Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
eu de exemplu eram suparata ca trebuia sa ajung la o nunta si nu aveam cu ce sa ma imbrac. ce sa fac, ca era obligatoriu sa ma duc. bine, nu eram in luna mare, dar ca idee.am taiat o rochie care era mai lunguta si am ridicat fusta pina sub piept. in partea de sus mai aveam "inceputul" rochiei, asa ca am taiat doar mijlocul ei si am lipit partea de sus a rochiei cu fusta, care ajunsese acum sub sini, era mai scurta acum rochia...mi-am cumparat niste paiete culoare inchisa, visiniu in ton cu rochia si le-am cusut finut pe margini, la poale si sub sini sa maschez lipitura. in lateral m-a ajutat bunica sa pun fermuarul ca eu nu le am inca cu trasul la masina. apoi cu niste accesorii dragute am asortat rochia si gata toaleta )).gif
ady_raluk
daconst ai primit pm-ul??? ca vreau sa ma tin de promisiune...smile.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 02:56 PM) *

la voi hainele xxl sunt scumpe? ca am inteles ca mai degraba gasesti pe acolo marimi mari la haine si cum esti tu priceputa la cusut, dupa ce slabesti o modifici wink1.gif

Hai ,mey chiar vrei sa ma apuce depresia de tot?
Pai decit sa ma imbrac in haine xxl sa ma pun pe bocit,mai bine stau in pijamale ca nu se vede. grin.gif
O sa rezist eu cumva,mai ales ca aici nu merg niciunde si la tv ma simt bine oricum.
Nu mai incerc sa salvez nimic,ca risc sa devin caraghioasa... )).gif

Raluk,saru mana de PM. pupic.gif
himere2005
dany, sa fii prezenta pe aici in preajma Craciunului sa ne spui daca se potrivesc aranjamentele ori ba si sa primim sugestii. eu ma bag sa le fac dar experienta prea mare nu am, asa ca mi-ar prinde bine cite un sfat. o sa incep sa fac unele cu citeva zile inainte de Craciun ca sa am timp sa remediez daca e ceva in neregula smile.gif
ady_raluk
sa fi iubita daconst..si sa ii placa la bebe smile.gif
danyhoney
Buna dimineata la pranz si de la mine .

Frumos si interesant subiect aveti azi floare.gif
himere2005
vezi ca ai gasit solutia grin.gif ce sa-ti mai bati capul? eu am venit totusi cu sugestii in caz ca te razgindesti blum.gif
tu stii ca noi te iubim oricum, babuinul si copilul la fel, familia ta idem...in rest, ce mai conteaza? eu anul trecut, desi o nascusem pe bia, eram terminata de somn si nuvroiam decit sa dorm, altceva nimic...acum iar m-au apucat nebuniile biggrin.gif
danyhoney
Himere...aranjamentele le poti pune de pe acum prin casa...nu e nevoie sa astepti pana la Craciun grin.gif Sunt convinsa ca va iesi frumos ce vei face .
Ella79
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 02:49 PM) *

ella, merge si fusta scurta mini cu margele rolleyes.gif

Pai merg, de ce sa nu mearga.
Daca ai fusta mini de blugi e si mai bine. Ca sunt super la moda.
Fustele scurte de blugi se poarta anul asta cu colanti sau ciorapi grosi, colorati, opaci si in picioare cu incaltaminte plata, fara toc.

Nusa, de ce nu te-ai putea aranja mai mult la serviciul tau? Ca ar barfi lumea ca vrei sa te combini cu careva de pe acolo? Ei si? Sa te pupe undeva!
O femeie trebuie sa fie aranjata pentru ea insasi, pentru simplul fapt de a fi femeie.

Am constatat din proprie experienta ca femeile urite, lalai si balcaze, le barfesc pe cele aranjate ca ar fi imorale (sa nu zic altceva).... Ele nu fac minimul efort de a se spala pe cap si de a-si calca hainele, dar le barfesc pe cele aranjate. Am avut si eu specimene din astea prin preajma si le-am aranjat urgent!
himere2005
CITAT(danyhoney @ 07-12-2006, 03:13 PM) *

Himere...aranjamentele le poti pune de pe acum prin casa...nu e nevoie sa astepti pana la Craciun grin.gif Sunt convinsa ca va iesi frumos ce vei face .

