Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
taci din gura ca din cauza ta nu pot sa zic tease.gif
michelle
Am reusit sa recuperez ce ati mai scris.
Eu cat am stat dupa operatie acasa 2 saptamani m-am plictisit de moarte.. dar eram si constransa.

Ieri am plecat putin mai devreme de la serviciu ca sa am timp sa fac tortul si sa il ascund. Ii spusesem lui Cata ca anul asta nu mai fac tort, si a inghitit gogoasa (adica l-am pacalit bine).
Tortul nu a iesit ca in poza de pe culinar, dar e f bun.. a avut succes naughty.gif
In mare, cred ca problema a fost frisca.. eu am batut-o mai mult decat trebuia, adica se intarise. Cred ca trebuia mai lichida, caci la mine compozitia nu se lua cu polonicul, ci cu lingura (puteam s-o iau si cu furculita biggrin.gif )
A trebuit sa scutur forma de la tort sa se niveleze, altfel arata ca o piramida. In final mi-a ramas mai multa crema cu cacao si am acoperit complet deasupra tortul.

Aseara am fost la balul bobocilor.. Invitat special a fost Mihai Traistariu, care cica e student la Informatica (sau a fost?!)
Poze inca nu am, dar voi pune poze de alaltaieri, de la cina festiva.

Himere, abia asteptam poze cu decoratiunile wink1.gif
Ella, trebuie sa fie asa frumos la tine, totul mirosind a var.. mmm. Spor la cumparaturi!!
Dana, Anca, Dany, ma alatur si eu clubului de dansatoare. Eu la petreceri nu pot sta jos.. Sau in discoteca, la masa. Trebuie sa ma zbantui non-stop
Sorina, eu i-am luat mamei o carte, si mai vreau sa iau una din aceeasi serie (asta de Mos Nicolae). De Craciun ma gandeam la o geanta, dar si-a luat deja ea. Alte variante ar mai fi un portofel, un plover, o esarfa.. si neaparat un articol pentru casa noua, inca nu stiu ce
irinush
neata si de la mine, va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Dany, ma bucur ff tare ca ti-ai revenit, eram sigura ca se va intampla cat mai curand pupic.gif

Miha, abia astept pozele cu tortul
Tulip
Miha,dar ce branza ai folosit?sau numai frisca?Sunt un pic in ceata si nici linkul de la tort nu il mai am....
peach
Multumesc pt idei fetelor ..sa duc simbata sacutreier orasul sa vad ce gasesc
irinush
Himere, ai mp
Nessie
CITAT(danyhoney @ 07-12-2006, 01:36 AM) *
Cine ma invata cum pot sterge un post de al meu ??????
Danyhoney, poti sterge un mesaj doar daca e ultimul postat si asta in 30 de minute de cand l-ai scris. Daca vrei sa il modifici dupa perioada asta, anunta un moderator sau administrator (eu, Michelle sau Lion King)
ALICE
Michelle,poze nu ai? laugh.gif Sau mai bine data viitoare?
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
pozele 2 si 3 sunt achizitiile de azi
una e rama pentru fotografii, ma gindeam sa ii pun biancai fesul de mos in cap si niste crengute de brad in spate sa-i fac poza asa si s-o introduc acolo smile.gif iar celelate suporturi pentru luminari, ma gindeam sa le folosesc pentru o coronita care sa o plasez pe masa de craciun. Sper sa nu ia foc ceva doh.gif

irinush, merci de oferta, iti spun simbata pupic.gif
michelle
Am folosit crema de branza de la Hochland si frisca vegetala Hulala.
Am poze, dar nu la mine.. poate pun mai tarziu.

Poze de la cina festiva
himere2005
miha, eu vreau sa-mi fac curat la pozele de pa yahoo, sa le grupez altfel...cum fac? cu edit, move selected nu-mi iese...nu stiu cum faceti voi
nusarich
buna dimineata neuroni!

