif
Adineauri am venit de la step aerobic. Imi place proful asta, nici o ora nu seamana cu alta, are multa fantezie )).gif

Cu mancarea am dat-o in bara (si) azi. Am papat o clatita cu cioco, inghetat si frisca. In cinstea lui mos Nicolae dry.gif

Daca avem vreun Nicolae sau Nicoleta - La multi ani !

Ramo
Si eu acum am venit de la sala. Azi am facut aerobic si imi place mult cheer.gif
De la anul o sa fac si sala si aerobic:)
Ma duc sa fac o baie si in sfarsit azi ma pun mai repede in pat. Sper sa nu intervina nimik!!!!!!!!
Deea
Am gasit ton dietetic, 1.7 puncte/100g
Eu.
CITAT(Deea @ 06-12-2006, 11:40 PM) *

unde?unde? zi tot repede! w00t.gif
Ramo
CITAT(Deea @ 06-12-2006, 11:40 PM) *

Detalii!!!!! Ce firma, cum arata, cum e la gust, unde....................????????????????
Deea
palmera , cel dietetic e in ambalaj bleu. L-am luat din Sellgros, am vazut si la Metro.

E foarte bun la gust, as zice chiar mai bun decat ce luam pana acum. E ceva mai scump dar ( 100 mii 4 cutii a 80g fiecare)...mai bine putin si bun decat mult si ...ingrasacios naughty.gif ...nu?
Eu.
e in ulei de masline?
Anna
Buna fetelor!
Am vazut ca a fost mosul darnic si a venit la toata lumea, mie mi-a adus asa
incarcator si acumulatori pt aparatul foto, de la babuin am pus link da nu sunt alea biggrin.gif ca ale mele sunt de 2100 nu de 1700 blum.gif
si o bluza suuper de la parintii babuinuili, iar de la ai mei fructe si dulciuri biggrin.gif
Poze cu bluza pun acu in album
Deea
CITAT(Eu. @ 07-12-2006, 12:12 AM) *

e in ulei de masline?

nu, aia era singura poza pe care am gasit-o, e ton in apa cu 0.6% grasime
irinush
buna seara tutror si la multi ani sarbatoritilor!

ca de obicei, apuc sa intru numai dupa ce il culc pe David, asta e; azi am fost la cumapraturi si m-am intors cu o cumplita durere de cap, asa ca ... de numarat v-am mai zis ca nu mai numar ... iar asta e ...
totusi incerc sa nu mananc prea mult, parca nici nu mai pot, sunt intr-o faza in care nu am chef de mancare ...

am reusit sa citesc si din urma, si le felicit pe cele care au slabit (pe Deea am retinut-o sigur, bravo!)

Pisik, capul sus si trebuie sa fii optimista, solutii sigur veti gasi impreuna, in fond, vorba Danei, sunt doar bani

Himere, m-ai intrebat unde am lucrat, inca mai lucrezla o firma de distributie de produse IT, alta decat ceap pt care lucreaza sotul meu sau al tau )).gif , firma face numai distributie, nu are nici un fel de filiale sau magazine, pe cartea de munca scrie dorector de vanzari si produs; daca mai vrei si alte detalii ti le spun la cerere ca poate nu intereseaza in mod deosebit si nu are rost sa plictisesc lumea. Tot acolo ma voi intoarcce cand David va face 2 ani, desi nu e tocami minunata situatia in cazul mamicilor care stau 2 ani acasa, dar .. putin imi pasa, afara nu au cum sa ma dea ... pana atunci insa, voi merge la petrecerea de craciun, care e martea viitoare, la hotel novotel asa ca o sa imi intalnesc colegii si chiar sunt curioasa cum se vor purta cu mine

in rest .. va doresc o seara buna si pupici!
Deea
CITAT(annaiss_derrian @ 07-12-2006, 12:18 AM) *

