Dana...cu
plätzchen nu am facut poze ca ...nu am avut timp S-au terminat tare repede .Pun maine ceva poze cu
stollen...cu ce a mai ramas din ele
).gif)
. Ne cam asemenam la faza cu ..cadourile : si eu imi cumpar de obicei singura ce vreau si apoi ii spun lui Dirk :uite ce am primit cadou de la tine !!
).gif)
De data asta....m-a lasat cu gura cascata cu ce mi-a luat de Mos

.Pun maine poze......sau mai tarziu....Acum sunt pe laptop si ma pricep sa pun poze doar pe calc normal
Monic...superba rochita !!!! Ai ceva impotriva daca merg si eu la C&A si imi iau 1 la fel ???

Tare faza cu fasolea impachetata !!!!!!!!!!!!!!
Deea...cred ca ,chiar daca Alexia scoate untul din tine,iti place !!! Felicitari pentru ticker !!!
Miha...m-ai dat pe spate cu tortul ala !!!! Ti-e clar ca il voi incerca si eu(de fapt toate fetele il vor incerca ) ....candva.Intai astept pozele c u ce ti-a iesit tie

Mie imi e cam frica de gelatina dar...
Himere...fara cuvinte si imi scot palaria in fata ta !!!!!!! parerea mea e ca esti o super-femeie !!! Sa iti dea D-zeu tot norocul din lume !!!!
Emi....ai pus si tu avatar in spiritul sarbatorilor ?? bravo !! Bafta la fotbal si ...daca ai nevoie de cineva care sa faulteze adversarii ,cheama-ma !! Sunt experta !!
Pisik...super babuin ai !!!! Capul sus in legatura cu finantele !!!! Stiu ca e o perioada nasoala acum cu sarbatori si restul dar...se va rezolva !!!!
Ina...tu si cu dulciuri te tii de puncte ??????????? Ma faci sa ma bag sub masa sau...mai bine intr-o gaura de soarece sa nu ma vada nimeni ...daca incap in acea gaura...slabe sanse.Chiar ca mi-e rusine cat am pus pe mine de cand sunt acasa
Anca...bravo !!!!!!!!
Ramo...ia spune ce ai facut cu angajatele ? Poze cu tabloul ??
Bubbles...sa porti cu placere margelele !!
Dylly...si tie pupici si sper ca Mosul a fost darnic cu tine !
Anna...draguta bluza !
Dana...te-am lasat la urma ca ...am mai multe spus la dresa ta

.Deci:
- bb va fii dansator si va papa multa cioco ?
- si eu vreau in clubul tau cu Anca !!!! Si eu stiu sa dau din fund si daca aud muzica ( mai ales sa imi placa ) nu prea pot sta linistita pe scaun...chiar daca sunt "babutza" in comparatie cu voi

Tu stii cum sunt chefurile nemtilor :stat la masa,mancat,baut si bla-bla-bla
.URASC genul asta de party...asa ca deja se stie ca daca se face chef la noi se lasa cu dans ( eu incep ).Chiar si la cheful de Craciun de anul trecut ...eu am inceput sa dansez.Sunt curioasa cum va fii anul asta...daca au invatat ceva
- am salvat pozele tale puse azi pe calculator .Mi-au placut tare mult ,ai mult bun gust !!! Sper sa nu te superi
- voi platiti 250€ chirie pt 3 camere ???????????????????????? Cred ca ma mut acolo

!!Cand am stat la bloc am platit pentru 3 camere ( 65 metri patrati ) 450 € !!??!! Acum platim la 118 metri patrati(sunt incluse si scarile) 565 € !!!!!!!! Ciudat,nu ?
Hmmm...cand am intrat eu mai erau 8 persoane on.....am incput sa scriu si au disparut toate

.Sper sa nu se fii speriat ca am intrat eu