am alergat de azi-dimineata de numa... acum vreo jumatate de ora m-am asezat pe scaun. dar... am fost eficienta, am rezolvat cateva probleme care imi stateau pe creier de cateva zile.
miha, ati fost doar cei din firma la petrecere? astept si pozele la tort. stiu ca mai ziceau fete pe culinar ca li s-a intarit frisca destul de tare... poate asta e secretul, sa o lasi mai putin batuta.
himere, imi place rama foto tare mult. bia o sa fie o papusa in costumasul de craciunita.
himere2005
era cam sobra lumea pe acolo, multi imbracati in negru tot tu erai cea mai draguta
michelle
Esti draguta, Himere, dar nu e chiar asa..
Da, erau cei din firma doar.. pt ca masa e din partea nemtilor. La petrecerea din partea firmei vin si sotii/sotiile etc.
Maine plecam la munteeeeee cheer.gif cheer.gif
himere2005
bravo, sa va distrati
zi de yahoo ca eu nu pricep cum sa le mut dintr-un album in altul
pls
nusarich
CITAT(michelle @ 07-12-2006, 01:37 PM) *

Esti draguta, Himere, dar nu e chiar asa..
Da, erau cei din firma doar.. pt ca masa e din partea nemtilor. La petrecerea din partea firmei vin si sotii/sotiile etc.
Maine plecam la munteeeeee cheer.gif cheer.gif

asteptam poze si cu petrecerea de la firma. wink1.gif
si sa aveti timp bun la munte, nu ca la noi (acum nu vezi la 200m in fata).
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 01:30 PM) *

era cam sobra lumea pe acolo, multi imbracati in negru tot tu erai cea mai draguta

Na,ca ma manca limba si pe mine sa o zic...De ce erau toti in negru ca la priveghi?
Ma enerveaza cind vad atatea tinute negre...nu zic o rochie de seara neagra si sexy,arata super,dar asa sa vezi la o masa pe toti in negru,arata sinistru.
Sunt atatea culori faine care arata elegant si se pot asorta bine,dar romanul parca nu le vede.
Ma uit aici la nemtoaice batrane ce culori isi trag si cit sunt de elegante la mese festive,nu-mi vine sa cred.
Iar fetele tinere din Ro,care-s frumoase de numa se baga in costume negre care le imbatraneste si urateste.

Miha,nu am nimic cu tine,Doamne fereste,tu esti o dulcica,dar nu pot sa ma abtin cind vad ca fetele tinere nu profita de frumusetea lor. mad.gif
michelle
CITAT(daconst @ 07-12-2006, 11:42 AM) *

Na,ca ma manca limba si pe mine sa o zic...De ce erau toti in negru ca la priveghi?

lol.gif
Nu ne-am inteles sa venim toate asa imbracate..
Hai mey, negrul e clasic, nu se demodeaza niciodata.

Acum serios vorbind, mie nu imi place negrul.. Nici doliu nu port, nu suport

Himere, ai MP
nusarich
dana, au vrut sa fie tinuta office, ce sa zic ... asa i-au perceput pe nemti, seriosi (din cauza firmei, nu de alta)

nici mie nu-mi place negrul, decat in combinatie. eu asociez negrul cu doliu (si cu mama), asa ca nu mai vreau. prefer sa ies din tipar, dar sa port o culoare mai vie.
ALICE
Eu chiar numai negru port ohmy.gif Imi place cel mai mult.
Tulip
CITAT(ALICE @ 07-12-2006, 11:53 AM) *

Eu chiar numai negru port ohmy.gif Imi place cel mai mult.

si mie,si mie! cheer.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 12:35 PM) *

m-am intors. am luat te miri ce si mai nimic pentru Craciun, ca de fapt era o expozitie mixta, fata de masa nu am gasit in schimb am gasit eu ceva dar nu pot sa zic biggrin.gif

in oferta de la Metro sunt tot soiul de fete de masa pt. Craciu.

CITAT(bubbles @ 07-12-2006, 12:40 PM) *

`neata neuroni pupic.gif ce mai faceti...ei cantarul si`a mai revenit si imi arata 63 kg blushing.gif desi cred ca in timpul concediului depasisem 66 doh.gif dar in ultimele zile am mancat cumpatatat...cu ce va mai laudat...
deea pup`o pe alexia din partea mea biggrin.gif

Multumesc, O sa-i transmit! smile.gif

Dany, foarte frumos si finut cadoul! Sa le porti sanatoasa si fericita!

Ella, felicitari...ai trecut cu bine si peste zugravit biggrin.gif. Spor la cumparaturi!