Buna fetelor!
incarcator si acumulatori pt aparatul foto, de la babuin am pus link da nu sunt alea biggrin.gif ca ale mele sunt de 2100 nu de 1700 blum.gif
si o bluza suuper de la parintii babuinuili, iar de la ai mei fructe si dulciuri biggrin.gif Incarcator Sanyo

sa stapanesti sanatoasa cadourile. Foarte draguta bluza.
Deea
Multumesc Irinush!
irinush
CITAT(Deea @ 07-12-2006, 12:46 AM) *

Multumesc Irinush!

nu ai pt ce Deea, meriti felicitarile, mai ales de la mine, care sunt o mamica mai veche ca tine, dar clar o purcica, pt ca eu nu am reusit inca sa ajung la greutatea avuta inainte de sarcina si a trecut de ja aproape un an si jumatate ...
Anna
CITAT(Deea @ 07-12-2006, 12:41 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 07-12-2006, 12:18 AM) *

Buna fetelor!
si o bluza suuper de la parintii babuinuili, iar de la ai mei fructe si dulciuri biggrin.gif Incarcator Sanyo

sa stapanesti sanatoasa cadourile. Foarte draguta bluza.

Multumesc frumos Deea hug.gif
dany
LA MULTI ANI DE MOS NICOLAE !!!!!!!!!!!!

Va anunt ca...incep sa-mi revin .....in ultima problema avuta ne-au ajutat tare mult socrii ( sa le dea D-zeu multa sanatate ca au facut in acesti 6 ani si jumatate mai multe pantru mine decat mama mea in 33 de ani !! ).Eu sper sa nu mai fie nevoie sa recurg la pastile ca m-am cam saturat de ele. In viata mea nu am luat atat de multe pastile ca acum.Mai dureaza pana voi fii din nou asa cum am fost dar...sunt pe drumul cel bun...simt eu.

Ma duc sa citesc ce ati mai scris si...revin.
dany
Dana...cu plätzchen nu am facut poze ca ...nu am avut timp S-au terminat tare repede .Pun maine ceva poze cu stollen...cu ce a mai ramas din ele )).gif . Ne cam asemenam la faza cu ..cadourile : si eu imi cumpar de obicei singura ce vreau si apoi ii spun lui Dirk :uite ce am primit cadou de la tine !! )).gif De data asta....m-a lasat cu gura cascata cu ce mi-a luat de Mos rolleyes.gif .Pun maine poze......sau mai tarziu....Acum sunt pe laptop si ma pricep sa pun poze doar pe calc normal sad.gif
Monic...superba rochita !!!! Ai ceva impotriva daca merg si eu la C&A si imi iau 1 la fel ??? lol.gif Tare faza cu fasolea impachetata !!!!!!!!!!!!!!
Deea...cred ca ,chiar daca Alexia scoate untul din tine,iti place !!! Felicitari pentru ticker !!!
Miha...m-ai dat pe spate cu tortul ala !!!! Ti-e clar ca il voi incerca si eu(de fapt toate fetele il vor incerca ) ....candva.Intai astept pozele c u ce ti-a iesit tie grin.gif Mie imi e cam frica de gelatina dar...
Himere...fara cuvinte si imi scot palaria in fata ta !!!!!!! parerea mea e ca esti o super-femeie !!! Sa iti dea D-zeu tot norocul din lume !!!!
Emi....ai pus si tu avatar in spiritul sarbatorilor ?? bravo !! Bafta la fotbal si ...daca ai nevoie de cineva care sa faulteze adversarii ,cheama-ma !! Sunt experta !! lol.gif
Pisik...super babuin ai !!!! Capul sus in legatura cu finantele !!!! Stiu ca e o perioada nasoala acum cu sarbatori si restul dar...se va rezolva !!!!
Ina...tu si cu dulciuri te tii de puncte ??????????? Ma faci sa ma bag sub masa sau...mai bine intr-o gaura de soarece sa nu ma vada nimeni ...daca incap in acea gaura...slabe sanse.Chiar ca mi-e rusine cat am pus pe mine de cand sunt acasa bang.gif bang.gif bang.gif
Anca...bravo !!!!!!!!
Ramo...ia spune ce ai facut cu angajatele ? Poze cu tabloul ??
Bubbles...sa porti cu placere margelele !!
Dylly...si tie pupici si sper ca Mosul a fost darnic cu tine !
Anna...draguta bluza !