eu nu am vazut crengute de brad de cumparat inca, poate ca sunt...dar nu se usuca acele pina la Craciun blink.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 01:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 07-12-2006, 03:13 PM) *

eu nu am vazut crengute de brad de cumparat inca, poate ca sunt...dar nu se usuca acele pina la Craciun blink.gif

nu se usuca........eventual le stopesti din cand in cand.......
ALICE
Saptamana viitoare ma apuc si eu de aranjamente.Sa vedeti voi ce priceputa sunt! biggrin.gif
himere2005
ella, m-am uitat in calendar, esti nascuta odata cu honey smile.gif
sa va introduceti si voi ziua de nastere sa vedem pe cine sarbatorim luna asta grin.gif ca pe dana nu am vazut-o trecuta )).gif
Tulip
blushing.gif ce calendar?
himere2005
nici pe monic

este butonul de sus Calendar, sub subiectul zilei, azi am descoperit si eu grin.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 01:25 PM) *

Poti sa intri aici
Mergi inainte/inapoi pt celelalte luni
himere2005
ce va fofilati atit ca si asa nu trebuie sa dati de baut decit virtual lol.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 07-12-2006, 01:26 PM) *

CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 01:25 PM) *

Poti sa intri aici
Mergi inainte/inapoi pt celelalte luni

am descoperit intre timp pupic.gif
Monic
Himere, eu sper ca efortul tau sa dea roade si sa areti cat mai bine de rev
si sa o pui macar de o zbenguiala cu babuinul )).gif lol.gif
bubbles
fetele la mine nu pot sa ma trec a 14 mai..im zice eroare sad.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 07-12-2006, 01:36 PM) *

fetele la mine nu pot sa ma trec a 14 mai..im zice eroare sad.gif
Trebuie sa iti setezi ziua de nastere din profilul personal. Toate datele de nastere apar automat in calendar.
himere2005
monic, n-ai inteles, eu vreau sa scap de zbenguiala lol.gif de aia sper sa mergem sa ne distram si noi undeva, eu sunt mai mult genul care prefera mai degraba o conversatie spumoasa chiar si un flirt decit hopa-topa lol.gif
michelle
Am pus si pozele de la bal si cateva cu tortul, nereusite (ca si tortul de altfel).
Tulip
Miha,nu merg pozele sad.gif
michelle
Incercati acum. Am descoperit un bug la ei biggrin.gif
Am rearanjat pozele si doar eu le vad cand intru in contul meu. Restul nu. Am facut albumul privat, apoi iar public si a mers
himere2005
miha, sexoasa mica ce esti, de fapt mare, ce mare era adincitura...nu se vedea nimik? interesanta rochie..hai ca nici la decolteu nu stai chiar rau wink1.gif
daconst
Nu mi-am bagat ziua de nastere...ca nu prea-mi plac urarile si bla,bla...si prea multa atentie.Adica asa am fost obisnuita de mica si nu simt ceva deosebit de ziua mea.Sincer. blushing.gif
Poate de aia nici la cadouri nu ma bucur...mai repede ma bucur daca-mi gasesc ceva ce am cautat mult si in final am gasit.Ala e mai mult decit un cadou.
michelle
Himere, e maieul din poza asta blum.gif
himere2005
atunci de ziua ta...stinge lumina, arunca citeva banane prin casa, babuinul sa se ascunda undeva si atunci poti sa o cauti mult si bine lol.gif ca tot de banane dai grin.gif

miha, dar in partea de jos, ori eu sunt chioara, nu aveai ceva transparent, si opac sus, dar prea putin opac, as mi s-a parut mie...adevarul ca ar fi prins bine o poza mai in detaliu )).gif
anca veselie
CITAT(daconst @ 06-12-2006, 07:18 PM) *

Ancutzo de-a mea esti...te-am gasit. hug.gif
Poate prind si eu o intalnire de neuroni in vara si sa petrecem ca asa stat la masa si povestit parca nu e genul meu.La prima intalnire as rezista,dar apoi sigur n-as mai avea stare. grin.gif

dana, ar fi foarte fain si mi-ar placea!
himere2005
cam tacute sunteti blum.gif
axe10
Vreau si eu sa citesc despre ww...e posibil sa-mi trimiti si mie ceva info?
mailu meu e lavteo@yahoo.com
please...poate ma potolesc cu mancatul asta nebun.
daconst
Pisik,pe unde esti???
Azi n-ai fost la raport...sper ca esti bine. pupic.gif
anca veselie
acum am vazut ca se facu o intreaga gasca de dansatoare! cheer.gif ce ma bucur cheer.gif ar fi fain sa se intample o intalnire la mare, vara, sa fie in aer liber! vad ca deja aberez de la atata stres...
azi de dimineata am ajuns la birou pe o ceatza si un frig, iar eu aveam o buna dispozitie si vedeam doar soare si cer senin. acum mi-am revenit la ceata:(
am o gramada de treaba si nu am deloc timp sa stau pe net, maine trebuie sa termin si sper la un weekend mai calm. incerc sa pap de 17 pct si nu mai putin, ca mie- frica sa nu dau in altele...
va pup si va urez o zi frumoasa!