Dana, nu cred ca o imbrac in Craciunita pe Alexia, inca nu sta in fund singurica...la anul sigur asa o imbrac...cred c-o sa fie tare soada! lol.gif
daconst
Mey,si eu port negru,mai ales ca-s blonda...dar acum sunt la moda atatea culori si arata elegant.
Doar ca la masa asta asa mi-a sarit in ochi...am vazut negru in fata ochilor. lol.gif
Eu asta vad in general si la nunti in Ro cind toate femeile sunt in negru...si mor cind le vad ca maicutele pe toate. mad.gif
himere2005
multumesc deea, verific sigur duminica asta wink1.gif sau simbata
cind eram tinara si eu purtam numai negru, dar acum mi se pare sinistru...chiar daca slabeste optic, dar evit sa ma imbrac numai in negru, macar accesoriile sa fie deschise
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 02:14 PM) *

multumesc deea, verific sigur duminica asta wink1.gif sau simbata
cind eram tinara si eu purtam numai negru, dar acum mi se pare sinistru...chiar daca slabeste optic, dar evit sa ma imbrac numai in negru, macar accesoriile sa fie deschise

Aia zic si eu...ca macar accesorii deosebite sa ai si se schimba situatia.
O rochie neagra cu un set de perle va arata intotdeauna bine,sau cu ceva auriu sau argintiu...dar negru si fara ceva putin sexy,macar, arata groaznic. sad.gif
himere2005
miha a avut accesorii cum trebuie, nu-i asa wink1.gif
Tulip
Himere,dar acum esti batrana? )).gif )).gif )).gif
himere2005
dana, eu sprayul auriu il vroiam pentru conuri, luminari, banda de la panglica ca vreau sa fac ceva-ceva interesant...spray alb a cumparat dan, de abia anul asta vad si eu cu ce se maninca )).gif
Ella79
Haideti mai fetelor, fiti indraznete! Daca e sa fie rochie neagra, sa fie, dar sa fie fara spate sau foarte decoltata! Indrazniti, ca sunteti frumoase, ce naiba!
himere2005
ma gindeam eu ca asta o sa ziceti, adevarul ca au trecut 10 ani de atunci doh.gif si tot imi ziceau astia mai in virsta ca prea is toata neagra dar eu nu-i bagam in seama, ziceam ca ei nu-s cool lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 02:20 PM) *

dana, eu sprayul auriu il vroiam pentru conuri, luminari, banda de la panglica ca vreau sa fac ceva-ceva interesant...spray alb a cumparat dan, de abia anul asta vad si eu cu ce se maninca )).gif

Asta am zis si eu ca merge la accesorii,nu la bradul de Craciun. grin.gif
Dar sa-ti dau un pont mai ieftin.Eu am luat bronz de la chimicale si am vopsit cu pensula conuri de brad,nuci...arata bestial.Iar la chimicale gasesti si auriu si argintiu.Ambele arata bine si sunt atre ieftine. wink1.gif
bubbles
cred ca ii zic si eu mamei sa imi aduca sprayuri si multe alte kestii din etro knd vine acasa biggrin.gif
ady_raluk
buna ziua la toata lumea si de la mine pupic.gif
michelle
.. Si eu care ma gandeam ca va legati de parul meu care statea valvoi blum.gif (de la umiditate, ceata, statea in toate directiile si nu am mai avut timp sa il aranjez).
Si asa m-am pregatit in 20 min (imbracat, machiat, dat cu oja...)
Ella79
Eu am mai zis si mai zic, accesoriile sunt de baza. Orice haina, daca e accesorizata, arata altfel. Cumparati-va margele colorate, lungi, scurte, groase, cum vreti voi. Cumparati-va un rand de perle false la baza gantului pentru un look ladylike si orice tinuta o sa para mai eleganta pe voi. O camasa banala gri (ca se poarta), cu pantaloni / fusta neagra si cu perle albe la gat va arata foarte elegant.
La o helanca neagra puteti sa puneti un sir de margele rosii, lungi, innodate.
La o bluza cu anchior in V puneti margele la baza gantului in culoare opusa cu pluovarul.
La haina roz, sau gri, merg margele mov (sunt super la moda). La haina crem merg margele maro, la haina maro merg margele galbene sau verzi. Depinde cu ce va sta bine.

himere2005
de pontul asta stiam ca acum vreo 3 ani am vopsit in scara blocului cu bronz argintiu niste conuri si mirosea de-ti lua nasul plus ca m-am cam minjit pe miini. atunci stateam la parter si am scos repede conurile afara, dar acum ma iau vecinii la injuraturi...ma cam bate gindul sa fac treaba asta in balcon grin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 02:18 PM) *

miha a avut accesorii cum trebuie, nu-i asa wink1.gif

Eu nu de Miha,vorbeam mey...ca ea nu poarta negru. grin.gif
Ma refeream in general la cum se imbraca romancele la nunti sau receptii. tease.gif