Dana...te-am lasat la urma ca ...am mai multe spus la dresa ta lol.gif .Deci:
- bb va fii dansator si va papa multa cioco ? lol.gif
- si eu vreau in clubul tau cu Anca !!!! Si eu stiu sa dau din fund si daca aud muzica ( mai ales sa imi placa ) nu prea pot sta linistita pe scaun...chiar daca sunt "babutza" in comparatie cu voi grin.gif Tu stii cum sunt chefurile nemtilor :stat la masa,mancat,baut si bla-bla-bla.URASC genul asta de party...asa ca deja se stie ca daca se face chef la noi se lasa cu dans ( eu incep ).Chiar si la cheful de Craciun de anul trecut ...eu am inceput sa dansez.Sunt curioasa cum va fii anul asta...daca au invatat ceva lol.gif
- am salvat pozele tale puse azi pe calculator .Mi-au placut tare mult ,ai mult bun gust !!! Sper sa nu te superi pupic.gif
- voi platiti 250€ chirie pt 3 camere ???????????????????????? Cred ca ma mut acolo lol.gif !!Cand am stat la bloc am platit pentru 3 camere ( 65 metri patrati ) 450 € !!??!! Acum platim la 118 metri patrati(sunt incluse si scarile) 565 € !!!!!!!! Ciudat,nu ?

Hmmm...cand am intrat eu mai erau 8 persoane on.....am incput sa scriu si au disparut toate lol.gif lol.gif .Sper sa nu se fii speriat ca am intrat eu lol.gif lol.gif
dany
http://new.photos.yahoo.com/honey11366/alb...460762364735347

Aici vedeti ce am primit de Mos si...."cozonacii" nemtesti (stollen)facuti de mine.....ce a mai ramas din ei lol.gif

Noapte buna !!!

Trebuie sa spun ca m-a terminat gernitura ta rosie,Dana!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cine ma invata cum pot sterge un post de al meu ??????
dany
Hmmmmm,nu pot dormi !!!! Sa fie de la luna sau...inca de la pastile ????

Apropo de discutia in legatura cu job-uri de mai devreme : si eu m-as simti ( adica ma simt ) prost daca ar trebui sa stau acasa tot timpul .E bine sa stai acasa dar....candva te saturi .Eu deja m-am saturat de stat acasa !!!!! Poate daca as sta intr-un oras mai mare ar fii altceva:as putea iesi in fiecare zi si as vedea ceva nou.Dar ...intr-un orasel mic nu prea ai ce face .Si...ce naiba sa fac eu zi de zi acasa ?????? Curatenie fac dar nu e nevoie sa fac in fiecare zi....la cumparaturi mergem de 2 ori/saptamana ( cateodata doar 1 data/saptamana),spalat la fiecare 2-3 zile,calcat la fel....Atunci cand ai un bb e altceva dar fara...Eu imi doresc sa gasesc ceva ,un job....indiferent ce...sa am ce face in fiecare zi....E ciudat dar...ma plictisesc acasa....vb cu soacra-mea sau cumnata-mea cate 30-60 minute la telefon si atat....Am prietene nemtoaice dar nu sunt ca romancele :nu le pot suna la orice ora sa iesim undeva.Ele au program "nemtesc".....nasol.