miha, ai fost tare frumusica la cina! asteptam poze cu tortuuul!

si aporpo de discutiile cu negru, eu ani de zile cand eram mai micutza am purtat doar negru, iar acum port foarte rar si de cele mai multe ori in combinatie cu ceva colorat
himere2005
vroiam sa va spun ca ma apuc din nou de numarat de miine smile.gif ca s-a terminat mincarea ingrasacioasa
nusarich
miha, chiar ca esti sexi... mie tortul imi face cu ochiul. pana la urma, conteaza ca e bun la gust si ceva mai deosebit decat clasicele torturi cu foi si crema de unt...

ella, mie nu de barfitoare mi-e, desi si astea te cam musca de poponetz... la noi atmosfera este destul de lejera, nu e obligatoriu tinuta business, plus ca oamenii de aici sunt ceva mai nu-stiu-cum, daca te vad mai aranjata incep sa te vorbeasca de rau desi nu te cunosc, sau isi dau cu presupusul referitor la cauza aranjarii (de genul "te duci la interviu?", sau "esti indragostita?", sau stiu eu ce...). bine, nici de asta nu mi-ar fi asa de tare, dar incep sa loveasca ( a se citi comentarii cand sunt prin preajma sefii) si atunci mi se face lehamite. am avut perioade in care eram foarte aranjata, dar dupa ce mi-am auzit diverse... am zis ca mai bine ma imbrac in blugi si atat. am avut atunci o perioada foarte nasoala, toata lumea vroia sa-mi demonstreze ca sunt batuta in cap si ca degeaba ma imbrac frumos, ca in loc de creier am niste tarate...
Nessie
CITAT(axe10 @ 07-12-2006, 02:17 PM) *

Vreau si eu sa citesc despre ww...e posibil sa-mi trimiti si mie ceva info?
mailu meu e lavteo@yahoo.com
please...poate ma potolesc cu mancatul asta nebun.
Gasesti materiale WW ->>aici.
anca veselie
himere spor!
lliliana
Gagicutze frumushele...va salut shi pe voi iaca ashea...sa fie de bine shi de fericire pe toata linia. Parol! hug.gif
himere2005
merci, am mai luat eu ceva dar nu schimb tickerul sa nu dezamagesc fetele blum.gif oricum pina la Craciun sigur nu mai gatesc atita de multe ingrasacioase si sunt fata cuminte. dar imi era mila de atita mincare sa o arunc lol.gif am aruncat-o in burtoi )).gif
daconst
CITAT(lliliana @ 07-12-2006, 04:35 PM) *

Gagicutze frumushele...va salut shi pe voi iaca ashea...sa fie de bine shi de fericire pe toata linia. Parol! hug.gif

Multumim la fel! pupic.gif
Esti o draguta. floare.gif
himere2005
dana, ia zi ce-ai facut cu mosul ala Milka? smile.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-12-2006, 04:41 PM) *

Nimic,e virgin... lol.gif
Am 3 zile fara dulce deja... cheer.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 07-12-2006, 02:45 PM) *

wow....cum ai reusit? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
irinush
Miha, tortul arata bine si daca la gust a fost ok si a placut iubitului tau ... nu mai conteaza nimic ... deci ia zi, cum a fost la gust? l-as face si eu dar eu fug tare de torturile cu gelatina, pt ca habar nu am cum sa procedez ...
acum incerc niste fursecuri de craciun din revista burda - dulciuri pt craciun si sunt tare curioasa, pt ca am mai facut o reteta din aceasta revista si nu au iesit deloc, cred ca au dat niste cantitati gresite, daca si la astea patesc la fel am zis ca le trimit mail
himere2005
asta ca sa vezi la ce m-am gindit eu aseara grin.gif la mos...ma refer nu la virgin biggrin.gif

boierica, acolo ce era mall?
bubbles
himere...boierica )).gif )).gif
e un mall din brasov biggrin.gif
anca veselie
CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 04:48 PM) *

CITAT(daconst @ 07-12-2006, 02:45 PM) *

wow....cum ai reusit? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

si de ce???? macar acum ca esti gravidutza poti papa cioco!
himere2005
cind m-ai bagat in lista pe mess prima data am dat un search pe google sa vad cine-i boierica..credeam ca-mi face cineva curte grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.