Si daca tot vine Revelionul...e bun subiectul. wink1.gif
bubbles
dana cum te simti?k mai ai atat de putin si "rastorni caruta" pupic.gif baby.gif
daconst
Super idei Ella,de acord cu tine! give_rose.gif
himere2005
da, eu sigur nu ma imbrac cap-coada in negru, asta e clar grin.gif as vrea sa-mi cumpar niste margele inchise la culoare totusi si lungi. sa-mi zica ella ce merge la bluza asta
daconst
CITAT(bubbles @ 07-12-2006, 02:33 PM) *

dana cum te simti?k mai ai atat de putin si "rastorni caruta" pupic.gif baby.gif

Sunt bine,mersi pupic.gif
Nu vezi ca vreau sa uit de asta...si ma bag in dicutii de moda,desi acum nu ma pot imbraca cu nimic sa arat bine. grin.gif
Dar lasa ca scap eu...recuperez pentru anul asta. wink1.gif
bubbles
ei lasa ca sigur esti siecsi si acum...mie imi plac foarte tare gravidele... smile.gif
himere ce face bia?
himere2005
dana, deci in burtica este deja format bebelusul, arata bine, ce-ti trebuie haine frumoase cind il ai atit de aproape de tine cum nu-l vei mai avea niciodata?(fizic) hug.gif

acum doarme domnisoara si eu uite ca nu pot dormi si iar o sa fiu obosita mai tirziu
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 02:39 PM) *

dana, deci in burtica este deja format bebelusul, arata bine, ce-ti trebuie haine frumoase cind il ai atit de aproape de tine cum nu-l vei mai avea niciodata?(fizic) hug.gif

acum doarme domnisoara si eu uite ca nu pot dormi si iar o sa fiu obosita mai tirziu

Of,Himere...asta da consolare...dar cind iti fug ochii dupa rochii sexy si tocuri inalte...care abia asteapta un picior frumos,cum sa ma mai gindesc la bb. grin.gif
Parca as lua o pauza de Revelion sa arat bine,sa fiu eleganta...si apoi sa ma intorc iar sa fac pe closca. lol.gif
himere2005
poti sa te duci pentru seara de revelion si sa-ti faci parul, unghiile, sau sa te faci acasa ca nu stiu daca nu sunt exagerate preturile pe acolo wink1.gif , iti cauti si tu o bluza eleganta mai larga, sub forma de V, acum ai sinii mai mari si un decolteu mai generos, asa ca nu cred ca se supara babuinul, iti potrivesti accesoriile potrivite, te machiezi, cremuiesti si tot arsenalul si ai sa fii si tu eleganta....babuinul sigur te va aprecia ca-i faci el mai minunat cadou din lume...cit mai curind...si tu ai o figura asa distinsa...hai ca vei arata bine...presimt eu smile.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 02:34 PM) *

da, eu sigur nu ma imbrac cap-coada in negru, asta e clar grin.gif as vrea sa-mi cumpar niste margele inchise la culoare totusi si lungi. sa-mi zica ella ce merge la bluza asta

Eu as pune margele negre, lungi, cu bile cam de marimea unui bob de mazare si lucioase, atarnate de gant si innodate in partea de jos (astfel margelele se aseaza in forma de V si lungesc optic gatul si bustul).
Daca imbraci bluza cu fusta / pantaloni maro, poti pune si margele maro, ca merg foarte bine.
himere2005
ella, merge si fusta scurta mini cu margele rolleyes.gif
nusarich
ella, nota 10! eu nu prea pun accent pe accesorii, mai mult din motiv de comoditate, zic eu, plus ca la serviciul pe care il am, daca as veni mai aranjata decat acum probabil ca ar intra lumea la cine stie ce banuieli...
daconst
Da,Himere,am o camasuta de noapte rosie din saten...daca mai incape pe mine.Asta e tot ce as putea sa-i ofer...ca mai mult nu am marimea xxl. lol.gif
Oricum,nu el are probleme...eu sunt cu capul.Ca lui ii e bine si e fericit,dar te pui cu nebuna? doh.gif
himere2005
la voi hainele xxl sunt scumpe? ca am inteles ca mai degraba gasesti pe acolo marimi mari la haine si cum esti tu priceputa la cusut, dupa ce slabesti o modifici wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.