Noapte buna.....sper sa reusesc sa raman in pat de data asta.
emu
hola dany ce mult ma bucur ca ti-e mai bine!! cheer.gif cheer.gif
mi-am pus la avatar o iconita cu decoratia pe care am facut-o, sunt tare mandra de ea smile.gif vezi poza mai mare aici ... inca se comporta bine, o sa am grija sa nu las sa se ofileasca nimic din vasul ala smile.gif multumesc de oferta lol.gif o sa tin minte, in caz de am nevoie lol.gif

eu n-am vazut pozele danei... ce garnitura rosie? ce curioasa sunt!!

iar sunt in pana de idei de mancare sad.gif m-am uitat la retete ww, dar nu stiu de ce (de lene oare?) mi se par cam complicate grin.gif

meniu azi, pana acum:
1 chai 0.75p
1/2 pahar suc cranberries 0.5p (am aflat si denumirea populara, in final: coarne)
paste cu 1 lingura suc de rosii si 1 lingura ciuperci 2p
1 pulpa superioara pui fara pielita si fara ulei 5p
broccoli, muguri de soia, morcov, telina, ceapa cu 1 lingurita ulei 1p
2 linguri orez fiert 1p
----------------------------------------------------------------------------------
total pana acum -- 10.25 puncte

hmm trebuie sa fac ceva de mancare, ca nu pot sa ma las sa mor de foame lol.gif

so.. revin! hug.gif
dany
Buna,Emi !!!! Tocmai ma delogasem sa merg la nani ( a 2-a incercare in seara astaM-am prins ca avatarul e la fel cu ,coronita facuta de tine !

Ce ulei ai pus la 1 lingurita =1 p ???? Ulei de masline,da ?????? Ulei de floarea soarelui are 1,5 P la 1 lingurita.

Respect ca te mai tii de puncte in aceasta perioada !!!

http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...803892650226/35

Aici a pus Dana niste poze.....3...nu stiu daca mai sunt publece ca era ...oferta pentru ieri lol.gif

Pup si...plec la nani...imi cam pica ochii pe tastatura.

Somn usor si vise placute !!!!
emu
aaa... ok, am inteles, nu mai sunt publice smile.gif

foarte frumos cadoul tau de la mosh smile.gif sa le porti iubita.

am pus ulei vegetal, dar il am in lista la acelasi punctaj cu cel de masline dry.gif modific chiar acum wink1.gif bine ca mi-ai spus... si rectific calculul de mai devreme (9.75p)... incerc sa ma tin de puncte cat mai am rabdare (cam simt ca ma lasa), ma deranjeaza tare ca n-am slabit deloc in ultima luna... hmm sa vad cum se prezinta lunea viitoare, sunt ff curioasa...

restul mancarii pe azi:
8 linguri orez fiert 4p
1 ou 2p
sal de varza cu o lingurita otet 0p
15 gr boabe de cafea in cioc 1.8 p
2 mere... plus 2 morcovi mai incolo si inca un fruct
----------------------------------------------------------
total final miercuri ------------- 17.5 p (din 18)

somn usor si o zi frumoasa tuturor... ma bag la film "end of days"... e mai vechi, dar nu l-am vazut niciodata

hug.gif
himere2005
cheer.gif cheer.gif trezirea, cafeaua e pe masa...

dany, minunat cadou de la dirk hug.gif
acum o intrebare pe care numai un romin putea sa ti-o puna: nu se fura aranjamentele din afara casei? ca si prin filme am vazut tot felul de minunatii si coronite, dar nu le pazea nimeni lol.gif

eu deja mi-am pregatit planul de bataie pentru Craciun, sa nu rideti, dar pina pe 8 am auzit ca ar fi un tirg cu vinzare pe undeva de Craciun si merg sa caut fata de masa rosie blum.gif

Imagine

ce tare sunt....gata...de acum va bombardez cu Mos-Craciun in fiecare dimineata grin.gif o sa va doriti sa vina Craciunul mai repede ca sa scapati de ei blum.gif

un link pentru cele care adora decoratiunile interioare si mobila moderna
http://www.decostyle.ro/index.php?a=455
emu
CITAT(himere2005 @ 06-12-2006, 11:58 PM) *
acum o intrebare pe care numai un romin putea sa ti-o puna: nu se fura aranjamentele din afara casei? ca si prin filme am vazut tot felul de minunatii si coronite, dar nu le pazea nimeni lol.gif

