Am reusit sa recuperez ce ati mai scris.
Eu cat am stat dupa operatie acasa 2 saptamani m-am plictisit de moarte.. dar eram si constransa.
Ieri am plecat putin mai devreme de la serviciu ca sa am timp sa fac tortul si sa il ascund. Ii spusesem lui Cata ca anul asta nu mai fac tort, si a inghitit gogoasa (adica l-am pacalit bine).
Tortul nu a iesit ca in poza de pe culinar, dar e f bun.. a avut succes
In mare, cred ca problema a fost frisca.. eu am batut-o mai mult decat trebuia, adica se intarise. Cred ca trebuia mai lichida, caci la mine compozitia nu se lua cu polonicul, ci cu lingura (puteam s-o iau si cu furculita

)
A trebuit sa scutur forma de la tort sa se niveleze, altfel arata ca o piramida. In final mi-a ramas mai multa crema cu cacao si am acoperit complet deasupra tortul.
Aseara am fost la balul bobocilor.. Invitat special a fost Mihai Traistariu, care cica e student la Informatica (sau a fost?!)
Poze inca nu am, dar voi pune poze de alaltaieri, de la cina festiva.
Himere, abia asteptam poze cu decoratiunile
Ella, trebuie sa fie asa frumos la tine, totul mirosind a var.. mmm. Spor la cumparaturi!!
Dana,
Anca,
Dany, ma alatur si eu clubului de dansatoare. Eu la petreceri nu pot sta jos.. Sau in discoteca, la masa. Trebuie sa ma zbantui non-stop
Sorina, eu i-am luat mamei o carte, si mai vreau sa iau una din aceeasi serie (asta de Mos Nicolae). De Craciun ma gandeam la o geanta, dar si-a luat deja ea. Alte variante ar mai fi un portofel, un plover, o esarfa.. si neaparat un articol pentru casa noua, inca nu stiu ce