Aici nu. Am lasat afara de toate, chiar si geanta mea desfacuta(cu id-urile mele in ea, ceea ce-i mai important )).gif) in masina cu geamurile deschise (asa am uitat-o, cand am mers pe munte acum vreo 2 saptamani)... bine ca eu m-am panicat cand ne-am intors si am vazut ce-am facut, dar a fost totul ok. Cand ne-am mutat in casa, pt 2 zile doar am lasat bagajele ca trebuia sa vina un tip sa mai faca una alta, ca sa fie totul in ordine, si nu s-a atins de nimic (precizez ca noi n-am fost prezenti, cu ochii pe el.. ca aveam alte treburi de rezolvat in timpul ala). Cutia postala e la intersectie si nu are lacat pus, pana acum nu s-a atins nimeni de nimic, plus ca aici nu te duci sa platesti facturile direct, ci le pui in cutie, le ridica postasul (fata de bucuresti, unde odata mi-a fost rimisa factura de la rds in orasul natal, cu adresa scrisa pe o foaie de mate si lipita pe plic, anul asta s-a intamplat)...
himere2005
ce diferenta...aici daca ma credeti pina si becurile de pe scara se fura des..iar il schimb, iar se fura, altii l-au ingradit )).gif

m-am uitat mai devreme la decoratiuni de craciun, insa nu stiu de unde as putea face rost de panglicute aurii, ca in rest cam am idee unde sa gasesc unele unelte

nu mai apare nimeni pe aici? wink1.gif haideti la sueta.eu o sa plec un pic, dar ma intorc smile.gif

pentru cele interesate cica se gasesc la metro panglici rosii si spray auriu la preturi accesibile wink1.gif
ALICE
M-am uitat si eu ieri prin Real,sa ma inspir pt aranjamente.Vreau sa fac mai multe sa le dau cadou,ca anul trecut.Atunci mi-au iesit niste minunatii.
Deea
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 10:43 AM) *

pentru cele interesate cica se gasesc la metro panglici rosii si spray auriu la preturi accesibile wink1.gif

spary-urile aunt intre 40-60 mii, unele au si sabloane....pui sablonul pe geam, dai cu spary si gata desenul...f. dragute!
Ella79
Neata fetele! E gata cafeaua?
Azi m-am trezit dimineata la mine acasa. Vaaaai ce bine eeeeeee!!!
daconst
Neatza!

Ma trezesc tot mai greu in ultima vreme si chiar ma mir ca multe gravidute se pling ca nu dorm in perioada asta,iar eu sunt ca busteanul.

Dany,ma bucur ca esti din nou vesela si cred ca nu aveai cum sa fii altfel dupa ce Mosul a fost asa dragut cu tine. wink1.gif
Sa porti bijuteriile cu placere...si asteptam cite o poza cu fiecare ocazie cind le porti!

Himere,nici aici nu se fura...e greu de crezut,nu?Poti lasa bicicleta sau caruciorul afara ca nu-l ia nimeni,iar masina descuiata am lasat-o de foarte multe ori fara sa se intample nimic.
In orasele mai mari,e mai problema ca sunt mai multe natii si se intampla sa se si fure.
Pot sa-ti spun insa ca din cele mai mari orase pe care le-am vizitat eu pina acum,in Germania se fura cel mai putin (si din buzunare ma refer)...oare sa aibe legatura ca aici sunt si mai putini romani? naughty.gif
Nu stiu. sorry.gif

Magda,nici eu nu sunt de acord sa stau pe banii sotului,daca as avea sansa sa am un job bun.Dar nici sa ma chinui sa lucrez prin restaurante sau sa fac curatenie pentru citiva banuti nu m-ar lasa,cind el poate cistiga mult mai bine facind ore suplimentare,de exemplu.
Daca eram in Ro cu siguranta aveam un job cit de cit sa ma multumeasca si era alta situatia.Aici nu prea ai de ales,daca mai locuiesti si in orasel mic. sad.gif
daconst
Himere,este spray de zapada...adica alb.Eu am facut bradul cu el si arata super.Imi plac si cele aurii sau argintii pe aranjamente,dar parca pe brad nu arata asa natural.
Caut poze si poate pun la oferta de azi. lol.gif

Deea,o imbraci pe Alexia in Craciunita pina la urma???? naughty.gif
Am vazut o poza cu un bb in Mos Craciun si era superb...la anul sper sa-l imbrac si pe al meu ca anul asta trebuie sa mai stea la caldurica. grin.gif

Ella,asteptam pozele,te-ai prins...ce ti-a adus Mosul?
Ella79
Daconst, aparatul meu foto nu mai merge asa ca momentan nu am facut poze. I-am zis babuinului sa-mi aduca aparatul lui si o sa fac cu al lui. Sper sa apuc sa fac saptamana asta.
Mosul nu mi-a adus mare lucru anul asta. Niste dulciuri, o esarfa, o floare de plus care canta... chestii obisnuite.
Anul asta a fost un pic mai ciudat la mine, inca nu simt ca vin sarbatorile. Poate de acum in colo...
Tulip
Buna dimineata!Nu-mi vine sa cred ca am dormit cu fata pana la 9.20 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Dany,f. speciale bijuterii....sa le porti cu placere!

Ella,ce bine e in casuta ta,asa-i? hug.gif Asteptam muuuulte poze wink1.gif Cand pleci la Budapesta?
Ella79
Unde sunt pozele de la Dany, sa le vad si eu?

Tulip, sambata plec. O sa trec doar prin Budapesta, de data asta destinatia e Viena.
peach
Ce matinala esti Dana..eu as mai fi dormit vreo 6 ore )).gif

Ce pot sa-i cumpar mamei mele si sotului de Craciun..are cineva idei sau vreo lista?
Eu sint in permanenta in pana de idei.

Cat se petrece dupa divort?

Un cuplu intra intr-un restaurant. La o masa, femeia isi vede fostul sot.
- De sapte ani de cand ne-am despartit, bei intr-una, zice fosta sotie.
- Asta-i o prostie, raspunde fostul sot. Nimeni nu sarbatoreste atatia ani!
Ella79
Peach, de obicei eu ii cumpar mamei mele cam asa: parfum, poseta, margele, bijuterii din aur, farduri care stiu ca ii plac, creme anti-rid (sau seturi de creme).
Prietenului meu ii iau gadget-uri (camera foto, telefon mobil, pad, play station) sau clasice: parfum, pluovar, camasa, ceas.
Tulip
Mihaaaaaaaaaaaaaa....cum ti-a iesit tortul? wink1.gif wink1.gif wink1.gif
himere2005
m-am intors. am luat te miri ce si mai nimic pentru Craciun, ca de fapt era o expozitie mixta, fata de masa nu am gasit in schimb am gasit eu ceva dar nu pot sa zic biggrin.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 11:35 AM) *

m-am intors. am luat te miri ce si mai nimic pentru Craciun, ca de fapt era o expozitie mixta, fata de masa nu am gasit in schimb am gasit eu ceva dar nu pot sa zic biggrin.gif

ce secretoasa s-a facut cineva laugh.gif
bubbles
`neata neuroni pupic.gif ce mai faceti...ei cantarul si`a mai revenit si imi arata 63 kg blushing.gif desi cred ca in timpul concediului depasisem 66 doh.gif dar in ultimele zile am mancat cumpatatat...cu ce va mai laudat...
deea pup`o pe alexia din partea mea biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.